Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar en Suárez continueren indrukwekkende reeks bij Barcelona

Laatste update:

Barcelona is nog maar één wedstrijd verwijderd van een prijs. De ploeg van Luis Enrique zegevierde woensdagavond in het Copa del Rey-weerzien met Villarreal met 1-3, na de eerdere 3-1 zege in het Camp Nou. Neymar en Luis Suárez namen de Catalaanse doelpunten voor hun rekening. In de bekerfinale is stadsgenoot Espanyol of Athletic Club de tegenstander. Eén van die ploegen is met een plek in de finale vrijwel verzekerd van Europa League-deelname.

/

Het resultaat uit het heenduel verplichtte Villarreal om offensief voetbal te spelen en daar maakte Barcelona in de derde minuut gebruik van. Het voorbereidende werk was van Javier Mascherano en Suárez, waarna Lionel Messi naar binnen trok en de bal op heerlijke wijze bij Neymar bezorgde. De Braziliaan werkte het leer behendig achter doelman Sergio Asenjo en maakte daarmee alweer zijn 25e officiële doelpunt van het seizoen, in 33 wedstrijden: 0-1. Voor Messi was het assist nummer 21 van de lopende voetbaljaargang.

Villarreal raakte niet van slag door de vroege openingstreffer en zocht met man en macht naar de gelijkmaker. In ruim vijftien minuten tijd had de ploeg van Marcelino tot vijfmaal toe uitzicht op een doelpunt. Marc-André Ter Stegen hield echter zijn doel schoon, maar moest zes minuten voor tijd alsnog capituleren. Na voorbereidend werk van Denis Cheryshev en Jaume Costa mocht Jonathan dos Santos bij de tweede paal ongehinderd voor de 1-1 zorgen. Dat was voor Luis Enrique niet de enige domper vlak voor rust. In een duel met Tomás Pina liep Sergio Busquets een ogenschijnlijk zware blessure aan de enkel op, waarna hij per brancard van het veld moest en door Jérémy Mathieu vervangen moest worden.

/

In de eerste periode na de onderbreking eiste Villarreal de bal op en moest Barcelona genoegen nemen met countervoetbal via ingevingen van Messi. De rode kaart voor Pina, na ruim een uur spelen, was funest voor de thuisploeg. De middenvelder liet zijn ploeg met tien man achter, na een grove charge van achteren op Neymar. Met een man minder was Villarreal niet opgewassen tegen Barcelona, dat een kwartier voor tijd weer de leiding nam. Na voorbereidend werk van Mascherano was Suárez sneller dan Mateo Musacchio en rondde hij bekwaam af: 1-2.De Uruguayaan was goed voor liefst vijf van de laatste acht doelpunten van Barcelona. Het slotakkoord was van Neymar, die een pass van invaller Xavi doeltreffend afrondde: 1-3.

Wint Barcelona de Copa del Rey?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vrij eenvoudige match. Hopen dat het niet ernstigs is de blessure van busi??

4 maart 2015 om 21:55

Zat later lachend opde bank, ik denk dat het wel meevalt.

4 maart 2015 om 22:14

dat zegt niets, zie Walcott vorig jaar.

De eerste geruchten zijn een paar weken. Maar waarschijnlijk gaat hij El Classico wel halen.

5 maart 2015 om 09:26

Zegt niks inderdaad maar je voorbeeld is complete onzin . Dat was tegen Tottenham. Hun aartsrivaal. Das de enigste reden waarom hij dat deed. Villareal is niet onze aartsvijand en busi maakte ze ook niet belachelijk zoals walcot deed. Ik ben het wel met hem eens. Hij zit niet voor niks lachend op de bank. Er zal niet veel aan de hand zijn anders doet hij dit niet. We horen het binnenkort wel.

5 maart 2015 om 18:07

Nee, een masnd eruit.

Saai wedstrijd, maar het was toch een formaliteit.

4 maart 2015 om 22:09

Barca wint de treble dit jaar.

Barcelona zonder energie te verspelen zakelijk gewonnen! Opgeruimd staat netjes!

Weer een zwakke wedstrijd van Barcelona maar toch 1-3 gewonnen.

4 maart 2015 om 21:55

Ze hoefden niet op hoog tempo te spelen. Dan is het maar een normaal wedstrijd.

4 maart 2015 om 21:59

Het was inderdaad niet zo best, maar het hoefde gelukkig ook niet zo. En dat wisten ze bij Barca maar al te goed. Een zakelijke overwinning en meer ook niet.

Barca verdient naar de finale, al speelden ze vandaag niet met volle inzet.
Hoop dat de blessure van Busquets meevalt, want zonder hem wordt het moeilijk in topmatchen.

4 maart 2015 om 21:55

Valt reuze mee. Zal hooguit een week eruit liggen.

5 maart 2015 om 18:08

Onzin. Zag er meteen serieus uit.
1 maand eruit.

Barca heeft gedaan wat het moest doen dat was ongedeerd uit deze wedstrijd komen.

Neymar was goed ookal had hij enkele keren kunnen afgeven, suarez vocht en trok combinerend gaat eht nog niet zo goed.

Messi vond het allemaal we oke assistje en toen was ie wel klaar met spelen. Hahah geweldenaar.

Toch is verontruste busquets me heel erg. Laten we hopen dat het niets ernstigs is.

Goede wedstrijd van beide kanten. Villareal tikte mooi rond en barça speelde ook redelijk sterk, al hebben we het beter gedaan. Maar de winst was natuurlijk zo goed als binnen, dusja, het is begrijpelijk. Minpuntje natuurlijk is Busi, als hij nu geblesseerd is ofniet is nog een raadsel. Op de spaanse tv-kanalen zeiden ze dat Busi hoogstens 1 week uit was, maar bij Marca was dan weer te lezen dat het ernstig was, achja, hopen op het beste! Zou spijtig zijn als hij juist in deze periode geblesseerd raakt.

Goede overwinning van barça, nu rustig achterover leunen en kijken wie onze tegenstander wordt in de finale! Visca el barça!

4 maart 2015 om 22:24

Morgen ondergaat Busquets verdere tests. Hij heeft gelukkig niet z'n enkel gebroken maar een ernstige verstuiking is natuurlijk ook niet mis. Zo'n enkel blessure is heel apart. De eerste paar uur merk je er soms weinig van maar de dagen erna wordt de ernst pas duidelijk. Een goed teken is wel dat hij erop kon staan.

4 maart 2015 om 22:54

Inderdaad, maar een verstuikte enkel duurt meestal maximum 1week tot anderhalve week, uitzonderlijk langer dan dat.. laten we hopen dat Busi 'gewoon' zijn enkel verstuikt heeft. Zou een groot verlies zij tegen Madrid moest hij er niet bij zijn..

Belachelijk dat de teamgenoten Messi niet 1 keer voor de goal zetten en hij hun al 5 keer, word met de wedstrijd alleen maar belachelijker voor hem en nog moeilijker om te scoren, alles hangt dus af van hoe zijn teamgenoten spelen en of hij zich teveel moet bemoeien met het middelveld.

Villarreal was beter, Barca te slordig en het middenveld met Iniesta en Rafinha werkt gewoon niet!

Het is Rafinha of Iniesta aan de linkerkant en Xavi of Rakitic aan de rechterkant, in het centrum dan Sergio en Macherano.

Dikke fout van Luis, begint langzamerhand weer te rouleren, hopelijk start hij het volgende wedstrijd niet met Munir en Sandro!

4 maart 2015 om 22:26

Die indruk heb ik ook. Waar vroeger messi x aantal kansen kreeg, moet hij het nu doen met een of twee max en meestal creeert hij ze zelf...

4 maart 2015 om 22:52

Messi speelt nu ook verder van de goal.
Hij speelt heel goed, maar door zijn nieuwe rol zal hij veel minder scoren.

Niet de beste wedstrijd van Barcelona, het leek gewoon niet alsof ze er zin in hadden. Pique leek met wat last te voetballen, Busquets geblesseerd eruit kortom, het was een vervelende wedstrijd ondanks de winst.

Messi leek niet zoals de afgelopen weken 100% te geven en ook Neymar leek niet alles te geven maar scoort er toch wel weer 2. Suarez werkte wel hard en dat leidde ook tot de 1-2, alle credits naar hem en Mascherano voor de pass dan. De loopacties van Suarez zijn erg goed, moet je maar op letten hoevaak hij daaruit scoort of mensen laat scoren (afgelopen weekend nog bij het doelpunt van Messi).

Villareal speelde goed! Leuk team met jonge spelers, alleen die Pina blesseert bijna eigenhandig twee spelers van Barcelona. Hoop dat het bij Busquets meevalt want we hebben hem erg nodig nu er echt om de prijzen gespeeld gaat worden.

4 maart 2015 om 21:59

Neymar was vandaag egoistisch, dat was duidelijk. Kon zeker 2 keer naar Luis Suarez passen en hem voor een vrije goal zetten, meneertje doet het zelf. Je kon het duidelijk zien aan het gezicht van Suarez.

Suarez loopacties zijn zeer goed, vooral het afmaken met 1 op 1 is gewoon simpel bij hem en dat maakt hem gewoon perfect!

4 maart 2015 om 22:07

Neymar was inderdaad egoïstisch vanavond. Volgende wedstrijd zal hij hopelijk zijn normale spel spelen.

Suarez is gewoon erg handig bij zulke wedstrijden. Wanneer het even niet loopt of de aanval kan niet gevonden worden dan heb je nu Suarez die 1 op 1 nooit mist. Zelfde actie deed hij namelijk ook afgelopen weekend. Suarez is misschien niet de meest perfecte speler voor Barcelona maar hij is zeker nuttig. Hij is namelijk een ander soort speler, eentje die Barcelona nog niet had. Met zijn strijdlust, scoringsvermogen (scoort nu steeds vaker) en zijn veldbezetting kan hij nog erg belangrijk voor Barcelona worden.

4 maart 2015 om 22:14

Hij is vooral zeer nuttig in topwedstrijden, waar teams Barcelona willen verslaan en niet een "parking a bus plan" willen uitvoeren. Waar ze namelijk dus bus parkeren, daar kan Suarez zich niet in vinden, maar daar heb je dan Neymar en vooral Messi voor.

uiteindelijk toch een mooie avond nadat ik busi lachend op de bank zag! Hopelijk kan hij snel spelen. Voor de rest speelde barca niet haar beste wetstrijd maar speelde wel heel effectief. Ik hoop dat suarez en neymar beter gaan samenspelen want ik mis tussen hun de gunfactor een beetje. Iedereen maakte vandaag fouten maar veel dingen gingen ook goed. Op naar de finale!!

Zwakke wedstrijd van Barca, maar was ook enigszins te verwachten met al een 3-1 voorsprong. Hoop dat Busquets geen zware blessure heeft en dat t bij een paar weken blijft. Barc deed voor de rest rustig aan met een paar mooie passes van Messi en goals van Suarez en Neymar.

Wat is die Neymar toch goed in afmaken op zo een jonge leeftijd, net als Messi. Exceptionele speler.

4 maart 2015 om 22:56

Hmm, Messi was toen al toch iets efficiënter dan Neymar, doet er niets vanaf dat ook Neymar exceptioneel goed kan afronden hoor, maarja, we hebben het dan ook over Messi natuurlijk.

5 maart 2015 om 00:15

Hmm eigenlijk niet echt. neymar heeft meer goals dan messi op Zn 23 ste. Niet alleen in clubverband maar ook internationaal. Al heeft neymar wel veel goals gemaakt op een lager niveau natuurlijk bij santos. Maar ook bij Brazilië doet neymar het beter dan messi heeft gedaan toen hij 23 was. Messi is pas na 2008/2009 een extreme doelpunten machine geworden toen begon hij ook als valse spits te spelen

5 maart 2015 om 09:36

Dat heeft er helemaal niks mee te maken en is ook niet te vergelijken.
Je zegt het zelf Messi zat toen al bijna 10 jaar bij barca en neymar zat toen nog altijd bij Santos. Het verschil is enorm. Dus hoe jij concludeert dat neymar efficiënter is op stats die niet te vergelijken zijn is gewoon onzin.
Hij miste deze wedstrijd gewoon 2 goals juist door z'n slechte afronding.
Hij heeft zeker nog potentie om beter te worden maar om te zeggen dat hij beter was dan Messi in afronden op z'n 23ste is onzin. Die hadden toen ook compleet andere rollen. Neymar is eigenlijk de Ronaldo van brazil en Santos geweest. De focus lag veel meer op hem. Plus dat neymar daar ook veel vaker voor eigen succes gaat. Messi levert daarentegen tig assists. Mensen die alleen op goals letten sporen gewoon niet.

Carlos Ancelotti gaat de eerste helft 10 keer overspelen in aanvang naar El Clasico. Met andere woorden; een heel heel slordige en slappe vertoning van Barcelona. Heel makkelijk vast gezet door Villarreal dat het woord afmaken gelukkig niet kende deze avond anders konden we de finale schudden.

Hoe makkelijk Villarreal onze defensie voorbij speelde was gewoon zo armoedig om te zien. We klagen over tegenstanders dat ze met 11 man achter de bal spelen, maar zodra zij de bal krijgen of überhaupt druk zetten en Barcelona geen lucht geven weet Barcelona ook niet meer wat het moet doen. Het is dat die rode kaart, wat overigens een schandalige overtreding was, werd gegeven anders konden we misschien wel de verlenging in.

Ik klink misschien wel veel te kritisch maar veel positiefs valt er niet over deze wedstrijd te zeggen. Een nederlaag in elk op zicht van het woord eigenlijk omdat de zwakke plekken van Barcelona voor de zoveelste keer bloot zijn gelegd en op een vreselijk tijdstip(el Clasico bijna) en we Sergio Busquets zijn verloren. Hoewel de laatste niet eens goed speelde, maar hell, wie wel.

4 maart 2015 om 22:09

Je hebt helemaal gelijk. Dat ik tevreden ben met de resultaat als Barca fan wilt niet zeggen dat we geweldig speelden. Vooral eerste helft werden we overlopen en ze hadden genoeg kansen om de rust met 3-1 in te gaan. Zo als je zelf zegt gelukkig kenden ze de woord afmaken niet voorin bij Villareal.

4 maart 2015 om 22:31

Ja, met deze opstelling heb je een wat zwak barca

4 maart 2015 om 22:22

Kritisch zijn is niet erg, maar overdrijven is ook een vak. Ja ze waren weleens slordig, te nonchalant en lieten vaak de mannen van Villareal lopen om ze toch een paar aardige kansen te bezorgen. Echter had ik echt geen moment het gevoel dat Villareal voor een stunt zou kunnen. Ik durf zelfs te stellen dat Barca dit heel goed heeft uitgespeeld op halve kracht. Je zag ook dat bij de paar keer dat Barca even ging aanzetten ze meteen gevaarlijk werden via met name Messi.
En Villareal scoort notabene op het moment dat Busquets z'n enkel door twee wordt getrapt. Een kritische noot dan: Barca had gewoon meteen na de 1-0 vol voor de 2-0 moeten gaan dan konden ze de wedstrijd helemaal relaxed uitspelen

4 maart 2015 om 22:23

Villarreal wordt ook gewoon erg onderschat hoor. Ze hebben een heel leuk elftal dat kan verdedigen en aanvallen. Ze kunnen voetballen onder druk en dus op balbezit spelen, zelfs tegen topploegen. Zou dit Villarreal wel eens tegen de Engelse top willen zien spelen.

Villareal is echt een gevaarlijk ploegje. Tikken zichzelf goed uit de kleine ruimtes en zijn sterk in de counters, Alle ballen komen zowat aan bij een medespeler, enige wat ze missen is de echte afmaker.

Geweldige uitslag! En de nieuws rond Busquets was ook niet zo slecht gelukkig.

Laten we hier Villareal niet te kort doen. Die hebben echt geweldig gevochten, maar dan krijg je dit soort wedstrijden waar je Barcelona op de counter en met ruimte ziet en die kunnen uit de niks tegen je scoren zoals je zag. Villareal begon sterker en de eerste kans die Barcelona kreeg was gelijk een geweldige counter.

Verder ben ik blij dat Montoya niks fouts deed dat crucial uitliep, want tegen een aanvallende ploeg als dit met zulke geweldige jongens voorin kan dat toch verkeerd aflopen.

Ik ben zeer tevreden met de uitslag en de doorbrak was de rode kaart in tweede helft al denk ik dat we wel gewonnen zouden hebben zonder de rode kaart.

Af en toe zag je Ter Stegen gevaarlijke ballen naar midden passen. Persoonlijk hoop ik dat hij dat minder doet bij belangrijke wedstrijden en vooral als je nog niet een voorsprong hebt, want voor het zelfde geld krijgt Alves die bal verkeerd en is hij omsingeld met 3 spelers en loop je risico tegen een counter aan.voor de rest keepte hij wel geweldig en was hij gefocust. De tegengoal was zo sterk dat die lastig te houden was.

Pique verdedigde vandaag weer ijzersterk btw! Mag ook wel gezegt worden.

Messi ach Messi..kan niks over hem zeggen hij gaf geweldige ballen af en toe en de kansen die Neymar niet benutte kwamen ook vanaf Messi's opgezette aanval.

En tot slot, wat heeft Suarez toch bewezen dat hij geweldig kan spelen met een systeem dat je niet verwacht dat hij in zou werken. Normaal zou je zeggen hij is je eindstation, maar vandaag heeft hij de tegendeel bewezen en de eerste goal kwam door een geweldige pas van hem naar Messi. Hij had ook zeker meer kunnen maken als Neymar een van die twee gouden kansen naar hem had gepast.

Op naar Rayo in Camp Nou!!

Snap niet waarom mensen dit een 'vrij eenvoudige wedstrijd' noemen. Uit tegen de nummer 6. Villareal is een best goed team.

de laatste kwartier was heel erg saai..... voor de rest was barca redelijk goed.
maar wat is die villareal en sterke ploeg zeg! van mij mogen ze in de top 5 in la liga staan!

4 maart 2015 om 22:10

Persoonlijk vind ik hun en Valencia wel nummer 4 waardig in La Liga. Ze spelen altijd geweldig voetbal als een team, maar de mannen voorin verprutsen af en toe te veel kansen zoals Vietto vandaag weer kansen.

Over welke indrukwekkende reeks gaat het hier eigenlijk? Zie er niets van terug in de tekst..

4 maart 2015 om 22:48

Alle wedstrijden in de copa gewonnen.

4 maart 2015 om 23:09

Bedankt!

Eindelijk een keer een Neymar gezien wie zich niet verplicht voelde om te passen maar zich vrij voelde vroeg me al af waarneer hij zijn frustratie is opzij zette en zich geen focussen op zich zelf en niet thoe barca wel spelen.

Men moet daar eens realiseren dat Neymar een speler wie het eindstation wil zijn waar het om draait en nu met Suarez en Messi zag je hem ook steeds mindere vrij hij maakt ze kansen af maar kan beter hopelijk pakken ze het volgend jaar anders aan en plaatsen ze Neymar hoger in de pikorde zoals Messi Ronaldinho aflosde moet Neymar dat gaan doen met Messi binnen 2 jaar

4 maart 2015 om 22:56

2 jaar? Dacht het niet gozer. Messi zal als hij ouder wordt op het middenveld gaan spelen.. En dan blijft hij alsnog de man.. Neymar kan dan wel de nieuwe aanvalsleider worden als je dt bedoeld? Zolang Messi speelt zal alles om hem draaien en terecht.. Neymar heeft genoeg
Vrijheid vanaf links om zijn ding te doen en dat doet hij ook. Hij gunt andere juist overdreven veel.. Ben daarom blij dat hij nu gewoon vaker
Voor eigen succes gaat.

4 maart 2015 om 23:10

Ik zeg toch ook eindstation Messi wordt de nieuwe xavi op het middenveld wie alles regelt en Neymar wordt de aanvaller wie het bepaald voorin. En dat moet gebeuren binnen 2 jaar

En ik zij nergens dat Neymar meer moet passen juist blij ben met hoe hij vandaag speelde dat bedoelde ik met vrij zijn. Hij kreeg zijn vrijheid wel maar je zag dat hij zich verplicht voelde om te passen en nu juist niet hij voelde zich zelf vrij en dat is wat anders dan vrijheid krijgen

We zijn het eens met elkaar alleen misschien zij ik het niet helemaal duidelijk In me eerste reactie aangezien me ipad niet Hellemans goed reageert meer en dus niet alles typt. Ben al blij dat een mede barca fan Neymar niet ego vond vandaag want veel vonden hem ego

Dat real madrid hier afgelopen week moeite mee had...

4 maart 2015 om 22:39

Ga weg man, pas na de rode kaart was t voorbjj

4 maart 2015 om 22:57

Cr7mario

Jochie toch wat laat jij je kennen.. Oke naast deze wedstrijd heeft Barca al 3d eerder gewonnen van het sterkste Villarreal..

In Bernabeu speelde een B elftal omdat de rest gespaard werd voor deze gimma.

Think about it hahah

4 maart 2015 om 23:01

Vergeet dan ook niet te melden dat dit Villareal op het sterkst was en Villareal tegen Real in Bernabeau was 3-5 B spelers. Al is de commentaar van 074 onnodig.

4 maart 2015 om 23:23

Die Cules zijn weer stoere jongens geworden....
Het klopt dat Real had moeten winnen van Villa,maar als de bal er niet in wil gaan dan gaat die der ook niet in!
Gelukkig heeft Real die gelijkspel wel gecompenseerd met winsten tegen clubs zoals Celta,Malaga en Getafe....
Had Barca maar niet verloren van die clubs dan stonden ze nu 1ste....
Maar nee jammer,gefeliciteerd trouwens met de copa!
Vorige seizoen waren jullie er zo vlakbij maar toen kwam Real....

5 maart 2015 om 09:10

Komdan

Grootste internetheld!
die gelijkspel? Winsten? Normaal negeer ik dit soort dingen, maar man ga toch terug de schoolbanken in.

Ja.. en alles verliezen van Atlético.. daar waar Barca alles heeft gewonnen van Atlético. Schrijnend om te zien dat als Real verliest ze vaak direct er 4 om de oren krijgen. Als als als telt niet..

Barca staat maar 2 punten achter Real, verkeerd in 2015 in een veel betere vorm dan Real en speelt in 2015 ook voetbal waar wij als cules trots op kunnen zijn. Beter doelsaldo dan Real wat nog eventueel belangrijk zou kunnen zijn.. en we krijgen Real nog thuis..

Feliciteer me maar als we daadwerkelijk gewonnen hebben. Ik heb i.t.t. jou namelijk wel zelfspot en ga niet lopen roepen dat we iedereen pakkies geven, terwijl een wedstrijd nog gespeeld moet worden. Jij kan daar veel van leren knaap.

Komdan

Het doet je weer pijn nu barca finalist is geworden van copa
Toen kwam real laat me niet lachen Hoe vaak is en was barca wel niet langs gekomen.
Dat ben je natuurlijk al weer vergeten.

Ben blij zouw ik zeggen want als barca al hun wedstrijden hadden gewonnen dan was je clubie nu al uitgeschakeld voor alle prijzen.

Championsleage die gaat real niet voor de tweede keer winnen met heel veel geluk het is niet altijd Kerstmis.

5 maart 2015 om 07:36

Jajaja, als,als,als,als. Als real van Villareal won was het verschil weer 4 punten, als Real aan het eind van vorig seizoen geen punten verspeelde hadden ze kampioen kunnen worden. Er bestaat geen "als" in het voetbal.

Huh als je in de fa cup finale zit speel je voorrondes cl, hoe kan je dan in spanje in een keer naar de el gaan zonder voorrondes te spelen?

5 maart 2015 om 12:20

Landen mogen zelf bepalen hoe ze hun tickets weggeven. In Engeland zal dit anders zijn verdeeld dan in Spanje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren