Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Neymar accepteert aanbieding van PSG en verlaat Barcelona’

Laatste update:

Neymar gaat Barcelona volgens Esporte Interativo verlaten. De televisiezender meldt dinsdag dat de 25-jarige vleugelaanvaller een aanbieding van Paris Saint-Germain heeft geaccepteerd en dat de transfer binnen twee weken wereldkundig wordt gemaakt.

Diverse internationale media meldden dinsdagochtend dat PSG bereid is om de gelimiteerde transfersom van 222 miljoen euro op tafel te leggen en dat Neymar zelf ook oren heeft naar een overstap. Volgens de laatste berichtgeving heeft de Braziliaans international de knoop nu dus doorgehakt en maakt hij na vier seizoenen Barcelona weer een transfer.


Neymar kan naar verluidt een vijfjarig contract tekenen tegenover een jaarsalaris van dertig miljoen euro, exclusief variabelen. Zijn huidige arbeidsovereenkomst in het Camp Nou loopt nog vier seizoenen door, maar die periode lijkt hij dus niet te gaan uitzitten. Neymar speelde tot dusverre 186 wedstrijden voor Barcelona en daarin kwam hij tot 105 doelpunten en 80 assists.

Barcelona-woordvoerder Josep Vives liet onlangs overigens nog weten dat Neymar blijft: ““Hij is gelukkig bij de club en de club is blij met hem. Dat spreekt hij ook uit en hij laat het zien met zijn houding. We zijn relaxed en hopen alleen maar dat zijn volgende seizoen nog beter wordt. De club kan zich een vertrek van Neymar niet voorstellen, Barcelona denkt alleen maar aan zijn beste spelers, waar hij bij hoort. Hij is een van onze symbolen.”

Denk jij dat deze transfer doorgaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De voetbalwereld is helemaal gek geworden..

18 juli 2017 om 16:05

Dani Alves zal vast wel wat gedaan hebben hiervoor... echter ; dit is gewoon een nieuwe soap die eindigd in : Neymar verlengt contract bij Barcalona.

18 juli 2017 om 16:24

Precies. Binnen 2 weken dus een dikke salarisverhoging + contractverlenging bij Barca. Messi is net weer omhoog gegaan toch/ of gaat binnekort omhoog? Dan kan Neymar natuurlijk niet achterblijven. Ronaldo heeft ook al in een stuk of 5 transferperiodes Real verlaten als we de media moesten geloven. Toevallig ook dat hij in die periode ook steeds salarisverhogingen kreeg

18 juli 2017 om 16:13

Het is een kwestie van comercieel belang en geld.

Neymar zelf komt uit de schaduw van Messi. (meer inkomsten voor hem sponsor)
PSG heeft een nieuw uithangbord na Zlatan (meer inkomsten voor hun)

Trekt meer supporters (succes) en wereldwijde verkoop van Psg/neymar spullen.
Denk dat als PSG het slim speelt ze zelfs nog kunnen verdienen op Neymar als ze het goed spelen.

18 juli 2017 om 16:18

Hier ben ik het volledig mee eens. Goed verwoord Capis.

En eerlijk is eerlijk, met Barcelona gaat het op dit moment niet erg goed. Ik denk dat de kans om de CL te winnen bij PSG groter is dan bij Barcelona op dit moment. Niet voor niets spreken er veel mensen over een 'wanbeleid' op dit moment in Barcelona. Als Neymar weggaat daar, dan vraag ik me echt af hoe ze dat gaan opvangen. Tja.

18 juli 2017 om 16:24

Hij is het 100% waard. Qua leeftijd vele malen interessanter dan Ronaldo en Messi. Als je de transfer in perspectief zet tegen bijvoorbeeld de 20 miljoen van Karsdorp en de 57 miljoen van Walker is hij zeker zoveel waard. De kans dat er 10x zoveel shirts van Neymar verkocht gaan worden als van Karsdorp is 100%.

18 juli 2017 om 16:25

Hij gaat niet weg. Dit is het spelletje dat wordt gespeeld als er een dikke salarisverhoging aan zit te komen.

18 juli 2017 om 16:25

Ja het klinkt allemaal belachelijk.

Maar Neymar heeft heel veel commerciële waarde! Alleen in Brazilie wonen al meer dan 210 miljoen mensen.

En zolang hij bij Barca zit staat hij in de schaduw van Messi. En Bij PSG zou hij DE grote ster zijn. en ook weer meer geld opleveren.

sterker hij zal meer opleveren bij PSG dan hij nu bij Barca doet.

18 juli 2017 om 16:34

Die illusie over het verkoop van shirts moet echt eens ophouden. Bij man u bijv. gaan de inkomsten gewoon naar de sponsor. Daarom krijgen zij 90 mil. Clubs krijgen echt bij lange na niet de volle 100% van shirt verkoop. 220 mil krijg je echt niet. Alleen real en Man u zouden in de buurt komen omdat zij wereldwijd bekend zijn en fans hebben.

18 juli 2017 om 16:35

Niet overdrijven barca is nu niet goed maar ze hebben nog steeds meer kans om de CL te winnen dan psg hoor psg zou niet kunnen winnen tegen real

18 juli 2017 om 16:46

@blabla:
Dat is geen ilusie! Dat is gewoon de realiteit van tegenwoordig. Ze krijgenniet de volle 100% nee. Maar wel een groot deel, of dacht je dat de volle 100 naar Nikeof Adidag zou gaan? Dan zouden ze de shirts zelf wel gaan produceren.

Daarbij zullen er meer zakelijke deals mogelijkzijn. Plus extra inkomten met die oefentripjes tegenwoordig.

Dit is niet alleen met voetbal, maar met boksen net zo bijv. Floyd tegen Connor zal echt niethet beste gevecht ooit worden. Maarbeide zijn comercieel zo sterk en weten zich te verkopen dat het wel het duurste gevecht is.

Dit heeft een Messi, Ronaldo, Pogba, Zlatan, Neymar, Dybala bijv.
Een Lewa is op dit moment wel beter dan Dybala, maar heeft niet de comerciele waarde die hij heeft.

18 juli 2017 om 16:50

@capis zijn komst zal best wat opleveren idd maar geen 74 mil per jaar hoor..

18 juli 2017 om 16:59

@capis het is wel een illusie. Clubs krijgen van de sponsor geld om op het shirt te staan. Daarbij krijgen ze van Adidas/Nike/Puma een vast bedrag per jaar (Ergens in de 200-300 miljoen). Per shirt verdient de club er helemaal niet veel aan. Nike/Puma/Adidas echter wel.

18 juli 2017 om 17:01

@johan:
Hoeft ook niet, hij is 24, kan nog zeker 8 jaar door als absolute wereld top.
Komt dus neer op 28 miljoen per jaar en dat haal je er makkelijk uit.

18 juli 2017 om 17:13

Als ze het enigzins goed willen opvangen, dan kom je snel bij hazard terecht. Dat is eigenlijk de enige die qua niveau enigzins in de buurt komt van neymar. Aan de andere kant, ik verwacht niet dat dit gaat gebeuren.

18 juli 2017 om 17:30

@Gavin Commercie zou een geschiktere term zijn dan shirtverkoop. Maar een totale illusie is het ook niet. Dat totaalbedrag wordt namelijk bepaalt op basis van exposure en aantallen. Hoe grotere spelers, hoe meer shirtverkoop, hoe sterker de onderhandelingspositie bij de volgende contract bespreking met Nike of Adidas. De club verdient er dus wel degelijk veel aan. Het is een beetje vergelijkbaar met vast salaris of provisie. Daarnaast levert een populaire speler op veel andere manieren geld op.

18 juli 2017 om 17:38

De club verdient een paar centjes maar verhoudingsgewijs schieten ze geen bal op met shirtverkoop. Ten eerste om bovengenoemde reden, een club verdient maar een klein percentage per shirt. Ten tweede omdat je de shirts die je ook wel verkoopt zonder Neymar mag aftrekken. Je moet dus zuiver kijken naar het extra aantal verkochte shirts en dat zal heel overzichtelijk zijn. De fans die toch al een shirt kopen zullen wat vaker Neymar achterop zetten inderdaad, maar niet een tweede shirt kopen omdat hij komt. Van die 210 miljoen Brazilianen zullen er heel weinig een officieel PSG tenue aanschaffen, als ze dag al van plan zijn kiezen ze wel het shirt van de nationale ploeg.

18 juli 2017 om 17:42

@Capis. Ik zei het vanmorgen al, dus hierbij nogmaals. Ps. Alles is terug te vinden op Google. Dit is echter een voorbeeld met Ronaldo, maar je kan het dan x2 doen.

En weet jij dat Bayern -die met hun shirtverkoper Adidas nauw verstrikt zijn en het meeste ontvangt per verkocht shirt- maar 10 euro per shirt verdient?

Real houdt dus minder over dan eerder genoemde 10 euro per shirt. In totaal verkoopt gemiddeld Real Madrid zo'n 1.5 miljoen shirt per seizoen (kan je uitzoeken via Google).

Ervan uitgaande dat Real Madrid ongeveer 8 euro overhoudt aan een verkocht shirt, betekent dit dat bij een bedrag van 100 miljoen euro voor Ronaldo men zo'n 12,5 miljoen shirtjes van Alleen Ronaldo moet verkopen.

Dat komt neer op zo'n 8 seizoenen shirtverkoop.

Echter, niet iedereen koopt een shirt met Ronaldo op de achterkant. Dus zeg dat hij als grote ster zo'n 40 procent van alle verkochte shirts voor zijn rekening neemt:

40 procent van 1.5 miljoen shirts = 600.000 shirtjes.
Bij het aantal van 600.000 shirtjes per seizoen (wat ontieglijk veel is, want niet iedereen koopt elk jaar een nieuw shirt van Ronaldo, moet je dus denken aan 20 seizoenen aan shirtverkoop van Ronaldo...

18 juli 2017 om 17:52

Sorry hoor, maar psg meer kans op de CL dan barca is een opmerking van een pond worst.

18 juli 2017 om 18:29

Hier een link waarin staat dat Real Madrid 22.5% verdient op elke adidas artikel. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4479670/amp/Details-Real-Madrid-s-huge-850m-deal-adidas.html .

Dus reken maar uit wat dit betekent per shirt, broekje, etui, kalender etc. etc.

18 juli 2017 om 18:34

Isco24, en dat is dan nog enkel de shirtverkoop. Merchandise en andere opbrengsten die direct zijn af te leiden van Ronaldo doen ook nog een duit in het zakje, net zoals externe factoren als de toegenomen naamsbekendheid van Real Madrid aangezien je de populairste sporter ter wereld in je gelederen hebt.

Overigens zou ik de shirtverkoop van Ronaldo eerder op 70 schatten maargoed.

edit: Het blijkt dus zelfs 22,5 te zijn, wat erop neer komt dat indien Ronaldo 40 van de shirts verkoopt, hij 13,5 miljoen per jaar aan shirtopbrengsten levert. (600.000 x 22,5 van 100 euro shirt). Verstreken over 8 jaar is dit dus een slordige 108 miljoen euro.

18 juli 2017 om 19:16

Ja joh 22.5 procent van de winkelier z'n marge en BTW? Hoe dan ook. We kunnen hier allemaal als kinderen zitten rekenen, maar laat dat gewoon aan de financiële afdeling van de club over. Of check gewoon de jaarcijfers. Alsof het wat uitmaakt of een speler rendabel is op basis van shirtverkoop. Het gaat om totale inkomsten en dat kunnen wij niet inzien.

18 juli 2017 om 16:14

Vind de transfersom nog wel meevallen, is natuurlijk wel aardige voetballer. Lijkt me wel aanwinst als hij zijn draai beetje kan vinden. Zou hem eerst opstellen in jong psg om te wennen aan de speelstijl.

18 juli 2017 om 16:16

Jaartje jong psg zal hem wel goed doen inderdaad.

18 juli 2017 om 17:47

Beter eerste jaar verhuren om ervaring op te laten doen. Wel binnen frankrijk, moet nog wennen aan het europeese klimaat

De voetbalwereld is gek/ziek!?

18 juli 2017 om 16:30

Precies, voetbal doe je met modder aan je poten. Het is geen spelletje meer...

18 juli 2017 om 16:34

Huh wat heeft dit nou te maken met de discussie 'echt gras vs kunstgras ?

18 juli 2017 om 16:59

Hij rept over de voetbal wereld ziek is. Dus ik haal er nog een toepasselijk voorbeeld bij. Het wordt er tegenwoordig niet leuker op vind ik persoonlijk. Ook het slechte beleid bij de KNVB heeft daar debet aan.

18 juli 2017 om 17:32

Onderbuikgevoelens. Het voetbal is zeker niet slechter geworden met het grote geld. Sommige mensen kunnen alleen niet langs de randzaken kijken. Mij interesseert het bijvoorbeeld geen hol hoeveel geld er omgaat. Als ik maar een leuk potje voetbal kan zien.

18 juli 2017 om 18:09

Het is jammer dat de grote verschillen min of meer geaccepteerd zijn. Een leuk potje voetbal kan bij de plaatselijke club in de 5e klasse ook te zien zijn. Als land zijnde stellen we Europees niets meer voor alleen maar door de centen. Daar baal ik van. Er van uitgaande dat afgelopen seizoen met ajax een uitschieter was.

18 juli 2017 om 19:18

Geniet gewoon van de competities waarin je club wel een rol speelt.

222 miljoen? Heeft iemand gewoon op zijn toetsenbord lopen rammen of wat?

18 juli 2017 om 16:03

Haha maak je niet druk man. Het spelletje op het veld ziet er nog hetzelfde uit hoor. Daarnaast hebben we nog altijd onze eredivisie

18 juli 2017 om 16:07

met dit soort bedragen heb ik steeds meer respect en plezier in de eredivisie. Niet te gekke bedragen en nog leuk voetbal, misschien niet het beste maar wel leuk. En het is altijd leuk om te zien hoe een Psv/ajax sommige clubs het lastig maken met spelers van tientallen miljoenen. Feyenoord- United hetzelfde verhaal.

18 juli 2017 om 16:28

Het is nog niet eens zozeer de bedragen, maar de manier waarop die bedragen tot stand komen. Clubs hoeven geen rekenschap meer te houden met kosten e.d. want ze hebben toch wel een rijke miljardair die het even compenseert. Het is een oneerlijke strijd die voor kleinere competities niet te winnen is.

Het is redelijk aanneembaar dat de bedragen nooit zo uit de hand zouden lopen als clubs zelf voor hun kosten en winst op zouden moeten draaien. Dan zag de top van Europa er overigens ook heel anders uit op Bayern Munchen en nog een paar clubs na.

18 juli 2017 om 16:36

Niet te gekke bedragen? 222 miljoen voor Neymar of 14 miljoen voor Karsdorp, 34 miljoen voor Milik of 35 miljoen voor Depay. Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik gekker vind.

Ik snap al die ophef over deze bedragen niet zo. Voetbal is de grootste amusementsindustrie van de wereld. Zet dat bijvoorbeeld even af tegen topfilms uit Hollywood, die hebben ook begrotingen van honderden miljoenen. Ander voorbeeld; Facebook. Hoe kan het dat een internet site een marktwaarde heeft van 57 miljard dollar? We leven nou eenmaal in een consumptie maatschappij en doen er allemaal aan mee, dan is het niet gek dat je na verloop van tijd met dit soort bedragen te maken krijgt.

18 juli 2017 om 16:41

Hier kan ik me bij aansluiten. Dat maakt het gevoel van oneerlijk ook zo groot. Heb je mazzel met een geldschieter dan heb je succes. Dat andere clubs een goed beleid voeren doet er vervolgens niet meer toe. Toch is dit ook op kleinere schaal in Nederland aan de gang natuurlijk..

Kan dit niet als waarheid zien. Elk jaar komen dit soort berichten over de top 3 spelers en komt er niks van terecht

18 juli 2017 om 16:08

Inderdaad ik geloof dit pas als ik neymar in een PSG shirt zie poseren. Elk jaar hetzelfde liedje. Paar weken geleden was het nog Ronaldo die weg zou gaan.. nu is het Neymar. Over Messi hebbe we in het verleden ook al de nodige verhalen voorbij zien komen.

18 juli 2017 om 16:12

Iets eerder kan wel, als de echt betrouwbare bronnen het melden dan geloof ik het ook wel. Maar dit lijkt mij nu ook nog uit de lucht gegrepen.

Ik geloof er nog steeds helemaal niks van. Deze verhalen gaan we uiteraard wel nog de hele zomer te lezen krijgen.

Nou ik ben benieuwd wat hier van waard is. Kan het me niet voorstellen. Aan de andere kant wil PSG graag de laatste stap maken dus in dat licht gezien zou het kunnen. Zou natuurlijk een volslagen bizar bedrag zijn.

Wauw, lekkere transfer, 222 miljoen! Barcelona gaat er echt op achteruit nu, en Verratti zie ik na zo'n transfer ook twee keer nadenken voor hij nog eens aan Barceloan denkt.

Edit: als dit allemaal waar is natuurlijk.

18 juli 2017 om 16:04

Ja want voor 222 miljoen kan je niets terughalen natuurlijk op een paar subtoppers na.

Halen ze een Sanchez Aguero Verrati voor dan gaan ze er zelfs op vooruit...

18 juli 2017 om 16:11

Sanchez wil om prijzen strijden na enkele jaren Arsenal, die zie ik niet snel terugkomen naar een verzwakt Barcalona. Helemaal niet aangezien Real Madrid inmiddels de rollen heeft omgedraaid en nu de bovenliggende partij is. Verratti zie ik ook niet komen aangezien PSG niet op zijn verkoop zit te wachten. Daarnaast tonen ze met zo'n aankoop ook aan dat ze echt mee willen doen. Blijft over Aguero die wel haalbaar is denk ik, maar een vooruitgang op Neymar? Ik denk het niet.

Geen idee of deze transfer ook werkelijk doorgaat, maar gaat het door, dan heeft Barcalona toch wel een flink probleem. En over het bedrag gesproken, als Lukaku 100 miljoen pond kost, Mbappe 130 miljoen euro, dan sta ik niet meer te kijken van 220 miljoen voor Neymar.

18 juli 2017 om 16:13

Hazard zou ook kunnen, maar ik denk niet dat hij mag gaan van Chelsea. Dybala kan ook, maar ik weet niet wat Juve daarmee gaat doen. Maar dat was het inderdaad wel.

18 juli 2017 om 16:14

Met een bankrekening die gespekt is met 222 miljoen heb je geen probleem. Ik begrijp niet dat mensen Neymar als onmisbaar achten.

18 juli 2017 om 16:20

ja dat is wel erg zwartkijken he?! 222 miljoen daar haal je echt gewoon 3-4 echte toppers van binnen die er gelijk staan. Barcelona zal nooit ernstig verzwakken die gaan ook smijten dan hoor.

18 juli 2017 om 16:22

Dani

Neymar is de beste aanvaller van de wereld na Messi en Ronaldo, bovendien is er geen enkeke speler van rond de 25 die zo goed is als Neymar, degene die bijna aan zijn niveau zitten zijn allemaal 27+. Neymar is zeer zeker onmisbaar.

18 juli 2017 om 16:24

Dat zijn denk ik nu ook geen mogelijkheden. Hazard laten ze waarschijnlijk wel gaan voor zo'n prijs, hoe jammer ik het ook mag vinden. Maar we hebben het geluk dat je met een blessure lastig door een medische keuring komt haha. Dybala zie ik ook niet gaan, als je bedenkt dat Juventus al biedingen van 60/70 Miljoen op Sandro weigert.. verder zou ik zo ook niemand kunnen opnoemen met hetzelfde niveau.

18 juli 2017 om 16:36

@ Alex

Dat mag misschien wel zo zijn, maar er zijn wat spelers die erg dicht tegen zijn niveau aanzitten. Hazard, Dybala, Dembélé, Dele Alli. Goed ze spelen niet allemaal op zijn positie maar zijn enigzins vergelijkbaar.
Voor 222 miljoen moet je er een dikke strik omheen doen.

18 juli 2017 om 16:49

Hazard zit onder Neymar, niet veel, maar Hazard is iets minder. Dybala en Dembele kunnen dat niveau misschien halen, maar ook daaraan twijfel ik sterk, mensen onderschatten hoe uniek Neymar is, die jongen werd in een fysieke beesten liga als de Serie A gedropt en dolde daar alles en scoorde er op los, want Neymar scoort echt bizar veel als vleugel en dat doet/deed hij al sinds zijn debuut, zowel voor club als land, bovendien geeft hij nog eens pakken assists, ook weer voor club en land. Ney is uniek, irritant maar uniek, ik zie enkel Mbappe dat niveau halen. Het zou kunnen hoor, dat Dembele en Dybala zo goed worden, maar ik denk het niet, Dembele mist echt killerinstinct, en Dybala is (al) 23 maar zit nog lang niet aan het niveau van Neymar. Alli is een middenvelder, niet te vergelijken dus.

18 juli 2017 om 17:16

Neymar is inderdaad uniek. Veel mensen laten zich leiden door hun emoties en kunnen Neymar niet meer helemaal objectief op zijn voetballende kwaliteiten beoordelen. Ik heb zelden zo'n matennaaier als deze jongen zien spelen maar ik heb ook zelden een speler gezien die zo gemakkelijk en in een hele kleiner ruimte twee of drie man kan passeren en dit bovendien net zo gemakkelijk met zijn linker als rechterbeen doet. Technisch echt een uitzonderlijk goede speler. Persoonlijk denk ik trouwens ook dat het goed voor zijn ontwikkeling zou zijn om in een ploeg te gaan spelen waar hij echt de grote man is.

18 juli 2017 om 16:05

Voor 222 miljoen kan je anders weer goed inkopen. En zo beslissend als een Messi of Ronaldo is Neymar niet. Barcelona zal als laatst lachen.

18 juli 2017 om 16:08

Heb je ze statistieken niet gezien ofzo? Dat zijn bijna Messi achtige cijfers hoor. 186 wedstrijden 105 goals en 80 assists. Plus dat Messi en Suarez beide al in de 30 zijn

18 juli 2017 om 16:13

Neymar is gewoon te vervangen. Dembélé zie ik vrij snel dat niveau aantikken en kan je met dat geld makkelijk ophalen plus een Veratti erbij.
Alleen Messi en Ronaldo hebben een dusdanige invloed op een ploeg en zijn in weze onvervangbaar.

18 juli 2017 om 16:17

'Een Verratti'? Welke dan? Denk niet dat Verratti nog weg wilt gaan als hij ziet dat PSG Neymar daadwerkelijk heeft kunnen halen.

18 juli 2017 om 16:22

Een Neymar gaat ze niet ineens de CL laten winnen dat gaat wat dieper dan 1 speler lijkt me.

18 juli 2017 om 16:26

De Veratti dan. En ja ik denk dat het mogelijke vertrek van Neymar Barcelona niet ineens een inferieure club maakt ten opzichte van PSG. Barcelona kent ook een bepaalde filosofie, heeft een rijke geschiedenis, en er is ruimte voor spelers als Veratti om in het gat wat xavi/iniesta achterlaten of hebben achtergelaten te springen.

18 juli 2017 om 16:56

Nou ja bijna Messi achtige cijfers?

Zit nog wel wat verschil tussen.

Sinds de komst van Neymar zijn Messi's statistieken als volgt: 204 wedstrijden, 194 goals en 81 assists.

Maar inderdaad wel een fenomeen.

18 juli 2017 om 16:06

Nou van dat geld kunnen we ook in onze ploeg weer investeren. En wss is dit weer zo'n kul verhaal net zoals bij ronaldo

18 juli 2017 om 16:06

Hoezo brokkelt Barcelona uit elkaar? 222 miljoen moet je meteen accepteren dat is een bedrag waar je niet lang over na moet denken. Dembele van dortmund voor 80 miljoen ophalen en je hebt al een vervanger in huis.

18 juli 2017 om 17:09

net alsof dortmund maar 80 miljoen vraagt als ze weten dat barca een winger nodig heeft en net 220 miljoen heeft gecasht..

18 juli 2017 om 16:08

Catalaanse media melden dit nergens, dus ik zou het nog niet zo geloven. Als het toch blijkt te kloppen, gaat Barça sowiso voor Verratti, Dembele en nog een linksvoor.

Zie het eerlijk gezegd nog gebeuren ook. Neymar is geen speler die zijn hele leven een club trouw zal blijven. Daarbuiten wilt hij natuurlijk ook dé speler zijn van het elftal waar het om draait.

18 juli 2017 om 16:04

Fantastisch op verplaatsing naar lorient om daar de trukendoos boven te halen.

Het is nog niet bevestigd door de clubs. Ik wacht het nog even af. 222 miljoen is hij echt niet waard, dat ga je niet terugverdienen lijkt me.

Volgende week heeft Neymar zijn contract met een jaar verlengd. Dit kan je moeilijk serieus nemen.

18 juli 2017 om 16:05

Precies ook mijn gedachte, kan haast niet waar zijn.

dit verpest voetbal meteen toch, alles begint op The WWF te lijken dus heel nep

Dit is voor Barca gewoon een fantastische deal als het zou kloppen. Geheid dat men dan terugkomt bij Dortmund voor Dembele en misschien nog wel een andere interessante speler weet te strikken.

18 juli 2017 om 16:06

Hoeveel gaat Dortmund vragen als ze weten dat Barça over 222 miljoen beschikt? In het begin van de zomer werd er gepraat over het feit dat 90 miljoen niet genoeg zou zijn voor Dembélé (toen er nog niets van Psg's interesse in Neymar bleek).

Vermoed overigens niet dat Neymar verkast, maar hypothetisch gezien natuurlijk.

18 juli 2017 om 16:09

Dortmund kennende verkopen ze Dembele voor 90 miljoen max en misschien een speler van Barca

18 juli 2017 om 16:10

Ik zie Dembélé vrij snel het niveau van Neymar aantikken. Geweldige deal voor Barça is dit mocht het waar zijn.

222 miljoen, wat een bedrag.. Het zal me niks verbazen als Barca dit zelfs heeft afgewezen.

18 juli 2017 om 16:08

Kunnen ze niet. In Spanje moet je een vertrek clausule in contracten opnemen

18 juli 2017 om 16:22

Ooh dat wist ik niet, ik dacht dat zijn afkoopsom hoger zou zijn, vandaar.

Barca fans: Al wel een speler in gedachte wie hem zou moeten gaan vervangen als dit werkelijk door gaat?

18 juli 2017 om 16:09

Dit is zijn clausule. Barca kan niks afwijzen. Het werkelijke bedrag ligt trouwens veel hoger. Toen Messi nog een clausule van 250 miljoen had, zou een club in totaal ongeveer 450 miljoen kwijt zijn om Messi binnen te halen. Dan zijn salaris en tekenbonus nog niet eens meegeteld.

18 juli 2017 om 16:11

Afkoopsom staat op 222 als ik me niet vergis. Dus barcelona heeft in dat geval niets te zegge mocht PSG dit bieden.

18 juli 2017 om 16:21

Dat kan Barca dus niet omdat 222 miljoen de clausule is. Als PSG bereid is dit te betalen hoeven ze niet eens meer met Braca te praten, alleen tot een akkoord te komen met Neymar

Lol, ik geloof hier dus helemaal niets van. Je vormt een van de meest gevreesde voorhoedes ter wereld, je speelt met de beste speler ter wereld, je speelt bij een van de beste clubs ter wereld, je verdient al vrij vorstelijk en je leeft in een lekker warm land in een mooie stad. Er waren totaal geen tekenen dat hij bij Barca zou willen vertrekken. Afgezien van de zieke transfersom natuurlijk. Ik neem aan dat Neymar gewoon blijft.

Afgezien van het salaris is PSG in geen enkel opzicht een stap omhoog.

Ik geloof hier echt helemaal niks van, 222 miljoen voor 1 speler, zijn we helemaal gek geworden?

Hahaha mijn dag kan niet meer stuk! Barca valt helemaal uit elkaar! :D wordt van alle kanten afgetroefd door Real! Maar aan de andere kant kan het goed uitpakken voor Barca. Als ze met dat geld Veratti toch binnen kunnen hengelen en ook Ousmane Dembele, Coutinho,Hazard of Griezmann is het toch een versterking.

18 juli 2017 om 16:12

Dit is gewoon kul. Maar ik hoop zo dat het waar is. Met 222 miljoen kunnen ze Verratti in de deal betrekken en vervolgens Dembele en nog een of twee versterkingen binnenhalen. Wellicht een rentree van Sanchez?

18 juli 2017 om 16:14

Sanchez gaat nergens heen.

Ik kan dat beter al op mn klembord kopiëren want hoe vaak er wel niet iemand Sanchez ergens naartoe praat hier...

18 juli 2017 om 16:22

Waarom zou PSG met die 222 miljoen Verratti in de deal betrekken? Als PSG 222 miljoen op tafel wil leggen voor Neymar hoeven ze niet eens meer met Barca om tafel.

18 juli 2017 om 16:13

Als dit doorgaat -wat ik niet verwacht- dan troeven ze Real iig af met de duurste uitgaande transfer ooit.

18 juli 2017 om 16:21

Maak je geen zorgen over het uit elkaar vallen van barca pik👍

Ik wist dat Neymar een productieve speler was, maar 105 doelpunten en 80 assists in 186 wedstrijden had ik niet verwacht. Wat een waanzinnige statistieken voor een buitenspeler zeg!

Natuurlijk haal je een absolute topspeler binnen, maar als je Draxler en Di Maria al hebt op links dan heb je hem eigenlijk niet nodig. Beter hadden ze hetzelfde bod op Messi of Suarez kunnen uitbrengen.

Edit: opstelling kan niet verwijderd worden. Bovendien had ik een 3-5-2 gemaakt.

Areola
Aurier
T. Silva
Marquinhos
Dani Alves
Verratti
Rabiot
Di Maria
Draxler
Cavani
Neymar

Maak me geen enkele zorgen. Het is iedere zomer weer hetzelfde riedeltje vanuit de Madrileense media. Dan wil Neymar weer vertrekken, dan wil Messi weer vertrekken, dan heeft Jordi Alba plots op huurbasis getekend bij Atletico Madrid en uiteindelijk blijkt altijd dat er totaal geen kern van waarheid in deze geruchten zit. Neymar heeft net zijn contract verlengd en heeft dus gekozen voor een toekomst bij Barcelona, het lijkt me sterk dat daar nu plots verandering in is gekomen. Geloof er helemaal niets van.

Neem alleen al die transfersom, de afkoopclausule in het contract van Neymar. Welke club kan nadat ze in 2015 nog op de vingers werden getikt wegens de Financial Fair Play plots zo'n krankzinnige transfersom op tafel leggen zonder dat ze een aanzienlijke omzet- en/of winststijging hebben gerealiseerd in de tussentijd? Kom nou, dit is gewoon komkommertijd voor de sportkranten en nu hebben ze even weer hun sensatie. Kan niet wachten tot het serieuze voetbalseizoen weer begint.

18 juli 2017 om 16:18

Esporte Interativo (braziliaanse betrouwbare media) ''madrileense media''

18 juli 2017 om 16:26

De geruchten zijn (niet voor het eerst) gestart vanuit de Madrileense media, andere sportkranten citeren juist die bron als basis voor hun artikel (zoals dat wel vaker gebeurt). Deze Braziliaanse journalist wordt trouwens helemaal niet gezien als 'betrouwbaar', dus weet niet waar je dat vandaan haalt.

18 juli 2017 om 16:23

Is Esporte Interativo Madrileens dan?

18 juli 2017 om 16:28

Nee, maar de bron waar alle geruchten vandaan komen (wordt ook in de andere sportkranten geciteerd als originele bron voor de geschreven artikelen) is dat wel. En laat AS nou net de huiskrant van Real Madrid zijn. Hoe betrouwbaar wil je die nou noemen als het gaat om nieuws over de aartsrivaal?

18 juli 2017 om 17:15

"madrileense media", dit bericht kwam exclusief van het Catalaanse Sport, waarna de rest het overnam. Maar als je maar genoeg tekst neer kwakt hier op VZ denkt de rest vanzelf dat je een orakel bent.

18 juli 2017 om 17:32

Eindelijk iemand die het door heeft. Guaporta laat geen mogelijkheid liggen om te steken naar Madrid, ook al is het onterecht. Hij vergeet voor het gemak dat Marca en AS de grootste kranten zijn in Spanje die eerst onderzoek doen voordat ze iets publiceren, anders lopen ze imagoschade op. Uiteraard zijn er soms "fake nieuws" maar om nou alles met een korreltje zout te nemen als die twee over aartsrivaal Barcelona schrijven gaat me te ver. Met meer dan drie miljoen lezers kan dat ook niet keer op keer het geval zijn.

18 juli 2017 om 17:59

Toch is het wel 99% van de tijd het geval..

De meesten vallen over het bedrag. Ik val er meer over dat een club als Barcelona zo'n speler niet weet te behouden.

Ik geloof echt dat Neymar het verschil kan en gaat maken bij PSG. Wellicht dat dit een start is om meerdere wereldtoppers verspreid zien over Europa

Hahaha wat een onzin weer zeg.
Geen betrouwbare bron die dit bericht heeft overgenomen. Word ook zo moe van dat ik dit soort bushberichten krijg, vermeld dan even dat het speculeren is. Barca gaat Neymar niet verkopen, zal zijn contract verlengen, het is elk jaar hetzelfde.

18 juli 2017 om 16:19

Bushbericht 😂😂😂😂 sorry die was goed haha.

Voor het voetbal zou dit wel mooi zijn, kwestie van een betere verdeling van grote sterren onder meerdere topclubs.

Als dit waar is. Veratti en Dembele halen voor zo'n 150m en je houdt nog meer dan 50m aan winst over.

Neem dit echt niet serieus. Dit wordt elk jaar gedaan, zelfs toen Ronaldinho er speelde zeiden ze elk jaar dat Chelsea hem ging kopen voor 120 miljoen.

Dit is de reden waarom ik een hekel heb aan PSG... 222 miljoen bah!.... wat ben ik blij dat mijn club Olympique Marseille geen gigantische bedragen uit geeft, buiten Payet natuurlijk die voor 29.3 miljoen over kwam van West Ham.. Maar spelers zoals Thauvin, Luiz Gustavo,Germain N'jie, Rami en Mandanda kwamen in totaal voor zo'n 45 miljoen over, dat is een driekwart elftal voor 'maar' 45 miljoen.

Het is mogelijk. PSG is langer bezig met de komst van Neymar en werd vorig jaar ook in verband gebracht met Psg. Die 222 miljoen kan ook in termijnen worden betaald en aangezien PSG vaak kampioen wordt in Frankrijk en vrijwel altijd de kwartfinale haalt in de Champions League kunnen ze het realiseren. Barcelona is niet meer wat het was en dat weet Neymar ook, naast Messi en Suarez stelt het niks meer voor en dat is vooral te danken aan het slechte transferbeleid. Er is geen fatsoenlijke vervanger voor Busquets, Suarez, Messi Neymar Iniesta etc. Paulinho willen ze als vervanger van Busquets, ja dan weet je eigenlijk al genoeg. Misschien zorgt die 222 miljoen voor verse krachten en halen ze Keã£â¯ta, Veratti, Ousmane en Bellerin. Al betwijfel ik dat die bobo's aan deze (nodige) aankopen denken.

18 juli 2017 om 17:37

Die 222 miljoen zal in 1 keer betaald moeten worden, als je een sterspeler op die manier kwijtraakt dan zou ik me niet coulant opstellen als ik Barca was. Het zou Barca ook verzwakken, als ze niet gelijk de helft kunnen steken in een nieuwe topspeler, toch?

18 juli 2017 om 17:58

Dat klopt. Maar een dergelijke constructie kan ook nog kunnen. Want stel PSG betaalt 100 miljoen maar als Neymar bijvoorbeeld de gouden bal wint of hij zoveel aantal treffers maakt kan het ook nog oplopen tot die 222 miljoen, snap je?

18 juli 2017 om 18:10

Niet helemaal , die 222 miljoen moet dan zeker zijn . Buiten bonussen of wat dan ook om. Dat is eigenlijk ook de bedoeling van die clausules, om het andere clubs moeilijker te maken om een sterspeler weg te kapen. Als je die clausules in termijnen mag betalen dan hebben die clausules nog weinig waarde. Je moet er wel vanuit gaan dat Barca niet wil verkopen en zich noodgedwongen aan het contract moet houden, dan werk je toch niet mee?

18 juli 2017 om 18:52

Dat is ook weer waar. Maar stel Neymar wilt vertrekken èn PSG wilt die 222 miljoen in termijnen betalen wat moet je dan? Je loopt dan inkomsten mis en je zit met een ontevreden speler. Echter heeft PSG ook te maken met de FFP en moet die 222 miljoen over drie jaar 180 miljoen terug verdient gaan worden.

18 juli 2017 om 18:01

Waar heb jij het over? Geen vervangers? Och god.. Om hier serieus op in te gaan wordt het voor mij een te lang bericht, echter kijk maar eens naar La Masia voor het middenveld en in de verdediging zijn er bijna geen versterkingen meer nodig..

Zou krankzinnig zijn als het waar . Hoop iedergeval van niet en aangezien geen enkele andere serieuze bron/nieuws site dit vermeld neem ik dit bericht ook met ee korreltje zout. Mocht dit waar zijn en mocht verrati niet de omgekeerde weg bewandelen word het een extreem zure zomer voor barca. Als verratti komt enn bijv een coutinho of een mbappe hoeft het geen stap terug te betekennen. Maar als verrati niet komt en neymar vertrekt gaat t bestuur het zwaar krijgen. Overigens denk ik dat over niet al te lange tijd neymar alweer een verbeterd contract krijgt van barca en dat dit allemaal onzin is.

Zou ik als Barça zijnde niet doen. Neyymarr is de beoogde opvolger van Messi, een betere vervanger op zijn leeftijd ga je niet halen, en nee, ik vind Mbappe niet beter.

Ik denk dat het niet waar is, maar moest het toch waar zijn dan hoop ik dat Verratti mee in de deal is betrokken. Dan hebben ze ook genoeg geld voor de komst van Ousmane Dembélé en miss een nieuwe linkervleugel aanvaller en een centrale verdediger en miss Coutinho.

222 miljoen is de afkoopsom in het contract van neymar voor minder laat barca hem niet gaan ik heb zelf vaak kritiek op neymar helemaal dit seizoen waar hij teveel kansen heeft gemist maarja als je naar de statstieken kijkt 186 wedstrijden 105 goals 80 assists bij barca 134 wedstrijden 70 goals 38 assists bij santos 77 wedjes 52 goals weet niet precies hoeveel assists bij brazil dit doet niet veel spelers hem na

222 miljoen en dan lekker banken
Dat bedoelen ze met slapend rijk worden
Nee ff serieus , neymar is geen teamspeler bij psg dan vind hij dat alles om hem moet draaien.
Bij bara heeft hij geen keus.
Ik zou m niet kopen voor dat geld.

Een bron uit Brazilie meldt dat Neymar rond is met een Franse club die 222 miljoen wil betalen aan een Spaanse club.... Wat een onzin, elke zomer zou een sterspeler van Barca vertrekken. De afgelopen 10 jaar hebben we dit met Messi gezien en nu is Neymar aan de beurt. Heel logisch dat een speler die in Brazilie spelers probeert te verleiden om bij Barca te komen spelen, op hetzelfde moment naar een andere club wil. Als dit waar zou zijn dan zou Verratti hier toch bij betrokken worden? Zomerse clickbait

18 juli 2017 om 22:37

Dat is helemaal waar, maar ze kunnen in deze constructie meer vragen voor Verratti dan dat Barca zou betalen als Neymar niet van toepassing zou zijn. Daarom had ik zijn naam wel bij dit bericht verwacht.

Zou me niks verbazen.
Na het vertrek van Ibra kan PSG wel weer een nieuwe icoon gebruiken.
Ik zie PSG wel bereid zijn om het te betalen.

Barca moet dan proberen te onderhandelen om Verratti en eventueel zelfs Marquinhos ervoor te halen. Als het enkel Verratti is dan kunnen ze die 222 miljoen halveren naar 111 miljoen. Barca ontvangt dan netto nog steeds 100 miljoen + Verratti en halen ze voor die andere 100 miljoen gewoonweg Dybala of Ousmane Dembele er in de plaats voor terug. Als ze duurder zijn heeft Barca nog 25 miljoen transferbudget over en zal Arda Turan ook nog verhandeld kunnen worden voor minstens 20 miljoen. Munir en aleix vidal kunnen ook nog 20 miljoen opleveren.

Geloof het best in fifa gaat hij bijna altijd naar psg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren