Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Newcastle wil verrassen en mikt op komst van Champions League-finalist

Laatste update:

Newcastle United ziet in Nicolò Barella de ideale speler om het middenveld te versterken komend seizoen, zo melden verschillende Engelse media. Barella moet volgens The Telegraph een bedrag van iets meer dan vijftig miljoen euro gaan opleveren voor Internazionale. De Italiaanse controleur ligt nog tot medio 2026 vast in Milaan.

Newcastle gaat volgend jaar uitkomen in de Champions League en wil daarom flink gaan investeren in de selectie. Barella hoopt tevens dat de deal snel rond komt en heeft wel oren naar een avontuur in Noord-Engeland. Naar verluidt is Newcastle-manager Eddie Howe een groot fan van de 26-jarige middenvelder, die onlangs aan de aftrap stond van de Champions League-finale tegen Manchester City (0-1 verlies).

Barella werd in 2019 door Inter overgenomen van Cagliari. Vervolgens werd hij meteen weer verhuurd aan zijn voormalig werkgever, om in 2020 zijn definitieve doorbraak te beleven in het Giuseppe Meazza Stadion. In het seizoen 2020/21 legde hij met zijn ploeg beslag op de Serie A en won hij in datzelfde jaar het EK met de nationale ploeg van Italië. Dit seizoen was de 43-voudig international goed voor 52 wedstrijden in het shirt van Inter. Hij scoorde hierin negen doelpunten en gaf tien assists.

Naast Barella zien the Magpies ook James Maddison graag naar het St. James’ Park komen. De Engelse spelverdeler degradeerde onlangs met zijn club Leicester City uit de Premier League en kan voor een niet al te hoog bedrag worden opgehaald. Newcastle krijgt daarbij wel concurrentie van Tottenham Hotspur. The Spurs zouden de tweevoudig international van het nationale team van Engeland eveneens graag aan de selectie toevoegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vijftig miljoen wordt het nooit, dat zal niet eens in de buurt zitten. Verder is Barella volgens mij samen met Bastoni de belangrijkste speler van Inter om te behouden. Beide jonge Italiaanse spelers die absoluut de wereldtop aankunnen en dat eigenlijk gewoon al zijn. Hem laten gaan zou een waanzinnige flater zijn.

15 juni 2023 om 15:41

Doorgaans blijven Italianen ook gewoon in Italië spelen. Barella is van jongs af aan al inter fan. En een speler als bastoni komt ook uit eigen jeugd. Die zie ik niet snel vertrekken.

15 juni 2023 om 15:44

Ik hoop het ook. Bastoni is wel gewoon op 17-jarige leeftijd gekocht voor 30 miljoen van Atalanta trouwens. Dus die affiniteit is er misschien niet volledig bij aanwezig.

15 juni 2023 om 16:59

Eens en ook sportief is het een belachelijke stap op dit moment.

15 juni 2023 om 19:12

@DerKaiser, newcastle eindigde 3e en Inter eindigde ook 3e sportief een belachelijke stap is onzin.

15 juni 2023 om 19:27

Newcastle werd 4de en Inter kwam gewoon tot de CL finale.

15 juni 2023 om 19:34

Newcastle zit financieel en organisatiestructuur gezien goed en gaan zeker meedoen om alle prijzen binnen 5 jaar.

15 juni 2023 om 20:30

Laten we nu ook niet gaan doen alsof Inter nu elk jaar een kanshebber is voor de CL.

15 juni 2023 om 22:00

Nee maar nog altijd een betere club dan Newcasrtle.

15 juni 2023 om 16:12

Er klopt ook niks van. Die kranten verzinnen maar dingen voor sensatie. Als je alles moet geloven zouden Barca United en Chelsea al 40 nieuwe spelers hebben

15 juni 2023 om 16:21

Dat nieuws dat Barella zelf zou willen vertrekken is nieuw voor mij. Maar ik heb er nog geen betrouwbare bron over gelezen.

Ik ben wel benieuwd naar het team volgend jaar. Een droomtransferperiode zou voor mij zijn Scalvini, Frimpong en de verlenging van de huur van Lukaku en Acerbi. Dan staat er voor Serie A begrippen een topteam waar de basis ook nog eens jaren van meekan. Al zal dat allemaal financieel wel onhaalbaar zijn helaas.

15 juni 2023 om 17:47

Die Engelse journalist schijnt het vaker juist te hebben m.b.t. Newcastle, al hoop ik dat Barella gewoon blijft. Niveau in de Serie A moet omhoog, niet omlaag.

15 juni 2023 om 18:36

Newcastle zal best interesse hebben maar 50 mil is een lachertje en kan me niet voorstellen dat Barella Italië wilt inruilen voor Newcastle

50 miljoen is aan de lage kant gok ik zo? 70 miljoen inc bonussen moet toch mogelijk zijn als ze hem verkopen. Voor Onana vragen ze meer en dat is een keeper.

Zou een geweldige speler zijn samen met Bruno Guimaraes daar op het middenveld. Newcastle target wel echt goed qua aankoopbeleid. Isak, Bruno, Botman, Pope. Echt uitstekende spelers die goed ingepast zijn. Alleen Gordon nog niet echt.

15 juni 2023 om 15:38

Een middenveld met Guimaraes en Barella zou wel smullen zijn zeg, pff! Hele mooie gerichte aankopen inderdaad. Echt verfrissend om te zien hoe Newcastle aan het bouwen is.

15 juni 2023 om 15:44

Joelinton er nog bij die herboren is onder Howe en ik schrijf ze alweer op voor een top 4 plek komend seizoen.

15 juni 2023 om 15:53

Klopt die was ik even vergeten.

Gaat een hele mooie strijd worden om de Champions League plekken. Manchester City gaat de Top 4 sowieso halen, maar tussen Arsenal, Manchester United, Liverpool, Newcastle en in mindere maten Chelsea en Tottenham wordt het een heel mooi gevecht.

15 juni 2023 om 15:59

Dan heb je na City het beste centrale middenveld van de EPL. Barella zou echt een topaankoop zijn, is een iets betere speler dan een Rice bijvoorbeeld. Blij dat er bij Newcastle zo'n goed aankoopbeleid is.

15 juni 2023 om 16:35

Wie zou jij graag allemaal zien komen Feno en wat zouden ze toevoegen?

15 juni 2023 om 17:01

Barella en Szoboszlai worden veelvuldig genoemd. Toch wel 2 absolute uitblinkers van Inter en Leipzig. Persoonlijk kan ik het op dit moment niet begrijpen als je een top-10 tot 15 club van Europa verlaat voor Newcastle. Ondanks het grote geld en de aantrekkingskracht van de Premier League kunnen dit soort spelers ook naar de absolute top.

15 juni 2023 om 17:04

Newcaslte gaat nu Europa spelen en raakt dan dubbel belast. Ploegen gaan nu ook anders spelen dan Newcastle. Niet vergeten dat Liverpool en Chelsea volgend jaar de volledige focus hebben op de PL. Persoonlijk denk ik dat Newcastle uit de top-4 gaat vallen.

15 juni 2023 om 20:51

Liverpool speelt ook Europees volgend seizoen.

Feno, vraag aan jou als fan van Newcastle, volledig op de hoogte van het reilen en zeilen bij de club en overtuigd van het nieuwe beleid, wie zou jij graag naar Newcastle zien komen en wat zouden ze toevoegen?

15 juni 2023 om 21:32

Dat heb ik al vaak aangegeven in andere topics, ik kom altijd met lijstjes. Szoboszlai moet de volgende worden, geweldige speler.

15 juni 2023 om 22:02

Europa League zullen ze grotendeels wel met een B team afwerken.

50 miljoen voor Barella? Wat een koopje! Echt een speler waar ik graag naar kijk. Ook best wel verassend dat hij een overstap naar Newcastle ziet zitten, kan qua club natuurlijk veel hoger mikken. Ik denk dat hij bij iedere topclub wel in de basis zou staan, zels bij City of Real.

Maar goed, prachtig project natuurlijk bij Newcastle en een echte volksclub! Waarschijnlijk ook een club waar hij mee is opgegroeid op TV.

16 juni 2023 om 09:23

Italianen die opgegroeid zijn met clubs buiten Italie?
Ze kennen clubs uit andere landen vaak alleen bij naam, en dat is puur vanwege het gokken 😂

Mocht het lukken dan zijn dat 2 hele goede aankopen. Verwacht dat inter sowieso wel 10 a 20 miljoen meer wil zien. Ze weten dat voor Newcastle geld geen probleem is . Ze willen dacht ik ook nog een extra centrale verdediger halen ..

Het voetbal is wel echt stuk als de topspeler van Inter naar Newcastle gaat. De Premier League wordt alsmaar meer een Super League. Kan gewoon niet meer mee geconcurreerd worden.

15 juni 2023 om 16:02

De EPL heeft het voetbal al jaren verziekt. Lingard verdient bij een club als Nottingham al meer dan twee ton en die club kon uit het niets meer dan tien spelers halen. Arsenal spendeert de laatste jaren enorm veel geld zonder CL inkomsten. Chelsea 600 miljoen alsof het niets is, United ieder seizoen een speler van 100 miljoen. CL of transferinkomsten zijn niet eens belangrijk meer, ze hebben geld zat. Blegh.

15 juni 2023 om 16:04

Newcastle meer dan 150mil vorig seizoen.
City meer dan miljard in 10 jaar....

15 juni 2023 om 16:26

Arsenal heeft met het nieuwe stadion natuurlijk jarenlang redelijk de hand op de knip gehouden. Die zullen inderdaad ook zonder CL inkomsten een flinke zak met geld hebben.

Of het verzieken van het voetbal nu echt uit de EPL komt is natuurlijk ook maar de vraag. Als je kijkt wat de Spaanse tobclubs in het verleden neerlegden is natuurlijk ook geen kattenpis. Of de Italiaanse clubs in de jaren 90.

Het is de marktwerking en vercommercialisering van het voetbal die dit allemaal in de hand hebben gewerkt. In Engeland hebben ze het echter dusdanig goed vercommercialiseerd dat alle clubs minimaal 100M aan TV-gelden krijgen zodra ze in de Premier League terecht komen.

Daar kan je natuurlijk wat van vinden, maar je kan ze er ook credits voor geven.

Het is natuurlijk een ander verhaal hoe zo'n Newcastle met een nieuwe eigenaar of in het verleden Chelsea en City tekeer zijn gegaan. Daar wordt gewoon enorm veel extern geld ingepompt en is natuurlijk oneerlijke concurrentie tegenover andere clubs.

15 juni 2023 om 17:03

Als je kijkt naar de uitgaven in de PL dan is het eigenlijk een schande dat de PL nog geen monopolie heeft in de CL en EL. La Liga heeft veel meer prijzen gewonnen vanaf 2000. Vooral een Chelsea en een Man United maken er echt een puinhoop van.

15 juni 2023 om 17:33

@Busby En United netto nog 200m meer dan City uitgegeven over de afgelopen 10 jaar. De PL domineert de netto uitgave cijfers samen met PSG. Juve heeft ook heel erg veel uitgegeven, maar ook weer voor veel verkocht

15 juni 2023 om 17:50

@LeProf Extern geld is van alle tijden. Laten we ook clubs zoals Inter, Milan, Juventus, Deportivo, Marseille, Blackburn Rovers naast een hele batterij andere clubs noemen die significante financiele hulp hebben gehad van een rijke eigenaar/hun successen op dat moment daar grotendeels aan te danken hadden

15 juni 2023 om 22:51

@Silvacity Klopt maar wel eigen geld genereerd door de ploeg en niet van de staat.
Meer nog, in die 10 jaar hebben de Glazzers 1.2 miljard uitgetrokken.

Hebben we hier ook al dat loze gerucht van hun. Allang in Italiaanse Media bekend gemaakt dat Inter helemaal geen bod heeft ontvangen en ook niet van plan is om Barella maar voor wat voor bedrag dan ook te verkopen. Ook heeft Barella nog nooit met newcastle gesproken. 50 miljoen is ook belachelijk laag. Waarom zou inter hun beste middenvelder met een marktwaarde van 70 miljoen voor 50 weg doen. Wat een kul zeg.

Gaat niet gebeuren, Inter gaat hem niet laten gaan en hij is Inter fan sinds die klein is.

Natuurlijk wilt Newcastle dat. Volgens mij willen ook wel 20 andere clubs Barella kopen voor 50 Miljoen.
Barella is voorlopig niet te koop en al helemaal niet voor zo een armoedig bedrag. De vraag is ook natuurlijk of Barella wel van club wilt veranderen. Zie hem niet een niveau omlaag gaan qua statuur naar een club als Newcastle..

Wat moeten wij nou met Barella? Ons middenveld is al ons sterkste linie. Er kan altijd wat bij, tuurlijk, maar ik zou eerder kijken naar de verdediging. Dat is altijd onze zwakste linie geweest. Vorig seizoen was het onze sterkste linie, voor het eerst in 130 jaar maar toch die ene back uit Italië (ik kan verdorie niet op zijn naam komen) die moeten we kopen en dan Bowen als rechtsbuiten; Bowen ben ik al jarenlang van gecharmeerd, en dan evt. een type Milinkovic-savic erbij en dan kom je echt wel weer een heel end hoor, komend seizoen. Rome was er ook niet in 1 dag. Als je gewoon elke zomer, 2 of 3 hele goeie koopt, dan doe je over een jaar of 5 gewoon steevast mee in de top 4, en dat is wat we/ze willen in de board (en op de tribunes uiteraard) Off-topic: Ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen. Vandaag is het nieuwe competitieprogramma bekend geworden; eerste wedstrijd thuis tegen Villa daarna City uit en Liverpool thuis. Wordt alweer een lekkere maand om te beginnen. En bij CL ronde 5 (eind nov) spelen we vlak voor die 5e cl wedstrijd tegen Chelsea en paar dagen na de CL tegen Man Utd thuis. Hoppa daar doen we het voor; bring it on Champions League football on Tyneside is back :D

15 juni 2023 om 19:57

een type milinkovic-savic??? maar dan beter? je bedoelt Barella?

15 juni 2023 om 20:02

Nee ik bedoel een type milinkovic-savic. Als ik een type Barella bedoel, had ik dat wel gezegd. Milinkovic-savic is een gifkikker, eentje die ook perfect past bij een club als Lazio, maar ook bij ons zou passen vind ik. Barella daarentegen vind ik geen gifkikker dat vind ik meer een type 'ideale schoonzoon' zo zie ik het verschil en daarom zou ik willen dat Newcastle een type milinkovic koopt ipv een type Barella. Barella is meer een type voetballer voor een club als Arsenal niet voor een club als wij zijn.

15 juni 2023 om 20:56

Blijkbaar kijkt hier iemand nooit naar Barella. Dat is namelijk juist een gifkikkertje. Als het niet loopt is hij 1 van de eersten die de mouwen opstroopt en er een harde tackle uitgooit. Ondanks dat hij klein en er misschien uitziet als de ideale schoonzoon betekent het niet dat hij geen gif heeft.

16 juni 2023 om 09:34

Barella is echt een kleine gifkikker.
En zo technisch.

Btw als een rice zoveel waard is, dan is een barella toch 2x zoveel waard joh.
Snap dat het zo niet werkt i know.
Het grote inter waar een sterkhouder zou gaan naar een niet topclub in de uk.
Het is geen real ofzo he haha wtf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren