Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Öztürk wijst beste speler in de Serie A aan: ‘Zet hem bij Barça neer en dan...’

Laatste update:

Süleyman Öztürk steekt de loftrompet over Paulo Dybala. Met een goal en een assist op ex-Ajacied Rasmus Kristensen zorgde de Argentijn van AS Roma afgelopen zondag voor de ommekeer tegen Sassuolo (1-2).

“Wie is nu de beste speler in de Serie A?”, vraagt Öztürk aan collega-journalist Jarno Verweij in een video-item van Voetbal International. “Is dat Lautaro Martínez, de spits van Inter? Nicolò Barella, de middenvelder van Inter? Khvicha Kvaratskhelia, de linksbuiten van Napoli? Of Victor Osimhen?”

Als je echter kijkt naar ‘het pure talent’, dan zegt Öztürk niet om Dybala heen te kunnen. “Bij elke balaanname denk je: Jezus, Dybala... Jij speelt bij AS Roma uit liefde voor José Mourinho en het feit dat je bij Roma echt bent geaccepteerd als de speler die je bent. Dat is bij Dybala wel belangrijk.”

Öztürk noemt de dertigjarige schaduwspits ‘ongelooflijk goed’. “Zet hem bij Barcelona op de plek van João Félix en dan hebben we het elke week over hem. Als hij vrijheid krijgt en lekker mag voetballen, dan is hij de beste speler in de Serie A, met enige afstand.”

“Hij is echt een feest om naar te kijken”, vervolgt de journalist. “Elke bal die uit de lucht valt, die legt hij dood. Hij dribbelt tegenstanders voorbij en geeft prachtige passes. Zijn balbehandeling is echt fluweel.”

Öztürk vond Dybala tegen Sassuolo grandioos spelen. De ploeg van Mourinho leek zondag lange tijd op weg naar puntenverlies op bezoek bij Sassuolo, maar na de rode kaart voor Daniel Boloca veranderde alles.

Dybala bracht de stand vanaf de strafschopstip weer in evenwicht en luttele minuten later speelde hij Kristensen aan, die zijn schot via Ruan Tressoldi over Consigli in het doel zag vallen: 1-2. In totaal was Dybala dit seizoen al goed voor vier goals en vijf assists in dertien officiële duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kijk nooit de Serie A, maar bij Dybala vorig jaar had ik hetzelfde als met Griezmann dit jaar. Echt een heel ander niveau dan waar we normaal tegen spelen. Valt toch meer op als "jouw" team daar tegen speelt ofzo.

6 december 2023 om 12:23

Misschien omdat je dan wel kijkt?

6 december 2023 om 13:06

Potverdikkie, dat moet het haast wel zijn!

(maar ik kijk weleens in de CL)

Dit is nou de reden dat ik al die tijd een hekel heb aan Allegri.

Ik heb ook nooit begrepen waarom Martinez boven hem wordt gekozen in het Argentijnse elftal, afgezien van zijn blessures.

6 december 2023 om 11:42

Martinez doet het uitstekend bij Inter. Los daarvan speelt Dybala gewoon teveel in de zone waar Messi opereert. Dybala moet een beetje de vrijheid krijgen om te zwerven. Dat lukt niet als Messi dat al mag doen. Julian Alvarez doet het ook al lange tijd uitstekend en al helemaal bij het nationale elftal.

Dan had je ook nog Di Maria. Ik snap de keuze wel. Dybala heeft in de wedstrijden dat hij minuten maakte ook niet bewezen dat hij altijd in de basis hoort. Blijft uiteraard een geweldige voetballer. Had destijds gewoon naar Inter moeten gaan ipv Roma.

6 december 2023 om 11:54

Ik denk dat Inter heel blij mag zijn dat het uiteindelijk Thuram heeft en niet Dybala. Natuurlijk heeft Dybala stukken meer talent, maar die is te vaak geblesseerd en niet constant genoeg.

Daarnaast past het type Thuram ook veel beter bij Inter dan Dybala zou doen. Ondanks dat Dybala allerminst een statische spelers is, heeft hij wel dynamische spelers rondom zich nodig om niet statisch te zijn. Dybala met een Thuram zou uitstekend werken denken, maar het duo Thuram-Lautaro is binnen het systeem een stuk meer complementair dan Lautaro Dybala durf ik te beweren.

6 december 2023 om 11:55

Enige wat je Allegri kan aanrekenen dat hij niet aanvallend genoeg speelde. Plus de aankoop van Ronaldo heeft hem enorm in de weg gestaan. Had toen geen vrije rol meer maar moest rechtsbuiten staan en verdedigend teveel meehelpen.
Voor de rest is Dybala vaak niet fit de laatste paar jaren. En staat er niet altijd voor het team als je hem nodig hebt.

Ben het echter wel eens dat Dybala in een vrije rol zoals bij Roma nu. De beste speler is van de serie A. Hij kan enorm toveren met de bal en kan een dode wedstrijd zo doen omkantelen. Alleen zijn fitheid zit hem in de weg.

6 december 2023 om 17:16

Omdat Meneer Messi heeft aangegeven niet met Dybala te willen spelen. Hij heeft meerdere bondscoaches aangegeven : het is hij of ik, kies maar.

6 december 2023 om 17:44



Als dit waar is dan had hij de eer toch aan zichzelf gehouden? Wie wil nou ergens bijhoren als het opperhoofd je niet wil hebben?

Zet hem op de plek van Felix? Links? Doe dan maar eerder rechts op de plek van Raphinha. Dybala is altijd het beste geweest als hij in een 2 spitsen systeem om de meeste diepe aanvaller heen mag bewegen. Een beetje hoe Bergkamp destijds om Henry heen speelde. Dybala heeft de pech dat bijna niemand meer zo speelt hedendaags (ja Inter eventueel). En bij Argentinie is er iemand die net wat beter is in die rol.

Allemaal leuk en aardig maar Dybala komt niet eens in de buurt van beste speler van de Serie A omdat hij dat ongelofelijke talent slechts sporadisch omzet in geweldige prestaties. Exact de reden dat het er bij Juventus uiteindelijk niet is uitgekomen. Blessures hebben daar voor een groot deel mee te maken, maar elke week presteren is ook een talent. En dat talent ontbreekt volledig bij Dybala.

6 december 2023 om 12:10

Tja, hier spreekt dan ook duidelijk een liefhebber dan iemand die de vraag rationeel bekijkt. Dybala is voor mij de Messi die overal 5 klassen minder is dan Messi. Op de een of andere manier zie ik er fracties van Messi in terug en dat is waarschijnlijk wat een liefhebber als Suleyman er ook in ziet. Net als Kvicha puur genot maar ook hij is helaas wat terug gevallen dit seizoen. Op basis van constante prestaties kun je niet om Lautaro Martinez of Barella heen.

Toen hij bij Palermo doorbrak dacht ik dat hij de opvolger van Messi zou worden bij Argentinië als de sterspeler. Hij heeft het na een paar sterke jaren bij Juve helaas niet die stap kunnen maken. Desondanks nog steeds een heerlijke speler om naar te kijken

Blessures, blessures en nog eens blessures. Ligt er minimaal 3 tot 4x uit per seizoen, je kan dus niet op hem rekenen... Daarom dat Juve jammer genoeg afscheid heeft genomen van hem. Alle belangrijke matchen was hij niet beschikbaar, Champions League of Serie A.

Dybala is gewoon een natuurtalent. Wat pech met blessures maar wat kan deze man voetballen. Ben blij dat hij bij ons speelt. Was ook wel een stunt toen we hem binnen haalde. Al kan hij zeker een stapje hoger. Hij heeft wel aangegeven dat hij zich goed voelt bij Roma nu.

6 december 2023 om 12:52

Dat onthaal toen ie gepresenteerd werd midden in rome, puur kippenvel

Forza Dybala. Als hij blessurevrij is en geen ruzie heeft met zijn vriendin, dan is hij een genot om naar te kijken.

We weten allemaal dat hij met afstand de beste speler is in de Serie A alleen is die nooit fit. Gevalletje Robben/Bergkamp

Miste nog een gigantische kans vorige week tegen Servette. Hele mooie speler, echt een parel voor de sport. De beste spelers in Italie zijn voor mij: Dimarco, Barella, Leao en toch wel Martinez.

Jeetje, Dybala de beste speler van de serie A noemen. Dan sla je toch wel een hoop spelers over die EN meer talent hebben EN dit seizoen beter spelen.
Ach t is maar een mening, doe mij maar een Chiesa.

6 december 2023 om 23:59

Chiesa is zeker een wereldtopper, vind hem ook al jaren de beste van de Serie A maar als Dybala fit was geweest dan hadden we hem met Mbappe en Haaland vergeleken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren