Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barella gidst Internazionale met fenomenale assist naar finale Coppa Italia

Laatste update:

Internazionale heeft zich geplaatst voor de finale van de Coppa Italia. Na het 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd wisten i Nerazzurri in eigen stadion dit keer wel af te rekenen met Juventus: 1-0. Het winnende doelpunt kwam van de voet van Federico Dimarco, die dankzij een sublieme steekpass van Nicolò Barella een niet te missen kans aangeboden kreeg. Geen van beide ploegen speelden groots, al viel vooral Juventus tegen. In de finale neemt Inter het op tegen Cremonese of Fiorentina. De kans is groot dat Fiorentina zich mag melden in de eindstrijd na de 0-2 overwinning in de heenwedstrijd.

Aan de kant van Inter begon Denzel Dumfries op zijn vertrouwde plek rechts op de flank. Stefan de Vrij moest het doen met een plek op de bank, net als onder meer Marcelo Brozovic, Robin Gosens en Romelu Lukaku. Bekerdoelman Samir Handanovic kreeg na afloop van het laatste fluitsignaal in de heenwedstrijd rood, waardoor André Onana zijn plek onder de lat behield. Ook Juan Cuadrado kreeg na het eerste duel in Turijn rood, waardoor zijn plek rechts op het middenveld woensdag werd ingenomen door Mattia De Sciglio. Voorin had trainer Massimiliano Allegri niet de beschikking over de geblesseerden Moise Kean en Dusan Vlahovic, waardoor Federico Chiesa in de punt van de aanval stond. Ángel Di María moest op de 10-positie voor de creativiteit zorgen.

Al na twee minuten spelen leek Inter op voorsprong te komen. Een piekfijne voorzet van Barella leek een prooi voor Lautaro Martínez, die echter net tekort kwam. Edin Dzeko kreeg de bal vervolgens alsnog, maar leek de kans niet meer te verwachten. Inter bleef domineren en kreeg na een kwartier loon naar werken. Barella had een sublieme steekpass in huis op Dimarco, die Mattia Perin van dichtbij kansloos liet: 1-0. Vijf minuten later stond Perin als aan de grond genageld toen Martínez vanaf de rand van de zestien centimeters naast schoot. Het eerste echte gevaar van Juventus kwam na ruim een half uur spelen. Filip Kostic testte de reflexen van Onana, die slaagde voor zijn test. Het tempo viel in het restant van de eerste helft enorm terug, waardoor kansen er niet meer kwamen en de rust bereikt werd met de 1-0 tussenstand.

Juventus begon iets overtuigender aan de tweede helft, al kwam het niet verder dan een afstandsschot van Manuel Locatelli. Aan de andere kant toonde Dzeko zijn klasse door na een fraaie kapbeweging via binnenkant paal af te ronden, maar de Bosniër bleek buitenspel te hebben gestaan in aanloop naar zijn treffer. Juventus bleef aanvallend onmachtig, terwijl Inter bij vlagen gevaarlijk werd. Zo bleek een voorzet van Dumfries naar de tweede paal net te hard om binnengelopen te worden en stuitte Henrikh Mkhitaryan, die de bal uit een vrije trap per toeval voor zijn voeten kreeg, op Perin. Juventus bleef in de slotfase uiterst onmachtig en kon de gelijkmaker dan ook niet meer forceren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sinds juve (tijdelijk) haar punten terug heeft, is het bagger daar. Laatste 5 wedstrijden in alle competities slechts 1x gewonnen. Toch absurd? Jammer, had gehoopt op een spannende wedstrijd, maar de minst slechte wint, want ook inter was niet grootse doen.Hopelijk komt Juve beter voor de dag in EL, want met Di Maria,Pogba,Bremer, Vlahovic (was er nu niet bij), Kostic moet en kan het veel en veel beter

Kan iemand Allegri alsjeblieft ontslaan? Ik kan er niet meer tegen. Of anders Juve gewoon opheffen? Dit is toch onwaardig voor een topclub?

27 april 2023 om 00:03

Die assist van Barella is prima maar dat is echt geen fenomenale pass... bij de amateurs geven ze die ook.

Proficiat Interisti! Verdiende overwinning. Wat was Juve slecht zeg. Wat een k*t seizoen. Het spel is gewoon niet om aan te gluren. Iedereen zakte volledig door het ijs. Geen grinta, geen inspiratie, echt helemaal niets. Weg met die Allegri, hoe kun je ook met zo’n opstelling komen. Week in en week uit met die rare keuzes wat een faalhaas.

Allegri, schaam je diep. Wat een verschrikkelijke vertoning. Ik weet niet waar te beginnen, leek wel of het niemand wat kon schelen dat we diende te scoren. Juve zakt volledig door het ijs, geen enkele dreiging, tactiek of inzicht. Gewoon wat over en weer passen met de bal en dan weer verliezen. Dit is echt dramatisch aan het worden (dat was het eigenlijk al). Het is echt tijd voor een nieuwe trainer en liefst nog Zidane die er wat van maakt. Zo’n zielloze boel man, geen greintje van het Juve-dna te zien. Geeneens de passie, grinta terug te vinden. Bah bah, Inter terechte winnaar uiteraard die hun huiswerk duidelijk gemaakt had. Bravo Interisti!

Inter verdiend gewonnen.. allegri je moet morgen gewoon je koffers pakken en vertrekken.. wat een futloos juve geen tactiek niemand gaat voor elkaar door het vuur het oogt allemaal vermoeid etc etc.. tis klaar dus bij deze #allegriout

Misschien geeft niemand hier erom, ik bedoel hoeveel steun voor Juventus is er echt op deze website.

Hoe dan ook, sinds ik in Turijn woon, kijk ik graag naar deze club, met spelers als Del Piero, Thuram en Buffon, en sinds de vele jaren, hoewel een beetje van die magie is verdwenen, heb ik altijd met volle steun gekeken.

Toch zit ik hier, me afvragend wat er met mijn club gebeurd is... halve finale van de Coppa, en ze speelden alsof ze een paar doelpunten voor stonden op een tegenstander en de competitie al gewonnen hadden....

Het is teleurstellend, walgelijk, en algemeen triest... triest dat dit het resultaat is van de grootste club in Italië.

Kom maar op met de Europa league, ik kan niet wachten om het meest ongeïnspireerde team te zien doen alsof ze het verdienen daar te zijn

Cup merchant Inzaghi flikt het weer. We staan na de supercopa finale nu ook in de bekerfinale. Hopelijk straks ook de CL finale😉. Helemaal mooi zou het zijn als we het seizoen afsluiten met de cup treble (Supercopa, Beker en CL). Lastig maar dromen mag. Wel bijzonder dat er zo'n schril contrast staat met de competitie qua spel. Van juve had ik meer verwacht vanavond ze speelden te passief.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren