Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Negen spelers vertrekken mogelijk bij PSV’: ‘De lijsten zijn klaar’

Laatste update:

PSV lijkt komende zomer een flinke renovatie tegemoet te gaan. De nieuwe landskampioen moet rekening houden met een vertrek van minimaal vier spelers. Volgens Marcel Brands gaat het om Jeroen Zoet, Santiago Arias, Nicolas Isimat-Mirin en Luuk de Jong. De technisch manager stelt dat een transfer voor het viertal "op dit moment in hun carrière zou kunnen passen".

Brands benadrukt echter in gesprek met het Eindhovens Dagblad dat een vertrek van de doelman, verdedigers en spits zeker niet in kannen en kruiken is: "Integendeel. Zodra duidelijk is dat een overgang er niet in zit, gaan we met hen meteen om tafel." Volgens de lokale krant kan PSV ook aanbiedingen verwachten voor Hirving Lozano, Steven Bergwijn, Gastón Pereiro en Joshua Brenet.

Met name de twee eerstgenoemde PSV'ers zouden voor een vertrek staan, aangezien beide aanvallers veelvuldig zijn gelinkt aan buitenlandse clubs. Marco van Ginkel, gehuurd van Chelsea, lijkt bovendien niet terug te keren. "Wij streven er naar om onze selectie tijdig op orde te hebben op het moment dat we ons voor de Champions League kunnen plaatsen. De lijsten zijn klaar, voor het geval er spelers weggaan."

Verwacht jij dat PSV komende zomer al afscheid gaat nemen van Hirving Lozano?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is elk jaar zo, en het valt altijd wel weer mee. Zoet arias die gaan denk ik wel weg.
Lozano afhankelijk van zijn wk. Maar verder blijft de rest denk ik.

4 mei 2018 om 10:59

Van Ginkel is denk ik ook onhaalbaar. Denk dat dat nog het grootste verlies zal zijn. Waardige aanvoerder.

4 mei 2018 om 11:41

Elk jaar wordt het natuurlijk wel geroepen, maar het wordt wel met de dag realistischer. Ik betwijfel of Chelsea van Ginkel voor de 29e keer wilt verhuren. Als hij verkocht moet worden betwijfel ik of het te betalen is voor een Nederlandse club.

Zoet heeft al vaak genoeg aangegeven een stap te willen maken en heeft een goed seizoen achter de rug. Die zie ik wel een leuke stap maken.

Lozano staat volgens mij al op een hele hoop radars van grote clubs. Als hij een paar topwedstrijden op de mat legt op het WK wordt hij wellicht ook onhoudbaar. Daar krijg je wel een flinke zak geld voor terug, maar dan nog.

Arias is de beste rechtsback in de Eredivisie maar iets wekt mij het gevoel dat hij niet echt in de picture is bij een behoorlijke club. Tuurlijk, als een beetje club z'n scouting goed in orde heeft kan hij zo naar een subtopper in Engeland of Duitsland, maar op een of andere manier zie ik Arias nog wel blijven.

Bergwijn is wat mij betreft hetzelfde als Kluivert. 1 leuke wedstrijd wordt afgewisseld voor 5 waardeloze. Als hij echt bij PSV wilt vertrekken kan je hem zo in het rijtje "zakkenvullers" zetten. Dan zien we hem over 4-5 jaar wel weer terug bij PEC Zwolle o.i.d.

En voor Luuk de Jong is het denk ik z'n laatste kans op een leuk avontuur. Waar Isimat-Mirin naar toe zou moeten heb ik echt geen idee. PSV lijkt me toch al een beetje zijn top.

Al met al is het dus reeel dat de volgende basisspelers weg gaan/zijn: van Ginkel, Zoet, Arias, de Jong

4 mei 2018 om 12:55

Van Ginkel telde ik hierbij niet mee omdat hij geen eigendom is van psv en psv daar weinig invloed op heeft. De Jong betwijfel ik als die nog een avontuur wil aangaan.

Van die 4 is Arias het lastigst te vervangen denk ik, rest moet wel lukken. Probleem voor PSV wordt pas als de toppers als Lozano en Van Ginkel gaan vertrekken

4 mei 2018 om 11:01

Denk dat het geen probleem is als Lozano vertrekt.. Iedereen houdt binnen PSV rekening met het feit dat de kans nihil is dat hij volgens seizoen weer start bij Psv. Brands zal wel een plan hebben klaarliggen. Maar tuurlijk lever je héél veel aanvallende kwaliteiten in wanneer één van de of misschien wel de beste eredivisie speler bij je club vertrekt.

4 mei 2018 om 11:56

"iedereen houdt binnen PSV rekening met het feit dat de kans nihil is dat hij volgens seizoen weer start bij Psv."

Ik acht die kans helemaal niet nihil. Het is de laatste jaren vaak genoeg voorgekomen dat spelers waarvan iedereen dacht dat ze zeker zouden vertrekken (of waar zelfs al een mooi bod op was gekomen) toch nog een jaar bij PSV bleven. En als Lozano zelf verstandig is (en dat denk ik wel - buiten het veld, althans), dan wil hij zelf ook nog wel een jaar blijven.

4 mei 2018 om 12:02

Als PSV zijnde moet je ervan uitgaan dat Lozano gewoon weg is. Zou zwaar amateuristisch zijn als PSV geen plan heeft klaarliggen bij eventueel vertrek.

4 mei 2018 om 12:12

Uiteraard moet PSV dat plan klaar hebben liggen en ik weet zeker dat ze dat ook hebben. Maar jou stelling dat een vertrek van Lozano al zo goed als zeker is, lijkt me toch een beetje voorbarig. Spelers als Wijnaldum, Depay en Arias zijn uiteindelijk ook minstens een jaar langer gebleven dan iedereen dacht.

4 mei 2018 om 16:33

Lozano blijft gewoon nog een jaar.
Die heeft nog iets te veel te leren en hij bouwt zijn carriere het liefst stap voor stap op.

Als hij door zaakwaarnemers gek was gemaakt, dan was hij niet eerst naar PSV gekomen.

4 mei 2018 om 18:25

Lijkt mij ook dat Lozano nog blijft. Hij is toch redelijk wisselvallig geweest, kan best nog wat leren bij Psv, zeker met het oog op een half jaar Europees voetbal, wie weet zelfs CL. De clubs die nu voor hem komen zullen geen absolute topclubs zijn denk ik. Volgens mij heeft hij het, samen met zijn gezin, ook goed naar zijn zin in Eindhoven.

4 mei 2018 om 11:30

Mwa, Arias is de enige waar je nu al een redelijke vervanger voor in huis hebt met Brenet.

4 mei 2018 om 11:57

Niet mee eens. Ik vind Arias een 8 en Brenet hooguit een 6-je.

4 mei 2018 om 12:18

Hoewel hij een hoog niveau haalt, lijk mij Lozano nog het makkelijkst te vervangen met het huidige materiaal. Met Pereiro en Bergwijn heb je prima vleugels voor eredivisie standaarden. Maar dan moet je vooral Pereiro wel de vrijheid geven om die positie op zijn eigen manier in te vullen.

4 mei 2018 om 12:19

Brenet als linksback inderdaad een 6, maar als rechtsback komt hij toch wel in de buurt van een 7.5

4 mei 2018 om 12:46

@Inti, alsof je plotseling wel een bal over 30 meter kan geven als je aan de andere kant van het veld gaat staan.. hou toch op. Hij komt beter tot zijn recht op zijn favoriete positie, klopt, maar een 7,5 haalt hij maar 5 keer per jaar over 40 wedstrijden. Blijf het maar een matige speler vinden die ik vaker dingen fout zie doen dan goed. Arias zal dan wel een anderlating zijn voor PSV, prima back die klaar is voor een vervolg stap.

4 mei 2018 om 15:26

Inti

Maak daar maar een 4 als linksback en een 5,5 als rechtsback van.

Zoet, Arias, van Ginkel en de Jong zijn spelers die naar mijn mening sowieso vertrekken. De rest moet ik nog maar zien. Voor een Lozano kun je bij een goed WK echt een hoop geld vragen, maar ik ga er vanuit dat hij nog een jaar blijft. Eveneens als Isimat, Bergwijn en Pereiro. Ik denk dat we het zo het beste op kunnen vangen:
Zoet - Pau Lopez
Arias - linksback halen en brenet doorschuiven naar rechts( hoewel ik bij brenet toch mijn twijfels heb)
van Ginkel - Proberen te kopen, anders een dynamische speler ervoor terug halen.
De Jong - Opvangen met eigen jeugd. Dus Romero en Lammers.

Verder zou ik dit jaar sowieso Pereiro een kans geven op 10. Viergever is een speler die een goede backup is achter een nieuwe linksback. De jeugd er goed bij blijven betrekken maar toch ook gericht kijken naar aanwinsten. Met het geld van Zoet, Arias, de Jong kun je toch een aantal goede spelers voor halen.

Pau Lopez
Brenet
Schwaab
Isimat?
aankoop
aankoop
Pereiro
Hendrix
Lozano
Romero
Bergwijn
4 mei 2018 om 11:29

Pau Lopez heeft al getekend bij een andere club dus die is onhaalbaar. Er zal dus een andere keeper uit de hoge hoed moeten komen van Brands. Lammers moet naar mijn mening een jaartje uitgeleend worden aan een eredivisie club. Zo leert hij het meeste door te spelen, dan moet er echter wel een ervaren spits worden gehaald voor achter Romero. Verder ben ik het met je eens.

4 mei 2018 om 18:29

En eerst maar eens zien hoe Romero het gaat doen, want dat is natuurlijk ook nog een groot raadsel voor iedereen.

4 mei 2018 om 11:49

Met Pereiro speel je toch eerder een soort 424 want hij verdedigt niet mee. Bergwijn en Lozano doen dat liever ook niet, en het is nog maar afwachten of Romero zo'n sleurspits als De Jong is. In de eredivisie speel je vaak tegen een driemansmiddenveld en dus in ondertal, maar door het kwaliteitverschil hoeft dat tegen 90 procent van de competitie niet uit te maken. In Europa is het zelfmoord. Met Pereiro ben ik op 10 een beetje bang voor het Toivonen scenario; eigenlijk perfect voor die positie, maar zo lamlendig in de duels. Ik snap wel dat Cocu altijd zo loopt te kloten met hem een plekje te geven. Hij is eigenlijk meer een 9 en een half in een twee spitsensysteem.

4 mei 2018 om 12:38

Bergwijn verdedigd echt altijd mee hoor?

4 mei 2018 om 13:07

Dat klopt, maar wel als vleugelspits. Niet als linkermiddenvelder. Met "verdedigen doen Bergwijn en Lozano liever ook niet" bedoelde ik dat die twee toch in alle instanties eerst aan aanvallen denken. In deze gaat het me vooral om de onderbezetting op het middenveld als je met Pereiro op 10 speelt. Want Lozano en Bergwijn zie ik niet renderen in een 442 systeem of in een andere variant waarin ze teveel terug moeten zakken. 433 met Pereiro op 10 kan alleen met hele goede backs, een snelle centrale verdediger, en een middenvelder naast Hendrix die nog beter is dan Van Ginkel. Dan kun je misschien genoeg druk ontwikkelen om Pereiro in zijn element te hebben (maarja dan heb je niks aan de snelheid van Bergwijn en Lozano). De puzzel is zo makkelijk nog niet.

Verwacht dat Zoet, Arias en Van Ginkel sws weg gaan. Heb het gevoel dat Lozano nog een jaartje blijft al ligt dat ook aan zijn WK. Bergwijn heeft al aangegeven dat hij bij PSV wil blijven. Verder hoop ik dat Luuk de Jong ook blijft. Echt een psver geworden en ik denk dat het niveau van PSV ook perfect bij hem past. Hopelijk hebben we een waardige selectie klaarstaan voor de CL play offs.

4 mei 2018 om 12:40

Ik zie Luuk ook niet zo snel vertrekken, wat niet erg is want voor eredivisie begrippen is het gewoon een nuttige spits. Daarnaast zullen Ginkel en Arias zeker vertrekken, de vraag is wie hun vervangers worden. Brenet op rechts is toch een stuk minder dan Arias. Ginkel kun je het beste vervangen met een aankoop, want Ramselaar komt momenteel te kort om zijn opvolger te zijn. De aanval staat momenteel goed, en ik zou Pereiro ook maar erbij houden, die kan meestal in de Europese duels iets forceren.

Waar zou Zoet naartoe kunnen dan? Of gaat ie hetzelfde traject in als Cillessen. Bankzitten en geld scheppen?

4 mei 2018 om 11:21

Denk dat Zoet niet zou misstaan bij clubs als Leicester, Leverkusen, Villarreal bijvoorbeeld. Kan de subtop in Duitsland bijvoorbeeld wel aan denk ik.

4 mei 2018 om 11:33

Zoet is echt nog niet goed genoeg om Leno, Smeichel of Asenjo eruit te keepen.

4 mei 2018 om 11:50

Het is ook nog maar de vraag of die spelers blijven natuurlijk. Voor Leno is best een hoop interesse en mocht Leverkusen de CL mislopen is de kans groot dat hij vertrekt.

4 mei 2018 om 13:30

Dan zullen die clubs denk ik toch eerder bij andere namen uitkomen. Zoet is een leuke keeper voor de nr13-20 in Engeland. Dat is de stap die hij moet maken want in de subtop van Spanje, Duitsland en Italie zitten ze niet op hem te wachten.

4 mei 2018 om 13:00

Misschien gaat hij wel naar een Porto toe, als Cassilas daar vertrekt.

Je mag hopen dat Lozano weggaat, heeft toch een wedstrijdje of 8 gemist door schorsingen.
Als je daar €30mln voor vangt heb je weer wat budget om spelers te halen. Keeper vind ik nooit zo spannend, Room is ook een prima keeper en dan haal je die van Groningen of zoiets. Romero is al gehaald, kan mooi Lozano vervangen. Waar zou Luuk naartoe moeten, al mislukt in het buitenland, afgelopen twee seizoenen niet top gepresteerd, zou hem lekker houden, een goede aanjager.
Bergwijn is jong, nog twee jaar blijven. Arias verkopen, Brenet op zijn plek rechts zetten.
Dus er moet nog een linksback bij, een keeper en een middenvelder voor van Ginkel.
Zit ik ook te bedenken, wat heeft PSV eigenlijk een smalle selectie, want achter de beoogde basiself zit weinig meer. Hebben ze dit seizoen ook het geluk gehad dat ze weinig blessures hebben gehad. Voorin hebben ze wat speling, achterin niks. Valt op het middenveld van Ginkel weg, dan wordt het ook hard minder.
In tegenstelling tot Ajax met Wober, Sinkgraven, Dolberg, Frenkie de Jong, Viergever en Younes.

4 mei 2018 om 11:30

We speelden natuurlijk geen Europees en hadden daardoor wat minder blessures dan normaal. Volgend jaar wel weer en dan zullen we toch wat achter de hand moeten hebben.

Zoet zal wel vertrekken, maar voor dat geld kun je wel een prima nieuwe keeper aantrekken lijkt me. Arias vervangen kan lastig worden, maar je kunt ook Brenet op rechts neerzetten en een fatsoenlijke linksback halen. Het grote probleem bij PSV ligt toch vooral bij het vertrek van van Ginkel. Die jongen is enorm belangrijk en daar moet een waardige vervanger voor komen. Neem ook aan dat ze voor die plek geld uit durven te geven. Voor de rest.. Tja, ik hoop voor de Jong dat hij blijft. De Eredivisie is goed voor hem, hoger kan hij niet aan. Lekker in Eindhoven strijden voor het kampioenschap, strijden voor de topscorerstitel en aanvoerder zijn.. Ik zou het doen. Tot slot natuurlijk Lozano, die lastig te behouden zal zijn als hij een goed WK speelt. Mooie is wel dat je er dan 30/40 mln voor kan vangen en van dat geld kun je prima 1 of 2 goede buitenspelers halen.

4 mei 2018 om 18:34

Hoger kan De Jong wellicht niet aan, maar een avontuur zoals dat in Mexico, wil hij misschien nog wel aangaan. Is toch een beetje zijn laatste kans op een buitenlands avontuur, dus wie weet wil hij dat wel. Ik zelf zie hem nog graag een tijd bij PSV spelen!

Toe maar, er liggen zelfs lijsten klaar. Dat is al een hele verbetering. Vorig jaar deed Brands niets anders dan wachten op een uitgerangeerde linksback van HSV en kwam hij uiteindelijk en in de winterstop met niemand op de proppen. Hoewel een vierjarig contract helaas anders doet vermoeden hoop ik niet dat hij in Viergever een basisspeler ziet en zeker niet als eerste keuze voor de linksbackpositie. Isimat-Mirin mag dan genoemd worden als vertrekkende speler, maar ik zie het eerder gebeuren dat een Duitse middenmotor het goede seizoen van Schwaab heeft opgemerkt. Als Brands - of zijn vervanger - dan weer zo laks reageert als vorig zomer kan je in het slechtste geval het seizoen in gaan met vlnr Viergever, Isimat, Luckassen en Brenet. Dat scenario is nauwelijks te verdragen, en met Brands' beroerde track record voor het halen van versterkingen voor de verdediging - alleen Moreno, Arias en Willems bleken echt een schot in de roos - zie ik het niet al te rooskleurig in.

4 mei 2018 om 11:46

Helemaal eens met jou.

De verdediging is echt prioriteit deze zomer, en als je al terecht aangeeft is Brands daar niet al te sterk in gebleken.

Hopelijk heeft hij op het lijstje meerdere personen voor de posities staan, in plaats van 1 speler die dan niet haalbaar blijkt te zijn.

4 mei 2018 om 13:10

Erg negatief benaderd en makkelijk gezegd. Brands heeft niet die dikke portemonnee en zal altijd in het achterhoofd houden dat de aankopen ook weer wat moeten opleveren. Daarnaast is de kritiek op de verdediging niet altijd terecht. Swaab heeft het goed gedaan, Luckassen heeft de toekomst en Brenet blijkt toch redelijk stabiel te zijn. PSV is er kampioen mee geworden en dus heeft de TD uiteindelijk gelijk.

4 mei 2018 om 20:11

Ik zou het eerder realistisch willen noemen. Van PSV mag je een behoorlijke opbouw en voetballend vermogen verwachten. Behalve Arias heeft geen enkele verdediger dat dit seizoen, ondanks dat Schwaab puur verdedigend een prima seizoen draaide inderdaad. De kritiek is wel degelijk terecht, want er is geen wedstrijd geweest waarin Luckassen zijn spaarzame kansen greep. Laat staan duidelijk maakte waarom hij nu of ooit - over een dikke porteomonnee gesproken - de 6 miljoen waard is die PSV voor hem uittelde. Intussen slaagde Brenet inderdaad in een redelijk stabiele prestatie: stelselmatig was hij de slechtste Psv'er van het seizoen, zo wijzen de beoordelingen uit. En dat is echt niet alleen omdat ie rechtsbenig is...

Hoezo had Brands geen dikke portemonnee dan? Behalve 6 miljoen voor Luckassen, wist Brands namelijk wel 8 miljoen te vinden voor Lozano. Voor Pröpper en Locadia ontving de club bij elkaar 28 miljoen vanuit Brighton, wat meer dan voldoende was om het gat in de begroting na de wanprestatie in Osijek te dichten. Bovendien gaat de transfer van Romero komend seizoen pas in de boeken. Nu weet ik wel dat alle inkomende transfergelden niet volledig worden besteed aan het halen van nieuwe spelers, maar het gaat er bij mij niet in dat met zo'n balans de TD op een houtje heeft hoeven bijten.

Dat de TD gelijk heeft is ook gelul. Want volgens mij speelde PSV voor het eerst sinds 44 jaar geen Europees voetbal dit seizoen, waarmee een van de belangrijkste doelstellingen al gelijk de prullenbak in kon. De titel is een mooie prestatie weliswaar, maar niet een graadmeter voor het niveau dat PSV na wil streven.

Als PSV uiteindelijk met een verdediging opgetrokken uit Viergever, Isimat, Luckassen en Brenet de Champions League in gaat, heb ik liever dat ze zich bij voorbaat al terugtrekken. Dan is het ook maar gelijk gedaan met dat gedraaf van Gerbrands over topsportklimaat, want kennelijk begrijp je er dan niets van.

4 mei 2018 om 15:39

gomes1psv

'lijstjes' heeft PSV standaard. Gewoon letterlijk het hele jaar door. Daar staan namen op van spelers die gescout zijn en die, zodra duidelijk is dat een speler moet worden vervangen, benaderd worden of die al ooit eens, door bijvoorbeeld zaakwaarnemers of tussenpersonen, benaderd zijn.

Want je moet je natuurlijk niet laten leiden door al die verhaaltjes in media en weet ik waar allemaal over Brands die zogenaamd 'geen linksback' zou kunnen halen. Neem nou maar aan dat die Brands in anderhalf jaar tijd minstens vijf tot tien spelers heeft beoordeeld en bekeken of laten bekeken, maar dat het uiteindelijk om wat voor reden ook steeds net niet doorging of misliep. Dat dit met al die andere spelers voor al die andere posities wel gelukt is altijd, dat bewijst dit ook. Maar het kan nu enmaal altijd zo zijn (die spelers op dat lijstje gaan natuurlijk niet tot aan de laatste dag van de transferwindow wachten op Brands, zodra die dan een aanbieding krijgen zijn ze ook weg) dat het nu eenmaal een keer niet lukt. En dat dit toevalligerwijs twee periodes niet lukte (eerder haalde Brands bijvoorbeeld die Simon Poulsen maar hij kon ook niet weten dat die leed aan angstaanvallen) dat is echt toeval. Maar de praktijk is nu eenmaal weerbarstiger, soms, dan de fantasie van supporters en journalisten.

4 mei 2018 om 20:16

Tuurlijk doet de man zijn best. Zelf gaf hij dit seizoen aan dat hij de nodige opties had aangemerkt, maar die bleken niet haalbaar. De opmerking van de journalist in dat interview vond ik alleszeggend: 'maar u bent toch niet aangesteld om haalbare opties te vinden?' Als dat anderhalf jaar niet lukt, kun je wel lijstjes hebben, maar zijn die lijstjes gedurende drie transferperiodes niet op orde. En ik vind het nogal armoedig dat Viergever dan uiteindelijk het konijn uit de hoed is.

Zoet en Arias zullen 100 zeker vertrekken, is ook niet erg, het is ze beide gegund, vooral Arias kan een mooie carriã¨re tegemoet gaan.

Voor Lozano en Perreiro (als die al speelminuten krijgt) wordt het WK een belangrijke factor in de hele situatie vermoed ik. Ik hoop dat beide volgend seizoen gewoon aan de voorronde kunnen meedoen.

Brenet zal welwillend tegenover een vertrek staan maar is volgend seizoen 'gewoon' basisspelers op zijn favoriete positie, lijkt me als hij in de spiegel kijkt niks mis mee met zijn kwaliteiten. Begrijp me niet verkeerd, ik vind Brenet een prima rechtsback, maar denk niet dat hij een basisplaats af kan dwingen in een van de topcompetities.

Isimat mag weg, maakt teveel foutjes en een sterke CV met een goede inspeelpass zou ons centrale duo prima maken, met Isimat hield je altijd je hart vast.

Bergwijn heeft een leuk seizoen gedraaid, eindelijk laten zien wat velen al een aantal jaar van hem wisten en verwachten. Daarbij vind ik het wel altijd vreemd dat als buitenspelers het éã©n jaar goed doen in NL (kluivert ook bijvoorbeeld) ze meteen naar het buitenland moeten. Ik zou als ik Bergwijn nog minimaal éã©n jaar blijven om consistenter te worden in zijn rendement. Hij heeft laten zien wat hij kan, alleen waren er ook te veel potten bij waar hij niks kon toevoegen.

Luuk de Jong gunnen wij als Psv'ers denk ik alles van de wereld. Wat een voorbeeldprof is die man dit seizoen gebleken. In de eerste 15 wedstrijden raakte hij geen pepernoot maar hielp hij het team des te meer met zijn duelkracht, wilskracht en aanspeelpunt omdat hij zelf al door had dat kansen afmaken even allemaal niet lukte. Ik ben trots dat het PSV publiek in die periode pal achter hem als persoon en spits is blijven staan en dat betaalde later in het seizoen uit met een zeeer sterke 2e seizoenshelft.
Luuk het ga je goed, van mij mag je blijven, maar rekening houdend met het salaris en het de mogelijkheid om door te selecteren met Romero, Lammers en Malen zou een vertrek voor het juiste bedrag waarschijnlijk de beste optie zijn. Desondanks dat ik je als PSV zijnde daarmee wel risico neemt, Romero, Lammers en Malen is voor CL begrippen te licht. Luc heeft daarin toch iets meer ervaring (ook al zijn dat soms slechte gebleken haha)

4 mei 2018 om 18:42

En van Romero moeten we nog maar afwachten wat hij gaat brengen. Maar ik hoop ook dat Luuk blijft!

Wellicht speelt de uitslag van de voorronde CL ook nog mee. Als spelers dan nog geen contract hebben getekend bij een andere club, en ze kwalificeren zich voor de CL, dan zou het natuurlijk best kunnen dat dit een aantal over de streep trekt om nog een seizoen langer voor PSV te spelen.

Wat worden we toch als voetballiefhebbers in de zeik genomen. Keer op keer moeten onze topclubs zich met Europa meten als we er nog lang niet klaar voor zijn. Zou zomaar weer een jaar kunnen worden zonder NL clubs in Europa

4 mei 2018 om 13:45

Dat hebben die clubs waar PSV tegen moet spelen ook gewoon. PSV en Ajax moeten gewoon winnen tegen clubs van bijv het kaliber Rosenborg, Kopenhagen, Young boys etc. Daarnaast is PSV volgens mij al verzekerd van Europees voetbal.

4 mei 2018 om 17:37

Plaatsing voor Europa league is zo goed als zeker voor PSV i.v.m. Liverpool en real. Champions league gaat lastig worden, maar dat is nu eenmaal de harde waarheid voor Nederlandse clubs momenteel

Van Ginkel en Lozano zijn gevoelige verliezen, maar het geluk is dat de buitencategorie bij Ajax ook gaat vertrekken (onana, De Ligt, Ziyech)., Iedereen moet opnieuw beginnen en de zilvervloot lijkt aardig binnen te varen. Feyenoord het geld bovendien aan middelmaat uitgegeven, heeft weinig over en maakt komend jaar geen kans op de titel. Als PSV goed inkoopt maakt het weer een hele grote kans.

4 mei 2018 om 13:56

Goed dat jij nu al weet dat Feyenoord komend jaar geen kans maakt op de titel.

Ik vraag me af waar dat op gebaseerd is. Want, ofwel de selectie blijft redelijk in tact en we hoeven niet op 0 te beginnen. Of, spelers als Jorgensen, Berghuis en Vilhena worden voor een goede som geld verkocht en er kunnen nieuwe spelers gekocht worden. Dus ik snap niet zo goed wat je bedoelt.

4 mei 2018 om 14:17

Ik zie buiten Berghuis geen enkele speler in de selectie die bij PSV en Ajax in de basis zou staan. En dat is dit seizoen ook wel gebleken gelet op de eindrangschikking.

5 mei 2018 om 12:33

Babinho

Ben het niet zozeer oneens met je, over de kwaliteit bij Feyenoord, maar kijk nog even naar afgelopen seizoen. Aan het begin wisten we allemaal ook zeker dat het voor PSV 'weleens een heel vervelend seizoen' kon worden en dat een plek 4, 5 of 6 er wel in zou zitten. En leg de selecties van Ajax en PSV maar eens naast elkaar. Die van PSV is zeker niet beter dan die van Ajax.

Maar toch staat de schaal 2018 inmiddels in de rijke prijzenkast van Psv. Dus waarom zou dat, in theorie, niet ook weer in Rotterdam kunnen?

Wordt helaas niet makkelijk om een goede rechtsback te vinden als Arias. Denk dat PSV in het buitenland moet kijken voor de rechtsback positie en met Viergever heb eigenlijk de opvolger van Isimat en Viergever is sterker als centrale verdediger. Mischien moet er ook een linksback bij en anders gewoon Brenet daar laten die het erg goed deed en verder moet er natuurlijk een opvolger komen voor van Ginkel en denk dat er in de Eredivisie wel een speler is die op die positie kan uitkomen voor PSV en voor de spits proberen Fran Sol te halen en verder heeft PSV ook nog Romero. Als opvolger van Zoet kun je Vermeer halen die waarschijnlijk weggaat bij Brugge en anders die Nederlandse keeper van Tottenham halen en verder heeft PSV met Room ook een keeper die uitstekend kan keepen mits er vertrouwen wordt gegeven aan hem.

Met een vertrek van Arias, van Ginkel (terug naar Chelsea), Zoet vertrekt veel ervaring uit de ploeg. Lozano zal met Mexico een goed WK spelen vermoed ik, maar die jongen kan ook nu al vertrekken.

Ik ben benieuwd hoe Brands dit alles gaat invullen, ook met de Ch. League die erbij komt kijken. Of zal Brands dan al bij Everton zitten...?

Je moet er als PSV supporter niet aan denken dat in zo'n mogelijk drukke transferzomer ook Brands vertrekt. Hopelijk valt het allemaal mee. Vers bloed is ok maar niet teveel in 1 keer...

Ik ben er meer bang voor dat Brands zelf de transfer wordt waar PSV pijn van gaat krijgen.
Ik hou van zijn stijl: heel lang ontkennen dat ie achter een speler aanzit + heel veel geduld en contacten binnen zijn netwerk warm houden. Dat laatste is de reden dat hij met enige regelmaat "onmogelijke" transfers kan doen. Niet alles lukt uiteraard, maar zijn stijl staat mij zeer aan.

Wie gaat die aankopen doen dan, want Brands is toch onderweg naar Everton?

Brands zal wel bij AZ uitkomen;-) mits hij er dan nog is bij PSV. Ik gok koopmeiners en svensson naar PSV

4 mei 2018 om 19:35

Huiberts naar PSV, kent de contracten bij AZ

5 mei 2018 om 12:34

jan1980

Die Svensson mogen ze lekker houden daar, maar Mitsjö zou ik echt direct vastleggen. Zelfs als die zeven miljoen moest kosten. Dat is echt dé regisseur/spelmaker die Van Ginkel kan vervangen.

Mocht van Ginkel vertrekken zou dat een flinke aderlating zijn. Lozano mag vertrekken, heeft niet veel meerwaarde. Bij tegenslag vakt hij door de mand vindt ik. Luuk de Jong het afgelopen seizoen wel met name sterk karakter/doorzetter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren