Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC klopt bij tweevoudig Europacup 1-winnaar aan voor nieuwe spits

Laatste update:

NAC Breda hoopt Lars Veldwijk voor de rest van het seizoen te kunnen huren van Nottingham Forest. De aanvaller maakte in de zomer de overstap van Excelsior naar de tweevoudig winnaar van de Europacup 1, maar komt daar nauwelijks aan spelen toe en maakte nog niet één doelpunt.

/

NAC hoopte aanvankelijk Guyon Fernandez vast te leggen, maar de transfervrije aanvaller gaf aan de voorkeur te geven aan ‘een andere club’. De directie van de Brabantse club heeft nu tegenover Voetbal International bevestigd interesse te hebben in de 23-jarige Veldwijk. Onder meer vanwege het hoge salaris dat de Nederlander in Engeland verdient, acht NAC de kans evenwel niet groot dat de speler kan worden gehuurd.

Drie dagen geleden gaf manager Stuart Pearce in de Nottingham Post ook al aan dat hij Veldwijk liever niet kwijt wil: “Een aantal buitenlandse teams heeft naar hem geïnformeerd en veel speelminuten zouden hem zeker goed doen. Maar we overwegen niet om hem te verhuren, omdat we vanwege een transferban geen nieuwe spelers mogen halen.” Nottingham kreeg de straf, waarbij men geen spelers mag kopen of huren zolang de selectie uit minimaal 24 spelers bestaat, vorige maand opgelegd.

Nottingham maakte in het seizoen 2013/14 meer verlies dan de vastgestelde grens van ruim tien miljoen euro en het embargo wordt in de zomer pas opgeheven, als men over 2014/15 minder verlies maakt dan ruim 7,5 miljoen euro. “Als we al overwegen om Veldwijk te verhuren, dan zal dat alleen voor een korte periode aan een Engelse club zijn. Maar ik benadruk: als. We willen de groep bij elkaar houden”, aldus Pearce. Nottingham betaalde in de zomer 650.000 euro voor de komst van Veldwijk.

Is Lars Veldwijk een geschikte spits voor NAC Breda, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
3 januari 2015 om 11:51

Wat had je dan verwacht? Tevez van Juve ofzo?

3 januari 2015 om 12:56

Je heb gelijk, maar we weten allemaal welke mogelijkheden NAC niet heeft.
Je ziet maar weer, een kat in het nauw maakt rare sprongen.
Echt paniek in Breda

3 januari 2015 om 13:11

Haha, inderdaad een misleidende titel. Ik zat te denken aan Sevilla of Porto, zoiets. Komen ze aanzetten met Forest. Wanneer was dat zeg: 70 jaar geleden, voelt als de Middeleeuwen.

3 januari 2015 om 14:46

Sevilla heeft nooit de Europa cup 1 gewonnen. Zegt veel over je voetbalkennis

Wat misselijke titel zeg zo als het er nu staat.
Lijk het net of er een hele goede speler kom.
Lars Veldwijk is geen slechte speler dat niet.
Maar met zo een titel verwacht je veel meer,

3 januari 2015 om 12:00

Niks mis met de kop. Staat precies wat er hoort te staan. Respect voor een gevallen topclub is hier best op zijn plaats

Hij zou nou echt wat toevoegen. Dit is een onderschatte speler, snapte ook niet dat hij in het Championship ging spelen. Hij kan er in een seizoenshelft zomaar een 10 of 15 maken!

Stiekem hoopte ik een beetje dat Veldwijk naar pec zou komen bij een vertrek van Necid. Zelfde soort speler die het mijn inziens zeker zou kunnen maken in Zwolle.

De misleiding zit hem niet in de kop, maar in de acties van de club. Alsof de schuldenberg nog niet hoog genoeg is, nog maar wat spelers erbij halen. Je reinste competitievervalsing. Betaal eerst maar eens de rekeningen en zorg dat je financieel gezond wordt. Als dat degradatie betekent, tough shit.

3 januari 2015 om 11:56

@ kwakzalvers

Hier kan je NAC niet de schuld van geven,
NAC heeft het netjes gevraagd aan de Knvb en die hebben er mee ingestemd.

Dus ja hier kunnen we NAC niet op aanvallen.

3 januari 2015 om 12:52

Het lijkt me toch dat NAC zelf verantwoordelijk is voor de ontstane situatie. Dat de Knvb ermee instemt is prima, dan mag het dus blijkbaar, maar dat betekent niet dat ik het eens ben met de handelswijze van bond en club. Er zijn zat kleine(re) clubs, die hun zaakjes prima op orde hebben en dus min of meer gestraft worden voor het feit dat zij wél gedegen financieel beleid voeren. Daarom neem ik de term competitievervalsing in de mond. Dat heft niks met NAC persoonlijk te maken, ik kan zo een handjevol andere clubs opnoemen in dezelfde situatie.

3 januari 2015 om 11:56

Misschien moet je je een beetje verdiepen in een situatie voordat je ergens op reageert. NAC is al bijna schuldenvrij doordat een groep sponsoren van NAC de schulden hebben omgezet in aandelen. Bovendien heeft NAC een bedrag van € 450.000,- van sponsoren binnengehaald waarvan ze 3 ton aan nieuwe spelers/trainer mogen besteden. Dit is ook goedgekeurd door de Knvb. Niks competitievervalsing dus....

Verder ken ik deze speler niet maar als ik het verhaal zo lees is het kansloos om hem binnen te halen. Maar wie weet.....

3 januari 2015 om 12:05

Die sponsoren willen uiteindelijk wel hun geld terug zien dus op papier is er dan geen schuld meer maar in werkelijkheid is er niks veranderd.

Met 3 ton komt NAC ook geen steek verder, Maaskant is al geen goedkope jongen en daarnaast is Marcellis aangetrokken die ook voor NAC begrippen aardig verdient. Ssewankambo is dan wel vertrokken maar dit kan je afstrepen tegen het salaris van Marcellis.

Dan houd je in het gunstigste geval 1,5 ton over, Veldwijk verdient best goed bij Nottingham en die willen zeker wel dat iemand de helft van het salaris draagt en / of een huursom denk niet dat NAC dat kan betalen.

3 januari 2015 om 12:14

@emilie

Veldwijk is echt geen verkeerde speler schoot er bij FC Dordrecht 14 in.
En bij Excelsior 30.

Dus heeft het aardig goed gedaan.

3 januari 2015 om 12:14

@emilie

Veldwijk is echt geen verkeerde speler schoot er bij FC Dordrecht er 14 in.
En bij Excelsior 30.

Dus heeft het aardig goed gedaan.

3 januari 2015 om 12:56

Tuurlijk is NAC hard aan het werk om de situatie te verbeteren en geeft de Knvb toestemming om de investeringen te doen. Maar persoonlijk vind ik dat dus niet kunnen, al was het maar omdat andere clubs met hun financiële zaakjes wél op orde de dupe worden van dit soort beslissingen. Daarom neem ik de term competitievervalsing in de mond, heeft niks met NAC persoonlijk te maken. Er zijn voldoende andere clubs te noemen...

3 januari 2015 om 12:58

Weet niet hoe gekleurd jij kijkt,maar Nac heeft gewoon een begroting tekort van 1.5 miljoen.
Dat gaat helemaal mis in Breda. Als ze niet uitkijken gaan ze RBC achterna.

3 januari 2015 om 21:09

Ik kijk puur neutraal en zie dat ook NAC haar best doet, maar vind dus dat ze eigenlijk geen nieuwe spelers zouden moeten kunnen aantrekken.

3 januari 2015 om 18:47

Gelukkig weet jij precies waar je over praat.. pure feitenkennis, knap hoor!

Nottingham Forest, de enige club die vaker de Europacup 1 heeft gewonnen dan het landskampioenschap (iets dat Bayer Leverkusen bijna lukte in 2001).

Veldwijk lijkt me voor NAC een prima spits, heeft bij Excelsior indruk gemaakt. Wel denk ik dat voor een degradatiekandidaat een snelle spits als Fernandez beter werkt, maar ja, je hebt ze niet voor het uitkiezen als NAC zijnde.

Maaskant haalt Opnieuw een Europese top speler

NAC HEEFT GEEN SCHULD!
Ja een versterking verder Goossens halen

Vorig seizoen vond ik Lars Veldwijk erg goed spelen bij Excelsior in je Jupiler League.

Ikzelf had eigenlijk gehoopt dat hij naar een club als NAC Breda, Go Ahead Eagles of Cambuur Leeuwarden zou vertrekken, maar hij koos dus helaas voor Nottingham Forest uit Engeland.

Voor nu lijkt Veldwijk mij ook een prima versterking voor NAC Breda. Het is duidelijk dat NAC een kwaliteitsinjectie nodig heeft en ze hebben Dirk Marcellis tot nu toe al binnengehaald.

Ik las net nog dat NAC Breda zich bij Ajax had gemeld om Ruben Ligeon voor de rest van het seizoen te huren en ook hij lijkt mij een prima versterking voor Nac. Dan moeten ze alleen nog een centrale verdediger binnenhalen en heel misschien een linksback, want ikzelf vind de verdediging die NAC op dit moment heeft, best wel zwak.

En ikzelf hoop dat de transfer van Demy de Zeeuw naar NAC Breda wel doorgang vind. Want als spelers als de Zeeuw en Marcellis hun normale vorm weten te vinden, dan lijkt het op papier in ieder geval een heel stuk beter te gaan met Nac.

t.Rouwelaar
Ligeon
Marcellis
Aankoop
Aankoop/Amie
de Kamps
de Zeeuw
Matic
Falkenburg
Perica
Veldwijk

Veldwijk is te duur voor NAC ook om te huren maar zoals het op meerdere sites naar voren komt is het meer een idee van nooit geschoten altijd mis.

NAC zal denk ik vooral eens achterin moeten beginnen, Marcellis is gehaald maar Ssewankambo vertrokken dus dan schiet je nog steeds niks op. Een goeie centrale verdediger daar zou de focus moeten liggen en iemand op het middenveld die een beetje de lijnen durft uit te zetten.

Als je dan 3 ton te besteden hebt richt je dan daar op in plaats van een dure spits die eigenlijk niet echt de hoogste prioriteit heeft.

3 januari 2015 om 12:22

Wat zal hij daar verdienen in engeland?

3 januari 2015 om 12:31

Durf ik niet te zeggen maar er zit een rijke eigenaar bij Forest en ze wilde hem afgelopen zomer heel graag hebben dus het zal mij niets verbazen als het rond de 3-4 ton is per seizoen wat hij krijgt aan salaris dat kan NAC nooit dragen ook niet als het de helft is lijkt me.

ze kunnen beter proberen tighadouini te ruilen met Hemmen tegen bijbetaling.grote sterke spits die bal kan vasthouden en scorend vermogen.tigha heb je toch niks aan met degradatie voetbal.kan nac ook nog wat geld eraan overhouden en er sterker op worden.

van de zomer d8 ik nog dat dit een goede speler voor feyenoord zou zijn (komt van excelsior, is niet duur en vrij jong) maar met kazim hebben ze denk ik een betere.
voor enkele nederlandse clubs zou veldwijk wel een versterking zijn, vooral de clubs die nu geen normale spits hebben (nac,heracles,zwolle)

Had toch wel meer van verwacht toen deze Veldwijk naar Engeland ging. Heeft het daar toch lastig terwijl hij daar wel werd gehaald als zijnde een speler die langzaam gebracht wel een basisspeler zou kunnen worden. Is tot dusver een grote flop. Ik vraag me af of een speler die een handvol invalbeurren heeft gehad in een half jaar tijd, dat zo'n speler de redder is van Nac. Aan de andere kant, ik heb het idee dat NAC sowieso niet meer te redden is. Daar maken ze zo veel fouten dat het bijna onmogelijk is om die ploeg niet op zijn minst de playoffs te laten spelen.

Alle spelers worden nu opeens aan NAC gelinkt valt me op haha.

Ik zou dit wel een hele goede zet vinden van Nac. Ik weet dat de financiele situatie niet heel goed is bij Nac, maar wat zou een half jaar huur + salaris kosten....een half miljoen? Als je daarmee degradatie voorkomt, scheelt dat veel meer geld...nac heeft echt een spits nodig en die Veldwijk vond ik vorig jaar echt heel goed.

Jammer dat zo'n speler in Engeland bij een 2e divisie club op de bank komt te zitten. Zo bij bijna elke ED club een aanwinst zijn.

Veldwijk is beest! Goeie optie voor nac

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren