Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho geeft ballenjongens de schuld: ‘Voetballen was niet mogelijk’

Laatste update:

Chelsea bleef dit seizoen lang gevrijwaard van nederlagen, maar zaterdagmiddag kwam er in het St James’ Park een einde aan de ongeslagen status van trainer José Mourinho’s elftal; Newcastle United was voor eigen publiek met 2-1 te sterk, dankzij twee goals van invaller Papiss Cissé.

/

Chelsea deed via Didier Drogba nog wel wat terug, maar het eerste verlies van deze competitie kon niet worden voorkomen. Mourinho was van mening dat het vooral de ballenjongens van the Magpies waren die hiervoor verantwoordelijk waren. “We hadden meer willen voetballen, maar dat was niet mogelijk, vanwege een paar dingen die niet meer tot het topvoetbal behoren. Dat dacht ik tenminste”, laat de geïrriteerde Portugees weten aan BT Sport.

“Blijkbaar hoort het er toch nog bij. De bal verdwijnt, de bal komt niet terug, er verschijnt een andere bal, de ballenjongens rennen weg”, somt the Special One op. “Dit zijn zaken die, helaas, nog altijd deel uitmaken van het spel. Ze verstoppen de bal, zodat wij niet verder kunnen. En als er dan een bal terug wordt gegooid, komt er ook een tweede bij. Dat soort dingen.”

Vind je dat José Mourinho gelijk heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha zo kennen we je weer Jose.....

Kan hier altijd wel van genieten.

6 december 2014 om 18:32

Iedereen moet even zijn interview na afloop bekijken en zelf zeggen of hij dit precies heeft gezegd. Zoals altijd zegt voetbalzone iets negatiefs over chelsea of mourinho om viewers te krijgen.

6 december 2014 om 18:35

Ik heb het gekeken en hij heeft dat ook gezegd, oke hij heeft ook andere dingen gezegt maar wat vz nu neerzet klopt dit keer gewoon.

6 december 2014 om 18:51

Of hij is weer gewoon onnodig aan het zeuren. Hoe lang duurt een wedstrijd? Hoeveel minuten hebben de ballenjongens verspeeld? Onnodig, onsportief e een slechte verliezer. Jammer dat deze topcoach zich elke keer zo moet profileren.

6 december 2014 om 19:00

Ja klopt, Voetbalzone is erop uit om Mourinho zwart te maken! Mourinho zegt gewoon vaak dingen die veel media aandacht krijgen. Dat doet hij ook gewoon expres om druk van zijn spelers te halen. Dat is toch zo extreem geniaal aan hem? Dus niet zo huilen.

6 december 2014 om 19:08

Ook al heeft hij dat gezegd, ik kan hem geen ongelijk geven. Ontzettend iriitant, je haalt het tempo gewoon uit de wedstrijd. Triest hoor newcastle

6 december 2014 om 19:18

@ hazardmourinho

Ik heb het bewuste interview niet gezien, maar begrijp me sowieso niet verkeerd, want ik kan Mourinho persoonlijk namelijk juist wel waarderen. Is wel een paar keer te ver gegaan in het verleden, maar verder hou ik juist wel van een beetje markante en eigenzinnige persoonlijkheden. Bovenal een absolute toptrainer, kan zijn tactiek niet altijd waarderen (dit seizoen gelukkig al wel meer), maar eerlijk is eerlijk, zijn tactiek is wel vaak de juiste.

6 december 2014 om 19:26

Het is maar wat je wel en niet vermeld inderdaad.
Nusport rapporteert een artikel met de tegenovergestelde toon:
http://www.nusport.nl/voetbal/3946769/mourinho-zo-...

6 december 2014 om 20:18

Stel je niet aan als ze beter waren hadden ze gwn gewonnen klaar!

6 december 2014 om 20:18

Gelukkig haalt de trainer Mourinho nooit bewust het tempo uit een wedstrijd, hou toch op man. Hij verliest weer eens een keertje en ja hoor, direct ligt het weer aan alles en iedereen behalve aan hemzelf. Wat een vreselijke droeftoeter is deze man toch. Zal nooit, maar dan ook écht nooit, de hand in eigen boezem steken. Hoe kan je nog met droge ogen beweren dat je verliest van een paar ballenjongens.

Walgelijke vent is het geworden. Vooral als je de wedstrijd op Anfield vorig seizoen bekijkt moet je je toch schamen voor deze man.

6 december 2014 om 18:38

Geworden? Of was hij het al?

6 december 2014 om 18:39

De wedstrijd op anfield? De bus parkeren is zo erg nog niet, het is meer zijn walgelijke gedrag. Ogen uitsteken enzo.

6 december 2014 om 18:43

Nee, dat hij zelf de bal in z'n handen pakte toen Liverpool wilde ingooien, om tijd te rekken.

6 december 2014 om 18:47

Wat een ongelofelijke looser is dat zeg?

6 december 2014 om 18:48

Ah dat, ja voor een coach is dat niet echt netjes, maar wat hij bij Real deed vind ik toch nog veel erger.

6 december 2014 om 18:44

waarom zou je je voor deze man moeten schamen? Een van de beste coaches ter wereld.

6 december 2014 om 18:46

Een van de beste coaches inderdaad, maar als mens is hij toch een arrogante hypocriet, of ga je het tegendeel beweren?

6 december 2014 om 18:47

Maar wel vaak een walgelijk vervelende man

6 december 2014 om 18:48

Misschien in het voetbal maar buiten het veld kent niemand hem hier.

6 december 2014 om 18:53

Ik wil deze man niet eens beter leren kennen.

6 december 2014 om 20:21

Het gaat hier toch over het voetbal of niet. In zijn functie is hij echt een calimero altijd heeft iets of iemand anders het gedaan bij een verliespartij. Maar nooit de grote meneer Mourinho. Nu zijn het de ballenjongens of all People. Wat een clown...

6 december 2014 om 19:30

Helemaal met je eens. Het is een geweldige tacticus, maar gadver wat is dit een verschrikkelijk vent. Bah.

Hij heeft wel gelijk, maar dit mag geen excuus zijn. Heb de wedstrijd niet kunnen zien, maar als ik de statistieken mag geloven is het een onverdiende overwinning voor Newcastle. Er telt echter maar een statistiek en dat is die van de doelpunten. Newcastle fans gefeliciteerd!

6 december 2014 om 18:30

Edit: al ben ik wel benieuwd of mensen 5 trainers kunnen noemen die niet hypocriet zijn... Lees hierboven weer dat mensen klagen op de reactie van Mourinho, maar dit zijn standaard teksten voor iedere manager.

6 december 2014 om 18:34

Het hypocriete van Mourinho is dan wel weer dat hij, op het moment dat het bij hem lekker gaat, andere managers beschuldigd van hypocriet zijn, terwijl hij zelf misschien nog wel hypocrieter is op het moment dat het wat minder gaat. Snap je hem nog?

6 december 2014 om 18:36

Is dat zo, ja? De meeste trainers zullen zeggen dat niet zorgvuldig genoeg zijn omgegaan met de kansen en dat het effectiever moet, er zijn maar weinig trainers die de ballenjongens de schuld geven.

6 december 2014 om 18:38

@InkeAjacied. Mourinho is misschien net iets hypocrieter als de rest, maar ik stoor me meer aan die managers en spelers die het braafste jongetje van de klas spelen.

6 december 2014 om 18:39

@Younesjack ik doel meer op het feit dat veel trainers klagen over de lengte van het gras, de lucht in de bal en de maat schoenen van de scheidsrechter. Weinig managers geven aan dat ze terecht verloren hebben.

6 december 2014 om 18:42

Cfcrotterdam
Herinner je je nog hoe Mourinho klaagde over de tactiek van Allardyce (chelsea - West Ham 0-0)? Om dan een tijdje later zelf de bus te parkeren op Atletico. En dat terwijl hij een groter budget heeft dan Atletico en West Ham tezamen...

Hij is gewoon een ongelofelijke hypocriet, en extreem arrogant. Wel een toptrainer, en soms kan hij eens grappig uit de hoek komen.

6 december 2014 om 19:31

Tja, Wenger is zelf ook verschrikkelijk in zo'n dingen en ik erger me er ook aan bij hem, maar Mourinho is gewoon een verschrikkelijke vent.
Bah. Zo enorm hypocriet, arrogant en noem maar op.

6 december 2014 om 19:45

Nja Wenger is ook de gentlemen die hij lijkt niet, maar hij is wel veel minder erg dan Mourinho.

7 december 2014 om 00:54

Mourinho is zeker een van de meest hypocriete, maar ik wou alleen even aangeven dat in principe geen enkele manager open en eerlijk is. Allemaal verzinnen ze excuses. Denk dat een team meer heeft aan de waarheid, wat dat betreft vind ik de Boer een geweldige trainer.

6 december 2014 om 18:34

Je hebt wedstrijd niet gezien,maar geeft hem wel gelijk?
In het algemeen dan, bedoel je?

6 december 2014 om 18:37

Ik bedoel inderdaad in het algemeen. Je ziet steeds vaker dat ballenjongens instructies lijken te krijgen van clubs. Zeer storend, ook al is het in je voordeel.

6 december 2014 om 18:59

Helemaal niet storend. Scheelt nooit meer dan een paar seconden en vind het prachtig. Deze ballenjongens geven nu al veel om de club en hoort bij het verschil tussen uit en thuis. Je verliest nooit of te nimmer een wedstrijd door ballenjongens en heeft gewoon zijn charme.

7 december 2014 om 00:23

Geven veel om de club? Hou op man! Ballenjongens zijn vaak 12 of 13 jaar oud en weten niet beter als dat ze doen wat de club zegt!

9 december 2014 om 23:42

Misschien niet bij Chelsea maar bij de clubs waar ik kom wel. Dat zijn jongens die opgegroeid worden met hun club en vaak nog idolaat zijn van hun club. Dat jij ze als slaven van de club zien is bizar maar mag je denken.

Spijtig dat Mourinho direct weer moet klagen na een nederlaag. Gewoon aanvaarden en volgende keer beter, het is geen ramp.

Kom op Mourinho. Tuurlijk is het vervelend als het tempo uit het spel gehaald wordt maar je weet gewoon dat dit soort dingen gebeuren. Hier hoort een team als Chelsea mee om te kunnen gaan.

Helaas dat we voor het eerst verloren hebben dit seizoen. Nu weer aan een nieuwe sterke reeks beginnen!

Ik ben geen fan van mourinho , maar hier heeft hij wel gelijk. Eerlijk is eerlijk.

6 december 2014 om 18:39

Net of ze dat bij Chelsea niet zouden doen als hij erop aan kwam.

6 december 2014 om 18:50

Ik vind het gewoon kinderachtig gezeik. Een wedstrijd duurt 90 minuten. De ballenjongens kunnen er met veel moeite misschien 10 minuten afsnoepen. Dan blijft er nog voldoende tijd over om Newcastle te verslaan. Lukt dit niet, dan heb je gewoon als team gefaald. En dan is het onnodidig en onsportief om vrijwillige ballenjongens de schuld te geven.

6 december 2014 om 19:42

10 minuten? Dat is ook overdreven aangezien ze dat niet vanaf minuut 1 gaan doen.

Nahh wat een titel zeg. Als je even goed naar het filmpje kijkt geeft hij ze helemaal niet de schuld. Hij vond het jammer dat dat nog steeds gebeurt. In de blessure tijd duurde twee vrije schoppen gewoon 2 minuten. Logisch dat hij dit aanhaalt.

6 december 2014 om 18:55

Nee dat noem je niet logisch. Dat noemt men hypocriet. Als je zelf altijd eerlijk en sportief handelt mag je hier vraagtekens bij stellen. Maar de manier waarop Mourinho zich overal profileert noemt men dat hypocriet.

Trouwens in de tekst staat geïrriteerd. Terwijl hij dit interview geeft staat hij gewoon te lachen... Lekker geschreven dit. Top journalistiek voetbalzone..

6 december 2014 om 18:37

Boeren die kiespijn hebben, willen ook nog wel eens lachen.

6 december 2014 om 19:11

Snap echt niet dat er nog mensen zijn die nog niet door de sarcastische glimlach van Mourinho heen kunnen kijken. Of is dat misschien moedwillig?

Volgens mij is Mourinho zelf ook nooit vies geweest van dit soort tactieken. Hij heeft zelf ook het veld wel eens met zand laat volstrooien om bepaalde ploegen het voetballen onmogelijk te maken. Juist hij zou er dan niet over moeten klagen. Maargoed hypocriet gebrabbel van hem zijn we wel gewend.

6 december 2014 om 18:42

Was hij ook niet degene die een aantal real Madrid spelers de opdracht gaf om een 2e gele kaart te pakken (tegen Ajax)?
Zodat ze weer een "schone lei" hadden in de knock-out fase aangezien het laatste groep duel nergens meer om ging.

6 december 2014 om 20:22

Dat klopt inderdaad, al is hij niet de enige die zich daar ooit schuldig aan heeft gemaakt.
Ik vind het echter ontzettend hypocriet dat over zoiets klaagt terwijl hij zich er zelf ook meermaals schuldig aan heeft gemaakt. Hij heeft ook al eens lopen klagen over het verdedigende spel van andere teams terwijl hij toch wel de meester erin is.

Dat iemand zegt wat hij vind is prima, maar vertel dan wel de waarheid en ga niet dingen vertellen/doen wanneer het alleen maar gunstig is voor jezelf op dat moment om op een ander moment het omgekeerde te doen. Daar maakt hij zich veelal wel schuldig aan en daardoor vind ik het ook een galbak van een vent.

Slechte verliezer, altijd wel een excuus.
Als het de scheids niet is, zijn het de ballenjongens

Ik vroeg me al af waar hij het deze keer op zou schuiven. Best creatief, de ballenjongens.

Ze kregen toch ook gewoon een maand blessuretijd terwijl er geen blessures waren. Het zou pas echt origineel zijn als hij zou zeggen. Newcastle heeft ervoor gestreden en een mooie overwinning geboekt. Helaas.

Haha..wat een bull.... .Wat is die gast toch ook een slechte verliezer.Gewoon excuses zoeken.

Altijd knap hoe hij het voor elkaar krijgt om zijn team niet de schuld te geven van het verlies.

Het is alweer een tijdje geleden dat we de echte Mourinho hebben gezien. Blijkbaar was er alleen een nederlaag voor nodig om hem terug te krijgen. Welkom terug, José!

Hahaha dit is echt zo wauwww gewoon ik zag dat chelsea verloren had dus ik zei tegen wat vrienden waar zal het nu weer aan gelegen hebben aangezien iedere keer wanneer mourinho een partij verliest hij altijd wel een excuses klaar heeft staan maar deze is de leukste tot nu toe schuld aan de ballenjongens

Je kan zeggen wat je wil over Mourinho maar de beste man is absoluut een echte winnaar en kan daardoor enorm slecht tegen zijn verlies wat resulteert in zulke overdreven uitspraken.

Smoesjes.. altijd die smoesjes..

Zoveel verschil maakt dat toch niet uit. Ik heb heel de match gezien en dit was me niet eens opgevallen.

Ik ben al lang voorstander om de tijd gewoon stil te leggen bij een overtreding, blessure, buitenspel, inworp,... en dan is er geen extra tijd meer nodig.

Hij mag blij zijn dat er al mensen zijn die dat doen. Want ik denk niet dat die daar voor betaalt worden.

Nee het lag aan de koffie juffrouw, toen Chelsea binnenkwam in Newcastle kregen ze lauwe koffie.

Deze vorm van tijdrekken is zo makkelijk op te lossen door de tijd stil te zetten wanneer de bal buiten het veld is dan kan je ook die extra tijd afschaffen een wedstrijd duurt 90 min niet 94 95 minuten

Als Mourinho dit werkelijk gezegd heeft; wat een onzin. Chelsea kon Newcastle gewoon niet verslaan en zo vaak gebeurde dit nu ook weer niet. Volgens mij was er niets aan de hand. Ballenjongens treuzelen misschien wat langer, maar om het verlies hierop af te schuiven, slaat nergens op. Het was gewoon niet goed genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren