Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miraculeuze ontsnapping voor Seedorf, Internazionale stelt teleur

Laatste update:

Er was een klein wonder voor nodig, maar Clarence Seedorf heeft ook zijn tweede competitiewedstrijd als trainer van AC Milan gewonnen. Zijn ploeg stevende op bezoek bij laagvlieger Cagliari af op een nederlaag, maar in de absolute slotfase werd het dankzij een vrije trap van Mario Balotelli en een volley van Giampaolo Pazzini nog 1-2. Internazionale, dat in eigen huis in actie kwam tegen hekkensluiter Catania, speelde doelpuntloos gelijk.

/

Cagliari - AC Milan 1-2
Seedorf had zijn eerste competitiewedstrijd als trainer van AC Milan gewonnen, maar zondag leek het mis te gaan tegen Cagliari. De bezoekers misten in de openingsfase enkele flinke kansen en na een flater van keeper Marco Amelia, die aantrad omdat eerste keuze Christian Abbiati de griep te pakken heeft, stond het zomaar 1-0. De sluitpost werkte de bal dramatisch weg en uiteindelijk was het Marco Sau die kon profiteren. Het lukte AC Milan niet om zich nog voor de onderbreking terug te knokken: een schot van Riccardo Montolivo zeilde hoog over en een kopbal van Keisuke Honda werd simpel gepakt.

AC Milan, met Urby Emanuelson en Nigel de Jong in de basis, probeerde het na de onderbreking wel. Balotelli kegelde de bal echter in de tribunes, Honda werkte na goed voorbereidend werk zwak af en weer Balotelli plaatste de bal recht op de keeper Vlada Avramov. Het lukte i Rossoneri maar niet om het verzet van Cagliari te breken en aan de andere kant was Mauricio Pinilla zelfs nog dichtbij de 2-0, maar zijn harde schot ging rakelings langs de paal van het doel van Amelia. In de slotfase zou de gelijkmaker toch nog vallen: Balotelli werkte een vrije trap binnen. Het wonder was nog niet compleet, want vlak daarna volleerde invaller Pazzini uit een hoekschop de 1-2 tegen de touwen.

/

Inter - Catania 0-0
Als Internazionale dit seizoen nog wat wil bereiken, zal het toch echt van clubs als Catania moeten winnen. Zeker in eigen huis. Dat lukte de manschappen van trainer Walter Mazzarri echter niet en daardoor wordt het er niet rustiger op bij Inter. I Nerazzurri verloren drie van de laatste vijf wedstrijden, werden gewipt in de Coppa Italia en liggen onder vuur na het op het allerlaatste moment afblazen van de ruil tussen Fredy Guarín en Mirko Vucinic van Juventus. Met clubeigenaar Erick Thohir op de tribune was Inter weliswaar beter, maar echt grote kansen kreeg de thuisploeg nou ook weer niet. Pas na 26 minuten werd keeper Alberto Frison van Catania voor het eerst getest, maar Diego Milito trof geen doel. Na rust waren de beste kansen zelfs voor Catania: Gonzalo Bergessio raakte de paal en Fabián Rinaudo schampte de lat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig voor Clarence! Wat een wipneuzen zeg, al dat negatief gebrabbel in live meepraten. Geef Seedorf de kans.

26 januari 2014 om 17:02

Dat is volgens mij het lastige aan een bijvoorbeeld Italiaanse mentaliteit. Wat goed is vliegt te hoog, en wat slecht is valt te hard. Mede daarom zal het lastig zijn voor Seedorf om zich rustig te ontwikkelen.

Maar hij krijgt nu de kans, dus tot de zomer heeft niemand een gerechtvaardigde basis voor kritiek lijkt me toch.

26 januari 2014 om 17:02

Ik begrijp het ook niet, milan speelde niet fantastisch maar had eerste helft al 0-3 a 0-4 voor moeten staan.

26 januari 2014 om 17:09

Ja, tog gewonnen. Egt mooi.

26 januari 2014 om 17:10

Sowieso mensen die denken dat dit jaar nog te redden valt zijn natuurlijk dom. Seedorf gaat het dit seizoen nog heel erg moeilijk krijgen en nog echt wel wat verliezen. Volgend seizoen zal voor hem een echte test worden.

26 januari 2014 om 20:03

Hernandes. Helemaal mee eens! Forza mr.Milan cs

26 januari 2014 om 18:20

Als je op een Nederlandse site in het Italiaans je frustraties van je af gaat huilen ben jíj de koekenbakker.

nu moet thohir echt gaan investeren, zeker 5 à 6 spelers. Wat een zaadelftal zeg bah!

Ik gun Milan niet persé heel veel maar Seedorf verdient dit. Niet overtuigend maar de punten zijn binnen. Ik denk dat hij allang 1-10 stond als hij Nigel gewoon de 90 minuten had laten uitspelen, maar dat terzijde.

26 januari 2014 om 17:12

Het ging net beter lopen toen hij Nigel eruit haalde dus ik ben niet helemaal mee denk ik...

26 januari 2014 om 17:30

misschien was het nog wel beter gelopen als Nigel erin was gebleven, we'll never know.

27 januari 2014 om 00:22

Jammergenoeg liep het veel beter toen Nigel eruit ging. Dus daar zijn we dus wel achtergekomen.
Slimme wissel dus.

AC Milan heeft verdiend gewonnen, ik vond ze niet heel goed spelen maar ze waren wel de betere. Goede overwinning.

Onterecht voor Milan zeg, gatverdarrie. Cagliari verdiende minimaal een puntje.

26 januari 2014 om 17:04

Haha niet naar de wedstrijd gekeken? Milan had eerste helft 3 a 4 doelpunten kunnen maken.

26 januari 2014 om 17:05

hoe verdiende cagliari precies een punt dan? ze hadden gewon geluk dat milan niet eerder scoorde

26 januari 2014 om 17:07

niks onterecht, kijk de volgende keer de wedstrijd pannenkoek

26 januari 2014 om 17:41

Als jij nou een keer een wedstrijd gaat kijken in plaats van dat je op livescore kijkt. Milan heeft verdiend gewonnen.

26 januari 2014 om 17:41

komt echt allen onzin uit jouw he. Milan verdiende in de eerste helft al minimaal 4 doelpunten, Cagliari heeft nog geluk dat het geen afstraffing wed

27 januari 2014 om 06:04

Milan verdiende letterlijk helemaal niks... wat een matig team met veel geluk

Komen ze goed weg, was werkelijk niet om aan te zien. Ballotelli laat zich ook makkelijk opnaaien

Het is 'm van harte gegund! Mr Seedorf

Jezus wat zonde die 1-1, echt totaal onnodig en dit kost gewoon 2 dure punten, dit Bologna had gewoon verslagen moeten worden. Volgende week de derby zal een mooie derby worden, maar ook een belangrijke om weer in de middenmoot te komen. Erg zonde dat deze zege uit handen gegeven wordt, maar we zullen weer sterk moeten terugslaan!

Forza Sampdoria!

Seedorf moet het nu gaan doen met het materiaal dat hij heeft + Essien. Ik denk dat het bestuur hem niet zozeer zal beoordelen op wat hij dit halve seizoen zal doen, maar hoe hij zich in de zomer wil gaan versterken en hoe hij daarna presteert.
Hoop dat Seedorf in de zomer een goed team kan smeden en weer kan oprukken naar de top.

Tot dan, gewoon zoveel mogelijk punten pakken. Dit is een mooie meevaller.

Twee wedstrijden 6 punten, wel een lekker begin maar het was weer niet veel hoor qua spel.

Ze moeten wel veel kansen krijgen om er eentje in te prikken, snap niet waarom Amelia speelt als Gabriel helemaal geen slechte indruk maakte?

26 januari 2014 om 17:06

Wat? Milan - Udinese 1-2?

26 januari 2014 om 17:10

Dat was voor de Copa. Daar haal je geen punten uit...

26 januari 2014 om 17:10

Dat was beker, hij heeft het puur over de 6 punten in de competitie.

26 januari 2014 om 17:10

Beker volgens mij

26 januari 2014 om 17:11

Dat was een bekerwedstrijd

26 januari 2014 om 17:12

Dat was de beker. Zijn eerste 2 competitie wedstrijden heeft hij gewonnen.

Hoeveel kansen heeft milan wel niet gemist!

De strengere financiele regels hebben wel echt als een bom ingeslagen bij de clubs uit Milaan, zijn echt geen schim meer van de topploegen die het een paar jaar geleden nog waren.
Inter heeft nu een nieuwe eigenaar, benieuwd of hij ook echt grof gaat investeren.

26 januari 2014 om 17:14

Ligt niet aan de regel. Morratti zijn geld begon op de raken dus verkocht hij Milan. Thorir wacht met investeren wat ik niet begrijp. En bij Milan komt het omdat Berlusconi er minder geld aan uitgeeft. Wat ik ook niet begrijp want hij zwemt in het geld.

26 januari 2014 om 18:11

Die nieuwe eigenaar van Inter heeft volgens mij ook niet echt een duidelijke visie voor de club. Die maakt continu grapjes over dat hij Messi wel kàn halen, maar laat ondertussen op transfergebied weinig indrukwekkends zien. Bijna Guarìn voor een schijntje verkocht aan juve terwijl dat een klasse mid is.

Wat is Ac Milan slecht zeg. Ben blij voor Seedorf dat ze alsnog terug zijn gekomen. Maar die passes die af en toe gegeven werden, zo slecht.

Seedorf moet alvast naar volgend jaar gaan kijken. Dit seizoen proberen de schade te beperken en dan volgend seizoen proberen weer mee te doen bovenin. Hopen dat Milan dan weer mee kan gaan doen voor de titel, want ik blijf het een mooie club vinden.

Weer in de laatste minuten pakt Milan de zege. Het spel was niet geweldig, maar er had wel eerder gescoord mogen worden. Vooral Honda had een aantal grote kansen gemist.

Clarence gaat het gewoon goed doen bij Milan geen twijfels over. Die man hoort zijn krediet te krijgen, hij is er om iets op te bouwen zoals hij zei. En Inter, tja die gaan wat mij betreft Europees voetbal niet halen dit seizoen. Milan misschien ook niet, maar als je thuis niet eens kan scoren tegen nummer laatst Catania laat staan winnen, dan verdien je dit seizoen niet veel in mijn ogen.

6 punten uit 2 wedstrijden is zeer netjes van Seedorf. Al vind ik Ac Milan een veel te matig verdedigig/keeper hebben. de Sciglio/ Rami zijn uitstekende verdedigers maar Zapata/mexes/bonera zijn allemaal veel te matig voor Ac Milan. Ook Urby komt tekort.

26 januari 2014 om 17:09

Zapata is absoluut goed genoeg hoor net zoals Abate , dus dan heb je met Abate-Zapata-Rami-De Sciglio een sterke verdedigende lijn maar de back-ups zijn te zwak daar heb je gelijk in

26 januari 2014 om 17:20

Hmm jij ziet Zapata wel vaker aan het werk dan ik maar hij lijkt mij altijd zo onrustig. Aan de bal volgens mij ook niet de beste.. Misschien dat Seedorf , van Dijk kan ophalen bij Celtic? Wie weet.

26 januari 2014 om 18:47

Voor de basis is Zapata in principe gewoon niet goed genoeg als je mee wilt doen om de titel en in Europa. Voor hoe het niveau nu is, is hij inderdaad prima. Volgend seizoen zal Seedorf een centrale verdediger moeten halen en een keeper. Ik weet niet hoe Robinho het doet en hoe Seedorf speelt, maar misschien is een linksbuiten ook nog handig.

Perrin
Abate
N''Koulou
Rami
de Sciglio
de Jong
Honda
SES
Kaka
Cerci
Balotelli
26 januari 2014 om 21:03

Zapata is aan de bal inderdaad niet altijd even zeker, maar dat maakt hij goed met zijn verdedigend werk, die man heeft echt een geweldige sliding tackle en verliest zelden een 1vs1 duel.

Als je naast hem gewoon een verdediger zet die goed aan de bal is kan het perfect

@smk88 Een keeper is inderdaad vanaf volgend seizoen nodig, Abbiati geraakt aardig op leeftijd, Amelia heeft getoond dat hij te zwak is vandaag en Gabriel is nog te jong.

Robinho doet het goed de laatste tijd dus een linksbuiten is niet echt nodig aangezien El Shaarawy er ook nog is als hij terug komt van blessure.

Hahah wat een mazzel heeft Seedorf! Ik hoop dat hij steeds beter word. Hij speelde wel met een goede opstelling alleen mocht hij met Abate beginnen.

26 januari 2014 om 17:07

Abate was ziek geweest daarom starte hij niet

Laten we beginnen met te zeggen dat het 3 heel belangrijke punten zijn en hopelijk de 6/6 onder Seedorf een voorbode is voor meer !

Het spel was echter weer niet goed genoeg vond ik, met momenten goeie combinaties maar de afwerking absoluut niet goed genoeg, teveel dom balverlies en de ene na de andere slecht genomen stilstaande fase.

Amelia wou graag weg, dat hij dat maar doet, de 1-0 was 100% zijn fout, en dat was niet de eerste keer dat hij in de fout ging. Bonera is en blijft veel te slecht voor Milan net als Emanuelson.

Wat be ik blij dat Rami begon en een goede match heeft gespeeld, was wel 1 keer heel dicht bij een own-goal maar voor derest was hij heel sterk. Dus als Zapata terug is kan hij samen met Rami het centrale duo vormen.abate kwam ook goed in hopelijk kan hij vanaf volgende week in de basis beginnen.

Heel goede goals van Balotelli en Pazzini, jammer dat Balotelli nog geel krijgt want nu is hij geschorst voor Torino.

Forza Milan !

Ik had al een comeback verwacht en ook bij de goal van Balotelli zei ik tegen me zelf dit wordt 'm.

Wat ik jammer vindt van Milan is dat ze eigenlijk al op 2 of 3-0 konden staan en dan krijgen ze uit een knullige fout van Amelia een tegendoelpunt. Dat mag je echt niet gebeuren als je eigenlijk reserve bent en dan een kans krijgt vanwege ziekte bij Abbiati.

Ik hoop dat Abate weer helemaal fit is ik wil hem weer op rechtsback en de Scglio op links.
Ik denk dat in een 4231 Urby het best tot zijn recht komt op de positie waar Robinho stond.
Muntari viel ook goed in kon m op geen fout betrappen.

Mikpunten voor volgend seizoen zijn: een linksback, centrale verdediger (astori vind ik een goede speler en liet dat vandaag ook zien) en een buitenspeler zou handig zijn.

Wat is balotelli toch ontzettend belangrijk voor dit Milan. Vandaag weet een geniaal moment van Mario die de zege inleid. In de zomer bog wat transfers en Mario kan met clarence prijzen gaan pakken. Wie weet is zelfs de CL dit jaar al mogelijk.

Weet iemand waarom Ibarbo niet basis stond/is ingevallen bij Cagliari?
On: Wel leuk voor Clarence! Moet een beetje de tijd krijgen, maar het komt er wel. Deze overwinning was niet geheel overtuigend, maar de punten zijn wel het belangrijkst.

Leuk voor de gokkers die in de 80ste minuut op Milan zetten

26 januari 2014 om 17:15

Bij de rust gaf milan al 5 euro, heb daarna niet meer naard e quotes gekeken

Inter alweer een matige match. Ik vraag me echt af wrm ze niet inzien dat er versterkingen nodig zijn. 0-0 tegen de nummer 20 in eigen huis. Echt lachwekkend is dit gewoon. Mazzarri kan er niks van maken. Kuzmanovic opstellen is erg dom. Vooral omdat je ook kovacic op de bank laat voor zo'n prutser. Icardi krijgt te weinig kans. En speel desnoods 3-4-3. Het is beter dan die verrotte 3-5-2. Lekker aanvallend spelen ipv zo defensief en lelijk. Volgende week naar juventus. Zal denk ik een afgang worden als inter net zoals in heel januari speelde

26 januari 2014 om 21:05

Astori is ook een jeugdproduct van Milan dus zou inderdaad heel leuk zijn als hij zou komen maar momenteel is een linksback toch echt wel de prioriteit

Teleurstellende Inter gezien vandaag. 0.0 creativiteit, simpel bal overspelen was blijkbaar al moeilijk genoeg. Er werd amper echt grote kansen gecreëerd. Catania zakte wel erg in, maar ik kan ze als hekkensluiter niet kwalijk nemen. Inter mist gewoon kwaliteit. Ik kon ook geen echte speelwijze herkennen bij inter en dat kan je Mazzarri kwalijk nemen. Er werd te veel met de bal gerend en te weinig gevoetbald. Telkens kwamen ze er niet door de verdediging van Catania heen. Thohir was vandaag in het stadion, hopelijk heeft hij opgemerkt dat inter echt een paar kwaliteitsaankopen nodig heeft. Zo niet een heel elftal.
Maar ik denk dat hij niet veel gaat doen. Dit is een verloren seizoen, inter kan maximaal 4e worden en dat weet Thohir heel goed. Dus zal hij pas volgende seizoen investeringen doen, als die het gaat doen wel te verstaan. Hij moet wel, de concurrentie is moordend en zelfs bij teams als Roma, fiorentina die geen CL spelen lukt het ze om betere spelers te lokken. Inter is ten onder gegaan aan wanbeleid. Er moet een heel grote schoonmaak plaats vinden zowel binnen de bestuur als de selectie.

Pff.. Dat deed 87 minuten pijn aan mijn nagels, maar het was het uiteindelijk waard.

Pazzini.. Oh mijn hemel Pazzini, wat ben je toch een held. Zijn hele uitstraling is gewoon geweldig. Deze man maakt me gewoon blij. Bedankt, geld natuurlijk ook voor Mario en Honda. Deze overwinning is voor jullie jongens.

26 januari 2014 om 17:24

Tegen Sassuolo miste hij anders wel van 3 meter..

26 januari 2014 om 17:29

Oh want dat was een makkelijke bal.. Komop joh het feit dat hij überhaupt reageerde op die bal was al knap. Die bal kwam op hem afgevlogen en hij kon niks anders doen. Als je hem daarop gaat afrekenen ben je wel erg pessimistisch kameraad!

26 januari 2014 om 17:31

Maakt niks uit, dat heeft ervoor gezorgd dat Allegri meteen weg is gegaan :P

26 januari 2014 om 21:07

Ik zeg het al lang en zal het blijven zeggen Pazzini is een topspits, is geen alleskunner zoals Balotelli maar diep in de spits is hij geweldig !

slechte wedstrijd weer van Milan maar haalt vandaag toch weer 3 ptn Bonera, Amelia mogen van mij part morgen al vertrekken, Montolivo was ook weer erg slecht vandaag
Inter is al helemaal waardeloos. Wat een slechte ploeg is dat geworden na de tijden van Sneijder, Eto, Stankovic, Lucio etc..
Ze begonnen nochtans niet slecht dit seizoen maar die ploeg gaat nu weer helemaal achteruit. En die voorzitter van Inter is al helemaal een waardeloos iemand.

Milan moet gewoon is met 2 spitsen gaan spelen. een soort 4-1-2-1-2

26 januari 2014 om 17:27

Haha dat viel me ook al op die pazzini lijkt wel 40 man, nie vooruit te branden die gozer

26 januari 2014 om 17:27

Pazzini is gewoon een goeie spits als hij helemaal fit is
Hij heeft net een zware blessure gehad, en speel pas terug zijn 2 de wedstrijd als invaller.

Ik gun het seedorf zo erg he die man straalt echt klasse uit. dit jaar vergeten en proberen zo hoog mogelijk te eindigen. misschien zit zelfs EL er wel een beetje in?

Seedorf moet denk ik opzoek naar betere en jonge verdedigers. Ik zat zelf te denken om Van dijk te halen. die jongen ontwikkeld zich echt goed en volgens mij ligt de serie A hem wel lekker.
verder moeten ze ook proberen sakho of zouma halen. Ik weet niet hoe het financieel aan toe gaat bij milan maar dit lijken mij wel realistische aankopen die kunnen slagen bij milan.

verder moeten ze op zoek gaan naar een andere keeper(niks ten nadelen van abbiati heb veel respect voor hem!). zelf denk ik dat een ruiter de potentie heeft om daar ooit te kunnen keepen maar anders als ze echt iemand willen die er direct staat moeten ze eens kijken of ze perin of sirgu kunnen halen

Nou, als je zelfs niet in eigen huis van Catania kunt winnen, doe je toch wat gruwelijk fout als Inter zijnde. Heb enkele flitsen van de wedstrijd gezien, de "hoogtepunten" van diretta sport, maar op wat kansen van Palacio na gebeurde er niet al te veel. Denk dat Inter volgend seizoen weer een jaartje zonder Europees voetbal moet gaan doen, want Torino, Parma, Milan, Hellas en Lazio staan allen binnen vijf punten van hen. Het was de ideale wedstrijd om aan zelfvertrouwen te tanken, maar die kans hebben ze dus laten liggen.

Met Milan gaat het daarentegen wat gelukkiger, al is het spel ook verre van geweldig. Dat kunststukje van vorig seizoen gaan ze denk ik echter niet meer herhalen.

Vanavond nog een laatste mooie wedstrijd op het programma: Fiorentina - Genoa. Hopelijk dat die voor wat meer vuurwerk kan zorgen, want ik vond alle wedstrijden van vandaag nogal behoudend en ook vaak slordig.

Slechte wedstrijden ook winnen, dat is het begin!
Nu zorgen dat je punten blijft pakken en gedurende de periode meer en meer je systeem in de ploeg krijgt

gewoon Bonera - Muntari - Amelia - Constant - Nocerino - Birsa verkopen
en Micah Richards en Krul/perin halen

26 januari 2014 om 17:33

Nocerino is naar west ham united gegaan

26 januari 2014 om 17:36

ja weet ik, einde seizoen gewoon verkopen

26 januari 2014 om 18:44

mexes en montolivo zijn ook slecht maar ben het helemaal eens over je lijstje

27 januari 2014 om 11:26

Montolivo is gwn Italiaans international dus graag wat meer voetbal kijken...

27 januari 2014 om 12:17

Montolivo is er helemaal niet met zn hoofd erbij. mexes is toch ook international en dan? Soms moet je verder kijken dan je neus lang is.

Iemand enig idee wanneer Il Faraone terug is?

26 januari 2014 om 17:50

hij is zeker nog een maand uit .. rond Maart zal hij terug moeten zijn

De hand van Seedorf, haha.

Maar in ieder geval. Milan had deze wedstrijd veel eerder op slot kunnen gooien. Nadelig voor de gehele ploeg dat ze dan te onzorgvuldig zijn met de kansen. Met het nodige afdwingen toch nog een goed einde voor Seedorf.

Oerdom die handsbal en daarna iemand laten scoren die nooit meer scoort. Wat een afgang de 3 punten waren al binnen. Bah bah ik baal

26 januari 2014 om 20:35

Iemand die nooit scoort? Het is moeilijk om te scoren wanneer je beblesseerd bent ja, maar hij heeft vorig seizoen gewoon 15 doelpunten gemaakt.

26 januari 2014 om 20:44

Pazzini is gewoon een b speler die na zijn fiorentina carrière niks heeft waargemaakt. Als we Ibarbo hadden was het anders gelopen. Lucky milan. Wat een verrote ploeg, tis net ons stadion, niet om aan te zien

26 januari 2014 om 21:10

Meen je dat u serieus ? Milan was toch wel duidelijk de verdiende winnaar...

En Pazzini is gewoon een goede spits

Weer geluk voor Clarence! Ze missen echt een hoop creativiteit in dat team. Lijkt me verstandig om eens in Argentinië te gaan kijken. Leandro Paredes, Marcos Ferrer en Gaston Gil Romero zijn jonge toegevoegde waardes voor het team. Misschien kan Seedorf zelf nog beter op het veld staan haha!

Seedorf doet het nu al beter dan die achterlijke allegri .. chapau seedorf . Met een gaar team tog 6 punten van de 6

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren