Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milik wil bij Ajax blijven: ‘Dit is een superclub voor jonge spelers’

Laatste update:
/

Arek Milik heeft het uitstekend naar zijn zin bij Ajax. De spits lijkt Kolbeinn SIgthórsson definitief uit de basis te hebben verdreven en hij wil graag in Amsterdam blijven. Of de van Bayer Leverkusen gehuurde aanvaller ook komend seizoen in de Nederlandse hoofdstad te zien is, is echter nog maar de vraag.

“Het is moeilijk om te zeggen of ik hier blijf. Ik wil hier graag blijven omdat het een superclub is voor jonge spelers. Er zijn nog veel wedstrijden te spelen, dus we zullen zien”, geeft de twintigjarige aanvaller te kennen aan AT5.

Milik heeft zijn draai helemaal gevonden. Zowel bij Ajax als bij de nationale ploeg van Pool is de spits uitstekend op dreef. “De laatste weken ging het echt goed. Ik heb veel doelpunten gemaakt, ik was in topvorm.”

Ajax moet Arek Milik kopen van Bayer Leverkusen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze zijn gek als ze deze jongen laten lopen.

Ik hoop ook dat je blijft

heeft een paar goede wedstrijden gespeeld, maar ook een paar wedstrijden waarin je hem niet hebt gezien en waarin hij alleen maar in de weg liep... Toch denk ik dat er wel potentie in zit. Ajax heeft al een paar jaar geen goede spits gehad, en deze jongen zou dat misschien kunnen worden. Ik zou het even afwachten tot het einde van het jaar, en als hij dan helemaal overtuigd heeft en 15 of meer doelpunten heeft gescoord, dan zou ajax hem kunnen overnemen

29 november 2014 om 10:34

Dit is weer zo'n onzin artikel, Ajax heeft allang een email gestuurd naar Leverkusen "kehrt nicht zurück" neem aan dat er in de winterstop al de centjes worden overgemaakt en dat het papier werk geregeld gaat worden. Milik is de nieuwe spits van Ajax, alleen siggy moet nog wat spelen anders zakt zijn waarde te veel en hij moet natuurlijk wel verkocht worden.

29 november 2014 om 13:22

Ik mag inderdaad hopen dat er in Leverkusen een minuut na het openen van de winterse transfermarkt er een fax binnenkomt van Ajax. Je moet het zo snel mogelijk regelen anders vinden ze nog een manier om er onder uit te komen. Milik is nog jong voor een spits, en laat al heel veel goeds zien. Het kan alleen maar beter worden.

29 november 2014 om 10:41

Ajax moet in januari al laten weten wat ze willen met Milik. Voor mij is het simpel, lekker doorgaan met Milik. Ik zie geen spits in de jeugd die basiskwaliteit is over een jaar/twee jaar...

29 november 2014 om 10:50

Zivkovic gaat over 2 jaar zeker wel aan de deur kloppen, waarschijnlijk al vanaf komend jaar. Neemt niet weg dat we eerst deze Milik als basisspits moeten vastleggen.

29 november 2014 om 10:54

als het al niet eerder is of hij moet zo gefrustreerd blijven en dan is hij zelf weg of wordt weggedaan.

29 november 2014 om 11:05

Jolano. Hij zal denk ik al vanaf januari al vaker bij de selectie zitten als bankspeler. Maar vanaf komend seizoen echt gaan concurreren met deze Milik.

29 november 2014 om 11:26

Maar ik vraag me af is hij nou echt niet goed genoeg voor Leverkusen? Hij doet het goed in de Eredivisie zowel bij de Poolse selectie, ik volg Leverkusen niet maar zou iemand het me kunnen vertellen?

29 november 2014 om 11:39

Bij Leverkusen heb je sowieso Kiessling rondlopen als eerste spits. En die speel je niet zomaar uit de basis.

29 november 2014 om 12:23

Maar dan moet meneertje Zivkovic wel met de beide voetjes op de vloer blijven staan... Hij moet mentaal nog grote stappen maken voordat hij echt van waarde kan zijn. Eerlijk gezegd heb ik grote twijfels of hij dat wel kan, getuige die arrogante reactie nadat hij tegen Nec alleen oog had voor zichzelf.

29 november 2014 om 12:25

En Josip Drmic, Zwisters international. Dit seizoen overgekomen van Nürnberg, omdat hij een stuk of 15x had gescoord. Een basisplaats bij Leverkusen zal er dus niet zo snel inzitten voor Milik.

29 november 2014 om 10:46

Deze jongen wordt in de winterstop overgenomen en tekent een contract tot 2019. Heeft de potentie om in het Ajax spel mee te doen en is meer dan een goede afmaker. Heeft nu al een basisplaats veroverd en zal die volgend jaar behouden met het toptalent zivkovic achter zich. Prima vooruitzichten voor de spitspositie de komende jaren.

29 november 2014 om 11:41

Vergeet niet dat die knul PAS 20 is en al erg knappe prestaties heeft geflikt.

29 november 2014 om 13:13

welke knappe prestaties? Hij heeft in een seizoen nog nooit meer gescoord dan 10 keer, dan kun je niet spreken van knappe prestaties...

29 november 2014 om 14:53

Zit hier een stukje afgunst in ofzo? Ik weet niet of je z'n stats bekeken hebt maar als je ziet wat hij gem per minuut presteert is dat hartstikke prima. Om over zijn prestaties in die nationale teams van Polen maar te zwijgen. Hij doet het gewoon goed voor z'n leeftijd en heeft een hele slimme stap gezet. Ik hoop dat ze deze jongen gewoon vast gaan leggen want hij wil het graag is is voor zijn niveau een koopje.

29 november 2014 om 12:41

Dat waren vooral zijn 1e wedstrijden, desondanks heb ik altijd vertrouwen in hem gehad.
Bij de bekendmaking van zijn interesse heb ik meteen wat opgezocht, prima stats...alleen bij zijn uitleen club niet, maar die speelstijl was niet op spitsen gericht en bij speelde geen eens in de spits.

Kon uitstekend voeballen, vervolgens liet hij in de voorbereiding ook uitstekende dingen zien.
Toen hij mocht spelen in de Eredivisie liep het even wat minder waarop er meteen veel kritiek kwam, maar ik had meer vertrouwen in hem dan de criticasters.
Denk dat hij alleen maar beter kan worden.
Misschien moet het bij Ajax net even wat meer op de spitsen gericht worden tijdens het spel, denk dat menig spits blij is met de aanvoer die Suarez kreeg....dat was namelijk alle ballen op Suarez, nou vind ik het prima dat het wat minder alle ballen op 'x' is nu, nu ben je niet te afhankelijk van 1 speler.

Vind het toch geweldig dat steeds meer jonge talenten kiezen voor hun ontwikkeling in plaats van het grote geld. Is een zeer goede ontwikkeling voor t Nederlandse voetbal!

Een zwaluw maakt nog geen zomer. Laat hem zn wedstrijdjes spelen en je weet over 20 wedstrijden of hij goed genoeg is..

29 november 2014 om 10:52

Mwa als je hem zijn wedstrijden ziet spelen dan zie je gewoon dat het een goede spits is voor Ajax. Kan aardig meevoetballen (wordt ook steeds beter) en is een meer dan gemiddelde afmaker, met een snoeihard schot. Voor Ajax gaat dit gewoon een prima spits worden.

29 november 2014 om 11:45

Dat weet je allemaal na krap tien wedstrijden. Er zijn wel vaker spelers geweest die zich in korte tijd manifesteerden en vervolgens niets meer lieten zien. Volgens mij loopt er nog ene Viktor Fischer rond bij jullie. Ook Sigthorsson leek lange tijd een aardige spits.

29 november 2014 om 11:53

Viktor Fischer heeft het ook wel in zich. Die speelde de hele Youth League kapot destijds en zijn eerste seizoen bij Ajax was ook meer dan goed, het talent zit er daar echt wel in. Kwam er voor zijn blessure een tijd lang niet meer uit, ook door de druk die hij zichzelf oplegde. Zullen zien hoe hij zich houdt na zijn blessure. Sigthorsson is minder goed uitgepakt dan verwacht, maar heeft ook zelfs in zijn eerste wedstrijden het voetballende vermogen en koele afmaken niet laten zien van Milik nu.

Natuurlijk moet Milik zich nog bewijzen, maar er is ook zoiets als uitstraling en hoe een speler zich presenteert in het team waaraan je kan zien of iemand geschikt is. Als je hem een hele wedstrijd aan het werk ziet dan zie je gewoon dat die jongen kwaliteiten genoeg heeft om eerste spits van Ajax te zijn.

Neem bijvoorbeeld een El Ghazi. Die heeft ook nog niet veel wedstrijden gespeeld, maar je kan wel zien dat die jongen bij Ajax mee kan en een stuk beter is dan de vorige 'doorgebroken' buitenspelers zoals Lukoki en De Sa.

Voor een twintigjarige spits heeft deze jongen al een topmentaliteit. Het gaat niet eens zozeer om zijn voetballende kwaliteiten, maar die kop die erop zit spreekt mij des te meer aan. Gewoon eentje die in zichzelf wil investeren en er alles aan gaat doen om te slagen. Minimaal een 4-jarig contract aub.

29 november 2014 om 10:45

Ik kan ook genieten van deze man. Op en top prof! Hier mag Ajax mee in zijn handjes wrijven.

29 november 2014 om 11:01

Ook met Zivkovic hoor. Populistisch gewauwel hier dat hij stil zou staan in zijn ontwikkeling, omdat hij op een lager niveau speelt. Dat is echt pure onzin, want net als Milik is hij keihard in zichzelf aan het investeren. Nu begint hij ook eindelijk weer te scoren en zie je hem groeien naar het type spits waar Ajax naar op zoek is. Ik vind Zivkovic nu zichtbaar een veel betere speler dan een jaar geleden.

Erg benieuwd naar de concurrentiestrijd tussen hun beide over 1,5 -2 jaar.

Fantastisch werk van Overmars door een eenzijdige optie tot koop in het contract te bedingen. Snoeiharde linkerpoot en een echt 'neusje' voor de goal.

Arek heeft potentie dat moge duidelijk zijn en heeft zich in korte tijd opgewerkt tot eerste spits door Kolbeinn uit de basis te werken (niet dat dat ontzettend moeilijk was, maar toch). Uiteindelijk wordt een spits toch afgerekend op zijn doelpunten. Als fan van 'cult' dicht ik Milik een 'cult-status' toe met zijn statige kop, Poolse roots en zijn borst-vooruit-houding. Prachtige speler

Nou, activeer die clausule en neem 'm over. Anders zal je zien dat hij een lekker seizoen draait hier en vervolgens bij een andere club verder gaat excelleren. 2,5mln volgens mij, de clausule? Minder dan Duarte....

Ajax, wees slim en laat hem niet weg gaan, met zivkovic achter hem, wanneer deze zich weer in grip krijgt, en siggi verkocht, hebben we weer een spits. Nu nog alleen meer scoren.

Echt briljant hoe Overmars zijn contract met Leverkusen er doorheen kreeg, doodleuk een jaar lang mogen testen en daarna pas beslissen of je hem koopt of niet.
Als hij vlak voor de zomer een auto-ongeluk krijgt en zijn been breekt kan Ajax alsnog doodleuk zeggen dat ze hem niet hoeven. Nu weet iedereen dat Milik in principe veel meer waard is dan 3 miljoen, maar Leverkusen kan onmogelijk om meer geld vragen op dit moment.

Nou Ajax, neem die onzekerheid bij hem weg en ligt die optie gewoon. 2,7 miljoen is een koopje. Door zijn doelpunten voor Ajax en Polen het afgelopen half jaar is hij al een stuk meer waard geworden.

Je ziet het aan zijn uitstraling dat hij koste wat kost de top wil halen. Aan de ene kant is het daarom goed dat hij bij Ajax zit, aan de andere kant heeft een Ajax spits meestal een groter takenpakket dat elk ander speler. Net als teken Psg, waarin hij volledig misbruikt werd met Kishna op rechts en Andersen op links. De rol van z´n goed meevoetballende spits kan hij niet aan, benut hem toch op zijn sterke punten.

Dit is wel het type spits die Ajax nodig heeft. Ben benieuwd of Frank hem ook lang laat staan nu. Zou ook wel weer eens mooi zijn als er een spits van Ajax weer topscorer wordt. Is lang geleden.

Milik is Sigi nu echt wel voorbij hoor als eerste spits. Ik hoop dat Sigi nog wat gaat laten zien om zich in de kijker te spelen in de wedstrijden/minuten die hem nog gegund gaan worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren