Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Meer spelers van Barça verdienden het om de Ballon d’Or-lijst te halen'

Laatste update:

Lionel Messi werd gekozen tot beste speler van de wereld, Luis Enrique kreeg de prijs voor beste coach en vier van de elf spelers in het FIFPro-team kwamen van Barcelona, terwijl er zes spelers van de Catalanen op de lijst van 23 man stonden. Toch is Ivan Rakitic van mening dat Barcelona er tijdens het afgelopen Ballon d’Or-gala wat bekaaid van af is gekomen.

/

Barcelona kende een geweldig 2015, waarin het de landstitel, de Copa del Rey, de landstitel, de Europese Supercup en het WK voor clubteams won. “Ik accepteer het dat ik niet in het FIFPro-wereldelftal stond”, zegt Rakitic tegen Goal. “Natuurlijk wilde ik er graag in staan, maar het was een voetbalbeslissing. Maar na het jaar dat wij hebben gedraaid, denk ik dat meer spelers van Barcelona het verdienden om de Ballon d’Or-lijst te halen.”

“Ik heb het dan niet over mezelf”, benadrukt Rakitic. “Dit is in ieder geval een motivatie om hard te blijven werken, om zo de mensen die niet op ons gestemd hebben te overtuigen. Ik ben blij voor de spelers van Barcelona die wel op het podium kwamen, zij hebben het verdiend. Maar laat ik benadrukken dat ik teamprijzen veel belangrijker vind: als wij alles winnen en ik sta niet op de lijst voor de Ballon d’Or, dan heb ik daar geen probleem mee. Maar natuurlijk is het een eer als je genoemd wordt en zou ik graag op die lijst willen staan.”

Ivan Rakitic heeft gelijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Suarez, busquete, jordi alba, pique, en bravo. Mochten van mij erbij zijn.

22 januari 2016 om 12:56

bravo niet want er zijn betere keepers.

22 januari 2016 om 12:59

dankzij bravo heeft chilli toevallig wel de copa gewonnen.

22 januari 2016 om 13:04

Ik kan enkel De Gea, Neuer, Courtois en Buffon opnoemen die beter dan bravo zijn. Terwijl er keepers tussenstonden die er totaal niet in hoorde te staan zoals beide keepers van real

22 januari 2016 om 13:09

Cech

22 januari 2016 om 14:27

Handanovic

22 januari 2016 om 17:19

Nou sorry hoor bravo hoort zeker in dat rijtje thuis. Waarom niet hij wordt amper gepasseerd en is altijd constant

22 januari 2016 om 13:02

Sorry maar voor iedere speler die je noemt (behalve Busquets) zijn er spelers die gelijkwaardig of gewoon beter gepresteerd hebben.

22 januari 2016 om 13:10

Het gaat ook om wat je gewonnen hebt.

22 januari 2016 om 13:48

Is dat zo? In elk land worden er toch titels en bekers gewonnen door sterspelers? Sommige winnen ook nog titels zoals de Copa America met hun nationale ploeg erbij. Dus waarom zouden die spelers minder hebben gepresteerd dan die van Barca? Want een Vidal zou echt niet hebben misstaan.

22 januari 2016 om 15:20

Alba of alaba had het meer verdient dan marcelo.

22 januari 2016 om 15:22

Ajax

Ik ben het deels met jou eens. Maar barca had vorig jaar op alle posities de beste spelers staan. Dan praat ik niet alleen over namen. Maar ook wat er gepresteerd is.

Het is tekenend, dat busquets er niet op stond, maar wel modric!!!! 4 maanden niet gespeeld door blessures en real heeft niks gewonnen! Daar had busquets moeten staan. Zo simpel is het gewoon. Busquets is de motor van barca. De beste cvm van het moment! Daarbij had rakitic het meer verdient, dan pogba

De verdediging en de keeper van barca hebben een topjaar gedraaid! Ramos kan ik nog begrijpen, maar marcelo ipv alba. Dit kan nooit!

Ronaldo ipv Suarez kan ik nog enigszins begrijpen, maar Suarez had het ook verdiend!

Ballon d'or zijn meningen van mensen die niet altijd evenveel verstand hebben van voetbal. Social media speelt een grote rol hierin!

Tsja Marcelo, Thiago Silva en Ramos hebben blijkbaar een topjaar gespeeld met heel veel prijzen, goed spel en ook internationaal veel succes (sarcastisch). Snap ook niet Pogba ipv Vidal. Waar is Chielieni? Ach uiteindelijk is het toch allemaal zo subjectief.

22 januari 2016 om 13:28

Ja chielini en inderdaad Vidal/ marcisio hadden er gewoon in gemoeten. Ook belachelijk dat godin al jaren er niet in zit

Rakitic komt er nooit op te staan, maar het is wel een geweldige speler en enorm belangrijk voor Barca. Een type dat altijd in de schaduw van anderen zal staan, maar wel onmisbaar is.

Wie er van Barca wel op mocht is natuurlijk Busquets en hij moest ook in het team van het jaar. Maar goed, Iniesta hoorde daar weer niet in en die stond er dus wel in.

22 januari 2016 om 13:00

Iniesta niet?

22 januari 2016 om 13:05

Op basis van 2015 vind ik niet dat hij in het team hoorde. Maar goed, Pogba ook absoluut niet. Het is een prijs die de fans bepalen dus dan krijg je dit soort dingen.

22 januari 2016 om 13:12

Jep ik ben het hier mee eens, Iniesta, Pogba en Ronaldo speelden niet zo goed in 2015. Misschien waren de statistieken goed, maar meer dan dat was het niet echt.

22 januari 2016 om 14:18

Ronaldo werd gekozen op basis van de statistieken en die waren dan ook wel absurd goed. Iniesta daarentegen had ook waardeloze statistieken en Pogba was de 4e middenvelder van Juve. Marchisio, Vidal en Pirlo waren belangrijker. Maar tja, populariteitsprijs he.

22 januari 2016 om 15:17

Om Ronaldo kan je gewoon niet heen, dat is simpel. Hij scoort gewoon zoveel en zou niet weten wie er in plaats van hem had moeten staan?

Ach dat hele ballon d'or gedoe slaat nergens op. Spelers die een heel jaar niks hebben gepresteerd staan in de top 10 terwijl spelers die een jaar lang van wereldklasse waren er niet bij zijn

Wat mij zeer verbaasde is het gat tussen de nummer twee Ronaldo en drie Neymar. Goed ik ben natuurlijk geen aanvoerder of journalist maar Ronaldo zat bij mij niet in de top 3. Suarez had daar kunnen staan.
Die drie hebben elke ploeg uit elkaar getrokken en doen dit seizoen gewoon weer.

Ronaldo was vorig seizoen een one man army met blessures op de naarste momenten voor Bale en Benzema. Had een prima seizoen alleen geen prijzen en ik vind dat toch wel een grote graadmeter. Nu ook alweer 27 goals in alle competities twee minder dan nummer 1 op het moment Suarez alleen 5 punten minder dan Atletico en Barcelona in de La Liga. Scoorde volgens mij nog niet tegen de top 10 in de La Liga. In de groepsfase van de CL een klasbak van een ploeg in de vorm van PSG en Ronaldo twee keer niet gezien in die wedstrijden. Als het zo blijft zou het zo maar kunnen dat voor het volgende gala Ronaldo niet eens bij de beste drie zit.


En hoezo had Busquests niet de lijst gehaald? Een onderschatte kracht in de voetbal wereld. De beste CVM naar mijn mening.

22 januari 2016 om 13:26

Ronaldo zal er volgend jaar weer bijzitten. Die hoeft er in principe alleen maar te zijn en een paar hattricks te scoren tegen middenmoters, zijn mediateam en zaakwaarnemer doen de rest. Mensen zijn gewend om hem in de top 3 te zien en plaatsen zonder erbij na te denken. Vraag willekeurige mensen wie volgens hen in de top 3 spelers ter wereld moet staan, antwoord 9 van de 10 mensen Messi en Ronaldo. Daar doe je weinig aan.

22 januari 2016 om 13:33

Klopt nou moet ik wel zeggen dat Ronaldo al jaren samen met Messi aan de top staat en naar mijn mening ook altijd verdiend in de top 3 stond behalve die laatste gala. Daar had echt Suarez mogen staan.

Het is denk ik voor veel voetbal liefhebbers ondenkbaar dat een Messi of Ronaldo buiten de top 3 word gelaten.

Scoort Ronaldo de winnende in een Cl finale dit seizoen dan ziet men hem weer als grote kanshebber. Ik kijk vaak zelf naar teamprijzen en niet perse naar hoeveelheid goals.

22 januari 2016 om 17:22

Ronaldo stond er niet eens in 2010. Dat was Messi, Xavi en Iniesta. Hij was dat jaar niet eens in de top 5, wat samen domineren voor jaren. Messi stond er pas sinds 2007 elk jaar.

Er wordt vooral op naam gestemd, niet zo zeer op kwaliteit.

Tsja, Rakitic wint natuurlijk vooral die prijzen dankzij die 6 man die wel genomineerd zijn.

Die jongens zijn toch alle zicht op de realiteit kwijtgeraakt. Zodra je een barca shirt aan hebt ben je de beste op aarde en moet je een prijs krijgen omdat je zo goed bent schijnbaar. Rakitic moet toch ook wel beseffen dat hij bij lange na niet genoeg is om hiervoor in aanmerking te komen. Kan hij wel zeggen dat hij het niet over zichzelf heeft maar het is overduidelijk dat hij vindt dat hij er ook bij hoort.

22 januari 2016 om 16:23

Jouw reactie is lachwekkend. Hij geeft beargumenteerd aan waarom hij vind dat meer Barca spelers erin hadden moeten staatn (beste 23), namelijk alle gewonnen prijzen. Je kunt het hiermee eens zijn of niet. Ieder zijn eigen mening. Maar jij doet nu alsof hij het vind, omdat hij een Barca shirt draagt. Dat is onzin natuurlijk. Een ploeg die City(2x), Paris(2x)Bayern, juve, atletico(2x) en Real (2x) verslaat in 2015, is gewoon de beste team. Om maar te zwijgen over de gewonnen prijzen. Verdedigend stonden ze uitstekend met maar 22 goals tegen in 38 wedstrijden. Bravo was fantastisch en won ook nog eens de Copa America door zijn gehouden penalties. Maar dit zijn allemaal geen argumentaties natuurlijk. Want het gaat over Barca..

Rakitic was de beste speler van Sevilla en won daarmee de Europa League , en hij heeft mede door N goede spel en doelpunten tegen Juventus

Gaan we weer janken jah..

22 januari 2016 om 15:55

Niet doen. Is niet nodig joh.

22 januari 2016 om 17:47

Zeg dat maar tegen uw vriend Rakitic hij vindt het precies wel nodig

Rakitich doelt uiteraard op Busquets. Een groot raadsel waarom hij er niet stond.

Banega had er natuurlijk in moeten staan, zelfde geldt voor Bacca.

22 januari 2016 om 18:57

Grappenmaker, die zijn niet eens top 50 materiaal

Eigenlijk verdienen veel spelers om op die lijst te komen. Maar er moet dan toch een keuze worden gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren