Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mariano Diaz groeit na 566 dagen niet uit tot held van Real Madrid

Laatste update:

Real Madrid heeft voor de tweede speeldag op rij punten laten liggen in LaLiga. Dertien dagen na de 4-1 nederlaag in en tegen Valencia kon het team van Zinédine Zidane ook het volgende bezoek aan la Comunidad Valenciana niet in winst omzetten: het uitduel met Villarreal eindigde in 1-1. Mariano Diaz mocht 566 dagen na zijn laatste basisplaats eindelijk weer aan het startsignaal verschijnen. Ook toen was Villarreal de opponent en kwam hij tweemaal tot scoren in een 3-2 zege. Zaterdag was de Dominicaan opnieuw trefzeker voor de Koninklijke.

De wedstrijd was nog geen twee minuten oud toen Real Madrid al op voorsprong kwam. Daniel Carvajal probeerde aan de rechterkant Lucas Vázquez aan te spelen, maar die bal werd onderschept. De grensrechter stak zijn vlag een halve seconde op voor buitenspel, maar liet deze vervolgens weer zakken toen Carvajal de bal voorgaf. De defensie van Villarreal was duidelijk afgeleid en uiteindelijk kopte Mariano de bal binnen: 0-1. De VAR bekeek de beelden nog eens en keurde de goal, ondanks protesten bij de thuisploeg, goed.

Villarreal reageerde goed na de vroege domper, maar de thuisploeg had veel moeite om gevaarlijk te zijn in de laatste meters. Alleen Dani Parejo kreeg in de twintigste minuut een goede kans om de 1-1 op het scorebord te zetten. Na een goede voorzet van Gerard Moreno vanaf de rechterkant kopte de middenvelder de bal van dichtbij over het doel van Thibaut Courtois. Real Madrid kon na de vroege 0-1 weliswaar geen kansen meer creëren, maar bleef tegelijkertijd goed overeind tegen el Submarino amarillo.

Eden Hazard, stop ????

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 21 november 2020

De eerste grote kans in de tweede helft was voor Villarreal. Na balverlies van Toni Kroos gaf Manu Trigueros een goede pass op Moreno, die zijn kruiselingse inzet net langs de verkeerde kant van de paal zag gaan. De ploeg van Unai Emery bleef naarstig zoeken naar de 1-1. Een schot van Samu Chukwueze ging over en een krachtige inzet van Parejo miste precisie. Aan de andere kant van het veld kon Pau Torres nipt een inzet van Vázquez van richting veranderen.

Een kwartier voor tijd moest Real Madrid er toch aan geloven. Courtois haalde Chukwueze onderuit in het strafschopgebied en werd daarna door Moreno vanaf elf meter gepasseerd. De Belg raadde weliswaar de hoek, maar was te laat: 1-1. Dat was ook het laatste wapenfeit, daar Raphaël Varane tijdig een inzet van Moreno kon blokken en Pervis Estupiñán net kon voorkomen dat een geweldige voorzet van Marco Asensio bij Vázquez terecht zou komen. Villarreal staat tweede met negentien punten uit elf duels; Real Madrid bezet een vierde plaats met twee punten én een wedstrijd minder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helaas geen overwinning voor De Koninklijke vandaag al had er wel iets meer in gezeten. Villarreal heeft geen echte kansen gehad en dan krijgen we weer een penalty tegen. Jammer maar gezien de spelers die we missen is het geen slecht resultaat in het voormalige El Madrigal. De mooie goal van Mariano is een positief punt voor Real maar Courtois moet daar gewoon van Chukuwese afblijven, want die bal van hem zou ruim achter gaan! Over 4 dagen gaan we verder tegen Internazionale en dan zijn gelukkig Case en Benzema er weer bij. Maak er een mooie zaterdagavond van Madridistas!

21 november 2020 om 18:15

Insider kom op zeg, je hebt toch ook ogen? Als er een ploeg de overwinning verdiende was het juist Villarreal hoor. Hadden meerdere flinke kansen in de tweede helft, Real kwam er amper aan te pas. Ik vind nou niet echt dat er meer in zat hoor, sterker nog: je moet blij zijn met een punt in principe.

21 november 2020 om 18:43

Ik vind het meevallen hoe je het nu schetst, maar Villarreal was op het einde wel behoorlijk dwingender, echter schoten ze zowat geen 1 keer op ons doel

21 november 2020 om 18:49

Die kansen van Parejo en Kubo zijn gewoon 100% kansen. Jij hebt blijkbaar een andere pot gezien.

21 november 2020 om 19:01

Die bal van Parejo ging 5 meter naast, die bal van Kubo was heel zacht en recht op Courtois af en echt niet zo dreigend als dat jij het nu wil laten overkomen

21 november 2020 om 19:06

Dat ze die kansen zo missen, zegt helemaal niets. Het waren gewoon hele grote kansen of ze nou 10cm ernaast gaan of 10meter maakt niet uit.

goede eerste helft maar in de tweede helft speelde Real echt schijt, typisch real weer. Courtois die een domme fout maakt en dan de pech heeft dat ie de bal net niet redt bij de penalty. Al met al teleurstellend maar vond wel dat de spelers het beter deden dan ik had verwacht met alle afwezigen.

Wat mis ik het team van vroeger. Van Ancelotti, van Mourinho. Nu is het gewoon heel slecht. Florentino Perez moet investeren aankomende zomer.

21 november 2020 om 18:12

Wie moet hij halen dan? 2 jaar geleden Hazard gekocht voor 100 miljoen, die had er nu moeten staan.

21 november 2020 om 18:14

Haaland, Kylian Mbappé, Camavinga. Er is genoeg om te halen, en dat zal ook gebeurd worden. 100 miljoen voor Hazard was wisselgeld destijds voor Real.

21 november 2020 om 18:18

Die gaan wel nog naar Spanje. Ploegen als real en Barcelona verliezen echt niet zomaar hun aantrekkingskracht op 3 jaar hoor...

21 november 2020 om 18:25

Vanaf alles terug normaal is qua supporters dan staan Real en Barca gewoon terug op 1 en 2 als het over omzet gaat...

21 november 2020 om 19:21

Hoe kom je daar nu bij. Madrid en Barcelona hebben nog altijd de hoogste omzet. Ze worden harder geraakt nu dan de Engelse ploegen omdat ze het meer van commerciele inkomsten moeten brengen en omdat ze als erfenis uit de succesjaren veel spelers op immense salarissen hebben. Die spelers gaan straks stap voor stap met pensioen en dan zijn er weer enkele honderden miljoenen aan salaris uit te geven voor nieuwe spelers. Die crisis duur niet eeuwig. Madrid heeft zo een van de mooiste stadions van Europa. Atleti heeft al zo'n stadion en ook Barcelona zal die kant op gaan. De Engelse clubs hebben op hun beurt de onzekerheid hoe Brexit uit gaat pakken. Het Pond kan nog wel eens harde klappen gaan krijgen.

22 november 2020 om 10:07

Altijd maar moeten investeren met honderden miljoenen. Leid eens wat op of koop eens een goedkoop talent voor bijna niks.

22 november 2020 om 20:57

Juga hebben we ook niet gedaan met Asensio, Valverde, Varane, Carvajal..

Real Madrid en het Spaans voetbal zijn in een enorm verval. Spaanse dominatie is volledig voorbij en Real en Barca moeten een andere koers op, er spelen teveel middelmatige spelers bij Real.

21 november 2020 om 18:15

Kan best hoor dat de Spaanse voetbal minder is maar Real mist vandaag ook wel Valverde, Benzema, Ramos en Casemiro. Clubs als Real en Barca houden altijd wel die status waardoor het voor spelers altijd aantrekkelijk blijft om te komen. Ik zie Barca en Real over 3-5 seizoenen gewoon weer terug aan de top van Europa. Ze hebben allebei 10 jaar lang Europa gedomineerd waarin iets van 6 keer de CL die kant is op gegaan. Nu is het tijd om te accepteren waar je bent en weer verder opbouwen aan een nieuwe team.

21 november 2020 om 18:56

@barcalover ramos is een uitzondering maar als je die andere 3 spelers niet op kunt vangen heb je geen top selectie

21 november 2020 om 18:21

Zitten gewoon zwaar in de shit wegens corona, maar ze blijven altijd de naam houden om daarna weer gewoon de toppers aan te trekken. Voor corona zag je al dat ze eigenlijk zouden moeten gaan doorselecteren en door de crisis wordt dat nu een stuk moeilijker. Ik ben er vooral bij Barcelona benieuwd naar hoe lang het gaat duren voor ze over corona heen zijn, want die zitten echt goed in de nesten.

21 november 2020 om 18:26

Barca heeft idd een groter probleem dan Real. Ik denk dat het voor barcafans nu afwachten is hoe het nieuwe bestuur de club gaan leiden. Wel vind ik dat spelers als Firpo, Umtiti en Griezman weg moeten. Als Messi daarnaast ook weg gaat dan heh je opeens een veel meer mogelijkheden qua salaris. Hoewel ik hem graag bij ons zie afsluiten, zie ik hem toch in de zomer naar City gaan.

21 november 2020 om 18:31

Het vertrek van Messi lijkt me nu voor beide partijen wel het beste inderdaad. Het is superzwaar gezegd, maar zijn aanwezigheid drukt nu zo op de club dat hij nieuwe groei nu meer tegenhoudt dan dat hij de steunpilaar is om wie er een nieuwe ploeg gebouwd kan worden. Ik hoop voor je dat Koeman dan met dat vrijgekomen geld niet daadwerkelijk met de Depay's van de wereld aan komt zetten want dan roep je het wel een beetje over jezelf af om ingehaald te worden.

21 november 2020 om 20:35

Verval...mens aub, wat kakel je toch allemaal?

21 november 2020 om 20:50

Hij zegt niet iets heel raars toch? Het voetbal gaat in cycli. En ik heb wel het gevoel dat de Spaanse cyclus al een tijdje voorbij is en het weer even kan duren voordat ze de weg naar de top vinden. Na Italiaanse, Engelse, en een enorme Spaanse dominatie, is het nu weer tijd voor de PL, en Bayern. Of zie jij Barca en Real weer snel meedoen voor de allerhoogste prijzen?

Dit is het seizoen dat Atleti kampioen kan worden ben benieuwd of ze het gaat lukken. Madrid heeft een vrij matig elftal imo, Hazard die 160m heeft gekost en geen man voorbij komt spant de kroon.Barcelona is ook niet best die verdediging is gatenkaas. Atleti moet er voor gaan dit is het seizoen dat ze La Liga kunnen winnen.

21 november 2020 om 18:14

Altijd mooi dat die transfersom van Hazard elke maand weer stijgt trouwens, ben benieuwd wanneer ik hier lees dat hij 180 of zelfs bijna 200 miljoen heeft gekost

21 november 2020 om 18:20

Vaste transfersom van 100 miljoen euro die door bonussen kan oplopen tot 160 miljoen euro. Aldus het Belgisch medium “Het laatste nieuws”. Geweldig onderhandelt van de alom geprezen Florentino Perez voor een 28 jarige Hazard met nog maar een contract van een jaar. Dit zijn Bartomeu praktijken.

21 november 2020 om 18:20

Hij zal toch ook gewoon 160 miljoen kosten, die bonussen waren enorm makkelijk te halen toch?

21 november 2020 om 18:29

Je zegt het mooi zelf, het zijn bonussen. Als Hazard op deze manier doorgaat wordt die transfersom van 160 miljoen nooit aangetikt. Dembele en Coutinho kosten met bonussen ook een extra bedrag, maar voor hun geldt hetzelfde verhaal dat Barcelona het geld mooi kan besparen als ze niet presteren.

21 november 2020 om 18:37

Barcelona moet nu Liverpool zelfs extra betalen voor Coutinho omdat hij met Bayern de CL won nadat hij zelf iets van 3 goals opzette in de 8-2. En het Laatste Nieuws repte niet enkel over bonussen, maar over een driedelige termijn waarvan er volgend jaar zelfs nog 64 miljoen overgemaakt moet worden (waarvan deels gegarandeerde bonussen). Er wordt de laatste jaren niet al te best onderhandeld in Spanje. Maar goed, dit zie je eigenlijk jaar in jaar uit al in Engeland gebeuren maar die clubs worden steeds gered door die belachelijke tv-bedragen. Daardoor kan daar zelfs een Newcastle met een mispeer van jewelste 40 miljoen neerleggen voor een Joelinton zonder in de penarie te komen, terwijl de Spanjaarden direct met de billen bloot moeten bij dat soort praktijken. Echt eerlijk is het niet te noemen.

21 november 2020 om 19:09

Ik heb die tweet van Terreur ook gezien en de drie termijnen waar je het over hebt komen weer uit op de totaalsom van 160 miljoen inclusief bonussen. Kijkend naar hoe dit soort toptransfers in het verleden geregeld werden zullen hier wel zaken bijzitten als de CL, Copa del Rey en Ballon D'or winnen (La Liga bonus is al overgemaakt natuurlijk). Met het team wat Real nu heeft en Hazard die het ook duidelijk lastig heeft zal die totaalsom van 160 waarschijnlijk niet gehaald worden, al maakt het mij niets uit als dat wel zo is en Real dankzij een belangrijke Hazard die prestaties wel haalt.

21 november 2020 om 19:34

Ik hoop dat ze gehaald worden, niet zozeer omdat ik geld naar Chelsea wil zien gaan maar omdat Hazard met zijn kwaliteiten dit Real bij de hand moet kunnen nemen en daar ook een publiekslieveling kan worden. Ik gun het hem en Madrid ook gewoon.

21 november 2020 om 20:28

Same here, ik zag Hazard vanaf z'n Lille tijd al graag bij Real spelen dus dan is het tot nu toe best moeilijk als fan. Het is dit seizoen denk ik wel erop of eronder voor hem, als hij nu weer meerdere fysieke issues heeft zou het kunnen dat Real hem doorselecteert om Mbappe te kunnen betalen.

21 november 2020 om 20:31

Ik weet niet of jij een Belg of een Nederlander bent Guaje maar een Belg weet beter dan iets in HLN te vertrouwen. Grootste flutkrantje van het land. Is ook al eventjes ontkracht door de cirkel van Hazard en Madrid zelf. Daar hecht ik meer waarde aan dan aan hln.

21 november 2020 om 18:16

Hazard houdt tenminste de bal vast waardoor een team controle kan krijgen over de wedstrijd. Ik denk dat hij geen balverlies geleden heeft. Het verschil met Vinicius die alleen maar balverlies leed was dan ook pijnlijk.

21 november 2020 om 20:11

Voor die prijs hoop je toch wel op meer dan een man die de bal niet verliest. Hoe blind Vinicius soms ook is hij komt als hij in vorm is nog wel een mannetje voorbij. Hij is echt een slag sneller dan Hazard.

21 november 2020 om 21:32

Hazard gaat er af en alle controle verdwijnt, ik noem dat geen toeval.

21 november 2020 om 18:40

Elgua/ Dat is wel heel makkelijk om Hazard nu zo te beoordelen terwijl Real geen volwaardige aanval heeft staan nog. Als wij volgend seizoen met Hazard Benzema Mbappe spelen, ja dan mag je Hazard kritisch beoordelen, voor nu willen we hem gewoon fit houden en dan volgend jaar knallen met een Galactico aanval. Ik ben het wel met je eens dat Atleti een goede kans maakt om kampioen te worden, spelen heel degelijk en veel spelers bij hun zijn in vorm

21 november 2020 om 23:24

Real heeft sowieso al een slechte deal gedaan aan Hazard. Constant geblesseerd. En dat was het laatste jaar bij Chelsea ook al. Het is wel waar dat Real beter zou zijn met Mbappe er ook bij, het zou eraan moeten mankeren..Hazard, de status die hij had/heeft en de prijs die er daardoor voor betaald is, had de grote man daar moeten worden. En dat is nog totaal niet gelukt.Ronaldo verkopen was te begrijpen omdat ze voor een oude speler nog zo een bedrag konden krijgen. Maar Ronaldo is wel een apart geval. Ze hadden hem dan beter niet verkocht en dan moest Hazard niet komen. Dat had toch goedkoper uitkomen ook.Moedig hadden ze dan weer wel moeten verkopen toen hij nog een mooi bedrag waard was. Er ging altijd wel een club nog een gekke prijs betalen.Wie Real toen al en nu zeker het meeste nodig heeft is De Bruyne.

Het kan in Spanje voor het eerst sinds jaren alle kanten op gaan in de competitie. Real Madrid en Barcelona steken er dit jaar niet meer boven uit en dat voor de competitie alleen maar leuk.

Ik had niet meer verwacht eigenlijk. Voorafgaand de wedstrijd wist ik dat Real niet zou winnen. Dit is de keiharde realiteit gewoon.

21 november 2020 om 18:45

Blink /echt jammer man , we waren lang onderweg naar 3 punten en dan slaat de vloek weer toe, al bij al was het gewoon te verwachten dat het moeilijk ging worden. We zullen alleen maar sterker worden zo richting de drukke december maand! Dit jaar is er geen Kerst break in de Laliga, en daar ben ik toch wel blij mee! We will be back stronger

21 november 2020 om 19:14

Wat een onzin, dit Villareal onder Emery stelt niets voor moet je gewoon dik van winnen. Is niet zo dat Villareal zo bijzonder is en onder Emery is het niets

Courtois is helaas uitvorm.. dit zien we aantal weken en bij de Rode Duivels zag je het overduidelijk. Hopelijk keert het snel, want wij hebben hem nodig. Voor de rest, gelukkig verlies je hier niet.

21 november 2020 om 18:14

Hij keepte gewoon een goede wedstrijd? Daar doet een penaltyfout niets aan af.

21 november 2020 om 18:23

Hij keept uiteraard goed, maar hij had weer een twijfel moment. Een Courtois in vorm maakt niet zo een fout. Zoals de commentator zei: het is een maand om te vergeten voor Courtois. Geen schande hé!

21 november 2020 om 18:16

Het lijkt wel een kettingreactie vanwege wellicht focusverlies en onzekerheid omdat ze merken dat ze aanvallend zeer zwak zijn. Varane, Case en soms ook Courtois met mindere fases.

21 november 2020 om 18:46

Socio/ Ja, een paar jaar geleden scoorde Cristiano er altijd 2, dat gaf letterlijk iedereen zoveel vertrouwen, nu scoren we zo moeizaam! Maar zonder de aanvoerder ging het altijd al lastig worden, toch knap dat je nog 1-1 speelt en had kunnen winnen. Moet je nagaan als iedereen fit is!

21 november 2020 om 18:53

Idd dat is erg essentieel. Enig succes zal afhangen van spelers als Ode, Valverde, Carva, Ramos, Benz, Case vooral, dat die fit en top blijven. Ode vind ik echt heerlijk spelen.

21 november 2020 om 19:02

Ja hij speelde leuk, en moet je nagaan als er voor de neus van Odegaard straks ook een echte aanval staat. Florentino Perez heeft zich bewust stil gehouden deze transferperiode maar dat knaagt echt wel aan hem hoor, ga er maar van uit dat zodra hij het Bernabeu weer kan uitverkopen er twee grote namen bij gaan komen.

Het probleem met Vinicius is dat hij gewoon veel te veel balverlies lijdt. Dat was ook weer bij deze invalbeurt het geval. En door dat vele balverlies wordt het extreem moeilijk om een greep te houden op de wedstrijd. Villarreal had ook gewoon moeten winnen eigenlijk want ook offensief werd er niks gepresteerd.

21 november 2020 om 18:49

Liers / Lijkt soms wel alsof hij dat expres doet gewoon, de bal naar de tegenstander spelen. Ik denk dat Vinicius last heeft van anxiety en dat is best te snappen als je voor zo een grote club als het Koninklijke Real Madrid speelt

Ik zou soms echt graag in het brein willen kijken van een voetbal "genie" als Zidane. Je hebt doelpunten nodig en haalt dan je spits eraf, wetende dat de spelers die op dat moment samen op het veld staan gezamenlijk misschien 10 goals maken in een heel seizoen. Waar ben je dan mee bezig, wetende dat Rodrygo op de bank zit en de laatste weken meerdere goals heeft gemaakt. Tegenwoordig kan je elke wedstrijd van Real Madrid zowat van tevoren uittekenen, prima veldspel om op een minieme voorsprong te komen waarna je vanwege een gebrek aan kwaliteit in de tweede helft weggedrukt wordt, en bij een tegengoal de rest van de helft naar pure paniek zit te kijken. Vooraf teken je misschien voor 1-1 gezien de afwezigen, maar dit soort wedstrijden moet je gewoon winnen wil je weer kampioen worden.

Frustrerend. Wat een vreemde selectie hebben we zeg. Zo beperkt. En dan oke, wedstrijd onder controle en dan weer zo dom weg geven. Vini drama, Courtois dom. Wat moet je er van zeggen. Prima, gelijkspel mooi zo? Tsja. Jammer, maar vond het wel jammer dat Ode eruit ging, lichtpunt in dit team. Enige positieve is dat Real niet wilde domineren terwijl je moeite hebt om low blocks te doorbreken. Dit was al beter in de organisatie maar aan het einde speelde toch enig vermoeidheid een rol. Villareal had best nog de winnende kunnen maken. Zure resultaat helaas. Begint wel echt een hoofdpijn dossier te worden dit.

21 november 2020 om 19:10

Het wordt een lang seizoen bro, maar dat zeg ik al twee maanden haha. Nee maar je hebt gelijk. We hebben echt een vreemde selectie vol met middelmaat. Eigenlijk onbegrijpelijk voor een club als Real Madrid. Maar goed, Zidane heeft natuurlijk ook de pech met geblesseerde spelers en spelers die corona krijgen. Maar dat betekent niet dat ik vandaag wederom weer kritisch ben op Zidane als het gaat om zijn wisselbeleid. Ik snap serieus niet waarom die weer Isco en Vinicius weer liet invallen. Op dat moment, speelde je gewoon met 9 man. Achteraf moet je denk ik niet ontevreden zijn met een gelijkspel, want iedereen ging men er van uit dat we hier zouden verliezen zonder Ramos, Casemiro en Valverde. Vergeet ook niet dat we de ene lastige uitwedstrijd, naar de ander lastige uitwedstrijd krijgen. We hebben al Sociedad, Betis, Levante, Barca, Valencia en Villarreal uit allemaal gehad en over twee weken mag je alweer naar Sevilla. Het zijn pittige weken voor Real maar we moeten maar positief blijven hoe moeilijk het ook is. Als ik naar de stand in de competitie kijk, dan moet je vanavond maar hopen dat Barca wint van Atletico want zo sta je ondanks alle omstandigheden er nog redelijk dicht op. Stel dat Atletico vanavond wint en ook hun inhaalwedstrijd, dan sta je toch 6 punten achter. Hopelijk keren Ramos, Casemiro, Valverde, en Benzema snel terug.

21 november 2020 om 19:34

Een heel lang seizoen ja. Pittig, gekke is ook al dat gemis. Ramos, Case, Valverde, Benz is wel wat teveel. Ben wel blij met de terugkwer van Carva en Ode. Vond ik vandaag erg goed spelen. Ja wat betreft Atleti, beste is gelijk en anders Barca winnen. Vandaag was het in orde maar de wissels vond ik zelf ook matig. Hadden al geen loopvermogen met Kroos en Modric (die trouwens ook top was) en dan Isco erbij is gewoon killing en bij Vini is de onzorgvuldigheid aan de bal killing. Verloor stom de bal en gevolg was daar helaas. Het zijn me toch echt dilemma's voor Zidane. Gelukkig verlies je iig niet maar ja. Wat ik ook nice vond is het hebben van een echte spits maar dat was helaas maar 1 keer echt effectief.

Bagger team. Armoedig. Tja, meer dan dat kan ik er niet van maken. Kudos voor Mariano, enige die nog een beetje inzet toont. Odegaard ook wel lekker gebald, maar daar houdt het ook wel op. Met deze selectie doe je simpelweg niet mee voor de prijzen. Courtois met een domme fout. Het is gewoon op de transferperiode komende zomer. Dan verwacht ik toch echt vuurwerk van ome Flo, anders ga je echt, met alle respect, United en/of Milan achteraan. De huidige blessures werken natuurlijk ook niet mee, maar er is wel duidelijk te zien dat er gewoon geen Real waardige kern staat als je spelers zoals Ramos, Case, Benz en Valverde mist. Het is het allemaal net niet.

Was gewoon een domme actie van Courtois, vaak heb hij ons punten gered maar vandaag was het andersom, helaas

Real mag nog blij zijn met een punt. Na de vroege 0-1 was het weer op de defensie leunen. Terecht krijg je weer de deksel op de neus, altijd hetzelfde verhaal. Mendy en Vazquez de zwakste op het veld. Ik snap echt niet waarom laatst genoemde 90 minuten mag kloten op het veld. Rodrygo redt Zidane tegen Inter, maar mag niet invallen. Je kan wel alles afschuiven op blessures/covid, maar hier viel er meer te halen.

21 november 2020 om 18:18

de wissels waren inderdaad bagger, gebeurt wel vaker met zidane helaas

21 november 2020 om 18:23

Dat irriteerde mij ook mateloos, heb je een Rodrygo op de bank zitten en dan word die in deze armoedige aanval niet eens gebruikt

21 november 2020 om 18:30

Appelsap12 & Klassieke 10, ik weet het jongens en begrijp het ook niet. Zidane denkt alleen maar aan wedstrijden niet verliezen. Terwijl een trainer van Real een mindset moet hebben om elke wedstrijd te winnen. Anders zet je Vazquez niet in de basis omdat hij goed kan meeverdedigen.

21 november 2020 om 18:39

Wat eigenlijk nog het meest trieste is van alles, een afgeschreven back up spits als Mariano mag eindelijk starten uit armoe omdat Benz er niet is en scoort gelijk, en dat meerdere keren. En dat is dan Real Madrid op dit moment.

Het was ook te mooi om waard te zijn om met een overwinning weg te gaan hier. Dramatische tweede helft. Op basis van de tweede helft, verdiende Villarreal zeker weten een gelijkspel, misschien wel meer. Misschien moet je blij zijn dat je hier niet verliest zonder Ramos en Casemiro. Het is simpelweg pijnlijk om naar dit Real te kijken, maar dat is al twee jaar al zo. Die wissels ook weer van Zidane. Echt onbegrijpelijk. Mariano eruit voor Asensio, wat was daar de bedoeling van dan? Iemand die me het kan uitleggen? En natuurlijk speelde Vazquez weer 90 minuten. We cant beat this guy. Grootste lievelingetje van Zidane. En clubs die Vinicius willen volgend jaar zomer, meteen weg doen. Wat een vuilniszak is dat ook, dramatische invalbeurt weer. Echt een typische speler met een IQ van 0. Ik denk dat Benzema gelijk heeft. Die jongen speelt tegen ons. Deed weer alles verkeerd. Courtois heeft nog altijd die vreselijke blunder tegen Denemarken in zijn achterhoofd. Waarom weer uitkomen als het niet nodig is? Echt serieus. Vierde penalty in twee wedstrijden die je al tegen krijgt. En tegenwoordig kan Courtois ook geen penaltys meer pakken. Ja, dan kan je als Zidane zijnde ook niks meer aan doen. Hopelijk is het seizoen snel klaar.

Beetje frappante titel heeft dit artikel zeg...

Wordt dit dan weer eens zo'n jaar dat een outsider kampioen wordt? Atletico heeft de meeste kwaliteit om dat te bereiken, maar een ploeg als Sociedad kan dankzij het verbod op publiek nu ook makkelijker uitwedstrijden winnen. Hoe dan ook moet elke realistische fan van Real Madrid een wedstrijd tegen Villareal als ingecalculeerd puntverlies beschouwen. Heeft Real uberhaupt de laatste jaren wel eens van hen gewonnen?

21 november 2020 om 18:28

Paar maanden geleden zelfs nog en het leverde de titel op.

Besef even hoe sterke selectie Real Madrid wel niet heeft. Overbodige spelers waren Bale en James, welke prima spelers zijn (geweest) voor Tottenham en Bayern & Everton. En nu Mariano die 3 jaar geleden 1 van de betere aanvallers was van de Ligue 1. En die zit dan te verpieteren bij Real op de bank.

21 november 2020 om 18:50

Sterke selectie? Laat me niet lachen aub zeg. Het is zo niet in balans.

21 november 2020 om 19:14

Sterke selectie? Weet je zeker haha. Als Vazquez in 2020 nog altijd basisspeler is, dan is je selectie echt niet sterk hoor.

21 november 2020 om 19:20

Weet nu niet of je sarcastisch bent of niet, Bale was de grootste stoorzender sinds jaren bij Madrid en James zat niet lekker in ze vel onder Zidane. Hij zou never het niveau meer aantikken wat hij onder Ancelotti haalde dus kon hij beter vertrekken. Ook al vind ik een James niet slechter dan een Isco. De selectie is verre van sterk

21 november 2020 om 20:15

James en Isco doen allebei niet onder voor Odegaard, desondanks hebben ze allebei nooit het volledige vertrouwen gekregen van Zidane. Wat ik echt onbegrijpelijk vind is dat Zidane jaren heeft lopen roepen dat een middenveld met Modric Kroos en James/Isco niet zou werken, en ze ook nooit het vertrouwen heeft gegeven. Wat doet hij in de eerste wedstrijd van dit jaar. Wat doet hij nu weer? Hij stelt wel Ode op met Kroos en Modric(terwijl deze heren ondertussen ook al weer wat ouder zijn). Odegaard is een type James/Isco, het is gewoon een nummer 10. Ik snap niet waarom Ode, Kroos en Modric dan wel zou moeten werken, en met James of Isco niet? Jaa dat het nu niet meer werkt snap ik wel als je als coach iemand zijn vertrouwen zo schaad. Ik vind dit persoonlijk echt achterlijk management. Dan kunnen mensen wel lopen roepen dat James of Isco niet hard genoeg werkt(wat echt onzin zou moeten zijn als een coach een beetje de controle heeft over de selectie). Zidane is zo niet duidelijk in zijn management af en toe, als fan snap ik er helemaal niks meer van. James verkopen en dan zo’n luilak als Hazard die keer op keer te dik is loopt zo de selectie in als die weer is fit is. Het was toch te verwachten dat dit niet zou werken, al helemaal als de coach zelf jaren loopt te roepen dat dit middenveld niet zou functioneren met een 10. Waarom kom je dan met deze opstelling op de proppen?

Was te verwachten zonder ramos , Benzema ,Valverde en casimero. Met die jongens erbij hebben we het al wekelijks moeilijk laat staan zonder. Ik hoop dat we tegen inter wat meer geluk hebben en de kansen ook eerder maken.

21 november 2020 om 19:05

Mcgregor / Ja je voelde vooraf al dat er narigheid kon komen, gelukkig kwamen we 0-1 voor, we scoren moeizaam helaas maar de toekomst is rooskleurig! We will be back stronger! Maak er een mooi weekend van met straks nog atletico - barcelnoa en dan om middernacht nog Ufc255! Overigens gaat je boy Mcgregor ook weer de kooi instappen, ergens in januari volgend jaar!

21 november 2020 om 19:23

Lekkere verschuilen achter blessures, sorry maar ook met andere spelers heeft real meer kwaliteit dan dat matige Villareal dat onder emery niets is, die nog klop kregen van barca. Ik houd niet van die excuses, sterker nog daar heb ik een gruwelijk hekel aan.

Denken jullie nu echt dat Hazard na maanden blessure leed er op 123 staat ?
Komaan mensen dit kan toch niet ?
Dan komt er nog eens corona bij.
Jullie moeten hem niet viseren, maar de ploeg.
De Hazard van bij chelsea heeft bijna nooit een blessure gehad nu heeft ie pech ja...dat is voetbal.
Hij krijgt nauwelijks tijd om terug naar zijn beste niveau te gaan doordat Real gewoon te kort komt op dit moment.
Hopelijk komt Hazard terug op zijn best en dan is ie gewoon de vedette bij Real...maar dit heeft tijd nodig

Villarreal is toch genieten, hebben met Dani Parejo echt een cadeautje gekregen afgelopen zomer. Vind het net goed dat Real en Barça niet superieur zijn en dat de subtoppers zich mengen in de top van het klassement.

Tuurlijk kunnen we weer de negatieve zaken benoemen zoals een Vinicius maar ik noem liever een Modric, die voor een 35-jarige zeer gretig speelde en de wedstrijd bijna bepaalde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren