Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marca citeert Ronaldo: ‘100 miljoen? Dan houdt Real niet van mij’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo lijkt inderdaad op weg naar Juventus. Marca pakt donderdag uit met het bericht dat de aanvaller van Real Madrid zijn zinnen heeft gezet op een transfer omdat hij zich niet meer gewaardeerd voelt in het Estádio Santiago Bernabéu. Juventus zou Ronaldo voor honderd miljoen euro kunnen overnemen.

De 33-jarige Portugees heeft een gelimiteerde transfersom van één miljard euro in zijn tot medio 2021 doorlopende contract staan, maar dat hij voor honderd miljoen mocht vertrekken, dat schoot hem in het verkeerde keelgat. Voorzitter Florentino Pérez was bereid om Ronaldo te laten gaan naar een club in bijvoorbeeld China of de Verenigde Staten.

“Als ik honderd miljoen euro waard ben, dan houden ze niet van mij”, zou Ronaldo volgens de Spaanse sportkrant in januari hebben gezegd. De ‘lage’ vraagprijs was voor Ronaldo de druppel en hij besloot in de winter dan ook al dat hij in de zomer zou vertrekken. Alleen een ‘onvoorziene verandering’ kan CR7 nog van gedachten doen veranderen.

Ronaldo was niet van plan om zijn loopbaan af te sluiten in China of de Verenigde Staten en wil bij Juventus laten zien dat Real het bij het verkeerde eind heeft. De 154-voudig international, 85 doelpunten, zou in Turijn een contract voor drie seizoenen kunnen tekenen tegenover een jaarsalaris van ongeveer dertig miljoen euro.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo zijn loopbaan bij Juventus gaat afsluiten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hm. Dit gaat natuurlijk allemaal om een verbeterd contract. Ik denk niet dat Ronaldo echt weg wilt, verwacht het eig ook niet.

5 juli 2018 om 08:17

Ik sluit niet uit dat hij nog een laatste uitdaging in Europa zoekt, voordat hij op zijn 36e gaat cashen in de VS, China, etc.

Als Real hem voor 100 miljoen verkoopt betekent dat gewoon dat ze nog een kleine wist maken qua transfersom, terwijl ze de beste speler vd wereld (1 vd 2) jarenlang hebben gehad in zijn hoogtij dagen. Tel daarbij op alle extra inkomsten die hij heeft gegeneert. Dan was die 100 miljoen 8? jaar geleden echt een fantastische investering.

5 juli 2018 om 08:28

Het lijkt mij sterk dat Ronaldo nog gaat cashen in de VS / midden Oosten.
De VS kan sowieso het salaris nooit ophoesten wat Ronaldo gewend is te verdienen, laat staan dat hij daar dan nog echt kan gaan cashen. Daarbij is cashen voor Ronaldo natuurlijk niet bepaald nodig.

Ik zie Ronaldo veel eerder op zijn 38e stoppen op het hoogste niveau. Die drive zie ik nog niet zo snel weggaan bij hem.

5 juli 2018 om 08:49

Cashen is voor Ronaldo niet nodig? Meneer voelt zich niet gewaardeerd bij Real omdat hij geen verbeterd contract lijkt te krijgen naar zijn zinnen. Dit gegeven lijkt mij toch dat hij het juist voor het geld doet. Ik snap dat ook wel, want hij heeft amper geld natuurlijk...

Overigens lijkt het me wel leuk om hem bij Juve te zien. De Italiaanse competitie is geschikt voor de oudere spelers.

5 juli 2018 om 09:51

Koeral

Neen dit gaat niet om geld, maar om Ronaldo zijn gekrenkte eer. Moesten Neymar en Messi niet zoveel krijgen zou van dit alles geen sprake zijn. Het gaat dus niet direct om het geld maar aan de daaraan gekoppelde prestige en eer.

5 juli 2018 om 10:13

Als je leest dan zie je dat hij niet van plan is om naar China of de Vs te gaan. Het gaat Ronaldo maar om 1ding , hij wil meer verdienen dan Messi en Neymar.

5 juli 2018 om 12:20

Ronaldo hoeft niet meer te ‘cashen’ hoj heeft al meer dan genoeg geld verdient en als hij stopt met voetbal heeft hij nog genoeg andere ondernemingen waar hij veel geld mee verdient.

5 juli 2018 om 12:23

Waarom kan VS hem niet zoveel betalen? Gisteren kwam in het nieuws dat LA Lakers Lebron James een contract van 154 miljoen dollar voor 4 jaar getekend heeft.

5 juli 2018 om 10:29

Ik denk dat hij wel weg wilt nu en ik geef hem groot gelijk. Perez had allang een verbeterd contract moeten opstellen voor hem. Want dat verdient deze man als geen ander. Zonder hem hadden ze nooit de CL 3 keer gewonnen achter elkaar laten we dat niet vergeten. Of laat me zeggen Perez mag dat niet vergeten. Daarnaast heeft hij nog steeds de drive om prijzen te winnen en is hij de beste afmaker van de wereld.
Ja hij is veranderd kwa speelstijl en veel zakelijker geworden. Deze man heeft zich elk jaar geëvalueerd daarom is hij ook de beste speler ter wereld. nog steeds.
Juventus is een prachtige club en hebben hem nodig om net de CL te kunnen winnen en ben overtuigd dat dat met CR7 gaat lukken. In Italie hebben ze sowieso wat meer respect voor 30 plussers. En hij zal nu nog gemotiveerder zijn om de wereld te laten zien dat Real het bij het verkeerde eind heeft. Juich deze transfer toe en we gaan wederom genieten van CR7 in turijn.

5 juli 2018 om 10:55

Gozer hij had vorig jaar zijn contract verlengd. Moet hij nu elk jaar een nieuw contract krijgen? Geloof niet alles wat in de media staat. Elk jaar claimen kranten dat Ronaldo en Real Madrid iets hebben.

5 juli 2018 om 11:40

Als ik mij niet vergis heeft Ronaldo zijn contract voor het laatst verlengd in 2016. Het gezeik is er elk jaar, de contractverlenging niet.

5 juli 2018 om 14:17

Dank je wel voor de opheldering, zitten zoveel CR7 haters hier op Voetbalzone. Die het ene na het andere roepen maar weinig op feiten gebaseerd.
Hij verdiende een salaris verhoging en Perez had die allang toegezegd alleen niet met daden bekrachtigd. Dus logisch dat hij het zat is nadat hij prijs in prijs uit heeft gewonnen voor Real.
Lekker nr Juve en wederom de prijzen aan elkaar rijgen!

Waar haalt Juventus het geld vandaan? Ze komen de laatste jaren ver in de Champions League en ze winnen de competitie elk jaar maar levert dat dusdanig veel geld op dat zelfs Juventus nu een salaris van 30 miljoen kan betalen? Wellicht zal Ronaldo’s shirt verkoop een hoop terug betalen maar ik vind 30 miljoen per jaar erg veel.

5 juli 2018 om 07:59

De helft zal worden betaald door een van de sponsoren van Juventus. Daarbij verwacht ik dat Higuain zal vertrekken deze zomer wat weer wat budget vrij maakt.

5 juli 2018 om 08:18

Wat denk je dat de inkomsten zijn, als je Ronaldo weet te binden?
Ongeacht hoe duur hij is, hij verdient zichzelf terug.

5 juli 2018 om 08:35

Los van eventuele titels en schalen, op welke manier verwacht je dat je 100 miljoen voor Ronaldo in max 3 jaar terug kunt verdienen?

5 juli 2018 om 08:41

3 keer de champions league winnen, de winnaar krijgt 30-40 miljoen euro

5 juli 2018 om 08:46

@Ijsmuts:

Je moet niet onderschatten wat Ronaldo oplevert aan wereldwijde merchandise-inkomsten.

5 juli 2018 om 08:54

Ronaldo verdient zich wel terug hoor.
Wat denk je van aantrekkingskracht voor nieuwe sponsoren bijvoorbeeld.
Die man is een 1 en al marketing magneet.
Ook wereldwijd gaan meer menen Juventus volgen omdat hij daar speelt.
100 mil is natuurlijk veel voor iemand van 33, maar als diegene Ronaldo is denk ik dat het wel meevalt.

5 juli 2018 om 09:17

@cabineessence

En jij moet niet overschatten wat een speler aan merchandising terugverdiend. Deze mythe is al vaker ontkracht geweest.

https://weaintgotnohistory.sbnation.com/2012/7/30/...

5 juli 2018 om 10:35

@ Freeza

Aan merchandise direct inderdaad niet, alleen is Ronaldo wel de marketing machine van de voetballerij. De fanbase die in bijvoorbeeld China aangeboord word voor Juventus is wel gigantisch.

Gaat Juventus hem terug verdienen aan merchandise? Nee waarschijnlijk niet. Alleen zijn er een hoop sponsoren die graag bij willen dragen aan een transfer van dit formaat. Bedenk bijvoorbeeld aan Adidas. OP het moment maakt Ronaldo reclame voor Nike. Door over te stappen naar Juventus waar Adidas sponsor is gaat Adidas veel meer genereren en daar willen ze ook voor betalen.

Kijk naar Fiat/jeep die als shirt sponsors aanwezig zijn. Die krijgen opeens kansen om Ronaldo hun auto's te laten promoten en ook die willen daarvoor betalen.

Gaat merchandise de koop van Ronaldo bekostigen? Waarschijnlijk niet, hoogstwaarschijnlijk niet.

Maar in samenwerking met Fiat/jeep, Adidas krijgt Juventus al 40-50 miljoen aan extra budget vanuit twee sponsors voor de aanschaf. Tegelijkertijd word Higuain verkocht en is Ronaldo zijn transfersom betaald zonder ook maar het transferbudget aan te raken. Dan rest alleen 90 miljoen salaris over drie jaar tijd. En daar valt ook wel een mouw aan te passen.

5 juli 2018 om 12:17

Denk dat het Adidas vrij weinig uitmaakt of Ronaldo in Turijn of Madrid voetbalt..

5 juli 2018 om 12:44

Adidas is ook de sponsor van Real Madrid dus dat zal weinig uitmaken.

5 juli 2018 om 09:20

Voorzitter Andrea Agnelli zit in het bestuur van Exor en FIAT, die zouden de helft willen betalen en wordt alles terug verdiend met sponsors, tv rechten en shirt verkoop, mocht Ronaldo komen zal Juve populairder worden in Azië en Amerika. En zullen mischien Mandzukic en Higuaín verkocht worden.

Gebeurt toch niet elk jaar het zelfde bericht alleen dit keer geen man United of PSG of China maar de oude dame

Zo een grote man maar zo een teer zieltje.
Als dit waar is.

5 juli 2018 om 07:53

Sowieso niet waar. Zie Juventus echt niet 100 miljoen neertellen voor iemand van 33 jaar, zelfs niet voor Cristiano.

5 juli 2018 om 08:18

In deze tranfermarkt is niks onbespreekbaar.
Geld heb je commercieel gezien zo terug.

5 juli 2018 om 07:55

Nou terecht toch. Die man heeft Real zoveel gegeven de laatste jaren. En omdat Perez zijn nieuwe speeltjes wil bekostigen, wordt Ronaldo zonder blikken of blozen aan de kant geschoven. Als dit waar is dan... :P

5 juli 2018 om 08:10

Zonder blikken of blozen? Wat zij allemaal aan hem hebben uitgegeven daar konden ze misschien een heel elftal van halen! Ze moeten hem nu verkopen nu het nog kan. Hij is 33! Ze maken geen verlies op. Welke club gaat er meer voor hem neer tellen?

5 juli 2018 om 08:22

Dat is de voetbalwereld.
Kijk hoe cassillas aan de kant is gezet.
Die heeft misschien wel meer betekend dan Ronaldo.

5 juli 2018 om 08:34

Allemaal aan hem hebben uitgegeven... Laten we voor het gemakt even vergeten wat hij allemaal heeft gebracht, niet alleen prijzen hoor.

5 juli 2018 om 12:07

Het gaat allemaal om geld, niks meer niks minder.

Hij zou niet misstaan bij Juve. De Italiaanse competitie wordt steeds sterker. Zo kan hij in de top blijven meedraaien.

Ik dank dat Ronaldo ala giggs en robben zeker nog 4 jaar mee kan. En dit is nog een betere atleet ook. Ik zie hem liever bij real spelen met mbappe in de spits en assensio op rechts maar op deze manier word het wel leuker in de CL. Zoals het er nu uitziet gaat het tussen real bayern en dus juventus. En als manu bale en bonnuci kan aantrekken doen die ook mee. Wel heerlijk team krijgt juve met voorin cr7 higuain of een nieuwe spits en dybala op rechts. Waar hun rechtsback positie zwak was hebben ze nu cancelo waar ik erg veel van verwacht. Liverpool heeft zich trouwens ook al erg versterkt en hoort ook wel tot die top 4

5 juli 2018 om 07:51

Manu united gaat gaan jaren niet meedoen in cl die hebben lange weg te gaan

5 juli 2018 om 21:20

Mo: Dat weet je niet.. Wie had gedacht dat Portugal het EK zou winnen. Wie had gedacht dat Leicester de PL zou winnen.

6 juli 2018 om 00:40

El chicharito: oke, bij deze ga ik je het volgende uitleggen.
We hebben he hier over cl toch.



1. Leister city werd kampioen in de competitie, in de competitie mag je verliezen zelfs 3 keer achter elkaar. Je hoeft niet naar huis.
Cl is een toernooi .
🤔🤔
Portugal jaa die doen me in een groepje van 6 teams. De eerste 2 mogen daarna naar de EK.

En manu united jaa die moet in de competitie bij eerste 4 eindigen voor verplaatsen.
En van realmardid, barce, bayern city,pdf en atl Madrid winnen tot aan de finale
Ik denk de komende 4 jaar manu utd maakt geen ene kans!!

Ronaldo wens ik sowieso succes bij Juve,mocht ie daar gaan spelen.

5 juli 2018 om 08:02

Dit is de meest vergezochte complot theorie die ik in lange tijd heb gehoord... 😂 Er zijn wat geruchten over een transfer van Ronaldo en de conclusie is dat Spanje Portugal zal gaan annexeren? Beetje vergezocht, niet? 😂

5 juli 2018 om 08:13

Wauw, nog nooit van sarcasme gehoord? Het was niet echt serieus als je dat soms dacht.

5 juli 2018 om 08:29

Haha heerlijke nuchtere humor op dit veel te soapy artikel, kon ik wel gebruiken op deze vroege morgen.

En voor @lucas1234, jij bent zeker leukste op feestjes

Gewoon laten gaan. Elk jaar hetzelfde gelul om een salarisverhoging. Juiste tijd voor een nieuwe aanval bij Real Madrid. En 100 miljoen.... mogen ze bij Real mee in hun handjes knijpen.

Dit soort nieuwsberichten hebben echt 0,0 waarde. Achter de schermen is al lang afgesproken dat Ronaldo/real/perez dit doen zodat er lekker wat krantjes verkocht kunnen worden. Real en consorten zullen er wel een procentje van opstrijken.

Elk jaar hetzelfde liedje:
- Ronaldo voelt zich niet gewaardeerd of Ronaldo heeft ruzie met Perez
- Een week later hebben zij "een goed gesprek"
- Ronaldo tekent nieuw contract en beloofd eeuwige liefde voor Real

Maak je niet druk allemaal, Ronaldo blijft net zoals de afgelopen jaren gewoon bij Real en er is niks aan de hand.

Het is algemeen bekend dat Real hun sterren op een bepaald moment van de hand doet. We hebben het gezien met iconen als Raul en Iker. Ik zie dit zeker gebeuren. En 100 miljoen voor een speler die over een half jaar 34 wordt is een beste prijs natuurlijk. Vind het voor Ronaldo ook een gok hoor, zie hem in de Italiaanse competitie toch minder snel even 35 doelpunten maken.

5 juli 2018 om 08:45

Real en Perez wilt hem niet van hand doen, ze willen ‘gewoon’ geen extreem salaris verhoging geven nu hij 34 word, Perez is daar moeilijk in en dat is ook een van de redenen waarom Pepe vertrok. Ik weet niet hoeveel goals hij zal maken maar bij Real is hij helemaal ingespeeld, heeft hij spelers als Marcelo, Benzema, Kroos, Isco, Modric etc die weten waar hij staat, die hem door en door kennen en zo krijgt Ronaldo altijd de perfecte aanvoer, zonder aanvoer zie ik het somber voor Ronaldo.

5 juli 2018 om 08:52

Bij Portugal knalt die ze er ook gewoon erin en ben van mening dat de spelers bij Juve beter zijn dan bij Portugal. Misschien red die 35-40doelpunten niet meer, maar wel 25 incl. penalties

5 juli 2018 om 08:54

En hoelang spelen de Portugezen wel niet met Ronaldo? Bij Portugal weet men dat Ronaldo de ‘boss’ is bij Juventus heb je ook karakters rondlopen hoor met name Mandzukic bv of Dybala of Cuadrado die zullen niet alle ballen op Ronaldo voorleggen.

5 juli 2018 om 09:17

Want spelers als Isco en Bale bijvoorbeeld gaan nooit voor eigen succes? Daarnaast zullen Mandzukic en Cuadrado hun rol moeten weten gezien hun matige kwaliteiten in vergelijking met Ronaldo. Als Juve weer 3-5-2 gaat spelen zou Ronaldo genoeg aanvoer van de flanken krijgen en kan hij een mooi spitsen duo zijn met Dybala.

5 juli 2018 om 10:47

Mensen roepen altijd dat Ronaldo niet meer gaat scoren als die en die niet meer met hem spelen. Vind het altijd zo'n lompe uitspraak, die man heeft meerdere malen bewezen geen speciale spelers nodig te hebben om hem aan te voeren, bij Real een paar keer en bij Portugal ook.

haha t is maar de pers, maar anders is deze jongen toch echt zo'n jankbal.

100 miljoen voor iemand van 33.....
Of Real zegt we willen je niet verkopen, of ze vragen 100 miljoen.
Ze kunnen wel zeggen: we willen je verkopen, maar dan voor 250 miljoen. Maar dat komt op t zelfde neer dan dat je m niet wil verkopen, want dat biedt niemand meer

100 mil voor een 33 jarige...... Met een houdbaarheidsdatum van misschien nog 2a3 jaar? Ok... Hij is nu nog steeds 1 van swerelds beste spelers, maar op z'n retour en zal komende seizoen echt wel ingehaald worden door neymar of mbappe. Hoop voor juve dat hun merchandising machine goed werkt, anders is t weggegooid geld. Dat hij zich beledigd voelt geeft alleen maar aan hoever hij van de realiteit afstaat. Grote ego, weinig besef wat echt werken is. Zal straks nog moeilijk krijgen na zijn carrière.

5 juli 2018 om 09:53

@Haan75 Ronaldo en weinig besef wat echt werken is? Jij bent echt niet meer serieus te nemen als je dat echt denkt

5 juli 2018 om 10:51

Volgens mij heb jij geen besef wat echt hard werken is want als er iemand die keihard werkt dan is dat Ronaldo wel, daarnaast heeft hij heel veel goedlopende bedrijven waar hij al genoeg energie in heeft gestoken dat hij na zijn carriere niet hard hoeft te werken.

100 mil voor een 33 jarige...... Met een houdbaarheidsdatum van misschien nog 2a3 jaar? Ok... Hij is nu nog steeds 1 van swerelds beste spelers, maar op z'n retour en zal komende seizoen echt wel ingehaald worden door neymar of mbappe. Hoop voor juve dat hun merchandising machine goed werkt, anders is t weggegooid geld. Dat hij zich beledigd voelt geeft alleen maar aan hoever hij van de realiteit afstaat. Grote ego, weinig besef wat echt werken is. Zal straks nog moeilijk krijgen na zijn carrière.

Real moet nu ook niwt zwichten door Ronaldo te gaan pleasen door hem meer salaris te gaan geven..dat is precies wat Ronaldo hoopt en wat hij verwacht van Real...dit is puur en alleen vanwege de belastingzaak. Als Ronaldo blijft is het sowieso niet voor het zelfde salaris als waar die nu voor op de loonlijst staat.

Gewoon lekker laten gaan en nog 100 miljoen meenemen. Al is het wel een gemis voor Real uiteraard. Kan Real vol voor Neymar gaan.

5 juli 2018 om 08:50

Eindelijk iemand die het snapt. Het begon inderdaad over dat belasting onzin. Ronaldo was boos op Perez omdat de voorzitter volgens de Portugees hem niet steunde, Ronaldo uitte dit op instagram. Maanden later moet Ronaldo toch de belasting geld betalen, een bedrag van 20 miljoen euro volgens mij, Ronaldo heeft dit uit eigen zak betaald en wil dat geld nu terug ‘innen’ en dat wilt hij doen via de voorzitter. Ronaldo heeft lang over zijn stappen na gedacht anders zet je de voorzitter niet onder druk net na de CL-winst. Perez moet gewoon de hele zaak negeren, als Ronaldo beslist weg te gaan verliest hij meer dan dat hij denkt.

Ik vraag me toch af waar vele mensen de gedachtegangen vandaan halen om te beweren dat het economisch onverantwoord zou zijn voor Juventus om Ronaldo te kopen voor ruim 100 miljoen en een salaris van 30 miljoen per jaar met weinig restwaarde.

We hebben over de landskampioen van de laatste 7 jaar. We hebben over een topatleet die topscorer is aller tijden van Real Madrid en ook van de Champions League. Bovendien 5 voudig Ballon D'or winnaar.

Ik zeg niet dat de transfer van Ronaldo naar Italië doorgaat, sterker nog, als Barca supporter liever niet zelfs.
Maar Juventus zou krankzinnig zijn om een buitenkans als deze te laten liggen.
Landstitel nummer 8 op een rij wordt aanzienlijk groter met Ronaldo, en ze waren al een dark horse voor de Champions League. Wellicht kan Juve met Ronaldo de laatste stap daarin zetten. Bovendien zou het imago nog meer stijgen na het binnenhalen van een absolute wereldster ondanks alle successen in de clubhistorie van Juventus.

Weet je wat grappig is, toen er over Ronaldo dingen werd gezegd reageerde hij altijd per direct via sociaal media maar nu het in zijn voordeel spreekt met name dat de media onder de naam van Ronaldo Real Madrid en Perez onder druk zetten is de Portugees verdacht stil, wacht hij af en geniet hij. Best zielig maar goed!

5 juli 2018 om 09:40

Ja want Ramos Messi deden dat niet wil je zeggen?

Te bizar voor woorden. Hij is een fenomeen maar je wordt oud waardoor marktwaarde vermindert en inbreng in de wedstrijd minder wordt. Eens houdt het op

Vol voor Mbappé gaan!

5 juli 2018 om 10:45

Eens wordt het minder. Dat roepen ze al 3 jaar, maar hij blijft alles aan flarden schieten.

Ik geloof niet dat juve een jaarsalaris van 30 miljoen zal gaan betalen. De salarissen liggen daar niet zo hoog , volgens mij.

5 juli 2018 om 10:22

Juve zelf kan 10-15 miljoen per jaar ophoesten zonder afbreuk te doen aan de huidige financiële gezondheid, Exor, het bedrijf van Fiat baas Agnelli, tevens ook onze voorzitter, wilt 15 miljoen per jaar bijschrijven, zodat de gewenste 30 gehaald word.

Ik zou het prachtig vinden als hij in Italië zou gaan spelen. Zolang hij of Mendes niks zeggen, houd ik me echter nog even op de vlakte.

Prima, 150 miljoen dan. Sorry Juve

5 juli 2018 om 10:22

100 miljoen en Higuain

5 juli 2018 om 10:46

Ahahah hou op! Dan neem ik genoegen met 100 miljoen

5 juli 2018 om 10:59

Whahaha 😂 geweldig dit

Dit zal vast niet waar zijn, maar mocht het toch waar zijn vind ik het wel raar dat Ronaldo beledigd is door 100 mljn. Hij is al 33,5 jaar, voor die leeftijd is dat een monsterbedrag. Ik vraag me af wat de recordtransfer is voor die leeftijd, maar dat zal vast maar 10 miljoen zijn ofzo.

5 juli 2018 om 10:49

De duurste speler ooit die ouder dan 30 was was Milito. Die was ook maar net 30 jaar oud en kostte zo'n 26 miljoen.

De duurste 33-jaar oude speler was een keeper, nl Bravo. Die kostte City 18,5 miljoen als ik het goed heb.

Leeftijd zegt niet altijd alles. Ronaldo is 33 jaar op papier, maar er is ook zoiets als biologische leeftijd. Ik denk dat Ronaldo nog makkelijk 3 of 4 jaar op topniveau mee kan. Als je ziet hoeveel wedstrijden hij nu nog speelt, en hoe fit hij nog oogt, dan kan je niet anders dan concluderen dat hij heel goed voor z'n lichaam zorgt. Dus, koopje voor Juve, je haalt gegarandeerd een topscorer binnen.

Ik denk dat hij ook niet vergeten is dat het Juventus publiek hem een staande ovatie gaf na zijn waanzinnige omhaal in de CL

Niemand houdt zoveel van jou dan je zelf doet. Over de top dat ben je. En gaat Real zich verjongen en vangen gewoon nog 100 miljoen voor je... Is gewoon keiharde realiteit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren