Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manier waarop hij affaire Younes heeft uitgelokt, helpt hem niet’

Laatste update:

Amin Younes was afgelopen weekend het onderwerp van gesprek nadat hij tegen sc Heerenveen weigerde om een paar minuten voor tijd het veld in te komen. Erik ten Hag greep een dag later hard in door de aanvaller twee weken terug te zetten naar Jong Ajax, maar Wim Kieft vraagt zich af of de trainer wel de goede keuze heeft gemaakt.

De oud-spits denkt juist dat Ten Hag degene was die fout zat door Younes te vragen een paar minuten voor tijd in te vallen en noemt dat een ‘totaal gebrek aan inlevingsvermogen’: “Younes is misschien een zeikerdje, maar die jongen zit in een moeilijke fase, is zijn basisplaats kwijt bij Ajax, het zicht op het WK met Duitsland is ernstig vertroebeld en hij wordt bijna dagelijks geconfronteerd met een hoop heisa rond die afgeketste transfer naar Napoli”, legt hij uit in zijn column in De Telegraaf.

Kieft is van mening dat Ten Hag juist met Younes om de tafel had moeten gaan zitten, begrip had moeten tonen en moeten zeggen dat hij hem niet voor twee minuten het veld in had moeten sturen: “En dat hij dat desondanks niet had mogen weigeren. Je stelt dat je hem een volgende keer uit de selectie gooit en gaat over tot de orde van de dag.”

Ten Hag stelde zich volgens Kieft echter hard op omdat de trainer van Ajax bang was voor aantasting van zijn autoriteit. De voormalige aanvaller van de Amsterdammers noemt de verbanning van Younes echter ‘laf’ en denkt dat Ten Hag op deze manier het tegenovergestelde bereikt: “De manier waarop hij de hele affaire Younes heeft uitgelokt, helpt hem niet om snel grip te krijgen op Ajax en de spelers.”

Ben jij het eens met Wim Kieft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ten Huig zal zijn eerste weken als coach bij Ajax zeker al behoorlijk wat slapeloze nachten hebben gehad. Denk dat het geen gelukkig match is voor de lange termijn. Dodelijk voor in ieder geval van der Sar. Wel mooi dat Louis dan kan terugkomen!

17 maart 2018 om 07:50

Geef die man toch is even de tijd.
Het is geen Ajax trainer vanuit het boekje maar op de wat langere termijn is dat misschien wel is goed.
Ten Hag staat vooral bekend om harder trainen, discipline en mentaliteit.
Allemaal aspecten waar het al jaren op fout gaat bij Ajax, talent hebben de meeste over het algemeen wel.
Dit halfjaar is alleen maar winst, kan nu de fouten en aanpassingen maken om hopelijk volgend seizoen niet als beginnend trainer gelijk het hele seizoen weer 5 punten achter de koploper aan te moeten lopen.
En Louis is toch met pensioen? lekker in Portugal blijven de beste man.

17 maart 2018 om 07:59

Ik ben het totaal niet met je eens. Ten Hag staat totaal niet voor wat Ajax is. Ajax staat voor bluf, mooi voetbal en zelfverzekerdheid (arrogantie volgens tegenstanders). Niet hard trainen, discipline en mentaliteit. Natuurlijk zijn die dingen belangrijk, maar we zijn geen Feyenoord. En aanpassen aan tegenstanders? In de fucking eredivisie? Kom op zeg! Vroeger had een eenvoudig backje van Twente nooit hoofdtrainer van Ajax kunnen worden. Johan draait zich om in z'n graf. Dit past niet en het zal ook nooit passen. Wie dan wel? Goede vraag. Maar een veel slechter huwelijk dan dit kan niet.

17 maart 2018 om 08:19

Alsof voetbal kwaliteiten van iemand relevant zijn als trainer? Dus de opmerking over een "backje van FC Twente" raakt kant noch wal. Alsof Van Gaal een grote carrière heeft gehad als voetballer? Om maar even een voorbeeld te noemen. Of Peter Bosz nota bene een Feyenoorder die Ajax bij vlagen het mooiste voetbal sinds jaren liet voetballen..

17 maart 2018 om 08:28

@superstick

Bosz paste volgens veel zelfbenoemde kenners ook niet bij Ajax. En kijk wat die uit een beperkte ploeg als Ajax heeft weten te persen? Het is altijd gemakkelijk een trainer vooraf af te schrijven wanneer de filosofie van de trainer nog niet matcht met die van de groep. En wat zou het dat ten Hag zelf voor Twente voetbalde als linksback. Mourinho kon ook niet voetballen maar is wel een van de succesvolste trainer van de 21e eeuw.

Ik vind het ook fascinerend dat iedereen steeds maar dingen roept als "Johan zou zich omdraaien in zinn graf". Komop man, je bent toch geen kleuter?


Je doet het in deze kwestie nooit goed. Blijf je begripvol naar younes dan ben je een slappeling en had je autoriteit moeten tonen. Verban je hem voor twee weken dan heb je het zelf uitgelokt en had je begrip moeten tonen. Lekker makkelijk wanneer je zelf niet voor de groep staat. Als ten Hag dit over zijn kant laat gaan dan is het hek van de dam. Kijken wie de trainer allemaal even kan piepelen. Nee wat kieft hier beweert is onzin.

17 maart 2018 om 08:29

Ik constateer dat Ten Hag in zijn eerste weken bij Ajax al meerdere slechte/onhandige/onzekere momenten heeft gehad waardoor hij nu al zijn geloofwaardigheid is kwijtgeraakt. Heb ook het gevoel dat er weinig chemie tussen hem en de spelers. Tevens is hij simpel weg geen ajacied, wat hem uiteindelijk nog het meeste een keer parte gaat spelen als hij b.v. 2 a 3 wedstrijden verliest met Ajax op rij. Hij heeft een slecht wisselbeleid (van helemaal niet wisselen, tot de verkeerde spelers wisselen, tot klunzig wisselen bij Younes). Hij praat veelal onzin in analyses na de wedstrijd met als "toppunt" wat mij betreft het feit dat hij ging vertellen aan de pers en Nederland wat er sinds zijn komst al beter is gegaan (terwijl de achterstand met PSV ondertussen bijna onoverbrugbaar is geworden)
-Tactisch heeft hij nog weinig overtuigd

Kortom... Hij zal snel moeten bijleren en als coach het echt beter moeten gaan doen. Want anders kan het wel eens snel afgelopen zijn.

17 maart 2018 om 09:10

Een half jaar lang fouten maken en aanpassingen doen; Dat is toch niet helemaal de bedoeling als je de coach van (1 van de) grootste clubs in Nederland bent. Je moet gewoon nu presteren.

17 maart 2018 om 09:34

Wat constateer jij dan heel concreet? En waaruit blijkt dat er weinig chemie is tussen de spelers en Ten Hag en zijn staf? Ben jij betrokken bij de dagelijkse gang van zaken? Wat je doet is een oordeel vormen op basis van heel weinig informatie. Wat zien wij nou man? Wij krijgen de wedstrijden mee en het geleuter vanuit de media. Sorry hoor, maar daar kan ik tot op heden toe geen oordeel over vellen. Hij is twee maanden bezig. Situatie Younes staat op zichzelf. Prima hoe Ten Hag hier handelt. Dat er 263736373 meningen zijn, tsjah dat blijf je houden. De rest weet nu dat ze gewoon moeten opdraven als hij dat wil. Hij is de baas en niet de speler.

17 maart 2018 om 09:34

Wat constateer jij dan heel concreet? En waaruit blijkt dat er weinig chemie is tussen de spelers en Ten Hag en zijn staf? Ben jij betrokken bij de dagelijkse gang van zaken? Wat je doet is een oordeel vormen op basis van heel weinig informatie. Wat zien wij nou man? Wij krijgen de wedstrijden mee en het geleuter vanuit de media. Sorry hoor, maar daar kan ik tot op heden toe geen oordeel over vellen. Hij is twee maanden bezig. Situatie Younes staat op zichzelf. Prima hoe Ten Hag hier handelt. Dat er 263736373 meningen zijn, tsjah dat blijf je houden. De rest weet nu dat ze gewoon moeten opdraven als hij dat wil. Hij is de baas en niet de speler.

17 maart 2018 om 09:47

Als je kwaliteit heb hoef je je niet aan te passen! Maar momenteel ontbreekt dat eraan! En dat kan je Ten Hag niet aanrekenen!

17 maart 2018 om 11:34

Bosz paste ook niet bij Ajax. Had gewoon een gruwelijk goed team tot zijn beschikking. Helft is weggelopen door zijn toe doen (inclusief hij zelf). Dus laten we Bosz vooral geen lintje geven.

17 maart 2018 om 13:29

mee eens en onder bosz begon ajax pas goed te voetballen in maart of april, iig de laatste 3 maanden van het seizoen. daarvoor was het voetbal ook niet om aan te zien en was er veel kritiek.

ten hag zijn presentatie rommelt aan alle kanten en moet echt beter maar als het aankomt op het voetballende gedeelte mag hij van mij nog wel even de tijd krijgen om er wat van te maken.

17 maart 2018 om 08:39

Wat leef je toch in de waan van de dag. Die man zit er twee maanden en is bezig om een team naar zijn hand te zetten. Ja, dan lopen er weleens zaken niet zoals gedacht, maar dat gebeurt bij ons op het werk ook. Alleen wij hebben de publieke opinie niet bovenop onze lip zitten. Laat Ten Hag gewoon zijn ding doen. Dat met Younes is wellicht niet handig, maar Younes wordt door Ajax betaald en dan heeft hij te werken. Of dat vanaf minuut 1 of de 90e is dat maakt niet uit. Wegwezen met die ego's.

17 maart 2018 om 08:54

als je bij ajax de tijd hebt om op je gemak een team naar je hand te zetten , dan snap ik nog steeds niet waarom keizer ontslagen is

17 maart 2018 om 09:06

Dat was ook belachelijk. Daarom is het ook raar dat veel Ajaxieden nu dezelfde fout met Ten Hag willen maken. Dit seizoen heeft hij geen voorbereiding kunnen draaien. Alles is nieuw de club, de karakters, de media. Na een half jaar weer stoppen met Ten Hag zou echt meer dan wanbeleid zijn. Gewoon volslagen idioot.

17 maart 2018 om 09:15

ik snap eerlijk gezegt nog steeds niet waarom ze bij ten hag uit zijn gekomen , maar nu ie er toch zit moet je hem wel gewoon een heel seizoen de kans geven inderdaad , cocu zit al 5 jaar bij psv en heeft ook slechte tijden gekent hoor , het eerste jaar stonden ze 9e met de winterstop , het verschil met ajax is dat cocu mocht blijven en nu misschien zijn 3e kampioenschap gaat halen in die 5 jaar en dat ajsx indezelfde periode dat cocu trainer is bij psv nu met zijn 4e trainer bezig is

17 maart 2018 om 09:16

Dat was ook belachelijk. Die man is geschoffeerd. Het duurde even, maar het team stond er en dan is een beker uitschakeling, waar je gewoon veel kansen miste, een incident. Zijn wisselbeleid sloeg kant noch wal, maar hij won met 1-4 in Rotterdam, speelde PSV weg, won met een gehavend team uit bij AZ. Toch niet heel slecht.

17 maart 2018 om 09:33

ja oke , maar ik zie ten hag ook geen wedstrijd omzetten met wissels als het ff wat minder loopt , utrecht uit een wedstrijd die eigenlijk gewonnen had moeten worden wisselt ie gewoon helemaal niet , dan gaat ie afgelopen zondag younes wisselen , een wissel waar bijna een week later nog over gesproken word , omdat ie hem wil belonen voor zijn goede werk , en je kunt het er mee eens zijn of niet dat younes heeft geweigerd om in te vallen maar ten hag zet zich zo best wel voor lul , maar laten we het er maar ophouden dat ten hag nog ff moet wennen aan de het werken bij een topclub en hem volgend seizoen pas echt gaan beoordelen

17 maart 2018 om 09:40

Feyenoord thuis na de rust was wel even andere koek. Dat was dankzij Ten Hag. Dat wordt dan weer even voor het gemak vergeten. Ado thuis keepte die gek de wedstrijd van zijn leven, hadden ze moeten winnen. Vitesse uit is al jaren lastig, net als tegen Utrecht. Laat hem zijn gang gaan.

17 maart 2018 om 09:58

ok ado thuis , de eerste 60 minuten speelde ajax in een veel te laag tempo en dan kan het zijn dat het je niet lukt om in het laatste half uur te scoren , vitesse uit , siem de jong heeft tegen ado laten zien dat hij geen topspits meer is toch begin je tegen vitesse weer met hem in de spits , utrecht uit is inderdaad altijd lastig voor ajax , maar je wisselt niet, terwijl je voor de winterstop nog trainer was van dat team en je dus moet weten hoe je utrecht pijn moet doen , je laat het eigenlijk gewoon afstevenen op een 0-0 , nee ik ben nog niet overtuigd dat ten hag een succes gaat worden maar hij moet wel gewoon de eerlijke kans krijgen die keizer nooit heeft gehad

17 maart 2018 om 13:42

Feyenoord thuis na rust? Thuis van Feyenoord winnen is letterlijk elke trainer de laatste 15 jaar gelukt.

18 maart 2018 om 10:36

Het stond met rust 0-0 en het was niet om aan te zien. Continu zocht men de rechterkant op en werd Kluivert 45 minuten lang overgeslagen. Via welke kant viel de 1-0? Juist via de linkerkant en door de linksback. Dat was wel degelijk een tactische aanpassing van Ten Hag. Elke wedstrijd staat op zich en resultaten uit het verleden zeggen helemaal niets.

17 maart 2018 om 09:11

Wie is ten huig. Beetje flauwe en onnodig woordspeling. Kom niet aan met een type fout want de a en ui zitten niet bij elkaar in de buurt.

17 maart 2018 om 09:28

Autocorrect.... zucht

17 maart 2018 om 11:02

zwig

Wat een rare opmerking van je. Ten eerste bestaat er zoiets als autocorrect en ten tweede zijn typefouten niet beperkt tot die letters die bijn elkaar in de buurt zitten.

Obvious vergissing.

17 maart 2018 om 12:38

@ constante kante het grappige is dat 4 mensen dan ook nog een vind ik leuk geven op die reactie , die hebben dus ook nog nooit van autocorrect gehoord , jij kan dingen beter uitkleggen als ik dus misschien moet je deze mensen ff uitleggen wat autocorrect betekent

17 maart 2018 om 13:33

uitkleggen?

zo te zien heb jij ook geen auto correct

17 maart 2018 om 16:34

Een type fout me neus. Is een poging tot grappig zijn vanwege de stem. Neem aan dat je weet wat een huig is en waar die zit. Heeft ook niks correctie te maken. Type het maar eens in.

17 maart 2018 om 16:37

4 mensen die het wel snappen en de flauwe opmerking doorzien. Beetje sneu om dan niet voor je flauwe grap te gaan staan.

17 maart 2018 om 16:37

4 mensen die het wel snappen en de flauwe opmerking doorzien. Beetje sneu om dan niet voor je flauwe grap te gaan staan.

Leuk is wat anders maar hier krijgt Younes gewoon voor betaald, ik kan ook niet een dag weigeren mee te werken op kantoor maar toch wel mijn salaris verwachten van die dag.

17 maart 2018 om 08:23

Dat klopt misschien wel maar als mijn baas mij de hele week voor niets laat opdraven en mij dan vrijdagmiddag om 16:50 uur een klusje geeft als beloning voor mijn inzet dan weet ik ook vrij zeker dat ik weiger. Zeker wanneer ik net als Younes en aflopend contract heb. Ik begrijp Younes dus wel maar vind de strafmaatregel van Ajax verder wel terecht. Jonk loopt hier volgens mij gewoon te stangen uit rancune.

17 maart 2018 om 08:27

Kieft

17 maart 2018 om 12:43

Hehe sorry, een kop koffie te weinig op vanmorgen. Kan het verder ook niet aanpassen vanuit de app.

17 maart 2018 om 13:11

Ik kan het me nog herinneren als gisteren. Het was 12 jaar geleden, een zaterdagmiddag. We speelden thuis tegen fc bal opt dak. Het was de 91e minuut en we stonden 4-1 voor. Terwijl ik op de bank zat zag ik de trainer langzaam mijn kant opdraaien en ik hoopte vurig dat hij me niet zou vragen in te vallen. Maar helaas was dat precies wat er gebeurde. De emoties die ik op dat moment voelde zal ik nooit meer kunnen vergeten. Wat een afgang,humiliatie en demonisering was dat zeg. Tot de dag van vandaag slik ik medicatie om met dit trauma te leven. Sterkte Amin, ik geloof in je!

Off: Is er een manier om die irritante videos niet automatisch te laten afspelen?

17 maart 2018 om 09:05

Niet vergelijkbaar. Je laat een chef van een restaurant toch ook niet 2 minuten voor sluiting pas in de keuken? Je laat een bouwvakker toch ook niet 2 minuten voor afsluiting op een bouwterrein?

17 maart 2018 om 09:15

Dit zijn vergelijkingen die nergens op slaan. Younes is er bij alles bijgeweest en wisselen hoort bij voetballen. In 2minuten bouw je geen huis en bereid je geen 3 gangen diner. Je kunt in 2 minuten wel een doelpunt maken. Of een wedstrijd winnen of verliezen.

17 maart 2018 om 09:36

Wel vergelijkbaar als je het refereert aan Ten Hag. Die man kan nooit normaal zijn werk doen en een goed team smeden als hij na 2 maanden al van alle kanten platgebombardeerd wordt.

17 maart 2018 om 09:37

@zwig volgens mij kun je een wedstrijd waarin je met 4-1 voorstaat niet in 2 minuten nog verliezen

17 maart 2018 om 10:42

Het is een ander verhaal alst het gelijk staat, of je staat zwaar onder druk. In dit geval sta je 4-1 voor. Een huis dondert niet twee minuten voor oplevering in elkaar.

17 maart 2018 om 16:38

Want?? Is niet makkelijk zal zelden zijn gebeurd maar kan wel. Te makkelijk gedacht na mijn mening.

Ja laten we lekker per persoon kijken of hij wel of niet in staat is zijn werk te doen.

Heb meer het gevoel dat younes zijn transfer is afgeketst zodat hij in de zomer transfervrij kan gaan?, Natuurlijk is het jiet fijn om voor een paar minute in te vallen maar hij kan alleen zichzelf ervoor de schuld geven,lijkt fo hij niet meer wil maar hij moet gewoon vechten voor zijn minute. Off ligt het aan mij maar ik heb het gevoel dat het weer een onrustige zomer gaat worden bij Ajax

17 maart 2018 om 08:46

Dat is de grootste bullshit hij heeft aangegeven langer bij Ajax te willen blijven desnoods een nieuw contract te tekenen. Snap Ajax sowieso niet een cassiera die maar geen eerlijke kans krijgt een neres die sinds de winterstop niet draait en maar basis blijft spelen. Younes die zeer goed invalt en dan voor 2 min mag opdraven. Ik weet niet waar ze mee bezig zijn in Amsterdam maar niet veel goeds.

Ten Hag heeft het uitgelokt? Younes moet gewoon z'n taken doen. Serieus, wat is dit voor onzin? Moet de trainer maar over zich heen laten lopen of zo? De speler had na de wedstrijd ook naar Ten Hag kunnen gaan en zeggen wat hij er van vind. Kom op zeg, als of de Duitser in het openbaar vernederd is of zo. Dat hij verbannen is lijkt me meer dan logisch, maar Kieft heeft wel vaker moeite met dingen bij Ajax...

17 maart 2018 om 09:15

Dus als jij in 91e minuut gevraagd wordt om in te vallen bij een 3-1 voorsprong zou jij dat als speler helemaal geen onzin vinden?

17 maart 2018 om 09:32

Ja! Je maakt zogenaamd de overstap naar Napoli, maar komt er toch op terug. Je hebt een aflopend contract, en daardoor geen waarde voor Ajax, terwijl je juist die speeltijd nodig hebt om een kans op het WK te maken. En dan nog haalt de trainer je gewoon weer bij de eerste selectie. Toon dan tenminste een grijntje inzet daar in te vallen, hoe belachelijk ook. Ik vind het absurd dat hij mog terug mag komen bij het eerste, terwijl er jongens bij Jong Ajax rondlopen die de ballen uit de broek spelen het hele seizoen met de hoop een minuutje mee te kunnen doen met Ajax 1.

17 maart 2018 om 10:48

Dus bij 2 minuten speeltijd tegen SC Heerenveen bij een 4-1 voorsprong zal Löw denken, hm, die Younes toch maar in de gaten houden.. Er zit een verschil tussen speeltijd krijgen en zinloze tijd krijgen. Al had Ten Hag hem maar 10 minuten laten invallen, dat is al een wereld van verschil. Daarnaast kun je jeugdspelers niet met een volwaardige Ajax 1 speler vergelijken. Een stagair bij een bedrijf heeft ook een andere mentaliteit dan een ervaren manager.

18 maart 2018 om 10:28

Het is wellicht wel onzin, maar geen reden om het niet te doen. Je bent gewoon aan het werk. Ik moet ook gewoon een klant om 16.57 helpen en dan maar kijken wanneer je naar huis kunt. Younes weet zeker dat het slecht om een paar minuten gaat.

17 maart 2018 om 11:45

Noem eens 1 goede reden om Younes in de 93ste minuut in te laten vallen.

17 maart 2018 om 12:06

Hij wordt ervoor betaald. Een betere reden is er niet!

17 maart 2018 om 12:23

Nee dat is een domme opmerking. Niemand schiet iets op met die invalbeurt. Er is feitelijk geen nut.

17 maart 2018 om 12:23

Nee dat is een domme opmerking. Niemand schiet iets op met die invalbeurt. Er is feitelijk geen nut.

17 maart 2018 om 14:36

Het is net zo goed nutteloos om die invalbeurt te weigeren als de trainer hem toch wil doorvoeren. Als Youned wel die paar minuten had gespeeld, was niemand er minder van geworden. Nu is iedereen er slechter aan toe dan ervoor.

17 maart 2018 om 14:41

Het boeit niet of het nut heeft. Hij wordt opgedragen zijn werk uit te voeren waar hij riant voor netaald krijgt. Hij weigert gewoon werk.

17 maart 2018 om 16:21

Het boeit wel als je een goed coach wil zijn waar spelers respect voor hebben. Spelers pesten zoals dit heb je niets aan.

Onzin Kieft. Wie is Younes wel om een weliswaar korte invalbeurt te weigeren ? Wie is er nu verantwoordelijk voor de situatie rondom een evt transfer naar Napoli. Kortom Younes vertoont verward en kinderachtig gedrag, daar zal hij zelf uit moeten komen... Gelukkig hoeft hij even geen wedstrijden te spelen, dus hij heeft alle tijd om zijn zonde te overdenken....

17 maart 2018 om 10:06

nee maar over 2 weken zit er weer een younes bij de selectie die nooit meer een stap extra gaat zetten voor ten hag , ik snap goed dat younes geweigerd heeft , want ik liet me ook niet zo gebruiken door mijn baas , maar ik snap ook dat younes gestraft moet worden omdat dit eigenlijk niet kan wat ie gedaan heeft tegenover supporters en de club ajax , maar terugzetten voor 2 weken naar jong ajax snap ik dan weer niet , dat is gewoon half werk van ten hag , heb dan ballen en laat hem dan tot de zomer meetrainen en spelen bij de ajax veteranen

17 maart 2018 om 12:45

De heren op het veld moeten eerst maar goed gaan spelen en niet zo slap elke keer weer de bal achter geven. We hebben een leuke voorhoede waar leuke doelpunten kunnen vallen als ze de bal goed as gereikt krijgen middenveld. De argentijn is een toppet loopt ook vaak voorin hij brengt de bal goed in het spel. Hopen ook de overwinning zondag.

Als vrij nieuwe coach over je heen laten lopen, nee dat is een goede actie. Dat maak je nooit meer goed.
Hij wordt betaald om te voetballen ook al is het een paar minuten, gooit zo nu zijn eigen glazen in.

De coach is de baas en bepaalt wie en wanneer invalt en Younes moet gewoon luisteren en doen, zo ingewikkeld is het toch niet!

17 maart 2018 om 08:21

Klopt de trainer bepaalt, maar hij maakt zich wel volledig belachelijk door zijn uitspraak hem te willen belonen met 5 minuten voetbal. Deze wissel sloeg echt helemaal nergens op.

17 maart 2018 om 10:30

Ben het met je eens maar uiteindelijk gaat het niet de verklaring van Ten Hag maar om het weigeren van Younes, ik vind dat veel kwalijker want op deze manier gaan spelers denken alles te kunnen flikken, nee een speler moet gewoon doen wat de coach aan hem vraagt.

17 maart 2018 om 08:50

@etcheverry
Daar gaat het hier niet over. Het gaat erom hoe Ten Hag dit heeft afgehandeld. Kieft zegt toch ook dat hij niet had mogen weigeren? Zo ingewikkeld is dat toch niet?

Niet eens met gros van de posters voor mij. Ja, Ten Hag heeft het voor het zeggen maar het gebrek aan inlevingsvermogen van de este man is stuitend. Laat Lang invallen en bespaar Younes de vernedering. Kan mij prima voorstellen dat Younes er geen zin in had. Zijn basisplaats kwijt en dan invallen voor de laatste minuten bij een 4-1 voorsprong. Kansloze vertoning van beide.

Vooral beloning is een flut reden. Belonen voor wat? Dat hij zo lekker traint? Geef hem dan een half uur. Helemaal wanneer je Kluivert en Neres al weken ziet aanmodderen. Nee, Younes zit fout maar Ten Hag heeft wederom aangetoond nog niet klaar te zijn voor een topclub.

Snap al die heisa hier niet over een speler die na 3 maanden pleitte is.maar goed,younes is een dankbaar onderwerp om je rubriek snel te vullen. Met de zoekfunctie schrik je gewoon hoeveel posts er de laatste 2 weken over hem geplaatst zijn door vz...allemaal dezelfde strekking,alleen de criticasters verschillen.nu Kieft dus.

Typisch Kieft. Het is niet goed of het deugt niet. Zeurpiet.

Ten Hag zal ongetwijfeld een goede voetbalcoach zijn, maar geeft signalen af geen goede mensencoach te zijn. Al die gasten kunnen voetballen, maar ik ben ervan overtuigd dat het mentale aspect ook heel belangrijk is. Met zoals in een normaal bedrijf, moet je elke speler anders benaderen. Ziyech benader je anders dan Tagliafico, en Onana benader je anders dan Dolberg. Ten Hag is een bezeten voetbalfanaat, maar het is ook belangrijk om te weten wat er in elk koppie omgaat. Younes zat vooraf aan Heerenveen in een lastige periode; basisplaats kwijt, WK vaart weg en dan nog het gezeik met die Italianen. Als je dat als coach in je hoofd meeneemt, lijkt het je dan slim om zo'n jongen 2 minuten voor tijd in te laten vallen? Iedereen vind het werkweigering van Younes, maar de kern van de fout ligt bij Ten Hag; met een beetje psychologische slimmigheid had hij nooit Younes moeten laten invallen.

Helemaal mee eens. Ten Hag laat nu alkeen maar zien dat het een coach van niks is. Totaal onbekwaam als hoofdcoach voor een topclub. Hopelijk scheiden de wegen van ajax en deze coach aan het eind van dit seizoen

Wat een onzin van Kieft. Op die wijze heb je helemaal geen gezag. Wat moet je dan doen bij een speler die nog meerdere jaren een contract heeft en hetzelfde doet? En laten Ten Hag nu het voordeel van de twijfel geven, want hij heeft de selectie niet zelf samengesteld.

17 maart 2018 om 10:30

het is inderdaad onzin van kieft , want ten hag heeft zeker niks expres uitgelokt , die man heeft gewoon niet het verstandelijk vermogen om zich in te leven in de mens achter de voetballer , ik denk dat ie nu zelf ook wel vind dat ie dit niet zo slim heeft aangepakt , maar hij zal het toch met een groot deel van deze selectie moeten doen , je kunt moeilijk aankomende zomer allemaal spelers gaan kopen die in ten hag zijn plaatje passen , eind volgend seizoen kun je beoordelen of ten hag de juiste trainer is geweest voor ajax maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ie mij tot nu toe niet heeft overtuigd en dat ie het nog niet beter doet als keizer

Snap het wel, hij was geen eens warm gelopen moest koud het veld in voor die paar min, als het nou 1 doelpunt verschil was en je wou nog iets reken snap ik het, maar dit ging helemaal nergens om

Begin met de dag meer te irriteren aan zijn houding. Ook hoe hij nu met deze situatie omgaat, getuigd allom van barweinige mensenkennis en ervaring, elke stap die hij zet, bibbert hij van de onzekerheid.

Zag laatst Gundogan ook in de 90e minuut invallen bij City. Zonder morren. Younes moet gewoon niet zo zeiken.

Helemaal mee eens!
Iedereen praat over Younes krijgt goed betaald blablabla.. Ten Hag heeft dit seizoen wedstrijden gespeeld zonder een wissel toe te passen en dan kom je paar minuten voor tijd met deze onzin!!

Als jouw werkgever een loopje met je gaat nemen, dan heeft een reactie daarop niks te maken net geld, maar met wederzijdse respect. De wedstrijd was al gespeeld en de wissel had ook 10 min eerder plaats kunnen vinden. Deze details in het achterhoofd, ben ik het dus geheel eens met Kieft.
Ten Hag is niet geschikt voor een club als Ajax. Bij Utreg kon hij deze onzin misschien doen, maar bij Ajax word alles uit vergroot en word je er op afgerekend...ook de trainer

Dus iedere speler die door een moeilijke fase gaat, Mag weigeren te spelen? Snap het wel, Je gaat niet spelen voor 2 minuten. Maar als je dat pikt, Ben je toch gezag kwijt?
Denk je dat Guardialo daar gediend van is? Die verhuurt je net zolang aan kut clubs tot je er blijft. Het is inderdaad een zeikerdje, Die alles kon hebben

17 maart 2018 om 12:15

nee maar guardiola heeft in tegenstelling tot ten hag wat gepresteerd als trainer en daardoor hebben spelers veel meer ontzag voor hem , ook heeft guardiola meer verstand en mensenkennis en zou die om iemand te belonen hem geen 2 minuten laten invallen maar gewoon een half uur

De situatie waar Younes in zit heeft hij deels ook zelf gedaan en dan doel ik op de transfer naar Italië. Als hij gewoon open kaart had gespeeld over wat er mis is gegaan dan had niemand het er meer over gehad maar hij koos ervoor om zo geheimzinnig te doen en ja dan blijft de pers wel graven. Dat hij zijn basisplek kwijt is geraakt zou hem juist moeten motiveren om hard te trainen en scherp gefocust te zijn en zo zijn plek weer terug te winnen en mee naar het Wk te kunnen gaan met Duitsland maar dat zit denk ik ook niet heel erg in hem (al zie ik de trainingen niet). Het feit dat ten Hag hem 1 minuut laat invallen als soort van beloning is natuurlijk onzin en ect een grote fout van ten Hag. Sowieso het inlaten vallen van zo’n ‘oudere’ speler voor 1/2 minuten is onzin en al helemaal wanneer je 3-1/4-1 voorstaat. Als je Younes had willen belonen had je hem minimaal 10/15 minuten moeten geven. Ik snap hem wel dat hij gewoon weigert en zou ik denk ik in zijn schoenen ook gedaan hebben. Met zo’n ruime voorsprong wissel je niet meer zo kort voor het einde dat slaat echt helemaal nergens op.
Kortom beide kanten zijn fout en hier zouden beide mannen van moeten leren en weer doorgaan naar de volgende wedstrijd en het dan beter oppakken.

Ik geef Younes voor bijna de volle 100% gelijk. Ik ben van mening dat Ten Hag een kronkel in zijn kop heeft als hij echt bij een 3-1/4-1 voorsprong in de 91e/92e minuut nog wil wisselen. Ik snap daarom heel goed dat Younes weigerde in te vallen.

Om vervolgens te roepen dat het een beloning is voor zijn goede invalbeurt tegen Vitesse is ook volstrekte nonsens, dan laat je hem eerder invallen.

Alleen bij een publiekswissel of blessure had ik deze wissel begrepen, verder niet.

Dat neemt niet weg dat Younes wel betaald krijgt om zijn werk te doen. Daarom is dit zo'n vaag verhaal, beide partijen hebben gelijk en ongelijk tegelijkertijd.

Zoals Wim Kieft zegt had Ten Hag het niet moeten doen, maar wel netjes moeten oplossen. Om de tafel zitten en erover praten. Nu denkt hij de grote baas te spelen terwijl de spelers toch wel weten dat hij niks is. De supporters hebben niks met hem, het is slechts een kwestie van tijd voor deze clown weer oprot. Liefst vandaag al.

17 maart 2018 om 13:12

Rutgerrr.
De beste reactie die ik hier heb gelezen is van jouw 100%met je eens

ik snap younes wel je gaat toch niet als duits international 30 sec in het veld staan want dan zet je jezelf voor schut. doe dan een 18jarige erin.

17 maart 2018 om 12:47

Dat vind ik ook. Hele domme en vervelende actie van de coach.

wat ik helemaal belachelijk vind is dat hij elke keer zit te beweren dat ajax zo een goede wedstrijd heeft gespeeld terwijl heel nederland heeft gezien dat het bagger was

17 maart 2018 om 13:16

ten hag denkt nog als utrecht trainer maar het word na 3 maanden ajax toch tijd dat ie onderhand wakker word , bij utrecht kun je na puntverlies roepen dat je tevreden bent over het spel , bij ajax moet je in de nederlandse competitie gewoon winnen en heb je het bij puntverlies niet goed gedaan

Ook al zou een speler niet willen invallen, dan nog voerde ik die wissel gewoon door. Dan maar een tijdje met een man minder. Weten publiek en medespelers meteen wie zichzelf te goed vindt voor een invalbeurt.

De anti Ten Hag lobby heeft in elk geval extra vuur om te schieten. Ik vraag me af of sommige kritieken hetzelfde waren geweest bij bijvoorbeeld Van Gaal en/of Bosz.
Die zullen ook wel eens ervaren spelers hebben laten invallen vlak voor het eindsignaal, terwijl de winnaar al zo goed als vaststond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren