Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United

Laatste update:

Raphaël Varane vertrekt na dit seizoen bij Manchester United, zo maken de Engelse topclub en ervaren verdediger dinsdag officieel bekend. The Red Devils hebben in samenspraak met de 31-jarige Fransman besloten de eenjarige optie in zijn contract niet te lichten. Zodoende kan Varane transfervrij op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Middels een videoboodschap kondigt Varane zijn vertrek bij Manchester United aan. “Ik zie jullie allemaal op Old Trafford, om afscheid te nemen na het laatste thuisduel van dit seizoen. Dat gaat een emotionele dag worden voor mij”, aldus de routinier.

Manchester United nam Varane in de zomer van 2021 voor 40 miljoen euro over van Real Madrid. De Fransman kan terugkijken op een Engels avontuur vol pieken en dalen. Zo kampte Varane ook in Manchester regelmatig met blessureleed, waardoor hij niet altijd van waarde kon zijn als Red Devil.

Tot dusver speelde Varane 93 officiële wedstrijden in het shirt van Manchester United, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en 1 assist. Met de Engelse grootmacht legde de rechtspoot vorig seizoen beslag op de EFL Cup.

Dit seizoen speelde Varane 2.099 minuten onder manager Erik ten Hag, verdeeld over 30 officiële wedstrijden. De afgelopen zeven wedstrijden van Manchester United moest hij laten schieten wegens een blessure. Op Old Trafford verdiende Varane de afgelopen jaren naar verluidt liefst 20 miljoen euro per jaar.

Waar de toekomst van Varane ligt, is vooralsnog onbekend. Zijn toekomstige werkgever hoeft in ieder geval geen transfersom over te maken voor zijn diensten. Volgens Transfermarkt is Varane nog altijd 25 miljoen euro waard.

Eerder speelde Varane voor RC Lens en Real Madrid. Met name bij de Spaanse grootmacht was de Fransman zeer succesvol. Met de Koninklijke won Varane onder meer viermaal de Champions League. In 360 officiële wedstrijden was hij goed voor 17 doelpunten en 7 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Licha en Varane waren samen toch een goed duo. Is natuurlijk erg blessure gevoelig maar ik had m toch liever gehouden ipv Jones en Maguire.

14 mei 2024 om 12:47

Niet voor een bruto jaarsalaris van 20 miljoen euro. Het beste is om hem transfervrij te laten vertrekken.

14 mei 2024 om 14:22

Eens.

14 mei 2024 om 12:48

Vond dit ook een sterk duo, de fysiek sterke en slimme Martinez + de boom lange en snelle Varane.

Maar snap dat ze voor iemand willen gaan waar meer rek in zit, minder blessure gevoelig is en die niet zo drukt op het salarishuis. Ben benieuwd wie gaat komen, zal wel iemand met lengte en kracht moeten zijn naast Licha.

14 mei 2024 om 12:51

De Ligt?

14 mei 2024 om 13:01

Is niet realistisch lijkt mij zonder Europees voetbal. Tenminste, Als ik de Ligt was, die net zijn basisplaats bij Bayern weer terug heeft, zou ik de gok niet nemen.

14 mei 2024 om 13:08

niemand is realistisch qua versterking momenteel daarom kon je hem misschien beter houden anders dun je helemaal uit.

14 mei 2024 om 13:20

Dat is afhankelijk van je doelstelling voor volgend seizoen natuurlijk. Spelers aantrekken zoals een de Ligt vind ik onrealistisch. Echter zouden er denk ik wel versterkingen mogelijk zijn die het team wel beter zullen maken, maar ze niet direct een titelkandidaat maken.

Het belangrijke voor United is om dit jaar gerichte aankopen te doen om die top 4 aan te vallen en niet om volgende jaar voor de prijzen te spelen.

14 mei 2024 om 12:59

Buiten Bruno Fernandes maakt het eigenlijk niet uit wie het nog redelijk doet. Ze verdienen allemaal veel te veel voor wat ze laten zien. Even een opsomming:

Casemiro (18,2 miljoen pond per jaar)
Varane (17,6)
Rashford (15,6)
Martial (13)
Mount (13)
Bruno Fernandes (12,5)
Antony (10,4)
Maguire (10)
Eriksen (7,8)

Da's gewoon te gek voor woorden. Als je die cijfers door de helft doet, ziet het er allemaal niet eens heel vreemd uit. Die moeten een compleet nieuwe selectie optuigen en misschien is het voor United wel handig om eens rond te kijken wat andere clubs aan salarissen betalen, want zelf hebben ze duidelijk geen benul van geld.

14 mei 2024 om 13:08

Probleem is dat andere potentiële aanwinsten hun salariseis bijstellen aan wat andere spelers krijgen die bij MU rondlopen. Daarnaast is MU geen top 5 ploeg meer. Dus voor de prestige of sportieve kansen (landstitel, deelname champions league) zullen veel spelers het ook niet meer komen.

14 mei 2024 om 13:35

Daarom zal je als club opnieuw moeten beginnen. Dus die dure jongens eruit, waardoor anderen niet meer hun salaris als maatstaf kunnen nemen. De enige die je van dat hele rijtje zou moeten houden is Bruno Fernandes. Dat is namelijk de enige speler die presteert.

En dan bouw je verder met jeugd en degelijke spelers die je op inzet/mentaliteit scout. Met Mainoo, Kambwala, Garnacho en Hojlund kun je prima richting de toekomst werken. Mogelijk zit er in de jeugd nog wel een paar talenten die noodgedwongen in de roulatie gebruikt kunnen worden.

Dan heeft United ook nog wat spelers die je prima kunt houden, die ook niet mega veel verdienen. Je zult namelijk toch een selectie moeten kunnen vullen. Martinez, Shaw, Dalot, Mctominay, Onana, Bayindr.

Volgens mij is een goede manier om dan stabiel te bouwen aan een team dat kan doorgroeien, het halen van spelers die zich in de PL bewijzen bij ''kleinere'' clubs maar daar niet een jong talent zijn waar ze idioot veel voor gaan vragen. Dus dan doel ik op spelers rond de 26-28 jaar, die al meerdere jaren stabiel presteren in de PL, goede werkethos hebben en wel een stap hogerop aan te lijken kunnen.

Ward-Prowse was bijvoorbeeld een hele goede geweest voor United.
Bijvoobeeld Bowen is geen flashy speler en niet iemand die fans misschien graag zien komen, maar die best een goede aankoop kan zijn voor United.
Martinez als keeper was een goede aankoop geweest in plaats van Onana in mijn optiek.
Konsa zou een goede CV kunnen zijn voor United. Idem voor Murillo mogelijk.
Ollie Watkins zou ik geen gekke keuze vinden als spits om te concurreren met Hojlund (zal wel duurder zijn gok ik zo)
Ivan Toney zou ook helemaal geen slecht idee zijn.
Aït-Nouri als linksback?
Max Aarons mogelijk als rechtsback?
Een aanvallende middenvelder is niet per sé nodig, maar zo'n Morgan Gibbs-White is wel een interessante speler.
Palhinha van Fulham is een goede defensieve middenvelder.
Pedro Neto van Wolves zou een optie op de flank kunnen zijn.
Olise als flankspeler is wel talentvol natuurlijk, wel blessuregevoelig en duur.

Natuurlijk zijn er verschillen tussen deze spelers en zijn ze niet allemaal even goed, oud en duur. Maar mijn punt is meer dat er genoeg prima spelers rondlopen bij ''kleinere'' clubs in de PL, die niet allemaal monsterlijk duur moeten zijn. Het voordeel van deze spelers is namelijk wel dat je een grotere kans hebt dat zij van meerwaarde zijn voor United, t.o.v. een gok van 85-100 miljoen voor Antony vanuit Ajax..

14 mei 2024 om 14:02

Hahahaha verdient Antony zoveel 😂

14 mei 2024 om 17:24

De totale spelerssalarissen van United lagen vorig jaar 4e, achter Chelsea, Liverpool en City, dus het probleem is niet zozeer dat ze zo veel salaris betalen, meer dat de spelers die ze halen, niet presteren zoals verwacht wordt.

14 mei 2024 om 18:01

Dat zegt op zichzelf natuurlijk niets zoveel Hangover96. Je kunt prima een totale wage bill hebben die wel mee valt, door bijvoorbeeld 10 dure spelers en 10 goedkope spelers te hebben. Dat zegt dus vrij weinig.

Het probleem is wel degelijk dat ze zo veel salaris betalen, maar dan aan bepaalde individuen. 300k per week voor een Rashford is van de zotte. Martial die nooit fit is en al jarenlang niet presteert een dergelijk salaris geven. Een Varane en Casemiro grootverdieners maken. Antony die notabene uit de Eredivisie kwam een dikke 10 miljoen per jaar geven..

Dat heeft niets met 'niet presteren zoals verwacht' te maken, want geen enkele andere club had deze spelers deze salarissen geboden.

14 mei 2024 om 19:02

Die heeft United dus al een slordige €120M gekost tot nu toe

14 mei 2024 om 12:59

Wie is Licha?

14 mei 2024 om 13:03

Martinez, die bij Ajax vandaan komt

14 mei 2024 om 16:58

Jones is al een tijdje vertrokken, maar Maguire is dit seizoen veel beter dan Martinez en Varane, je krijgt een basisplaats niet zomaar cadeau natuurlijk.

Varane is echt een enorme tegenvaller gebleken, niet alleen een stuk slechter dan Maguire (ok, die is inmiddels weer in vorm dus niet de makkelijkste om uit de basis te spelen), maar hij speelt ook een pak minder dan Lindelof en Evans, en met zo’n hoog salaris is dat natuurlijk onhoudbaar. Niet verlengen en laten vertrekken is dan de logische optie.

Evans vertrekt ook, dus dat zal volgend jaar wel rouleren worden met Maguire, Lindelof en Martinez, plus die jonge gozer Kambwala als backup.

Da’s op zich een prima bezetting, de focus zal ws eerder liggen op de grote gaten elders in de selectie: ze hebben op het moment geen linksbacks, vier vertrekkende aanvallers, en twee middenvelders die het allemaal niet meer kunnen belopen.

Wellicht weer een kans bieden bij de koninklijke 🧐?

14 mei 2024 om 13:24

Als Real fan; hoe zou je daar in staan? Als stand-in achter Rudiger, Militao en Alaba. Nacho gaat weg en een routinier als Varane kan geen kwaad. Is niet meer wat het geweest is, dat is zeker, maar klinkt niet verkeerd toch?

Zou hij alleen bereid zijn een reserverol te accepteren? Tevens zal hij een groot percentage van zijn salaris moeten inleveren.

14 mei 2024 om 17:00

Valt denk ik wel mee met dat salaris inleveren, Real Madrid betaalt forse salarissen, tis niet alsof hij naar Benfica gaat ofzo. Bovendien, waar gaat-ie meer verdienen?

15 mei 2024 om 10:48

In de zandbak krijgt hij absoluut meer dan wat hij bij United krijgt. Real is een plek waar je veel verdient, maar even ter vergelijking: Mbappé gaat bij Madrid krijgen wat Varane krijgt bij United. Dat is krankzinnig veel geld, maar aanzienlijk minder dan wat hij bij PSG kreeg. Vinicius en Bellingham idem.

Nu nog Martial (ook 250k per week) Casemiro (350k per week) en in deze vorm en huiding mindset Rashford (300k per week) zien te slijten en ze hebben in ieder geval veel ruimte vrijgemaakt is het salarishuis voor nieuwe aankopen. Ben alleen bang dat als ze geen Europees voetbal halen dat de mogelijkheden om toppers te halen wel slinken.

14 mei 2024 om 12:51

Zo een Casemiro gaat toch nooit weg zou je denken met zo een salaris. Of daar moet een Saoedisch team zin in hebben. Idem met Rashford eigenlijk.

Martial zullen ze toch niet opnieuw verlengen denk je? Zou zelfs voor Man U begrippen achterlijk zijn.

14 mei 2024 om 12:57

Ik zie een ploeg uit SA ofso Casemiro zijn salaris wel matchen. Beetje afhankelijk van zijn eigen ambities natuurlijk. Nadeel voor Man United is wel dat Casemiro nog vastligt voor 2 jaar. Rashford zie ik nog wel naar PSG gaan en Martial loopt inderdaad zijn contract uit. Sancho zie ik ze trouwens ook nog wel slijten. Die verdiend ook circa 200k per week.

Maar goed, daarom zei ik ook "Nu nog... zien te slijten.".

14 mei 2024 om 13:01

Als er een capabele coach wordt binnengehaald en een aantal goede aankopen, zie ik Casemiro weer opbloeien.

14 mei 2024 om 13:04

Die zijn tijd in de top zit er wel op denk ik. Het is ook niet dat hij à la kroos het spel kan gaan maken met lopers rondom zich. Hij was de loper en breker.

Maar nu wordt die in de PL aan alle kanten voorbijgelopen.

14 mei 2024 om 13:05

Ik dus niet. Is inmiddels ook alweer 32 jaar en hij wordt in mijn ogen wel echt een heel stuk minder.

14 mei 2024 om 17:48

Ze moeten spelers met potentie zelf weer gaan ontwikkelen tot toppers, en het liefst uit eigen jeugd. Die jongens dan aanvullen met een paar ervaren, gedisciplineerde leiders.
Er moet weer een vaste kern komen die de standaard bepaalt, zodat de jeugd weet dat je niet kunt verzaken.

Ik denk dat de leiding van Man U goed aan het nadenken is over de toekomst. Met het (mogelijke) vertrek van zoveel grootverdieners is dit een mooi moment om weer iets nieuws op te bouwen. De vraag is alleen of ze dat aan ten Hag toevertrouwen, of weer een andere trainer nemen.

14 mei 2024 om 13:05

De vraag is of er zoveel gaat veranderen. We gaan ongetwijfeld iets van een technisch beleid zien met Jason Wilcox, al is het de vraag of de man uberhaupt capabel is. Die heeft 1 seizoen als technisch directeur gewerkt bij Southampton, de hekkensluiter van de Championship. Daarvoor was hij een poos hoofd-jeugdopleiding bij City; een totaal andere functie.

Of Ten Hag nou blijft of niet, ook de opvolger van Ten Hag gaat nog niet de vruchten plukken als men de weg omhoog gaat vinden. De concurrentie is te groot en de ruimte voor fouten te klein. Bovendien kan United niet ineens een hele nieuwe ploeg kopen in slechts 1 transferperiode, waardoor je gestaag zal moeten bouwen.

14 mei 2024 om 13:08

Southampton staat gewoon 4e in de Championship momenteel hoor.

Wel eens dat het nog maar afwachten is. Bij Lausanne heeft Ineos het gewoon matig gedaan en ook bij Nice zijn ze niet alleen maar positief. Wat wel sowieso positief is aan Ineos is dat ze veel investeren in de omkadering van een club. Maar sportief zijn dat echt geen genieën tot nu toe.

14 mei 2024 om 13:13

Ho, foutje. Ik keek even verkeerd.

Betreft Ineos heb ik eigenlijk geen idee. Lausanne ken ik niet zo goed en bij Nice lijkt er qua resultaten niet veel veranderd te zijn. Het schommelt van af en toe top 4 naar plaats 8 of 9 door de jaren het laatste decennium.

Ik vraag me vooral af of zo'n Ratcliffe genoeg voetbalkennis heeft om te snappen wat er nodig is bij United en Wilcox heeft niet bepaald een overtuigend CV als technisch directeur. Nooit scout geweest, ook vast geen enorm netwerk en ook geen ervaring in toch wel een ervaringsvak.

Er gebeurt in ieder geval iets bij United, maar capabiliteit is toch wel een vereiste nu. Dan zie je dat het vaak beter is met beleid uit de losse pols met capabele mensen dan een goed doordacht plan met mensen die daar de capaciteiten niet voor hebben. Of de nieuwe mensen die capaciteiten hebben, laat ik vooralsnog in het midden.

14 mei 2024 om 13:06

Ik mag hopen dat Man Utd dat aan een andere trainer zal toevertrouwen. Ondanks de enclave Ajax fans (op VZ) die Ten Hag blijven steunen, zijn de prestaties dit seizoen ronduit dramatisch en rijgt hij de negatieve records aan elkaar:

* meeste goals tegen in een seizoen over alle competities: 82 tegengoals
* Meeste aantal nederlagen in de PL: 14 (and counting), waarvan maar liefst 9 (!!) op Old Trafford (ook dat is een record)
* Laagste eindnotering in de PL: 8ste plaats
* Mogelijk minst aantal punten ooit in de PL : 54 nu (58 is het huidige record)
* Meeste kansen tegen in 2024: 317 in totaal (18 per wedstrijd!)
* Laagste percentage balbezit (gemiddeld) voor United sinds de metingen gestart zijn

En bedenk daar dan even bij dat hij voor 470 miljoen euro spelers heeft mogen halen... Sorry maar als er nog enig topsportklimaat rest bij United dan zetten ze Ten Hag toch op straat?

14 mei 2024 om 13:12

Die kansen tegen is dus bijna een evenaring van het record van het slechtste team in de PL ooit. Het Derby County van 06/07 dat 11(!) punten behaalde in de PL. Ze kunnen dat dit seizoen zelfs nog breken.

14 mei 2024 om 13:12

@thenry_228 - Ik ben het ermee eens dat men absoluut kritisch mag zijn op Ten Hag, maar wel met de nuance dat dit misschien wel het slechtste United in de afgelopen 30 jaar is, zowel kwalitatief als qua balans in de ploeg. Of je het aankoopbeleid volledig op zijn conto mag schrijven, vind ik zeer twijfelachtig. Hoe dan ook heeft Ten Hag zeker niet bepaald wat er voor de spelers betaald moesten worden. Het is me dan ook een raadsel waarom niemand naar Darren Fletcher wijst, de man die qua functie verantwoordelijk zou moeten zijn voor dat soort zaken. Arnold is ontslagen, Murtough is weg, maar Fletcher wordt gewoon doorgeschoven naar een andere functie...

14 mei 2024 om 13:18

Maar een Ten Hag kan toch ook zeggen “Euhm jongens, 100 miljoen voor Antony moeten we echt niet doen hoor”.

Je maakt mij echt niet wijs dat Ten Hag dan maar lijdzaam aan de zijlijn zit toe te kijken hoe Man U zoveel betaalt.

14 mei 2024 om 13:25

Volgens mij lijkt het er juist op dat niet de enclave Ajax fans, maar de United fans en het bestuur door hebben dat er meer moet gebeuren dan weer een trainers wissel. Iets onder het mom van 'doing the same thing over and over again, expecting different results'.

Juist het opnieuw opbouwen van binnen uit en op het veld de juiste spelers is denk ik wat de meeste willen zien, en niet weer een nieuwe trainer.

14 mei 2024 om 15:03

fistortio ja dat zien de meesten wel. Neemt niet weg dat de trainer ook niet het maximale uit de groep haalt. Ik ga ervan uit dat ook hij vertrekt. En hoop het ook. Lijkt gewoon uitgewerkt, als er überhaupt al iets was.

Toch twee ongelofelijke werelddeals eigenlijk voor Real Madrid. Varane heeft nooit echt super veel indruk gemaakt bij Man U vind ik en Casemiro heeft er dan 1 goed jaar kunnen draaien maar dit seizoen is het gewoon belachelijk slecht.

En daar vangt Perez nog gewoon 110 miljoen voor.

14 mei 2024 om 13:00

Toch waren ze allebei gewoon klasse bij Real ook voordat ze weggingen. Casemiro vertrok bijvoorbeeld met een MOTM performance in de Super Cup tegen Frankfurt. Tja dat ze beide niet het niveau halen zegt meer over United.

14 mei 2024 om 13:05

Ook wel gewoon een goede inschatting hoor. Als je ze verkoopt op een moment dat het al duidelijk minder wordt dan krijg je er geen grote bedragen meer voor.

14 mei 2024 om 13:08

Casemiro heeft z'n beste dagen ook gewoon achter zich. Die is inmiddels ook 32 jaar. Niet ontzettend oud, maar ze blijven niet allemaal pieken tot 34+. In de Premier League komen die zwakheden dan sneller tot uiting dan in bijvoorbeeld Laliga, die minder fysiek en toch wat technischer is. Dan helpt het ook niet dat United allesbehalve dominant is momenteel. Dan heb je het als verdedigende middenvelder druk en is de kans op fouten ook groter.

En tja, Varane is nooit zo geweldig geweest. Die mocht naast Ramos voetballen. Die is jarenlang misschien wel de beste verdediger ter wereld geweest. Toen Ramos wat vaker een blessure kreeg, had Varane het bij Real Madrid ook behoorlijk lastig. Ze verkochten hem ook niet voor niets relatief makkelijk.

14 mei 2024 om 17:08

Toch was die Varane basisspeler in vier CL winnende seizoenen, dan kan je toch wel meer dan enkel ballen naar Ramos toespelen. Was ook pas 29 jaar toen hij de transfer maakte, wat toch voor een verdediger het begin van je topjaren zijn.

Anyway, we zullen zien waar hij terecht komt. Als hij bij zijn volgende club weer gewoon moeiteloos zijn niveau haalt, dan is dat de volgende in het bedenkelijke rijtje van toppers die onder Ten Hag niet presteren. Als hij er idd niets meer van kan, dan is het een gevalletje Kaka/Torres/Kluivert/Ozil/Schweinsteiger, vroeg gepiekt.

Die is (net als zoveel spelers die Man U gekocht heeft) zijn geld niet waar gebleken. Zo goed vond ik hem bij Real ook al niet. En bij Man U heeft hij (mij) ook nooit kunnen overtuigen.

Zat eraan te komen natuurlijk. Verdient een godsvermogen en is te vaak geblesseerd. Ook heeft hij dit seizoen, mits hij fit, was ook niet echt overtuigd als Maguire zelfs de voorkeur krijgt boven je. Ben benieuwd naar wat voor club Varane zal gaan. Misschien naar een iets minder intensieve competitie dan de Premier League. Zou leuk zijn als die terugkeert naar Frankrijk in de Ligue 1. Moet die wel wat inleveren maar dan zit je ook wel dichtbij thuis.

14 mei 2024 om 13:12

Wat dat betreft kan PSG natuurlijk een optie zijn voor Varane. Topteam in de Ligue 1, kunnen prima zijn salaris betalen en hij is natuurlijk Frans, wat ook goed is voor PSG zelf. Denk dat Varane zonder al te veel moeite wel aan de bak komt, zeker omdat hij transfervrij is.

Casemiro gaat wel een probleem krijgen denk ik, als hij weg zou gaan. Mogelijk dat hij weer kan opleven bij United zelf als het team weer stabieler is. Ik betwijfel dat echter ten zeerste. Zijn verval is wel echt groot namelijk.

14 mei 2024 om 13:14

Met Marquinhos, Kipembe, Hernandez en Skriniar hebben die onderhand wel al een indrukwekkend arsenaal aan cv’s rondlopen.

14 mei 2024 om 13:41

Dat is zeker waar Lierse. Was een Skriniar al vergeten om eerlijk te zijn. Al denk ik dat voor PSG 5 Cv's geen overbodige luxe is met o.a. de blessuregevoeligheid van een Hernandez. Al is Varane natuurlijk ook blessuregevoelig.

14 mei 2024 om 14:48

Kimpembe ligt er al heel lang uit en dat gaat nog even duren. Hetzelfde met Hernandez die een kruisbandblessure heeft opgelopen. Dus dan hou je alleen Marquinhos, Beraldo en Skriniar over. En over die laatstgenoemde is Enrique totaal geen fan van. Maar goed Varane is ook blessuregevoelig dus weet ook niet of je dat wil. Maar dat PSG een centrale verdediger nodig heeft staat wel vast.

14 mei 2024 om 17:11

Kimpembe ligt er al ruim een jaar uit met een zeer zware blessure, en Hernandez heeft ook net een kruisband gescheurd. Varane transfervrij oppikken ligt denk ik voor de hand.

Hopelijk slaan ze nu met het nieuwe bestuur en staf een nieuwe weg in en gaan ze hun scoutingsapparaat compleet omgooien. Want als je ziet welke namen sinds SAF er allemaal binnengehaald zijn op basis van naam en welke kosten daarbij gemoeid zijn en hoe weinig die hebben gepresteerd, dan schrik je je echt helemaal de lazerus.

Bewezen namen als Di Maria, Falcao, Alexis Sanchez, Casemiro, Varane, Pogba, Sancho en nog anderen hebben absoluut hun transfersommen en bijbehorende salarissen niet waargemaakt. Dan heb je nog de categorie spelers zoals Vd Beek, Memphis, Martial en Antony die gekocht waren vanwege de potentie, maar gefaald zijn.

Het zou mooi zijn als iemand precies weet hoeveel alle miskopen Man Utd nou daadwerkelijk heeft gekost.

Dure en blessure gevoelige jongens eruit en investeren in jongere en fittere jongens!

Benieuwd wat hun lijstje zal zijn

Real terug halen als vervanger van Nacho

Hij is nog maar 31 jaar oud? Zo jong voor een verdediger! Ik had echt het idee dat hij rond de 35 zou zijn, zo lang draait hij al mee in de top. Hij is ook altijd wel goed of degelijk geweest. Alleen is hij geen absolute topper meer zoals hij jaren geleden wel nog eventjes was

Toch prima, gelijk weer giga ruimte in de boekhouding

Goede zaak. Alle grootverdieners eruit en echt bouwen aan een goed nieuw en hongerig elftal.

31 jaar ook pas, Varane loopt daar al bijna 3
jaar rond alsof hij richting de 40 gaat. Ging in z’n prime naar United maar uitgelopen op een absolute teleurstelling..

Jammer zijn carrière is toch een stuk minder geworden. Was vroeger zeer sterk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren