Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney

Laatste update:

Erik ten Hag ontkent dat een aantal van de momenteel geblesseerde spelers van Manchester United gewoon kan spelen, zo liet hij dinsdagmiddag weten op de persconferentie voorafgaand aan het thuisduel met Newcastle United van woensdagavond. Wayne Rooney beschuldigde sommige van de afwezige spelers van the Red Devils ervan bewust pas vóór de FA Cup-finale terug te keren en zich in de kijker te spelen voor het EK.

Manchester United en blessures. Het is het hele seizoen eigenlijk al huilen met de pet op voor Ten Hag. De manager van de Engelsen heeft vrijwel geen enkele keer zijn basiself kunnen kiezen zonder dat hij rekening moest houden met geblesseerde namen. Vooral in de defensie valt de ene na de andere speler weg.

Tegen Arsenal (0-1 verlies) koos hij centraal in de defensie noodgedwongen voor Casemiro en Jonny Evans, omdat hij door uiteenlopende blessures geen beroep kon doen op Victor Lindelöf, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Lisandro Martínez, Luke Shaw en Raphaël Varane. Ook onder anderen Bruno Fernandes en Marcus Rashford moesten wegens een blessure verstek laten gaan.

Rooney was na afloop van het verloren duel met the Gunners hard voor een aantal van de afwezigen. De Engelse legende zette zijn vraagtekens achter de hoeveelheid blessures en beschuldigde de sterspelers ervan zich te verschuilen achter hun blessure en niet te willen spelen om kritiek te vermijden.

“Er zitten een aantal zeer goede spelers in die ploeg en de prestaties zijn ver onder de maat. Sommige van die spelers kunnen honderd procent spelen”, klonk in het in de studio van Sky Sports. “Het is gemakkelijk voor ze om buiten de selectie te blijven en pas terug te keren voor de FA Cup-finale en zichzelf in de kijker te spelen voor het EK.”

“Ik heb het door de jaren heen met eigen ogen gezien. Het eergevoel bij de geblesseerde spelers laat op dit moment te wensen over en alle kritiek blijft aan de manager kleven. Ik denk dat de spelers echt naar zichzelf moeten kijken, want als je manager in een interview zegt dat de houding van de spelers niet goed is om voor Manchester United te spelen, dan is dat een enorme belediging.”

Reactie Ten Hag


Ten Hag werd dinsdag om een reactie gevraagd na de beschuldigingen van Rooney. De Nederlandse manager was het niet eens met de oud-voetballer. “Je moet het hier op Carrington (het trainingscomplex, red.) eens zien. De spelers zijn wanhopig om te spelen”, liet hij optekenen door Sky Sports.

“Bruno Fernandes deed zondag een fysieke test om te spelen en Rashford deed alles wat hij kon. De spelers zijn wanhopig om minuten te maken. Lindelöf en Varane zijn aan het trainen om de FA Cup-finale te halen. Ze doen wat ze kunnen.” Ten Hag kon wel een opsteker melden: Martínez keert woensdagavond tegen Newcastle namelijk terug in de wedstrijdselectie.

Ereronde op Old Trafford


De staf en selectie van Manchester United zullen na afloop van het duel met the Magpies een ereronde maken op Old Trafford. Dat komt omdat het de laatste thuiswedstrijd van het seizoen is. Ten Hag, die flink onder druk staat, gaat er niet vanuit dat het zijn laatste duel in het stadion is.

“Een afscheid? Dat is niet hoe het voelt voor mij en ook niet hoe ik het zie. Dat is niet het idee waarmee ik aan de ereronde begin. In goede en slechte tijden zijn we samen. Dat laten de supporters ook zien en daarom gaan we een ereronde maken.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Zoals gewoonlijk neemt ten Hag het op voor zijn spelers in de media. Irritant voor de buitenwereld, maar lijkt me als speler wel ideaal om zo een trainer te hebben die het voor je opneemt, dan een trainer die zijn spelers in de media aanpakt. Erik ten Hag is statistisch gezien ook één van de beste managers die United heeft gehad. Met alle blessures die er dit seizoen zijn, helemaal dus niet gek dat ze zo slecht presteren.

15 mei 2024 om 15:21

Ten Hag is statistisch gezien een van de slechtste managers die United heeft gehad. Laagste eindklassering in de PL, minste aantal punten, meeste nederlagen in een seizoen, meeste kansen tegen, meeste tegendoelpunten etc etc.

15 mei 2024 om 15:42

@arsenal890, Hij was vorig seizoen toch ook trainer van United? Waarom kijk je alleen naar dit seizoen?

15 mei 2024 om 15:52

Omdat we leven in het heden?

15 mei 2024 om 16:01

Nou nou dat is wel heel kortzichtig. 1 goed seizoen gehad, 1 minder seizoen. Arteta begon bij ons ook niet super sterk en draaide het om, ik zie niet in waarom EtH dit niet zou kunnen.

15 mei 2024 om 16:11

Je kunt dan altijd wel slechte seizoenen draaien omdat je altijd kunt verwijzen naar het verleden. Zo werkt dat niet.

Omdat ten Hag werkelijk waar niks laat zien? Na 2 jaar is het nog steeds niet duidelijk hoe hij wilt spelen. Als je een coach wilt behouden en de tijd wilt geven dan moet er wel progressie in zitten.

Elke coach met de cijfers van ten Hag zou ontslagen worden. Daarnaast is ten Hag het team duidelijk kwijt. Die gaat het echt nooit meer omdraaien.

15 mei 2024 om 16:16

Tegenwoordig kan je makkelijk de statistieken erbij halen. Slechtste manager qua statistieken klopt helemaal niet. Hij staat nog voorlopig in de top 3 met Ferguson en Mourinho.

Je moet eens nagaan, hij heeft zijn selectie geeneens compleet kunnen gebruiken. Met zoveel blessures zou Arsenal het ook niet kunnen volhouden. of een andere club.

15 mei 2024 om 17:13

Het klopt wel dat hij een aantal negatieve records uit de boeken gaat schieten toch? Dat zijn ook statistieken.

15 mei 2024 om 17:21

Je kunt een heel lijstje maken met negatieve records. Al die statistieken die ik op noem zijn feiten. Hoe kun je hem dan succesvol noemen?

Dit is een typische trainer die wanhopig om zich heenslaat...
Ik heb Erik ten hag altijd al een zeer omsympathieke man gevonden en ik heb nu geen medelijden met hem..
Werken bij manchester united is ook werken met kritiek van grootheden zoals giggs, scholes en rooney...
Daar moet je geen oorlog meevoeren!!!
Erik is snel weer terug in haaksbergen....

15 mei 2024 om 15:06

Nee hij moet zijn spelers onder de bus gooien. Dan is het al helemaal klaar voor hem.

15 mei 2024 om 15:14

@Klaas Anal, hier blijkt toch niet dat Ten Hag onsympathiek is?? En zo ken ik hem totaal niet. Kijkt soms wat nors maar welke trainer doet dat niet? En dan niet te beginnen over jouw minaar Tuchel..

15 mei 2024 om 15:18

Mooie afkorting van zijn username

Mee eens, Ten Hag onsympathiek noemen komt er bij mij ook niet echt doorheen. Het is misschien niet zo slim om ruzie te maken met de media, maar hij neemt iedergeval geen blad voor de mond.

15 mei 2024 om 15:34

Ik vind ten hag onsympathiek met zijn arrogante trekjes die hij begon te krijgen bij ajax....
Bij verliespartijen altijd die opmerkingen wij zijn beter en komt door ons dat ze hebben gewonnen....
Verschikkelijk arrogant en geen enkel fatsoen naar de tegenstander...
Zei ten hag laatst ook niet dat manchester united geweldig voetbal speelt????
Nou ik zie het niet!!!
En tuchel is ook een rare spruit maar ik weet wat hij met erik te maken heeft....Zeg het maar kelbergen...

15 mei 2024 om 16:29

Volgens ten Hag was het voetbal dynamisch en entertainment, dit zei hij trouwens in de context van een aantal wedstrijden die heel spannend waren en met veel doelpunten zoals de 4-3 tegen Liverpool. Hij zei niet dat het goed/geweldig was.

15 mei 2024 om 15:17

Zoals zo vaak ben ik het echt totaal oneens met jou Klaas. Hoezo wanhopig? Hoezo om zich heen slaan? Hoezo voert hij nu oorlog met Rooney? Hij geeft alleen voorbeelden waaruit zou moeten blijken waarom ze echt geblesseerd zijn en hard werken om terug te komen. Ik heb het idee dat jij vaak/altijd probeert te trollen of tenminste controversiële reacties te plaatsen Klaas.

15 mei 2024 om 15:36

Het openlijk tegenspreken van clubiconen is een doodvonnis...
Zij hebben zeer veel invloed op de supporters en media van manchester...
Als erik doorgaat met tegenspreken van rooney en andere clubiconen is het gedaan met zijn steun van de supporters en kan hij zijn koffer gaan inpakken..
Kijk maar naar louis. Had ook mediaruzie met scholes die louis niet meer zinde. Louis werd ontslagen...

15 mei 2024 om 15:22

Waar heb jij het over? Rooney kwam afgelopen week met een statement dat het heel normaal is dat spelers van United blessures faken omdat ze er geen zin in schijnen te hebben. Hij geeft aan dat het in zijn clubcarriere ook vaak voorkwam. Nu Ten Hag hiernaar gevraagd wordt geeft hij alleen een reactie op de vraag of dat het geval is en hij ontkent dus de aantijgingen van Wayne Rooney. Waaruit maak jij op dat Ten Hag wanhopig om zich heen slaat? Sommige mensen kunnen werkelijk alles in een negatief daglicht plaatsen zonder de feiten te kennen..

15 mei 2024 om 15:37

Erik spreekt hier een clubicoon tegen met zeer veel invloed...
Oliedom en dat gaat hem tegenwerken...

15 mei 2024 om 16:23

Dus had hij Rooney gelijk moeten geven in de media omdat het een straalbezopen club icoon is?

15 mei 2024 om 15:41

dit voelt echt als iets verzinnen om je eigen mening te vertellen als iets wat iedereen denkt. Hij beschermt zijn spelers gewoon, als hij dat niet doet krijgt hij dat weer te horen. als verliezende trainer kan je gewoon niks goed doen al speel je elke wedstrijd met het vrouwen team uit nood.

15 mei 2024 om 17:56

Ik vind jouw reactie ook zeer onsympathiek..De PL en journalistische aanhangsels ivm NL zijn appels met peren vergelijken. Dat gij zich niet altijd goed verwoord betekend niet dat hij geen plan heeft. HEEL veel mensen weten gewoonweg niet wat er zich afspeelt en bemoeien zich met van alles. Eigenlijk is dat ook een lunst als je zoveel aandacht krijgt om dingen niet in het publieke te gooien en te krijgen. Tot nu toe houdt hij zich perfect staande!

15 mei 2024 om 18:08

Hoe kan het dan toch dat voetbalkenners en analisten al 2 jaar zoeken naar een rode draad in het spel van Ten Hag?
Dit is geen kwestie van jezelf niet kunnen verwoorden, of hij weet niet eens de oefeningen op de trainingen uit te leggen aan zijn eigen spelers?

In welk perspectief houdt hij zichzelf staande overigens? Ik volg de Premier League ruim 25 jaar en dit is echt gemakkelijk het slechtste Manchester United dat ik ooit heb gezien.

Je leest veelvuldig dat het een goede zaak is van ETH om zijn spelers in bescherming te nemen, daar kun je het ook niet oneens over zijn natuurlijk.

Alleen heb ik een oprechte vraag voor de supporters van ManU:
Hebben jullie ook niet het idee dat veel spelers ondermaats presteren? Ze worden veelal op felheid en lef afgetroefd, zulke spelers moet je m.i. niet in bescherming nemen. Dat wordt dweilen met de kraan open.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren