Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

L'Équipe: Champions League-uitblinkers Ajax staan er goed op bij PSG

Laatste update:

Paris Saint-Germain volgt de verrichtingen van David Neres en Donny van de Beek nauwgezet, zo claimt L'Équipe donderdag. Volgens de doorgaans goed ingevoerde sportkrant houdt de koploper van de Ligue 1 het tweetal al langer in de gaten. Hun sterke optredens tegen Juventus (1-1) van woensdagavond lijken de belangstelling nieuw leven in te blazen.

"In de vorige ronde droegen Dusan Tadic, Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech de vaandel, maar overal zijn er goede spelers bij Ajax", schrijft L'Équipe. Van de Beek zou al 'lange tijd' in de gaten worden gehouden door scouts van PSG. Ook de namen van Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund worden genoemd. De middenvelder behoorde woensdag tot de grote uitblinkers tegen Juventus, wat ook gezegd kan worden over Neres.

De Braziliaan, die het enige doelpunt van Ajax maakte, wordt gevolgd 'door PSG en andere grote Europese clubs'. Sky Italia roept donderdag in een analyse in herinnering dat Ajax in januari een bod van meer dan 43 miljoen euro op de buitenspeler weigerde. "Als je hem gisteren zag spelen, was dat een koopje." Van de Beek en Neres hebben allebei een contract tot de zomer van 2022 bij Ajax.

Overigens maakte Le Parisien zaterdag nog melding van de belangstelling uit Parijs voor twee andere Ajacieden: Daley Blind en Matthijs de Ligt. De komst van laatstgenoemde wordt een moeilijk verhaal, daar Barcelona de beste papieren lijkt te hebben. Thomas Tuchel liet zich zaterdag tijdens de wekelijkse persconferentie ontvallen dat hij 'drie of vier' nieuwe spelers wil verwelkomen in de zomer, onder wie twee centrumverdedigers. Eerder liep PSG de komst van Frenkie de Jong nog mis.

Zijn Donny van de Beek en David Neres goed genoeg voor Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ajax staat er weer goed op. Jammer dat het succes een keerzijde kent in de vorm van een leegloop.

11 april 2019 om 13:47

Klopt lijkt op een Monaco leegloop toen Monaco ook ver kwam. Hoop het eerlijk gezegd niet.

11 april 2019 om 13:59

Ik hoop op dat Overmars vasthoudt aan David neres, Donnie van de Beek en Nicolas tagliafico

11 april 2019 om 14:03

Ik denk dat tagliafico gaat maar Onana, vd beek en neres blijven

11 april 2019 om 14:46

Tagliafico lijkt mij onhoudbaar. Hij heeft zelf wel te kennen gegeven dat hij toe is aan een volgende stap en daarbij is er veel interesse. Ik denk ook dat Ajax een slecht signaal afgeeft naar potentieele nieuwe aanwas uit Zuid-Amerika om hem tegen zijn zin te houden. Je hebt die jongen voor 5 gehaald en kan hem nu weg doen voor 30+. Dan moet je hem, ook gezien zijn leeftijd, de stap maar gunnen. Daarbij loopt zijn vervanger al rond, Jesus Gallardo van Monterrey. Vind ik persoonlijk zelfs beter dan Tagliafico. Heeft hetzelfde gif, maakt ook 4/5 goals als linksback per jaar en vreet nog meer kilometers dan Tagliafico. Enige verschil is dat Tagliafico verdedigend iets meer een killer is en Gallardo veel technischer is (beetje de verbeterde versie van Angelino). Tagliafico weg voor 30 en Gallardo halen voor 12, ga je financieel 18 miljoen op vooruit en sportief wordt je er niet minder van.

11 april 2019 om 13:48

Daarintegen willen ook grotere talenten en grotere namen naar Ajax komen, daar ajax het bedrag en salaris tegenwoordig ook op kan hoesten.

11 april 2019 om 13:56

Niet mee eens. De competitie is nog steeds niet goed genoeg voor hoger aangeschreven spelers. Spelers kiezen subtoppers of middenmotors boven Ajax. (Richarlison, lainez). Grote talenten of grote namen gaan gewoonweg niet naar Nederland.

11 april 2019 om 14:02

Lainez zal zich nu wel even achter de oren krabben

11 april 2019 om 14:05

Je kent de beweegredenen van Lainez niet. Dat is een 18 jarige jongen die van de andere kant van de wereld komt, ik vind het niet zo gek dat hij voor een spaanstalig land heeft gekozen.

11 april 2019 om 14:07

Dan komt het er wel op neer dat hij real betis boven Ajax koos.

11 april 2019 om 14:12

Maar je hebt aan de andere kant ook ambitieuze gasten als Davinson Sanchez en Onana die Ajax boven Barcelona kiezen ivm ontwikkeling en spelers als Tadic en Blind die liever bij Ajax om de titel en in de CL spelen dan PL. Daarnaast staat Ajax er nu ook goed op bij meerdere spelers. Beter dan 5 jaar terug.

11 april 2019 om 14:20

Ja tadic en blind maar dan houd het wel op, vertongen wil op zijn 33 jaar nog langer blijven bij spurs en niet naar Ajax en dan kan ik er nog een paar noemen. Spelers die in de basis staan in de PL gaan echt niet naar Ajax.

11 april 2019 om 14:24

Hier ben ik ook heel lang pessimistisch over geweest. Echter zie ik nu toch de laatste jaren toch een tendens dat grote spelers of talenten uit Zuid-Amerika wel voor Nederland kiezen. Neem een Sanchez, die gold echt als een van de grootste talenten van Zuid-Amerika, Lozano was international en werd al jaren door de Europese top in de gaten gehouden, Tagliafico was aanvoerder van Copa Sudamericana-winnaar Independiente en international van Argentiniã«, Neres gold in Braziliã« als groot talent, niet voor niks dat hij ruim 13 miljoen heeft gekost.

Daarbij denk ik dat Ajax tegenwoordig ook financieel kan wedijveren met clubs als Shakhtar Donetsk en Zenit. Ik denk dat Ajax inmiddels echt grote talenten of sterkhouders wel 4 miljoen per jaar kan aanbieden. Dan kan je in Oekraã¯ne of Rusland misschien 1 a 2 miljoen meer verdienen maar is de kans dat je bij Ajax doorstroomt naar de top groter.

Verder was Richarlison persoonlijk al rond met Ajax maar liepen de onderhandelingen stuk op een verschil van mening m.b.t commissie.

De echte top van de top uit Zuid-Amerika maakt Ajax misschien weinig kans bij, spelers als Palacios, Everton etc. De categorie kan Ajax inmiddels, is ook al gebleken, best wedijveren met subtoppers uit grotere competities of topclubs uit oost-Europa.

Wat je echter wel moet incalculeren. En we zagen het al bij Sanchez en nu ook Tagliafico. Het zijn overwegend brood voetballers die Ajax als een opstapje zien. Dat maakt ook helemaal niet uit, want Ajax profiteert hier zowel financieel als sportief van.

11 april 2019 om 14:56

Denk dat die niet willen voetballen op kunstgras....

11 april 2019 om 15:06

Middenmotor....😁

11 april 2019 om 15:24

Vertonghen is 31 en op dit moment nog top 10 verdediger in de PL, dus dat is toch logisch? Over 1 of 2 jaar wil hij misschien wel op zijn 33ste. Een Tadic was gewoon een van de betere bij Southampton en wilde wel komen. Een propper zei ook gewoon dat hij Ajax als optie ziet. Nee dat De Bruyne niet komt dat weten we ook wel, maar topspelers van Brighton, Southampton en Watford willen best tegen een PL salaris.

11 april 2019 om 15:38

Vertonghen zou alleen naar Ajax gaan om af te bouwen evenals tadic. Welke speler die richting de 25 is zou van de PL naar Nederland gaan? Die zijn op 1 hand te tellen lijkt mij.

11 april 2019 om 16:16

Afbouwen zoals Tadic, kerel maak jezelf niet zo belachelijk. Tadic verkeert in de vorm van zijn leven en kan straks zelfs een stap hogerop als hij wilt.

11 april 2019 om 16:27

Waar denk je dan dat die naar Nederland voor kwam? Om duels te spelen tegen FC Emmen en Fortuna Sittard?

11 april 2019 om 17:20

ajax heeft hetzelfde niveau als arsenal roma Sevilla noem maar op..maar dan alleen ajax zonder disrespect naar psv bijv..dan krijg je daarna geld en niveau competitie ..het zou top zijn als psv dat internationaal ook kan dan krijg je meer en meer dat mooie subtop Europa niveau en aandacht

11 april 2019 om 17:44

Tadic kwam naar Nederland omdat hij graag Europees wilde spelen. Dat heeft hij letterlijk gezegd. Hij kon naar andere clubs waar hij veel meer kon verdienen, maar dat wilde hij niet. Als je je bril opzet, kun je zien dat hij zeer zeker niet aan het afbouwen is.

11 april 2019 om 14:52

Dat maakt niet uit. Je maakt als voetbalclub en als BVO een enorme stap vooruit, op alle vlakken. We kunnen nu betere spelers kopen en de beste jeugdspelers behouden met geld en de merknaam. Dit mag geen incident zijn. De EL finale is ook geen incident gebleken.

11 april 2019 om 16:18

Dat hoort erbij en is niet erg. Er komt zo verschrikkelijk veel geld binnen, dat Ajax gewoon weer kan gaan bouwen om over twee jaar weer te schitteren in de CL.

PSG wil je als voetballer toch niet. Kansloze competitie, waarbij het elk seizoen gewoon wachten is totdat PSG genoeg punten voor het kampioenschap bij elkaar heeft. Daarnaast kunnen ze in Europa geen hoge ogen gooien.

11 april 2019 om 13:58

In vergelijking met de Eredivisie is de Ligue 1 gewoon een grote vooruitgang. Nee het is geen La Liga of Premier League maar een kansloze competitie is het zeker niet.

11 april 2019 om 14:03

Wel op het gebied van spanning

11 april 2019 om 14:32

Als we het op spanning gaan gooien dan is de Serie A en de Bundesliga ook een kansloze competitie volgens jou? Daarbij hoe spannend in de Primera Division? Gaat altijd tussen Barcelona en Real en uiteindelijk trekt Barcelona vaak aan het langste eind.

11 april 2019 om 14:15

Aan de andere kant.. Als het je dan lukt om de eerste CL in de historie van de club te winnen, ben je direct een legende. Terwijl als je dat met Real of Barca doet, je één van zoveel bent.

11 april 2019 om 14:45

@afca_yiddo

hoezo kunnen ze Europees geen hoge ogen gooien? omdat ze dit jaar door een totaal verkeerde beslissing van de scheids in de laatste minuut eruit vliegen? die gasten hebben een voorhoede met Mbappe, Neymar en Cavani, dat is gewoon de beste aanval ter wereld. die Champions League gaan ze echt wel een keer winnen. dat is slechts een kwestie van tijd. Cavani word weliswaar een jaartje ouder maar Neymar en Mbappe kunnen nog wel een tijdje mee

Lijkt erop alsof PSG na het mislopen van frenkie hoe dan ook een andere Ajax speler wilt hebben. Denk dat neres het daar nog wel goed kan gaan doen. Vd Beek moet nog zeker een jaar blijven.

11 april 2019 om 13:56

Neres? Waar moet hij gaan spelen dan? Op de plek van Mbappe of Neymar? Moet Neres niet willen! Lucas heeft daar ook jaren op de bank gezeten en mocht niet weg.... Dit zou zomaar Neres kunnen overkomen!

Kan je als Ajax speler beter in de Eredivisie blijven betreft prestaties. Die franse farmers league is niks aan en PSG met jaarlijks met twee vingers in de neus kampioen. Wat valt er te leren bij Psg? Hoe je de bal aan Neymar geeft die zijn trucjes doet of Kylian aanspeelt en er op de brommer met de bal richting het doel gaat?

Er zijn genoeg andere clubs die interesses hebben in deze spelers. Ik die Donny en Neres wel bij Liverpool spelen bijvoorbeeld. Of Dortmund.

11 april 2019 om 13:58

Je leert nog altijd meer in Frankrijk dan in onze Mickey mouse competitie. En ik zie neres en Donny echt geen basisplek krijgen bij Liverpool.

11 april 2019 om 14:03

Maar bij PSG krijgen ze ook geen basisplaats lijkt me?

11 april 2019 om 14:05

Klopt dat denk ik ook niet. Ik reageerde alleen op het deel over de competitie.

11 april 2019 om 14:19

Jaa? Wil je mij dan vertellen wat je precies leert als speler bij PSG in de Franse competitie? Ik kan het namelijk niet echt bedenken.

11 april 2019 om 14:25

Je speelt duels tegen goede clubs op een veel hoger niveau.

11 april 2019 om 15:18

Hahah, PSG gelijkwaardig tav de rest van Frankrijk? No way...

11 april 2019 om 16:24

Dat heb ik nooit gezegd?

11 april 2019 om 14:02

Denk alleen dat Neres maar al te graag met Neymar wil voetballen vermoed ik.

11 april 2019 om 14:41

@professor Oak

Juve wint elk jaar de Serie A, Bayern wint elk jaar de Bundesliga en de Spaanse competitie gaat elk jaar tussen Barca en Real Madrid dus wat is je punt precies?

11 april 2019 om 15:17

Japie,

Eigenlijk wil ik niet meer inhoudelijk op je reageren, na je reacties gisteravond betreft Veltman. Maargoed.

Laten we het per land bekijken.

Spanje: Het algemene niveau van Spanje ligt de afgelopen 10 jaar het allerhoogst. Zowel in de Champions League als Europa league. Kijk maar is naar de winnaars van de laatste jaren. Het niveau van de teams ligt veel dichter bij elkaar. Voetballend (technisch) misschien wel de beste van Europa. Engeland gaat sneller en meer box to box.

Serie A: Ben ik ook totaal geen fan van. Juventus heeft net PSG bij de Franse competitie deze kapot gemaakt. Het niveau is pijnlijk slecht ten aanzien van de rest. Het verschil is, is dat Juventus wel presteert in Europa en jaarlijks ver komt. Dus daar zit het verschil met PSG en Juventus (en dat Juventus natuurlijk een veel traditionelere club is)

Bundesliga: Beetje hetzelfde verhaal als Juventus. het scheelt dat Dortmund het ze de laatste jaren al iets moeilijker maakt en dit jaar kunnen ze zelfs kampioen worden. Daarnaast, is het niveau van de Duitse clubs ook hoger dan in de Franse.

Wat gaat een Donny bijvoorbeeld nog leren van de Franse competitie als hij bij PSG speelt? is er spanning? Nee. Is er weerstand? Nee. Het enige wat de reden kan zijn is geld. Anders ga je daar niet spelen. Als je Europese prijzen wilt winnen en echt een betere voetballer kies je voor Spanje, Engeland, Duitsland of Italië. Misschien binnenkort wel voor Ajax als ze de finale halen!

11 april 2019 om 15:50

@professoroak

die snap ik niet helemaal. omdat je beiden van mening verschilt over de prestaties van een speler in een wedstrijd kan je niet inhoudelijk meer op elkaar reageren?

ik zie Veltman twee cruciale fouten maken die toevallig niet worden afgestraft, waardoor die niet in doelpunten werden omgezet (counter van Juve eerste helft en bal op de paal van Diego Costa) . omdat ze dus geen invloed hebben gehad op de einduitslag hechten mensen daar verder geen waarde aan maar ik kijk daar altijd anders naar en weeg wel zwaar aan dat soort dingen, want voor hetzelfde geld was je er hierdoor met 1-3 afgegaan. dan kan je 7 goede onderscheppingen hebben maar ik vind dan nooit dat een verdediger een goede wedstrijd heeft gespeeld.

Blind vond ik gisteren ook niet goed door die tegengoal van Juve. zeker een verdediger moet daar veel beter ingrijpen in zo een situatie en dat kost je gewoon een tegengoal wat misschien uitschakeling kan betekenen straks. uitgoals wegen zwaar in de Champions League

ik volg je wel voor een deel maar dat PSG dit jaar werd uitgeschakeld door United kwam natuurlijk voor een heel groot deel door die rare beslissing van de scheids in de laatste minuut. een PSG op volle oorlogssterkte is altijd ene grote kanshebber om de Champions League te kunnen winnen

verder vind ik de weerstand van de Franse competitie niet zo slecht als dat jij die vind. veel van de talenten die daar op dit moment spelen zoals een Pepe bv spelen binnen een paar jaar gewoon in de Europese top. Frankrijkis qua niveau gewoon de 5e competitie van Europa

het klopt dat PSG daar elk jaar makkelijk kampioen word maar met de aanval die ze hebben zouden ze denk ik in de Bundesliga bv met twee vingers in de neus kampioen worden

11 april 2019 om 17:05

Japie, we weten allemaal dat als Veltman in een wedstrijd tien goede ingrepen doet en twee fouten maakt, jij de eerste zal zijn die alleen die fouten benoemt. Ik ga ook niet meer met je in discussie over Veltman. Vorig jaar heeft JDG je met goede argumenten aangetoond dat Veltman helemaal niet zo slecht was als jij consequent riep en roept, maar je gaat er gewoon mee door. Het heeft totaal geen zin om met iemand te discussiëren die zich alleen maar focust op de fouten van iemand. Maar goed. Kijk maar naar mij. Ik begin er toch weer over, terwijl ik weet dat jij een hetze voert richting Veltman. Over andere onderwerpen ben ik het soms wel met je eens, geef ik je ook wel een duimpje, maar met jou over Veltman discussiëren is zinloos.

11 april 2019 om 17:11

@kyle66

jij doet alleen net of ik alleen kritiek heb op Veltman. op spelers als Clasie, Van Beek, Larsson etc. ben ik vaak nog veel kritischer en die spelen voor mijn eigen club. als ik een speler echt goed vind spelen zeg ik dat echt wel, of je nou Veltman, Clasie of Ronaldo heet.

ik ben echt totaal geen Blind fan bv maar tegen Real en Bayern vond ik hem geweldig spelen en dat heb ik toen ook meteen als eerste benoemd na die overwinningen.

ik vond Veltman gisteren gewoon echt niet goed spelen, idd door die twee fouten die Ajax de wedstrijd hadden kunnen kosten. natuurlijk doet een verdediger niet alles goed in een wedstrijd, maar dit waren twee fouten die naar mijn mening op dit niveau niet kunnen omdat het fouten zijn die heel makkelijk hadden kunnen uitmonden in een tegengoal. vooral bij die bal van Costa op de paal kwam Veltman echt heel goed weg.

Blind vond ik gisteren ook niet goed omdat hij als verdediger er staat om die goal van Ronaldo te voorkomen en hij stond er niet. dat kost je twee punten. dan kan je nog zo veel onderscheppingen hebben maar je maakt wel gewoon een cruciale fout

11 april 2019 om 17:52

Japie, je hebt ook gezien dat Veltman zag dat noch Blind noch De Ligt met Ronaldo meeliep en toen als een gek naar hem begon te lopen? Hij was net een stap te laat. Veltman is geen topspeler die hoge ogen kan gooien bij een Europese topclub. Maar zoals jij hem omschrijft is hij slecht. Die jongen heeft gisteren een prima wedstrijd gespeeld, zeker als je bedenkt hoe lang hij weg is geweest. Tijdens de EL-finale was hij een van de weinige spelers die een voldoende haalde. Zowel De Ligt, als Frenkie hebben gisteren ook fouten gemaakt. Maar jij focust je op Veltman. En ik weet dat jij vaak genoeg kritisch bent op je eigen spelers. Maar als het om Veltman gaat, lijkt het (let op het woordje 'lijkt' alsof er niets maar dan ook niets positiefs uit jouw mond (of toetsenbord) kan komen.

11 april 2019 om 17:55

Edit: ik denk persoonlijk dat Mazraoui het gisteren slechter zou hebben gedaan dan Veltman. Die maakt verdedigend vaak een zwakke indruk en tegen Juve heb ik liever een RB die verdedigt. Ik hoop dan ook dat Ten Hag volgende week met Mazraoui op links gaat spelen en de rest van de verdediging zo zal laten staan.

11 april 2019 om 19:28

@kyle66

ik ben geen fan van zijn verdedigende stijl inderdaad. als rechtsback vind ik hem te houterig, langzaam en weinig dynamisch en om centraal te spelen mist hij de lengte en fysieke kracht. natuurlijk had hij wel wat goede onderscheppingen tegen Juve maar hij had ook weer 2 van die typische momenten die hij zo vaak heeft, waaruit een penibele situatie voor Ajax ontstaat

Mazraoui heeft verdedigend ook zijn zwakke momenten en vind ik ook vaak niet betrouwbaar achterin maar in aanvallend opzicht is hij vooral in de Champions League vaak wel heel belangrijk geweest voor Ajax

Kristensen vind ik ook niet goed genoeg dus ik zou als ik Ajax was toch op zoek gaan naar een type Tagliafico maar dan voor aan de rechterkant

11 april 2019 om 20:35

Veltman, Blind en Kristensen. Alle 3 spelers die in de popie jopie media meer kritiek krijgen dan objectief gerechtvaardigd is. Kuddegedrag. Mehmeh.

Beide spelers kunnen wel naar een top4 competitie lijkt me. Behalve salaris en de stad zou ik niet weten waarom beiden naar PSG zouden gaan. Donny zou goed passen in Duitsland, Neres in Spanje.

Van de Beek acht ik niet goed genoeg voor een topclub. Neres wel, maar die gaat niet in de basis komen zolang PSG die drie voorin heeft.

Ajax moet hier gewoon optimaal van gaan profiteren. 50 miljoen voor Neres, 40 voor Van de Beek. Als je voor dat bedrag geen gelijkwaardige vervangers kunt halen kun je de scouting beter opdoeken.

Moet je nou bij Psg, in alles behalve salaris een stap terug

Zonder gekheid, wie wil daar nou spelen, je bent op de 3e speeldag kampioen en moet samenspelen met Neymar en Dani Alves.

11 april 2019 om 14:27

Persoonlijk vind ik Parijs de mooiste stad (op Havana na) die ik heb gezien. Ik zou er wel kunnen wonen.

11 april 2019 om 14:32

Ja ik stiekem ook wel. Zeker met het salaris van een voetballer. Nu vind ik 8 euro voor een biertje altijd erg vervelend.

11 april 2019 om 14:32

Je doet alsof het spelen met Neymar en Dani Alves iets negatiefs is, terwijl ik heel vaak spelers hoor zeggen dat ze juist met die 2 zouden willen spelen.

11 april 2019 om 14:36

Ik zeg ook dat PSG sportief een stap terug is ten opzichte van Ajax. Das opzich wel een hint naar de serieusheid van m'n reactie dacht ik

11 april 2019 om 16:29

Oh, ik dacht dat je met je tweede zin serieus was, aangezien je zonder gekheid zei. Haha, mijn fout kan gebeuren.

Neres snap ik nog wel, maar Blind?? niet echt
Van Der Beek speelde gisteren lekker maar ik twijfel aan hem.
Per CL wedstrijd krijgt hij vaak 1 of 2 echte kansen en hij schiet ze er nooit in. Todat hij dat gaat doen, blijf ik hem als een premium versie van Lex Immers

11 april 2019 om 14:53

@leicester

Daley Blind heeft echt helemaal niks te zoeken bij Psg. dat is best een nuttige, bruikbare kracht voor Ajax maar spelers als Kimpembe, Marquinhos en Thiago Silva zijn echt 2 klassen beter

Vd Beek zou op dit moment ook inderdaad geen versterking zijn voor Psg. wie weet in de toekomst als hij zich goed doorontwikkeld maar nu zou hij daar de bank warm houden

11 april 2019 om 16:44

Blind kan met een simpele pass het spel verplaatsen naar het middenveld. Vind heel eenvoudig spelers die tussen de linies lopen. Dat kunnen die namen van p
PSG amper. Met een mannetjes putter naast Blind heb je het perfecte verdedigingsduo staan. Of denk jij dat het toeval is dat Ajax op het moment zo goed presteerd? Net op het moment dat Blind bij Ajax zit ? Maar bash maar lekker door over Veltman en Blind. Ondertussen vermaken wij ons wel met de fantastische wedstrijden die we voorgeschoteld krijgen.

11 april 2019 om 16:49

@nl_modric

waar bash ik Blind dan? ik zeg dat ik hem niet van het niveau van PSG vind, ik zeg nergens dat hij er niks van kan. voor Ajax vind ik Blind gewoon een nuttige, bruikbare kracht

ik ben alleen wel van mening dat het succes van Ajax nog veel meer komt door spelers als Tadic, Frenkie De Jong, Tagliafico, De Ligt, Neres en Ziyech. dat zijn de mannen bij Ajax die imo het verschil maken

Weet je wat PSG we maken er een package deal van. De elf van gisteren min de Jong voor 1 miljard. Praten we nergens over.

11 april 2019 om 17:17

Juist en misschien kun je de Ligt ook nog wel een jaar terughuren voor een paar miljoen minder, zeker met Barcelona moet dat mogelijk zijn zou je zeggen.

Veltman zou ik ook zeker verlengen, kan samen met Sinkgraven mits beide fit ook belangrijk worden. Verder zou ik informeren naar Fosu-Mensah, Dilrosun, Propper en je moet ook naar de jeugd kijken.

Mochten Neres en Ziyech gaan vertrekken dan zie ik bijvoorbeeld graag Bertrand Traore weer terug komen. Die zit bij Lyon op een dood spoor en wil misschien tegen een hoger salaris als eerst wel weer terugkomen. Bij Ajax was hij zeer balvast en altijd dreigend. Daarnaast profiteerde Dolberg van zijn aanwezigheid. Van der Beek zou ik voorlopig niet laten gaan. Nico wil weg dus dat ga je niet tegenhouden en de opvolger zou wel eens Koopmeiners kunnen zijn. Moet je nog een hele sterke centrale verdediger halen voor de plek van de Ligt. Voor de rest moet het zoals altijd eigenlijk komen door het invullen van gretige spelers uit eigen jeugd. Ervaring heb je bij Tadic, Blind, Schone en Huntelaar.

Ajax moet Ziyech en Frenkie verkopen, de Ligt verkopen en terughuren en de rest bij elkaar houden. Net als bij Onana opwaarderen en houden, als iemand als Tagliafico niet wilt dan hou je hem aan zijn contract, al kun je er wellicht nog eentje uit die groep laten gaan.

Van de Beek en Neres ook goed opwaarderen, Blind en Tadic houden. Gelukkig geeft Onana het goede voorbeeld

Het doel voor ajax is niet spelers verkopen, maar elk jaar kampioen worden
Lukt het dit jaar niet, dan zeker volgend jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren