Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool zet Internazionale met versnelling in slotfase op flinke achterstand

Laatste update:

Liverpool heeft woensdag een gigantische stap gezet richting de kwartfinale van de Champions League. De manschappen van Jürgen Klopp bleken gewaagd aan Internazionale, maar wisten in de eindfase van de wedstrijd tweemaal toe te slaan: 0-2. Roberto Firmino en Mohamed Salah brachten de overwinning binnen.

Aan de zijde van Inter verschenen de bekende namen met daarbij ook Denzel Dumfries en Stefan de Vrij. De enige wijziging in de ploeg was noodgedwongen: de geschorste Nicolò Barella werd vervangen door Arturo Vidal. Bij Liverpool viel op dat Harvey Elliott de voorkeur kreeg boven Jordan Henderson. Virgil van Dijk speelde centraal achterin naast Ibrahima Konaté, die Joël Matip uit de basis hield.

Inter en Liverpool hielden elkaar lange tijd in evenwicht en gaven weinig kansen weg. Sadio Mané kreeg in de openingsfase de beste kans voor de Engelsen uit de eerste helft. De aanvaller stuurde zijn kopbal echter net over de verre hoek. De Senegalees probeerde het daarna ook nog met twee omhalen. Inter kwam zelf het dichtst bij de openingstreffer via Hakan Calhanoglu, die uit een schier onmogelijke hoek op de lat schoot.

De openingsfase van de tweede helft was voor Inter, dat Liverpool gedurende twintig minuten redelijk onder druk kon houden. Dzeko scoorde na een lanceerpass van Dumfries zelfs, maar bleek buitenspel te hebben gestaan. Na ruim een uur spelen zag Liverpool-invaller Luis Díaz zijn dreigende poging op het laatste minuut geblokt worden door Milan Skriniar.

Een kwartier voor tijd scoorden the Reds via Roberto Firmino, die de hoekschop van Andy Robertson heerlijk op het hoofd liet vallen: 0-1. Het werd nog mooier voor Liverpool, dat zeven minuten voor tijd via Mohamed Salah op 0-2 kwam. De Egyptenaar reageerde alert en schoot hard binnen nadat Van Dijk de bal met het hoofd had teruggelegd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer matig spelen en door twee dode spelmomenten vertrekken met een 0-2 overwinning. Heerlijk!
Het is nog niet gespeeld, maar in principe mag Liverpool dit niet meer weggeven op Anfield natuurlijk.

Liverpool over de hele wedstrijd gezien wel verdiend gewonnen. Ik had het alleen terecht gevonden als het bij 0-1 was gebleven. Twee doelpunten vind ik niet echt recht doen aan de krachtsverhoudingen op het veld. Ondanks dat ze geen doelpogingen hebben, heeft Inter wel echt mooie aanvallen en gecreëerd. Toch jammer dat deze twee ploegen elkaar geloot hebben. Had ze graag allebei in latere rondes nog gezien

17 februari 2022 om 06:38

Welke wedstrijd heb jij in vredesnaam gezien? Wat een ongelofelijk onverdiende uitslag is dit. Inter was niet scherp in de afronding/eindpass anders hadden ze gewoon gewonnen

17 februari 2022 om 10:21

Ik deze en door de wissels ging liverpool beter spelen en hebben ze gewonnen.

Op basis van de complete wedstrijd kun je iets vinden, maar als je daar natuurlijk iets langer over nadenkt is dat niet relevant. Helemaal niet als Inter wel kansen had, maar ze niet afmaakte, maakt Inter alleen maar minder goed toch?

17 februari 2022 om 12:02

Dat is wel een heel overdreven reactie zeg. Het was een wedstrijd die naar mijn mening gelijk opging en waar Inter in het begin van de tweede helft de overhand had, maar als een team niet scherp is in de afronding verdienen zij niet om te winnen. Daarnaast speelde Virgil een dijk van een wedstrijd.

Liverpool speelde niet zo goed, maar toch 2 keer scoren. In anfield gaan ze dit exht niet weggeven.

17 februari 2022 om 08:59

Ja dat zeker alleen dacht ik vooraf dat Liverpool inter weg zou blazen. Dus wel knap dat inter toch goed stand heeft gehouden tot het laatste kwart.

Zonde... Missen snelheid vanvoor en dat merk je tegen grote ploegen

17 februari 2022 om 06:40

Het ontbrak aan scherpte/eindpass voorin. Asl Lukaku in de spits had gestaan had inter hier gewonnen. Dzeko kan echt niet meer op dit niveau

Zonde zonde. Waar de eerste helft toch wel een schaakspel met weinig ruimte was, was de tweede helft toch wel een heerlijke wedstrijd van Inters kant. Zoveel energie, zo fel in duels, alleen in de laatste fase was het niet goed genoeg. Liverpool niet echt best, maar wel uiterst effectief. Hopelijk kan Inter dit over twee weken nog recht zetten, maar ik reken er niet op. Zeker zonder Barella

De Vrij zit niet in zijn beste periode neem ik aan. Die tweede goal komt vooral op zijn conto door half ingrijpen. Nu vind ik hem altijd al een vrij apathische verdediger, maar het begint nu ook bij Inter op te vallen. Verder wederom een vrij matig potje. Weinig kansen over en weer. Liverpool leek geduldig te kunnen wachten, Inter leek niet veel beter te kunnen.

16 februari 2022 om 23:03

Wat? Ik vond hem ijzersterk spelen. Die goal valt gewoon lullig. 3 man raken hem aan waardoor hij erin valt en je noemt alleen De Vrij. De Vrij is al tijden de beste verdediger van Inter en misschien wel van de Serie A.

16 februari 2022 om 23:10

3 man raken hem? De bal wordt teruggekopt en De Vrij reageert op z'n elfendertigst. Dit zijn momenten waar je als verdediger op af wordt gerekend. Ik zie zo vaak aangeschoten handsballetjes hier als 'geen toeval' meer bestempelt worden maar (het gebrek aan) de daadkracht van De Vrij is iets waardoor ik hem nooit de beste verdediger ga vinden. Je laatste zin is vooral gebaseerd op je eigen voorkeur. Ik vind wel dat hij het goed deed ver van eigen goal, goed instappen en dergelijke. Maar echt verdedigend onder druk staat hij weer niet goed.

16 februari 2022 om 23:24

op die bal wordt je totaal niet afgerekend... raar effect, valt ineens voor zijn voeten.. niet gek dat hij hem niet lekker raakt

16 februari 2022 om 23:24

De Vrij heeft de laatste tijd wel van dit soort foutjes hoor. Dus inderdaad zit niet in zijn allerbeste periode. Tuurlijk is hij de afgelopen jaren goed geweest maar je kan niet ontkennen dat hij niet in allergrootste vorm steekt momenteel.

16 februari 2022 om 23:32

@oldspice: Ik denk dat je morgen de Italiaanse kranten maar even moet overslaan.
@modric: Dat is ook wat ik eigenlijk bedoel. Je moet volgens mij juist van topspelers kunnen zeggen dat ze even in een slechte tijd zitten toch? Waarom moet hem wel de hand boven het hoofd gehouden worden? Ik hoop dat hij als Nederlandse vedette gewoon goed presteert maar om ieder foutje van hem maar goed te praten, dat zou naief zijn.

17 februari 2022 om 06:28

Hij is inderdaad goed geweest en z’n contract loopt af, misschien is hij wel toe aan een nieuwe uitdaging. Inter is toch een tikkie minder dan afgelopen jaar en dat kan ook in zijn koppie spelen. Komende zomer mooie stap wagen naar de Premier League of La Liga.

17 februari 2022 om 10:45

Tja, vooral gebaseerd op mijn eigen voorkeur? De Vrij is vorig seizoen ook benoemd tot beste verdediger van de Serie A. Het is dus niet zo maar een mening die ik erin gooi, heeft er gewoon een prijs voor gewonnen.

16 februari 2022 om 23:05

Wel grappig dat ik je nooit hoor over De Ligt als hij z’n fouten maakt bij juve maar klopt over De Vrij; is inmiddels al 4 wedstrijden op rij betrokken bij een tegengoal. Ongelukkig of niet, geloof ik niet zo in, niet 4x op rij. Erg on-De Vrij. Na zijn vrijwel jarenlange smetteloze staat van dienst in Italië, is hij “eindelijk” ook beland in een kleine vormdip/vormcrises, hoe je het ook wilt noemen. Ben benieuwd hoe hij zich gaat herpakken, want zoals ik al zei, 4 wedstrijden op rij betrokken bij tegengoals, ik kan het me niet heugen in Italië. Misschien begin periode Lazio? maar dat is al zolang geleden. Vandaar dat dit voor hem misschien nog wel ff moeilijk is om naast hem neer te leggen.

16 februari 2022 om 23:12

Nou, het is geen toeval dat ik er nu over begin Het is mijn reactie op wat ik altijd hier lees over De Ligt. De Vrij mag blijkbaar ondanks zijn 30 jaar nog steeds die fouten maken haha. Ik vind De Vrij daarnaast onder druk altijd apatischer verdedigen dan De Ligt en dat heeft niet mijn voorkeur. Ik ben ook de eerste die toegeeft dat ik De Ligt beter vind dan de ook fantastische De Vrij. Laten we het hopen dat dit even een fase is. Want ik ben het helemaal eens met je betoog.

16 februari 2022 om 23:13

Dus je stoort je eraan dat mensen overdreven zeiken op de ligt en dan denk je “weet je wat laat ik dat dan maar zelf beginnen doen over de vrij” ?

16 februari 2022 om 23:16

Dat klopt Lierse. Ik stoor me aan het afschrijven (want dat gebeurde er) van een De Ligt terwijl de beste verdediger ter wereld/van de Serie A hier een hand boven het hoofd wordt gehouden als hij nu met al z'n ervaring al enkele wedstrijden op rij van negatieve invloed is op de uitslag voor Inter. Dat moet je juist kunnen zeggen over de beste verdediger, helemaal als je een talentje als De Ligt daarop mag afbranden.

16 februari 2022 om 23:20

En zie je de ironie er echt niet van in?

16 februari 2022 om 23:24

We zijn in Nederland altijd van het afbranden van anderen. Laten we nou eens genieten dat we 3 verdedigers van wereldklasse hebben. De Ligt komt er echt wel en naarmate van Dijk en de Vrij ouder worden zal hij zijn rol moeten pakken. We hebben voor oranje 5 spelers die echt wat kunnen met een bal, laten we die dan ook gewoon opstellen. De rest is opvulling en kan wisselen naar de vorm waarin ze verkeren.

16 februari 2022 om 23:28

Eens Vakkie D. Eigenlijk is het ook een compliment dat ik ga zeiken op dit detail, maar het is nou eenmaal zo dat je 90 minuten + scherp moet zijn en als je als verdediger 'tevreden' bent met deze pot terwijl je de 2-0 kon voorkomen, dan ben je ook niet de beste verdediger. Hij zal ook zeker niet tevreden zijn, maar wat ik Kuyt en Ron Beton net hoor zeggen (dat het niet een fout is van De Vrij) vind ik naief.

16 februari 2022 om 23:30

Nee Lierse, daar zie ik geen ironie van in. Waarom mag je als De Vrij zijnde nu in een even zo waardeloze periode zitten als De Ligt in zijn begintijd van Juventus en mag een De Ligt daar volledig (en dan bedoel ik ook echt) volledig op afgerekend, afgebrand en afgeschreven worden en een De Vrij mag je niet eens een heel klein beetje kritisch analiseren? Dat vind ik niet ironisch, dat vind ik een beetje triest.

16 februari 2022 om 23:34

Nee dat je je duidelijk aan iets stoort en als tegenreactie net datgene gaat doen waaraan je je stoort, dat is pure ironie.

Vandaag kan je bijvoorbeeld niet zeggen dat de vrij een duidelijke fout maakt, en voor de rest speelde hij een uitstekende pot. Dat noemen ze spijkers op laag water zoeken, wat ik dan weer een beetje triest vind.

16 februari 2022 om 23:37

Nou Lierse, dan verschillen we van mening (wat helemaal prima is). Want die aangeschoten handsballen op 0,5 m waar pengels uit voort kwamen waren geen spijkers op laag water? Daarnaast ben ik geen fan van de style die De Vrij hanteert, ik vind hem onder druk te afwachtend. Ook bij Oranje. En dat spreek ik hier altijd uit en ik snap dat ik mensen tegen me in het harnas jaag en dat vind ik dan ook helemaal prima. Eindresultaat is dat de topverdediging van Inter er vandaag wel 2 om de oren heeft gehad.

16 februari 2022 om 23:41

De Ligt is toch geen talentje meer? Die ging naar Juve om te leren van Chiellini en Bonucci en dat doet ie nu al bijna 3 jaar. Dat is een vent geworden, maar veel beter dan bij Ajax vind ik hem nog niet geworden. De Vrij daarintegen herken je niks meer in van het menneke die 10-0 op de broek kreeg in Eindhoven. Denk dat De Ligt nog altijd potentie heeft om niveautje Van Dijk aan te tippen want hij is jong zat, maar dan mag hij wel vaart gaan maken met ontwikkelen en dan het liefst bij een club die geen Titanic representeert.

16 februari 2022 om 23:42

Dat waren soms ook spijkers op laag water inderdaad. En dat is ook een beetje triest.

Maar je snapt dus echt niet dat het wat vreemd is exact datzelfde te doen als hetgeen waaraan je je stoort net omdat je je aan dat ene stoort? Je zou ook gewoon even objectief kunnen kijken naar de zaken zoals je bij de ligt doet, dus het positieve in plaats van het negatieve. Maar dat is mijn mening.

16 februari 2022 om 23:45

Het punt is een beetje dat De Ligt veel, in mijn ogen, met alle respect, fouten heeft gemaakt, en als je met torenhoge verwachtingen kampt die om hem heen zijn gecreëerd, dan krijg je met keiharde kritieken te maken. En ter verdediging van De Ligt; De Vrij heeft nou eenmaal het “geluk” gehad dat hij naar Italië ging als niet meer dan een prima verdediger bij een prima club als Lazio, als De Vrij dan een foutje maakte, tja niemand verbaasde het, ook bij een club waarop je er niet meteen op wordt afgerekend. De Ligt is nou eenmaal gebombardeerd tot volgens sommige in Nederland 1 vd beste verdediger ter wereld en ging naar de grootste club uit Italië, en 1 vd bekendste in Europa, dan moet je er nou eenmaal meteeen staan. Moet je zien wat de buitenaardse spelers als Ronaldo Messi voor z’n kiezen krijgen; als die een opgelegde kans of penalty missen, dan staat de wereld in brand. De Vrij heeft obviously die hype niet gehad en dan boeit het niemand.Dit alles is niet de schuld van De Ligt uiteraard. Maar wel van de fans die van de daken schreeuwen hoe goed speler A wel niet is, en dan er niet tegen kunnen als ze dan ook keihard worden afgerekend als ze niet thuis geven.En er zijn natuurlijk ook spelers die, die hype zelf creëren bijv Ronaldo, die vind zichzelf natuurlijk de aller beste, Gelukkig maakt hij het 9/10 keer waar. Maar mag hij ook niet piepen als hij tegengeluid krijg als hij niets laat zien. Maar moet ook zeggen dat je hem ook nooit hoort klagen daar over. Maar goed, ik dwaal beetje af. Kortom; gecreëerde hype plus de verwachtingen niet waar maken is nou eenmaal gedoemd om uit te monden in kritiek..

16 februari 2022 om 23:47

@johnterry: helemaal eens. Ik vond De Ligt zn keuze om naar een minder voetballend elftal te gaan helemaal niet de juiste. Hij had veel voor Barcelona kunnen betekenen en veel meer bij een Bayern kunnen bereiken. Niet om heel arrogant nu uit de hoek te komen maar het is niet zo raar dat De Ligt in die drie jaar er niet heel veel op vooruit gaat als hij bij een elftal speelt dat niet beter voetbal speelt dan waar hij vandaan komt. De Vrij is een grote meneer geworden bij elftallen die wel een klasse beter voetballen dan Feyenoord destijds. Ik zou De Ligt Bayern, City of Ajax aanraden. Of Barcelona, als hij de boel daar a la Leonardo di Caprio wil redden

16 februari 2022 om 23:55

@maurootje: dat is toch mijn punt juist: De Vrij is nu toch ook al meerdere malen gebombardeerd tot de beste verdediger van de Serie A? Dan verwacht je toch dat hij niet halfslachtig gaat ingrijpen, nu al een periode? Al met al mogen 'we' als Nederlanders wel heel blij zijn met 3 verdedigers die er internationaal gezien vrij goed op staan haha.

16 februari 2022 om 23:58

Bayern, City of Ajax? Net alsof Ajax ooit hetzelfde niveau is als die andere teams. Jij zit aan goed spul hè? De Vrij is zeker beter dan een de Ligt

17 februari 2022 om 00:03

Qua spelopvatting kan De Ligt beter bij die clubs spelen dan Juventus ja. Is dat zo raar?

17 februari 2022 om 00:03

@john Terry, ik vind De Ligt zeker wel beter geworden. Bij Ajax zag het er meer spectaculair uit. Zeker omdat het Ajax van 18/19 gewoon erg goed en mooi voetbal speelde. Ook is het niveau in de Eredivisie natuurlijk heel anders. Daar kon De Ligt makkelijk elk kopduel winnen. Bij Juventus leert hij het prima en ook hoe het is als een club in verval raakt. Bij Ajax zat letterlijk alles mee. Blijkbaar ben ik een van de weinige die zo denkt.

17 februari 2022 om 00:13

Bij Ajax zat wel alles mee, vooral toen Modric er maar bij ging zitten tegen Frenkie Ik vraag me wel een beetje af of alles meezit als je Real loot dat drie jaar op rij niet was uitgeschakeld in de CL, als je vervolgens Juve krijgt dat gewoon de kamioen werd van de Serie A en op waarde wordt geklopt en als je ook in de poulefase een Bayern aardig in toom hebt weten te houden.

17 februari 2022 om 00:42

Nou zo bedoel ik het niet maar. Maar heel Ajax zat gewoon in een uitstekende flow met weinig blessures. Dan zitten dingen ook wel mee. Doet niets af van dat Ajax gewoon verdiende door te gaan. Maar nu hij bij Juve zit ervaart die meer tegenslag dan dat hij ooit bij Ajax heeft gehad. Is daarnaast ook meer geblesseerd geweest. Ook is de competitie veel zwaarder dan de Eredivisie.

17 februari 2022 om 00:56

Aah zo bedoel je, heel goed nader uitgelegd. Ajax heeft inderdaad in de wedstrijden zelf ook geen rare momenten "tegen" gehad. Ze lieten zelf Spurs totaal onnodig terugkomen en dat zal toch wel m'n eeuwige frustratie blijven. Verder eens, de Serie A maakt je alleen al door de weerstand meer mans natuurlijk. Plus dat hij ouder een vergrootglas lig/heeft gelegen door het transferbedrag en de bijkomende bombarie.

17 februari 2022 om 06:55

Ik zeg ook nergens dat je onterecht kritiek geeft, want kritiek op De Vrij is momenteel wel terecht namelijk

16 februari 2022 om 23:10

Je hebt hier lang op moeten wachten he? De Vrij was bij Lazio al een goede verdediger en heeft dit bij Inter jarenlang doorgetrokken. 19-20 beste verdediger van de Serie A en een ijzersterk 20-21 met een kampioenschap erbij. Maar na een paar zeldzame slechte wedstrijden op rij wordt hij alweer naar beneden gehaald. Apathisch, kom op zeg.

16 februari 2022 om 23:14

Nee hoor, want ik noem hem altijd al apathisch, ook bij Oranje. Ik vind hem echt een hele goede verdediger, maar met het stempel "beste van de Serie A' moet je ook kritisch kunnen zijn op een mindere periode. Hoge bomen vangen nou eenmaal veel wind. Ik zeg niet voor niets dat ik aanneem dat hij in een mindere periode zit.

16 februari 2022 om 23:20

Tsja, zo kan je allemaal maatstaven bedenken. Mijn geliefde De Ligt was wel een van de oorzaken waarom een Nederlandse club weer eens een halve finale CL zag spelen en stond daarom ook in het CL elftal van het jaar. Dat zie ik de beste verdediger van de Serie A dit jaar ook weer niet halen. De knockoutfase wordt in de CL op details bepaald en nu is De Vrij helaas daar niet een verdediger die punten voor je pakt vandaag.

16 februari 2022 om 23:30

Tsja, jouw geliefde verdediger was ook de oorzaak dat Oranje zich niet plaatste voor een eindronde en dat we op het laatste EK uitgeschakeld werden. En ja bij Ajax deed hij het goed. Maar hij is in Italië weliswaar fysiek sterker geworden. Maar als voetballer een stuk minder.

16 februari 2022 om 23:34

Oh joh, Burdym, met je laatste zin ben ik het helemaal eens. Sterker nog, ik vraag me af of hij overall beter is geworden bij Juve. De Ligt lijkt me geschikter voor Barca, Bayern, City of gewoon Ajax. En toen De Ligt die fouten maakte werd hij hier ook op zn zachtstgezegd kritisch bejegend (of gewoon totaal afgebrand), dan lijkt me het niet raar dat wanneer De Vrij al een periode in een mindere fase zit, je dat gewoon mag benoemen toch?

16 februari 2022 om 23:38

Mijn geliefde De Ligt was wel een van de oorzaken dat het Nederlands elftal uitgeschakelt werd tegen Tsjechie.
Laten we maar niet beginnen over zijn handsballen.
Ieder z'n voorkeur.

16 februari 2022 om 23:17

Grappig, deze “apathische” verdediger is al meerdere malen beste verdediger van de serie a geworden terwijl de door jou zo geliefde de ligt niet eens bij de beste 50 spelers zat. Je club voorkeur of misschien nog wel meer afgunst richting Feyenoord en ex Feyenoorders valt erg op in deze. Maar waar vond je deze verschrikkelijk slechte beste verdediger van de wereld (Italië staat toch bekend om zijn geweldige verdedigers) nog meer zo slecht dan?

16 februari 2022 om 23:24

Tsja, zo kan je allemaal maatstaven bedenken. Mijn geliefde De Ligt was wel een van de oorzaken waarom een Nederlandse club weer eens een halve finale CL zag spelen en stond daarom ook in het CL elftal van het jaar. Dat zie ik de beste verdediger van de Serie A dit jaar ook weer niet halen. De knockoutfase wordt in de CL op details bepaald en nu is De Vrij helaas daar niet een verdediger die punten voor je pakt vandaag. Ik vond hem verder, vooral ver van eigen goal, heel goed spelen/ingrijpen.

Zwaarbevochten, maar wat een heerlijk resultaat. De driedubbele wissel deed het hem echt, er kwam veel meer controle. Liverpool was na rust namelijk echt heel erg zoekende en had geen antwoord op het geslepen Inter.

Zakelijke overwinning.
Inter niet goed genoeg.

16 februari 2022 om 22:57

Liverpool was nog minder

16 februari 2022 om 23:08

Nog minder en alsnog winnen met 2-0 dat is wel knap

17 februari 2022 om 06:41

Inter was duidelijk de betere. Liverpool heel veel geluk met deze uitslag

Van Dijk speelde echt fantastisch

17 februari 2022 om 09:16

Pas op wat je zegt want volgens vele hier is hij subtop en zijn er 10 betere verdedigers op te noemen...

Zonde. Inter speelde echt gewoon goed, stond verdedigend goed en op het middenveld stond het ook goed, alleen in de aanval komen ze echt gewoon te kort om af te drukken tegen dit soort tegenstanders. Heb wel mooi voetbal van Inter gezien, vooral in de tweede helft, met name Skriniar en Bastoni speelde ijzersterk. Uiteindelijk komt dan toch nog de klasse van Liverpool en winnen ze de pot met 0-2 waardoor Inter een zware uitpot moet spelen. Jammer voor Inter.

16 februari 2022 om 23:01

Als je vooral die tweede goal ziet, dan staat Inter verdedigend toch niet zo heel goed?

16 februari 2022 om 23:04

Die 0-2 was verdedigend zeker niet sterk. Maar als we de hele wedstrijd erbij pakken en zien hoe de verdedigers hebben staan verdedigen krijgen ze toch wel complimenten. Het waren voornamelijk de aanvallers wie schuld waren dat Inter hier niet minimaal gelijkspeeld.

16 februari 2022 om 23:04

Als je heel die wedstrijd kijkt wel.

16 februari 2022 om 23:22

Maar dat is toch heel Hollands naief? De CL ko fase wordt bepaald op details, 90 minuten scherp zijn. En dat waren ze niet bij Inter. Zo zijn wij in Nederland er wel heel vaak ingetuimd.

16 februari 2022 om 23:31

Je kunt toch niet je verdedigers de schuld gaan geven wanneer je aanvallers er geen reet van bakken? Als je geen goals maakt word het lastig om uberhaupt een wedstrijd te winnen. Helemaal tegen zo'n topclub, als je dan zo lang verdedigend prima staat te spelen mag je veel meer te verwachten van je aanvallers. Je kunt niet altijd de schuld geven aan de verdedigers.

16 februari 2022 om 23:42

Ik ben de eerste die vind dat de beste verdediging de aanval is Het is niet voor niets dat ik Blind hier altijd zo ontzettend aan het prijzen bent En het klopt helemaal hoor wat je zegt. Maar Inter, dat toch goed in de organisatie leek te staan, krijgt er wel 2 om de oren en dat heeft vooral met concentratie te maken (en dan vooral bij goal nummer 2) en daar kan je de verdediging wel op afrekenen.

16 februari 2022 om 23:54

Tuurlijk kun je op die 2e goal de verdediging de schuld geven, die eerste goal vond ik een duidelijke keepersfout. Maar over de gehele wedstrijd gezien hebben ze wel gewoon ijzersterk staan verdedigen bij Inter hoor. Ik bedoel, je moet niet de minste voetballers afhouden, Salah, Mane, Jota en dan ineens Firmino en Luis Diaz. Van mij krijgen ze complimenten, ondanks het concentratieverlies na de 0-1 waar de 0-2 door kwam.

Stel je voor, jij staat als verdediger echt een fantastische pot te spelen, maar je aanvallers bakken er werkelijk waar helemaal niks van, en dan krijg je zo'n lullige 0-1 op je neus, dan zakt de moed je toch ook in de schoenen? In mijn ogen vrij menselijk. Uiteindelijk natuurlijk wel een 0-2 waardoor je in de return nauwelijks echt kans maakt tegen een club als Liverpool, bij een 0-1 had er nog vanalles kunnen gebeuren. Jammer wel voor die return!

16 februari 2022 om 23:59

Aguerooo over je tweede alinea kan ik kort zijn: dat is me meer dan eens in een seizoen (welliswaar op de amateurvelden, ik pakte geen 5 miljoen per jaar zoals De Vrij helaas) overkomen en dan kreeg ik ook de volle laag als ik die 2e goal zo lullig van me voeten laat afglijden. Ik vind dat je gewoon superkritisch moet zijn op de details in KO fase CL. Ik stond 89 minuten goed, dat telt niet echt. Vooral Italiaanse clubs hebben dat wel wat beter gedaan jaren geleden. En als er een Nederlandse club zo af gaat, zoals dat ons geliefde PSV en Ajax toch best vaak is overkomen, dan is het toch ook naief?

17 februari 2022 om 00:12

Nouja, gelukkig ren jij als verdediger ook geen 15km per wedstrijd, ook dat moet je niet vergeten, vermoeidheid speelt ook een rol. Waar Liverpool wissels kan plegen en gelijk of zelfs beter van word, kan Inter dit niet en moeten dus de vaste namen achterin blijven staan. Dat je superkritisch moet zijn uiteraard, maar die kritiek mag in mijn ogen volledig gericht worden op de spelers voorin. Bij een 1-0 voorsprong speel je een hele andere wedstrijd als verdediger dan wanneer je 0-1 achterstaat, helemaal wanneer je ook nog eens thuis speelt.

Je kunt het naief noemen, misschien is dat ook wel zo. Maar ik vind altjid wel, als spits mag je 20 kansen om zeep helpen, maar wanneer de verdediging 1 bal doorlaat, is dat hetgene waar dan over word gesproken en waar kritisch naar word gekeken door de meeste mensen terwijl als de aanvallers bijvoorbeeld uit al die aanvallen minimaal 2 of 3 goals hadden gemaakt, je als verdediger veel minder risico gaat nemen in aanvallend opzicht

Kunt het een domino effect noemen. Maar ik denk wel dat wij het met elkaar eens zijn, dus dat is het probleem niet haha.

17 februari 2022 om 00:15

Wij zijn nu ook redelijk op de details aan discussiëren. Wij zijn het eens. Ik ben daarbij blij dat ik geen 15 km (meer) per wedstrijd aan het rennen ben

Zo zuur voor Inter zeg. Voor die 1-0 waren ze echt constant dreigend en had Liverpool eigenlijk niks te vertellen. Ze gaan alleen zo slecht om met de gevaarlijke momenten. De ene keer is een pass te hard of te zacht. En dan krijg je een fenomenale kopbal tegen en een gelukkige goal van Salah. Inter mist gewoon nog steeds de kwaliteiten om in dit soort duels effectief te zijn. Net zoals tegen Real in de groepsfase. Jammer maar het wordt heel lastig voor ze op Anfield.

16 februari 2022 om 23:06

Dzeko is echt gewoon te traag voor dit niveau, voor de Serie A een van de beste maar tegen Liverpool, City en PSG is het gewoon niet goed genoeg.

Henderson met captain-waardige invalbeurt. Liverpool ging veel beter spelen met hem. Mooie pot, tegenvallend Liverpool maar laten toch weer zien dat ze ook heel effectief kunnen zijn. Grote stap naar de volgende ronde!

Uiteindelijk was de individuele klasse van Liverpool de winnaar.

Inter speelde echt top, alleen misten zij zij zowat op elke positie een wereldtopper, een Dzeko was matig, Vidal was een ramp, Handanovic kan niet meer.

Jammer voor Inter!

16 februari 2022 om 23:02

Je kan toch niet serieus menen dat Vidal een ramp was?

16 februari 2022 om 23:04

Uhm jawel?

Die werd echt in de 1e helft overlopen, zijn handelingsnelheid was super sloom, zijn tackels waren altijd te laat.

Heb jij wat anders gezien dan ?

Heb genoten van Calhanoglu bijvoorbeeld.

16 februari 2022 om 23:05

Vond hem ook niet bijzonder spelen. Niet slecht, maar als je weet wat Barella kan brengen scheelt dat flink.

16 februari 2022 om 23:05

En in de tweede helft was hij gewoon samen met heel het team echt sterk. Het was niet 1 van de beste van inter, maar dramatisch is gewoon echt zwaar overdreven.

Hummels tegen Bayern eerder dit seizoen was dramatisch.

16 februari 2022 om 23:07

Overal waar de bal was in de eerste helft zag je vidal. Voetballend misschien niet al te best, maar qua passie en strijd echt een topwedstrijd van hem.
Verder mooi voor Bobby dat hij zijn goal meepikt. Is toch vaak ondergewaardeerd vanwege zijn statistieken, maar mensen die wedstrijden van liverpool kijken weten dat hij andere spelers in staat stelt om hun ding te doen

16 februari 2022 om 23:05

Vidal speelde gewoon prima hoor. Bracht veel vuur en won veel duels. Vond vooral Martinez en Dzeko veel te weinig brengen.

Nog niet helemaal het spel wat je zou willen zien van Liverpool, maar ergens hebben ze dan wel de controle over de wedstrijd. Wat een luxe met de wissels tegenwoordig. Hopelijk blijft dit eens zo, in plaats van blessure na blessure.

16 februari 2022 om 23:29

Jota heeft een enkelblessure opgelopen... Hopelijk niet te ernstig, maar de blessurevrije selectie heeft niet lang geduurd 😅

Het is toch ongekend ook he, al hield dzeko iets meer overzicht dan kon het 3-0 staan




Jammer maar wel te verwachten natuurlijk. De defensie in het middenveld is echt goed maar de aanval is te zwak voor dit niveau. Dzeko kan het nog wel in het spitsenwalhalla genaamd Serie A maar voor de knock outs van de CL komt hij gewoon tekort. En Lautaro is het ook niet op topniveau.

Uiteindelijk is het wel gewoon zeer ongelukkig vandaag dat Liverpool wint en zeker niet verdient, maar het kwartje dat bij de 0-2 goed viel, viel bij inter net fout.

Jammer maar nu kan de focus terug volledig op de competitie komen te liggen. Of er moet een wonder op anfield gebeuren maar daar geloof ik persoonlijk niet echt in met deze aanval.

16 februari 2022 om 23:03

Dzeko was echt dramatisch in zijn passing en keuzes. Ook is hij inderdaad te traag. Leuk voor de Serie A maar als Inter de absolute top wil uitdagen moeten ze wel met iets beters komen.

16 februari 2022 om 23:07

Absolute top zit er totaal niet in. Sinds het vertrek van Lukaku en Hakimi mag die ambitie nog wel een jaar of 3 in de koelkast.

16 februari 2022 om 23:12

Tuurlijk komen ze niet gelijk in de absolute top maar als ze een beetje een snelle spits hadden dan had Inter hier een beter resultaat mee gehaald. Er lag zo ontzettend veel ruimte met name bij Trent Alexander-Arnold. Het is dat Inter er zo ongelofelijk slecht mee omgaat.

16 februari 2022 om 23:16

Met die twee eerder genoemde namen en nog versterkingen erbij (Dzeko als back up bijvoorbeeld, nog een extra aanvallend ingestelde middenvelder) dan zou ik ze serieus een outsider vinden.

Maar snelheid voorin is wel het grootste manco inderdaad. Daar zijn vorig jaar echt verscheidene toppers mee gewonnen in de serie A. Het kan dit jaar ook de titel kosten.

16 februari 2022 om 23:27

Lierse97

Inter zat jarenlang achter Messi aan. Misschien van de zomer kijken wat er mogelijk is. Messi en PSG lijkt geen match. In de serie A kan Messi weer opbloeien. Als een Dzeko daar scoort, dan moet Messi dat helemaal kunnen. En dan in CL alles op hem afstemmen om top uit te dagen

16 februari 2022 om 23:36

Marketingtechnisch zou het leuk zijn maar dan krijg je een Juventus scenario waarin inter zich financieel moet overgaloperen voor een gesloten boek. En dan had Juve door fiat nog een stuk meer geld dan inter nu.

Ik zie liever dat ze in jeugd investeren.

16 februari 2022 om 23:05

Helemaal met je eens. Dzeko kan niet meer met zijn leeftijd iedere wedstrijd een top wedstrijd spelen en Lautaro is echt veel te wisselvallig en dat mag niet wil je zulke wedstrijden winnen.

16 februari 2022 om 23:09

Ik heb toch echt een haat liefde verhouding met Lautaro, soms doet die echt geweldige dingen maar hij is altijd de helft van het seizoen slecht en een echt klinische spits gaat hij nooit worden.

Mocht er een Engels team langskomen met een miljoen of 80 moet je hem gewoon meteen laten gaan (als dat geld 100% geherinvesteerd mag worden).

17 februari 2022 om 07:32

Lautaro is gewoon een spits waarvan je weet dat hij in een wk/cl finale 1 op 1 mist op het moment suprême. (Wanneer je hem echt echt nodig hebt zal die altijd falen)

Dit gebeurt te vaak bij inter. In de competitie scoren ze er vaak op los maar in bepaalde wedstrijden zoals deze maar ook tegen Milan 2 weken geleden en de eerste groepswedstrijd tegen Madrid worden alle kansen verprutst en sta je met lege handen. 50/50 pot maar Liverpool heeft dan net dat beetje meer ervaring en kwaliteit om dan wel te scoren. Inter komt er uiteindelijk wel. Door zulke wedstrijden te spelen wordt je uiteindelijk alleen maar beter.

Ongekend wat onverdiend. Zo zonde. Gemis van Barella was goed te merken.

Zet dan ook gewoon mensen bij die palen

16 februari 2022 om 23:03

Of zet een betere keeper neer

16 februari 2022 om 23:14

Volgend jaar Onana

16 februari 2022 om 23:20

Tenzij die perongeluk weer een verkeerd pilletje inneemt.

16 februari 2022 om 23:47

Kan hij het helpen dat zijn vrouw steeds de verkeerde paracetamol inslaat…

17 februari 2022 om 01:01

"andre voor de dertigste keer: de groene pilletjes zijn doping! De blauwe liggen in de bovenste la."

Ongelooflijk onze CL-campagne tot nu toe. De groep des doods met twee vingers in de neus overleeft en nu na één wedstrijd tegen Inter al met anderhalf been in de volgende ronde. Het was tactisch een interessante wedstrijd beide ploegen dat elkaar het voetballen beletten met goed druk zetten, bij beide ploegen hadden de middenvelders amper of geen tijd wat ervoor zorgde dat beide ploegen het heel veilig speelde in de opbouw. Maar goed we zijn echt een absolute topclub geworden, we moeten zelf niet meer de beste ploeg zijn om te winnen. We slaan gewoon toe op dodelijke momenten en dat is een kenmerk van een echte topclub.

16 februari 2022 om 23:09

Klopt inderdaad dat Liverpool dodelijk effectief is. Maar het spel van Liverpool is wel ongelofelijk riskant met zoveel ruimte achter. Het is dat Inter een trage spits had maar tegen een PSG geef je Mbappã£â© bijvoorbeeld precies wat hij wil. Zeker met Trent die verdedigend sowieso kwetsbaar is. Vorig jaar zag je dat ook al tegen Real. Dat moet wel beter bij Liverpool als ze de CL willen winnen.



Geen hele goedw pot, vooral zuur voor Inter dit resultaat. De Vrij en ook Dumfries prima pot. Inspeelpases, overzicht, kopsterke en rust bij DV zijn echt van een hoog niveau.

Tot 75 minuten niet veel aan de hand. Inter begin tweede helft zelfs beter maar het gaat om details. Twee doelpunten tegen is beetje oneerlijk als je naar de wedstrijdbeeld kijkt. De spelers leken beetje ontdaan na de tegentreffer. Tweede goal was heel ongelukkig maar Liverpool heeft ontzettend veel kwaliteit. We missen killerinstinct.

Niveau van de serie a is toch wel bedroevend, 1 champions leauge in 16 jaar.
Europese top onwaardig.

16 februari 2022 om 23:29

In die jaren heeft Juve wel een paar keer in de finale gestaan, waren gewoon ongelukkig. Neemt niet weg dat er bij de Serie A wel een inhaalslag nodig is, vooral op commercieel niveau

Geweldig. Zo goed was het op zich niet van Liverpool maar als je zo dodelijk effectief bent fantastisch en dan uit met 0-2 winnen bij inter meer dan prima

Op basis van de wedstrijd onverdiend gewonnen, maar toen Henderson, Keita en Diaz erin kwamen werd Liverpool gevaarlijker en beter. Die 2 goals hebben we daarom ook gewoon afgedwongen door goed spel en kunnen we de technische staff misschien wel credit geven voor het wisselbeleid.

De Vrij was niet helder en wilde eraf, ik vond het zeer slecht om te zien dat hij er gewoon op gehouden werd door de coach, die wilde het niet horen, maar we beoordelen de vrij nu wel weer met een onvoldoende....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren