Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool haalt ‘jonge Iniesta’: ‘Hij zal een speler van wereldklasse zijn’

Laatste update:

Naby Keïta is vergelijkbaar met Andrés Iniesta, vindt Timo Werner. De middenvelder van RB Leipzig, die komende zomer de Bundesliga-club gaat verlaten om zich aan te sluiten bij Liverpool, is een belangrijke speler voor die Roten Bullen, aldus Werner, die stelt dat zijn 23-jarige teamgenoot uit Guinee wereldklasse kan gaan worden.

Werner, die zelf als groot talent wordt beschouwd en dit seizoen al negentien goals en zeven assists heeft gemaakt, zegt dat Keïta enorm veel kwaliteiten heeft: “Naby zal een speler van wereldklasse zijn, want hij heeft alles”, aldus de Duitse spits in gesprek met FourFourTwo. “Ik vind dat hij vergelijkbaar is met Andrès Iniesta, hetzelfde soort speler.”

“Hij kan ook dribbelen, schieten en scoren. Hij heeft veel kwaliteiten dat de jonge Iniesta ook had. Ik denk niet dat Naby slechter gaat worden, integendeel. Hij wordt alleen maar beter”, besluit Werner. Keïta, die voor minimaal 65 miljoen euro verkast, is dit seizoen bij tijd en wijle belangrijk voor Leipzig, met een totaal van acht doelpunten en zes assists.

Verwacht jij dat Naby Keïta het goed gaat doen bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hm, dat is nou net niet de speler met wie ik Keita zou vergelijken.. Iniesta speelt 100% op techniek en inzicht, Keita speelt veel meer op fysiek. Ik zie in ieder geval weinig van Iniesta terug in Keita.

8 april 2018 om 15:52

Ik denk dat je Keita en Kante door elkaar haalt? Keita is een rasvoetballer pur sang! Een mix van fysiek, techniek en snelheid. Doet veel dingen op gevoel en tegenstelling tot Kante dat is puur fysiek.

8 april 2018 om 16:04

Dan moet je misschien wat meer wedstrijden van Naby checken. Bizar ook hoeveel duimpjes omhoog deze, ver van realiteit staande, reactie oplevert.

8 april 2018 om 16:40

Gelijk ook twee Liverpool supporters vol in de aanval... zonde weer dat er aan het eind van zo'n reactie dan zo'n snauw bij moet.. Ik ga niet pretenderen dat ik Keita elke week zie spelen, maar de keren die ik hem heb zien spelen zie ik er gewoon geen Iniesta in. In mijn reactie zeg ik ook nergens dat het een type Kante is trouwens, ik meld alleen dat Keita veel meer op fysiek speelt dan Iniesta. Iniesta is een rasvoetballer pur sang. Daar lijkt mij zelf niks aan gelogen eigenlijk.. Ik zeg nergens dat Keita geen dribbelaar is, of al die andere dingen die juist benoemen, ik zeg alleen dat hij die dingen die hij doet veel meer zijn fysiek voor gebruikt. Daarom vind ik hem in zijn speelstijl gewoonweg niet op Iniesta lijken.

11 april 2018 om 17:09

Naby Keita voetbalt een beetje als Ard van Peppen

dat komt omdat die op trainingen waarschijnlijk wat mannetjes voorbij dribbelt zoals werner het iniesta zag doen op tv. toen dacht hij hé mijn teamgenoot deed vanochtend op de training ook zoiets.
Het zegt natuurlijk helemaal niks want ook ik kan een omhaal scoren zoals ronaldo dat deed maar dan ga ik niet zeggen dat ik kwa speelstijl op ronaldo lijk

8 april 2018 om 18:12

@portheus: heel veel sterkte door zoveel kracht achter de bal te krijgen zoals Ronaldo deed. Hij springt daarnaast ook nog eens vrij hoog. Ik denk dat je wel even moet trainen voordat jij zo'n perfecte uitvoering kan geven, maar ach.

OT: Keita is een redelijk allround middenvelder met de nodige technische bagage. Tijd zal het leren of hij meer een Iniesta (het toonbeeld voor de creatieve offensieve middenvelder) of een Pirlo (de sterspeler op technisch defensief vlak) wordt.

İs eerder een type kante, dan een type İneista. Sowieso ben ik benieuwd wanneer er ooit weer een grote, donkere Afrikaanse spelverdeler zal opstaan. Seedorf was volgens mij de enige, en ook de laatste. (officieel geen Afrikaan, weet ik)

8 april 2018 om 16:37

Nee man, keita is veel meer een technicus dan kante. Gekke vergelijking. Wel is het zo dat keita iets verder teruggetrokken speelt, zou hem eerder met veratti dan iniesta vergelijken.

8 april 2018 om 17:52

Wat praat jij? HahahahA Seedorf en dan Afrikaan je bedoelt dan zwarte speler ? Wat is dit voor onzin🤣😅

Ik vind dat Werner wel gelijk heeft. Het is een "type" Iniesta. Dat wil zeggen een zelfde soort voetballer. Pink Lady en Elstar zijn beide zoete appels maar toch net iets anders. Wat ik wil zeggen is dat ze qua manier van voetballen op elkaar lijken wat dus niet wil zeggen dat ze de exacte zelfde kwaliteiten hebben.

8 april 2018 om 16:05

Dat zegt Werner toch ook niet?

8 april 2018 om 16:17

Maar veel anderen denken dat wel. Die snappen het niet, dus een goede, ophelderende reactie.

8 april 2018 om 16:39

Precies, beide erg technische, creatieve middenvelders. Iniesta is alleen in alles nog net iets beter natuurlijk maar dat is dan ook de beste middenvelder van de afgelopen 30 jaar.

8 april 2018 om 16:43

Iniesta speelt ook bij Barcelona wat al jaren een wereld elftal heeft. Dat komt ook mede door Iniesta. Keita kan wellicht richting zijn niveau groeien. Dat moet de komende jaren blijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren