Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flick verrast met definitieve selectie en stelt vaste waarde ‘zwaar teleur’

Laatste update:

Hansi Flick heeft de definitieve selectie voor de oefenwedstrijden tegen Japan en Frankrijk bekendgemaakt. Enkele gevestigde namen ontbreken en er is ook een plaatsje voor Pascal Groß. De middenvelder van Brighton & Hove Albion maakt op 32-jarige leeftijd zijn debuut voor de nationale ploeg van Duitsland.

Enkele grote sterren die ontbreken zijn Leon Goretzka en Timo Werner. Eerstgenoemde is erg teleurgesteld in de keuze van Flick, daar hij zich dit seizoen eindelijk weer in de basis van Bayern München had weten te spelen. “Werner en Goretzka zijn niet in vorm en moeten aan bepaalde dingen werken. Maar ik ben ervan overtuigd dat ze terug zullen keren bij het nationale team”, zei Flick over de situatie.

Daarnaast werden nog vier spelers buiten de selectie gelaten, die wel actief waren op het WK in Qatar afgelopen winter. Het gaat om David Raum, Lukas Klostermann (beiden RB Leipzig), Thilo Kehrer (West Ham United) en Matthias Ginter (SC Freiburg). Verder heeft Flick wel plek voor Felix Nmecha, de middenvelder van Borussia Dortmund werd in maart voor het eerst bij de selectie gehaald en mag zich nu weer opmaken voor duels met zijn land.

Andere grote namen als Kai Havertz (Arsenal), Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Leroy Sané (allen Bayern München), Ilkay Gündoga, Marc-André ter Stegen (beiden FC Barcelona) en Antonio Rüdiger (Real Madrid) zijn wel opgenomen in de selectie. Omdat het EK van 2024 wordt georganiseerd door Duitsland zelf, hoeft het land geen kwalificatiewedstrijden te spelen. De ploeg van Flick oefent daarom op 9 september tegen Japan en op 12 september tegen Frankrijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Raum vind ik wel raar want die lijkt dit seizoen weer beetje op zijn oude niveau te komen en zoveel goede linksbacks buiten Gosens zijn er niet. Goretzka en Werner meer dan terecht. Beide spelers teren nog puur op hun naam. Vooral Werner lijkt met het jaar slechter te worden. Havertz mag je van mij ook passeren, presteert namelijk ook helemaal niks.

wanneer ik iets lees als "speler X is niet in vorm, daarom zit ie er niet bij".
om dan vervolgens namen te zien waarbij ik denk... kijkt deze vent, of zijn scouting uberhaupt wedstrijden van de spelers?
er zit echt niveau bulgarije, roemenie en andere b/c-landen bij duitsland tegenwoordig.. echt een droevig niveau.

denk dat hansi flick daar ook niets aan kan doen, die heeft gewoon een beroerde lichting tot zijn beschikking. hoop dat hij er wat van kan maken.

zonder goede spits wordt het gewoon heel lastig... fullkrug is leuk en aardig voor laatste 15minuten ofzo, maar dat is geen spits voor hoe duitsland wil voetballen.
havertz vind ik ook niet veel. is ook geen spits natuurlijk. en dat werner dan thuis wordt gelaten want hij is niet in vorm... dat is in potentie denk ik je beste spits op dit moment. en ja werner is ook niet veel soeps, maar voor hoe duitsland wil spelen is dat wel de optie denk ik.

middenveldje met kimmich,gundogan,wirtz wordt je wel vrolijk van. hopelijk kunnen ze dat goed draaiend krijgen

31 augustus 2023 om 11:46

Echt een droevig niveau? Hun basis speelt bijna allemaal in de absolute top. Daarnaast is het in mijn optiek meer dan terecht dat Goretzka en Werner niet opgeroepen worden. Geeft de spelers misschien extra motivatie. Kan Koeman een voorbeeld aan nemen. Die blijft spelers oproepen die niet meer presteren en spelers thuis laten die wel presteren. De bank is inderdaad wat minder bij Duitsland, maar droevig niveau vind ik ook weer niet.

31 augustus 2023 om 12:03

Jij kijkt ze blijkbaar wel. Dan ben ik eens benieuwd welke van de genoemde spelers niet in vorm zijn. Dat je net Fullkrüg noemt, de topschutter van de BuLi vorig seizoen en een goed scorende spits bij Duitsland, tempert de verwachtingen wel.

31 augustus 2023 om 12:14



Niveau Bulgarije / Roemenie? Weet niet wat jij er van verwacht maar dit is in potentie gewoon een top-5 selectie ter wereld. Wirtz en Musiala zijn een van de grootste talenten ter wereld buitencategorie net als een Bellingham, Pedri, Saka dat bijv. zijn. Met Neuer en Ter Stegen heb je 2 topkeepers. Kimmich in mijn optiek de beste cvm ter wereld, dan kan je Gundogan en Goretzka daar nog naast neerzetten, Kimmich kan uit nood ook als rechtsback. Als winger heb je met Sane, Gnabry, Reus, Brandt, Adeyemi en Hofmann nog voldoende opties. Wirtz kan je daar ook neerzetten, zodat Musiala op 10 kan. In de spits kan je met een valse spits als Havertz of Muller spelen en Fullkrug werd vorig jaar gedeeltelijk topscorer van de BL. Dat is alles behalve een slechte spits. Ook Werner en Moukoko kan je daar nog neerzetten. Het is geen Klose of Gomez niveau, maar we moeten ook niet doen of het niveau Bulgarije / Roemenie is. Achterin heb je met Sule, Rudiger en Schlotterbeck centraal genoeg keuze. Als linksback kunnen Raum en Gosens prima spelen. Kortom prima elftal.

31 augustus 2023 om 13:19

Musiala en Wirtz zijn zeker goede talenten maar nog niet van het niveau Bellingham, Saka of Pedri.

31 augustus 2023 om 13:23

Musiala mag je daar zeker wel tussen zetten.

31 augustus 2023 om 13:37

Als hij dit seizoen doorpakt door ook in de Champions League en internationaal voor Duitsland belangrijk te zijn dan zeker. Voor mij zit hij ondanks zijn uitstekende seizoen, afgelopen jaar, nog net onder deze 3 spelers.

31 augustus 2023 om 13:39

Wirtz is dat nog niet omdat hij bij Leverkusen speelt. Die zit over een paar jaar bij de wereldtop. Musiala is zeker wel van niveau Bellingham, Saka, Pedri. Hier doe je niet alleen deze spelers, maar ook de Bundesliga mee tekort

31 augustus 2023 om 13:57

Hij heeft al meer laten zien in de CL dan Saka.

31 augustus 2023 om 14:10

Leuke popie jopie opmerking Lierse..

31 augustus 2023 om 14:44

Het is een goedkope reactie op een goedkope opmerking. Blijkbaar is CL relevant voor hem, maar dan niet voor Saka opeens?

Musiala is een elitetalent. Uiteraard minder laten zien dan Saka maar die is dan ook gewoon ouder.

31 augustus 2023 om 15:17

Musiala heeft ind e CL meer laten zien dan Saka (uberhaupt nooit CL gespeeld) en Pedri. Bovendien een goed WK gespeeld. waarom zal hij niet op dat level zitten? Sterspeler van Bayern.

1 september 2023 om 13:55

Daar gaat het niet om. Saka heeft internationaal voor Engeland uitstekend gepresteerd. Musiala heeft geen van beide gedaan. 2 assists en 0 goals voor een aanvallende middenvelder in de Champions League is niet goed genoeg. Een leuk talent maar nog geen gevestigde jonge speler zoals die andere 3.

31 augustus 2023 om 14:00

Jou nemen we dus niet serieus meer. Wat een belachelijke mening heb je, sorry hoor. Hoe kan je Duitsland in godsnaam tussen Roemenië en Bulgarije zetten? Heb je de teams waarvoor alle spelers spelen wel eens gezien?

Best logisch.. gewoon de spelers kiezen die op dit moment het best in vorm zijn.

Waarom verdeeld Duitsland haar spelers in 'offensive' en 'defensive'? Dat slaat toch nergens op.

31 augustus 2023 om 12:11

Als ik naar de fluïditeit van het hedendaagse voetbal kijk, vind ik dit eigenlijk helemaal niet zo'n gek idee. Is Kimmich een verdediger of een middenvelder? Is Havertz een middenvelder of een aanvaller? En Brandt?

31 augustus 2023 om 14:01

Is toch juist hartstikke logisch? Ik vind het altijd raar als selecties bekend worden gemaakt en je aanvallers bij middenvelders ziet staan. Dit is lekker duidelijk.

Hier zou Koeman een voorbeeld aan kunnen nemen, gewoon de spelers selecteren die het beste in vorm zijn en klaar.

31 augustus 2023 om 12:21

Vroeger roemde wij de Duitsers voor juist de vaste kern. Zo'n Podolski die overal de bank warm hield maar in het Duitse elftal altijd leverde. Depay is nu een beetje onze Podolski, verschil is dat Podolski meer een teamspeler was

31 augustus 2023 om 13:12

Deels mee eens. Clubvorm zegt weinig.. van Persie uit vorm bij Arsenal of Man United kon bij Oranje zo een hattrick maken.

Werner had toch wel de absolute potentie om de spits te worden van het Duitse Elftal. Maar wat stelt die kerel zwaar teleur sinds zijn transfer naar Chelsea. Ongelofelijk wisselvallig en heeft nooit meer die killerinstinct gehad wat hij in zijn eerste periode bij Leipzig wel had. Nu mist Duitsland nog steeds een topspits zoals een Klose dat ooit was voor Duitsland.

31 augustus 2023 om 12:16

Mwah. Killerinstinct heeft hij nooit echt gehad. Vind hem nooit echt koelbloedig genoeg geweest om hem een topspits te noemen. Altijd wel relatief wat kansen nodig.

Hij is pijlsnel. Misschien wel te snel voor zijn voeten en brein soms...

31 augustus 2023 om 12:30

Hij had in zijn eerste periode echt wel dat killerinstinct hoor. Anders scoor je niet 28 goals in 34 wedstrijden in de Bundesliga destijds in 19/20. Daarom had hij zijn transfer naar Chelsea afgedwongen. Ik had gewoon veel meer van Werner verwacht. Helaas faalde hij bij Chelsea en ook zijn 2e periode bij Leipzig is erg wisselvallig.

31 augustus 2023 om 12:17

Ja ik was er ook van overtuigd dat hij het zou maken. Zijn rendement bij Leipzig zat in zijn laatste jaar op het niveau van Haaland en Lewandowski. Ik schrijf hem alleen nog niet af. Vorig jaar eindelijk weer terug op het oude nest maar helaas lang out geweest door een gescheurde enkelband.

31 augustus 2023 om 12:37

Teert puur op 1 goed seizoen. Het seizoen dat Leipzig in de halve finale van de CL kwam en nog wat meer vanuit de omschakeling speelde.

Werner had ik er gewoon bijgehaald hoor. Pijlsnel en altijd gevaarlijk.

Verder ben ik niet geimponeerd over de defensie. Waar is Bella Kotchap? Zat er ook altijd bij toch?

Verder: Klostermann speelt amper bij Leipzig volgens mij, snap ik niks van. Snelle CV die ook RB kan, ideaal.

Kehrer er niet bij is logisch. Speelt niet eens bij West Ham met een Coufal voor zich op de RB en centraal Aguerd & Zouma voor zich.... En zelfs Ogbonna viel eerder in vorige week.

Goretzka snap ik niet, maar goed. Zal wel er uitendleijk bijkomen. Idem dito voor Werner.

31 augustus 2023 om 12:28

Klopt over de verdediging. Ik zou er echt over nadenken om Kimmich weer lekker standaard rechtsback te maken. Ze hebben daar al wat namen geprobeerd: Wolf, Henrichs, Hofmann en Kehrer. En dat zegt wel wat denk ik.

En met Rudiger en Sule zou je een degelijk centrum moeten hebben.

Linksback zie ik ook dat ze wat namen hebben getest: Raum, Gosens en Henrichs ... niet echt wereldtop.

31 augustus 2023 om 12:40

Tsja. Ik zou Kimmich altijd opstellen als CVM. Wereldspeler daar. RB speelt hij tegenwoordig te weinig in mijn ogen. OF hij moet al ala Mancity/arsenal als inverted back spelen...

Ik zou gewoon Klostermann - Sule - Rudiger - Raum/gosens aanhouden. En desnoods Bella-Kotchap.

Of met 3 man achterop en dan met Can als CV in het midden, die voetbal brengt.

31 augustus 2023 om 14:05

Klostermann is tegenwoordig ook bankspeler bij Leipzig en als hij dan speelt is het altijd in het centrum, ook als ze met 3 achterop spelen. Haha net als ons komt Flick er blijkbaar ook niet uit..

Het is wel echt bijzonder dat hij maar 1 spits heeft opgeroepen.

31 augustus 2023 om 14:09

Flick speelt wel vaker met Havertz als diepste spits. En met de optie om daar Gnabry te posteren vind hij het met Fullkrug blijkbaar voldoende..

Leuk dat Gross er eindelijk bij is, laat al jaren een heel constant niveau zien in de PL. Imo had hij er al in 2018 erbij moeten zittrn ipv een Rudy.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren