Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Lisandro Martínez ging tekeer tijdens tirade in rust van Manchester Derby’

Laatste update:

Lisandro Martínez heeft afgelopen zondag in de rust van de Manchester-derby een flinke tirade gehouden, zo melden Engelse media. United keek op dat moment in het Etihad Stadium al tegen een 4-0 achterstand aan en moest uiteindelijk een pijnlijke 6-3 nederlaag incasseren tegen Manchester City na hattricks van Erling Braut Haaland en Phil Foden.

United ging zondag gigantisch af bij stadgenoot Manchester City. Vanaf het allereerste fluitsignaal werden de elf van Ten Hag met de rug tegen de muur gezet. Haaland en Foden waren tijdens de eerste helft van de derby beiden goed voor twee treffers, waardoor United met een beschamende 4-0 ruststand de kleedkamer opzocht. Bruno Fernandes zou als aanvoerder als eerst het woord hebben genomen en zijn ploeggenoten hebben verteld dat het hen aan geloof ontbrak, waarna Martínez zijn tirade begon. Volgens The Sun schreeuwde het tweetal zo hard tegen hun ploeggenoten dat zij te horen waren door medewerkers in de spelerstunnel van het Etihad Stadium.

Ten Hag accepteerde de uitbarstingen en zou er geen problemen mee hebben dat spelers het woord in de kleedkamer nemen. Fernandes bekritiseerde zijn ploeg na de wedstrijd nogmaals. “De houding en het geloof vanaf het begin waren niet goed, en dat gaf ons veel problemen en zorgde ervoor dat we vroege doelpunten moesten incasseren. In de tweede helft moesten we beter voor de dag komen, die was veel beter. We kregen wat meer controle over het spel en waren moediger aan de bal”

"We zijn echt teleurgesteld, maar het is tijd om ons te richten op de volgende wedstrijd en de prestaties die we al eerder bereikt hebben, moeten we in ons achterhoofd houden”, vervolgde Fernandes. “We moeten saamhorigheid creëren en deze nederlaag mag niet voor enige frustratie zorgen.” Het was de tweede keer dit seizoen dat United in de rust met 4-0 achterstond, nadat het in augustus met dezelfde score onderuit ging op bezoek bij Brentford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja Martinez, de intentie is goed. maar is hij die dat moet doen? Het heeft ook niet echt geholpen

4 oktober 2022 om 10:48

Nouja, het heeft het resultaat geen invloed gehad, maar Manchester United heeft wel de tweede helft met 2-3 gewonnen. Dus qua spel heeft de tirade wel degelijk invloed gehad op de spelers.

4 oktober 2022 om 10:53

Alsjeblieft Hein, mensen die naar een gewonnen helft wijzen hebben er echt weinig van begrepen hoor als de uitslag alsnog 6-3 is.

4 oktober 2022 om 11:28

Ach Hein, wat een flauwekul. Als je al 4-0 achterstaat in de rust, dan heb je een helft sowieso pas 'gewonnen' als je niet meer incasseert in die tweede helft.

4 oktober 2022 om 12:07

Gewoon gelijk hoor Hein, het zegt gewoon of je een helft beter of slechter was dan de tegenstander. Wel moet je er rekening mee houden dat de stand van de eerste helft natuurlijk wat kan zeggen over de instelling van de tegenstander in de 2e helft.

4 oktober 2022 om 12:24

We weten toch allemaal dat t enige wat telt is dat je de derde helft wint!

4 oktober 2022 om 12:53

Dan mag Hein het woord azijn in zijn naam hebben staan, maar de rest kan er hier ook wat van hoor. Wat Hein zegt klopt toch tot op de letter?

Je kan geen direct causaal verband trekken tussen de tirade en de betere tweede helft. Maar je kan ook niet zeggen dat het niet geholpen heeft, de tweede helft was duidelijk beter.

Maar nee, alles is slecht, alles is kut. Nuance is flauwekul etc.

4 oktober 2022 om 13:04

Zal even een causaal verband trekken dan voor de betere tweede helft @murki, City heeft zowat hun 4 beste spelers gewisseld en speelde verder op zo’n 70%. Snap echt niet hoe men met zulke onzin beredenering kan komen als “2e helft was inderdaad beter” en dan totaal al het context uit het oog verliezen. Dit is net alsof City de 2e helft met 9 man zou spelen en dan zeggen dat de 2e helft beter ging, ja no shit sherlock😅.

4 oktober 2022 om 13:32

murki, hoe is het een ding dat je een helft kunt winnen? Dat is toch gewoon klets? Een wedstrijd is 90 minuten, die kan je winnen, verliezen of gelijk spelen. De helften leveren niets op. Het is dus gek om te zeggen dat Utd een helft gewonnen heeft. Naast het feit dat City het wel best vond na de 6-1 - of eigenlijk daarvoor al.

4 oktober 2022 om 10:50

Tja, het hangt er net van af hoe je er naar kijkt. Je kunt ook zeggen dat ze de tweede helft met 3-2 hebben gewonnen..

4 oktober 2022 om 11:03

Beetje hetzelfde als blij zijn met een 3-2 winst in de return wanneer je de eerste pot met 4-0 verloren hebt.

City nam gas terug en daar mag United gigantisch blij mee zijn. Dit had echt historisch kunnen zijn

4 oktober 2022 om 10:51

Niet geholpen? 1e helft 4-0, 2e helft 2-3 als het beide appart was..

4 oktober 2022 om 10:55

Want dat had ook maar iets te maken met de uitspraken van Martinez? Geloof je dat nou serieus? City deed gewoon rustig aan en de wedstrijd was allang gespeeld.

4 oktober 2022 om 10:59

Want jij denkt dat dat helemaal geen effect heeft? Geloof je dat serieus? Blijkbaar was er toch iets anders de instelling bij united was anders.

4 oktober 2022 om 11:04

Misschien is deze realiteit nog wel veel erger, wanneer je als United zijnde niet met de juiste instelling de manchester derby in kan. Dan moet je toch eens goed in je selectie gaan kijken wat voor ongelofelijke lamzakken je dan in je team hebt

4 oktober 2022 om 11:05

Tuurlijk heeft dat geen effect hahaha. Even aanzetten van City en ze scoorde zo simpel weer 2 keer.

Het enige wat anders was, was dat de wedstrijd al gespeeld was. Daarom deed City rustiger aan en kwam er iets meer ruimte.

4 oktober 2022 om 11:05

Nou sommige spelers als Sancho en Rashford lopen erbij en denken dat ze god zijn. Die zal ik echt niet meer opstellen.

4 oktober 2022 om 12:04

Geloof jij nou echt dat er in de 2e helft een gelijk gemotiveerd City stond als in de 1e helft? Men nam gas terug tot 50% en liet na de 4-1 weer even zien dat het een walk in the park was.

4 oktober 2022 om 15:24

Voor die 2 tot 3 ton per week kun je niet verwachten dat die jongens zich uitsloven

4 oktober 2022 om 10:52

Het zegt veel dat hij het moet doen. Betekent dus dat er voor Martinez niemand anders in de selectie was die de rest eens goed toespreekt wanneer dat nodig was.

4 oktober 2022 om 11:12

Was in het Spaans, daarom hielp het niet

"ten Hag accepteerde de uitbarstingen en zou er geen problemen mee hebben dat spelers het woord in de kleedkamer nemen. "

Die zat natuurlijk nog steeds nee te schudden, heb hem alleen maar dat zien doen tijdens de wedstrijd

Haha dat vind ik toch wel mooi. Martinez die net nieuw is bij een van de grootste clubs ter wereld, even zijn zegje komt doen in de kleedkamer met alle grote supersterren. Ik ben benieuwd of hij met zijn tirade indruk heeft kunnen maken op spelers zoals Cristiano Ronaldo. In elk geval wel op de andere spelers want Manchester United heeft wel de tweede helft met 2-3 gewonnen. Ik zie ook wel een toekomstig trainer in Martinez. Een echte temperamentvolle gifkikker die niet op zijn mondje is gevallen. Ik hou er wel van, lekker een directe benadering.

4 oktober 2022 om 10:51

2-3 gewonnen omdat ze de wedstrijd lieten lopen

4 oktober 2022 om 10:54

Ederson was anders niet blij met 3 tegen goals.

4 oktober 2022 om 10:54

Haha dit wilde ik net zeggen. 2e helft was beter.. nog dramatisch maar beter.

4 oktober 2022 om 10:55

Alle grote supoersterren?
Alleen Ronaldo was dat voorheen, verder is dat het hele probleem van United; een gebrek aan supersterren en een overvloed aan middelmatigheid

4 oktober 2022 om 11:20

Gelukkig maakt niet niet uit of hij indruk maakt op spelers die op de bank zitten, als het maar gebeurd op de 11 die in het veld staan.

4 oktober 2022 om 11:21

De tweede helft gewonnen… hahaha die moet ik onthouden🤣🤣 Tot op het bot vernederd met 6-3 maar ach, we hebben de tweede helft gewonnen! Hoe verzin je het 😂?

4 oktober 2022 om 11:31

Ik ga ook stuk hier 😄😄

4 oktober 2022 om 11:59

Welke supersterren ?

4 oktober 2022 om 12:35

Ja City nam ook gas terug wisselde vollop. Ook on tweede helft was United gewoon kansloos...

Het is goed dat hij dat doet. Je kon natuurlijk niet van hem verwachten dat hij zou gaan dirigeren over de laatste linie, maar het is wel goed dat hij uit zijn slof schoot. Het was een complete afgang. En dat doet wat met hem. Grinta toch haha!

Wat een strijder die Martinez, die was natuurlijk uitgeput na zijn tirade en kon daardoor zich op het veld niet meer aan de malaise onttrekken in de tweede helft. Jammer dat hij in de eerste helft niet hetzelfde vuur en passie kon laten zien, maar de rode loper uitlegde voor de aanval van City.

4 oktober 2022 om 11:20



En toch is Martinez een flinke upgrade ten opzichte van Maguire en Lindelof. Zet Martinez bij City neer en hij komt moeiteloos mee. Je gaat mij niet wijs maken dat een Akanji beter is, die ik wekelijks zag schutteren bij Dortmund.

4 oktober 2022 om 11:31

Zeker, hij is direct de beste verdediger bij Utd, maar dat is ook niet zo moeilijk als je zag wat daar al liep. De enige die nog recht van spreken had was Varane en daar was vooraf al wel van duidelijk dat hij niet de leider zou gaan zijn omdat ie dat bij Real ook niet was.

Alsnog, je kunt wel kritisch zijn op je ploeggenoten, maar zelf stond ie te slapen bij de 5-0.

Ik vond die Akanji het absoluut niet slecht doen, samen met Ake achterin - die ook geen echte cv is. Maar zo zie je ook meteen wat een duidelijk systeem met een speler kan doen. Pep is de beste om zwakheden van zijn spelers te compenseren/maskeren door zijn systeem erop aan te passen en ze alleen dingen te laten doen die ze wel goed kunnen.

4 oktober 2022 om 12:35

Samcro als je niet kritisch mag zijn op ploeggenoten wanneer je zelf niet perfect speelt, dan moet heel United stil zijn in de kleedkamer. Daar heb je ook niks aan. Vreemde logica hier van mensen die vinden dat Martinez niks mag zeggen omdat hij zelf de fout in ging. Bruno Fernandes speelde ook een draak van een wedstrijd. Het ontbreekt United aan karakter, daarom snap ik de aankopen van Ten Hag wel, allemaal spelers met karakter (behalve Eriksen). Spelers als Varane Dalot De Gea Rashford Sancho McTominay Fred Maguire (in mindere mate) hebben dat allemaal niet.

4 oktober 2022 om 13:35

Waarom wordt hier zo vaak alles omgedraaid? Ik zeg dat ie zelf stond te slapen, niet dat ie niet kritisch mag zijn...of lees jij iets anders? Natuurlijk mag je kritisch zijn, maar je mag zelf ook wel het voorbeeld geven en dus alles geven ipv zo afgetroefd te worden. Of is het dan opeens wel toegelaten omdat de wedstrijd toch al gespeeld was? Maar dat gaat dan niet op voor de helft winnen zoals sommige clowns hierboven daar een ding van maken.

5 oktober 2022 om 23:55

Je mag best kritisch zijn, maar zo'n opgefokte tirade van zo'n kabouter, daar zit niemand op te wachten.

Martinez doet me denken aan die ene ploeggenoot die altijd alles en iedereen de schuld geeft, behalve zichzelf. Martinez stond toch echt in het hart van de defensie en hij is er toch echt mede verantwoordelijk voor dat Manchester United 90 minuten lang helemaal scheel getikt werd. Iets met hand in eigen boezem, Lisandro...

Toch wel pijnlijk dat zijn tekortkomingen zo worden blootgelegd in de Premier League. En die gekken in het rode gedeelte van Manchester hebben gewoon bijna 70 miljoen neergelegd voor dit heethoofd. Ajax lacht zich nog steeds kapot, meer dan 150 miljoen euro voor Antony en Martinez... Bij dat soort bedragen zou je verwachten dat United 2 'wonderkind' gekocht heeft die behoren tot de grootste talenten ter wereld!

4 oktober 2022 om 11:15

Net of hij er iets aan kan doen dat city een veel betere ploeg heeft, al jaren op rij de 'beste' spelers koopt en er simpelweg een voetbalmachine staat.Je snapt er bar weinig van aan je reactie te zien. United is in opbouw, dat duurt minimaal 2 jaar voordat er (hopelijk) een geoliede machine staat.

4 oktober 2022 om 11:51

Ach, daar heb je er weer zo een die gaat roepen dat een ander er 'bar weinig van snapt'. Altijd vrij akelig om te zien, want je zegt eigenlijk dat jij als 'orakel' het wel allemaal begrijpt.

4 oktober 2022 om 12:34

Niet zo gek om te roepen dat je er bar weinig van snapt Volgasvoetbal, gezien je reactie vol met willekeurige aannames. En je de suggestie wekt dat je vanuit een langer bestaande afkeur tegen Martinez zit te roeptoeteren.

4 oktober 2022 om 13:09

Als er niks aan te doen is, omdat City die machine is die jij zegt, wat zit Martinez dan te schreeuwen in de rust. Kan ie beter even rustig aan doen.

4 oktober 2022 om 11:22

Waar kun jij uit opmaken dat hij ook niet zelf de hand in eigen boezem heeft gestoken? Je roept maar wat, zonder het hard te kunnen maken.

Ook dat zijn tekortkomingen bloot worden gelegd. Hij is al speler van de maand geworden, 2 x beste van de wedstrijd, alle supporters zijn vol lof over hem, maar jij laat het blijken alsof het een miskoop is. Je hebt werkelijk waar geen idee waar je over praat.

4 oktober 2022 om 11:25

Mensen zitten te wachten totdat hij een slecht wedstrijd speelt om hem vervolgens volledig af te kraken alsof hij bij FC Bal op 't Dak moet spelen.

4 oktober 2022 om 13:11

Niemand weet of hij de hand wel ook in eigen boezem heeft gestoken. Sterker nog; Misschien is die uitbarsting in de rust er ook helemaal niet geweest….want de bronnen. Zijn ook twijfelachtig in dit artikel. Dus zullen we gewoon aannemen dat dit gewoon nooit is gebeurt?

4 oktober 2022 om 11:26

Je hebt er toch echt vrij weinig kijk op. Hij haf voor de wedstrijd 1 van de beste statistieken van alle verdedigers. Dat het complete team dat volledig af gaat tegen het beste team van de competitie zegt dan niks.

4 oktober 2022 om 11:38

En jij laat mij ook wel altijd lachen. 331 reacties en 67 punten daar waar je er dus 88 had kunnen hebben. 21 reacties van jou waren dus dusdanig slecht dat ze verwijdert zijn en je een punt aftrek hebt gekregen. Dat zijn er nogal wat op het totaal aantal reacties. Over hand in eigen boezem steken... Daarnaast is hij player of the month in augustus geworden voor Manu, dus met betrekking tot die tekortkomingen valt het nog wel mee, los van zijn statistieken. Maar echt onderbouwen doe je je stelling niet. Dus of Ajax echt zich kapot lacht weet ik niet, ik moet in ieder geval wel altijd glimlachen als ik dit soort domme en niet onderbouwde reacties lees.

4 oktober 2022 om 11:50

Hij deed een Aron Wintertje 😉

4 oktober 2022 om 12:10

Wat leuk dat jij Licha zo persoonlijk kent zeg! Zou je hem de groeten kunnen doen van mij?

4 oktober 2022 om 12:50

Haha volgasvoetbal. Ach, Martinez heeft ook een wedstrijd verloren en kan gelijk het niveau niet aan. Wat een grapjas en opportunisme ten top.
Hij is al een paar keer man of the match geweest, en zelfs nu was hij één van de minder slechtere.
Als je nu concludeertdat Martinez de PL niet aankan, dan kan Bruno Fernandes dat ook niet, en hoort hij geen Argentijns international te zijn.

4 oktober 2022 om 12:56

O jee, bespeur ik daar frustratie van een PSV fan? Die aan de ene kant blij was dat hun 'toppers' bleven maar het toch ook een soort schaamte voelde omdat ze die 'toppers' aan de straatstenen niet kwijtraakte en nu al jaren wachten op een echte top transfer? Die verdrietig is om de recente resultaten maar o zo graag wil dat de Europese grootmachten ook weer eens Eindhoven aandoen om een speler op te halen zodat er weer vol trots en euforie op de borstjes geslagen kan worden. En oh wat is het vervelend dat ze Amsterdam wel aandoen en daar spelers weghalen voor meer dan waar PSV ooit van kan dromen, de afgunst is zelfs over 125 kilometer goed te voelen. Nou, we voelen met je mee Volgasvoetbal

4 oktober 2022 om 13:36

Dit is zo ontzettend zwak en exact hetzelfde niveau als de reactie waar op gereageerd wordt. Stelletje droeftoeters zitten er toch onder 'fans' van Neerlands topclubs.

4 oktober 2022 om 17:36

Zegt de "fan" van een Engelsche topclub. Over droeftoeters gesproken.

4 oktober 2022 om 12:58

Wat kan Martinez er aan doen dat de middenvelders hun mannetjes laten lopen zowel Mctominay en Eriksen...

Vind het wel iets komisch hebben. Je staat CV, 4-0 achter, jouw directe tegenstander heeft er net voor rust 2 ingelegd + een assist gegeven. Vervolgens het woord nemen en dan wederom diezelfde directe tegenstander er na rust 1 laten scoren en 1 assist te laten geven. Geinig.

4 oktober 2022 om 11:06

Heb de wedstrijd niet gezien maar in de samenvatting was het toch echt 2x varane en bij de corner mctominay die hem liet inkopen. Dat neemt niet weg dat martinez wss ook niet geweldig speelde maar bij de eerste 4 goals treft hij zeker geen directe blaam

4 oktober 2022 om 11:27

Nog erger dan dat hij bij de derde van Haaland hem zomaar uit zijn rug laat lopen. Do as I say, don't do as I do...

4 oktober 2022 om 12:38

Nogmaals, zo'n simpele redenering. Wie moest er dan wat zeggen volgens jou Samcro? Niemand is het enige antwoord dat je met jouw logica kan geven. Prima hoor. Maar je snapt zelf ook wel dat dat onzinnig is in zo'n wedstrijd.

4 oktober 2022 om 13:37

En idd nogmaals trek jij een conclusie waarbij je mij dingen toeschrijft die ik nooit gezegd heb. Do better.

4 oktober 2022 om 11:17

Geinig dat je alles bij 1 persoon neerlegt. Als je voetbal een beetje volgt weet je dat het een teamsport is. Linksom of rechtsom, verdedigen doe je met zn allen!

4 oktober 2022 om 11:17

@TD: jij hebt de wedstrijd geloof ik niet gezien

Als je als verdediger 4 doelpunten om de oren krijgt in een halve wedstrijd, lijkt het mij vooral een teken dat je even je mond moet houden.

4 oktober 2022 om 11:05

Achja Fernandes trekt ook zijn mond open, terwijl die altijd voorop gaat in de malaise. Die jongen heeft nog nooit een goede wedstrijd tegen de top 6 gespeeld

4 oktober 2022 om 12:00

Nou toevallig was hij te stoppen tegen Arsenal. Liep voorop in de strijd en had goede steekballen.

Goeie zelfreflectie van Martinez. Volgende keer misschien eerst naar jezelf kijken en daarna na het team.

Je zag hem in z’n eerste wedstrijd al iedereen coachen en de leiding willen nemen achterin. Ja er zijn verder ook geen leiders die opstaan.

4 oktober 2022 om 11:19

precies dat! Hij probeert het iig...city is simpelweg veel verder. Dus zn afgang vond ik het helemaal niet.

4 oktober 2022 om 11:33

Onzin, Utd ging naïef het veld op door geen breker of in ieder geval defensief spelende mid op te stellen. Eriksen en SMT hadden nooit samen mogen spelen, daar had minimaal een Fred of Case bij moeten staan. Case valt tot nu toe tegen dus Fred was logisch geweest samen met SMT of Eriksen.

En dan nog, het is een totale afgang geweest en gelukkig ziet Ten Hag dat ook zo ipv te doen alsof dit allemaal niets voorstelt.

Mag hopen in de spiegel. Want hij was alles behalve een uitzondering. Leek alsof die met andere dingen in zijn hoofd dan de wedstrijd.. totaal afwezig tijdens alle goals eigenlijk

4 oktober 2022 om 12:12

Met die insteek kan niemand de ploeg aanspreken. Iedereen bij United was ondermaats

4 oktober 2022 om 12:40

Jawel, de trainer..

4 oktober 2022 om 15:50

Grappig, captainrol dan ook maar afschaffen. Want je mag alleen wat zeggen als je zelf goed speelt. hmmm...

Zou ook eens moeten gebeuren bij PSV! Slappe hap. Je mag best op je plek worden gezet als je er totaal niks van bakt.
Al dat brave gelul, erop klappen met z'n alle.

Dat Martinez over een gebrek aan instelling klaagt kan ik mij nog wel voorstellen. Ondanks dat hij zelf ook een erg zwakke wedstrijd speelde, gaat hij er normaal gesproken wel altijd vol voor.

Maar Bruno Fernandes die klaagt over een gebrek aan inzet bij zijn ploeggenoten?! Het moet niet gekker worden! De eerste die verzaakt en altijd super laks is op het veld, gaat zijn ploeggenoten betichten van een gebrek aan inzet... Dat is echt bizar in mijn optiek. Sowieso dat hij aanvoerder is, daar snap ik al niets van.

Eric heeft met Antony en Martinez grinta binnen gebracht. Je kan je afvragen waarom Martinez uit z'n slof schiet. Ik vraag me af waarom doen die andere zogenaamde grote mannen het dan niet ? Martinez was kennelijk pissed off vanwege de instelling van enkele kollega's . Heerlijk zo'n strijder. Is misschien net wat er momenteel ontbreekt in amsterdam.

Volgens mij ga je altijd tekeer tijdens een tirade?

Wie denkt dat het probleem van MU bij de defensie zit heeft geen verstand van voetbal. Het probleem lligt erin dat de voorhoede van MU niet genoeg druk zet bij de opbouw en het middenveld al eveneens niet aansluit of druk zet. MC kon met het halve elftal naar voren opschuiven zonder enige strobreed in de weg te worden gelegd. Vervolgens moeten de verdedigers kiezen tussen de man die de pass geeft (debruyne met name) aanvallen of achteruit lopen. Ze kozen voor het laatste. Maar als je vanuit het middenveld geen druk zet bij de opbouw, vervolgens geen druk zet op de man die de pass moet geven, dan komt je hele verdediging in de problemen. MU speelde schijterig voetbal, leek wel geïntimideerd door de kwaliteit van de tegenstander.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren