Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrees over knieblessure Lisandro Martínez wordt werkelijkheid

Laatste update:

Lisandro Martínez is de komende twee maanden niet inzetbaar vanwege een knieblessure, zo meldt journalist Gastón Edul maandag. De Argentijn moest het veld tegen West Ham United (3-0 winst) na 65 minuten spelen geblesseerd verlaten. Geluk bij een ongeluk is dat Martínez niet geopereerd hoeft te worden.

De voormalig Ajacied speelde een dijk van een wedstrijd tegen West Ham, tot het noodlot na iets meer dan een uur spelen toesloeg. Vladimír Coufal belandde na een duel vol op het been van de Argentijn, die aanvankelijk door wilde spelen.

Twee minuten later ging hij er echter weer bij zitten en moest hij noodgedwongen worden gewisseld voor Raphaël Varane. Volgens manager Ten Hag ziet het er ‘niet goed uit’ voor de centrumverdediger.

“Het ziet er niet goed uit, we kunnen nu alleen maar hopen dat het meevalt. We zullen moeten wachten op de juiste diagnose, maar het lijkt erop dat hij weer enkele duels moet laten schieten”, gaf manager Erik ten Hag direct na de wedstrijd al aan.

“Het is niet alleen vervelend voor hem, maar voor het hele team”, besloot Ten Hag, die zijn ploeg zondag overtuigend zag winnen van West Ham. Rasmus Højlund opende de score, waarna Alejandro Garnacho er met een dubbelslag 3-0 van maakte.

Het is niet de eerste keer zijn dat Ten Hag het zonder Martínez moet stellen. De linkspoot kwam dit seizoen pas acht Premier League-duels in actie. Hij kampte eerder met een voetblessure.

Tegen Wolverhampton afgelopen donderdag maakte Martínez pas weer voor het eerst de negentig minuten vol. Nu moet hij dus zeker twee maanden lang vanaf de kant toekijken.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind hem een heel belangrijke pilaar onder Erik. Speelt ook echt tot het uiterste voor United. Echter is de kans dat hij geblesseerd raakt met zijn speelstijl wel hoger. Martinez zou in de verdediging bij United altijd als eerst op het papiertje staan, en daarna kijken of Varane of Maguire ernaast gaat.

4 februari 2024 om 17:57

Hij is ook een belangrijke pilaar. Hij is onderdeel van ten hags no.1 CB paar die vorig seizoen zo goed als altijd speelde. Logisch dat het minder loopt als je die mist. Grote aderlating.

4 februari 2024 om 19:29

Misschien op dit moment wel de belangrijkste??!! Misschien samen met Casemiro. Je zag tegen Wolves zijn impact in de verdediging al. Opbouwend erg goed en belangrijk. Met zijn gif en felheid krijgt die de verdediging mee. Dat zal een groot gemis weer zijn.

Toen die vorig seizoen weg viel zag je United ook minder presteren.

Erg zuur dit

Pff net terug en nu dit.. Hopelijk valt het toch nog enigszins mee. United is met Martinez toch wel een stuk sterker

Wat triest voor die jongen, als je ziet wat voor absolute topverdediger hij is geworden. Iedereen speelt veel beter met Martinez in het veld, hopelijk valt zijn blessure mee.

5 februari 2024 om 19:06

En dan nog te bedenken dat vele hier lacherig over hem deden toen hij voor United tekende, na de 1ste speelronde nog meer. En kijk hem nu eens, misschien wel de beste speler die ze hebben bij Man utd. Een sterkhouder voor bijna elke PL ploeg.

Lisandro, sterkte!

Wat een topper is hij. Zo zonde dat hij geblesseerd is nu.. Goede reclame voor Ajax dat Martinez, Alvarez en Kudus goed aarden in de Premier League en Tete en Riedewald het ook redelijk doen.

5 februari 2024 om 17:28

Pijnsteijn ik weet niet of dat zo werkt. Tegenover die paar namen kun je ook altijd wat spelers zetten die totaal niet aarden. Maar het kan uiteraard geen kwaad.

De opbouw met of zonder Martinez is echt een wereld van verschil. Hopelijk gaat hij nog in actie komen dit seizoen. Zonder hem gaan we weer een niveautje zakken

Zonde dit man, belangrijkste speler van dit United. Ploeg speelt gelijk veel beter met hem

Tja, ik wil het nog wel eens zeggen: wat heb ik me vergist in deze jongen. Ik zag het niet dat hij een versterking zou zijn. Maar de laatste paar wedstrijden dat hij weer terug is laten weer eens zien hoe belangrijk hij voor ons is geworden. Zoveel energie, die overgenomen wordt door de rest van het team. Voetballend kan hij ook makkelijk mee. Zonde als het weer een lange blessure is.

5 februari 2024 om 17:27

Ja echt heel zonde. Vorig seizoen zagen we het verschil ook duidelijk tijdens zijn lange blessure.

De vrees was dat jet einde seizoen zou zijn voor hem, met slechtste scenario voorbereiding volgend seizoen moeten missen als er banden kapot zouden zijn.
Nu zijn het "maar" 2 maanden. Met wedstrijden in April en Mei zal hij nog van grote waarde (kunnen) zijn.

Maar voor nu is het weer een groot gemis en zijn we met dede verdediging weer aardig terug bij af de komende 2 maanden.

Moet komende zomer flink wat versterkingen in de verdediging komen en aantal verpatsen.

Ah aan de afbeelding te zien kan hij dus wel met echt pijn buiten de lijn blijven rollen.

In ieder geval sterkte aan Martinez en Manchester, is natuurlijk een goede verdediger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren