Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lampard lijkt Lijnders trap na te geven na ongekende woordenwisseling

Laatste update:

Frank Lampard kreeg het afgelopen woensdag tijdens het duel tussen Liverpool en Chelsea (5-3) aan de stok met de bank van de tegenstander. Op social media doken beelden op van een verhitte discussie tussen de manager van Chelsea en diens collega Jürgen Klopp. Lampard gaat op de persconferentie in aanloop naar het duel Wolverhampton Wanderers van komende zondag in op de onvriendelijkheden tijdens het treffen op Anfield en wijst naar één specifiek persoon, met wie hij Pepijn Lijnders zou bedoelen.

Vlak voordat Trent Alexander-Arnold vanuit een vrije trap de 2-0 op het scorebord zette, kreeg Lampard het aan de stok met de bank van Liverpool. Op de beelden die via social media verschenen, lijkt het alsof de manager van Chelsea een verhitte discussie voert met Klopp. In werkelijkheid reageerde Lampard op de ‘arrogantie’ van Lijnders, zo meldt onder meer Goal-journalist Nizaar Kinsella.

“Als mensen opspringen, tegen mij praten, grijnzen en glimlachen en dat de hele tijd, denk ik dat de code daarmee gebroken is”, verwijst Lampard naar de zogenaamde ‘zijlijncode’, waaraan coaches zich dienen te houden in Engeland. “In mijn ogen overschreed de bank van Liverpool, en één persoon in het bijzonder, de grens, waardoor het arrogant overkwam”, zegt de manager van Chelsea, zonder de naam van Lijnders concreet te noemen.

“Ik heb de video gezien, die dingen worden op social media vaak herhaald. Mijn twee jonge dochters zitten op social media, dus daar heb ik spijt van”, zo tekent de BBC op uit de mond van Lampard. In de video is te zien dat hij hij richting de bank van Liverpool roept: Only title you've ever won and you're giving it the big un, fuck off. “Ik heb er geen spijt van dat ik mijn team met passie heb verdedigd. Misschien had ik het op een andere manier kunnen aanpakken, door die taal niet te gebruiken.”

“Maar laat ik duidelijk zijn: sommigen suggereerden dat ik boos was vanwege het juichen van Liverpool. Absoluut niet, want ze mogen zoveel juichen als ze willen na dit seizoen. Ik had na de wedstrijd graag een biertje gedronken met Klopp, maar er gebeurden op de bank dingen die ik niet vind kunnen. Niet Klopp, maar mensen achter hem op de bank overschreden de grens en dat irriteerde me”, geeft Lampard te kennen.

Klopp zegt op de persconferentie in aanloop naar het duel tussen Newcastle United en Liverpool dat hij er niet van gecharmeerd is dat Lampard over het voorval blijft praten. “We zijn niet arrogant, maar juist het tegenovergestelde. Je kan dat niet over onze bank zeggen”, stelt Klopp. “Frank toonde zich heel erg competitief en dat respecteer ik. Voor mij is dat na de wedstrijd volledig over. Hij moet leren dat het klaar is wanneer het laatste fluitsignaal geklonken heeft. Het is niet oké om er daarna nog over te praten en dat heeft hij wel gedaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet waarom maar Lijndens lijkt mij ook een vreselijke vent. Kwam ook heel groots binnen bij NEC maar heeft hopeloos gefaald daar.

25 juli 2020 om 10:12

Dat is het probleem van veel assistenten bij topclubs. Ze gaan echt van zichzelf geloven dat ze superblelangrijk zijn en onmisbaar. Maar de meesten, niet allemaal, mislukken zwaar als ze op eigen benen gaan staan.

25 juli 2020 om 10:26

Moet direct aan Meulensteen denken.

25 juli 2020 om 12:24

Meulensteun was een prima veldtrainer, echt een van de beste. Maar veldtrainer zijn is heel iets anders dan hoofdtrainer, dan komt er ineens zoveel meer bij te kijken.

25 juli 2020 om 10:39

Als je niet weet waarom is je mening echt helemaal niets waard. Dan kun je m de volgende keer beter voor je houden. Lijnders blijkt een geweldige assistent te zijn. Klopp werkt graag met hem en hij is op dit moment de beste trainer in de wereld.

25 juli 2020 om 11:11

Van Gaal deed het ook geweldig met Andries Jonker als assistent en van die laatste heb ik geen hoge pet op. Ik weet niet precies hoe belangrijk de rol van de assistent is bij Liverpool. Misschien is Lijnders heel belangrijk maar het is in wedstrijden vaak wel een vervelende man. Ga gewoon lekket in je dugoit zitten ipv dan deze onzin

25 juli 2020 om 11:16

Dat bedoel ik. Je weet niet hoe belangrijk hij is. Maar feit is dat de beste trainer ter wereld hem graag als assistent heeft. Ik zie hier vooral veel mensen die hem niet mogen vanwege zijn gedrag en daar zijn kwaliteiten op baseren. Wel fijn om zulke dingen gescheiden te houden. Ik mag Ronaldo niet per se, maar vind hem wel een fantastische voetballer. Zelfde geldt voor Mourinho als trainer in zijn eerdere periode.

25 juli 2020 om 11:42

Het kan ook gewoon samenloop van omstandigheden zijn. Een assistent is niets anders dan een werkpaard bij topcoaches. Dat Lijndens hier arrogant is is wel
Duidelijk. Liverpool doet er goed aan om zulke gasten de laan uit te sturen. Ik bedoel het is ‘maar’ een assistent

25 juli 2020 om 12:00

Wat is er precies erg aan arrogant zijn dat je ervoor ontslagen moet worden? Moet Ronaldo dan ook ontslagen worden? Wat zijn de criteria precies? ik wacht graag je antwoord af.

25 juli 2020 om 12:15

Helemaal mee eens. Hoe die man zich gedroeg bij NEC getuigt van een misplaatst zelfbeeld wat mij betreft.

Ik ken Lampard totaal niet als een snel geïrriteerd of arrogant persoon.. als trainer niet maar ook niet als speler. Dus er zal wel iets gebeurd zijn want Frank doet dit ook niet zomaar. The only title you ever won..😂, vond het wel een goeie reactie hahaha.

25 juli 2020 om 10:33

Precies, als zelfs Lampard je verbaal gaat aanvallen, dan heb je het bont gemaakt. En wat mij wel opvalt is dat Lijnders elke wedstrijd als een halve zool langs de kant staat met raar opzwepend, en bovenal, zwaar overdreven gedrag. Het is net een klein kind dat zijn papa wilt nadoen (in dit geval Klopp) en daarin helemaal doorslaat. Vrij triest allemaal.

25 juli 2020 om 11:51

Mwah ik vind wel dat Lampard zich als coach redelijk makkelijk uit de tent laat lokken. Pas bijvoorbeeld ook al die opmerking richting United en de penalties. Desalniettemin kan ik me wel voorstellen dat Lijnders hem irriteert, daar heb ik namelijk ook last van. Die staat bij elk moment als een hofnar te springen en schreeuwen.

Ik denk dat bij veel meer wedstrijden en meer clubs onderling wel eens dergelijke irritaties zijn over en weer. Komt nu toch over als een slecht verliezer...dat je tijdens de wedstrijd je emoties niet de baas bent kan ik begrijpen,maar dagen later daar nog over bezig zijn vind ik voor een persoon als Lampard beetje jammer.

25 juli 2020 om 10:20

Het viel mij ook al op dat Lampard een heel slechte verliezer is. Vorig jaar maakte hij ook een enorm drama over die Spygate met Bielsa, nadat hij door diezelfde Bielsa een nederlaag had geleden.

25 juli 2020 om 10:20

Dit is wel erg gekleurd naar de situatie kijken. Ik denk dat hij antwoord geeft aan vragen over de gebeurtenis en niet zelf erover begon.
Een incident en meteen een slechte verliezer, terwijl hij zowel als voetballer als trainer zich vrijwel altijd als een gentleman heeft gedragen en zich nog steeds gedraagt.

25 juli 2020 om 10:24

Ik neem aan dat je wel kan begrijpen dat deze vragen gesteld worden en niet dat die aan tafel schuift en het zomaar rond kakelt. Tuurlijk had hij kunnen zeggen “ik praat er liever niet meer over” maar dit zijn gewoon antwoorden op vragen in een mooi jasje gestoken. Geen slechte verliezer whatsoever imo.

25 juli 2020 om 10:35

Ik vind dan eerder dat je het mag hebben over de Liverpool assistent, in plaats van Lampard te bekritiseren. Die hele actie van die assistent was nergens voor nodig, helemaal aangezien het kampioenschap van Liverpool al lang en breed binnen is en Lampard enkel vol lof daarover heeft gesproken.

25 juli 2020 om 10:39

Een grootheid als Lampard moet er toch gewoon boven staan. Als Klopp nu zo’n wangedrag vertoonde, dan begrijp ik de verontwaardiging. Maar je gaat nu toch niet a la Mourinho op randzaken focussen.

25 juli 2020 om 10:42

@viswoestijn,als dat zo is ben ik t met je eens,maar je kreeg alleen Lampard in beeld met zn reactie. Dat hij aanleiding heeft om zich kwaad te maken zal zo zijn,ik zie Lijnders eigenlijk nooit nadrukkelijk in beeld tijdens wedstrijden buiten wat bemoeienissen met wissels die ingebracht worden. Maar je zag aan Klopp dat hij nogal verbaasd was om de reactie van Lampard,die was zich nergens van bewust. Tja, assistenten willen zich nogal eens profileren,zal Lijnders dan zeker even op een verkeerde manier hebben gedaan.

25 juli 2020 om 10:41

Tis zo lekker hypocriet van Klopp. Als iemand het boek niet sluit na wedstrijden is het Klopp wel. Kijk naar elke keer dat Klopp punten heeft na te liggen. En helemaal hoe hij Atletico af liep te zeiken naderhand.

25 juli 2020 om 11:27

Als het gunstig valt hoor je ze er niet meer over en moet niemand er iets meer over zeggen, maar o wee als het in het nadeel is. Dit geldt overigens voor zowat alle coaches in het topvoetbal, waaruit ook meteen blijkt dat ze de realiteit ook moeilijk onder ogen kunnen zien. Misschien wel een eigenschap die ze juist zover gebracht heeft, maar het is hypocriet en lachwekkend om volwassen mannen zo te zien doen.

25 juli 2020 om 12:04

Ja echt he. Dan moet zelfs de wind eraan geloven, die tirades van Klopp.

25 juli 2020 om 14:19

Haha Klopp stelt zich in zijn reactie nederig op en nog is het niet goed. Komt het door jullie verlies of overall rampzalig seizoen van die 2 Londonse clubjes? De pot verwijt de ketel weer....jullie moeten toch wat gewend zijn met de Mourinho's en Wengers van deze wereld qua hypocrisie en lachwekkend gedrag??

25 juli 2020 om 15:57

Hoe is dit niet hypocriet van Klopp en hoe kan je dit nederig noemen (letterlijke woorden van Klopp)? Deze opmerking is arrogantie ten top: "hij moet leren dat het klaar is wanneer het laatste fluitsignaal geklonken heeft. Het is niet oké om er daarna nog over te praten en dat heeft hij wel gedaan."

Pepijn Lijnders is een geweldige engnek en doordat de Engselse pers hem zo veel veren in de reet heeft gepropt, is het allemaal nog vele malen erger geworden. Ik snap Lampard volledig, zo’n assistent moet lekker blijven zitten en het over de timing van de wissels en spelersinstructies hebben, die moet niet bijdehand gaan doen tegen de bank van de tegenstander (geen enkel lid van de staf overigens). Klopp vind ik af en toe ook gemaakt, maar deze Lijnders is nog vele malen erger, veel te veel erin gaan geloven.

25 juli 2020 om 16:44

Maar echt, doet het leuk maar begint te zich te gedragen alsof ie denkt dat hij de coach is en alle succes door hem komt. Beetje bescheidenheid is wel op z'n plaats.

Ik vind dat wel heel makkelijk gesteld van Klopp dat tijdens de wedstrijd alles moet kunnen maar daarna alles vergeten moet worden. Ik hoop dat Klopp met die Lijders gaat praten over zijn irritante gedrag richting tegenstander.

En dat zegt Klopp? Degene die altijd blijft door janken over foute beslissingen etc? Wat een hypocriet, Lampard heeft hier gewoon gelijk! Klopp kan dat best verdedigen maar doe er dan geen schep bovenop door te doen alsof hij een klein kind is en zeggen dat het na de wedstrijd over moet zijn.

25 juli 2020 om 11:54

Klopp doelt enkel en alleen op wat er langs de lijn wordt geroepen tijdens de wedstrijd. Totaal iets anders dan na de wedstrijd praten over een foute beslissing van de arbitrage of de speelstijl van de tegenstander.

Het is erg vermakelijk om de reacties te lezen. Allemaal speculaties op speculaties gekleurd door clubvoorkeur. In elke wedstrijd worden er dingen gezegd. Nu was het alleen hoorbaar voor de camera. Dit is vrij typisch gedrag langs de zijlijn. Dat hoort erbij als mensen tegen elkaar strijden die allemaal niet tegen hun verlies kunnen (belangrijke kwaliteit in de wereld van profsport). De een is doorgaans wat subtieler, de ander is wat meer uitgesproken. Maar zelfs mensen die als gentleman overkomen (bergkamp, zidane), kunnen uiteindelijk nog een behoorlijk kort lontje hebben. Het hoort er allemaal bij in de prachtige sport die voetbal heet. Laten we niet teveel oordelen en er vooral van genieten.

Die Lijnders is een soort vazzal van Klopp. En dat is dan ook het enige waar hij goed in is. Als hoofdverantwoordelijke heeft hij hopeloos gefaald bij NEC. Daarna is hij schaamteloos teruggekeerd bij Liverpool. Constant belangrijk willen doen door naast Klopp te staan, terwijl hij eigenlijk niks toevoegd. Toen hij bij NEC zat, merkte je geen verschil in prestaties bij Liverpool. Kortom voegt niks toe aan het succes van Liverpool, maar hij wordt alleen gehyped door de Nederlandse media en is daarom heel veel in zichzelf gaan geloven

25 juli 2020 om 11:12

Geen verschil in prestaties? Sinds hij terug is kampioen en CL gewonnen? Waarom zou Klopp iemand willen die niets toevoegt? Meulensteen was ook geen goede hoofdtrainer, maar wel een perfecte assistent van Ferguson. Waar is je mening precies op gebaseerd? Als je dit soort statements maakt, zorg dan dat je wat verder komt dan je onderbuik.

25 juli 2020 om 11:16

Hij zal heus dingen echt goed doen, maar je kunt ook overdrijven. We moeten nu niet gaan doen alsof Liverpool prijzen begint te pakken door Lijnders.

25 juli 2020 om 11:19

Ik doe toch ook niet zo? Hij zegt dat er geen verschil was in prestaties. Maar dat is er overduidelijk wel. Ik ga niet beweren dat Lijnders het verschil maakt. Maar Klopp ziet toegevoegde waarde in hem, en ze winnen. Beetje genant om te zien hoeveel mensen in de comments hun oordeel baseren op in hoeverre ze Lijnders mogen. Dat is volkomen irrelevant.

25 juli 2020 om 11:23

Ja daar heb je gelijk in. Ik had je bericht trouwens verkeerd geïnterpreteerd, excuses.

25 juli 2020 om 12:21

@ Feye88 Je moet goed lezen. Ik zeg niet Sinds hij terug is. Ik zeg Terwijl hij bij NEC zat ging Liverpool niet slechter presteren dan ervoor. Dat was in het seizoen 2018

25 juli 2020 om 13:38

Maar toen hij terug kwam ging Liverpool wel beter presteren. Terwijl jij letterlijk zegt dat hij geen invloed heeft op het succes van Liverpool. Zo'n statement kun je niet maken als je niet alle info erbij haalt.

25 juli 2020 om 13:53

Hij kwam terug in juni 2018 en toen was het seizoen al afgelopen. In de tussentijd was Liverpool al wel geklommen van 5/6 positie naar 3 en uiteindelijk eindigden ze 4e, bij zijn afwezigheid dus. Lijnders heeft echt geen grote bijdrage aan het succes van Liverpool. Hij zit daar alleen maar omdat Klopp hem mag en goed met hem kan samenwerken. Ik zou eerder zeggen dat de transfer van Van Dijk in december 2017 een grote keerpunt was in het succes, en zeker niet de terugkeer van Lijnders

25 juli 2020 om 18:21

In 2018/2019 hielp hij dus aan het binnenhalen van de CL. En in 2019/2020 aan het binnenhalen van de titel. Hij heeft geen bijdrage aan het succes? maar ondertussen is hij wel veldtrainer. Hoe dan? Hij staat dagelijks met die selectie op het veld. Hij leidt trainingen. En dan kan hij ook nog goed overweg met de hoofdtrainer. Hij lijkt mij prima te functioneren. ik heb werkelijk 0 redenen gezien waarom hij niet goed functioneert. Misschien kun je me vertellen waarom hij niet goed is of niets toevoegt. Echt niemand gaat beweren dat de assistent-trainer de reden is van het succes. Maar zijn contract is verlengd in 2019. Lijkt me dat je dan je werk goed doet.

Lampard trekt zich niet gauw wat aan. Irriteer me ook al tijden aan die laptop hippie langs de lijn.

25 juli 2020 om 11:13

Een laptop hippie. Leg dat eens uit. Wat doet een laptop hippie precies?

Wel lachen hoor. Lampard wijst niemand aan, heeft het mogelijk over Lijnders en huppakee, iedereen met blauw bloed stort zich op Lijnders. Die mogelijk niet degene is die Lampard bedoelde. Misschien moet diezelfde Lampard zich niet te veel aantrekken van het randgebeuren en doen waar hij voor betaald wordt, zijn eigen tea coachen.want wat hij deed was in ieder geval wel duidelijk en niet goed.

25 juli 2020 om 11:22

Lampard is een slechte verliezer. En dat is voor winnaars een goede eigenschap. Hij heeft zijn team ook echt een stuk beter laten voetballen. Zit een mooie gedachte achter Chelsea op dit moment. Dat je je laat gaan kan gebeuren. het is echt niet zo boeiend. Ik heb wel een soort van respect voor Lampard. Ik kijk nu liever naar Chelsea dan naar Arsenal. En dat is iets wat ik 10 jaar geleden nooit had gedacht dat ik zou kunnen zeggen.

Het is zeker zo dat Chelsea sinds de aanstelling van Lampard aantrekkelijker is gaan voetballen. Ik zie verwijzend naar de transfers die de club tot op heden heeft verwezenlijkt zelfs een rol in de absolute top van de PL voor Chelsea weggelegd. Er is geen enkele aanwijzing dat dat ook zal gelden voor Arsenal, net zo min voor Spurs trouwens.

Heb werkelijk niks met die Pepijn Lijnders. Gedraagt zich als een gek langs de zijlijn en begrijp dan ook wel dat iemand als lampard daar niet van gediend is. Schijnt evengoed een goede assistent te zijn, maar qua persoonlijkheid geen fijn iemand lijkt me.

Vind zowel Klopp, Lijnders als Liverpool arrogant overkomen. Met die houding kweek je antipathie. Lampard was als voetballer en nu als trainer een welkome verademing. Normaal gedrag is niet zo moeilijk.

25 juli 2020 om 14:24

Mooi die antipathie,we hebben de belangrijkste prijzen in de pocket en dat is wat antipathie en jaloezie opwekt. Lampard was prima als voetballer,maar maakte onderdeel van een groter geheel uit,iets met een louche Rus en vage olieroebels...dat wekt sympathie op wil je zeggen?

25 juli 2020 om 14:29

Je lijkt er niet blij mee te zijn;-). Ach, van mij mag Lijnders bliven, hoor;-))

25 juli 2020 om 14:55

Olieroebels of niet, Lampard is veel sympathieker dan Lijnders. Laatstgenoemde parasiteert op het succes van Klopp en andere sterspelers van Liverpool en heeft zichzelf wijsgemaakt dat hij een belangrijke factor is in het succes. Kreeg even een realitycheck in Nijmegen en dan schaamteloos terugkeren naar Klopp. Als het klopt dat Lijnders de heletijd naar Lampard provocerend aan het grijnzen etc was, dan laat dat wel zien wat voor een zielig eng mannetje hij is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren