Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Laat ik zeggen dat ik het anders zie dan De Boer doet voorkomen’

Laatste update:

Stefano Denswil heeft het uitstekend naar zijn zin bij zijn nieuwe werkgever Club Brugge, waarmee hij de Belgische beker al won en in de race is voor nog twee hoofdprijzen. De verdediger is ook niet van plan om met modder te gooien in de richting van zijn ex-club Ajax, maar de wijze waarop hij in januari uit Amsterdam is vertrokken, zit de 21-jarige linkspoot toch nog niet helemaal lekker.

/

Trainer Frank de Boer maakte duidelijk dat er voor Denswil geen toekomst meer was bij Ajax, waarop de centrumverdediger in januari naar Brugge verhuisde. Hij geeft aan dat hij het liefst ‘alles binnenskamers’ wil houden, omdat er binnen de club het nodige gebeurd is. “Maar laat ik zeggen dat ik de dingen anders zie dan De Boer nu doet voorkomen”, geeft de stopper aan in gesprek met Voetbal International.

Dat hij zijn (komende zomer) aflopende contract nog niet had verlengd, was volgens Denswil ‘lang niet het allergrootste probleem’. “Ik denk dat iedereen weet wat het beleid van Ajax inhoudt. Niet verlengen is niet spelen. Maar dat geldt kennelijk niet voor iedereen...”, refereert hij aan ex-ploeggenoot Niklas Moisander, die eveneens een transfervrije status tegemoet gaat en inmiddels al een contract tekende bij Sampdoria, maar nog altijd regelmatig wordt ingezet door De Boer en dan ook nog de aanvoerdersband draagt bij de Amsterdammers.

Ajax had Stefano Denswil voor de club moeten behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen moet in mijn ogen een gigantisch grote spiegel kopen.. Normaal gesproken is niet verlengen inderdaad niet spelen.. Maar je speelde en trainde zo slecht dat de trainer geen keus had en Moisander op moest stellen.

Ik vind dit een geval veel talent.. Weinig mentaliteit die bij het talent gepaard moet gaan om het maximale er uit te halen.. Hard work beats talent if talent doesn't work hard..

22 april 2015 om 13:01

Dus je eigen beleid gooi je maar zo de deur uit!? Ik weet nog dat er oa heel veel Ajax fans kritiek hadden op PSV in de Bakkali kwestie, maar in het geval van Denswil maakt het niet uit of je je eigen beleid aanhoudt of niet. Lekker hypocriet!

22 april 2015 om 13:04

Geloof me.. Ik vind het ook raar dat Moisander opgesteld bleef en niet gewoon eerder verkocht is.. Ik denk dat Ajax dacht dat Denswil het stokje ging overnemen en Moisander gaandeweg het seizoen voorbij zou gaan.. Dat dit niet gebeurde is wel heel schrijnend. Aangezien Moisander dit hele seizoen al als een krant stond te spelen..

Ben het met je eens dat Ajax zich had moeten houden aan het beleid.. Echter dat Denswil niet slaagde heeft ook te maken met zijn eigen instelling..

22 april 2015 om 13:05

Je kan niet altijd aan je beleid blijven vasthouden he. Soms moet je uitzonderingen maken. Het is allemaal zo opgeblazen. Soms heb je geen andere keus. Dat is bij elk bedrijf, zelfs bij elk leven.

22 april 2015 om 13:07

Misschien is het ene een gevolg van het andere, omdat Denswil niet wou verlengen en eisen stelde, maar niet vol deed is hij weggestuurd. Dan zul je dus iemand anders moeten houden, die ook nog een ervaren pion is.
Maar ja, voor een snot joch wat niks presteert en bereikt heeft is het lastig om in de spiegel te kijken

22 april 2015 om 13:18

@jaapvan haafte

Is toch logisch dat hij niet wilde verlengen voordat hij weet wat Ajax met hem van plan is. Jij teken toch ook geen contract bij een bedrijf zonder te weten wat ze met jouw van plan zijn? Beetje scheve gedachte vind ik het, of hij nou presteerde of niet het is zijn goed recht dat hij eerst wilt weten of er uberhaupt speel minuten voor hem in het verschiet liggen, volkomen logisch vind ik het.

Onzinnig dat iedereen maar elkaar zit na te roepen zonder naar de feiten te kijken aan de kant van Denswil, als ik sommige reacties hier leest lijkt het alsof die jongen geen recht had op helemaal niks en onder alle voorwaarden moest tekenen? Persoonlijk kies ik zelf geen kant, enigste wat ik aangeef is dat ik de beslissing van beide kanten wel een beetje begrijpt, alleen het vertrouwen uitspreken in een Moisander die al hele seizoen als een natte krant speelt vond ik geen sterk staaltje van Ajax zijde.

22 april 2015 om 13:32

Precies wat jij zegt. Bij Bakkalli had iedereen de mond vol over het falende beleid van Psv.

Ik vind dat zowel Ajax als Psv gewoon gelijk hebben. Wie gaat zo'n snotneus nou speeltijd toezeggen? Ze komen net kijken en hebben al de gekste eisen. Ze hoeven niet akkoord te gaan met het voorstel dat de club doet, het is maar een aanbod. Ben je het er niet mee eens dan vertrek je.

22 april 2015 om 13:43

caribbean ja dus als de een niet verlengd zul je de ander moeten houden. Had Denswil verlengd was Moisander in de winterstop gegaan. Dan moet die snotneus niet achteraf klagen dat ze zich niet aan beleid houden.

22 april 2015 om 19:37

Denswil was nou juist de oorzaak dat Moisander niet op de bank terecht kwam maar nog wedstrijden speelde. Denswil bleek gewoon niet goed genoeg om het gat dat dan zou vallen op te vullen.

22 april 2015 om 13:03

OW dus jij weet precies wat er zich heeft afgespeeld en kan daarom zulke harde conclusies trekken?
Of spreekt je onderbuikje op basis van wat uitspraken van de Boer?
Merk het bij mij op het werk ook wel. Als je je bek open scheurt en voor je zelf op komt dan ben je eigenwijze klootzak. En loop je met de meute mee en houd je je bek ben je een goede werknemer. En volgens mij gaat dat in het voetbal gewoon hetzelfde. En laat de club danwel trainer het niet na om zo'n jongen heel zielig een trap na te geven....

22 april 2015 om 13:09

De kansen die Denswil kreeg speelde hij gewoon laks en dramatisch.. Deze jongen heeft nooit de juiste mentaliteit laten zien..

Dat jij mijn uitspraak koppelt aan ervaring uit jouw eigen verleden zegt iets over jou..

Mijn uitspraak is gebaseerd op was ik van Denswil heb gezien en welke indruk(!) hij op mij heeft achter gelaten..

22 april 2015 om 13:24

@filip

Ik vind dat je enorm overdrijft, Denswil is zeker geen verdediger waar Ajax naar moet streven maar heeft toch ook aantal wedstrijden gespeeld waar hij het uitstekend deed, om als voorbeeld Ajax-Milan op te noemen. Hij heeft daarnaast ook paar lakse en slechte wedstrijden gespeeld maar dat past bij een jonge speler, bij Van der Hoorn heb ik precies het zelfde gezien. Van der hoorn heeft paar goede wedstrijden gespeeld en paar verschrikkelijke met zelfs eigen doelpunten etc. maar toch bleef de boer alleen maar positief praten over Van der hoorn en Denswil niet?

De boer heeft gewoon paar lievelingetjes in het selectie waarvan hij altijd goed over zal blijven praten, met degene waarmee hij niet klikt hoeven alleen maar aantal wedstrijden slecht te spelen en worden gelijk eruit gepeerd, namen als Sigi, Moisander, Boilesen etc. zijn gewoon erg matige speler maar ik heb de boer nooit negatief over hun horen praten.. het zijn gewoon lievelingetjes die ja knikken maar zodra hij eentje tegenkomt die zijn mannetje staat dan hoeft er alleen maar iets te gebeuren dan zal de boer zich negatief over deze speler uitlaten.

22 april 2015 om 14:11

@ caribbean

Ja hij heeft goede wedstrijden gespeeld, maar de wedstrijden dat hij het moest laten zien omdat bijvoorbeeld Moisander geblesseerd was en dus voor een langere periode een kans kreeg, heeft hij het niet laten zien en viel hij de Boer en de rest van de technische staf tegen. Zij zullen het toch wle het best weten lijkt mij.

Daarnaast is de vergelijking met hoe met van der Hoorn wordt omgegaan krom, aangezien hun rol in het team anders was. Van der Hoorn is en wordt altijd gezien als bijnag gelijkwaardige concurrent voor Veltman, de Boer geeft dat ook aan, dat van der hoorn het goed doet maar de pech heeft dat Veltman voor hem zit. Van Denswil was het de bedoeling dat hij Moisander zou opvolgen omdat hiervan al wel bekend was dat hij weg zou gaan of in ieder geval niet lang meer zou blijven. De technische staf incl. de Boer zag het op het moment dat het erop aankwam niet zitten in Denswil, en zag niet een speler van het niveau dat Ajax na wilt streven.

Dat verhaal over lievelingetjes, waar halen jullie (jij en anderen die hiermee komen) dat toch vandaan?? Uit jullie oordeel over tactische keuzes van de trainer? Uit overwegingen van de trainer en technische staf waarvan je niet weet waarop deze gebaseerd zijn omdat je er niet bij bent? Dat jij als leek een speler liever niet opgesteld ziet staan en de Boer een reden ziet om hem wel op te stellen wil nog niet zeggen dat die speler meteen een lievelingetje is.

Op Sigi is meermaals kritiek geleverd door de Boer, daarom kreeg Milik ook de voorkeur, niet alleen door Sigi's blessure. Recent kwam er ook gewoon kritiek van de Boer op Sigi, na Utrecht bijvoorbeeld nog. Moisander is voor Nederlandse begrippen helemaal geen matige verdediger, alleen dit seizoen heeft hij een stuk lager niveau, maar zelfs dit is aangegeven door de Boer en daarom speelde Viergever ook basis. Als hij echt het lievelingetje was geweest had hij wel gespeeld ondanks zijn aflopende contract. Wat betreft Boilesen kan ik je alleen maar gelijk geven, maar wellicht ziet de Boer geen alternatief.

Dat de boer niet met moeilijke spelers om kan gaan, waar komt dat vandaan? UIt de opmerkingen van zaakwaarnemers? 9 van de 10 keer komt niet eens naar buiten wat er gebeurd is en hoe er precies mee om is gegaan door de Boer, dus ik vind het zo vreemd dat er zoveel mensen zijn die weten dat hij het niet goed opgelost heeft en er niet mee kan omgaan, waar baseer je dat dan op? Bovendien, als een speler moeilijk doet of een vervelende jongen is, dan is een manier om het op te lossen toch juist om in te grijpen? Moet je ze dan maar gewoon laten begaan en moeilijk laten zijn omdat dat echt 'kunnen omgaan met' is? Lijkt me toch niet.

22 april 2015 om 13:10

Of hij nou mentaliteit heeft of niet hij heeft wel een punt, ik zou ook bij een club weggaan als er met twee maten gemeten word. Iedereen weet waar het aan ontbeert bij Denswil maar die jongen heeft vast ook zijn eigen redenen waarom hij niet bij wilde tekenen en hier licht hij er toch 1 punt uit die heel raar kan overkomen.

Voordat Denswil wilde bijtekenen wilde hij weten of hij uberhaupt zicht zou hebben op enige speelminuten en dat is zijn goed recht ook, Ajax kon hierbij geen vertrouwen uitspreken richting Denswil en koos voor een Moisander, mentaal demotiveert zo,n speler indirect en zeker bij een Denswil die mentaal niet zo sterk is en heel vaak nonchalant oogt, dan vind ik dat je toch beter met zo,n speler om moet gaan om zijn kwaliteiten optimaal te benutten.

Een goed voorbeeld is een Willems bij Psv, hij speelde een tijdje echt slecht en nonchalant en dacht het al bereikt te hebben maar na een goed vertrouwelijk gesprek met Cocu is die jongen toch hard gaan werken en inzien wat het profvoetballen nou eigenlijk echt inhoud, zo had een De Boer het naar mijn mening ook aan moeten pakken, zo geef je die jongen tenminste vertrouwen en allicht weet je hem door zulk gesprekken te motiveren, door puur het vertrouwen in Moisander uit te spreken en niet het vertrouwen in Denswil uit te spreken met allicht wat meer speeltijd voor volgend seizoen is een klap in zo,n speler zijn gezicht.

Persoonlijk vond ik Denswil nooit echt heel bijzondere verdediger maar vond hem in ieder geval meer potentie hebben dan een Moisander en ik zou ten alle tijden wellicht vertrouwen in Denswil uitspreken alleen mede door zijn potentie en mede doordat Moisander zijn contract ook gewoon afliep.

22 april 2015 om 14:11

Misschien had Denswil zijn motivatie moeten halen uit het feit dat hij zat te banken terwijl hij de potentie heeft om Moisander er met 2 vinders in de neus uit te spelen. Zeker dít seizoen was dat een eitje geweest voor iemand met de potentie van Denswil. Dat kwartje viel maar niet, Denswil wachtte tot hij een kans kreeg, hij dwong deze bij lange na niet af terwijl hij mogelijkheden te over had. Denswil had getergd moeten zijn daarover, hij had de knop om moeten zetten en op elke mogelijke manier (trainingen bij het 1e, wedstrijden bij Jong) aan FdB laten zien dat híj LCV moest staan en niet de slap spelende Moisander. FdB geeft namelijk steevast aan dat als spelers gelijkwaardig zijn, hij altijd kiest voor de jongste, dat Denswil dan niet speelt zegt genoeg. Kortom, ipv wachten tot je een kans krijgt, zélf initiatief nemen om je eigen kans te creëeren.. In het voetbal komt je niets aanwaaien, álles dat je bereikt moet je zelf afdwingen.

22 april 2015 om 13:41

Grotendeels met je eens Filip. Daarbij komt nog het gezeik met Winny Haatrecht, de zaakwaarnemer, waarbij je direct het vingerwijzen naar het blijven opstellen van Moisander de prullenbak in kan gooien.

Enige wat ik wel heb is dat bijvoorbeeld een Boilesen zelfs reserveraanvoerder is gemaakt en onuitputtelijk vertrouwen heeft na dramatische optredens. Zo slecht heb ik Denswil niet (kunnen hebben) gezien, ik weet natuurlijk niet hoe hij trainde.

Denswil heeft een eikel van een zaakwaarnemer die niet op aanbiedingen van Ajax inging dus dat heeft er ook nog eens mee te maken natuurlijk. Daarom het volgende stuk uit Ajax showtime:

‘diep in mijn hart wil ik bij Ajax blijven’, sprak Stefano Denswil in april 2014. ‘De puntjes van het contract moeten alleen nog op de i’s worden gezet.’ Acht maanden later mag het kind van de club transfervrij vertrekken. Ajax geeft daarmee vooral een hard statement af richting zaakwaarnemers die denken dat ze het tempo op de club kunnen dicteren.

Afgelopen zomerstop ging het nieuws over de transfer van Kenneth Vermeer de wereld over. De manier waarop Ajax een loer was gedraaid, riep overal verbazing op. De club had de doelman voor bewezen diensten een kleine vraagprijs gegeven, niet vermoedend dat zaakwaarnemer Winny Haatrecht de speler daarmee sluw naar aartsrivaal Feyenoord zou brengen. Het feit dat een grote club als Ajax zich zo makkelijk liet piepelen, zorgde voor hoongelach in het voetbalwereldje, vooral in Rotterdam…

Een half jaar later recht Ajax de rug, over de rug van Denswil. De centrumverdediger kreeg een jaar geleden een contractaanbieding, maar weigerde op aanraden van zijn zaakwaarnemer Haatrecht te verlengen zolang Niklas Moisander nog bij de club speelde. ‘De bal ligt bij Ajax’, zei Haatrecht steevast als ik hem naar de situatie vroeg. Ik begreep dat nooit. Volgens mij was het altijd heel simpel. Wanneer je als 21-jarige speler, die alles nog moet bewijzen, een meerjarige aanbieding van Ajax krijgt, dan teken je die. Dan ligt de bal dus bij de speler, niet bij de club.

Zo dacht Ajax er kennelijk ook over, want nog voordat het tijdperk Denswil is begonnen bij Ajax, mag het product van de jeugdopleiding alweer vertrekken. ‘Ik denk dat de moeizame onderhandelingen zijn spel geen goed hebben gedaan’, reageert directeur voetbalzaken Marc Overmars dinsdag in De Telegraaf. De sportbestuurder deelt daarmee een sneer uit aan onderhandelingspartner Haatrecht. Het advies van de zaakwaarnemer aan Denswil om niet te verlengen, was gebaseerd op de angst voor Moisander. Zoals zo vaak bleek angst een slechte raadgever.

Ik heb voor Ajax Showtime de afgelopen jaren met redelijk wat zaakwaarnemers aan de lijn gehangen en de meesten begrijpen dat juist Ajax een club is die je gerust het tempo voor de ontwikkeling van een speler kunt laten bepalen. Er bestaat geen club die het beter voor heeft met talenten. Door Denswil nu de deur te wijzen, geeft Ajax een helder statement af. Een zaakwaarnemer die de club de les wil lezen, ziet de Ajax-droom van zijn cliënt in duigen vallen. Een speler die zijn oren laat hangen naar een dominante zaakwaarnemer, kan een mooie toekomst bij de club vergeten. Laat dit een voorbode zijn voor andere Ajacieden.

Zakelijk gezien is het dus zijn eigen schuld, buiten het feit dat hij ook sportief te weinig voorstelde. Je kan wel naar Moisander wijzen, maar zolang je zelf niet bijtekent dan is het een kulargument.

22 april 2015 om 15:08

@myvision

Betekend het dan ook dat het bijvoorbeeld kansloos is voor spelers als een Kishna etc. om bij Ajax te voetballen? want Raiola is misschien wel erger dan een Winnie haatrecht. Het is allemaal leuk en aardig dat Ajax een statement wilt afgeven maar tussen al die pareltjes die daar rondlopen zullen er ook wat zaakwaarnemers rondlopen die ook als een Raiola of Haatrecht zullen handelen, dan kom je in situaties terecht waar je aantal goede pareltjes weg zal moeten sturen.

Vind het ook een raar verhaal dat Ajax over Denswils rug een statement wilt maken omdat de situatie Vermeer verkeerd af liep.. de situatie Vermeer en Denswil verschillen naar mijn mening heel erg van elkaar..

22 april 2015 om 15:53

Dat betekent het inderdaad. Ik hoef de Kishna's van deze wereld niet als ze een dergelijke houding samen met hun zaakwaarnemer vertonen. Je speelt bij de beste mogelijke club op die leeftijd, wees dankbaar.

22 april 2015 om 13:06

ik schat brugge toch eigenlijk wel op gelijke hoogte in , dus echt er op achteruit is hij niet gegaan .

22 april 2015 om 14:15

Juist wel diekertjedap. Hij zou aankomend seizoen bij Ajax alle kans krijgen als hij zijn contract had verlengd. Nu zit hij bij Brugge waar hij helemaal niet meer aan de bak komt en waar Vormer wel alle lof krijgt is het bij Denswil precies het omgekeerde.

22 april 2015 om 14:25

diekertjedap,

Nou neen. Club, op volle sterkte, zou wellicht wel van dit Ajax kunnen winnen, maar Ajax is toch nog wel een maatje groter. Ik denk niet dat ze dit, 'het winnen', volgend seizoen nog gaat lukken.

Verschil in budget is ongeveer 50 procent tov dat van Brugge. En dan is er nog het palmares, de titels, het stadion, de internationale uitstraling, ...

Transferwaarde Ajax: 84,10 miljoen euro.
Transferwaarde Club Brugge: 58,10 miljoen euro.

Uefa Ranking Ajax: 26ste
Uefa Ranking Club Brugge: 50ste

22 april 2015 om 14:44

transfer waarde is geen zekerheidje , voor deze spelers wat nu bij ajax zitten , zal denk ik geen enkele belangstellende geld uittrekken voor een transfersom , omdat het gewoon niet goed genoeg is . papier is geduldig . de rest wat je noemt , de palmares , de titels , het stadion , daar win je geen prijzen mee , dat is nostalgie . dat refereert aan tijden die niet meer terug komen .

De Boer is ook helemaal geen trainer die goed is in de omgang. Daarbij is de hele club ook nog eens van het niet nakomen van afspraken en dat toont, zeker bij De Boer, aan dat hij een trainer zonder ballen is. Afspraken gelden voor iedereen en niet voor sommigen. Aan de hogere heren de taak om De Boer hier op te wijzen, maar dat is ook niet gedaan.

Daarin heeft hij volkomen gelijk.

Hartstikke inconsequent zijn ze bij Ajax. Als je een streepje voor hebt bij de trainer, dan gelden er blijkbaar andere regels...

22 april 2015 om 13:47

Onzin want Denswil had een contract t/m juni 2015, evenals Moisander. Ze waren zakelijk gezien gelijkwaardig, sportief gezien kreeg Moisander de voorkeur.

Dit hele gezeik komt door die eikel van een zaakwaarnemer die dwong Ajax om Moisander niet meer op te stellen ten koste van Denswil ander zou hij niet meer bijtekenen. Wat is er dan precies inconsequent?? Niemand is groter dan de club, het is juist goed dat je als Ajaxzijnde voet bij stuk houdt.

Er bestaat geen club die het beter voor heeft met talenten. Door Denswil nu de deur te wijzen, geeft Ajax een helder statement af. Een zaakwaarnemer die de club de les wil lezen, ziet de Ajax-droom van zijn cliënt in duigen vallen. Een speler die zijn oren laat hangen naar een dominante zaakwaarnemer, kan een mooie toekomst bij de club vergeten. Laat dit een voorbode zijn voor andere Ajacieden.

22 april 2015 om 20:26

Het statement is alles behalve helder. Beleid van Ajax is niet bijtekenen = niet spelen, maarja dat is het beleid maar daar hoeven ze zich niet aan te houden. Prima, maar kom daar dan ook voor uit! Er zijn 2 spelers op de zelfde positie die nog niet hebben bij getekend, dan moeten ze allebei niet spelen, dat zou een helder statement zijn en het aantrekken van Viergever geeft nou ook niet echt een signaal van vertrouwen af.

Goed stuk. Veel te weten gekomen.

Als ik een beetje de berichten goed heb gelezen van de supporters van Brugge, dan maakt Denswil ook daar vooral een lakse indruk. Vind het ergens wel jammer dat hij vertrokken is en waarschijnlijk heeft De Boer daar ook wel een aandeel in, maar die jongen stond op het veld soms ook met een instelling en houding dat je je afvroeg of hij er wel een beetje zin in had.

22 april 2015 om 13:20

Ik was heel blij toen hij naar brugge kwam omdat Oscar Duarte niet meer te houden is en volgende seizoen naar italie gaat. Maar tot nu toe valt hij echt tegen met als dieptepunt de wedstrijd tegen kortrijk. Je zou niet zeggen dat hij van Ajax komt, hij trapte elke bal verkeerd of de tribune in.

Ik wil geen modder gooien, oh toch wel!

22 april 2015 om 12:54

Hij reageert vooral op de berichtgevingen van De Boer bij Studio Voetbal. Het lijkt me niet zo gek dat als je gevraagd wordt hierop te reageren dat je laat weten, zonder echt met modder te gooien, dat je het toch echt anders hebt gezien.

Ik snap wel dat elke speler die Ajax nu onder druk zet om zijn contract te verlengen, naar Moisander zal wijzen. Want dat is natuurlijk inconsequent en dat heeft altijd zijn weerslag op een groep. PSV had vorig jaar hetzelfde probleem met Toivonen.

Normaliter spelen ze dan niet. Maar als jij het alternatief bent dan zie ik liever Moisander spelen dan stug aan dat beleid vasthouden. Deze knaap heeft 0 zelfreflectie.

Nou, ik denk dat Frank het heel goed zag. Tot nu toe valt ie toch wel tegen, deze Denswil.

Maar goed, we moeten hem ook nog niet afschrijven. Hij zit nu in een andere competitie en moet tijd krijgen om aan te passen.

Maar toch. Je hebt geen aanpassing nodig om een bal goed weg te werken. Dat gaat met momenten knullig, zijn ballen maken soms een hilarisch ongecontroleerd bananenboogje, het is net alsof mijn vrouw op een bal trapt.

Ook in het verdedigen kijkt ie te veel naar de bal en te weinig naar de man. Waardoor ie veelvuldig te laat komt of op de verkeerde plek staat.

Duarte is bijna terug, Engels zou ook niet te lang meer duren. Ik denk niet dat we Denswil dan nog terugzien.

Btw, hij wordt nu al uit de kern gehouden door een 38-jarige Simons die geen verdediger is. Dat alleen al geeft toch wel te denken.

Beleid van ajax is zowiezo vaag...Lens narsingh maher promes...allemaal jongens die er toch zijn gekomen nadat ajax ze heeft weggestuurd...Dus ligt het nou aan die jongens of ajax..Er is waarschijnlijk niemand binnen ajax die kan omgaan met jongens die gewoon hunzelf willen blijven inplaats van het steeds maar ja en amen...Kijk maar naar die brave jongens die nu in Ajax 1 spelen..

Deze speler gaat nooit een grote speler worden. Zijn mentaliteit is echt abominabel te noemen. Ook als hij speelt straalt de laksheid van hem af. Een typische broodvoetballer.

Hij heeft wel gelijk. Op dit punt is Ajax allesbehalve consequent, helaas. Maar dat Stefano Denswil weg moest begrijp ik ook wel weer.. en hij was niet goed genoeg, en als je op instagram zet dat je aan het 'ploppen' bent brengt dat een club maar ook haar sponsors nogal in verlegenheid. Dat soort lui moet je niet bij je club hebben...

Ideale schoonzonen bij een club is echter weer het andere uiterste en hoeft ook alweer niet. Er moet nog veel gebeuren bij Ajax wil het plan Cruyff haar vruchten afwerpen. Ik ben bang dat dat alleen gebeurt als we een generatie verder zijn en heren als Bergkamp, de Boer en Spijkerman niet meer bij Ajax werken.

22 april 2015 om 13:10

Dat had hij er niet zelf op gezet, maar die dame. Al kun je natuurlijk wel beter niet in dat soort situaties terecht komen.

Gezien de puinzooi NU bij Ajax en het dramatische veldspel begin ik toch de verhalen van Denswil Kishna en vele andere die onder de "fluwele revolutie" eruit zijn gebonjourd te geloven.

22 april 2015 om 20:19

Volgens mij speelt Kishna nog gewoon bij Ajax. En welke vele anderen bedoel je precies?
Als je nou wil provoceren, wees dan ook duidelijk.

Frank de Boer zal het nog heel lastig krijgen mocht hij ooit nog naar een topclub gaan. Daar spelen namelijk geen ideale schoonzonen, maar types met een uitgesproken mening en temperament.


22 april 2015 om 13:29

Ik begrijp hieruit dat u denkt dat Louis van Gaal, Jose Mourinho en Pep Guardiola erg coulante trainers zijn die open staan voor meningen?

22 april 2015 om 13:34

Daarom blijft hij ook bij Ajax, hij ziet dat zelf ook wel in. Bij andere clubs krijgt hij natuurlijk nooit meer zoveel te zeggen als nu.

22 april 2015 om 15:26

Dat is heel anders. Jongens als Ibrahimovic, Ronaldo, Rooney etc. die weten wat er gevraagd worden en presteren gewoon.
Frank de boer kan volgesmij goed genoeg omgaan met spelers. Bij Ajax is het altijd de schuld van de boer als er weer een speler door de achterdeur vertrekt. Wat mij betreft past Denswil gewoon in het rijtje Bakkali, Labyad. In dat rijtje zal Kishna ook spoedig komen te staan denk ik. Als club ben je machteloos tegen die arrogante ventjes. Een basisplaats eisen is belachelijk dat is iets wat je moet verdienen. Jongens als Bakkali, Denswil en Kishna hebben genoeg kansen gehad en wisten donders goed dat ze vroeg of laat wel in de basis van hun club zouden komen te staan. Het probleem is alleen dat ze gewoon weg willen en dit als excuus gaan gebruiken.

Heb hem al aardig zien blunderen bij Brugge, en zat nu ook op debank zag ik. Het hele verhaal doet er verder weinig toe, want tot nu toe heeft ie nog nooit enig niveau laten zien.

Hij wilt niet met modder gooien, wat denk hij wat hij hiermee nu doet. Voor ajax is het klaar en hij blijft er over hebben. Zeker mag/moet hij weten wat hij te verwachten heeft bij een verlenging, maar de wedstrijden die hij heeft laten zien, was de enne keer goed en de andere keer weer matig en ik denk dan ook dat men daar na hebben gekeken en daarom moisander hebben opgesteld, terwijd deze ook niet altijd even goed speelde en zelfs uit vorm was. Toch zal men hem nog net wat beter hebben bevonden. Laat het rusten en ga verder bij Brugge en doe daar je carrierre een boost geven.

Hij heeft helemaal gelijk over de Boer.
Inconsequent en vriendjespolitiek.
Laat ik voorop stellen dat Denswil zelf ook niet goed genoeg is.

22 april 2015 om 13:54

Is het ook maar ik denk ook dat het met de instelling te maken heeft. Als je altijd je best doet en het meest mogelijke uit jezelf haalt voor het team, dan zullen ze je het wel gunnen, zelfde als met Schone. Moisander is gebruikt en was meestal wel bruikbaar maar niet goed voor Ajax. oet je die dan een nieuw contract aanbieden? Vond dat de technische staf best gelijk had dat Denswil er niet klaar voor was, althans om de solide man naast Veltman te zijn. Want die is ook nog niet goed genoeg om het centrum te leiden. De technische leiding zal gekozen hebben voor Veltman, kon Denswil niets garanderen en vind ook dat ze wel netjkes met de situatie zijn omgegaan want ze hebben hem in feite transfervrij laten vetrekken. Vind het wel jammer overigens want denk dat hij wel goed is.

Onzin dit want een totaal andere situatie. Ajax is nu zo goed als zeker van de tweede positie en de Boer heeft al aangegeven dat dat de reden is dat Moisander nog speeltijd krijgt; om hem minuten te geven omdat dat zijn laatste zijn voor Ajax. Moisander zat vanaf een paar wedstrijden na de winterstop ook voornamelijk op de bank en Viergever kreeg de voorkeur. Omdat er nu nergens meer voor gespeeld wordt krijgt Moisander minuten anders had hij ook niet gespeeld. Uiteraard wordt er gezegd als je niet bijtekent speel je niet of nauwelijks want in het belang van het team en in het belang van de toekomst geven we dan anderen een kans. Dat is zowel zakelijk als sportief gezien een goeie en logische beslissing, mits je te vervangen bent. Onder omstandigheden, bijvoorbeeld als iemand zoveel beter is dan de tweede keus of je hebt te maken met blessures dat je niet anders kan, kan iemand die niet bijtekent alsnog spelen, dat is altijd aangegeven en ook logisch. Bovendien zit Denswil nu lekker te banken bij Brugge, dus heeft hij eigenlijk al soort van bewezen dat de Boer een verstandige beslissing heeft gemaakt.

De Boer en Ajax hebben er gelukkig nog wel kijk op. Deze man bij Brugge gezien tegen Kortrijk. Wat een zwakke verdediger is dit man. Kan beter meteen naar de eagles

Frank de boer kan gewoon niet goed managen. Dat is het probleem. Hij heeft het gewoon lastig met spelers met een eigen mening. Fdb zijn ego gaat voor alles. Daarom zal hij niet slagen in het buitenland. Dat hypocriete gedrag pikken vedettes niet.

vriendjes politiek is een groot problem in het topvoetbal, het sport gevoel gaat verloren en de handel in mensen als slaven (zo worden spelers behandeld) krijgt de overhand.
een speler die verdomme 65 t/m 360.000 euro per week "krijgt" is toch niet gezond meer,ja de belasingen lachen zich de lul uit de broek natuurlijk !!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren