Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Fiorentina bewijst Nederland een belangrijke dienst; Trabzonspor wint van Basel

Laatste update:

Fiorentina heeft donderdagavond een cruciale stap gezet richting de achtste finale van de Conference League. Op bezoek bij SC Braga was de ploeg van trainer Vincenzo Italiano met liefst 0-4 te sterk. Het is goed coëfficiëntennieuws voor Nederland, want de kans is groot dat naaste achtervolger Portugal met Braga de derde (van de zes) club is kwijtgeraakt in Europa. Tegelijkertijd wist Trabzonspor in eigen huis een nipte overwinning te boeken op FC Basel dankzij een benutte rebound van Jens Stryger Larsen: 1-0.

SC Braga - Fiorentina 0-4
Met Sofyan Amrabat in de basis kwam Fiorentina op slag van het rustsignaal op voorsprong. Op aangeven van Cristiano Biraghi was het Luka Jovic die in de rechterhoek binnenknikte: 0-1. De bezoekers werden nog meer in het zadel geholpen in de 53ste minuut, toen Tormena een harde overtreding maakte en door arbiter Carlos del Cerro Grande met direct rood van het veld werd gestuurd. Fiorentina maakte dankbaar gebruik van het ontstane numerieke overwicht, want na precies een uur spelen vond Jovic de 0-2. Ditmaal verzorgde Riccardo Saponara de assist en rondde de spits af met een geplaatst schot. De eindstand leek ruim tien minuten voor het einde van de reguliere speeltijd op het scorebord te worden gezet door Arthur Cabral, die van dichtbij binnenwerkte: 0-3. Toch kwam er nog een vierde treffer: Cabral tekende eveneens de 0-4 aan.

Trabzonspor - Basel 1-0
Waar Naci Ünüvar genoegen moest nemen met een reserverol, mocht Stefano Denswil de negentig minuten volmaken op het veld. In de eerste helft waren de teams redelijk aan elkaar gewaagd en werden er aan weerszijden enkele kansen gecreëerd, maar die leverden geen doelpunten op. In de tweede helft nam Trabzonspor het initiatief over. De ban werd gebroken in de 65ste minuut door Stryger Larsen, die op de juiste plek stond om binnen te schieten uit de rebound na een schot van Trezeguet: 1-0. Een kwartier voor tijd dacht Maxi Gómez de voorsprong te verdubbelen, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben geen emotioneel iemand, alleen heb ik meerdere keren moeten huilen om het spandoek in het begin van Trabzonspor. Het heeft me echt geraakt en ik wil Trabzon hierbij bedanken voor de overwinning, dit was geen overwinning voor Trabzon, maar heel Turkije en voor alle gesneuvelden. Ik hoop dat de Turkse voetbalclubs vaker hand in hand kunnen gaan lopen en elkaar kunnen steunen net als vandaag.

16 februari 2023 om 22:26

Over een maand zijn ze het allemaal vergeten daar in Turkije en vliegen ze elkaar weer in de haren. Betreurenswaardig. Wij leveren overal ter wereld mee met de familie's en slachtoffers. Hopen dat ze nu eens volgens westerse maatstaven gaan bouwen daar

16 februari 2023 om 22:41

Wat stond er op het spandoek dan, die heb ik gemist.

16 februari 2023 om 23:28

Qua tekst stond er “Hep birlikte olacagiz, yaralarimizi saracagiz” (vrij vertaald: “we zullen allen/altijd samen zijn, we gaan onze wonden verzorgen”). Op de koreografie stond een reddingswerker afgebeeld die een kind droeg en een arm die uit het puin omhoog was gekomen en de Turkse vlag vasthield

16 februari 2023 om 23:49

Je vergeet de gestorven Mexicaanse reddingshond Proteo, die staat er ook op afgebeeld.

Nu moet PSV dit Cadeautje uitpakken

16 februari 2023 om 22:42

Volgende week maar uitpakken dan 😜

Congratz Turkiye! Congratz Trabzon!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren