Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Trabzonspor lijdt dure nederlaag; Sivasspor zeker van overwintering na zege

Laatste update:

Trabzonspor heeft donderdagavond in de Europa League dure punten verspeeld. Op bezoek bij Rode Ster Belgrado ging de ploeg met 2-1 onderuit, waardoor het zakte naar de derde plek in Groep H. Tegelijkertijd verzekerde Sivasspor zich van overwintering in de Conference League dankzij een 3-0 overwinning op CFR Cluj.

Rode Ster Belgrado - Trabzonspor 2-1 (Europa League)
In de eerste helft zat het venijn in de staart. Nadat beide ploegen meerdere kansen op de openingstreffer hadden gemist, kwam Rode Ster Belgrado in de 37ste minuut op voorsprong. Aleksandar Katai kreeg de bal aan de rand van het strafschopgebied, besloot in één keer uit te halen en zag de bal prachtig in de bovenhoek vliegen. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van de voorsprong, want via Anastasios Bakasetas werd het twee minuten later alweer gelijk. De Griek trof met een vrije trap van ver doel, al ging doelman Milan Borjan daarbij niet helemaal vrijuit.

Trabzonspor, waar Stefano Denswil en Dogucan Haspolat de hele wedstrijd op de bank zaten, was tien minuten na rust dicht bij de 1-2, maar Marek Hamsik raakte de lat. Na ruim een uur spelen kwam Rode Ster opnieuw op voorsprong: na goed werk van Osman Bukari was Aleksandar Pesic de gevierde man. Trabzonspor was niet meer in staat om opnieuw op gelijke hoogte te komen, en zakt daardoor naar de derde plek in Groep H. Rode Ster blijft ondanks de zege vierde.

Sivasspor – CFR Cluj 3-0 (Conference League)
Nadat Dia Saba na een kwartier de lat raakte uit een vrije trap, was het in de 22ste minuut wel raak voor Sivasspor: een voorzet van rechts werd met het hoofd verlengd door Hakan Arslan, waarna Mustapha Yatabaré van dichtbij de 1-0 kon binnentikken. In het vervolg van het eerste bedrijf was Cluj, waar Rangelo Janga in de spits stond, meerdere keren dicht bij de gelijkmaker, maar de Roemenen hadden het vizier niet op scherp staan.

Halverwege de tweede helft verdubbelde Max Gradel de voorsprong namens de thuisploeg. Een vrije trap werd kort genomen, Gradel schoot op doel en zag de bal via een speler van Cluj in het net belanden: 2-0. Het slotakkoord kwam op naam van opnieuw Yatabaré, die uit de rebound voor de 3-0 eindstand zorgde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zonder al te veel verwachtingen toch als lider eindigen. helal olsun sivas echt

Avci zal altijd een held blijven in Trabzon. Kampioen worden na 40 jaar met talloze net-niet momenten zal de bevolking van Trabzon nooit vergeten. Maar de waarheid is ook dat het spel wat Trabzon met een sterke selectie op de mat legt gewoon zwaar ondermaats is. Zonder een Nwakaeme die in zo een wedstrijd Ronaldinho-modus zou gaan wordt dat ook steeds duidelijker. Safe option Şenol Güneş is voor je neus weggekaapt door Beşiktaş. Trabzon moet nu wel conclusies trekken.

28 oktober 2022 om 09:10

Voor mij is hij geen held, ook nooit geweest. Ja, we hebben vorig jaar een geweldig seizoen gehad en ik denk dat we dit jaar ook gewoon tot het einde in de race zullen zijn (waarbij FB waarschijnlijk aan de langste eind trekt), maar ik heb Avci nooit gewild als trainer. Het is iemand die tactisch niet heel goed is, geen jonge spelers wil opstellen en niet zelfkritisch is. Ik heb zelfs direct na het kampioenschap van vorig seizoen gezegd dat Trabzonspor afscheid moet nemen van hem en dat blijf ik roepen.

Hij was leuk voor even, maar deze trainer is een gevaar voor de toekomst van de club. Hij creëert geen waarde op het veld, omdat hij koste wat kost oude spelers wil kopen en laten spelen (zijn eigen uitspraak: "de gemiddelde leeftijd moet rond de 28-29 zijn". Het team speelt, los van wat uitzonderingen, al sinds maart inspiratieloos, statisch voetbal. Echter weet ik dat het bestuur hem helaas niet zal wegsturen.

Na de blamage van Fener, is Trabzon aan de beurt. Avci en Europa is niet een goede combinatie.

27 oktober 2022 om 23:57

Wat noem jij blamage? Koploper staan nadat je tegen je directe concurrent 0-3 achterstond en 3-3 maakt. Weet je wat een blamage is? 0-1 voorstaan tegen Hatay en dan 2-1 verliezen.

28 oktober 2022 om 19:30

Ja, jullie spelen al 15j geen cl en doen alsof jullie de cl hebben gewonnen met een gelijkspel tegen Rennes (in jullie ogen psg) haha

28 oktober 2022 om 00:14

Blamage zegt die😂. Het niveau wordt steeds gekker hier. Weet jij wel wat blamage betekent? Diego legt het je haarfijn uit. Fener heeft een puike prestatie neergezet vandaag.

28 oktober 2022 om 14:10

Lol blamage. Ga weg man

Sivas gewonnen en Ronaldo gescoord, wat ga ik lekker slapen. Fijne nacht !

28 oktober 2022 om 00:59

Tegen Nicosia🤣🤣🤣

28 oktober 2022 om 01:28

Doe jij het hem na?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren