Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kylian Mbappé ruziet en is jaloers op rol van ploeggenoot bij Frankrijk’

Laatste update:

De verstandhouding tussen Kylian Mbappé en Antoine Griezmann heeft een vriespunt bereikt, zo meldt L'Équipe woensdag. Eerstgenoemde zou jaloers zijn op zijn ploeggenoot, die volgens Mbappé een voorkeursbehandeling krijgt van het team en bondscoach Didier Deschamps.

De Franse krant verzekert dat de relatie tussen Mbappé en Griezmann inmiddels ‘verre van amicaal’ is. Het zou vooral de jaloezie van de spits van Paris Saint-Germain zijn die de verstandhouding tussen de twee bemoeilijkt. Met name het feit dat er voor de aanvaller van Barcelona een belangrijkere rol was weggelegd op het EK dan voor Mbappé zou tot irritatie hebben geleid. Laatstgenoemde zou bovendien van mening zijn dat Griezmann veel meer vertrouwen kreeg van de trainer.

“Mbappé was veel drukker met het feit dat Griezmann de hoofdrol opeiste dan met zich puur op het voetbal te focussen en de beste versie van zichzelf te geven om les Bleus aan zeges te helpen”, schrijft L’Équipe, dat tevens meldt dat er in 2018 al frictie ontstaan was tussen de twee betrokken spelers. Griezmann zou altijd een positievere houding hebben gehad dan Mbappé, die ‘veel egoïstischer is en gefocust op het eigenbelang’.

Het werd een teleurstellend EK voor Frankrijk, dat in de achtste finales na strafschoppen werd uitgeschakeld door Zwitserland. Mbappé kreeg de eer om de laatste van de vijf Franse penalty’s te nemen, maar hij faalde opzichtig. Bovendien wist de spits, die op het WK 2018 nog de grote smaakmaker was met vier treffers en een assist, op het EK niet tot scoren te komen noch op de te schieten. Griezmann deed het met een treffer en een assist op het Europese eindtoernooi enigszins beter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mbappe wil gewoon graag in de belangstelling staan en dat is te begrijpen, maar laat dan ook wat meer zien. De klik met Benzema was er wel degelijk, maar eigenlijk is er voor Mbappe, Griezmann en Benzema geen plek voor alle drie. Ik vond Frankrijk ook veel gevaarlijker met Coman op Links. Griezmann voegt eigenlijk al een lange tijd niks toe en lijkt alsof hij zijn Atletico vorm heel lang kwijt is.

1 juli 2021 om 23:24

Waarom niet?

1 juli 2021 om 23:29

Te veel van hetzelfde, overigens willen ze niet allemaal in dienst van elkaar spelen. Je had zelf toch ook meer verwacht van Frankrijk als je de spelers ziet. Daarom denk ik dat Mbappe-Benzema duo de beste oplossing was.

1 juli 2021 om 23:39

Viel mij ook op. Terwijl je zou zeggen dat in het systeem van Frankrijk Griezmann juist kon excelleren. Leek in veel op het systeem waarmee hij bij Atletico zo succesvol was.

2 juli 2021 om 00:34

als je al twee jaar uit vorm bent ga je die niet op magische wijze opeens terug hebben in twee weken omdat je toevallig in je oude systeem speelt

2 juli 2021 om 02:08

Eden Hazard disagrees

2 juli 2021 om 09:03

Is Griezmann al 2 jaar uit vorm. Je hebt hem zeker niet zien spelen. Hij is niet helemaal gemaakt voor het spel van Barcelona maar heeft in alle opzichten gewoon een prima seizoen achter de rug. 13 goals en 9 assists alleen al in 2021.

2 juli 2021 om 09:13

Als jij 13 goals en 9 assists 'prima' vindt voor een speler met een transfersom van meer dan 100 miljoen en een salaris van 40 miljoen (?) per jaar dan hebben wij heel erg verschillende verwachtingen van spelers.

2 juli 2021 om 09:55

In zijn rol als dienende speler voor Messi is dat toch zo slecht nog niet? Als Alba de bal voortrekt bijvoorbeeld gaat hij 9 van de 10 keer naar Messi.

2 juli 2021 om 15:33

Logisch dat de bal naar Messi gaat want 9 van de 10 keer dat naar Griezman gaat doet ie er helemaal niets mee. Die gast heeft meer kansen nodig om te scoren dan Vinicius 😅😅

2 juli 2021 om 15:34

En zie hier het wanbeleid van Barca. 120 miljoen + 40 miljoen salaris per jaar voor een dienende speler. De Barca fans slikken het als zoete koek.

Helemaal goed joh, hopelijk gaat de Franse media lekker zo verder met al die onzin speculaties, hoe sneller hij uit Frankrijk wil gaan vertrekken. Top!

Ik denk dat Zidane wel voor elkaar krijgt dat al die aanvallers gewoon hun taakje doen en niet zeuren. Deschamps was een goeie voetballer en geniet veel respect van de spelers, maar Zidane is de overtreffende trap. Zowel op als naast het veld een grootheid. Als er onder hem nog steeds incidentjes plaats vinden dan ligt het gewoon aan de spelers.

Veel verhalen nu Frankrijk is uitgeschakeld. Ik vroeg me al af waarom al die sterspelers gehoorzaam waren aan Deschamps. Ze speelden met hun kwaliteiten als een degradatie club. Denk dat deze irritaties begon tegen Hongarije. Top spelers houden net als de meeste fans van voetbal met meer risico’s en vrijheid.

1 juli 2021 om 23:49

Naja ze zijn 2 jaar geleden wel wereldkampioen geworden met Deschamps. Daardoor zal hij sowieso wel wat krediet hebben opgebouwd, ook bij de spelers.

2 juli 2021 om 00:00

Ik ben er van overtuigd dat als je hier een trainer neer zet die ook maar iets meer vooruit wil voetballen dat Frankrijk onverslaanbaar is.. Italië heeft met een mindere selectie ook heel veel wedstrijden gewonnen met een mooie, aanvallende speel style.. Frankrijk zou dat ook makkelijk moeten kunnen met de spelers waaruit ze allemaal kunnen kiezen, ben dan ook heel blij dat het anti voetbal niet ook het EK gaat winnen, tijd voor een nieuwe bondscoach die niet speelt om niet te verliezen, Frankrijk onwaardig

Ik heb Griezmann hoog zitten. Dit Ek ook heel erg in het belang van het team spelen en sat doet hij ook bij Barcelona. Nee het is niet echt de speler van Atletico waar hij wedstrijden beslist, maar hij offert zich gauw op. Mbappe liep erbij dit Ek alsof hij telkens naar de wc moest. Ik heb me echt lopen irriteren aan hem. Geen spel vreugde. Niks noppes nada. Misschien ligt dat wel aan mij en geef ik hem de kans aangezien die jongen pas 22 is. Al met al kies ik liever voor Griezmann in het Franse elftal dan voor Mbappe.

2 juli 2021 om 08:40

Vind Griezmann niet zo super, maar hij kan zich idd wel wegcijferen. Het is een jongen die het team voor zichzelf laat gaan en dat is belangrijk. Mbappe heeft dit veel minder en lijkt de ster te willen zijn. Houd ik persoonlijk niet zo van. Toch zal die jongen wel altijd de voorkeur krijgen boven Griezmann bij mij, puur omdat hij zo enorm gevaarlijk is.

2 juli 2021 om 08:58

Mbappe is een fantastische speler maar in zijn gedrag op het veld zie je steeds meer de invloed van Neymar. Hij loopt op een manier rond en zegt dingen op het veld alsof hij het spel heeft uitgevonden.

Het is zo voorspelbaar , in mijn poule had ik ze niet eens als "door" maar dat hadden ze uiteindelijk wel.

Frankrijk faalt altijd om dezelfde redenen als ze te veel sterren (en ervoor succes) hebben.


Wat een ego"s altijd weer.

2 juli 2021 om 00:54

Zo voorspelbaar was het dus niet,aangezien ze eerste in hun poule zijn geworden..

2 juli 2021 om 09:18

Je begrijpt denk ik wel wat ik bedoel , het is voorspelbaar dat deze ego"s gaan clashen en allemaal "ik ik" gedrag vertonen.


R

Dit is gewoon typisch mbappe, begint steeds meer een arrogante kwal te worden. Het probleem ligt ook deels aan het systeem waarin frankrijk speelde vooral zo verdedigend. Ik denk dat wanneer je aanvallender was gaan spelen mbappe sneller zn goaltje had gemaakt en minder gefrusteerd zou zijn

Frankrijk zijnde moet zo snel mogelijk Zidane aanstellen. Die weet perfect hoe hij met wereldsterren om moet gaan. In deze situatie zeker wel handig. Zidane gaat tenminste niet zo verdedigend spelen als Deschamps.

Deze Mbappe moet wel echt normaal gaan doen eerst met Giroud en nu dit weet niet of dit waar is.. zo verliest hij zijn sympathie

Over Benzema kunnen ze niks schrijven want die heeft zijn doelpunten gemaakt, Griezmann heeft er ook eentje geprikt en verdienstelijk gespeeld bij momenten, dus moet de kritiek bij Mbappe gezocht worden. Flauw van de Franse media maar ze weten niet beter.

Die Mbappe lijkt me een vervelend kereltje. Hij ging constant voor eigen succes, speelde totaal niet in dienst van het team. Die moet er eens naast gezet worden. Bij PSG is het eigenlijk ook zo, daar is hij de grote jongen met Neymar en waarschijnlijk is er niemand die er wat van zegt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren