Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kwakman: ‘De KNVB is te bang om zo iemand te kiezen als bondscoach’

Laatste update:

Frank de Boer heeft op dit moment de beste papieren om de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal te worden. De werkloze trainer ging donderdag voor het eerst met de KNVB om de tafel. Hij moet de opvolger worden van de naar Barcelona vertrokken Ronald Koeman; de directie van de KNVB wil graag voor de volgende interlandperiode met wedstrijden tegen Mexico, Bosnië en Herzegovina en Italië een nieuwe bondscoach presenteren. De opvolging van Koeman was donderdagavond onderwerp van gesprek bij Voetbalpraat op FOX Sports.

Hedwiges Maduro zet in het praatprogramma vraagtekens bij de zoektocht van de KNVB naar een nieuwe bondscoach. “Ik snap de profielen gewoon niet, het ligt allemaal zo ver uit elkaar. Frank Rijkaard en Peter Bosz zijn twee verschillende types", stipte de oud-middenvelder aan. Het is volgens hem niet duidelijk waar de KNVB naar op zoek is. "Van Gaal heeft veel ervaring, maar De Boer is eigenlijk net zo’n type als Van Gaal. Het is echt een veldtrainer, hij wil alles onder controle hebben. Als je praat over De Boer, dan moet je ook over zijn staf eromheen praten. Een dergelijke staf bestaat uit vijf man. Ik denk dat hij een soort van people manager om zich heen moet hebben. Een bondscoach moet eigenlijk alleen een elftal formeren en ervoor zorgen dat de spelers klaar zijn voor de volgende wedstrijd.”

Maduro zou het op zich toejuichen als De Boer geen assistent mee mag nemen en het moet doen met de technische staf die Ronald Koeman achterliet. Aan de andere kant vindt hij dat De Boer toch een eigenschap mist. “Ik zou een staf formeren waar de spelers vertrouwen in hebben”, stelde Maduro. “De Boer is een heel goede veldtrainer. Het verhaal gaat dat hij niet goed met bepaalde types of karakters in een groep kan omgaan. Dan moet je ervoor zorgen dat je in je staf wél zo’n type hebt. Ik vind dat hij dat bij Internazionale en Crystal Palace niet goed heeft gedaan. Als ik naar Italië zou gaan, zou ik het heel verstandig vinden om een Italiaan in de staf op te nemen.” Jan Joost van Gangelen vroeg Maduro om hardop te denken: “Dan kom je dus bij Ruud Gullit uit?” Maduro: "Bijvoorbeeld.”

Moet Frank de Boer de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal worden?

“Koeman was bijvoorbeeld een people manager en Dwight Lodeweges (interim-bondscoach, red.) een goede veldtrainer. Als je zegt dat De Boer een heel goede veldtrainer is, moet je eigenlijk zoeken naar iemand die ook heel goed met de spelers kan omgaan", denkt Maduro hardop over een mogelijke rechterhand van De Boer. "Dat is een opgave. Ik denk dat een Gullit dat heel goed zou kunnen.” Van Gangelen verzekert dat Gullit in ieder geval ‘op geen enkele manier’ is benaderd door de KNVB voor het bondscoachschap, net als Mark van Bommel. “Ik vind Van Bommel hetzelfde type als De Boer. Je moet dan niet één man zoeken, maar een hele staf”, benadrukte Maduro.

De KNVB heeft geen contact gezocht met Van Gaal. “Niks, nada, nul”, claimde Leo Driessen. “Van Gaal heeft er zeker trek in. Hij kijkt er nog steeds naar uit: goede groep, daar kan je zomaar Europees kampioen mee worden.” Kees Kwakman snapt niet dat Van Gaal helemaal niet is benaderd. “Dat zo’n optie open is voor het Nederlands elftal. Of het dan wel of niet rondkomt of lukt, daar heb je altijd twee partijen voor nodig. Maar dat er blijkbaar niet eens naar gekeken wordt. Ze zijn waarschijnlijk dan toch gewoon te bang om zo iemand binnen te halen.”

Maduro vraagt zich af of De Boer, als hij daadwerkelijk de nieuwe bondscoach zal worden, het gevoel zal hebben dat hij zich zal moeten bewijzen. “Als trainer moet je je altijd weer bewijzen. Maar bij Van Gaal weet iedereen: ‘dit is Van Gaal’. En als De Boer nu bondscoach wordt, dan gaan wij allemaal zitten zo van: ‘Laat het maar even zien’. In de laatste klussen die hij heeft gehad, heeft hij gefaald. Dat gevoel heb je dus al tegen. Moet je dat willen? Natuurlijk zal hij het willen doen. Het is een hele eer. Dat gevoel zullen de spelers ook hebben. Dat is er wel denk ik.”

Moet de KNVB gaan voor de aanstelling van Louis van Gaal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 september 2020 om 00:55

Ik snap niet waarom het per se een Nederlander moet zijn. Als je keuzes beperkt zijn, kijk gewoon eens over de grens.

18 september 2020 om 00:59

Ik ben wat romantischer. Ik vind dat een nationaal elftal een bondscoach moet hebben met een paspoort van dat land. Zou een regel moeten worden.

18 september 2020 om 07:37

Het hoeft wat mij betreft geen FIFA regel te zijn, er zijn NL coaches genoeg die het spelletje uit willen leggen in verre oorden maar een ongeschreven regel voor de KNVB lijkt me wel logisch, in de statuten opnemen dat je geen buitenlanders aanneemt is in deze tijden vragen om problemen. Een voetballand als NL hoeft helemaal geen buitenlandse coach, het is misschien een beetje ‘Franse arrogantie’ maar een klein land met zo veel voetbalhistorie kan zelf toch wel een trainer voor de groep zetten.

18 september 2020 om 00:20

Jawel, gwn alweer een blunder van de KNVB. Je laat een speciale clausule in het contract opnemen dat die weg mag als barca komt, dan stel je toch direct een lijst samen voor wanneer deze clausule geactiveerd word. Dat zie je toch bij clubs ook bij bijv. spelers met een terugkoopclausule of wanneer een trainer een afkoopsom heeft? Amateurs

18 september 2020 om 00:41

Hierop anticiperen was gewoon geen Barcelona-exit-clausule in het contract van Koeman toelaten. Toen die er wel was, was anticiperen direct onmogelijk. Je kan moeilijk elke maand verschillende coaches polsen voor het geval dat Koeman van zn clausule gebruik maakt. Maar ja nu heeft Koeman er dus gebruik van gemaakt en moet de Knvb iets doen. Mij lijkt het no brainer: Louis van Gaal. Maar dat kan al bijna niet meer, want die oelewappers bij de Knvb hebben de spelers om hun mening gevraagd, Een onvergeeflijke fout van een stelletje klunzen en lichtgewichten bij onze nationale bond. Nu wordt het lastig, want gebleken is dat de spelers hebben laten doorschemeren niet echt op van Gaal te zitten wachten. Tja, dan wordt het lasitg aanstellen. Hadden ze niets gevraagd en gelijk doorgepakt na ghet vertrek van Koeman en Van Gaal benaderd (als eerste) en geonctracteerd, dan hadden de spelers dat gewoon moeten slikken. Nu wordt het allemaal lastig en kan Van Gaal helaas eigenlijk al niet meer.

18 september 2020 om 04:44

De Boer is door de knvb opgeleid. Deed het goed als assistent bij het Nederlands elftal en bij Ajax heeft hij prijzen gewonnen. Er zijn voldoende argumenten aan te voeren tegen zijn aanstelling, maar ik vind het moedig en consequent wanneer de knvb voor hem zou kiezen. Daarnaast ben je als trainer zo goed als je spelersmateriaal. Ik ben niet zo euforisch over deze groep, zeker wanneer je het afzet tegen de concurrentie. Je zou Europees kampioen kunnen worden, maar die kans lijkt me niet groot. Overigens vind ik Koeman vooral realistisch spelen en dat verwacht ik ook van De boer.

18 september 2020 om 08:33

Frank de Boer is echt waanzinnig zwak in knock-outtoernooien. Wanneer het even anders gaat, dan weet hij niet hoe hij een wedstrijd kan omkantelen. Daarnaast heeft hij bij Inter bewezen dat hij niet met (pseudo) vedettes kan omgaan. Het is echt wanbeleid eerste klas om de Boer boven van Gaal te kiezen.

18 september 2020 om 10:00

elke Nederlandse coach is door de Knvb opgeleid. Cursus Betaald voetbal wordt door de Knvb georganiseerd. het goed doen als assistent is helaas geen garantie voor het goed doen als coach. Kijk maar naar Lijnders en Meulensteen. Je bent idd zo goed als je spelersmateriaal alleen aan de coach om daar het maximale uit te halen. Dat kon van Gaal bijvoorbeeld heel goed (zie WK '14)

Van gaal of de Boer. Dat is een makkelijke keuze. Toen van Gaal 5-3-2 speelde kwamen we ver , met een zelfs minder goede selectie. Het is al wel een tijdje geleden maar ik zou van Gaal onder deze omstandigheden ALTIJD kiezen!

18 september 2020 om 00:22

Maar de boer (en v bommel) zijn beide net zo flexibel als v gaal, alleen met mindere prestaties/staat v dienst.

18 september 2020 om 00:49

Sinds wanneer bepaalt de spelersgroep het technisch beleid?

18 september 2020 om 00:54

Haha. Ik ben het voor het eerst met Lierse eens. Ha. De spelers om hun mening vragen: het domste wat je als bond kunt doen. Gewoon daadkracht tonen en direct na het aangekondigde vertrek van Koeman voor de in hun ogen beste kandidaat gaan en meedelen aan de spelers. Nu is Van Gaal quasi onmogelijk geworden en zit je hoogstwaarschijnlijk met een bondscoach waar de meerderheid van de Nederlanders vantevoren al geen vertrouwen in heeft (of het nu Ten Cate, Frank de Boer, van Bommel, Cocu of van Bronckhorst is, naar gelang persoonlijke voor- of afkeur). Lekker beginnen dan.

18 september 2020 om 01:07

@Heidihallo, de wonderen zijn de wereld nog niet uit 😉.

18 september 2020 om 01:19

ik vind jou gewoon moeilijk inschatten, Of je bent de ultieme troll, of je hebt het zelf niet door. Blijft wel dat je het heerlijk vindt om te hakken op Nederlanders. Ik denk nog steeds dat je de ultieme troll bent. Of bent geweest en langzaam verbetering toont maar dat oude trekrjes niet meer te veranderen zijn. En je bent Belg. Die zijn van nature uberktisich over Nederlanders.

18 september 2020 om 01:28

Dus..? Het is helemaal niet belangrijk wat de spelersgroep vindt. Wat is dit toch voor onprofessioneel geneuzel. Als je wil winnen dan maakt 't echt geen zier uit of je de coach aardig vindt of persoonlijk mag. Als 't maar de beste is en degene waarmee je de grootste kans hebt om ook echt iets te winnen. Bovendien die gasten worden toch geselecteerd ze mogen blij en trots zijn om voor ons Oranje te mogen spelen. Dit is niet hun team. Die gasten zouden juist blij moeten zijn dat ze zouden kunnen werken met een van de beste Nederlandse coaches die we hebben. De KNVB is toch ook wel echt een stelletje prutsers eerste klas zeg. Hou dan iig je opties open, maar nee hoor zelfs dat kunnen ze niet. Frank Rijkaard benaderen terwijl iedereen weet dat ie al jaren geleden heeft gezegd niet meer in de voetballerij actief te willen zijn. De lijntjes duidelijk niet open gehouden voor alternatieven afgelopen jaar terwijl het toch duidelijk was dat er een gerede kans was dat Koeman toch echt een keer op die trein zou springen. Spelers die laten doorschemeren dat ze eigenlijk wel door zouden willen met Lodeweges terwijl die gast d'r geen appeltaart van bakt tegen Italië. Dit EK wordt een grote deceptie vrees ik, geen winnaarsmentaliteit in 't team. Incompetente bewindvoerders, te grote verwachtingen en een behoorlijk ongebalanceerd team zonder noemenswaardige diepte op cruciale posities.

18 september 2020 om 07:56

@Heidi, waarom denk je dat Lierse een troll is? Lees je zijn comments wel? Hij motiveert zijn uitspraken en hakt helemaal niet alleen maar op Nederlanders.

18 september 2020 om 08:13

Zelf beslissen. Daar ben je bestuurder voor. Niet de spelers het beleid laten bepalen. Dan krijg je Nederland Italië...

18 september 2020 om 00:55

Van Gaal met zn 532 en het begon op het wk pas elke wedstrijd te lopen op t moment dat hij het halverwege om zette naar 433, dus doe nou niet of hij dankzij 532 zo ver is gekomen

18 september 2020 om 01:02

Nou tegen Spanje (5-1) was toch "gewoon" 532. Voor de rest wel met je eens. Maar dat was nu juist de kracht van dat Nederlands elftal. Het kunnen switchen van systeem in de wedstrijd mocht dit nodig zijn. Die 532 was ook noodzaak. Met de tegenstanders ten gevolge van de loting en onze selectie moest er zekerheden worden ingebouwd. Ik kan het nooit bewijzen, maar als Van Gaal destijds elke wedstrijd in een 433 was begonnen waren we geen derde geworden. Uniek wat Louis daar gepresteerd heeft. In zon korte tijd zon stempel op een nationaal team kunnen zetten, dat is weinig coaches gegeven.

18 september 2020 om 14:56

@nederland79 ik ben geen voorstander van dat systeem (hoewel al die systemen in wezen aanpassingen zijn in details bij wel of geen balbezit) maar ik ben van mening dat het niet lag aan een omzetting van van Gaal, maar aan de fitheid van de selectie in Brazilie.in al die wedstrijden was Oranje vele malen fitter dan de oppponent, kon beter met de hoge temperaturen en hoge vochtigheid om gaan, en creeerde daardoor overwicht.met als gevolg kansen en goals.

18 september 2020 om 10:08

@fiish010: Van Gaal is een oude man, het moet eens klaar zijn om altijd maar op het verleden terug te grijpen. Laat Van Gaal nou lekker van z'n pensioen genieten en ga voor 2 of 3 generaties jonger. Of dat De Boer moet zijn? Geen idee, maar ben wel klaar met opa's. Begrijp de Knvb dan voor het eerst in tijden dat ze geen trek meer in Van Gaal hebben.

18 september 2020 om 10:37

@fiish010:niks van waar, dat 5-3-2 liep voor geen meter, alleen tegen het totaal uitgebluste Spanje.van Gaal moest iedere wedstrijd terugschakelen naar 4-3-3, toen begon het pas wat beter te lopen en werd er wat gecreëerd.van Gaal is al heel lang helemaal niks meer.net zo saai als De Boer.

Haal alsjeblieft van Gaal zeg. Zijn er, behalve bij knvb blijkbaar, mensen die op dit moment serieus liever de Boer willen?

18 september 2020 om 01:37

Ik zal niet zeggen dat ze De Boer moeten halen, maar waarom Van Gaal? Ik snap dat de man een giga staat van dienst heeft, maar hij blinkt vooral uit met jonge jongens, waar hij helemaal de baas bij kan zijn. Ik vind het WK 2014 hierin in kleine mate een uitzondering daar hij goed omging met de veteranen. Ik betwijfel alleen of dat nu weer net zo goed zou kunnen gaan. Dit zijn ook allemaal jongens van een andere generatie

18 september 2020 om 06:33

Ze willen de boer niet er is alleen weinig keus meer over. Hij is vrij dus nu gaan ze maar voor de gemakkelijke weg kiezen. Wat een stelletje sukkels zitten daar bij de KNVB zeg. Zowat heel Nederland wil Frank niet en zij gaan Frank aanstellen. Ik ga in ieder geval niet meer kijken. Die man heeft mijn plezier om naar voetbal te kijken helemaal verpest toen bij Ajax. En dat kijkplezier is voor mij nog altijd belangrijker dan een kampioenschap.

18 september 2020 om 07:45

Raar, die man was de eerste die Ajax een stukje smoel terug gaf. Jol had het zwaar verkloot, Ajax deed maar wat en kreeg pak slaag op pak slaag. De boer werd aangesteld, Ajax speelde direct herkenbaar goed verzorgd voetbal en verloor haast niets meer. Dit bleef de eerste 2 seizoenen zo, toen het afromen het hoogtepunt bereikte toen werd het steeds slechter en echt zwaar bagger. Toch probeerde Frank het elke keer weer aan het begin van het seizoen om vervolgens terug te moeten vallen op betonvoetbal voor de punten. Dit heeft voor mij een oorzaak. Het ontbreken van een dirigent .Eriksen ging weg en pas met Ziyech kregen we een echte dirigent terug....

18 september 2020 om 09:19

@ soccerfan. Juist bij het Nederlands elftal mag er van mij wel resultaat voetbal gespeeld worden want een eindronde is sws wel spannend om te kijken voor de liefhebber.. dat jij niet meer gaat kijken zegt meer over in hoeverre jij een liefhebber bent.

18 september 2020 om 11:43

Ninjakaj interessante analyse, maar in wie zie jij de dirigent voor dit oranje dan?

18 september 2020 om 13:01

@baabmandat is het grote probleem, we hebben eigenlijk alles in huis op een topkeeper na, wereldverdedigers, lopende middenvelders, controleur behalve (veel) creativiteit en dreiging voorin. Blijft wat dat betreft jammer dat Ziyech niet voor het NL elftal koos, dat was de perfecte aanvulling geweest. Depay is een uitzondering, Bergwijn ook goed, de rest is redelijk maar spelen niet in de absolute top. Het is eigenlijk hopen dat een Zirkzee, Boadu, Stengs of Ihatarren een volgende stap zetten, voor Boadu en Stengs zou het perfect zijn om naar Ajax te gaan maar die worden tegengehouden (logischerwijs). Denk dat het toch vooral een teamprestatie moet blijven, de Roon zou ik voor het breekwerk achter de hand houden maar als je meer voetbal wilt kun je misschien Frenkie de Jong wat naar voren zetten. Die moet het spel maken samen met Wijnaldum en van de Beek. Zit er al weer wat meer voetbal in.

De boer heeft alleen moeite met karakters...klinkte als de perfecte trainer voor oranje dan. Verheug me nu al voor de aanvaringen met bijv. Memphis.

18 september 2020 om 09:20

De boer heeft moeite met ontevreden vedetten waar hij het niet in ziet zitten. Die kan hij bij het nederlands elftal gewoon niet oproepen.

18 september 2020 om 09:38

Dan roept die Memphis niet op en heb je in de recente tijd aanvallend een probleem, is toch een die een handleiding heeft (coach moet hem begrijpen om hem maximaal te laten renderen)

18 september 2020 om 11:46

Dat is een aanname.. als memphis niet mee wil in het spelletje van de Boer heeft hij de mogelijkheid om hem niet te sellecteren idd... persoonlijk zie ik ook liever of een snelle spits als malen of bergwijn of een kopsterke soirs al l de de Jong. Depay kan leuk tegen zwakke tegenstanders pingelen maar tegen een sterke devensie zoals die van Italie heb je niks aan hem.

Met F. de Boer zet je weer een stap terug naar het niveau D. Blind. Louis van Gaal wordt genegeerd terwijl het de beste trainer in NL is. Van Marwijk is, hoewel hij al even niet trainer geweest is, hoort de tweede keuze te zijn maar ook die wordt niet genoemd. Zelfs Ten cate is een betere keuze dan F de Boer en die is ook niet benaderd. KNVB moet echt zsm met een verklaring komen want dit is chaos

18 september 2020 om 01:31

Wat heeft Blind hier nou in hemelsnaam mee te maken.

18 september 2020 om 02:07

Met Frank de Boer als nieuwe trainer zorgt de KNVB ervoor dat Nederlands elftal weer een niveau omlaag gaat. Namelijk naar het niveau van het team onder Danny Blind, vandaar dat ik zijn naam noem.. Helaas moet ik alles voorkauwen voor je

18 september 2020 om 06:12

Tja dan had je ook Hiddink kunnen noemen. Die heeft er net zo een puinhoop van gemaakt.

18 september 2020 om 08:02

Je realiseert je dat Blind niet de beschikking had over deze spelers? Zoek voor de lol eens op met welke spelers (die niet geblesseerd waren) Blind het moest doen.

18 september 2020 om 11:46

Hiddink stond tenminste nog 2e met alles in eigen hand. Blind heeft ons 2 tournooien gekost.

Het gaat werkelijk mijn verstand te boven dat de KNVB met de Boer in gesprek gaat voor de functie. Hoe ver wil je zakken als land zijnde ???

Echt als het enig ander land dan Nederland zou betreffen, zou ik om hun amateurisme zo erg moeten lachen. Het maakt het daarom extra pijnlijk dat het Nederland betreft. FdB is geen geschikte trainer voor het elftal. Ongeacht welke assistenten je er naast doet, voert FdB het hoogste woord. Bij Ajax was het mogelijk omdat de gemiddelde leeftijd toentertijd rond 22/23 jaar. Daarnaast heeft hij niet de tactische kennis die bijv een v Gaal wel heeft. Ik heb zo erg naar het EK uitgekeken, maar het is al een ramp voordat het uberhaupt begonnen is. Dank Knvb.

18 september 2020 om 00:57

Joh, ik heb precies hetzlefde gevoel. Ik achte ons zelfs darkhorse. Een land in opbouw met kwaliteiten, maar waar de wereld nog weinig van verwacht. Dan is Nederland historisch gezien het beste en gevaarlijkste. Maar nu - met het vooruitzicht van Frank de Boer als bondscoach - ziet de wereld er voor mij opeens heel anders uit. Ongelooflijk die janboel die ze bij de Knvb maken. Maar wat wil je ook met lichtgewichten van Heracles, Cambuur en een ex-gemeenteraadslid uit Rotterdam.

Als de KNVB zo graag de Boer wil, dan had ik gekeken naar de optie van Gaal als bondscoach met de Boer als assistent. En dan kan Louis tot na het EK Frank klaarstomen voor het grote werk, dus wel met van Gaal als bondscoach het EK ingaan. Zelfde idee wat ze destijds met Blind hadden gedaan. Maar denk dat de Boer zich nu te groot voelt om weer als assistent aan de slag te gaan.

Zie Gullit echt niet onder Frank de boer werken. Wat hoop ik toch dat Frank de boer het niet gaat worden. Vind ook dat hij het totaal niet verdiend. Overal na Ajax ontslagen en overal riepen de spelers en zelfs bestuursleden godzijdank. Met spelers overweg kan hij al helemaal niet.

Driessen is wel heel enthousiast dat we dat EK kunnen winnen. we hebben een paar aardige spelers maar als je onze selectie vergelijkt met die van de toplanden dan lijkt dat me niet realistisch

18 september 2020 om 11:44

Het is ook niet realistisch. Dat was een tweede en derde plek ook niet en toch deden we het. We hebben geen ploeg die mooi voetbal kan spelen, wellicht wel 1 die de overwinning over de streep kan trekken. Althans zouden we hebben met een coach die tactisch het goed kan zetten.

Ik begrijp niet waarom mensen LVG nog willen. Hij vernietigde het Hollandse mooie spel met zijn zogenaamde "masterplan" (tikkie breed voetbal). Ik ben blij dat hij Ajax niet beïnvloedde met zijn afvalstijl van voetbal. We hebben een manager nodig die de filosofie van Cruijff begrijpt. LVG had veel geluk in het WK. Nederland heeft een nieuwe manager nodig, misschien een buitenlandse manager. We hebben de invloed van LVG niet meer nodig.

Waar komt toch de naïeve gedachte vandaan dat NL zomaar even Europees Kampioen kan worden. Daar komen we toch echt kwaliteit voor tekort.

18 september 2020 om 10:15

Nou ja, met spelers als Van Dijk, de Vrij , de Ligt, Frenkie de Jong, van de Beek, Wijnaldum en Depay heb je toch goede spelers. En een hoop goede talenten (vooral aanvallend). Kun je een tem maken dat van ieder land "kan" winnen. Tel daarbij op dat er nu nog niet heel veel van Nederland verwach wordt, en je hebt bij het Nederlands elftal een recept voor goede prestaties op een eindtoernooi. In 88 verwachtte niemand iets kampioen van Europa. In 2014 verwachtte niemand iets derde van de wereld. Zodra Nederland als favoriet bestempeld wordt valt het juist vaak tegen (zie 1990, 2012).

18 september 2020 om 11:47

van de beek past echt niet in dat rijtje, eerder nog bergwijn.

18 september 2020 om 12:13

Ok, misschien ietwat voorbarig, maar jij moist het woordje "nog" in je zin.

Als het echt de Boer moet worden als bondscoach dan zijn we terug bij af met oranje. Het is dat oranje voor het uitgestelde EK al geplaatst is, anders waren we daar ook niet bij onder F de Boer. Het WK kunnen we wel vergeten. Dit word een gevalletje Blind, ook zo een minkukel die er niks van kan. Ook het EK kunnen we wel schriftelijk afdoen want behalve de poulefase met alleen maar nederlagen is oranje zo weer thuis.hoorde we er eindelijk weer een beetje bij op internationaal niveau,dan zorgt de de Boer er wel voor dat we verdwijnen uit de top 20 op de wereldranglijst. Hebben ze trouwens van Bommel niet benaderd? Die zit ook thuis. Of van Bommel en de Boer samen aanstellen. Dan kan er helemaal niks meer mis gaan toch????

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren