Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kwakkelend Galatasaray verspeelt in slotfase zeker lijkende zege

Laatste update:

Galatasaray zit in een dip. De Turkse landskampioen verloor de laatste twee wedstrijden al (competitie en Champions League) en leek zaterdagavond een nipte overwinning te boeken op Eskisehirspor. In de slotfase van het duel werd een 1-0 voorsprong echter uit handen gegeven en daarom moest Galatasaray genoegen nemen met slechts een punt: 1-1.

Erkan Zengin was de man die Cim Bom in rouw dompelde. De geboren Zweed was kort voor het verstrijken van de reguliere speeltijd het eindstation van een snelle tegenaanval en zorgde met zijn tweede doelpunt van dit seizoen voor een remise. Het punt dat Eskisehirspor pakte was ook niet helemaal onverdiend te noemen, want Galatasaray viel in eigen huis weer erg tegen.

De thuisploeg speelde een belabberde eerste helft en miste de creativiteit om het de bezoekers lastig te maken. Een kwartier na rust kwam Galatasaray desondanks op voorsprong, maar dat kwam vooral door defensief gestuntel van Dede, die de bal weg wilde schieten maar inleverde bij Burak Yilmaz. Die benutte dit buitenkansje, alweer zijn vijfde treffer van het seizoen, maar voor Galatasaray bleek het dus niet voldoende te zijn voor drie punten. Nordin Amrabat deed als invaller een halfuur mee bij de thuisploeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is Galatasaray toch hopeloos uit vorm zeg of is het gewoon overschatting van de ploeg door de supporters? Ik denk dat ze nu met beide beentjes op de grond zitten na Ordu, Braga en Eski. Nu moet Besiktas meer vertrouwen krijgen voor de wedstrijd van morgen en een mooie reeks laten zien.

''het punt dat Eskisehirspor pakte was ook niet helemaal onverdiend te noemen, want Galatasaray viel in eigen huis weer erg tegen.''

Hele wedstrijd gedomineerd Eskisehir had niks in te brengen maar het is wel een verdiende punt toch voetbalzone? Waarom ga je dingen plaatsen als het niet waar is? Of heb ik me vergist met Wandelgangen? Vind toch dat dat veranderd moet worden.

Scheidsrechter fluit een redelijke wedstrijd en dan laatste minuten een buitenspelgoal, rot op scheidsrechter letterlijk rot op, waarom altijd die scheids tegen sjezus.

6 oktober 2012 om 20:03

gedomineert? met wat? Prut spel, Melo,hamit,burak helemaal niets, enigen die nog iets konden uitbrengen waren Muslera/eboue en that;s it.

6 oktober 2012 om 20:06

We speelden beter dan Eses en verdienden de overwinning meer dan dat Eses de gelijkspel hier verdiende, spelers kunnen dan wel ondermaats presteren maar we verdienden alsnog de overwinning.

6 oktober 2012 om 20:42

Aslantepe, we zij beide GS fans. Echter moeten we wel eerlijk blijven. Onszelf flashen heeft geen zin. We hebben droog gedomineerd, zonder enig systeem of gedachte erachter. Passjes breed is leuk, maar absoluut niet effectief. Cris -- Dany -- Muslera. Op een gegeven moment begon Muslera als een libero met passjes te strooien. Dat heeft één benaming; schandalig.

6 oktober 2012 om 20:53

Eses heeft zeker wel een punt verdiend. al is het niet vanwege hun prachtige voetbal, dan is het wel hun oplettendheid en uithoudingsvermogen. je moet als verdediging gewoon niet in slaap vallen. zo simpel is het ! wel wil ik erbij zeggen dat het toch wel leuk is voor de competitie.. alleen Galatasaray op zo een eenzame 1e plaats, ver van alle andere clubs zou geen bal aan zijn !!!

6 oktober 2012 om 22:53

Helaas gaan winnen en geluk samen. Voor Eses telt alleen resultaat vooral uit tegen GS , je kan zeiken hoelang je wil.

Slecht uitverdedigd van Selcuk, die moest gewoon gelijk die bal pasen of wegschieten ipv naar onze keeper toe lopen met 3 man achter je aan, en Muslera kon er niks aan doen, redde 3x en toen was het voor een lege goal en bam goal tegen.

zeker niet verdiend die 1e punt, was zeker 3 waard

Oh geweldig, nu GS punten laat liggen zal Fener natuurlijk weer volgen..

Erkan Zengin heeft zich wel goed ontwikkeld over de jaren. Vroeger kon hij pingelen maar miste het overzicht, nu neemt hij zowat Es-es bij de hand. Hij houdt goed overzicht en verdedigt zelfs geregeld mee. Eskisehir verdiende een doelpunt op basis van de eeste helft, maar zeker niet de tweede.

De wissel Umut - Yekta heeft slecht uitgepakt.

Dat was een signaal van Fatih Terim dat ze achterover konden leunen maar er moest juist gewisseld worden van spits.

Dan zouden ze voorin nog wat kunnen forceren.

Maar ik zie dit niet als een vormdip, ik heb vertrouwen in de komende wedstrijden.

6 oktober 2012 om 20:02

Correctie : Umut - Yekta
Misschien was Umut wel moe, maar dan had Sercan erin gemoeten..

6 oktober 2012 om 20:05

Ja ik bedoelde Umut.

Maar het kan ook zijn dat er al 6 buitenlanders in het veld stonden en Elmander er niet in kon.

En Sercan was meer een wanhoopswissel aan het eind.

We hebben zo slecht gespeeld buiten Muslera heeft niemand 90 minuten goed gespeeld.

De verdediging straalt niets meer uit,
Middenveld kan niet eens opbouwen, Melo moet verdedigend wat meer werken zodat Selcuk wat aanvallender kan spelen gebeurt niet (wat vorig jaar beter lukte)
Aanvallers Burak is alleen maar bezig met vallen en Umut bevindt zich op een onbewoond eiland

Zelf vond ik dat beide doelpunten buitenspel konden zijn alleen had mijn stream geen goed kwaliteit dus ben ik nog niet 100% zeker.

We missen gewoon Engin Baytar de enige speler die een dribbel durft te zetten en een man voorbij gaat, ik heb gewoon buiten Emre 1 keer niemand een serieuse dribbel zien maken om 2 man voorbij te gaan hierdoor kon Eskisehir ruimte klein houden.

6 oktober 2012 om 20:06

Ik ben het met je eens wat betreft Baytar. Je kunt van hem vinden wat je wil, maar zonder zijn rare trekjes is het een uitstekende voetballer. Op momenten dat het niet meer loopt, brengt hij wat extra's met zijn gedurfde dribbels. Het mooie is dat dit regelmatig leidt tot een kans/doelpunt.

6 oktober 2012 om 20:32

@ Imparator

Die van Galatasaray was buitenspel, maar van Eskisehirspor niet. De goal van Eskisehir is een individuele fout van Muslera. Hij moest 4 keer redden i.p.v. 3.

pff heb de 2e helft niet kunnen zien.. wel jammer weer puntenverlies
mja volgende keer beter.
speelden ze wel beter de 2e helft??

een zuiver buitenspel doelpunt.... oke de scheids moet je niet alles kwalijk nemen maar dit moet elke blinde zien...

sorry, maar als je dit niet ziet dan mag je nooit meer een wedstrijd fluiten. klaar bam oneervol ontslagen moet je worden...

speler van eskisehir staat buitenspel wnr het schot dat tegengehouden wordt door muslera hem bereikt. hij schiet tege muslera aan, en drna wordt er gescoord... duidelijk buitenspelval....

3 punten verdiend na een slechte wedstrijd van galatasaay en 2 punten zijn gestolen... jammer dit echt waar jammer...

Hoe de hele verdediging staat te kijken terwijl 4 spelers van Eskisehir op Muslera schieten.

Muslera, Muslera, Muslera. Ik hoop dat die naar een topclub in Europa gaat, GS verdient hem gewoon niet, die man moet alle fouten van de team oplossen. Geweldige keeper !

En dan staat plotseling Orduspor op de 1e plaats haha..

Kijken wat Fenerbahce gaat doen want het is algemeen bekend als Galatasaray punten laat liggen doet Fenerbahce hezelfde.

6 oktober 2012 om 20:07

Galatasaray staat nog altijd 1ste.

6 oktober 2012 om 23:42

Oeps, das waar ook met 1 punt meer.

6 oktober 2012 om 20:12

fener gaat ook punten laten liggen, wanneer Galatasaray dat doet moet fener erin meedoen.

Wat speelde Gs een belabberde wedstrijd zeg. Op basis van de eerste helft is het een verdient gelijkspel, maar de tweede helft speelde Gs wel wat beter. Het doelpunt van Gs viel door geblunder van Dede. Hoe kan je een bal op zo een manier uitverdedigen, ongelooflijk.

Erkan Zengin liet trouwens mooie dingen zien zeg. Die jongen heeft zich zwaar ontwikkeld.

Melo, Hamit en 'selxuk' Inan zijn trouwens echt belabberd. Snap niet waarom ze zo opgehypt werden. Vond Emre Colak een van de besten aan de kant van Gs.

We speelden niet goed, al 3 wedstrijden, jammer maar we moeten ermee kunnen leven. De ploeg voelde zich een dreamteam, nu staan ze hopelijk met beide benen op de grond. Melo speelt als een natte krant, Umut speelde laatste wedstrijden ook zwak. We hebben 14 punten nu, 5 meer dan Fener dus nog altijd geen probleem. Nu onderbreking door de interlands en dan er meteen invliegen.
Enige lichtpunt is Muslera, wat een topkeeper zeg, bij die goal van Es haalt hij 3 keer de bal eruit en gaat ervoor maar de verdediging blijft staan(buiten Cris) en wacht tot die bal tegen het net getrapt wordt? Hoe kan dit? Terim moet ingrijpen.
Wel verdiende punt voor Eses.
Morgen leuke derby en ook nog El Classico.

6 oktober 2012 om 21:16

Je zegt wel 'buiten Cris', maar dat Cris daat staat is een fout van hem. Hij hoort daar niet te staan. Elk debiel weet dat je op een lijn moet staan met je mede verdedigers, iedereen staat net op de 16, maar de heer Cris blijft daar zijn man dekken voor de goal. Misschien dat die vlagger het dan wel zou zien. Nummer 9 van Eskisehir staat daar twee keer buitenspel.
1. voor zijn schot
2. hij blokkeert de zicht van Muslera bij het schot van Tello(?)
Ik zeg het al de heletijd, vaste duo moet Semih - Dany zijn.

6 oktober 2012 om 21:29

Dat Dany en Semih het vaste duo moet zijn is allang duidelijk maar waarom Terim Cris erin doet snap ik niet, Terim de beste coach die zoiets niet ziet?
Over het geval met die goal en Cris, ik ben van mening dat de verdedigers van Gala niet moeten hopen op de grensrechter, of hij gaat vlaggen of niet, als ze nou alle vier hun man zouden dekken dan zouden ze met de bal aan de voet er makkelijk uit komen. Ze missen een leider zoals Ujfalusi, Selcuk en Melo zijn licht uit vorm waardoor de verdediging in de problemen komt. Misschien Ceyhun een keertje proberen of Emre Colak centraal die handelt 2 keer zo snel als Melo en Selcuk te samen.

Of we goed spelen of niet laat ik even buiten wege, ik ben puur ingelogd om aan te geven hoe dramatisch onze scheidsrechters zijn. God wat was daat om te huilen, heb echt 90 min op die vent gelet en wat een drama. Hoe kan een scheidrechter anno 2012 0 x de voordeelregel hanteren?

6 oktober 2012 om 20:12

voordat zo'n scheids leert wat de voordeel regel is, moet hij nog eens leren wat buitenspel is...

6 oktober 2012 om 20:55

Dan had het doelpunt van Gs ook niet mogen tellen beste vriend.

6 oktober 2012 om 22:26

is ook zo?

ik heb het tijdens de herhalingen gezien dat umut ook buitenspel stond...
ik wil niet subjectief zijn, maar hoewel duidelijk is dat umut buitenspel staat als je zijn positie vergelijkt met de 2 spelers die bij hem zijn, maar buiten het strafschop gebied staat er nog een speler van eskisehir. maar ik weet niet of hij het buitenspel val opheft...

tegen orduspor: meer dan 60 procent balbezit. je verliest
idem tegen braga: je verliest
en nu weer tegen eskisehir: gelijkspel..

volgende keer het spel accepteren op je eigen veld en counteren...

6 oktober 2012 om 20:22

Terim wegsturen en Daum aantrekken, word je counterend kampioen. Er bestaat wel een kans dat je de laatste dag de kampioenschap verspeelt..

Valt me trouwens nu pas op dat Semih Kaya niet speelde. Als er een is die het altijd verdient te spelen..

6 oktober 2012 om 22:23

ik denk dat het meer was om te sparen... hij is jong en zou wel eens moe kunnen worden met dit drukke schema..

nee niet counterend voetbal, maar wat ik mis bij deze ploeg en wat er vorig jaar wel was, is het strijden... vorig jaar met engin etc zag je meer strijd... zag je een ploeg die na een 2-0 verlies zelfs gwn ging verderspelen en wist terug te komen tot 2-2 of 3-2 won zelfs...

ik mis de helse tempo tijdens een wedstrijd... het drukken op het veld van de tegenstander... vroeg scoren en dan krijg je heel veel tafferelen zoals na de 60ste minuute ruimtes die je kan benutten...

Hoe vaak gaat Terim nog de centrale duo's switchen??

Wat een zielige vertoning van Galatasaray. Slechtste eerste helft dat ik sinds 2010 heb meegemaakt. De hele tijd achteruit leunen, naar achteren passen geen combinaties en vooral geen tactiek. De eerste helft was oersaai.

In de tweede helft begon pas actie. Galatasaray scoorde uit een fout van de verdediging en Burak heeft Eskisehirspor afgestraft. Maar (!), Umut Bulut de aangever stond buitenspel. Wel eerlijk genoeg om te mogen toegeven dat Umut buitenspel stond. Hetzelfde geldt ook voor Eskisehirspor, na het eerste schot stond de andere speler ook buitenspel, Muslera die geweldig keepte en drie keer had gered was niet genoeg en Erkan scoorde uit een rebound.

Wat heb ik me toch zitten irriteren aan de scheidsrechter. Letterlijk 0 keer voordeel gegeven en meteen gefloten of bijna geen één keer gefloten bij een 1 op 1 duel. Het blijft een feit, scheidsrechters in Turkije zijn allemaal één grote flop met maximaal één of twee uitzonderingen.

''i said it before, and I'll say it again.'' We missen simpelweg Engin Baytar, onze psychopaat. Ondanks dat hij zo agressief is heeft hij een geweldig techniek en zorgde regelmatig voor doelpunten.

Ben blij dat Aydin Yilmaz niet speelde. Eindelijk een goede beslissing van Terim om hem niet te laten spelen.

Goed zo Galatasaray. We hebben nog kunnen scoren! Wat een magisch vooruitgang.

De Durfalsen van vorig jaar zijn veranderd in mietjes. Géén één speler met drang naar voren, balletje breed, balletje terug. Goed zo jongens. Spelen we voor de statistieken? Wie de meeste passt? Terim moet ophouden met het opstellen van Melo. De beste man is na een half uurtje dood op. Hij kan het niet bijbenen tegen een club als Eskisehirspor. Werkelijk schandalig. Eerst je conditie opbouwen, daarna spelen. Terim moet consequent zijn tegenover iedereen.

Waarom schuift de beste man Selcuk Emre wel opzij om een vrije trap te nemen, maar Burak niet. Jij moet ook consequent zijn jongen. Niet met twee maten meten.

Umut Bulut wordt niet begrepen door Selcuk en Melo, misschien doen ze het expres. Om Burak in scorende positie te bregen. Blijf zo verder gaan met vriendjespolitiek, totdat alles fataal afloopt. Snappen mense waarom Elmander een must is? Hij laat de tegenstander niet voetballen. Leer nou eens dat voetbal niet alleen scoren is.

Gefeliciteerd Eskisehir en onze rivalen.

Er zit echt totaal geen strijd in dit team. Ik zei het al van te voren dat we hier punten zouden verliezen. De verdediging is gewoon om te huilen, het middenveld tikt alleen maar terug en de aanval kan geen bal meer op doel schieten. Het tegendoelpunt was buitenspel, maar zo ver mag het niet eens komen. Waar ik het meeste van baal is dat het tijdens CL gebeurt.

7 oktober 2012 om 01:18

Wat heb je aan een balbezit percentage van rond de 60% elke wedstrijd, terwijl je 3 van je laatste 6 wedstrijden hebt verloren?

Ik zie m'n club gewoon vol op de aanval dan eindeloos rondtikken. Wat is er mis met Selçuk, waarom kan hij geen steekballen meer afgeven?

We zitten officieel in een dip. Even paar punten en vragen:

-was de 1-1 geen buitenspel(1e rebound) ?
-melo Florida was vast mooi, nu iets meer uren maken in Florya.
-emre Colak de beste, 9 andere veldspelers de slechtste van het veld.
-morgen geen popcorn tijdens Fener - Bjk
-waarschijnlijk ook geen chips
-.......................…............................
-geen creativiteit
-gezocht: Een kan-zn-man-voorbij-speler
-Ik zit te denken aan Baros, Sabri, Engin: zegt genoeg
-erkin Koray- Saskin
-gangstarr hartje Galatasaray.

6 oktober 2012 om 21:03

Gangstarr, dip. Dat staat vast.

- Bij de 1-1 horen we eigenlijk meer te kijken naar het feit dat Muslera tot drie maal toe redt en de rest ernaar kijkt (cris uitgezonderd). Dat is echt schandalig. Om van te huilen.

- Terim moet consequent zijn in zijn spelerskeuze. Melo is niet fit. Hij kan amper een half uurtje aan. Melo moet aan de kant.

- Emre Colak is gewoon de meest dreigende speler aan de kant van Galatasaray. Waarom schuift Selcuk Emre wel opzij bij vrije trappen, maar Burak niet?

- Uitslag van andere wedstrijden hoef ik nu even niet te weten, echt geen zin.

- Ceativiteit is een apart woord, wat ons team niet hoort.

- Engin

- De meeste basisspeler mogen amper de veters va Sabri strikken, een speler die met zijn hart speelt. Een echte beuker.

- Erkin Koray - Copculer kan ook.

- Hetzelfde.

6 oktober 2012 om 22:42

njah B korkmaz dat gevalletje kan je ook zo bekijken

alle spelers gaan naar voren om een buitenspel val te veroorzaken, maar cris blijft hangen... heft buitenspelval op waardoor 3 spelers van eskisehir daar staan.

1e rebound is buitenspel ( spelers denken steken hand omhoog) omdat ze denken dat de scheids dit gezien heeft ( wat ook zou moeten) gebeurt niks 2e rebound ( speler staat weer buitenspel, moeilijker te zien) selcuk eboue steeds met handen in de lucht van heb je het nog niet gezien??
3e keer was het al te laat..

ik mis echt engin in de ploeg... hamit is maar gewoontjes 1ste ploeg niet waardig momenteel. te traag en doet altijd hetzelfde, kontje draaien bal beschermen om zijn as draaien en via de lijn opschuiven.. een spelet die de bal vraagt aan de voet ipv de bal in zijn loop te vragen wat ook moet ( ander ben je hetzelfde bezig als kazim kazim) en kazim was sterker in duels...

eboue is moe: zie je ook.. die man rent normaal gezien die rechterflank aan flarden... het is normaal dat hij dit nu minder doet... en hamiit is ook niet echt iemand die de flank op en neer afloopt... dus daar moet een engin of een yekta... zodat eboue zich eens kan permiteren om wandelend terug te keren als hij eens van voor staat... bij hamit kan hij dit niet omdat hamit conditioneel gezien niet fit is...

ik vond emre weer een van de beste spelers van het veld.. het draait ook beter als hij centraal op het middenveld speelt ( soort iniesta maar in mindere mate) als engin terug is en het niveau van de spelers zo blijft opteer ik voor een verandering...

aja baros moet ook opgeroepen worden... vanaf nu gaat elke ploeg verdedigend spelen tegen galatasaray... en moet je vroeg scoren... tegen een gesloten ploeg opteer ik liever voor spelers zoals elmander, umut, baros... die met hun rug tegen de goal sterk zijn... daarom dat ik treurde om het vertrek van necati.. hij kon dit als geen ander...
en als je scoort dan zie je dat sprinters zoals amrabat en burak meer kansen creeren ( zie vandaag na min 60) een galatasaray met elmander verschilt zoveel als ene zonder...

muslera
eboue
semih
dany
hakan/riera
engin/yekta
selcuk
emre
amrabat
baros/umut
elmander
7 oktober 2012 om 01:04

Boefje Korkmaz

Los van de resultaat, maak ik mij zorgen over onze veldspel. Ik zie ook geen beleving. Ik krijg geen spanning bij een wedstrijd. Play off thuis tegen Fb verloren we met 1-2, maar wat was ik trots. Je zag kampioenen op het veld. Nu zie ik elf mensen op het veld die het teamproces opnieuw moeten leren.

Let op Terim, voordat je het weet loopt het uit de hand Imparatorum.

6 oktober 2012 om 21:08

Doelpunt van Eskisehir was idd buitenspel, maar die van Gs ook.

Wat zeiken jullie nou allemaal man. Het is even zoeken en gissen, we staan gewoon eerste. Als we de formule hebben gevonden en iedereen in vorm is vegen we iedereen - uit of thuis- van de mat. Niet zo verwend doen en gewoon blijven steunen. Burak is een topspits, Hamit moet vorm krijgen, alleen de linksback positie is slecht bezet igv blessure van Hakan. Voor de rest zou ik geen andere speler van een turkse club willen zien boven de spelers die we nu hebben.

7 oktober 2012 om 00:54

serdar aziz, fernandes, stoch zouden niet miststaan volgens mij hoor..

7 oktober 2012 om 01:14

Als ik een club steun, verwacht ik wel strijd. Tuurlijk moet je af en toe ten onder gaan, zelfs Barça en Real winnen niet elke wedstrijd. Maar praten over een zogenaamde ''vormcrisis'' terwijl je miljoenen opvreet en een wedstrijd niet wint zonder al te veel inspanning, daar irriteer ik me heel erg aan. Gewoon strijden, meer vraag ik niet. Sevinmek için sevmedik/we steunen niet om blij te worden, anders zou ik elke dag Hala Madrid/visca Barça roepen, een Turkse titel is toch niet zo veel waard. Maar je investeert zoveel en kijk wat je terug krijgt. Ik betaal honderden euro's in de Gsstore om strijd, passie, power te zien, niet zo'n wanvertoning. Ik kom ook nog eens moe van werk, dan kan ik dit moeilijk aanzien..

Even serieus wat waren de verdedigers van Gala aan het doen bij de 1-1. Ze leken wel toeschouwers die aan het toekjken waren hoe Es es daar 3/4 keer op doel kon schieten. Zie je daar Eboue en Selcuk beetje met de handen in de lucht naar de grensrechter. Als ze gewoon naar de bal rennen halen ze het nog makkelijk en zou die goal niet komen.

De scheidsrechter ziet bij de goal van Eskisehir maar liefst 2x geen buitenspel en de grensrechter is ook verkeerd gepositioneerd. Bij het 2e schot staat de Eskisehirspor speler duidelijk buitenspel en bij het 3e schot hindert dezelfde speler Muslera en staat dus actief buitenspel. Cris had er ook met rood afgemoeten, hij haalt Necati onderuit. Dat zijn twee beslissende fouten van de scheids, waarvan één een directe invloed heeft op het resultaat.

Er is zoveel mis met deze competitie, de scheidsrechters komen wat mij betreft op de allerlaatste plaats van gebreken (ondanks mijn kritiek).

Wat een slechte wedstrijd!

Laten we beginnen. 1e helft leek helemaal nergens op wat een slechte wedstrijd. Selcuk moet gewoon altijd de vrije trappen nemen zo zie je maar weer. Wat een schot die vrije trap! Voor de rest wat een slechte scheidsrechter, zo zie je maar weer hoe slechte scheidsrechters Turkije heeft. Galatasarays spel was ook heel erg slecht.

2e helft ging het wel beter. We domineerden meer, en zo zag je maar weer hoe effectief Ambrabat was na dat die erin kwam. Ooja nog even over Melo wat is die slecht begonnen aan het seizoen. Ik vind het niet gek 2 maanden vakantie gehad en niet meegedaan aan de kamp. Galatasaray had veel snelelr moeten handelen en hem eerder binnenhalen dat die mee kon doen aan het kamp. En wat me ook opvalt door de slechte prestaties van Melo zijn de prestaties van Selcuk ook slecht. Melo moet echt op gang komen. En ik vond Emre toch wel weer de effectiefste aan de kant van Galatasaray. En wat was Burak weer slecht. En Umut is ook slecht sinds die terug is sinds zijn blessure. Galatasaray moet echt weer is met Baros-elmander spelen. Baros krijgt terwijl die niet speelt zijn geld laat hem dan spelen misschien heb je dan nog wat aan hem. En om verder te gaan over de 2e helft goede goal van Burak goed ingeschoten ookal was het een blunder van Dede. Voor de rest domineerde we het spel in de 2e helft, maarja we kregen geen een goede kans. Nog een mooie schot van Selcuk maar goede redding van Boffin. En in het spel zie je maar weer dat we Engin missen. Hamit is ook nog niet op gang gekomen.

Ik vind dat we zo moeten spelen volgende wedstrijd:

En in de champions league misschien Engin op de plaats van Hamit

Muslera
Eboue
Cris
Semih (Dany)
Hakan
Hamit
Melo(Emre)
Selcuk
Ambrabat
Baros
Elmander

P.S WAT Keepte Muslera Weer Fantastisch! En die goal van Eskisehir was duidelijk buitenspel na de 1e schot toen Nihui die bal kreeg stond die buitenspel., maar wat deden die verdedigers man ze zaten alleen maar toe te kijken hoe Muslera die ballen redde( alleen Cris deed nog wat)

Ik roep het al sinds 3 á 4 weken, weeen dramatische Galatasaray voorgeschoteld. Nog dramatischer; Het scheidsrechterstrio.
2 doelpunten, 3 keer buitenspel over het hoofd gezien. (umut stond buitenspel, en bij het doelpunt van Eskisehirspor stond er 2x een speler buitenspel. Ilker Meral, nooit gehoord van de voordeelregel? Als je toch geen voordeel toepast, trek nota bene eens een kaart!

Ik snap niet waar Terim mee bezig is. Elke week een ander centrale duo. Je ziet verdomme dat Melo al maandenlang niet presteert. Je ziet dat Burak geen speler is dat moet starten in de eerste 11. Ik begin nota bene liever met Amrabat, kan nuttig zijn met zijn snelheid. Burak wacht op kansen, hij creëert ze niet. En dit kan hij goed wanneer de tegenpartij moe is.

Beschamend om te zien hoe sommige spelers presteren en vooral Fatih Terim stelt me teleur. Als je toch Riera gebruikt, waarom neem je Baros niet op in je selectie? Doodzonde, echt waar. Ik wil geen spelers zoals bijv. een Sercan zien. Die heeft niets te zoeken bij ons. Over Hamit ga ik niet eens beginnen.

Ik hoop echt van harte dat spelers zoals Muslera en Semih binnenkort vertrekken. Die verdienen beter dan dit. Ik wil niet dat ze de dupe worden van een chaotische toestand. Ze moeten hun kans grijpen, dit zijn de enigste 2 spelers die ons op dit moment op 2 benen houden. Een selectie dat meer waard is dan 100 miljoen tegenover die van Eskisehirspor, dan mag je je schamen als je praat over een ''vormcrisis''. Die gasten vreten miljoenen, doen ze meer werk dan een gemiddelde man die thuis voor brood op de plank zorgt? Nee.

Als we niet uit deze situatie komen, gaan we terug naar de tijden van 2010-2011. Dat gaat dan nog eens een leuke crisis worden.
Volgende keer Melo eruit, Dany op zijn plek. Zit heel z'n zomervakantie in Florida en komt plots de big guy uithangen in Istanbul.

Btw; Waarom Umut eruit halen, een spits, terwijl je met 1 doelpunt voor staat en de kans bestaat dat je een tegendoelpunt kan krijgen? Om eerlijk te zijn, verwachtte ik die 1-1, Terim deed vandaag Aykut Kocaman na. Leunen op een 1-0 voorsprong... Jammer, zeker als je beseft dat hij een coach is met boordevol ervaring. Ik wil dat er 11 leeuwen op het veld ''çatir çatir'' voetbal spelen!

Wel raar dat opeens iedereen nu slecht over GS gaat praten. Tot de goal viel er inderdaad niet zoveel te beleven. Maar na de 1-0 had GS nog een tal kansen om het uit te breiden. Bijv. schot van Selcuk, missen van Hamit, en Burak 1op1 die op keeper schiet. Buitenspel van Galatasaray kan je nog kwalijk nemen, want het was op het nippertje. Heb het nog op Maraton gekeken precies 47cm. Maar als bij de goal van Eskisehir geen buitenspel geeft snap ik je echt niet. 2 keer buitenspel zelfs heel duidelijk. We zijn nog steeds koploper er is niks verloren. Madrid verloor ook bij haar eerste 3 wedstrijden punten. Ik heb er nog alle geloof in dat we makkelijk kampioen zullen worden. Ondanks dat we in drie verschillende competities meedoen zijn we fysiek en in de breedte nog steeds de sterkste elftal. Onverdiende gelijkspel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren