Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onlangs gestopte Burak Yilmaz is plots trainer van 16-voudig landskampioen

Laatste update:

Burak Yilmaz is de nieuwe interim-trainer van Besiktas, zo meldt de club dinsdagavond via de officiële kanalen. De voormalig spits neemt het stokje tijdelijk over van Senol Günes, die afgelopen week vertrok. Yilmaz beëindigde zijn spelersloopbaan in juni en staat nu voor zijn eerste trainersklus.

Het is vooralsnog onduidelijk tot wanneer Yilmaz aan het roer staat bij Besiktas, waar Günes na zeer tegenvallende resultaten moest vertrekken. Voor zijn aanstelling als interim-trainer was Yilmaz al de assistent van Günes.

Op vrijdag nam Besiktas in goed overleg afscheid van Günes. Directe aanleiding was de nieuwe nederlaag in het Conference League-duel met Lugano (2-3). De voormalig bondscoach van Turkije stond sinds oktober 2022 aan het roer bij de Kara Kartallar.

“Onze trainer Senol Günes heeft in een ontmoeting met onze voorzitter verklaard dat er nieuw bloed nodig is", zo schreef Besiktas daags na de verliespartij in een persbericht.

De keuze voor Yilmaz is enigszins opvallend te noemen, daar hij nog geen ervaring heeft als hoofdtrainer en pas sinds het begin van het huidige seizoen de functie van assistent heeft gekregen.

De 38-jarige oud-spits zwaaide afgelopen zondag al de scepter in het met 2-0 gewonnen thuisduel met Istanbulspor. Eerder had Yilmaz de ambitie om zijn trainerscarrière te beginnen bij Fortuna Sittard, maar die plannen gingen de prullenbak in.

Met Besiktas moet Yilmaz werken aan een forse inhaalrace, daar de achterstand op koploper Fenerbahçe in de Süper Lig na acht wedstrijden al acht punten bedraagt. In Groep D van de Conference League staat Besiktas met een punt op de derde plek achter Club Brugge en Lugano.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha dat zon grote club daar in trapt... ik heb verder weinig verstand van het Turkse voetbal, maar als ik zie hoe Yilmaz zich bij Fortuna gedroeg kan ik me niet indenken dat dit goed gaat komen.

10 oktober 2023 om 23:06

Er zijn verkiezingen in december, dus het zou onlogisch zijn om nu een ervaren trainer aan te stellen. Wat als er een nieuwe voorzitter wordt gekozen en die wil verder met iemand anders?

11 oktober 2023 om 13:00

Hoe heeft hij zich gedragen dan ? Of nemen we alle leugens aan voor waarheid ?

Tsja het kan heel snel gaan in het leven! Ik wens Burki veel succes toe want dat zal die bij Besiktas zeker nodig hebben.

Succes Kral! Levende legende in het Turkse voetbalwereldje. Veel gedaan voor Galatasaray.

In NL was er toch geen eer te behalen. Ultee is nu ook al ontslagen bij Cambuur in oktober. Toen hij bij Fortuna in oktober ontslagen werd, was het ‘Turks, slecht beleid’. Bij Cambuur is het plots ‘goed beleid’.

Prima maar hoop niet dat hij dezelfde fouten gaat maken als Senol maar zijn eerste wedstrijd was wel een kopie van wat senol zou doen. Hoop iig in december een andere voorzitter en hopelijk een goede trainer. Voorkeur gaat uit naar bilic, als hij nog wil en kan… grondlegger van onze succes jaren…

Wel een drama net zo voor de wedstrijd met Gala.

Burak heb ik altijd, ondanks dat het een fraudeur 1e klasse was, een sympathieke vent gevonden. Altijd heel netjes naar andere clubs.

Is er dan niemand die Semih Senturk als voorbeeld neemt ? De enige oud voetballer die is begonnen met het trainen van de 9 jarige pupillen en inmiddels Fenerbahce -19 onder zijn hoede heeft..

Iedereen wilt meteen hoog beginnen..

Zijn meest recente foto is schrikbarend. Ook hij wordt oud..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren