Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Burak Yilmaz houdt het slechts een maand vol als trainer van Besiktas

Laatste update:

Burak Yilmaz en Besiktas zijn per direct uit elkaar, zo maakt de Turkse club vrijdag bekend. De oud-aanvaller was op 10 oktober aangesteld als nieuwe hoofdtrainer, maar heeft het dus niet langer volgehouden dan een maand. Over de exacte reden wordt niets bekendgemaakt.

"Op zijn verzoek hebben we afscheid genomen van Burak Yilmaz", valt te lezen op de website van Besiktas. "Wij bedanken hem voor zijn inspanningen en wensen hem veel succes in zijn toekomstige carrière."

Yilmaz nam een maand geleden het stokje tijdelijk over van Senol Günes, die vertrok. De voormalig speler van Fortuna Sittard beëindigde zijn spelersloopbaan in juni en ging bij de zestienvoudig landskampioen van Turkije voor zijn eerste klus als hoofdtrainer.

De keuze voor Yilmaz was al enigszins opvallend te noemen, daar hij geen ervaring had als hoofdtrainer en pas sinds het begin van het huidige seizoen de functie van assistent heeft gekregen. Dat het zo snel tot een breuk is gekomen, verbaast men in Turkije dan ook niet.

Met Besiktas moest Yilmaz werken aan een forse inhaalrace, daar de achterstand op toenmalig koploper Fenerbahçe flink was opgelopen. De zwarte Adelaars staan momenteel vijfde op twaalf punten achterstand van stadgenoot Galatasaray.

Ook in Europees verband heeft Besiktas het moeilijk. In Groep D van de Conference League staat de ploeg laatste met één punt uit vier wedstrijden. Donderdagavond werd op eigen veld met 1-2 verloren van FK Bodø/Glimt.

Het is vooralsnog onduidelijk waarom Yilmaz de handdoek in de ring heeft gegooid, zoals ook niet bekend was hoelang hij aan zou blijven. Voor zijn aanstelling als interim-trainer was Yilmaz al de assistent van Günes. Besiktas won slechts één van de laatste vijf wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Riza Calimbay welkom! Ik hoop dat hij er wat van kan maken tot de verkiezingen en als het goed loopt, zeker een meerderjarig contract aanbieden.

10 november 2023 om 11:19

Ik zou eerder gaan voor Sergen Yalcin , maar goed Riza is ook een geschikte kandidaat

10 november 2023 om 11:21

Sergen Yalcin die ons 3 maanden aan de lijn hield voor meer salaris. Vervolgens geen trainingskamp belegde en ons 0 punten bezorgde in de CL? Waar hij onder andere de goals van Sporting allemaal geluk noemde (tactisch overklast door Amorim). Hij gaf bijna de competitie weg man seizoen ervoor. Her was nota bene Riza die van Fener won waardoor we alsnog kampioen werden. Want als fener won van sivas waren zij kampioen. Sergen moet zich opnieuw gaan bewijzen voordat hij weer aan het trainerschap bij ons wil beginnen

Geen verrassing, ze presteren ondermaats en zijn geen schim van de club die ze een aantal jaar geleden waren.

Hij had zondag ontslagen moeten worden na zijn schandalige persconferentie. Waar haal jij het lef vandaan om zo te praten over onze grooste legende? Jij bent de passant, Riza Calimbay is de legende!

top. Wat is me wel afvraag is waarom ze niet gelijk Riza Calimbay contracteerden na het ontslag van Gunes. Dit bestuur is zo incapabel en presteert het iedere keer de verkeerde keuze te maken. Hadden we nou echt na 4 groepswedstrijden in Europa nodig om tot deze realisatie te komen. Ahmet Nur Cebi gaat als zwarte bladzijde de geschiedenisboeken in met 4 jaar zonder Europese overwinning, laatste overwinning dateert alweer van 28 november 2019. Ik schaam me dood

10 november 2023 om 11:25

Die ene overwinning heeft niks met hem te maken gezien hij die dag verkozen werd haha. Wat een schande deze man en dan heb ik het niet over zijn keuzes voor Kazanci, Önder en Valerien. Gewoon een verrader van BJK. En dan wil zijn rechterhand die medeplichtig is voor 3 jaar sportieve malaise zichzelf kiesbaar stellen haha

10 november 2023 om 11:33

ANC en zijn entourage zijn de meest schaamteloze mensen die ik ooit heb gezien. Als er tegen Antalyaspor en Bodo 4 punten werden behaald had deze vent zich serieus kandidaat gesteld. Zelfs onder de slechtste voorzitter in de clubgeschiedenis Yildirim Demiroren was Besiktas nog een Europees gerespecteerde club, wat structureel de groepsfase van de Europa League overleefde. Ahmet Nur Cebi heeft ons het San Marino van Europa gemaakt. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat Hasan Arat de verkiezingen wint.

Duidelijk dat dit een vriendje van Sneijder is. Ook zo'n lekkere doorzetter.

10 november 2023 om 12:34

Zo slecht en toch wist je dat deze reactie zou komen.

Waarom verbaast me dit totaal niet? Het lijkt wel alsof de Turkse competitie er alles aan doet om zo min mogelijk serieus genomen te worden..

10 november 2023 om 17:55

Het verbaast jou waarschijnlijk niet, omdat je de competitie en de club niet volgt en zo een ongefundeerde uitspraak kan doen op basis van vooroordelen.

Burak was de assistent van Gunes, die het stokje overnam na zijn ontslag. Besiktas wilde geen nieuwe trainer aanstellen, omdat er binnenkort verkiezingen zijn. Zo zou de nieuwe voorzitter niet met een schone lei kunnen beginnen. Burak kiest er nu zelf voor om te stoppen. Geen idee wat dit met de competitie heeft te maken.

Blij dat deze man weg is. De dingen die hij roept is behoorlijk onder de gordel en zijn keuzes voor de basis elf, zijn wissels zijn een kopie van Senol. Net zo incapabel. De huidige situatie is ook voor een deel te verwijten aan Senol maar goed.
Wat hoop ik, dat iemand iig een gesprek gaat voeren met Bilic. Dat is de enige trainer, waarvan ik denk dat hij langdurig iets zou kunnen maken met dit team.

Deze koekenbakker kan je niet serieus nemen. Eerst zou hij een traject aangaan bij Fortuna en hij was er gelijk vandoor bij een kleine onenigheid. Je kan hem als trainer zeker niet serieus nemen, voorbeeld : Je wisselt Baily in de wissel omdat ie ruzie heeft met een mede speler. Je maakt hem kapot in de media maar volgende week laat je hem in de basis starten.

(adam misin burak) vertaling : burak is een slechte trainer.

Een goed schoolvoorbeeld van een club zonder ambitie en visie. Altijd maar terugvallen op oude spelers en trainers die geen langetermijnvisie hanteren.
Nu is het BJK, maar FB en GS zijn precies hetzelfde. BJK die telkens Senol Günes terughaalt. GS die telkens terugvalt op imPARAtor Terim. Ik ben voorstander van jonge Turkse trainers de kans geven, maar blijkbaar hebben wij gewoon geen goede trainers. En zolang clubs op deze manier worden bestuurd, ben ik bang dat het Turkse voetbal de komen decennia ook niet vooruit zal gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren