Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kroos is hondsmoe: ‘Ik kan niet wachten tot de zomer aanbreekt’

Laatste update:

Toni Kroos bevindt zich in een fantastische piek in zijn carrière, maar merkt ook dat zijn huidige situatie veel van zijn lichaam vraagt. De 24-jarige middenvelder speelde de voorbije zeven jaar voor Bayern München en Bayer Leverkusen, werd in de zomer wereldkampioen met Duitsland en verdiende vervolgens een transfer naar Real Madrid. Kroos heeft het gevoel dat hij nu al uit zijn reserves moet putten.

/

De Duits international heeft het laatste jaar nauwelijks rustmomenten gekend, geeft hij aan in gesprek met El Pais. Na het lange en slopende seizoen met Bayern München volgde het WK 2014 in Brazilië, waar Kroos zeven wedstrijden speelde en maar één keer kort voor tijd naar de kant werd gehaald. Na de verovering van de wereldtitel op 13 juli had hij kort vakantie, maar op 12 augustus debuteerde hij alweer bij Real.

“Ik kan niet wachten tot de zomer aanbreekt”, geeft Kroos toe. “Ik heb in 2014 de gehele tweede seizoenshelft met Bayern meegemaakt, toen het complete WK met Duitsland, toen de Spaanse en Europese Super Cup met Real en ik heb nog geen wedstrijd gemist. Ik denk niet dat ik ooit zó veel wedstrijden heb gespeeld in mijn hele leven. Ik begin moe te worden”, aldus de middenvelder.

“En om het nog erger te maken, is er niet echt sprake van een winterpauze in Spanje, zoals ik dat gewend was in Duitsland. Ik vermoed dat ik op zeker moment wel wat rust krijg, maar tot het zover is zal ik moeten aanklampen”, weet Kroos. Trainer Carlo Ancelotti hield hem, sinds zijn komst naar Madrid, één keer aan de kant: tijdens een bekerwedstrijd tegen Cornellà.

Moet Carlo Ancelotti Toni Kroos wat wedstrijden sparen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Met de blessure van Modric zal hij altijd spelen. Speelt tot nu toe heel goed voor Real

28 november 2014 om 11:47

Tegen een ploeg onderaan La Liga redden ze het heus wel met Illaramendi (of Khedira) en Isco. Ik snap Ancelotti soms echt niet, geef Kroos toch rust.

28 november 2014 om 12:03

Ja inderdaad maar als Ancelotti hem er niet naast zet als Modric fit is zie ik het nu ook niet gebeuren. Je moet dit wel serieus nemen en hem rust gunnen

28 november 2014 om 12:11

Je moet opletten voor eventuele blessures door overbelasting, bijv. aan de hamstring. Ancelotti heeft ervaring genoeg om dit te weten, ik zou graag eens zijn mening horen, waarom Kroos nooit rust krijgt.

Als hij nu al moe is, en je blijft hem week na week inzetten, speelt hij aan 70% in april en mei, en dat is net de belangrijkste periode. Bekerfinale, halve finale CL en eventuele finale CL, laatste matchen richting eventuele titel...

28 november 2014 om 13:00

Ik neem aan dat je meetinstrumenten van de medische staf bij Real Madrid dermate geavanceerd zijn dat ze precies kunnen zien hoe Kroos en fysiek voor staat? Lijkt me niet de taal van de hoofdtrainer dit, de hoofdtrainer krijgt verslag van de medische staf of het verantwoord is om Kroos door te laten spelen.

28 november 2014 om 15:03

Evt? Real wint sws weer de cl. Oppermachtig zijn ze

Arme Kroos je bent gewoon te goed.
Daarom geeft geen enkele trainer jou rust.

28 november 2014 om 11:54

Toch moet je dit soort signalen serieus gaan nemen als trainer zijnde. Op het moment dat een speler moe wordt en dus ook in sommige duels te laat kan komen of verslapt, kunnen vreselijke blessures ontstaan. Ook is er een mogelijkheid dat er een overbelasting komt tijdens trainingen en wedstrijden. Nee, Ancelotti moet nu slim zijn en besluiten om Illarramendi of Isco er neer te zetten. C. Ronaldo en Bale zijn in topconditie, dus die hoef je niet te sparen en kunnen dus op de vleugels blijven. Benzema in de spits, Isco en Illarramendi erachter en Khedira verdedigende middenvelder. Of een mooi moment om een jeugdspeler eens de kans te geven tegen de nummer 18 t/m 20 van Spanje.

Tja nu Modric enkele weken is uitgeschakeld door een blessure, zal Ancelotti hem zeker opstellen.

28 november 2014 om 11:54

enkele weken? 3 maanden!

28 november 2014 om 12:14

ik hoorde 4 tot 6 maanden

28 november 2014 om 12:28

Oh dat is andere koek ja. Zonde van zo'n prachtspeler. Modric is de regisseur op het middenrif van dit elftal.

28 november 2014 om 23:43

ja is echt een groot gemis!

En dan is er ook nog het WK voor clubteams dat in december afgewerkt gaat worden...

Hij is zo onmisbaar en belangrijk, dat hij geen rust kan krijgen helaas, en vooral tegen Malaga uit kan dat niet, wat Malaga uit is altijd lastig voor Real. Hij is de motor en de spelbepaler en maker van Real.

28 november 2014 om 12:03

Modric nog meer

Het salaris verzacht de werklast mag ik aannemen? Verder vind ik niet dat hij dit in me media moet gaan melden want hij krijgt geen sympathie van mij.

28 november 2014 om 11:31

Wat een onzin, als je fysiek en mentaal even helemaal op bent, dan ben je gewoon even helemaal op. Hoe ga je dat verhelpen met je salaris, ongeacht hoe hoog dat is? Het lijkt wel of sommige mensen denken dat als je veel geld hebt, dat je dan automatisch immuun moet worden voor alles wat vervelend is. Maar ook profvoetballers blijven gewoon mensen.

Topvoetballers hebben het mooiste beroep dat er is, maar ik geloof best dat ze een leven leiden dat een mens echt kan slopen. Elke week twee keer een topprestatie moeten leveren terwijl miljoenen mensen over je schouders meekijken en verwachten dat je keer op keer 101% van je mogelijkheden benut: ik geef het je te doen.

28 november 2014 om 11:35

Wat wil je dan, dat hij straks geblesseerd raakt omdat zijn lichaam uitgeput is? Het is juist goed en logisch dat hij dit al vroegtijdig laat weten.

Ik denk ook dat hij geen probleem heeft met het vele spelen want dat kan hij gewoon en doet hij graag, het gaat enkel en alleen om de rust tussen de wedstrijden en op momenten dat het nodig is. Zo'n speler speelt met plezier +80 wedstrijden, als hij maar uitgerust kan zijn.

28 november 2014 om 11:46

Ik reageer op beiden heren.

Het gaat erom dat hij dit via de media naar buiten brengt. Meld dit bij de trainer maar hou het verder voor je.

28 november 2014 om 11:56

Vraag van de journalist (niet letterlijk, maar wel waarschijnlijk):

'hoe bevallen je eerste maanden bij Real Madrid na een lang seizoen bij Bayern München?'

Antwoord: Zie artikel.

Ik bedoel, als jou iets gevraagd word kan je best antwoord geven. En trouwens, er staan daar vijf fysiologen bij Real Madrid om dit soort signalen te zien hoor. Dus denk maar niet dat dit voor Ancelotti als een verrassing komt.

28 november 2014 om 12:12

Voor PR redenen had hij totaal iets anders kunnen antwoorden. Het is allemaal rozengeur en maneschijn bijvoorbeeld. Maar te moe? Wat nou te moe.

Het is ook waarschijnlijk geen verassing voor Ancelotti maar hou het gewoon binnendeurs want ik kan dit soort uitspraken niet waarderen.

28 november 2014 om 12:17

@gortonred: Zoals Martyn7 ook al zegt, waarschijnlijk heeft Kroos ergens in een interview gewoon netjes een eerlijk antwoord gegeven op een gestelde vraag. Vervolgens wordt dit ene antwoord eruit gepikt en wordt het hier opgeblazen tot een nieuwsbericht op zich en lijkt het net alsof Kroos de media opgezocht heeft om even aan de hele wereld te laten weten dat hij het heel zwaar heeft.

28 november 2014 om 13:42

Jemig Gorton... Denk nu eens even na. Je kan al het geld van de wereld hebben, maar dat betekent niet dat je niet moe kan zijn na een lang en slopend seizoen. Hij klaagt toch niet? Hij geeft alleen aan dat de vermoeidheid wel een rol begint te spelen.. Hij geeft gewoon een redelijk en fatsoenlijk antwoord. Dat jij het direct moet interpreteren als geklaag en "slechte Pr" is echt belachelijk te noemen.

28 november 2014 om 13:57

Dan waardeer je het lekker niet, alsof dat Kroos zijn probleem is. Haha, wat een grap ben jij met enorme kulargumenten. Gewoon een goede, eerlijke reactie van Kroos op een vraag van een journalist.

Vertel dit aan carlo. Niet aan de media.

Ja tenzij je gebleseerd ben dan kan je wel rusten of een kaart pakken help ook altijd. Maar voor zijn salaris zal ik met 10 jaar de schompus rennen

Voor de mensen die zeggen datie dit niet in de media moet brengen: Dit komt, zoals vermeld, uit een groter gesprek met een krant. Als de journalist in kwestie vraagt hoe het drukke schema invloed heeft op zijn fysiek, dan mag hij toch gewoon eerlijk zeggen hoe hij zich voelt? Het is niet zo dat hij zijn zaakwaarnemer heeft gebeld om een persbericht naar buiten te brengen over hoe zwaar hij het wel niet heeft.

tjong...de arme drommel. Er zijn vast weinig mensen die met hem willen ruilen.

Ik train 8x in de week plus elke zaterdag een wedstrijd. Aangezien ik er niet voor betaald krijg, werk ik ook 40 uur in de week. En om te zorgen dat ik s nachts dan maar mn rust pak heb ik ook een kleintje va n 2 maand oud.
En om ook nog wat plezier te maken ga ik als het even kan op zaterdag de kroeg in tot 5 uur.
Moe zijn kun je altijd nog als je 80 bent.

Ik heb wel medelijden met kroos

28 november 2014 om 11:46

Om het even in perspectief te plaatsen.

28 november 2014 om 11:50

Lullig voor je kind dat je zoveel weg bent...

28 november 2014 om 11:54

ook daar maak ik nog genoeg tijd voor vrij, maar er moet ook brood op de plank komen. Anders zou het pas lullig zijn voor hem.

28 november 2014 om 11:58

Acht keer in de week trainen plus een wedstrijd zonder dat je ervoor betaald krijgt kies je voor. Kroos heeft daar ooit voor gekozen en krijgt ervoor betaald. Zoals je zelf al zegt in je volgende reactie, er moet ook brood op de plank komen.

Ik vraag me af of jij in die acht keer per week trainen ook maar één keer het niveau van Kroos haalt. Elke dag op een topniveau trainen en het uiterste van je lijf vergen, is een stukje anders als zoals jij het beleefd.

Desondanks heb ik wel behoorlijk veel respect voor jouw leven zoals je die leidt. Dat doe ik je eerlijk gezegd niet na

28 november 2014 om 12:02

Toch is het voor een amateur heel anders. Als jij faalt op het veld, dan kijken je trainer en ploeggenoten je misschien een keer chagrijnig aan, daarna ga je naar huis en dan is het klaar. Als iemand als Kroos faalt, dan krijgt hij dat te horen van tienduizenden supporters op de tribunes, van ongeveer iedereen op straat, van zo'n beetje elke krant en elk tv-programma en van de club die vele miljoenen in hem geïnvesteerd heeft en dat geld graag ook weer terug wil verdienen. En als je een een echt belangrijke fout maakt (denk bijvoorbeeld aan die misser van Robben in de WK-finale) dan krijg je het waarschijnlijk nog steeds te horen als je 80 bent. Ik denk dat dat verschil in mentale druk toch vaak onderschat wordt.

28 november 2014 om 12:42

@babymongo

Ik denk dat de intensiviteit op het niveau van Kroos ietsje hoger ligt dan dat van jou

Misschien heb jij weinig rust nodig maar wat jij doet lijkt me niet bepaald gezond? Misschien wat minder trainen en tot minder laat/vroeg in de kroeg blijven?

28 november 2014 om 13:26

Ik denk ook dat de fysieke gesteldheid van Kroos ietsje beter is dan die van hem...

28 november 2014 om 13:53

is gewoon eredivisie, alleen niet elke sport betaalt zo goed als voetbal helaas.

En ik twijfel er niet aan dat mijn fysiek op bepaalde punten beter is dan kroos.
Aangezien mijn lichaam dichter bij dat van ronaldo in de buurt komt dan kroos.

Al zal kroos ongetwijfeld een betere duur conditie hebben omdat dat voor zijn sport weer belangrijker is.

Daarnaast is de intensiteit op voetbaltrainingen vaak vrij laag. Een oud ploeggenoot was een keer aan het herstellen in zeist en naast hem zat overmars te herstellen van zn knieblessure. Overmars keek zn ogen uit, zoiets had ie nog nooit gezien.

@flip_chelsea niet meer de kroeg in gaan zou idd beter zijn ;-). Maar dat is sinds de kleine al een stuk minder.

Carlo gebruik hem te vaak, tegen basel had ie moeten banken, de spelers moeten het gehele seizoen fit blijven

Hallo, ik werk 5 dagen in de week 8 uur per dag (soms meer) en klaag ook niet dat ik moe ben, kom op zeg.

28 november 2014 om 13:05

Wat voor werk doe je? Acht uur op je reet zitten achter een computer? Als je dan klaagt, gaat er iets fout ja.

Kom op zeg, we zijn het er toch wel over eens dat een voetballer op topsport niveau moet presteren. Geen enkel moment mag verslappen. Geen training mag overslaan om fit te blijven. Heel wat vlieguren maakt in een jaar. Heel wat PR-acties moet doen.

Natuurlijk, ze worden er rijkelijk voor beloond en ik zou graag ruilen. Maar je moet niet denken dat dit robots zijn die op de automatische piloot hun emoties en gevoelens kunnen uitschakelen en een heel jaar kunnen gaan. Dat breekt iedereen op. Profvoetballers zijn 24/7, 7 dagen in de week, 52 weken in het jaar, 365 dagen in het jaar bezig met hun lichaam en prestaties. Hun voeding en rust wordt er allemaal op afgestemd. Dus een beetje meer sympathie kan ook wel.

28 november 2014 om 13:14

beste grunnin , dit is echt typisch een reactie van iemand die niets maar dan ook niets van het menselijk lichaam snapt en al helemaal niet van topsport. Elk lichaam heeft een limiet en als die limiet is bereikt is presteren op topnivo gewoon even moeilijk , deze jongen zeurt niet maar geeft gewoon aan dat zijn lichaam vermoeid begint te raken en dat is niks raars.

Rust geven Ancelotti, rust geven!!

In Spanje heeft iedereen 2 weken winterstop.

Maar Real moet dit jaar de WC voor clubs spelen in Marokko, de finale is 20 december, eerstvolgende PD wedstrijd is 4 januari.

Dus er van uitgaande dat Real die finale voor clubteams haalt heeft Kroos nog 2 weken lekker rust.

28 november 2014 om 15:24

Maar Real Madrid speelt dan het WK voor Clubteams,
Oh je hebt het al aangepast haha

Real Madrid is uiteraard favoriet op het WK voor clubs en dus zal er naar alle waarschijnlijkheid 2 weken winterstop zijn, wel kan Ancellotti Kroos beter wat rust gunnen, hebben nu toch een redelijk makkelijk programma..

Ideale waterdrager. Voert zijn taken netjes uit.

Compleet verdraaide zooi weer van voetbalzone. Belachelijke titel, hondsmoe.. Hij geeft enkel aan dat hij wel wat rust zou kunnen gebruiken omdat hij zo veel gespeeld heeft. Wat mij betreft had hij dat beter intern kunnen laten vallen.

Kroos: " I can’t see the Summer coming! (joking)"

Hij kan khedira inzetten maar heeft niet hetzelfde kwaliteit khedira heeft meer fisiek en kroos is super handig met de bal met zijn briljante passes dus vervangen gaat een groot verschil opleveren als ze verdedigend willen spelen mogen ze khedira opstellen.

Zijn zat lotjes die ze met grote cijfers winnen dan kan kroos toch wel ff lekker gaan douchen?

Ik hoop dat Carlo hier ook serieus naar luistert, deze man is brood nodig!
t zal toch echt zonde zijn als deze geweldenaar over enkele maanden compleet ef uitgeblust is en of geblesseerd etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren