Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritiek na Europa League-optreden Antony: ‘Lijkt een beetje een onetrickpony’

Laatste update:

Paul Scholes is nog niet onder de indruk van Antony. Manchester United wist - weliswaar met moeite - donderdag tegen Omonia Nicosia (2-3 winst) de rug te rechten na de afstraffing afgelopen zondag in het Etihad Stadium. The Mancunians keken bij rust echter tegen een 1-0 achterstand aan. Waar Antony in de stadsderby tegen Manchester City nog trefzeker was, slaagde hij er op Cyprus niet in om zijn stempel op de wedstrijd te drukken.

Dankzij doelpunten van invallers Marcus Rashford (tweemaal) en Anthony Martial werd Erik ten Hag op Cyprus een nieuwe afgang bespaard. Ten Hag zei na afloop van de nipte overwinning dat hij Manchester United in de eerste helft ‘te statisch’ vond. Scholes kon zich wel in deze woorden van de Nederlandse oefenmeester vinden. “Sancho duikt nooit op achter de laatste lijn van de tegenstander”, zei de clubicoon van the Red Devils tegenover BT Sport. “Datzelfde geldt voor Antony op de rechterflank. Hij lijkt een beetje een onetrickpony. Hij snijdt altijd naar binnen en kiest voor een pass naar de rechtsback of schiet op doel. Je zou denken dat hij zich daarin moet ontwikkelen. Maar hij is pas net begonnen, dat weten we.”

Een ander clubicoon, Patrice Evra, liet zich na de Manchester Derby al kritisch uit over Antony en Tyrell Malacia. “Ik ben het helemaal met Ten Hag eens als hij zegt dat het geloof er niet was. Malacia en Antony hebben plezier gemaakt op het veld. Ze zullen echter ook tegen zichzelf gezegd hebben dat dit andere koek is. Dit is namelijk niet de Eredivisie, dit is de Premier League.”

United betaalde afgelopen zomer minimaal 95 miljoen euro aan Ajax voor de diensten van Antony. De Braziliaanse vleugelaanvaller speelde tot nog toe vijf duels onder Ten Hag en was daarin goed voor twee treffers. Malacia kende een sterke start na zijn overstap van Feyenoord en veroverde direct een basisplaats. De linksback werd zondag tegen City bij een 4-0 achterstand echter bij rust gewisseld voor Luke Shaw en leidde donderdagavond met knullig balverlies de openingstreffer van Nicosia in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In Amsterdam zullen ze vast blij zijn met zijn vertrek en het geld dat het heeft opgeleverd, o wacht…😅

7 oktober 2022 om 11:49

Waar moeten we op wachten? Onder schreuder zou hij alleen maar bergafwaarts zijn gegaan, dus daar zijn we inderdaad blij mee.

7 oktober 2022 om 12:09

100 miljoen voor Antony ben ik nog steeds blij mee hoor. Ene Erling Haaland kostte ongeveer de helft

7 oktober 2022 om 12:31

Als je Haaland had gehaald voor 50 en Haaland zelf 50 had gegeven aan salaris voor 1 jaar, was ie dan gekomen? Natuurlijk is Antony later pas verkocht maar geen gekke hypothetische gedachte. Er spelen tenslotte ook topspelers bij PSG die bijv. bij het grote Madrid of AC Milan kunnen voetballen. Die Franse competitie is niet zo idioot veel beter dan de Nederlandse.

7 oktober 2022 om 14:43

Lol silverfront serieus? buiten dat 100 mil voor antony veel is ben je wel heel dom als je met deze vergelijking komt hoor. Hij was bijna transfervrij maar toch konden real barca etc hem niet halen rara hoe komt dat? niet omdat hij ''maar'' 50 miljoen kostte. Beter inlezen ipv dit soort gekke vergelijkingen.

7 oktober 2022 om 16:41

Er staat een knipoog bij vriend. Hoezo mensen meteen heel dom noemen? En ja ik ken de situatie, Haaland had die 50 miljoen transfersom afgedwongen al bij Dortmund, alsnog is het een vergelijking die je wel kunt maken. En daarnaast, denk je niet dat Real hem had kunnen betalen? Nogal dom als je dat gelooft. De link met City was ook groot vanwege pa Haaland.

7 oktober 2022 om 18:51

Rayvg, trieste reactie...

7 oktober 2022 om 12:27

Als hij nu bij ajax zo had gespeeld als bij man utd had je nu geroepen dat ajax er stom aan deed dat ze hem behouden hadden, "want 100 miljoen levert hij nooit meer op."

Tja je moet niet verwachten dat hij elke wedstrijd een goal of assist maakt. Bij Ajax was zijn rendement relatief ook niet zo goed, dus dan gaat het bij Manchester United niet eens geweldig zijn.

7 oktober 2022 om 11:40

Dan heb je als United dus gewoon een verkeerde aankoop gedaan. Wat moet je anders verwachten van een aanvaller dan rendement?

7 oktober 2022 om 11:42

Ik vind het ook geen geweldige aankoop voor United, laat ik dat voorop stellen. Zeker voor het betaalde bedrag. Toch kun je als buitenspeler ook zonder veel rendement bijdragen, bijvoorbeeld door goede passjes of dribbels. Er zal een idee achter de aankoop van Antony hebben gezeten, maar zijn tekort aan rendement was bekend.

7 oktober 2022 om 11:49

Meh, Tadic bijvoorbeeld heeft dit seizoen bij Ajax ook geen rendement (voor zijn doen, buiten assists) maar uit de statistieken blijkt dat hij op andere vlakken in het aanvalsspel wel heel belangrijk is. Heeft Pieter Zwart interessante dingen over geschreven. Dan valt het te billijken dat je hem laat staan. Maar 'dribbels en passjes' is natuurlijk veel te weinig voor een aanvaller die 100 miljoen gekost heeft. Dan moet je gewoon leveren. Daarom was het op voorhand al onbegrijpelijke aankoop van United eerlijk gezegd, en zeker voor dat geld. Antony heeft nooit een heel hoog rendement gehad, laat staan in z'n laatste seizoen. Ik kan me niet voorstellen dat je voor dat geld niet minimaal 2 spelers kunt halen die hetzelfde kunnen als Antony en ook vaker scoren/assists leveren.

7 oktober 2022 om 11:49

Er zijn situaties te bedenken waarbij je als aanvaller niet perse veel rendement hoeft te hebben.

7 oktober 2022 om 11:53

Welke situaties dan? Als ik heel eerlijk ben vind ik dat altijd een beetje slap gelul als het om Antony gaat haha. Als blijkt dat hij geen rendement heeft is het altijd 'ja maar hij heeft andere dingen'. Tja. Panna hier en een bal achter het standbeen daar.... Het is een prima voetballer hoor, daar niet van. Maar geen rendement is geen rendement. Daar word je als aanvaller gewoon op afgerekend. En nogmaals, zeker als je voor 100 miljoen gehaald wordt. Daar kan hij natuurlijk niks aan doen, maar voor dat geld mag je uiteraard wel meer verwachten dan 'dribbels en passjes' of 'een mannetje bezighouden'.,

7 oktober 2022 om 12:00

Je koopt Antony voor de potentie die er in zit, en dat hij in de toekomst rendement gaat hebben. Daarom is het bedrag natuurlijk totaal belachelijk, voor de prijs moet je er al staan. Tot nu toe in de premier trouwens 2 doelpunten uit 2 wedstrijden tegen City en Arsenal. Maar ja of hij dit seizoen al 20+ goals kan maken betwijfel ik

7 oktober 2022 om 12:01

Een aanvaller die geen rendement nodig heeft? Hoe dan?

Voor 100 miljoen koop je niet een speler die hopelijk over een aantal jaar rendement heeft. Voor 100 miljoen koop je een speler die er direct moet staan.

7 oktober 2022 om 12:02

Er zit inderdaad zeker wel potentie in Antony, wat dat betreft is het ook helemaal geen gekke aankoop. Maar als je als club alleen potentie in hem ziet leg je dat bedrag niet neer natuurlijk. Of Antony ooit een speler wordt die er 20+ gaat maken betwijfel ik heel sterk hoor. Die speler is hij tot nu toe toch nooit geweest?

7 oktober 2022 om 12:13

Mwa denk dat je hem het beste kunt vergelijken met Joao Felix qua aankoop. Die had 1 goed jaar gedraaid in Portugal en ging toen zelfs voor 125 miljoen weg. En heeft die nou zo'n hoog rendement bij Atletico? Ehm nee, die staat op 21 goals in 89 wedstrijden. Geloof ook niet dat ze bij Atletico verwacht hadden dat hij er 40 per jaar zou scoren.

7 oktober 2022 om 12:17

Dat is hij nooit geweest maar ik neem dat als hij in de Eredivisie was gebleven dat hij dan wel 20 goals zou maken. Tenminste dat horen zulke spelers te doen in hun ontwikkeling. Het is allemaal gokken, United gokt dat het uiteindelijk een topspeler met rendement wordt, terwijl ze een bedrag betalen dat zegt dat hij er al is. Onnavolgbaar beleid.

7 oktober 2022 om 12:19

@Silverfront, nouja, het seizoen voordat Joao Felix verkocht werd had hij nog 20 goals en 11 assists. Dus hij had op dat moment, op jongere leeftijd ook nog, laten zien dat hij rendement kan halen. Dat is wel een groot verschil natuurlijk. En dat hij na zijn stap naar Atletico tegenviel weet volgens mij ook iedereen wel toch?

7 oktober 2022 om 12:23

@Muke het lijkt mij eigenlijk sterk dat iemand die achtereenvolgens 9 en 8 goals maakt in de Eredivisie, er dit seizoen plotseling wel meer dan 20 inschiet. Wel raar beleid inderdaad. Als ze hem voor plusminus 40-50 miljoen konden oppikken en hij achter iemand rustig zich kon ontwikkelen had ik het nog wel begrepen. Maar bijna 2/3 van je transfergeld er door jassen.... poe. Voor Ajax natuurlijk dikke prima (los van dat je zn kwaliteit nu mist).

7 oktober 2022 om 12:26

Ten Hag heeft Ajax gewoon een gunst gedaan. Werkelijk geen andere club in de wereld zou zulke bedragen betalen voor Antony maar ook Martinez. Het zijn echt geen slechte spelers, maar besef dat je voor dat soort bedragen echt in een hele categorie kan scouten. Tuurlijk is het een andere positie, maar Diaz, Jota zijn voor ca 40 mil naar liverpool gegaan. Danjuma moest 50 mil kosten, en Lewa schiet voor hetzelfde bedrag heel la liga aan flarden. Types als Antony hebben we vaker gezien in de premier league en het zal me echt benieuwen of hij het gaat redden.

7 oktober 2022 om 12:28

@FCKorsou moet zeggen dat Martinez tot nu toe niet echt uit de toon valt bij United. Houdt zich vooralsnog prima staande.

7 oktober 2022 om 12:30

Felix heeft misschien niet een gigantisch rendement maar is wel uitgeroepen tot speler van het seizoen bij Atletico. En zoals fossen al aangaf heeft die al bewezen een hoog rendement te kunnen halen in tegenstelling tot Antony.

7 oktober 2022 om 12:44

@fossen, Anthony voorlopig 4 wedstrijden in de PL en 2 doelpunten. Zo slecht doet hij het toch niet?

7 oktober 2022 om 12:52

@caribbean, Sterker nog, 2 wedstrijden slechts in de PL, 2 doelpunten 😉 En eens hoor, gewoon netjes tot nu toe in een matig draaiend United. Met EL erbij natuurlijk wel 5 wedstrijden en 2 doelpunten. Echter ging de discussie erom of je van iemand wel of geen rendement mag verwachten die het relatief nooit écht heeft gehad.

7 oktober 2022 om 12:56

Maar Felix had niks laten zien op CL niveau, want die speelde toen EL. En Antony had zich daar wel bewezen bij Ajax.

7 oktober 2022 om 13:04

Dat was de discussie toch niet? 😅

7 oktober 2022 om 13:05

Je bent als club natuurlijk ook knettergek als je zo'n 100 miljoen euro voor Antony betaalt.

7 oktober 2022 om 13:25

Het is gewoon een normale voetballer met wat leuke trucjes.
Maar zodra het van Ajax komt betalen ze gewoon 3x meer in de hoop dat het een super speler is maar als je gewoon eens kijkt naar de spelers die Ajax aflevert de laatste jaren het maar sporadisch echt iets goed is, en vaak gewoon faalt.

7 oktober 2022 om 13:36

Rare opmerking van je. Er zit toch groei in een jongen speler.. Ronaldo en Messi zijn toch met de jaren ook meer gaan scoren en dat neemt nu weer af. Beetje gek om dan te zeggen dat dit bij Antony niet zou kunnen.

7 oktober 2022 om 13:38

@Arsenal

Wat een ontiegelijk zwak argument. Hij is verkozen tot speler van t jaar. Als hier aangeven wordt dat een aanvaller op een andere manier belangrijk kan zijn dan alleen goals en assist dan word dat door jou en Fossen weerlegd om vervolgens dat argument zelf aan te willen halen bij Felix. Wat is het nou? Kan een aanvaller ook belangrijk zijn zonder “rendement” of niet?

7 oktober 2022 om 13:45

Jk Ajax, natuurlijk zijn die momenten te bedenken. Een gat trekken voor een ander, of druk zetten op een tegenstander, wat vuile meters maken, er een dribbel uitgooien waarmee je een tegenstander uitspeelt, een slimme kaats. Maar dat is denk ik niet waarom er veel wordt betaald voor een speler. Er zijn nogal veel spelers die de bovengenoemde elementen in meer of mindere maten beheersen, die heen tientallen miljoenen kosten. ik vind dat allemaal super belangrijke aspecten, maar dat zal echt niet de reden zijn dat er 100 miljoen is afgetikt voor Anthony.

7 oktober 2022 om 14:02

Felix had 12 G/A vorig seizoen in 24 wedstrijden. Hoezo is dat zonder rendement? Is gewoon 1 op 2 qua goals en assists. Het is geen gigantisch rendement maar voor een aanvaller toch prima?

7 oktober 2022 om 14:22

@Godenzonen, niemand zegt dat je per se niet belangrijk kan zijn zonder te scoren. Ik haal zelf hierboven nota bene Tadic aan als voorbeeld. Maar Antony is niet dermate betrokken bij het spel dat hij op die manier belangrijk is. Het gaat in de discussie hierboven erom of "belangrijk zijn zonder goals/assist" een reden is om goed genoeg te zijn danwel 100 miljoen te betalen. Mijn conclusie is: nee, dat lijkt me niet. Als je als aanvaller niet vrij regelmatig levert, dan ga je bij elke topclub uiteindelijk op de bank belanden.

7 oktober 2022 om 15:04

Het is niet enkel zijn rendement, hij heeft geen exceptionele kwaliteiten en is niet goed genoeg voor ee bovenste plekken in de EPL. Echt een lachwekkende transfer maar dat past wel bij United.

7 oktober 2022 om 15:43

Fossen, Antony was bij Ajax juist wel dermate betrokken bij het spel. Door hem op rechtsbuiten te hebben met zn snelheid kon het hele elftal naar voren spelen omdat ie altijd 1 of 2 verderdigers mee heeft. Op het rendement blijven hameren is gewoon scorebordjournalistiek.

7 oktober 2022 om 15:53

Daar gaat het niet om. Als je alleen een speler nodig hebt die snel is en 2 verdedigers bezighoudt kun je ook wel Vertessen op rechtsbuiten zetten bij United. En ja, bij aanvallers gaat het inderdaad simpelweg vrijwel alleen om rendement. Dat is geen scorebordjournalistiek lijkt me. Als het nou een aanvallende middenvelder is had je gelijk gehad. Bij een aanvaller niet vind ik.

7 oktober 2022 om 16:45

Het is dan ook een aankoop van Ten Hag en niet van Man U. Ik ben nog steeds van mening dat dit een vriendendienst was van ten Hag aan Ajax. Net zoals je weleens cheat met FM. Dan ga je als trainer van een kleinere club naar een club met meer financiele mogelijkheden en koop je de sterspeler van je vorige club voor veel te veel geld om die vorige club een steuntje in de rug te geven..

De aankoop van Antony heeft niks met marktwaarde of marktwerking te maken, aangezien er geen andere club was die in Antony geïnteresseerd was.
Zelfs als scoorde Antony 30 keer in de PL, dan nog was hij die 100 miljoen niet waard gezien zijn rendement in de ED.

7 oktober 2022 om 12:37

Wat Paul Scholes hier roept is totale onzin met zijn one trick pony, door zijn one trick pony had United bijna twee keer gescoord in deze wedstrijd. Daarnaast was zijn one trick pony ook succelvol tegen Man City. Robben deed ook altijd eenzelfde one trick pony en de rest was geschiedenis.

7 oktober 2022 om 14:59

Younes deed ook altijd eenzelfde one trick pony en de rest is geschiedenis

7 oktober 2022 om 15:06

Nou Nou Japie, je moet ze wel goed scheiden he. Er is een verschil tussen een efficiente one trick pony en niet efficiente one trick pony

7 oktober 2022 om 18:22

Ik snap je punt, maar de vergelijking met Robben ging me iets te ver. Die speelde op zijn 20e bij Chelsea en was toen eigenlijk al wereldtop

Zelf nooit fan geweest van Malacia, ook meermaals aangegeven. Is gewoon een geweldig hardwerkende verdediger die erg goed kan verdedigen. Echter wordt er bij een topclub verwacht dat je ook goed kunt voetballen. En daar komt hij in mijn ogen te kort.
Tuurlijk is het makkelijk zeiken nu, maar hij is weldegelijk goed begonnen, hopelijk herpakt hij zich snel en laat hij die stijgende lijn weer zien. Goooo Malacia!!

7 oktober 2022 om 11:44

Malacia is in die zin beetje hetzelfde als Wan bissaka. Verdedigend goed als die zich kan vastbijten in een rechtsbuiten zoals Salah. Maar groten delen van het seizoen moet je tegen een mindere tegenstander en dan moet je meer voetballen. Maar dit wist je van Malacia al natuurlijk.

Dat Antony ook moeite heeft verbaasd me niks want zijn rendement is laag en hij kan niet altijd zijn stempel drukken.

Maar goed, beide spelers hebben tenminste een basisplek dus als ze eenmaal gewend zijn groeien ze misschien nog wel meer. Pas na het seizoen kun je het echt beoordelen.

7 oktober 2022 om 12:00

Antony heeft inderdaad weinig rendement, maar hij is zo vreselijk om tegen te spelen. Hij is echt enorm dreigend in zn eentje. Kan een man meer creeren door spelers te passeren. Dat is zijn kracht en zal altijd zijn kracht blijven. Ronaldo was vroeger ook meer een dribbelaar dan afmaker, wellicht dat Ronaldo hem het e.e.a. kan bijleren.

7 oktober 2022 om 12:31

Dat kan, maar het is wel echt veel te wisselvallig. In 3 EL wedstrijden weinig laten zien en in de toppers tegen Arsenal en City wel gescoord maar verder ook niks laten zien.

7 oktober 2022 om 12:03

Kijk nou uit, laatst werd ik aangevallen omdat ik iets soortgelijks zei door mensen die met droge ogen beweerden dat hij het uitstekend heeft gedaan. Verdedigend heeft hij het redelijk gedaan, maar aanvallend is het gewoon zwaar ondermaats. Hij gaat nooit over zijn man heen om vervolgens een goede voorzet te geven, maar in plaatst daarvan kapt hij regelmatig terug en gaat de bal weer terug naar De Gea. In aanvallend opzicht is het een dikke onvoldoende, en laat dat nou een cruciale taak zijn voor de 'moderne back'... Wat een verschil met Mazraoui. Vergeleken met laatstgenoemde lijkt Malacia een amateur van de plaatselijke FC Bal Op Het Dak.

Mazraoui is de ideale speler voor het voetbal dat Ten Hag wil spelen. Stiekem hoop ik dat Mazraoui op de bank blijft zitten in Mã¼nchen en volgend jaar verkast naar United.

7 oktober 2022 om 12:12

Iets met Feyenoorders en een roze bril. Het is gewoon een jongen die keihard werkt, en een geweldige sliding in huis heeft. AWB idd en Kenny Tete was net zon jongen, lieve hardwerkende gozers en echte jongens van de club die zelden verzaken. Daarom zijn ze zo geliefd.

Dit soort dingen wisten de meeste eredivisievolgers al die objectief naar situaties kunnen kijken. De ene wedstrijd kan die een 8 halen om vervolgens een 3 te halen. Als het minder gaat krijgt manchester nog te maken met zijn nare trekjes

7 oktober 2022 om 12:48

Ik denk juist dat de objectieve volgers van de eredivisie juist een beetje door de (negatieve) houding van Antony kunnen prikken en zien dat hij heel stabiel was in de eredivisie.
Zijn rendament kon en moest absoluut omhoog maar als iemand niet wisselvallig was was het Antony. Kwam altijd dreiging vanaf en maakte ook verdedigend altijd zijn meters waardoor hij altijd minimaal een 6 haalde. Het was ook niet voor niks dat Ajax aan het einde van het seizoen zonder zijn dreiging veel minder dominant was.

De enige wedstrijd waar hij echt slecht was was tegen Feyenoord maar daar maakte hij de winnende dus kun je ‘m ook moeilijk een 3 geven.

7 oktober 2022 om 16:48

Stabiel slecht ja.. Daar heb je gelijk in..

De man scoorde 8 keer in de ED en gaf 4 assists.. Hoe kun je daar ooit 100 miljoen voor krijgen, behalve als de trainer van de kopende ploeg toevallig ook de ex trainer van de verkopende ploeg is?

7 oktober 2022 om 17:05

Hoewel dat het betaalde bedrag van veel factoren afhing vind ik het net als iedereen te veel en bizar hoog. Maar met de stelling dat hij wisselvallig was ben ik het gewoon niet mee eens. Hij was stabiel en veruit de beste rechtsbuiten van de eredivisie.

7 oktober 2022 om 12:49

Dan hoop ik dat de objectieve kijkers bij united wegblijven zodat ze volgend jaar weer 100m overmaken maar amsterdam

Dat is ook niet zo gek, aangezien het samenspel nog niet goed gaat en er weinig is (team speelt niet goed nu en hij is nieuw in het team), dan is het logisch dat een speler vooral dingen zelf gaat doen en proberen. Zodra het beter loopt zal je ook het samenspel bij hem gaan zien, zoals hij dat ook bij Ajax deed, en niet alleen zijn individuele acties.

Niks mis met een onetrick pony. Arjen Robben was ook een onetrick pony, sprintje trekken, naar binnen dribbelen en schieten. En hij heeft het best verdienstelijk gedaan.

7 oktober 2022 om 12:58

Wel een fantastisch woord trouwens onetrick pony

7 oktober 2022 om 13:19

Dat was zijn enige wapen! Elk topverdediger had daar zeer moeite mee. Je weet als verdediger dat Robben altijd naar binnen gaat en toch prikt hij kinderlijk doorheen.

Antony is meer van de show om publiek te vermaken. De trukendoos gaat open dan krijgen we eventjes flashback van Touzani's Youtube filmpjes. Je weet wel de oude filmpjes aka drie douzoe of zoiets. De fans wrijven in hun hand zo van we hebben de next Ronaldinho in huis! Meestal komen ze van een koude kermis naar huis.

Ik blijf het herhalen. Dankzij Nous heeft Antony zijn transfer naar Manu verdiend. Met Dalot de renpaard achter zich moet Antony alles zelf doen. Dan komen zijn mankementen naar boven zoals een man passeren is te veel gevraagd. Met Nous zou hij met 1 tweetje/ combinatie in de ruimte worden gestuurd. Daar is Antony zeer gevaarlijk, maar dan kom hij de volgende fase terecht....schieten op goal en of een voorzet geven. Dat lijkt beide wel op een zondag derde klasse niveau. Je hebt eigenlijk niets aan hem tenzij Nous of een meevoetballende rechtsback naar Manu gaat spelen, maar dat gaat niet gebeuren.

'Hij snijdt altijd naar binnen en kiest voor een pass naar de rechtsback of schiet op doel. '

Dan is hij op zijn minst een two trick pony. En trouwens, wat verwacht je anders dan voor dit koopje? Iemand die elke wedstrijd het verschil maakt? En doorslaggevend is?

Denk dat hij zich wel beter zal ontwikkelen gaande het seizoen en de aankomende seizoenen. Maar het is nou niet dat we met z’n alle moeten denken dat het de nieuwe Neymar is ofzo.
In de eredivisie kom je nog makkelijk weg met bepaalde acties. Maar in de premier league moet je echt van goeie huizen komen wil je slagen als buitenspeler.

En wat is het rendement dan van Sancho dan??
En toen Shaw vorig seizoen en begin dit seizoen slecht presteerde...?
Ohw wacht die zijn Engels.

Tja, helemaal gelijk. Maar dat wist iedereen al wel, behalve een aantal ajax supporters hier. Heeft niets extra's in vergelijking met een Elanga, die tenminste diepgang heeft. Behalve dan die totaal belachelijke transfersom en daarom zal hij veel te veel aan spelen toekomen.

Weet hij dit nu pas....
Hoe betaald Manu zo een bedrag voor zo een speler die ver overgewaardeerd is....

7 oktober 2022 om 16:50

Misschien dat de ex trainer van Ajax een soort van TD is van Man Utd?

Vriendendienstje van Ten Hag. Gakpo aan t lijntje houden gedurende vCL. Hij dacht tot de avond voor Glasgow thuis naar United te gaan. Was met zn hoofd compleet ergens anders.
Maar United gaf plotseling aan dat 50 miljoen voor Gakpo teveel is om vervolgens Antony voor t dubbele aan te schaffen.
Terwijl de meesten zien dat Gakpo veel beter is. Zie eredivisie statistieken onderling. Enige 1op1 vergelijksmateriaal.. VI Telegraaf beste speler van t seizoen.
Toch 100 miljoen voor iemand die aanzienlijk minder is en 50 voor hem teveel.

Dat wist je van te voren. Anthony had zelfs in de Eredivisie heel weinig rendement. Klein postuur. Dan wordt het heel lastig in de PL. Gelukkig was hij niet duur.

Dat wist je van te voren. Anthony had zelfs in de Eredivisie heel weinig rendement. Klein postuur. Dan wordt het heel lastig in de PL. Gelukkig was hij niet duur.

Ten Hag kan voor de kerstdagen weer bij Ajax aan de slag.
Hartelijk welkom Erik.

7 oktober 2022 om 16:51

Dit was het hele plan van Ten Hag en Ajax al, toen ten Hag naar Man Utd ging.. Als ik van FTM (follow the money) was zou ik daar een onderzoek naar instellen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren