Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United overweegt verkoop Antony, maar wel op één voorwaarde’

Laatste update:

Manchester United denkt erover na om Antony deze zomer te verkopen, zo onthult The Telegraph woensdag. De Britse krant voegt er wel gelijk aan toe dat het onderzoek naar vermeend huiselijk geweld een tussentijds vertrek kan belemmeren. Antony wordt ervan beschuldigd ex-vriendin Gabriela Cavallin herhaaldelijk te hebben mishandeld. Bij een veroordeling gaat de grootmacht uit Manchester niet over tot verkoop.

Cavallin deed haar verhaal vorig jaar onder meer tegen het Braziliaanse medium UOL. "Antony heeft alles van mij kapot gemaakt. Hij zei dat hij mij zou vermoorden en dat ik zijn leven had verwoest."

Antony heeft de forse beschuldigingen vanuit het kamp-Cavallin altijd ontkend, maar desondanks is er door de politie een onderzoek gestart naar de vermeende incidenten. Het uitgebreide onderzoek loopt momenteel nog en Antony verklaarde al eerder alle medewerking te willen verlenen.

De beschuldigingen hadden de nodige gevolgen voor Antony: hij was niet meer welkom bij de Braziliaanse nationale ploeg en Manchester United liet hem in goed onderling overleg enkele weken buiten de selectie.

Antony werd in het najaar van 2023 weer in genade aangenomen door manager Erik ten Hag. Desondanks kan de voormalig Ajacied nauwelijks zijn stempel drukken op het spel van Manchester United, dat vroegtijdig werd uitgeschakeld in de Champions League en zeer wisselvallig presteert in de Premier League.

Ten Hag kiest al enige tijd voor Alejandro Garnacho op de rechterflank, waardoor Antony het voornamelijk moet doen met invalbeurten. De 24-jarige Braziliaan kwam dit seizoen pas tot 1 doelpunt en 1 assists in 29 duels in alle competities. Antony scoorde een jaar geleden voor het laatst in de Premier League.

100 miljoen


Antony werd medio 2022 voor 100 miljoen euro overgenomen van Ajax. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Manchester United, dat hem alleen verkoopt bij vrijspraak, een dergelijk bedrag overhoudt aan een zomerse transfer. Antony, met een contract tot medio 2027 op Old Trafford, wordt door Transfermarkt momenteel geschat op 35 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Top 3 grootste miskoop ooit in het voetbal gok ik zo. Wat heeft hij slecht gespeeld voor manu tot nu toe

13 maart 2024 om 18:42

Maar 65 miljoen verlies. Lekker bezig daar

13 maart 2024 om 18:48

Dan moet je er nog wel 35 miljoen voor krijgen.

13 maart 2024 om 18:53

Big if

13 maart 2024 om 18:56

Misschien 35M pessos haha? Maar wie zou Antony ook willen kopen en helemaal voor dat bedrag.. Miss rond de 20M naar een Serie A club?

13 maart 2024 om 19:18

Niemand gaat hem kopen en Antony gaat ook niet weg omdat niemand zijn salaris zal matchen. Er wordt nu gesproken over een uitleenbeurt naar Brazilie

13 maart 2024 om 18:52

Hazard real Madrid en die andere?

13 maart 2024 om 18:53

Forbs

13 maart 2024 om 18:54

Hazard heeft toch wel een bal of twee goed geraakt, Antony heeft bij ManU echt helemaal niks gepresteerd

13 maart 2024 om 18:54

Coutinho haha? 150M+ En dan verhuren aan Bayern die de CL wint waardoor je 10M aan bonussen moest betalen aan Liverpool. Dan heb ik het nog niet eens over die 2-8 pakslaag. Coutinho 2 goals en 1 assist.

13 maart 2024 om 19:16

Scoorde Antony niet bij z’n debuut tegen Arsenal? Denk dat de prestaties van beide heren vergelijkbaar zijn, waar de verwachtingen bij Hazard nog veel hoger lagen.

Edit: als ik voor mezelf mag spreken, tenminste.

13 maart 2024 om 19:17

Hij scoorde in zijn eerste 3 Premier League wedstrijden. Daarna vond ie het genoeg

13 maart 2024 om 18:52

Er zijn wel een hoop kandidaten zo’n top 3: Hazard, Coutinho, Felix, Alexis Sanchez, Sancho, Carroll, Pepe, Torres…maar idd 9 goals in 73 wedstrijden is wel spectaculair slecht.

Er is op zich ook wel een verschil tussen het kopen van een bewezen wereldtopper die vervolgens totaal niet presteert (een Hazard of Coutinho) en een jong talent als een Felix of Antony wat altijd een beetje een gok is.

13 maart 2024 om 19:00

Grootste ooit vind ik gewoon. Bij al de overige stond er meestal nog gewoon iets tegenover qua prestaties in een topcompetitie (denk aan Hazard of Coutinho).

Dan viel zo een transfersom nog enigszins te rechtvaardigen.

13 maart 2024 om 19:08

Hazard en Coutinho hadden naast een transfersom ook een absoluut mega salaris, dus financieel komt dat nog harder aan.

Maar los van de financien is er ook een verschil in verwachtingen, een Antony kwam binnen als een relatief jong talent uit een kleine competitie, daarvan weet je dat je een gok neemt, net als met Memphis destijds, of een Felix die ook 100 miljoen kostte, etc. Met Hazard of Alexis Sanchez haalden de clubs zo’n beetje de beste speler ter wereld voor die positie binnen, dan is de verwachting dat ze vanaf dag 1 kunnen domineren.

13 maart 2024 om 19:13

Daarvoor heeft hij wel teveel gespeeld vind ik. Je kan best een aardig lijstje maken met spelers waar 60m plus voor betaald is en nauwelijks minuten hebben gemaakt.

Afschrijving van 70 miljoen. Dat is toch ook een puist geld zeg. Zou je in het bedrijfsleven moeten overkomen. Kan jeje biezen pakken

13 maart 2024 om 18:55

Zie Ajax ;-)

Nou Ajax biedt 20 miljoen kan hij weer terug komen en lekker in Amsterdam weer voetballen. Hij was niet altijd goed maar er ging wel veel dreiging van hem uit en met een type Brobbey erbij zou het wel een lekkere combi zijn. Maar goed 20 miljoen zal United nooit accepteren en denk niet dat hij weer terug wilt komen.

13 maart 2024 om 18:53

Heb Ajax lege flessen en blikjes gespaard want ze moet eerst 10 spelers verkopen dan hebben ze 20 mil en kan je gaan bieden . Nu is er effe geen geld

Slecht spelen is één ding, daar nog een waardeloos rendement aan toevoegen is twee. Hoe Ajax ooit 100 miljoen voor deze fidget spinner heeft gekregen, wordt over 20 jaar een documentaire van gemaakt.

Echt een enorme miskleun van Ten Hag. Hij dacht omdat Antony het leuk (niet eens zo goed) deed in de eredivisie bij een aardig elftal dat het ook wel ff zou lukken in de premiership. Hier lijken meer huidige generatie NL trainers last van te hebben (van Ajax maar niet alleen).

Enorm egoistisch in het veld ook veel schoten mis, slechte passes, komt zijn man nauwelijks voorbij en een Cross op de spits hoef je al helemaal niet te verwachten. Weghorst (ok geen united materiaal maar tog) en ook een tijdje Hojlund werden afgezeken maar kregen echt nauwelijks een kans gegund door Antony en ook Rashfordgarnacho waren egoistisch.

Ik zie hem niet slagen bij een Premiership team, behalve wat leuke trucjes mist ie alles van een topspeler. Heb me echt aan hem gestoord bij United en zorgde met zijn gedrag ook nog voor ruzie op het veld waardoor Casemiro bijv (onterecht) rood kreeg. Niet volwassen en zon typisch spelertje die je meer problemen geeft dan die waard is. Zo dat is eruit!

13 maart 2024 om 22:36

Indien hij zijn niveau bij Ajax had gehaald, dan had iedereen het over een top aankoop gehad. Hij was niet stabiel, maar had echt 20/30 assists moeten hebben. Dit doordat Haller zijn vizier vaak niet op scherp had staan.

Slechtste aankoop ooit? Staat i.i.g. hoog op dat lijstje.
Benieuwd of United er nog iets voor kan krijgen. Lijkt mij niet dat er veel ploegen op hem zitten te wachten.

Bizar dat deze kerel voor 100 miljoen is gehaald. Snapte niet waarom Ten Hag zo wanhopig was om dat bedrag neer te leggen tegen het einde van de zomer in 2022. Ik snap dat Antony veel hype creëerde in met name de CL groepsfase. Maar je had niet zo ver hoeven gaan voor hem. Maar ja dan speelt hij nog slechter dan iemand die 10 miljoen waard is. De kerel kan geen mannetje passeren wat al schrikbarend is voor een buitenspeler. Zijn rendement was altijd al een probleem want ook in de Eredivisie was dat niks speciaals. United mag geluk hebben als ze hem kunnen verkopen voor 35-40 miljoen.

Waarde Van transfermarkt zegt nooit wat, althans wel vaak eerlijker, maar transfer waarden worden het meestal bepaald door hype en vorm van het moment.Ben echt benieuwd waar Antony(als hij überhaupt ooit op bloeit) tot z’n recht komt. Tis een speler dat echt met randzaken bezig is op het veld. Als hij ooit scoort, gaat hij gelijk gebaartjes gooien… dat snap ik nooit, ga lekker voetballen en pas als je eens jaartje stelselmatig goed speelt mag je, je zo vurig gewenst alfa gedrag tonen…Verder mits dit artikel waar is, blijft Antony waar hij is, rond de 100 mil gaat niemand neerleggen. De helft vind ik al moeilijk verhaal..Waar o waar zal hij opbloeien? bij welke clubs bloeien moeilijke mannetjes op?

13 maart 2024 om 18:53

Turkije, Saoedi-Arabie…

Die ene is ook leuk dat hij letterlijk zelf de bal uit loopt en vervolgens beweert dat het een ingooi voor hem is.

Misschien kan Ajax hem lenen? Hij werd hier enorm gewaardeerd en ging veel dreiging vanuit. Toch wel gek hoe slecht hij het daar doet, de eerste paar wedstrijden ging het gewoon nog goed.

13 maart 2024 om 19:02

Zo raar is het niet, met VD Beek gebeurde hetzelfde.

13 maart 2024 om 19:36

Ja? Die is daar toch nooit aan de bak gekomen?

13 maart 2024 om 20:08

Er zijn uit het recente succeselftal zoveel spelers mislukt (Ziyech, Donny, Antony, Tagliafico, Neres, Klaassen) dat het inmiddels toch niet meer als een totale verrassing moet komen als het gebeurt. Het gaat in veel ook goed natuurlijk: Martinez, Haller, Kudus, Timber.

14 maart 2024 om 09:26

Klaassen speelde niet in 'het succeselftal' of je moet doellen op 16/17, Tagliafico is over zijn top bij ajax weg gegaan en Neres zat op de bank en speelde bij Ajax al minder. Timber, heeft amper 10 wedstrijden gespeeld en Haller is volgens mij ook geen giga succes nog bij Dormund (uiteraard mede omdat hij k*** heeft gehad). Voor de rest kloppen de voorbeelden aardig.

Het is voor mij onduidelijk wat die ene voorwaarde is? Het staat in de kop maar niet in het artikel

Mislintat werkte niet alleen bij Ajax;-)))

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren