Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kostic rekent op vertrek naar Portugal: 'Hopelijk is er vrijdag goed nieuws'

Laatste update:
/

Filip Kostic koestert nog altijd goede hoop dat hij voor het weekend speler van Sporting Portugal is. De topclub uit Portugal heeft al twee biedingen gedaan op de buitenspeler van FC Groningen, maar kreeg even zo vaak een nul op het rekest. Algemeen directeur Hans Nijland wil minimaal tien miljoen euro zien, Sporting gaat tot nog toe niet verder dan vijf.

"Sporting heeft twee keer een bod uitgebracht, maar die zijn allebei afgewezen", legt Kostic woensdag uit in A Bola. De 21-jarige Serviër wil echter dolgraag en heeft zijn hoop gevestigd op zijn zaakwaarnemer en de bereidwilligheid van Nijland. "Ik hoop dat Sporting niet opgeeft en met een nieuw bod komt. Ik zou het geweldig vinden om voor Sporting te spelen. Hopelijk komt er vrijdag goed nieuws."

In de ogen van de speler zal vooral Groningen water bij de wijn moeten doen om de deal te bezegelen. "Ik vind dat ze te veel geld vragen, maar ik hoop dat er een oplossing komt. Sporting is een prachtige club en het zou een mooie volgende stap in mijn loopbaan zijn. Zeker omdat ik de kans krijg om in de Champions League te spelen", besluit Kostic.

Filip Kostic is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een hele mooie transfer voor hem zijn waar hij zich prima kan ontwikkelen, kan nog steeds niet geloven dat Koning Maaskant hem niet eens gebruikte.

23 juli 2014 om 13:58

Terecht dat Maasland hem niet gebruikte. Wekelijks miste hij trainingen, kwam hij te laat en kwam tal van andere afspraken niet na. Daarnaast was hij verre van fit. Het is een zegen dat deze jongen redelijk snel besloot om zich proffesioneler op te stellen en laat zien wat hij kan. Dat Maasland hem niet gebruikte, dat zou dus geen enkele coach doen toen der tijd

23 juli 2014 om 14:00

Ik gaf Maaskant destijds het voordeel van de twijfel. Kostic wou geen Nederlands leren en sprak slechts gebrekkig Engels. Tevens vond hij dat hij recht had op meer speeltijd (niet eens zozeer een vaste basisplaats) en die wou Maaskant hem niet geven. Toen kon ik me wel een beetje in Maaskant vinden.

Inmiddels is wel duidelijk geworden dat Maaskant lelijk voetbal speelde, een grote bek in de media had en de spelersgroep maar slecht kon motiveren. Kostic blijkt uiteindelijk een heel goede speler te zijn die prima in de groep ligt en geliefd is bij de supporters. 'koning Maaskant' heeft inderdaad een grote fout gemaakt door hem niet te gebruiken.

23 juli 2014 om 14:26

Dat klopt gewoon niet. Zelfs Kostic geeft aan dat het terecht was dat hij het eerste jaar niet speelde. Hij had moeite te wennen aan Nederland, de taal, het eten, de trainingen. Het was volgens hem zelf, niet meer dan terecht dat Maaskant hem niet gebruikte. Hij was niet gemotiveerd en speelde slecht. Toch knap dat mensen langs de lijn het beter weten dan de hoofdrolspelers zelf.

23 juli 2014 om 14:45

Dat ik hier langs de lijn geen mening over kan hebben is onzin. Het is gewoon arbeidspsychologie en geen hogere wiskunde. Of dit nou voetballers zijn of een team van vakkenvullers bij de AH, daar zit weinig verschil in.

Een trainer heeft in mijn ogen 2 taken; 1) tactisch zorgen dat alles in orde is en 2) de spelers motiveren. Maaskant zag het niet in Kostic zitten en heeft er dus ook niets aan gedaan om hem wel aan te sporen. Dat vind ik hem te verwijten. Tevens vind ik het Kostic te prijzen dat hij de hand in eigen boezem steekt en niet vingertje wijst naar zijn ex-trainer die niets gepresteerd heeft.

Ik betwijfel of Kostic uit zichzelf ineens het licht heeft gezien. Wat is er dit seizoen anders dan vorig seizoen? Juist, de trainer. Van de Looi heeft hem een nieuwe kans gegeven en heeft ongetwijfeld zijn visie uitgesproken. Dit heeft gewerkt zoals we allemaal kunnen zien en hier is geen raketgeleerde aan te pas gekomen hoor. Je hoeft geen insider te zijn om te zien dat Kostic nu 10x zoveel waard is als vorig seizoen.

Hoop voor Groningen dat deze jongen niet moeilijk gaat doen mocht deze transfer geen doorgang vinden. Aan de andere kant, mocht deze transfer wel doorgaan, zal dat een aderlating voor Groningen zijn. Heeft zich vorig jaar fantastisch laten zien en heeft de kwaliteit om een doelpuntje mee te pikken.

23 juli 2014 om 16:14

Kostic heeft al aangegeven best nog een seizoen voor Groningen te willen spelen. Plus hij heeft er nog maar 1 heel seizoen opzitten. Ik verwacht daarom niet dat hij moeilijk zal gaan doen. Het zal inderdaad een Aderlating zijn, mocht hij vertrekken. De scouts hadden al wel een vervanger op het oog in de vorm van Darko Lazovic.

Zou een prima club zijn voor Kostic. Al zou ik hem nog wel graag een jaar in de Eredivisie willen zien.

Lijkt me toch een behoorlijk verschil tussen vraag en aanbod. Heeft Nijland niet onlangs een bod van een Duitse club van rond de 7 miljoen afgewezen?

Sporting Clube de Portugal zou een prima club voor Filip Kostić zijn. Het afgelopen seizoen was hij misschien wel de meest constante en de beste speler van FC Groningen en Sporting Clube de Portugal lijkt mij een prima club voor hem, om zich door te ontwikkelen.

Rui Patrício
Soares
Dier
Maurício
Rojo
Carvalho
Slavchev
Mané
Gauld
Kostic
Slimani
23 juli 2014 om 16:35

De beste speler was hij misschien wel afgelopen seizoen. De meest constante zeker niet. Dat was Botteghin. Kostic wisselde goede wedstrijden af met hele matige. Als zijn acties in het begin van een wedstrijd mislukten, mislukten deze de rest van de wedstrijd ook en liep hij al gauw met zijn koppie omlaag. Als hij wél constant wordt gaan we nog veel van hem horen.

Heeft Maaskant toch goed gezien, ahahahah.

Tja de Portugese media....... zo betrouwbaar als het maar kan.. ahum..

desalniettemin zou het een fikse aderlating zijn voor de Fc.
het is maar de vraag als Kostic dit zelf heeft gezegd.....

Ik zal niet noemen waar VZ deze info vandaan haalt, want dat mag niet. Maar het komt van een Nederlandse site die er bij vernoemt dat ze eraan twijfelen dat Kostic dit heeft gezegd. Zijn zaakwaarnemer zou dit namelijk weleens de wereld in hebben gegooid.

23 juli 2014 om 15:32

Niet zo moeiljk van welke site het komt

23 juli 2014 om 15:49

Haha, klopt. Ik noem geen namen...

Kostic kan wel meer willen. Het verschil tussen vraag en aanbod is nog veel te groot. Het bedrag dat Groningen vraagt vind ik een prima vraagprijs.

23 juli 2014 om 14:02

Als ze elkaar in de midden vinden zou ik ook goed vinden hoor. 7.5 miljoen is evenveel als Twente destijds voor Tadic betaalde en dat is in mijn ogen toch de betere speler (op het moment van transfereren). Het is goed dat Nijland de poot stijf houdt. Met deze mooie selectie komend seizoen verwacht ik dat Kostic alleen nog maar meer waard wordt. En in Portugal vangen ze straks weer 20-30 miljoen voor deze gozer zal je zien.

23 juli 2014 om 14:10

Vergeet niet dat Kostic nog een contract heeft voor 3 seizoenen en het feit dat Groningen nu geen financiële noodzaak heeft tot verkoop van zijn beste speler (inkomsten Zivkovic, Bizot en Suarez). En dus vraagt Nijland een hoog bedrag wat zijn goed recht is. Als Sporting niet over de brug wil komen dan houdt het op en blijft Kostic gewoon nog minimaal een half seizoen.

23 juli 2014 om 14:19

De transferperiode duurt nog lang helaas (tot en met 31 augustus). Kostic zei vorige maand dat hij nog prima een jaar bij Groningen wil blijven en inmiddels geeft hij al aan graag naar Sporting te willen. Zulke berichten beloven weinig goeds. Een ontevreden speler gaat niet meer waard worden dan hij nu is. Dus als we nu 7.5 miljoen kunnen krijgen hebben we nog tijd om een waardige vervanger te halen.

23 juli 2014 om 14:19

En de centen van de verkoop van Tadic. Levert Groningen ook nog een mooi bedrag op. Hopen voor Groningen dat ze de huidige selectie in stand houden. Staat een mooie ploeg nu!

Padt
Hateboer
Botteghin
Kappelhof
Burnet/vdLaa
Lindgren
Kieftenbeld
Antonia
Chery
Kostic
Hoesen
23 juli 2014 om 15:13

je bent van der velden vergeten toch 1 van de beste spelers van vorig seizoen

23 juli 2014 om 15:47

Ik denk ook dat van der Velden de basisplaats verdiend. Antonia moet eerst nog maar bewijzen of hij beter is dan v/d Velden. Verder heeft Groningen een hele mooie ploeg komend seizoen. De aankopen hebben me weer overtuigd om een nieuwe seizoenskaart te kopen (twijfelde aan het begin van 2014 toch behoorlijk over het verlengen).

23 juli 2014 om 15:53

En wie weet komt er ook nog een mooi bedrag binnen als van Dijk nog van club wisselt

Lekker op de bank zitten in het warme Portugal. Goedzo jongen.

Als Kostic bij een club van grote naam had gespeeld, dan was er zo 10 miljoen neergelegd.

Grunn moet gewoon voet bij stuk houden! Er is financieel gezien geen noodzaak te verkopen, en alleen voor de hoofdprijs laten gaan.

Nijland.Nu een keer je poot stijf houden ! De hoofdprijs en anders niets ! Koopjes zijn voorbij !,

kan die daar lekker op de bank zitten. juricic heeft net een plekje vrijgemaakt....

23 juli 2014 om 16:47

Djuricic is naar Mainz klopt, maar hij speelt bij Benfica. De club die interesse heeft in Kostic is Sporting Lissabon....

Hoop echt niet dat hij weg gaat, zou eigenlijk te vroeg zijn. Heeft eigenlijk maar een jaartje echt gespeeld en dan al weer vertrekken....
Komt bij dat hij 1 Vd beste spelers van Groningen is en nog tot 2017 vast ligt, mits eenzijdige optie wordt gelicht.
Dan verkoop je hem niet voor 5 miljoen, zou zonde zijn...

Toch jammer voor onze competitie (werkelijk goede speler) en voor groningen.

Denk wel dat groningen met of zonder kostic dit jaar mag worden aangemerkt als 'darkhorse' want die hebben een heel leuk ingespeeld team met goede versterkingen.

Had hij eerder dit jaar de mond er niet over vol dat hij geleerd had van al die talenten die te vroeg Nederland verlieten. Nu moet je vaak uitspraken van spelers met een flinke korrel zout nemen, maar omdat hij er zo uitgesproken over was had ik het idee dat hij nog even bij Groningen zou blijven. Hij moet het ook zelf weten, maar waarschijnlijk gaat hij hetzelfde lot tegemoet als die jongens waar hij eerst kritisch over sprak.

Zou toch een groot verlies zijn, vindt maar eens een vervaner op korte termijn. Zeker als Groningen de EL serieus neemt behouden ze hem beter.

Als ze winnen van Aberdeen moeten ze tegen Real Sociedad. Ik denk dat het niet zo veel uitmaakt of Kostic er dan nog bij is....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren