Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman ‘verrast’ door rol Matthijs de Ligt: ‘Dit moet niet te lang duren’

Laatste update:

Ronald Koeman maakt zich vooralsnog geen zorgen over Matthijs de Ligt. De verdediger kwam zaterdag niet in actie voor Juventus tegen Parma (0-1 winst), terwijl menigeen had gedacht dat de ex-Ajacied wel minuten zou maken. De bondscoach van het Nederlands elftal laat bij Studio Voetbal van de NOS weten dat hij ook hoopte op een basisplek voor de stopper.

"Aan de ene kant ben ik wel verrast. Je gaat er vanuit dat hij gaat spelen. Hij maakt een transfer voor heel veel geld. Maar als je Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci hebt, dan kan het zo zijn dat de trainer andere keuzes maakt. Ik heb Matthijs twee weken geleden nog gesproken. Hij gaf zelf ook aan dat hij zich toch moet aanpassen in de manier van spelen en verdedigen."

"Wat hij gewend was bij Ajax, was nu iets anders. Het heeft tijd nodig, maar dit moet niet te lang duren", aldus Koeman, die stelt dat het spel in Italië anders is dan in Nederland. "Juventus, Italiaans voetbal, dan gaat het om verdedigen, de nul houden. En veel minder, wat wij (Nederlanders, red.) willen, over opbouwen. Dan is zo'n keuze iets anders."

Arno Vermeulen vindt dat men nog niet moet panikeren. "Het is prematuur. Het is maar één wedstrijd. Het is wel paniek voor heel weinig", aldus de tv-commentator. Koeman wacht ook af of De Ligt vaker gaat spelen. "Ik maak me nu nog geen zorgen, maar als dit ook in oktober het geval is, dan kijk ik ook naar het feit dat hij geen wedstrijdritme heeft", aldus de bondscoach.

Verwacht jij dat Matthijs de Ligt zich in de basis gaat spelen bij Juventus dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar wel Promes selecteren? De Ligt gaat het moeilijk krijgen ik Italië. Is duidelijk nog niet aan toe bij een topclub, maar nog steeds een van de beste cv uit Nederland dus Koeman moet hem niet te snel afschrijven.

25 augustus 2019 om 23:18

Koeman moey hem niet te snel afschrijven op basis van een wedstrijd op de bank. Maar op basis van datzelfde gegeven concludeer jij dat De Ligt duidelijk nog niet toe is aan een topclub?

25 augustus 2019 om 23:23

Dat riep ik vorig seizoen al dat ik vond dat hij nog niet toe is aan een grote stap. En nog steeds is de Ligt wel een goede cv in oranje.

25 augustus 2019 om 23:56

Als de Ligt een van de beste Cv's is in Nederland, waarom zou hij dan niet klaar zijn voor de serie A? Als de Ligt beter is dan een Ake of De Vrij volgens velen, moet hij een stap naar de serie A toch zeker aankunnen. Ik denk dat een stap naar de serie A juist ideaal is, lekker ontwikkelen zonder al teveel druk die bij een Barca/real of PL club toch een stukje groter is. Ook de Italiaanse fans zullen de Ligt niet zomaar gaan afschrijven, en ze lijken ongelooflijk trots dat hij voor hun club heeft gekozen.

Wat ik dan niet begrijp is dat Koeman in feite nu al de druk er behoorlijk op legt bij de Ligt. Ik weet niet wat zijn exacte woorden zijn geweest, maar als je een conclusie moet trekken uit dit stuk dan is dat mijn conclusie. Laat die jongen even wennen, over een paar weken kan je pas echt beoordelen hoe de Ligt ervoor staat.

26 augustus 2019 om 00:04

Ik heb het over een grote stap en niet over clubs van het kaliber Bourthmoud en Inter. Juventus is de absolute top waar de Ligt nog niet klaar voor is, maar wel klaar voor clubs onder de absolute top. Arsenal, Dortmund of een Atletico. Zulke clubs waren denk ik beter geweest voor de Ligt en dan pas de stap naar de absolute top, alleen de Ligt werd ook wel groter gemaakt dan hij is dus de hele wereldtop zat achter hem aan.

26 augustus 2019 om 00:07

'Ontwikkeklen zonder al te veel druk'
Bij Juve heb je misschien juist de grootste druk op de CV positie omdat die al jaren door de beste bezet is.

26 augustus 2019 om 00:19

@yungsupreme

De grootste druk op CV positie? Sinds wanneer is dat? Voor zover ik weet staan ze er gewoon om bekend dat ze hele goede Cv's hebben.. En niet dat de druk er zo vol op staat als bv in Engeland. Waar er totaal onbegrip zou zijn geweest als hij bv een avondje zou stappen, denk dat ze bij Italie over het algemeen veel relaxer zijn. Natuurlijk staat er druk op, maar heb nog nooit gehoord dat per competitie er meer druk is op bepaalde posities. Als je niet presteert zal er altijd druk bij komen kijken. In Italie zouden ze eerder de manager de laan uit sturen dan een speler specifiek proberen te breken als ze doen met een Sterling, Bale of Coutinho.

26 augustus 2019 om 00:33

@dneres

Ach, vorig jaar was iedereen er nog van overtuigd dat de Ligt bij elke willekeurige topclub makkelijk kon meekomen. Pas sinds zijn transfersoap zijn de mis gunners opgestaan. Ik word er eerlijk gezegd echt een beetje misselijk van. De Ligt zou never nooit naar een club gaan als Arsenal of Dortmund(met alle respect), als hij mislukt bij Juve is zo'n club zijn bestemming pas. Het is ook maar weer hoe je het bekijkt. De Ligt maakt gewoon een reële kans zichzelf in de basis te spelen bij een topclub, waarom zou hij dan een tussenstap willen? Matthijs is dan misschien jong, maar hij heeft wel al wat ervaring hoor. Zelfde als met Verstappen in de F1. Als je goed genoeg bent ben je goed genoeg!

26 augustus 2019 om 00:55

@yeison.
Wat een onzin probeer je hier te verkopen zeg.
Hoezo minder druk?
Eerst leg je t uit als “druk het spel”.
Daarna op wat se supporters zullen denken.
Maar ook nog als dat ie lekker zn gang kan gaan in het uitgaansleven.
Wat bedoel je nou? Of weet je dat zelf ook niet, denkt laatste.
En ja juist meer druk op de cv positie met name bij een club als Juventus die vanuit de verdediging speelt.
Jaren 90 begin 2000 zat je gelijk op de bank als je t verdedigend niet goed op kon lossen of dacht de voetballende verdediger uit te hangen en het dan verprutsen, meteen einde oefening.
Dus sinds wanneer is dat? Al best een tijd.
In Italië relaxter???? Ff serieus?’ Ben je er ooit geweest, ik ben zelf Italiaan en als wij 1 ding niet zijn is het relaxed hahaha.
We worden juist boos om de kleinste dingen.
Denk dat je in de war bent met Spanje, daar zijn ze wel relaxed manana manana

25 augustus 2019 om 23:52

Koeman heeft dat helemaal niet zo gezegd, de woorden werden hem meer in de mond gelegd. Hij gaf aan dat het pas één wedstrijd was en ze het de komende weken zouden aankijken. Hij ging zich pas zorgen maken als de Ligt in oktober nog niet speelt.

En anders heb je toch nog De Vrij en Aké? Als er een positie is waar we ons geen zorgen hoeven te maken, bij een blessure/schorsing/vormdip, is het wel centraal achterin.

26 augustus 2019 om 05:40

De Vrij is sowieso beter. Maar dat zal men binnenkort wel inzien, als deze jongen zwaar door het ijs gaat zakken. Bedrag wat Juve voor hem neergeteld heeft is gewoonweg belachelijk en dat zullen ze zeker gaan inzien. Over 2 jaar huurt Ajax hem van Juve. Meest overgewaardeerde speler uit Nederland in een hele lange tijd.

26 augustus 2019 om 07:42

🤣🤣🤣🤣 serieus?? Ik ben een enorme de Vrij fan en Feyenoorder. Hoe kan je nou zeggen dat de Ligt minder is dan de Vrij.. ja wellicht doen ze nu niet veel onder van elkaar maar toen Stefan de leeftijd van de Ligt had.. was hij echt minder. De Ligt heeft alles en het enige waarin de Vrij misschien iets sterker is , is opbouwend.

Zou zonde zijn als z’n interland carrière daardoor stokt dan. Maar 1 wedstrijd is wel te vroeg natuurlijk. Als Juventus 60 wedstrijden in een seizoen speelt moet hij er gewoon 40 van spelen.

25 augustus 2019 om 23:13

Ja dit soort domme uitspraken zijn typisch Koeman. Totaal ongeschikt als peoplemanager, want hij zou juist moeten steunen i.p.v. extra druk creëren.

25 augustus 2019 om 23:30

Wat zeg hij nou verkeerd hij zeg alleen dat het niet te lang moet duren om zich aan te passen aan het Italiaanse voetbal.
Nou dat kan je best begrijpen toch dat hij dat zeg het is 1 van je grootste talenten die wil je niet kwijt toch.

25 augustus 2019 om 23:34

Helemaal niet mee eens. Ik was bij deze vraag juist bang dat hij De Ligt op een soort voetstuk zou zetten waar hij niet vanaf kan. De Ligt hoort op dit moment naast Van Dijk het centrale duo te vormen, maar als De Ligt in januari 3 potjes heeft gespeeld heb ik daar liever De Vrij staan of Aké. Het zou ook gewoon respectloos zijn naar hen om De Ligt sowieso in de basis te zetten. De Vrij speelt al 3 jaar goed in de Serie A en gaat dit jaar (in de basis) om de titel spelen. Aké maakt zich in de beste competitie ter wereld op voor een derde jaar als publiekslieveling bij Bournemouth waar hij al eens speler van het jaar werd. De Ligt is geen Jezus en hoeft niet alleen maar lofuitingen te krijgen, ook kan hij het best aan als zijn bondscoach zegt dat hij niet 100% zeker altijd speelt, maar 95% zeker. Meer zei Koeman namelijk eigenlijk niet hoor, het is gewoon een beetje op scherp zetten en respect tonen naar de goede opties die we achter de hand hebben.

Natuurlijk heeft hij tijd nodig bij Juventus, want ze hebben op zijn positie absolute sterkhouders rondlopen. Bij Barca had hij meteen basis gestaan met Pique. Juist een dappere keuze en leerzaam voor De Ligt. Jammer dat stuk onbenul Koeman meteen dit soort teksten moet uiten. Nog even wat extra druk erop. Bondscoach van niks vind ik het.

“Bij Juve krijgt hij tenminste speeltijd en dat is belangrijk voor hem, niet het geld” aldus 90% van de vz leden.. Los van het feit dat ik hem alles gun, moeten we niet doen alsof hij niet voor het geld heeft gekozen. Ik heb echter nog wel vertrouwen in hem.

25 augustus 2019 om 23:17

Het grappige is dat als hij voor Barcelona had gekozen 100% basisspeler zou worden. Gek hoe dingen kunnen lopen.

26 augustus 2019 om 00:02

Omijngod... Daar heb je de usual suspects weer onder een de Ligt topic, hebben jullie een glazen bol ofzo? Ik zie niet in waarom de Ligt wel even basis zou staan bij Barca.. Hebben jullie niet gewoon twee WK winnaars die jullie achterin kunnen opstellen?

Waarom moeten we niet doen alsof de Ligt voor het geld heeft gekozen? De Ligt had gewoon een betere onderhandelings positie voor zichzelf gecreã£â«erd en vraagt terecht meer geld. Net als Ajax toch, die ook meer geld ging vragen voor zijn handtekening. Echt ongelooflijk dit soort comments. Anders vergelijk even het salaris huis van Barca tegen die van Juve en beweer nog maar eens dat iemand naar Juve gaat voor het geld.

26 augustus 2019 om 08:07

De Ligt had nergens meteen basis gestaan. Misschien alleen bij manU. Maar iedereen moet gewoon even kalm aan doen. Hij moet duidelijk nog even wennen aan zijn nieuwe omgeving. Het is niet niks. Echter, is de Ligt wel beter dan bonucci. Die we niet hoeven te overschatten. Zodra de Ligt gewend is aan alles. Zal hij meteen basis speler worden. En kansen komen er genoeg. Chiellini is de helft van de wedstrijden geblesseerd.

25 augustus 2019 om 23:24

@isco24

ik heb gehoord dat Frenkie bij Barca meer verdiend als De Ligt bij Juve dus ik betwijfel of het wel echt een geldkeuze is geweest. zowel vind ik daar verder ook weinig mis mee. het is niet zo dat geld geen rol speelt in het leven en Juve is natuurlijk gewoon een prachtige club uit een topcompetitie en geen club uit Rusland of China

25 augustus 2019 om 23:25

@Isco24 ahahaha je bent wel gretig om jouw gram te halen hé? Maar helaas, je bent te vroeg. Dit alles betreft precies 1 (!!!) wedstrijd die Mathijs moest banken, godsamme het is wat zeg. Mathijs zegt zelf dat hij nog even moet aanpassen en de coach heeft nog twee toppers staan. Je redeneert alsof hij bij Barca wel alles onbetwist gespeeld zou hebben. Schei toch uit man! Mathijs heeft als verdediger zijnde gewoon een goede keuze gemaakt wat betreft Juve. Bepaalde Barca fanboys waar ik jou ook van verdenk, zijn gewoon nog butthurted dat hij niet slaafs tekende 'omdat het Barca was'.

26 augustus 2019 om 06:45

@savano. Dan zit je duidelijk niet vaak op vz, want ik ben allesbehalve rancuneus en gun hem het beste. Als je al mijn reacties mbt de Ligt zou lezen, zou je dus wel anders zeggen. ‘Barca fanboys’ hahah! @ Japie. Dat klopt niet. De bedragen die genoemd worden vanuit Spanje zijn altijd bruto en de Italiaanse salarissen worden altijd netto vermeld. De Ligt verdient veel meer dan Frenkie en hij verdient daarnaast bijna het dubbele van wat hij bij Barca zou verdienen.

26 augustus 2019 om 09:12

Je hebt gelijk dat De Ligt meer verdiend dan De jong, maar dat hoeft toch niet te beteken dat geld het hoofdcriterium was (en de Ligt dus een geldwolf). Sommige kunnen het moeilijk geloven maar niet iedereen heeft Barca als droomclub en wilt absoluut voor hen spelen.

26 augustus 2019 om 10:39

Nee hoor, ik kan dat heel goed geloven. Het gaat er mij ook niet om dat hij niet naar Barca is gegaan. Weet niet waar je dat vandaan haalt uit m’n comment? Het gaat er mij om dat men op VZ ‘speeltijd’ als reden opperde omdat hij bij Juve ‘tenminste op een basisplek’ kon rekenen. Dit zal echter het eerste jaar niet het geval zijn. Misschien in de bekerwedstrijden wel.

26 augustus 2019 om 10:47

Op het moment dat je voor Raiola als zaakwaarnemer kiest maak je duidelijk dat salaris een heel belangrijk onderdeel van de onderhandelingen gaat zijn. Enige wat ik hierin niet snap is waarom dat zo'n item is. Als het je als speler niet uitmaakt waar je gaat spelen lijkt mij dat vrij logisch, samen met kans op basis is dat toch het belangrijkste

Dit zat er natuurlijk dik in. Als dit reden voor paniek is dan kon je beter een andere club kiezen. Hij komt er wel maar moet dit seizoen geduld hebben en veel leren.

Dit moet zeker niet te lang duren. Grootste verdedigende talent mag en moet niet banken voor weken/maanden. Als dat wel zo is, dan hoop ik voor Matthijs dat ie snel weg is uit Turijn. Dan verdient ie beter, veel beter. Hopelijk knokt ie zich in de basis. Met zijn kwaliteiten moet dat toch wel lukken? Sarri...?

25 augustus 2019 om 23:18

Hier leert hij ook weer van hea. Italiaanse mentaliteit is nou eenmaal hard en eigenzinnig. Sarri is geen makkelijke en Mathijs zal echt met kop en schouders boven zijn concurrenten moeten uitsteken voor hij de kans krijgt.

25 augustus 2019 om 23:23

Prima, maar halsstarrig vasthouden aan oude bekende zoals Bonucci en Chiellini zou killing zijn voor het grote talent wat Matthijs heeft. Ik hoop dat Sarri inziet dat hij de toekomst heeft en vasthouden aan de oude garde zal zijn talent niet goed doen. We zullen zien. Geen/nauwelijks speeltijd is zsm vertrekken.

25 augustus 2019 om 23:54

Dus als hij niet standaard altijd speelt moet hij maar weg?? Vreemd, hoe leert hij dan competetiever worden dan? Lijkt me onontbeerlijk voor een verdediger! Hij moet juist NIET weggaan en knokken!! Als hij dan weg moet om naar een club te gaan waar hij sowieso speelt, leer hij niks bij. Als topverdediger moet hij nu ECHT leren knokken!!

26 augustus 2019 om 00:07

Lees mijn reactie nog maar eens goed okan61.

26 augustus 2019 om 08:10

Volledig mee eens. De Ligt moet nog wennen aan het niveau en nieuwe omgeving. Mijn verwachting is dat hij dit jaar wel de plek van bonucci in gaat nemen. En speeltijd krijgt de ligt genoeg. Chiellini is de helft van het jaar geblesseerd. Koeman moet ook niet meteen dit soort uitspraken gaan doen. Legt zeker druk op zo'n jongen.

Hopen dat die het hele seizoen niet of nauwelijks speelt, moet je zien hoe snel die op z'n knieën gaat smeken om weer aan Ajax verhuurd te mogen worden...

Nee, serieus, ik snap die obsessie nooit zo goed om maar zo snel mogelijk een transfer hogerop te willen maken.
Vooral in dit geval van de Ligt, bij Ajax zat die goed, was het een held en had die ook een vorstelijk salaris. Ook bij Ajax speel je CL en voor de prijzen. Plus dat die zo jong is en je tijd genoeg heb voor een transfer.
Waarom dan nu met alle geweld al willen vertrekken ? Waarom niet 2, 3 jaar bij Ajax blijven en kijken wat je nog met hun kunt bereiken. De Ligt is zo'n talent, de clubs die er nu voor hem waren, zijn er over 3 jaar ook nog wel. Misschien naïef van mijn kant maar ik snap die obsessie niet om zo snel mogelijk weg te zijn.

25 augustus 2019 om 23:34

Ik ben het helemaal met je eens en ik denk meer mensen wel.
Deze maand net 20 geworden.
De gemiddelde leeftijd van debuteren in het profvoetbal.
Helaas wordt zo'n jongen al snel gek gemaakt door zakenwaarnemers zoals Raiola en belangenorganisaties omtrent De Ligt.
Zit een heel management aan die jongen vast en die willen er allemaal een slaatje uit slaan.
Het was echt niet verkeerd geweest om na een succesvol seizoen nog te blijven.
Nu is Ajax de te kloppen ploeg en zelfs in de Champions League.
Dat is altijd weer uit een ander vaatje tappen.
Vorig jaar mocht alles en nu moet alles bij Ajax.
Wij moeten ons zien te plaatsen voor de Champions League en niet anders.
Loopt Ajax dat mis is er gelijk crisis in Amsterdam, dus de druk is veel hoger dan vorig jaar.
Frenkie de Jong vond ik persoonlijk wel klaar voor Barcelona.
Een typische Barcelona voetballer wat je gelijk kunt zien.
Alsof hij er al jaren speelt...
Frenkie is 22 en Matthijs net 20 dus dat scheelt gewoon 2 jaar wat best veel is op die leeftijd.
Er was nog genoeg te leren bij Ajax.
Bij Ajax onomstreden en bij Juve moet je er staan.
Die kennen geen medelijden en doen aan leeftijdsdiscriminatie.
Spelers van 20 hebben de schijn tegen en worden in Italië nog als jeugdspelers gezien.
Pas op je 23ste wordt je pas beetje volwaardig geschat.
Het is natuurlijk onzin want Matthijs is een enorm talent en heeft al veel meegemaakt.
Een Europa League finale op je 17e wie kan dat zeggen.
Bijna een Champions League finale op je 19e. Het is en blijft een fenomeen!
Hij komt er wel. Hier komt hij sterker uit en Juventus heb ik persoonlijk nooit gemogen.
Wel kan hij er veel leren...

26 augustus 2019 om 00:26

De Ligt wou helemaal niet met alle geweld vertrekken. Was hij niet zelfs eerder terug gekeerd bij Ajax? Ook heeft hij gewoon de hele zomer zijn mond dicht op elkaar gehouden, alle sensatie om zijn transfer is door de media en teleurgestelde Barca fans gecreëerd. Ik heb nooit de indruk gehad dat de Ligt koste wat het kost weg wou, hij heeft zich helemaal niet zo opgesteld als bv Justin. Ik blijf bij mijn mening, als je de Ligt een van de beste verdedigers uit Nederland vind, is hij meer dan klaar voor een volgende stap. Want de beste is van Dijk, en die andere twee zijn Ake en de Vrij. Die zich prima staande houden en waar Ake zelfs in de belangstelling stond van clubs als City en United. Het is nou echt wel genoeg met al die negativiteit om de Ligt.

26 augustus 2019 om 00:48

Jullie doen alsof volgend seizoen is beloofd! Dolberg was ook een supertalent en nu zijn jullie blij als je 20mil voor hem kan krijgen. Niks is beloofd niks is zeker, hij heeft zijn kans gepakt en hopelijk pakt het goed uit voor hem.

Koeman geeft het goed aan ja, in Italie is het verdedigen en de nul houden, niet meedoen aan de opbouw. Zonder dat ik hiermee een reactie over mijn clubvoorkeur hoef te ontvangen, blijft het toch jammer, de Ligt is opbouwend zo enorm goed. Hopelijk worden die kwaliteiten op termijn bij Juve wel op prijs gesteld en blijft hij dat ontwikkelen. Qua verdedigen komt het met hem wel goed.

25 augustus 2019 om 23:27

@fcb_catalunya

ik vind De Ligt een geweldige verdediger maar voetballend gezien heb ik hem nooit heel indrukwekkend gevonden hoor. die kwaliteiten heb ik nooit echt van hem gezien. een mannetje uitschakelen kan hij wel als de beste

26 augustus 2019 om 00:20

Nou, in vergelijking met menig andere centrale verdediger heeft de Ligt een hele goede inspeelpass en balbeheersing, ook lange ballen beheerst hij goed.

toch alleen maar prima. dat betekend dat De Ligt gewoon op de toppen van zijn kunnen moet presteren om in de basis te komen bij Juve waar hij uiteindelijk alleen maar een betere speler van word. een wedstrijdje afwerken op 70 procent zit er niet in

Ik vind het idee dat ze in Italië alleen maar de nul houden behoorlijk achterhaald. Er word daar juist vrij veel gescoord de laatste tijd. En De Ligt staat onder sarri gewoon op de middenlijn, dus dat is niet bepaald de Italiaanse manier van verdedigen die wij denken dat ze daar doen.

Man man man, elke nieuwe aankoop van Juve zat op de bank, Sarri oke de eerste 2 wedstrijden is het dan Martusciello vanwege Sarri’s longontsteking zullen vooral een jonge jongen als De Ligt rustig willen brengen, dat deed Allegri ook altijd spelers rustig brengen.

Alleen Ronaldo begon gelijk in de basis en Higuain 2 jaar terug, Bonucci en Chiellini zullen lang niet alles spelen dus De Ligt en Demiral zullen genoeg kansen krijgen.

Spelersritme.... daar spreekt koeman zich tegen. Cilessen mocht elke keer keepen ondanks geen wedstrijd ritme. Zo waren er nog 1 of 2 spelers die ook niet speelden bij hun club en koeman zr wel liet spelen in oranje. Hoop dat iemand me kan aanvullen.

26 augustus 2019 om 11:34

Voor Cillessen waren/zijn er geen waardige alternatieven, voor De Ligt heb je evt. De Vrij en Ake achter de hand. Dat is wel een wezenlijk verschil natuurlijk he. Bovendien heeft Cillessen ook laten zien dat hij niet lijdt onder weinig ritme want hij keepte, op een enkele uitzondering na, gewoon altijd prima in Oranje eigenlijk. Verder speelde er onder Koeman eigenlijk nooit iemand die niet speelde bij zijn club, enkel Promes soms die bij zijn club Sevilla toen inmiddels wel eens op een andere positie stond dan in Oranje (speelde slechts 25 van de 56 wedstrijden die hij speelde in 18/19 op linksbuiten namelijk). En Tete heeft een keertje gespeeld in geval van nood met weinig wedstrijdritme. Meer niet.

Cilessen was ook geen 1e keeper bij Barcelona, maar was wel de 1e keeper bij Oranje. De Ligt heeft in mijn ogen een verkeerde keuze gemaakt. Je kunt verwachten dat je bij een topclub op de bank belandt.

26 augustus 2019 om 00:03

Is het niet wat vroeg om nu al te zeggen dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt. Een fabinho werd ook rustig gebracht totdat hij het systeem beheerste en nu speelt hij bijna alles. Geef hem wat tijd.

26 augustus 2019 om 00:09

Alleen is de concurrentie op de CV positie wel iets groter. Als de vrij basis staat bij inter en de Ligt niet bij Juve dan kiest koeman gewoon voor de Vrij. En terecht.

Nou, ben ik het toch een keer eens met Arno veel te prematuur dit paniek gedrag De ligt is nog jong word rustig gebracht en kan ondertussen veel leren van groot meester Chiellini.

Koeman lult wat voor de bühne, die gaat De Ligt echt niet passeren. Voor wie dan?

26 augustus 2019 om 11:42

Mocht het gebeuren als De Ligt echt te weinig speelt (wat ik overigens niet verwacht) zou dat natuurlijk voor Stefan de Vrij zijn, dat lijkt me niet zo moeilijk te bedenken toch. Gewoon een basisklant bij Inter, je doet net alsof er niets achter De Ligt op de bank zit wat ook maar enigszins zijn niveau benaderd..

Bovendien Koeman die jaren zélf in de top heeft gespeeld en inmiddels ook al veel ervaring heeft als coach en die dan vervolgens verrast zou zijn dat De Ligt bij een topclub ook wel eens een keer niet speelt? Dat zou me toch ernstig verbazen.

Belachelijkste aan dit moment op Studio Voetbal was de volgende bewering van onze waanwijze Arno Vermeulen:
"..die giganten zijn op leeftijd, Bonucci(32) is nog altijd ouder dan Chiellini(35), je denkt altijd andersom..."

Vertel ons dan dat beiden spelers oud zijn en ook niet meer alles zullen spelen. Kom niet met zo'n pseudo-waarheid die indruk over kennis van zake moet geven. Een foutje maken op televisie vind ik zo erg nog niet, maar breng het ons niet alsof je met een wonderlijk weetje komt. Alsjeblieft!

Wat dacht hij nou, dat ie zou komen, zien en overwinnen en wel even Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci uit de basis zou gaan houden?

Verkeerde keuze gemaakt om naar Piemonte Calcio te gaan. Hij had of bij Ajax moeten blijven of naar Barcelona, Bayern of Man. Utd moeten gaan..

Vraag mij toch af waarom zo een droeftoeter van een Arno Vermeulen nog een platform krijgt om een beetje interessant te doen. Je ziet ook dat andere gasten nooit op hem zitten te wachten. Net zo een stoker als Driessen en Mossou (in iets mindere mate) en van Gelder trouwens ook.
Arno kan gewoon zijn afkeer van Ajax vaak niet verbergen.

Ik heb de transfer naar Juventus ook nooit begrepen om eerlijk te zijn. Hij komt van Ajax, waar de verdedigers mee opbouwen en actief deelnemen aan het spel. Er waren genoeg geïnteresseerde clubs in Europa die ook zo spelen. Bij Juventus is het gewoon pure -weliswaar georganiseerde- afbraak achterin. Desalniettemin zou ik me niet te druk maken als ik De Ligt was. Wie wil Koeman anders opstellen?

Die gaat heuswel spelen, hij verdient na Ronaldo het meest. Zo achterlijk zijn ze daar in Turijn vast niet. Of hij is echt extreem slecht op de training ofzo.

Mooie teksten van Koeman ook. Vooral aangezien hij Kenny Tete opstelde terwijl die al 9 jaar geen wedstrijd had gespeeld en Quincy Promes ook elke keer mee mag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren