Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: ‘Ik praat niet meer over hem, hij speelt niet meer bij Barcelona’

Laatste update:

Miralem Pjanic haalde bij zijn vertrek bij Barcelona nog eens hard uit in de richting van Ronald Koeman. Volgens de Bosnische middenvelder had de Nederlandse coach geen enkel respect voor hem en was het ook niet mogelijk om op een normale manier met hem te communiceren. Koeman is inmiddels op de hoogte van de uithaal van Pjanic, maar de trainer voelt niet de behoefte om de strijd aan te gaan met de naar Besiktas vertrokken speler.

“Ik ben een speler die alles kan accepteren, maar ik wil wel alles in mijn gezicht te horen krijgen“, zie Pjanic onlangs in een uitgebreid interview met Marca. “En ik wil niet behandeld worden alsof ik vijftien ben en alsof er niets aan de hand is. Ik heb tot het einde gestreden, ik ben professioneel met de jongens omgegaan en heb er altijd aan gewerkt om beter te worden. Ik ben akkoord gegaan met een verlaging van mijn salaris en een transfer naar Besiktas omdat ik van voetballen houd.“ De vertrokken middenvelder voelde nooit enig respect van Koeman in zijn periode als speler van Barcelona.

Pjanic gaat uitgebreid in op ‘zeer respectloos’ gedrag van Koeman

De middenvelder haalde na zijn vertrek bij Barcelona nog een keer uit naar Ronald Koeman.Lees artikel

“Het ergst voor mij was dat de coach er nooit was om de reserves te beoordelen tijdens de training. Hoe kan een speler zich motiveren of zich laten zien, als de coach niet eens komt kijken hoe we trainen of wat voor instelling we hebben? Dat is voor mij een van de ergste dingen, voor mij is dat een zeer groot gebrek aan respect. Gelukkig heb ik nu een oplossing gevonden om te gaan spelen, daar ben ik blij mee“, zo liet de teleurgestelde Pjanic in duidelijke bewoordingen weten.

De harde woorden van Pjanic lijken niet veel indruk te maken op Koeman. “Ik denk dat er een stukje frustratie bij komt kijken en dat kan ik ergens ook wel begrijpen“, concludeert de coach als hij door Mundo Deportivo wordt geconfronteerd met de uithaal van Pjanic. “Maar in onze manier van spelen, als we balbezit hebben en wanneer we de bal niet hebben, verloor hij de concurrentiestrijd van andere middenvelders. En verder zit er niets achter. Ik wens hem verder het allerbeste.“

“Het is een ingewikkelde situatie geweest“, vervolgt Koeman zijn terugblik op de kortstondige samenwerking met Pjanic in Barcelona. “We zijn het blijven proberen, maar zijn ook tot de conclusie gekomen dat andere spelers beter zijn dan hem. Ik wil liever ook niet meer over hem praten. Pjanic is geen speler meer van Barcelona en ik heb verder respect voor de mening van iedereen. Ik zet er dan ook een streep onder.“ Pjanic kon naar Besiktas vertrekken omdat de Turkse transfermarkt na 31 augustus nog enkele dagen geopend was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pjanic is gewoon geen Barca speler, heel simpel.

8 september 2021 om 10:20

Wat doet dat af aan het verhaal? Luuk de Jong is ook geen 'Barca speler'. Moeten we hem nu ook anders behandelen?

Als het klopt wat Pjanjc zegt, is er inderdaad niet correct met hem omgegaan. Waarheid zal wellicht in het midden liggen. Gun hem in iedergeval het beste in de toekomst!

8 september 2021 om 10:42

Luuk de Jong is groot en kan koppen. Handige eigenschappen op bepaalde momenten. Pjanic was een fantastische middenvelder bij Juve. Maar hij is nu een dagje ouder en Barcelona speelt heel anders dan Juve. Veel sneller. Het is lullig voor hem maar hij kwam alleen omdat Bartomeu het nodig had. Bartomeu gaf die deal als erfenis mee aan Laporta. En aan Koeman.

8 september 2021 om 10:46

Waarom nu weer zo’n kansloze reactie Zod?

Het is toch een logisch waarom Pjanic is geflopt bij Barca. Het is geen Barca speler.
Heeft LdJ al 1 minuut voor Barca gespeeld? Hoe kun je dan zeggen dat het geen Barca speler is? Niet dus…
Pjanic heeft aangetoond geen Barca speler te zijn door te falen. Hij past niet in het systeem, komt niet uit de verf of hoe je het wil noemen. Daarom is hij weg, daarom speelde hij nooit en daarom kwam Koeman nooit kijken.

8 september 2021 om 11:00

Je weet dat Pjanic even oud is als de jong?

8 september 2021 om 11:12

Lierse neem aan dat je doelt op Luuk de jong, aangezien Pjanic en Frenkie allebei op het middenveld spelen kan de verwarring al snel ontstaan..

Waarheid zal wel eegens in het midden liggen, zoals dat vaak zo is.

8 september 2021 om 10:22

Denk dat Koeman en de meeste trainers echt koud en hard zijn als ze een speler niet meer denken nodig te hebben. Pjanic heeft gewoon de pech als aankoop van Bartemeu.
Jaartje verloren uit je voetbalcarrière.

Waarom dan wel hele verhalen over Messi?

8 september 2021 om 10:24

Wie the f is Pjanic ook? Waarom moeten we over hem praten? Pjanic heeft kansen gehad van Koeman maar liep op het veld als een diva die 5 wk's heeft gewonnen en 10 gouden ballen. Dat je niet goed bent, hele prima maar als je je tegoed voelt om extra te rennen dan verdien je het niet om aandacht te krijgen van de coach.

8 september 2021 om 10:25

Misschien omdat de situatie Messi uniek is in de voetbalwereld en het heeft ongelooflijk veel impact op Barcelona als club en instituut???
Pjanic is gewoon een ontevreden voetballer...zoals er zoveel zijn. Geen woorden aan vuil maken. Heel verstandig van Koeman.

8 september 2021 om 12:33

In dat geval zou Koeman kunnen zeggen dat hij het niet over pjanic wil hebben, maar in het midden kan laten waarom, of gewoon zeggen dat hij de moeite nietswaardig is om over te spreken. Maar als je aangeeft dat je het niet over m wil hebben omdat hij geen barca speler meer is, dan zou je het ook niet over Messi moeten hebben. Dat is denk ik het punt dat andyboy wil maken.

8 september 2021 om 10:33

Dat je dat nog durft te vragen joh of überhaupt een vergelijking wil maken met het verhaal van Messi.

Professionele reactie. Prima

Gewoon niet goed genoeg en Koeman heeft veel betere middenvelders tot zijn beschikking. Verder ontbreekt het Pjanic aan zelfkennis volgens mij. Zeurde al eerder in de pers om speeltijd, nu ook weer. Blij dat we er vanaf zijn.

8 september 2021 om 10:41

Pjanic en Vidal overschatten zich zelf echt zwaar. Pjanic moet zich schamen dat een speler als Pedri meer inzet toont op het veld dan hij doet. Pjanic zou juist met zijn leeftijd een voorbeeld moeten zijn maar in plaats daarvan zit te janken dat hij weinig minuten kreeg. “We zijn het blijven proberen, maar zijn ook tot de conclusie gekomen dat andere spelers beter zijn dan hem.'' Dit zegt in principe genoeg lijkt me.

8 september 2021 om 10:44

Barcelona moest verjongen en fysiek sterker worden. Pedri brengt dat met zijn werklust en balveroveringen. De Arthur-Pjanic deal had alleen nut voor Bartomeu zelf.

Pjanic heeft werkelijk helemaal niets klaargespeeld in Barcelona. Dan moet je vooral nederig zijn en je mond houden over de coach. Ik snap Koeman volkomen, de strijd in de media hoef je niet aan te gaan. Pjanic heeft vorig seizoen gefaald en dat logt volkomen bij Pjanic zelf.

Als koeman echt niet naar de reserves komt kijken is dat wel een beetje kwalijk man. Dan kan ik inderdaad begrijpen dat je je buitengesloten voelt. Je coacht een hele selectie en niet slechts 14 spelers. Verder geloof ik Pjanic wel. Ongeacht dat hij misschien goed genoeg is/was vind ik wel dat je altijd respect moet hebben. Overigens bijv dat moment van Mingueza heeft Koeman mij al laten zien dat hij onrespectvol met spelers kan omgaan.

8 september 2021 om 13:59

KakaRonaldo, ik verbaasde ook over die opmerking van Pjanic, dat Koeman niet bij de reserves komt kijken.... Maar dan echt om heel andere redenen. De reserves trainen namelijk ook gewoon met de basisspelers mee. De hele A-selectie traint samen, ook bij Barca. Dus of dit is verkeerd vertaald, of gewoon een rare opmerking. Maar dat Koeman niet ging kijken naar de reserves is natuurlijk onmogelijk als die samen trainen met de rest.

Pjanic heeft zelfs in de minuten die hij kreeg nooit bewezen waarom hij een meerwaarde zou kunnen zijn voor Barca. Hij liep er ook altijd arrogant bij. Het neigt wat mij betreft zelfs naar sterallures. Zo van: ik ga de boel hier wel even laten zien hoe je regie voert op het middenveld. Eindstand: kon het niet belopen, geen handelingssnelheid, geen werklust, helemaal niets. Moriba en Puig waren hem zelfs voorbij in de pikorde. Dus: lekker wegwezen inderdaad. Ik vermoed dat Alvarez, Gravenberch en Klaassen ook pijnlijk zullen laten zien waarom Pjanic vergane glorie is. Ik zal extra op hem letten in het tweeluik tussen Ajax en Besiktas.

Ja Pjanic voldeed niet links en rechts en vier en vijf, maar het heeft toch allemaal een vies bijsmaakje, dat gedoe met Suarez en hoe Koeman daarmee omging, dat gedoe met Mingueza, het negeren van Riqui Puig, dit met Pjanic, het verdient allemaal niet de schoonheidsprijs. En vorig seizoen na elk verliespunt de arbitrage van respectloosheid betichten. En die rare wissels van hem en Lenglet maar speeltijd blijven geven. Rare trekjes en ook soms nare trekjes.

Koeman komt nooit kijken bij de reserves? Op hun YouTube kanaal laat Barcelona regelmatig delen van trainingen zien. Ook tijdens interland periodes zoals afgelopen week. Koeman is gewoon aanwezig bij de trainingen van de spelers die niet geselecteerd zijn voor hun land. Ook na een wedstrijd van Barca op de zondag laten ze trainingen van de reserves op maandag zien. Regelmatig zie ik Koeman voorbij komen. Hij zal waarschijnlijk niet bij alle trainingen aanwezig zijn, omdat hij ook wel eens een interland wedstrijd wilt meepikken om te kijken hoe zijn spelers het ervan af brengen. Dus wat Pjanic beweerd, daar kan ik niet zoveel mee. Ik hoop maar dat ie het goed doet bij Besiktas, kunnen ze gelijk optie tot koop lichten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren