Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kluivert ziet ‘ideale’ aankoop voor Barcelona: ‘Hij is de beste keus’

Laatste update:

Patrick Kluivert ziet Marcus Rashford graag voetballen bij Barcelona. De oud-spits is onder de indruk van de kwaliteiten van de aanvaller van Manchester United en wijst de jonge Engelsman aan als 'de ideale kandidaat' om de aanval van de Catalaanse grootmacht te versterken. “Ik ben erg gecharmeerd van Rashford”, zegt Kluivert bij Sport 360.

“Het wordt wel lastig om hem te halen, maar hij is een erg goede speler. Ik zie niet veel spelers die momenteel bij Barcelona kunnen spelen. Misschien kan Pierre-Emerick Aubameyang van Arsenal daar terecht. Maar voor mij is de beste keus Marcus Rashford.” Kluivert denkt dat Rashford alles in zich heeft om te slagen in het Camp Nou.

“Hij heeft de vaardigheden, de mentaliteit, hij is snel, lichtvoetig en hij kan doelpunten maken. Hij is niet altijd verzekerd van een plek bij de eerste elf van Manchester United, dus waarom niet van club veranderen?” Kluivert is ook van mening dat Frenkie de Jong een goede aankoop is voor Barcelona. De oud-aanvaller is überhaupt enthousiast over de toekomst van het Nederlandse voetbal.

“Ik denk dat bondscoach Ronald Koeman goed werk verricht en een sterk, solde team bouwt bij Oranje. Aanstormende talenten? Natuurlijk Matthijs de Ligt, maar hij is er eigenlijk al. Carel Eiting van Ajax heb je ook nog, terwijl PSV en AZ ook enkele goede spelers heeft. We hebben een paar hele goede spelers voor in de toekomst, dus we hoeven niet te vrezen”, besluit Kluivert.

Verwacht jij dat Marcus Rashford ooit voor Barcelona gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het ligt misschien wel aan mij, maar ik heb toch de indruk dat Barcelona de laatste tijd meer de transfermarkt opgaat ipv te kijken in het heilige La Masia. De bedragen die ze de laatste tijd uitgeven aan versterkingen zijn bizar. Nooit verwacht dat ze deze kant opgingen na de periode Valdes-MVP-Puyol-Pique...

5 februari 2019 om 23:41

Goed gezien man, iedereen met ogen in zijn kassen kan dat zien! Ik begin me er mateloos aan te irriteren dat iedereen nu La Masia aanhaalt, nu Barcelona erg actief is op de transfermarkt. Als er geen talenten zijn in La Masia van wereldkwaliteit, wat moet Barcelona dan doen? Maar een B-garnituur selectie opstellen en steevast vasthouden aan La Masia. Het is en was leuk dat Barca een tijdje heeft geoogst van jarenlang investeren in de jeugd, maar als topclub moet je gewoon meedraaien. Lukt het niet uit de jeugd? Gewoon spelers kopen. Net zoals Real Madrid, Juve, Bayern en PSG.

Marcus Rashford behoort zonder twijfel tot de meest getalenteerde aanvallers ter wereld en begrijp waarom Patrick Kluivert hem ziet als geschikte spits voor Barcelona. Zo'n beweeglijke aanvaller met zulke techniek is voor nagenoeg iedere topclub van toegevoegde waarde, maar vooral in een systeem waarin hij de vrijheid krijgt om de ruimte achter de verdediging aan te vallen. Maar waarom Kluivert hem in één adem noemt met Pierre-Emerick Aubameyang begrijp ik niet helemaal, dat zijn twee spelers in een totaal andere fase van hun carrière en zou het niet begrijpen waarom Barcelona achter hem aan moet gaan om de net iets oudere Luis Suárez op te volgen. Dat zou de reinste kapitaalsvernietiging zijn.

Naar mijn mening heeft Barcelona een vrij simpele keuze aanstaande zomer; kies je voor een jonge aanvaller die Suárez op den duur kan vervangen of kies je voor een directe vervanger van absolute wereldklasse? Mocht de club Matthijs de Ligt ook nog weten binnen te hengelen, dan is er waarschijnlijk niet genoeg budget om een spits van dat laatste kaliber aan te trekken. Dus waarschijnlijk moet de club zich gaan richten op een 'compromis' op de transfermarkt en daar is men bij Barcelona onthutsend zwak in. En eerlijk gezegd steken er weinig betaalbare aanvallers er op dit moment met kop en schouders bovenuit waarvan ik denk dat ze in staat zijn om basisspeler bij Barcelona te worden. Zelfs potentiële wereldtoppers als Luka Jovic en Lautaro Martínez zullen het in hun eerste seizoen lastig hebben. Kortom, een lastige situatie!

5 februari 2019 om 20:49

Een Engels man halen uit de PL betekend dat je dubbel moet betalen. Aangezien Barcelona na het aantrekken van Frenkie in principe niet genoeg geld meer heeft om ook de Ligt aan te kunnen trekken, zullen ze Rashford niet kunnen betalen. Het heeft dus niet zoveel zin daarover te speculeren, de centjes zijn op.

5 februari 2019 om 20:54

Ligt aan de inkomsten uit het verkoop. Als Raketic wordt verkocht zullen de totale inkomsten van de club +100 worden. Desondanks ben ik van mening dat ze een jonge talent moeten aantrekken of Abel Ruiz de kans geven.

5 februari 2019 om 21:42

Exact. De prioriteit moet liggen bij het aantrekken van een centrale verdediger, afhankelijk van de prestaties van Jean-Clair Todibo. Het zou onverantwoord zijn om een belachelijk bedrag neer te tellen voor Marcus Rashford. Laat staan dat het een behoorlijk risico is gezien de zwakke prestaties van Engelsen in Spanje.

5 februari 2019 om 21:02

Ik zou dejong en deligt achterwege laten en eerder voor een spits gaan die Suarez kan vervangen, ik vind hierbij Rashford de geschikte kandidaat, die jongen is echt supergoed. Moest die niet haalbaar zijn had ik voor een piatek gegaan, maar daar is het nu te laat voor..

5 februari 2019 om 21:45

Je weet dat de komst van Frenkie de Jong al officieel is en Barcelona actief bezig is met de komst van Matthijs de Ligt? En je weet dat Luis Suarez zijn vorm weer te pakken heeft? Overigens nogal een hoog 'smaakje van de dag' gehalte om Piatek bij Barcelona te adviseren.

6 februari 2019 om 21:21

Ik zeg hoe ik het had aangepakt.. daar is het nu te laat voor. De jong en de ligt zijn absoluut niet nodig. Welke vorm heeft suarez dan? Die jongen kan niet eens deftig een bal controleten of passen..

5 februari 2019 om 20:04

Ach Patrick Kluivert heeft bij PSG laten zien dat die er niet echt kijk op heeft, dus uit zijn mond is dit nog wel te geloven. Kan zichzelf nog geen eens bij Ajax in de basis spelen, laat staan ooit interessant voor het Nederlands elftal. Heb hem een paar keer in de jeugd zien spelen en toen liet die ook niet echt zien dat er veel potentie inzit.

Kind van de club bij Man Utd en daarom heeft hij de potentie om daar een boegbeeld te worden. Er zal Man Utd veel aan gelegen zijn om hem te houden en dat gaat dus ook gebeuren.

Nou Kluivert ik zie Rashford toch ongeveer iedere wedstrijd spelen. Dat er een beetje gerouleerd wordt is normaal met die voorhoede en het drukke schema. Voor speeltijd hoeft die het niet te doen!

Barca is nog altijd opzoek naar een vervanger voor neymar oftewel een rechtsvoetige linksbuiten en rashford past perfect in dit plaatje dus is niet onlogisch alleen zal manu hem nooit laten gaan. Ik denk dat barca voor spelers als insigne William of zelfs depay moet gaan en waarom niet real bashen en hazard een mooi voorstel doen.

5 februari 2019 om 21:18

Wil je Malcom, Coutinho en Dembele allemaal al weg doen dan?

5 februari 2019 om 21:23

Coutinho is te langzaam als linksbuiten en gaat ophet middenveld. Dembele is de opvolger van messi op rechts. En Malcolm was een paniek aankoop en word al als ruilmiddel ingezet voor bijv William las ik ergens.

Rashford is zonder meer een groot talent en een toekomstige wereldtopper, maar voor aanstaande zomer moet Barca eerst haar prioriteit leggen op andere posities.
Barca moet zich roeren op de keeperspositie als Cillissen vertrekt en anders helemaal niet. Datzelfde geldt ook voor de rechtsback positie. Waar Barca zich wel op moet focussen is een centrale verdediger. Ervan uitgaande dat Vermaelen gratis vertrekt en Murillo niet wordt overgenomen van Valencia zal Barca een verdediger moeten gaan halen die definitief als opvolger van Pique kan worden beschouwd waarbij Barca waarschijnlijk gaat voor De Ligt. Idealiter beschikt Barca dan volgend seizoen over Pique, Umtiti, De Ligt en Lenglet. Het is raadzaam om Todibo te verhuren voor 1 seizoen om zich een jaar later definitief in de A selectie van Barca te spelen. Met uiteraard ook het bijbehorende afscheid van Pique.

Naast een centrale verdediger moet er ook een linksback worden gekocht als 2e optie na Jordi Alba. Er zijn weinig reële opties, maar ik ben dan ook geen scout. Het middenveld is goed zo. Alleen moeten Rafinha, Denis Suarez en Andre Gomes verkocht worden en de optie om Boateng te kopen NIET gelicht worden. Een middenveld met Busquets, Rakitic, Vidal, Arthur, De Jong, Alena, Roberto en zelfs Riqui Puig is breed en sterk genoeg. De aanval met Messi, Suarez en Dembele is waanzinnig goed, maar Malcom is helaas niet geworden wat we gehoopt hadden en Coutinho stelt ook teleur. Het zou beter zijn om Coutinho te behouden en Malcom te verkopen om op deze manier een 2e spits te halen achter Luis Suarez

6 februari 2019 om 01:51

Wat Rashford betreft. Wellicht kopen in de zomer van 2020???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren