Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp vastberaden: ‘Er is geen prijs waarvoor we Coutinho laten gaan’

Laatste update:

Jürgen Klopp is geenszins van plan om Philippe Coutinho aan Barcelona te verkopen. Volgens de Daily Express had Liverpool slechts 35 minuten nodig om een bod van honderd miljoen euro van tafel te vegen. De Catalanen komen nu binnen afzienbare tijd terug met een vierde bod, maar de kans is klein dat Klopp zich daardoor laat overhalen.

“Er is geen prijs waarvoor we Coutinho laten gaan. We willen een zo goed mogelijk elftal hebben. Dat betekent dat we onze spelers willen houden en enkele nieuwe spelers willen halen. Dat is ons plan”, zegt Klopp in een interview met Sky Sports. “Geen enkele speler ter wereld is onhaalbaar. Maar een transfer is ook een kwestie van timing. Je hebt tijd nodig om te anticiperen op zo’n transfer.”

“De vraag is of je tijd hebt om te reageren. Maar we hoeven daar niet over na te denken omdat één club een aanbieding heeft gedaan. We zitten niet in die situatie”, vervolgt de Duitse manager. “Liverpool is geen club die spelers moet verkopen, dat staat vast. Dus uiteindelijk maakt het niet uit hoeveel ze bieden.”

Barcelona is volgens de Daily Mirror bereid om het bod op te voeren tot 133 miljoen. Coutinho is niet van plan om een transferverzoek in te dienen om de transfer te forceren, zo meldt Sport donderdag.

Snap jij dat Jürgen Klopp Philippe Coutinho niet wil verkopen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen enkele speler ter wereld is onhaalbaar, maar wij laten Coutinho voor geen enkele prijs gaan?

10 augustus 2017 om 13:21

Is niks raars aan toch? Geen enkele speler is qua waarde onhaalbaar, maar andere clubs mogen bieden wat ze willen, Liverpool laat Coutinho niet gaan. Kleine paradox.

10 augustus 2017 om 13:27

En het ik maakt in dit geval ook wel uit dat Countinho zelf blijkbaar ook niet perse weg hoeft.

10 augustus 2017 om 16:01

En daarna de uitspraak met timing, dus als Barca nog even doorzet zodat Liverpool er op kan anticiperen, komt het er alsnog van.

Het laatste voetbalnieuws is me door een beperkte internetverbinding niet geheel ontgaan. Neymar maakte net voor de start van mijn vakantie bekend te willen vertrekken en heeft dus de beslissing voor het grote geld, zijn Braziliaanse vriendjes en de leidersrol in één van de betere (lees: rijkste) clubs van Europa gemaakt. Geen schande, spelers die niet meer voor de club willen spelen hebben we niet meer nodig. Denk echter dat Neymar een denkfout maakt als hij denkt uit de schaduw van Messi te treden in Parijs. Ten eerste stond hij niet in de schaduw van Messi, hij werd geaccepteerd als één van de meerdere sterren van het team. Daarnaast stond hij zogenaamd ‘in de schaduw’ omdat hij een mindere speler dan de kleine Argentijn is. Dat zal niet anders zijn in Parijs, Madrid, Manchester of Qatar. Maar goed, zijn vader heeft duidelijk tot hem door weten te dringen en ben opgelucht dat we nu eindelijk van hen af zijn. Heb liever een iets mindere speler dan iemand die de club keer op keer blijft manipuleren om zoveel mogelijk geld te verdienen. Sportief is het op korte termijn een aderlating, op langere termijn (zeker als het bestuur op 12 september het erg lastig zal krijgen met de motie van wantrouwen) is het een opluchting.

Nog even een paar gebeurtenissen op een rijtje. Op aanraden van Ernesto Valverde probeerde Barcelona te onderhandelen met Real Sociedad over verdediger Iñigo Martinez. De clausule van 32 miljoen euro werd als excessief beschouwd door Barcelona en de onderhandelingen liepen al snel spaak. Geen schande, een centrale verdediger (en al helemaal iemand van dat niveau) is geen prioriteit.

Een delegatie met Raúl Sannlehí is afgereisd naar Dortmund om te onderhandelen over Ousmane Dembélé. Vooralsnog verlopen die onderhandelingen nog niet erg voorspoedig, maar de Duitsers zijn wel bereid te onderhandelen. Logisch, Barcelona zal immers bereid zijn om krankzinnige bedragen te betalen aangezien ze een linksbuiten hard nodig hebben. Clubs vragen niet de hoofdprijs omdat Barcelona veel te besteden heeft (in eerste instantie), maar omdat ze weten dat Barcelona de versterking keihard nodig heeft. Geen schande, laat Barcelona maar de hoofdprijs betalen voor de spelers die ze per se willen hebben. Niet uitwijken naar de tweede keus, maar gewoon betalen voor de speler die je wil hebben. We hebben gezien dat de scouting z’n werk uitstekend doet, maar dat het bestuur en de technische staf de deals laten afketsen op (financiële) details. Neem Gabriel Jesus, neem Thiago Silva, neem Marquinhos. Betaal de hoofdprijs (als het niet anders mogelijk is) voor de spelers die je wil hebben, in dit geval Ousmane Dembélé.

Het plan was om daarna door te reizen naar Londen of Liverpool om Coutinho binnen te halen, maar gisteravond is een bod van 85 miljoen euro plus 15 miljoen euro aan bonussen resoluut van tafel geveegd. Daarnaast is de speler zelf ‘gewoon’ opgenomen in de selectie voor het duel in de Champions League tegen Hoffenheim. Jammer, had de Braziliaan wel een uitstekende optie gevonden voor de linksbuitenpositie. Liverpool wil niet verkopen en lijkt van plan te zijn om ook een volgend bod van tafel te vegen. Tsja, dat is hun goed recht.

Wat mij betreft gaat Barcelona tot het uiterste voor Ousmane Dembélé en luistert het naar Valverde naar andere mogelijke versterkingen. Hij lijkt nog een powerhouse aan het middenveld toe te willen voegen. Laat nu net Steven N’zonzi een transferverzoek hebben ingediend bij Sevilla, dat is een klasbak die fysieke kracht aan het middenveld kan toevoegen. Heb liever dat Sergi Samper zijn kans krijgt en Valverde aan het werk gaat met Sergi Roberto, Denis Suarez en Carles Aleña. Maar als je dan toch een middenvelder met andere kwaliteiten gaat toevoegen aan de selectie, dan zou de Fransman een uitstekende optie zijn. Tot slot zou ik bij het mislopen van Coutinho niet wanhopig bij jongens als Hazard, Dybala of anderen aan gaan kloppen. Trek Dembélé aan, misschien nog iemand op aanraden van Valverde en blijf op je geld zitten tot de winter of volgende zomer. Alles wat je nu nog gaat aantrekken is (te) duur en niet een weloverwogen beslissing.

10 augustus 2017 om 13:29

Ik heb vooral het gevoel dat de manier van onderhandelen bij Barã§a op dit moment volledig fout zit. Afkomen met een laag bedrag en grote variabele bonussen, daar staan ze alvast bij de topclubs niet te wachten. Dit is wel het geval geweest bij Andrã© Gomes, Arda Turan en bij Paco Alcacer. Liverpool zit echter niet te wachten op die miljoenen, dus hebben ze ook geen interesse in een fix fee en variables. Ik zou gewoon tot 110 miljoen vast en 10 miljoen variabel in de plaats van 90 vast en 30 variabel.

Ook bij Dortmund staan ze niet te wachten op fix variables.. Het is een heel belangrijke zomer voor Barã§a. Als die onderhandelingen spaak lopen, dan zal de motie van wantrouwen sowiso succes hebben.

Ik zeg niet dat ze absoluut moeten betalen wat de club ervoor vraagt, maar ik zou geen belachelijke voorstellen sturen want dit zorgt enkel maar voor frustratie bij de tegenpartij. Dit versterkt zeker je onderhandelingspositie niet. Echter zou ik wel hun vraagprijs benaderen, want wat je er nu voor betaalt zal je volgend jaar of binnen 2 jaar nog harder moeten doen als de transfers van Kylian Mbappã© of nog een andere wereldster plaats zal vinden.

10 augustus 2017 om 13:57

Laag bedrag? Pardon, maar sinds wanneer is 85 miljoen euro een 'laag bedrag'? Er zijn slechts enkelen die voor meer verkocht zijn in de voetbalgeschiedenis. Verder is het bij dit soort transfers gebruikelijk dat ze in termijnen betaald worden en dus uitgesmeerd kunnen worden over de contractduur van een speler. Of dat nu via betalingstermijnen is of via variabele bonussen, dat zijn slechts details. Denk dat deze details niet de reden zijn waarom Barcelona spelers van dit kaliber misloopt, dat ligt meer aan de manier waarop men dit soort transfers benadert. De speler onrust laten veroorzaken om daarna voor een lagere transfersom proberen hem binnen te halen. Soms werkt dat, maar zorgt voor een beschadigde relatie op de langere termijn.

10 augustus 2017 om 14:36

Laag in de termen van wat de club ervoor zou willen. Sowiso is het geen laag bedrag, maar als je al dagenlang leest dat Liverpool 120 vraagt en je afkomt met 85.. Dat zou hetzelfde zijn als voor 45 vragen voor André Gomes en een club afkomt met 15 miljoen euro. Het gaat niet over de termijnen, want dat is inderdaad gebruikelijk. Maar het variabel gedeelte creëert onzekerheid neem ik aan bij de verkopende club. Althans , dat is wat ik erover denk. Daarnaast heeft Coutinho al aangegeven dat hij enkel naar Barça gaat , als er een aanvaardbare onderhandeling is geweest tussen beide clubs. Hij gaat geen transfer forceren en gaat zich ook niet vervelend opstellen..

Over vervelend gesproken, heb in de Duitse media gehoord dat Dembelé zich vervelend gedraagt om een transfer te forceren? In dat geval kan ik je wel volgen, en dat is inderdaad geen goede methode.

10 augustus 2017 om 14:45

En ik vraag 15 miljoen voor een pakje boter. Wordt ik dan boos als jij met 3,5 miljoen euro voor datzelfde pakje boter aan komt zetten? Nee, dan accepteer ik met blijdschap je bod.

Punt is dat beide clubs een eigen inschatting maken van de waarde van een speler. Dat is dan ook het startpunt van de onderhandelingen. Als jij het pakje boter op anderhalve euro inschat en ik op 15 miljoen euro, dan hebben we even te onderhandelen. Datzelfde gebeurt in dit geval. Tenminste, Liverpool heeft aangegeven niet te willen onderhandelen over Coutinho en dus helemaal niet zogenaamd 120 miljoen euro gaat vragen.

Overigens ben ik benieuwd wat de eigenaren vinden van dit geheel. Denk dat zij maar al te graag spelers tegen dat soort bedragen verkopen. Investeerders zijn op zoek naar rendement, het liefst op korte termijn. En die kans komt nu precies langs. Ja, Klopp kan boos worden en het kan sportief minder gaan. Maar zou het wel heel knap (lees: vreemd) vinden als die eigenaren en investeerders zo makkelijk boden van honderd miljoen euro in totaal afwijzen.

10 augustus 2017 om 15:09

Haha, vind het een beetje een domme vergelijking. Allereerst is die pakje boter voor mij niet zo belangrijk, als Coutinho dat wel zou zijn voor Barça. Dus de insteek van de onderhandelingen klopt al niet volgens uw vergelijking.

Zij hebben dat geld niet nodig, die investeerders hebben de belofte gemaakt om Liverpool op sportief vlak verder te willen brengen en terug te brengen naar wereldtop. Als ze Coutinho verkopen, dan staat Anfield te branden bij wijze van spreken.

10 augustus 2017 om 13:33

Pardon, inigo geen goed niveau? Kijk jij überhaupt wel Spaans voetbal. Inigo is beter, dan wat meneer mascherano neer heeft gezet het afgelopen seizoen. Bovendien is het laatste nieuws dat Dortmund contact heeft gezocht met cornet van Lyon.

10 augustus 2017 om 14:00

Niet van het gewenste niveau. Dat klopt. Betekent niet dat Iñigo Martinez geen goede verdediger is, maar als je iemand voor het eerste elftal aantrekt moet dat iemand van wereldklasse zijn of iemand die significant beter is dan wat je hebt. En laten we eerlijk zijn, na de hoge verwachtingen die hij als jong talent heeft geschapen heeft hij lang niet alles waargemaakt. Goede verdediger, maar geen basismateriaal. En dat soort transfers moet je in mijn ogen niet willen doen. Trek dan een jong talent aan. Neem Malang Sarr, Yerry Mina, Andreas Christensen of Mauricio Lemos. Of geef Marlon Santos gewoon de kans.

10 augustus 2017 om 14:50

Inigo zou jullie één na beste verdediger zijn als die aangetrokken zou worden. En ik denk als die op een hoger niveau speelt dat die Pique ook zo voorbij is. Ik ben het voorkomen eens met Koekeloereboy, kijk je uberhaupt wel La Liga?

10 augustus 2017 om 14:59

Beter dan Umtiti? Daar geloof ik niets van. Goede verdediger, daar hoor je mij ook helemaal niet over. Maar laten we nou niet doen alsof we het hier over een wereldtopper hebben. Hij zit daar gewoon net onder. Denk dat bij Barcelona de pikorde Piqué, Umtiti, Iñigo Martinez, Mascherano, Marlon zou zijn als hij zou zijn gekomen.

10 augustus 2017 om 13:38

Ook omdat het al 10 augustus is en clubs gaan dan nog meer vragen. Het is nu moeilijk voor de clubs om een waardige vervanger te halen. Dortmund gaat Dembele ook niet makkelijk weggeven tenzij er een bedrag van 90 + miljoen komt.

10 augustus 2017 om 14:02

Precies. Waarom dan nog paniekerig krankzinnige bedragen betalen? Als Ousmane Dembélé de speler is die je wil hebben (wat in mijn ogen zo zou moeten zijn), dan betaal je eenmalig zo'n bedrag en laat je de rest lekker staan tot er weer een kans voorbij komt. We doen net alsof spelers van het niveau Coutinho, Dybala of Griezmann nooit meer langskomen, terwijl volgend seizoen er doodleuk weer nieuwe talenten opstaan. Gewoon de portemonnee trekken voor Dembélé en azen op jonge toptalenten.

10 augustus 2017 om 13:39

De titel geef je dus op want dit Barcelona zal nooit in staat zijn Real bij te houden. Dit Barcelona is heel erg zwak. Er zijn veel fans die het vertrek van Neymar onderschatten. Ook de komst van Dembele is geen garantie op succes. Die jongen heeft nog geen ervaring met druk, want bij Dortmund, dat de concurrent Bayern in september al feliciteert, is er geen sprake. Ook bij Rennes zijn er geen verwachtingen. Bij Barcelona moet hij de derde, en op korte termijn, beste speler ter wereld vervangen. Dan mogen we ook niet vergeten dat Dembele echt niet voor minder dan 150 miljoen vertrekt. Daar gaat Dortmund wel voor zorgen omdat we al midden augustus zijn. Hoeveel blijft er dan nog over, want ik geloof nooit dat jullie werkelijk 222 miljoen te besteden hebben. Je houdt geen 100% over van die transfer.

Verder kun je wel op je geld blijven zitten tot volgende zomer, maar ook dan zullen de prijzen hoog blijven. Mocht Mbappe deze zomer nog niet verkassen, zal er weer een deal komen die alle verbeelding tart. Niemand zal vergeten zijn wat Barcelona in zijn portefeuille heeft zitten.
Barcelona zit vast en is slachtoffer geworden van een belachelijk amateuristische fout die hen heel veel gaat kosten. Niet alleen zijn ze Neymar kwijt, maar ook hun toekomst want Messi wordt ook ouder, terwijl de concurrent(en) die toekomst al verzekerd heeft. Barcelona zit in een extreem slechte positie op meerdere vlakken (middenveld met Iniesta en Busquets, aanval met Suarez die dringend vernieuwd moete worden) en in plaats van prioriteit te geven aan die posities die op een natuurlijke manier (spelers worden ouder, stoppen ermee, etc) moeten ze nu iemand vervangen die nooit vervangen had hoeven worden.

Overigens, als je een goedkope(re) vervanger zoekt die de Liga al kent en over dezelfde eigenschappen beschikt als Neymar maar meer een teamplayer is: Yannick Carrasco.

10 augustus 2017 om 13:49

Waarom moet Suarez voor u dringend vervangen worden? Volgens mij heeft hij nog steeds het niveau en wordt ie dit jaar pas 30. Voor de rest kan ik je een beetje volgen, buiten dat Barça Real uit het oog verliest. Het zijn nu 2 'goede' jaren voor Real, vorig jaar was zelfs uitstekend. Echter zie ik Barça dit jaar weldegelijk nog voor alle prijzen spelen, en ze zullen hoe dan ook spelers halen. Desnoods betalen ze teveel, ik denk niet dat dit bestuur het kan veroorloven om niemand te gaan halen want dan slaan ze hun eigen ruiten in.

10 augustus 2017 om 14:02

Yannick Carrasco is een uitstekende countervoetballer. Geen Barcelona materiaal en zeker niet meer teamplayer dan Neymar.

Ik weet niet wat zijn afkoopsom is maar die zal ook wel een miljoen of 100 bedragen, inclusief oogkleppen. Ga dan all out voor Dembele.

10 augustus 2017 om 14:05

Het moeten wel goede spelers zijn want anders slaan ze nog steeds hun eigen ruiten in, misschien nog wel harder dan wanneer ze niemand halen.

Suarez wordt 30 dus je geeft het antwoord zelf al. Spitsen zijn bovendien schaars en kijk wat een bedrag er betaald wordt voor een middelmatige spits als Lukaku. Hoeveel zou een absolute topspits kosten? Daarnaast zijn er echt maar weinig complete aanvallers die haalbaar zouden zijn en ik zie over een jaar of 3 niet meteen nieuwe toppers.

10 augustus 2017 om 14:07

Wat een onzin. Heb je gezien hoe de landstitel van Real Madrid vorig seizoen tot stand kwam? Extreem late doelpunten, wedstrijden met een compleet reserveteam die nipt gewonnen werden en lang niet oogstrelend voetbal. Ja, ze zijn op dit moment de betere. Maar laten we alsjeblieft niet doen alsof er zo'n groot verschil is tussen beide teams. Kom zeg, dat is echt 'het smaakje van de dag' gebrabbel. Net als dat gelul over 150 miljoen voor Dembélé, dat heb je waarschijnlijk ook ergens in een grote sportkrant gelezen.

Barcelona heeft nog altijd een ijzersterk elftal waarmee ze tot de beste drie teams ter wereld behoren, we hebben enkel de pech dat er op dit moment een incapabel bestuur de macht heeft. En dat is waar je je zorgen over zou moeten maken, niet de huidige selectie. Want die zijn onder de juiste coach nog gewoon in staat om de treble te winnen. Zelfs nu Neymar weg is.

10 augustus 2017 om 14:38

Jij gaat er ook weer vanuit dat er niemand langdurig geblesseerd raakt. Wat doe je als het Messi eens overkwam? Precies. Huilen in een hoekje. Real stelde dan wel een reserveelftal op maar won wel. Barca kan geen reserveelftal van niveau opstellen. Ook lekker aanvallend gereageerd. Komt wellicht omdat je met je neus op de feiten gedrukt wordt.

En over Dembele wil ik wel wedden. Als die komt is het niet voor minder dan 150 miljoen inclusief alles. Alleen zullen we dat niet snel te weten komen met die duistere constructies die barca altijd op poten zet.

10 augustus 2017 om 14:42

Tja je kan ook stellen dat Barcelona nog zo lang meegedaan heeft door de individuele klasse van Messi. Beeld je in dat morgen Messi en Ronaldo er mee stoppen. Hoe het er vandaag uitziet, komt Barcelona dan zwaar in de problemen in tegenstelling tot Madrid. En dat is waar je je als fan zorgen over zou moeten maken.

Ik hoor ook heel veel mensen pleiten voor Coutinho, maar blijkbaar vergeet men dat dit mogelijk wel weer exit van een jeugdspeler betekent: namelijk Sergi Roberto. Zijn clausule is met 40 miljoen vrij 'laag' en hij zou interesse genieten van verschillende topclubs die dit makkelijk neerleggen.

10 augustus 2017 om 14:53

Lekker makkelijk. Wat als Messi langdurig geblesseerd raakt? Ja, die ga je missen. Net zoals iedere andere ploeg de beste speler ter wereld (en misschien wel aller tijden) zou missen. Verder laat je even makkelijk buiten beschouwing dat Real Madrid hun belangrijkste bankzitters James Rodriguez en Alvaro Morata is verloren. Verder wordt het verschil niet gemaakt door de reservespelers, maar door de kwaliteit van je basisspelers. En dat is waarom ik graag jongens als Verratti naar de club had zien komen.

Overigens durf ik die weddenschap wel met je aan te gaan. Waar wil je om wedden? Twintig euro? Overigens komen de details over deze transfer wel degelijk naar buiten, Dortmund is immers beursgenoteerd en die zijn verplicht om hun aandeelhouders te informeren.

10 augustus 2017 om 15:38

Wat een onzin. Het team is maar zo sterk als je bank. Als Real Ronaldo moet missen winnen ze nog steeds nagenoeg alles. 7 verlieswedstrijden in de tijd die Zidane hoofdcoach is. Maar goed, het ging hier over Barcelona dat over enkele uren alles tezamen 150 miljoen voor Dembele gaat betalen.

10 augustus 2017 om 16:22

Je gaat dan toch te veel af op statistieken als je Morata en James de belangrijkste bankzitters gaat noemen van vorig seizoen. Dat waren duidelijk Asensio, Vazquez en Isco. Heel vaak kwamen Morata en James niet eens van de bank. het feit dat ze een assist geven of scoren bij een reeds besliste wedstrijd is goed voor hun statistieken (die er zeker mochten zijn) maar maakt hen niet allesbeslissend van vorig seizoen.

Verder ben ik het niet helemaal met je eens dat je door de kwaliteit van je basisspelers het verschil maakt. Als je ziet hoeveel wedstrijden er tegenwoordig gespeeld worden in een seizoen, heb je ook een goede bank nodig om bij mindere affiches te kunnen vertrouwen op je bankzitters om ook dan de nodige punten te pakken. Zo krijg je de 'basisspelers' topfit voor de moeilijkere wedstrijden, en dat is wat Zidane uitstekend heeft gedaan. De grootste kritiek op het huidige Barcelona is al enkele seizoenen dat hun selectie niet breed genoeg is om een blessure of schorsing op te vangen, omdat ze dan meteen erg inboeten in kwaliteit.

10 augustus 2017 om 14:23

Vind je Iker Muniain niet wat dan? Is misschien een eeuwig talent, maar vind het altijd wel een heerlijke voetballer. Valverde kent hem ook dus wie weet.
Lijkt me namelijk echt een speler waar je niet van verwacht dat die mee zou kunnen draaien.

Als Barca dit eerder wist had je misschien nog Nolito kunnen aantrekken (voor tijdelijk)

10 augustus 2017 om 14:37

Er zijn zoveel leuke jonge aanvallers. Neem Iñaki Williams bijvoorbeeld, die heeft een afkoopsom van 50 miljoen euro in zijn contract staan. Of neem Mikel Oyarzabal, die heeft ook een afkoopsom van 50 miljoen euro. Zo kan je nog wel even doorgaan denk ik. We hoeven echt niet te doen alsof getalenteerde aanvallers onhaalbaar zijn of zeldzaam zijn.

Heb trouwens het idee dat Iker Muniaín ongeveer van hetzelfde niveau is als Gerard Deulofeu. Beiden talentvol, de ene wat problemen op fysiek vlak en de ander op mentaal vlak.

10 augustus 2017 om 14:49

Ik weet niet wat je bronnen zijn maar blijkbaar zijn die niet heel goed. N Zonzi heeft geen transferverzoek ingediend en hij is ook opgenomen voor de wedstrijden in de Vcl.

10 augustus 2017 om 14:57

Oh, zag het vandaag namelijk wel langskomen. Geweldig voor jullie als hij gewoon blijft, maar kan me voorstellen dat er genoeg interesse in hem is.

10 augustus 2017 om 15:12

Er is vooral belangstelling uit Engeland en van Juventus. Barcelona wordt niet genoemd.

Het moge duidelijk zijn dat het heel lastig gaat worden om als Barça zijnde dit seizoen nog een goede vervanger aan te trekken om het verlies van Neymar op te vangen. Klopp wil absoluut geen afscheid nemen van Coutinho en Dortmund zet extreem hoog in wat betreft Dembélé. Ben benieuwd of er nog een club overstag zal gaan.

Barca moet gewoon niet met dat geld gaan strooien. Dortmund wil dembele niet kwijt, Liverpool wil coutinho niet kwijt en zolang spelers zelf niet persé willen is het onbegonnen werk. Ze kunnen nog een talent aantrekken, maar anders zou ik gewoon het verlies nemen en die positie van neymar laten vervullen door een talent/delefeu(hoejehetookschrijft) of een talent aankoop. Er is zo laat in de transfermarkt gewoon geen vervanger haalbaar zoals klopp ook al aangeeft.

Gewoon Van Dijk bij Southampton weghalen en betrekken in een ruil met Liverpool, zijn alle clubs blij,alle spelers blij en de fans blij.

10 augustus 2017 om 18:27

Ik denk niet dat Klopp, en de meeste fans daar blij over zouden zijn...

Had ie nou niet en persoonlijk accord met Barcelona .

10 augustus 2017 om 18:26

Zou kunnen. Maar hij gaat geen transfer forceren. Hij is de club no steeds heel erg dankbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren