Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp negeert bookmakers: ‘Ik geef mijn geld niet uit aan dit soort dingen’

Laatste update:

De bookmakers beschouwen Liverpool na Manchester City als de favoriet voor het winnen van de Premier League, maar Jürgen Klopp kan daar niet veel mee. De manager zei maandagavond in het Sky Sports-programma Monday Night Football dat hij niet met de quoteringen bezig is.

/

“Ik begrijp al die getallen niet en waar ik vandaan kom, daar geef je je geld niet uit aan dit soort dingen. Dit is niet belangrijk voor mij, maar het is beter dat er een optimistische sfeer hangt dan een pessimistische. Liverpool staat er momenteel goed voor. We speelden tegen Hull City een belangrijke wedstrijd en hebben veel indruk gemaakt”, zei de Duitser.

Klopp voegde eraan toe dat hij zich niet over de kampioenskansen uit kan laten omdat de Premier League nog maar zes speelronden oud is. “Dat is het probleem. Ik ben tevreden met waar we staan, maar we hebben nog een lange weg te gaan. Zeven, acht teams denken dat ze bij de top van Engeland horen, dus het wordt interessant. We moeten met de druk omgaan.”

Denk jij dat Liverpool kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Liverpool het spel van de afgelopen weken kan finetunen een heel seizoen, dan zijn we zeker in staat kampioen te worden, echter verwacht ik nog wel een paar flaters dit seizoen. 4e plek is prima alles daar boven is mooi meegenomen. City is voor mij nog steeds de favoriet voor de titel.

26 september 2016 om 23:46

Ik denk ook dat City kampioen wordt. Liverpool, United & Arsenal gaan voor de plekken 2 tot 4. Chelsea heeft te veel versleten rotten in het team en Tottenham & Everton vind ik ook minder dan de bovenstaande ploegen

Liverpool steekt in goede vorm, dan stijgen ze vanzelfsprekend op de lijst van de bookmakers. Als het iets minder gaat dan zal er wel weer een ander team op plek 2 staan. Dat is de normale gang van zaken met de bookmakers en dus moet je er niet teveel waarde aan hechten op dit moment.

Net ff teruggekeken. Ik vind het fascinerend om naar zulke toptrainers te luisteren. Hebben een totaal ander denkwijze dan de Nederlandse trainers. Half spaces, geen echte vleugelspelers maar toch voldoende creativiteit, spelers krijgen taken maar toch ook weer voldoende vrijheid om te excelleren.

27 september 2016 om 08:50

Waar kan je het terugkijken? Ik moet het ook nog zien.

27 september 2016 om 10:04

Op youtube stond het vannacht ik heb het ook terug gezien: jurgen klopp monday intoetsen

27 september 2016 om 08:55

Vind het ook altijd mooi om hiernaar te luisteren. Staan altijd open voor de aanpassing, maar hebben ook hun eigen visie. Denk zelf dat de manier van spelen van Klopp goed zou kunnen werken bij het Nederlands Elftal. Direct veel druk, 4-3-3 (zonder echte vleugelspelers), veel positiewisselingen, etc. Daar hebben we ook de spelers wel voor om het te kunnen doen in mijn ogen. Niet meer het eindeloze getik met 'echte' vleugelspelers. Alleen kost dit natuurlijk erg veel voorbereiding en tijd om goed af te stemmen.

27 september 2016 om 10:30

Alleen een opmerking over je vleugelspelers. Beste is nog steeds met minimaal 1 vleugelspeler spelen en ook bij ons doen we dat met Mané en vorig seizoen zag je ook dat we toen die breedte mistte aan in ieder geval 1 kant.

Toch vind ik de prestaties van Klopp een stuk imposanter dan die van Guardiola. Iedereen zou in Duitsland kampioen werden met Bayern, en in Spanje met het Barcelona van toen. Klopp laat het toch telkens wel zien met de wat mindere goden, en heeft van Dortmund toch een stabiele topper gemaakt in Duitsland. Ik denk dat hem dit met Liverpool ook wel gaat lukken. Zou wat zijn als die hierna bijv naar een AC Milaan gaat, en daar binnen 3 jaar de CL wint haha.

27 september 2016 om 10:32

Inderdaad, maar ik vind het ook altijd raar dat spelers van Liverpool zo vaak bestempeld worden als normale spelers. Misschien zijn het meer teamplayers waardoor dit komt en hoe ze ook geselecteerd zijn, maar het team barst van het talent en hebben we een paar echte topspelers.

27 september 2016 om 12:03

Het Barcelona van toen eindigde 3e, op ruime achterstand en verloor met 4-1 in Bernabeu.

Niemand zou het seizoen daarna alle zes mogelijke prijzen pakken zoals Guardiola

Opvallend. Voorafgaand aan het seizoen waren City, United en Chelsea toch nog de grote favorieten, met Arsenal, Spurs en Liverpool daar kort achter. United en Chelsea begonnen nog goed aan het seizoen maar na enkele mindere weken daalt de quotiënt snel. We hebben er nu pas 6 van de 38 wedstrijden op zitten, is het dan niet wat voorbarig om die quotiënten al aan te passen?

1 keer verliezen van een watford en je zakt 3 plekken omlaag voor de bookmakers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren