Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp haalt uit naar ‘wrede’ Ramos: ‘Normaal word je dan geschorst’

Laatste update:

Real Madrid won in mei ten koste van Liverpool de Champions League, door in de finale met 3-1 te winnen. Na de eindstrijd van het miljardenbal is het nodige gezegd en geschreven over Sergio Ramos, door wie Mohamed Salah een schouderblessure opliep en het veld moest verlaten. Liverpool-manager Jürgen Klopp is nog altijd van mening dat de verdediger Salah opzettelijk heeft geblesseerd.

“Het is een beetje een welles-nietesdiscussie, daar houd ik niet van. Maar als je niet voor Real Madrid bent, moet je concluderen dat het meedogenloos en wreed is. Ik zag de scheidsrechter (tijdens de finale floot Milorad Mazic, red.) grote wedstrijden fluiten op het WK en niemand denkt daar over na. In een dergelijke situatie moet iemand het beter beoordelen. Als de VAR aanwezig was geweest, was het een situatie waar nog eens naar gekeken had moeten worden”, wordt Klopp geciteerd door the Guardian.

“Misschien is het geen rode kaart, maar wel iets waarvan je denkt: wat was dat? Het was meedogenloos”, vervolgt de Duitse manager van the Reds. “Ik weet niet of we dit nog eens zullen ervaren: iemand die de doelman een elleboog geeft, de topscorer als een worstelaar naar de grond beukt en vervolgens zo de wedstrijd wint. Ramos heeft na afloop het nodige gezegd en als persoon vond ik die reacties ongepast. Hij beweerde dat het normaal is wat hij heeft gedaan. Als je alle situaties van hem op een rijtje zet, zie je dat vanzelf.”

“Vorig jaar was hij ook betrokken bij de rode kaart voor Juan Cuadrado. Niemand praat daar achteraf over. Het is alsof we hebben geaccepteerd dat je alles mag gebruiken om te winnen. Mensen verwachten kennelijk dat ik ook zo denk, maar dat is niet het geval. We spelen agressief, maar wel volgens de regels. Normaal gesproken word je geschorst als je dat niet doet en sta je vier of vijf weken aan de kant. Dat was nu niet het geval, de scheidsrechter had moeten optreden. Mensen zullen nu zeggen dat ik een slechte verliezer ben, maar dat is niet zo”, stelt Klopp.

“Ik heb het geaccepteerd, het is niet zo dat ik elke ochtend wakker word en roep: Ramos! In de finale heb je soms een beetje geluk nodig en dat hadden we niet. Ze scoorden met een omhaal... We weten allemaal wat Gareth Bale kan, maar negen van de tien ballen gaan er op deze manier niet in. Als dat geen geluk is... Dan is er ook nog de situatie met Loris”, besluit de manager van Liverpool, dat het zaterdag op de International Champions Cup opneemt tegen Manchester United.

Ben jij het met Jürgen Klopp eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk vooruit en laat het verleden achter je!

28 juli 2018 om 08:29

@Voetbalseizoen

‘Ik heb het geaccepteerd, het is niet zo dat ik elke ochtend wakker word en roep: Ramos’

Volgens mij heeft hij dat ook gedaan.

28 juli 2018 om 09:28

En daarom deze reactie van hem in de media? Hij is er nog lang niet overheen

28 juli 2018 om 09:43

Hmmmm misschien omdat hij ernaar gevraagd is. T is niet zo dat hij zijn telefoon pakt en zelf een verhaal begint te vloggen oid.

28 juli 2018 om 09:56

Natuurlijk is dit aan hem gevraagd, maar als hij het echt achter zich had gelaten zou hij hier niet op in zijn gegaan. Dan had hij geantwoord dat hij zich hier al over heeft uitgelaten en dat hij het daar bij laat. Blijkbaar zit het hem nog heel hoog.

28 juli 2018 om 13:37

Klopp begint steeds meer trekjes te.krijgen van een maar mannetje die niet tegen zijn verlies kan en van alles als excuus opnoemt. Het was een duel en een overtreding maar niet hoe hij het brengt. Of Ramos dacht he ik klem je arm kijken wat er gebeurd. Real had sowieso gewonnen met Of zonder Salah. Kijk eens in de spiegel en dan zie ie dat je het he jaar verkoopt hebt ok je landgenoot op doel te zetten terwijl hij minder is dan je echte doelman Mignolet. Wat een drama is die Karius het heelm jaar en dat roep ik het heel.jaar een middelmatige keeper die geen rust en geen punten pakt voor je. Gewoon altijd onzeker en nooit klemvast. Riep ook voor de finale wat een zwakke plek hij wel niet is en we hebben het allemaal kunne zien. Klopp zet je nieuwe doelman en spelers en probeer er een succesvolle jaar van te maken echt er zal je geen kampioen worden of de CL pakken

28 juli 2018 om 09:34

Als of wij dat ook allemal doen?
Plus Ramos heeft on het verleden meerder malen aangetoond iemand bewust te willen blessuren.

Alleen hij en Real Madrid komen bijna altijd er mee weg.

Niet gek dat men daar geen VAR of schorsen achteraf wilt invoeren.

Wat een zielige hypocriete trainer is het ook. Eerst anderen de maat nemen over de hoogte van transfersommen, om vervolgens zelf ook met geld te smijten. Nu weer zeggen dat je niet van een welles-nietesdiscussie houdt, om hem vervolgens zelf op te starten.

Roepen om de Var, alsof dat duidelijkheid had verschaft. Die overtreding van Ramos is precies zo'n voorbeeld waarom de VAR niet het ei van Columbus is. Zelfs met herhaling zal de ene scheidsrechter hem wel geven en de ander niet. De VAR had niet per definitie aangegeven dat scheidsrechter nog maar eens moest kijken, want zo duidelijk was het allemaal niet. Dat moment met Salah niet en al helemaal die elleboog niet. Dat was namelijk zijn eigen verdediger van Dijk die Ramos tegen de keeper aan duwt.

Hij doet alsof hij erover heen is, maar als dat zo was had je niet zo in de media lopen te miepen 2 maanden later. Hij is er niet overheen. Hij voelt hele grote druk om een keertje iets te winnen en dat komt nu al naar boven door vooral met anderen bezig te zijn.

28 juli 2018 om 08:51

Helemaal mee eens. Ik ben altijd wel fan geweest van Klopp maar om eerst United te bekritiseren dat ze Pogba voor 100 miljoen halen en dan vervolgens zelf een jaar later de duurste verdediger aller tijden, duurste keeper aller tijden en nog 2 middenvelders voor 60+ miljoen te halen vind ik echt zeer hypocriet.

On: Wel grappig dat hij doet alsof Ramos de wedstrijd oa heeft gewonnen door Karius een elleboog te geven, maar dan vervolgens deze grabbelaar maar al te graag willen vervangen voor een keeper van 70 miljoen na weer een handvol blunders in de voorbereiding. Als je zo'n zwakke keeper op goal hebt staan dan ligt dat echt niet aan een "elleboog" van Ramos dat hij een bal recht tegen Benzema aan gooit die een meter voor zijn neus staat.

28 juli 2018 om 10:36

Welke twee middenvelders?

28 juli 2018 om 10:40

Fabinho en Keita.

28 juli 2018 om 09:03

Er is een verschil tussen hypocriet zijn en er openlijk voor uit komen dat je mee gaat in de realiteit en dat die veranderd is, want dat heeft hij OOK gewoon gezegd. Dat laatste is een stuk positiever en dat eerste is kinderachtig.

Als een klein kind dat gisteren niet mee kon spelen omdat hij naar huis moest en nu niet mee mag doen omdat hij er gisteren niet bij was. Zo kan het een beetje over komen als mensen over hypocrisie praten en de negatieve kant kiezen ipv begrip tonen voor diezelfde realiteit. Er zijn genoeg mensen die hun mening niet durven te veranderen, bang om een hypcriet gevonden te worden, dat is nog veel sneuer

Dat laatste is toch overduidelijk een reactie op een vraag op een toernooi waar Real ook actief is?

Je mening is duidelijk maar de argumenten zijn uit zijn verband gerukt of erg negatief beschreven vind ik.

28 juli 2018 om 10:48

Maar welk begrip moeten we hier voor opbrengen dan? Ik heb Klopp erg hoog zitten als trainer, maar zijn gezever zorgt er inmiddels wel voor dat ik mijn respect voor hem begin te verliezen. Toen hij die uitspraak deed over transfersommen, was allang duidelijk dat die trend zich door zou gaan zetten en dat ook Klopp er ooit aan moest gaan geloven. Het is dus gewoon de keiharde waarheid dat Klopp hypocriete uitspraken doet, net als nu weer: ik hou niet van welles-nietes, maar hij start het nu zelf. Hij wil gewoon nog even een trap nageven en dat twee maanden later nadat hij heeft gezegd ‘er overheen te zijn’. Yeah right Jurgen, yeah right..

28 juli 2018 om 11:21

@RomanEmpire010 niet iedereen zag 2 jaar geleden de trent op komen hoor.. eigenlijk was alleen Madrid dat zo veel geld neer legde voor topspelers, Pogba was een ruwe diamant en United heeft betaald voor potentie daar waar Madrid altijd betaald heeft voor kwaliteit.
Het is pas omgeslagen toen PSG €222m neerlegde voor 1 speler en Barca voor €120m een niet bewezen talent. Toen had Liverpool Salah al lang en breed binnen. Van Dijk zou eigenlijk komen voor €58m maar omdat Liverpool haar eigen glazen in had gegooid vorige zomer was die in de winterstop een kleine €20m duurder. Maar goed nogmaals zo vanzelfsprekend was het niet dat er gewoon 200-300m per transferwindow besteed moest gaan worden om een handje vol spelers binnen te harken. En nog vind ik dat Liverpool goedkoop gehandeld heeft en alleen veel geld heeft betaald voor Alisson en van Dijk.

28 juli 2018 om 12:09

Ach dat vind ik onzin kerel. Als je bij hoog en laag beweerd dat jij het zelf niet zou doen, ookal had jij net zoveel geld beschikbaar, om vervolgens geen moment te twijfelen wanneer je eindelijk zulke sommen beschikbaar hebt is onontkomelijk hypocriet.

29 juli 2018 om 10:46

Die sommen zijn al sinds de komst van Fenway aanwezig, alleen de meesten weten dit gewoonweg niet, terwijl ikzelf en andere Liverpool fans dit al jaren onder ogen proberen te brengen bij de mensen die dit niet weten en verkeerde dingen daarover roepen.

Vind het een beetje jammer dat je je argument moet verwoorden met "hoog en laag beweerde hij", terwijl het tegendeel waar is.

Een reactie over de transfer van Pogba en daarbuiten bijna nooit gepraat over transfersommen is in jou ogen 'hoog en laag'? Onontkomelijk overtrokken als je het mij vraagt

28 juli 2018 om 09:04

@Master D je begint je verhaal over transfersommen wat sws een beetje off topic is, vervolgens start hij geen welles-nietes discussie op, maar doet hij zijn verhaal in zijn opzicht.


Als er een VAR was geweest was die op dat moment zeker gebruikt, en was er geconcludeerd dat het een overtreding was, geen twijfel over mogelijk, vervolgen duwt Van Dijk wel Ramos maar geeft Ramos zelf een elleboog.


Klopp heeft juist even gewacht met zijn mening naar voren te brengen zodat het wat rustiger was om deze zaak, en wrm zou hij druk hebben om iets te winnen, de coach van bijv. Fc Utrecht voelt toch ook geen druk om de KNVB beker te winnen of landskampioen te worden want dat is hun doelstelling niet, dat geldt ook voor Liverpool.

28 juli 2018 om 09:18

Ik stel dat Klopp hypocriet en dat onderbouw ik aan de hand van zijn uitlatingen wat tot dit topic leidt en zaken uit het verleden. Dat het motiveren en is derhalve niet offtopic. Wat mij betreft start ie wel een welles-nietes discussie op, want hij vond het wel rood en anderen niet.dan kun je het noemen dat ie zijn verhaal vertelt, maar feitelijk is het gewoon een discussie opstarten.

De VAR kan alleen ingrijpen bij een zekere rode kaart. Niet bij een overtreding. Dit was geen zekere rode kaart. Zelfs na afloop zijn verschillende kenners er nog niet over uit wat ze hiermee moeten. Sommigen noemen het bewust Salah uit de wedstrijd krijgen. Een dergelijke interpretatie gaat en kan een VAR echt niet maken in 1 minuut. Mooi om te zien dat jij het trucje van Klopp ook al na doet. Eerst iets toegeven om er een maar achter te zetten. Ja maar is gewoon nee. Uiteindelijk ligt altijd aan anderen.

Voor het geval je het niet wist. Liverpool is een topclub, die toch heel graag prijzen wil winnen na jaren van droogte. Dat is 1 van de redenen dat de vorige trainer ontslagen is. Slechte prestaties. Daarom hebben ze de afgelopen 12 maanden ook honderden miljoenen aan transfersommen betaald. Om prijzen te winnen op korte termijn en weer eens kampioen te worden. Die druk voelt Klopp nu, omdat hij iedereen de maat heeft genomen over transfersommen in het verleden en nu zelf precies hetzelfde doet. Daar horen prestaties en verwachtingen bij.

28 juli 2018 om 09:26

De VAR kan ingrijpen bij een 'mogelijke' rode kaart.

28 juli 2018 om 10:50

@Master D de VAR kan ingezet worden bij een mogelijke rode kaart.

En wrm zou klopp met druk zulke dingen gaan zeggen, de situatie verandert hierdoor echt niet, hij heeft hier gwn gelijk.

28 juli 2018 om 09:08

Onzin, Klopp heeft geen glazen bol. Iedereen hier op dit forum is het er wel mee eens dat er sinds afgelopen jaar te bizarre prijzen over de planken gaan. Dat is de markt van vandaag waar je uiteindelijk mee moet leven als clubzijnde. Zelfde verhaal met Arsenal, wil je aanhaken aan de top dan zul je toch zelf ook moeten investeren. Virgil en Keita zijn afgelopen seizoen al gekocht. Vorig jaar werd Klopp nog geprezen dat die slim in had gekocht met relatief goedkope investeringen. Vergeleken andere clubs valt het allemaal nog reuze mee. Waarom is Klopp hypocriet? Alleen omdat de club bereid is dergelijke bedragen te betalen? Bullshit. Wat betrefd zijn stukje over Ramos, het is gewoon een topverdediger. Heel jammer dat Salah niet kon door spelen, Ramos speelde namelijk gewoon de bal. Neemt Salah daarna wel mee, maar dat die geblesseerd raakt... jammer voor Salah en Liverpool wat mij betrefd.

28 juli 2018 om 09:12

Ik vind dat Klopp wel een punt heeft hier, hoewel hij het wel erg op de persoon speelt hier. Maar de scheidslijn tussen hard en gemeen spel vervaagt en wordt vergoedelijkt door ‘alles voor de winst’. Daar moeten de beleidsbepalers wel wat mee

28 juli 2018 om 10:15

Klopp heeft tot dit moment nog nooit gesproken over Ramos en de CL finale. Het was altijd ‘kan gebeuren, enorm balen, keeper weet het zelf ook wel, wij hebben niet verloren door Ramos’.

Als je dan twee maand later een vraag krijgt van de pers, waar je een weloverwogen antwoord op kan geven, waarom zou je dat dan niet doen. De strekking van het verhaal is dat hij Ramos zijn winnaarsmentaliteit/gemeen spel (wat je er ook van vindt, ik kijk er een beetje dubbel naar) verafschuwt en niet het gedrag is wat hij wilt zien.

Geef Klopp groot gelijk, zich zo lang stil gehouden. Niet meteen met smoesjes komen, eerst de hand in eigen boezem gestoken. Goed gedaan, Klopp.

28 juli 2018 om 10:37

Ben het niet met je eens, dat moment met salah is glashelder, je ziet dat hij bewust de arm geklemd houd...dat moment met de elleboog is minder duidelijk.
Maar vind overigens dat je een.speler achtrraf moet kunnen straffen.als hij.zoals Ramos mon.of.meer aangeeft dat het weleens bewust had kunnen zijn.

28 juli 2018 om 10:47

Hij moet er inderdaad niet zo vaak op terug komen, maar hij heeft natuurlijk volkomen gelijk dat Ramos een schoft is. Een speler die al lang geleden van de velden geweerd had moeten worden. Als deze man bij een kleinere club had gespeeld en niet bij Real, dan had hij zeker 70 rode kaarten gehad in zijn carrière.

Ik ben zelf een fan van de voetballer Ramos, maar als mens en sportman kots ik van hem. Sterker nog het is de enige speler waarvan ik openlijk zeg dat het beter voor de voetballerij zou zijn als hij een carrière beëindigende blessure zou hebben, want een slechter voorbeeld voor de jeugd bestaat er niet. Zelfs Roy Keane was een modelvoetballer vergeleken met deze gek.
Dus in dat opzich snap ik de boosheid van Klopp wel.

28 juli 2018 om 11:02

om in te gaan op je eerste stukje. waarschijnlijk krijgt klopp hier gewoon een vraag he. jij geeft geen persconferentie om iets over Ramos te zeggen. hij krijgt een vraag, geeft aan dat hij de discussie niet nodig vindt, maar beantwoord de vraag wel netjes.

als de ene scheidsrechter een situatie anders beoordeeld dan een andere vind ik dat een probleem binnen de spelregels, niet van de VAR. het doel van de VAR is om scheidsrechters situaties (opnieiw) te laten beoordelen die ze eerder niet konden beoordelen. hoe ze die vervolgens beoordelen heeft de VAR geen invloed op.

tot slot nogmaals, er is een verschil tussen uit jezelf een artikel publiceren en een vraag beantwoorden die je gesteld wordt.

Helemaal mee eens, Ik ben fan van Ramos want hij gaat door het vuur als verdediger zijnde en hou ik van maat dit was een zuivere gemene bewuste overtreding en hij had er rood voor kunnen geven en dan was het een hele andere wedstrijd geworden

Ik heb niks met Ramos maar hoe gemeen het ook was, was het een gemeen maar geniale actie. Deze man doet alles om te winnen. Mogen de NL verdedigers wat van leren. Na Stam niet zo'n verdediger tegen gekomen.

28 juli 2018 om 10:18

Kom maar eens bij dos kampen daar zie je gemene verdedigers is de club waar ik speel en Jaap vandaan komt je kijkt je ogen uit wat voor gemene goede slimme verdedigers wij hebben alhoewel als virgil dit bij Ronaldo had gedaan schreeuwde alle real fans moord en brand dus je moet het begrip tonen

28 juli 2018 om 12:05

Ach welnee, Ronaldo trapte immers geen deuk in een pakje boter 😂 nee het tegenovergestelde is waar imo: dan zou niemand er ook maar een moment bij stilstaan. Het is omdat het ramos is dat we dit allemaal krijgen.

Heb heel lang geroepen dat ramos (en godin) de enige echte overgebleven top verdedigers zijn met mentaliteit, zoals uit de tijd van stam, Hierro, maldini enz. Maar heb m’n conclusies getrokken dat Ramos verre van zo is. Keer op keer is de aandacht negatief gevestigd op hem, door eigen rare fratsen.

Tsja.. als je een van de mooiste omhaal ooit in de cl finale om de oren krijgt .. wees dan gewoon een man en accepteer dat

Nu is wenertje Wenger net vertrokken en plots lijkt klop die calimero rol te gaan overnemen..... Tja Klopp kan er ook wat van hoor.....

Wat een huilebalk en hypocriet is Klopp toch aan 't worden. Eerst dat gedoe over de aankopen van United en nu maar blijven janken over Ramos.

Klopp zou nog eens naar de WK-wedstrijd Kroatië-Engeland moet kijken, ben benieuwd wat hij van de overtreding van 'zijn' Lovren ten opzichte van Kane vindt.
Elleboog in de ribben en valt Kane een beetje lullig dan heeft hij dezelfde blessure als Salah.
Liverpool is een mooie club, maar Klopp is door z'n gedrag Liverpool onwaardig.

Ik ben zo’n grote fan van Klopp maar oh wat kan hij soms mekkeren en de hypocriet uithangen. Overigens geluk? Dat de aanvaller van de tegenstander heerlijk afwerkt en dat jij een downie tussen je doelpalen hebt staan omdat hij je landgenoot is dat heet geluk volgens jou? Kom nou. Weet je wat geluk heet? Dat Liverpool in de finale stond en niet City. Hetzelfde kan gezegd over Bayern i.p.v. Madrid hoor. Maar die doelpunten in de finale afdoen als geluk vind ik best zielig. Hij begint sympathie te verliezen heb ik zo het gevoel.

28 juli 2018 om 13:13

Klopt helemaal, leuke woordspeling trouwens .
Klopp drie maanden later nooit meer gehoord over het doelpunt van City dat kort voor rust ten onrechte werd afgekeurd en wat een 2-0 ruststand voor City had moeten opleveren. Net zoals het uitvallen van Salah van grote invloed op het verloop van de wedstrijd.

Ja kan alleen maar hopen dat die Ramos ooit zelf met een dubbele scheenbreuk afgescheurde kniebanden en verbrijzelde knieschijven het veld af moet.
Het voetbal kan mensen als Ramos prima missen.

Ik denk dat Klopp ondertussen heus wel over het verlies van de CL finale heen is en druk met het nieuwe jaar. Ik vind dat hij er ook weloverwogen over praat, maar zowel medestanders als tegenstanders van Klopp pikken er maar net uit wat zij willen. Als het over grote bedragen gaat trouwens was Mourinho degene die daar over is begonnen. En hij had het toen niet over Liverpool maar over de stadgenoot.
Overigens is het mijn mening dat er 3 dikke redenen waren dat Liverpool die CL finale niet won.
1. De situatie Ramos/salah die bij niet alleen een strafschop had kunnen opleveren, maar in plaats daarvan het uitschakelen van Salah tot gevolg had.
2. De enorme blunders van Karius
3. De geweldige omhaal van Bale.
Maar goed, gedane zaken nemen geen keer en wellicht gaat Liverpool nu een seizoen in waarin het wel prijzen pakt.

29 juli 2018 om 07:11

Ramos salah situatie en penal???
Was niet eens in de 16 toch, of herinner ik het nou verkeerd??

30 juli 2018 om 19:50

Maar Karius maakte toch blunders nadat Ramos hem een hersenschudding had bezorgd? Anderas had hij niet geblunderd en die makkelijke bal van Bale gewoon klem gepakt. Ook die omhaal was niet moeilijk om te pakken. Maar ja, Ramos had de keeper al te pakken gehad, nog voordat hij Salah de wedstrijd uit werkte.

En het is niet de eerste keer, elke keer gaat Ramos over de schreef. Net zoals Pepe vroeger. Maar Real komt er vaak mee weg. Verwacht dat het nu na de finale wel anders zal worden en dat de arbiters er meer op gaan letten.

Zijn we nu nog niet klaar met deze discussie??

Ongeacht of het nu wel of niet rood had kunnen of moeten zijn, het is inmiddels 2 maanden geleden.

Get over it

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren