Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kleine magiër’ van Man United betovert Carrick: ‘Zo slim, zo veel kwaliteit’

Laatste update:

Toen Radamel Falcao werd aangetrokken door Manchester United leek het erop dat Juan Mata weleens het kind van de rekening zou kunnen worden. De aanvallende middenvelder speelt echter beter dan ooit bij the Red Devils, met 11 goals en 7 assists in 35 wedstrijden. Ploeggenoot Michael Carrick is onder de indruk van Mata, die hij liefkozend ‘kleine magiër’ noemt.

/

“Zo slim, zo veel kwaliteit. Het is een genot om naar hem te kijken”, laat Carrick optekenen via de officiële kanalen van de club. “Ik heb de voorbije jaren tegen hem gespeeld, dus ik wist al hoe goed hij was. Nu zie ik het iedere dag op de training. Sommige dingen die hij doet vallen echt op.”

“Met zijn linkervoet kan hij iedere defensie openbreken. Hij is weliswaar niet zo fysiek, maar hij is wel een geweldige speler”, aldus Carrick. Daarnaast is de Spanjaard volgens de controleur ook nog eens een aardige vent. “Hij spreekt uitstekend Engels, hij is slim en hij had zelfs een baantje. Hij moest de Spaanse jongens vertalen”, lacht Carrick.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is ook gewoon goed, het is alleen jammer dat V Gaal niet wil zoeken naar de beste opstelling.

22 januari 2015 om 14:09

Hoezo zou V Gaal dat niet willen.

22 januari 2015 om 14:26

Omdat hij lijkt vast te houden aan het systeem dat hij wilt.

22 januari 2015 om 14:29

Van gaal blijft egoïstisch vasthouden aan 3-5-2 je merkt gewoon dat ze geen kansen kunnen creëren omdat er in de hoeken van voren weinig gevoetbald word. die 2 buitenste middenvelders spelen net voor de verdediging omdat ze ook weer moeten kunnen omschakelen. daardoor staan ze aanvallend niet scherp genoeg om daar gevaar te kunnen stichten. Als je ziet dat een team zoals Southampton gewoon met 4 verdedigers speelt het al een stuk beter doet met minder materiaal. Daar kan je van Gaal wel op afrekenen. Die Rojo is ook voor veelste veel geld gehaald terwijl die nooit super was.

22 januari 2015 om 14:31

20 miljoen..veelste veel geld? Rojo is gewoon een solide verdediger, was beste man tegen QPR en hij is er pas een half jaar. Is nog maar 24 jaar en vergeet niet dat de PL voor hem ook een nieuwe competitie is. Slecht doet die het zeker niet

22 januari 2015 om 14:36

Rojo doet het inderdaad best goed. Hij heeft ook erg veel goede intercepties

22 januari 2015 om 15:07

Van gaal heeft de blessures gebruikt als smoes om 352 te spelen maar je ziet gewoon dat het ook zijn wil is dat systeem te laten slagen. Indien united 442 of 4231 speelt loopt alles gewoon zoveel beter

Ik zou dit seizoen een 442 spelen met

Ddg
Rafael
Smalling
Rojo
Shaw
Januzaj
Carrick
Herrera
Dimaria
Rooney
Falcao/rvp

en volgend seizoen een 4231 zie opstelling

De GEA
Rafael/Danil
Godin
Rojo
Shaw
Schneiderlin
Herrera
Di MAria
Rooney
Reus/Arda
Rvp/Lacazett
22 januari 2015 om 15:09

Rojo heeft de beste percentages in de premier league. Meeste intercepties, meeste duels gewonnen en meeste gelukte tackles. Natuurlijk is het allemaal scorebord journalistiek maar als hij nog wat wwerkt aan positionering kan het een topper worden.

22 januari 2015 om 15:20

En dat in een artikel over Mata :D ik mis 'm wel een beetje in je opstelling.

22 januari 2015 om 15:27

Zou sws Mata erin zetten. Rooney is op 10 niet zo goed als de échte nummer 10's a la Mata, Silva, Cazorla. Rooney is in de spits ook niet zo goed als de échte wereldspitsen en om het middenveld ook niet zo goed als de échte toppers. Wel is hij heel veelzijdig, dus kun je hem overal wel neerzetten. Zou hem gewoon op cm zetten, omdat je Mata hebt. Daarnaast moet Januzaj eigenlijk ook op 10, dus heb je die als back-up.

22 januari 2015 om 15:41

Doe mij het maar net ietsje anders aankomend seizoen:

En voordat mensen zeggen dat het middenveld veel te aanvallend is; Rooney kan het middenveld prima controleren en vanuit een bepaalde taak spelen. Dit heeft hij al vaker laten zien, aangezien hij niet voor het eerst op CM zou komen te spelen. Herrera is daarnaast een goede partner, maar daar mag eventueel ook iemand als Matuidi komen van mij. Echter moet je dan weer met /- 100 miljoen gaan smijten omdat Danilo, Hummels en Matuidi dan moeten gaan komen.

Edit: Mocht Hummels onhaalbaar zijn, zijn alternatieven als Miranda en Godin ook uitstekend.

De Gea
Danilo
Hummels
Rojo
Shaw
Rooney
Herrera
Di Maria
Mata
Januzaj
Van Persie
22 januari 2015 om 16:45

Al die opstellingen zijn leuk, maar als je in beide die opstellingen de CDM iets terug schuift naar de verdediging kan de rest van het team er opeens niets meer van.

Dan is het namelijk opeens een 5 mans verdediging en dat betekent dat niemand van het team meer kan presteren, niet?

Dit is de logica van de meeste Utd supporters. Het ligt allemaal zogenaamd aan de 532, terwijl dit geen enkele invloed heeft op de kwaliteit van de spelers.

22 januari 2015 om 20:08

@glory
Precies! Het systeem is één ding, de spelers die je opstelt vertellen het verhaal.
Je kan Di Maria op RVV zetten, of Rafael. Dit maakt het verschil of je met 5 verdedigers of 5 middenvelders speelt.

Vorig jaar Ajax: Blind zakt in de opbouw zo ver in dat ze met drie man op een rij komen te spelen. De backs schuiven ver door wat op een 3-5-2 uitkomt. Verschil is wat Blind doet in balbezit als de bal bij bijvoorbeeld de nr10. Doet hij mee aan het positiespel of blijft hij hangen. Details maken het verschil

Hij begint nu gelukkig toch zijn potentie weer waar te maken. Gelukkig maar, want na een matige start aan het begin van het seizoen begon het er toch op te lijken dat het hem echt niet meer wilde lukken.

Nu nog van Persie of Falcao vol in vorm en Rooney en di Maria van positie wisselen en dan zie ik het rooskleurig in.

Zijn veldspel is nog steeds niet goed en hij mag wel gewoon op zijn eigem positie spelen. Chelsea heeft echt een goede deal hiermee gehad en United zit er mee opgescheept. Mata kan 1 wedstrijd een 9 scoren en de drie wedstrijden erop weer een 4 halen.

22 januari 2015 om 15:25

Was 2 jaar de beste speler bij Chelsea, dus mwah.. Scheelt dat Oscar zich goed ontwikkeld heeft, al is die zeker geen wereldtop. Gelukkig voor Mourinho werkt die wel hard.

22 januari 2015 om 16:52

@gooner4

Oscar geen wereldtop? Ontzettend goede speler hoe kom je erbij?

22 januari 2015 om 17:20

Oscar is inderdaad geen wereldtop, steekt wel in gigantisch goede vorm. Mata in vorm zou gehakt maken van Oscar.

22 januari 2015 om 17:51

Is toch geen wereldtop? Goed schot, maar voor de rest is het lang geen wereldtop niveau. Staat er vooral in omdat hij enorm hard werkt.

22 januari 2015 om 16:04

Helemaal mee eens. Mata laat aanvallend leuke dingen zien maar zijn grootste hobby is het laten lopen van zijn man. Mata gaat alleen vrijuit spelen en renderen wanneer die twee brekers achter zich heeft staan die hem ontlasten van zijn verdedigende taken.als ik het goed heb is dit ook de reden dat Mourinho hem heeft laten gaan.

Mata heeft geen balans in zijn spel en zakt te vaak door de ondergrens.

Schijnt net als Lampard hoogbegaafd te zijn!

van gaal moet gewoon stoppen met die rare opstellingen en zo gaan spelen: 4231:
Sp: Rooney
Cam: mata
RM: Di maria
Lm; januzaj/young
Cdm: Carrick
Cdm: herrera
LB: shaw
CB: rojo
CB: jones
RB: rafae

Falcao mag oprotten. Van het salaris dat vrijkomt koop je een goede CB.
Rvp, wilson, smalling fellaini en valencia goed genoeg om te rouleren.

Komende zomer Reus halen, CB halen, en iemand zoeken die de positie van carrick kan overnemen. Dat moet iemand zijn die de bal ophaalt bij de verdedigers en goed kan opbouwen:
Verrati, cabaye, schneiderlin of iets in die trend

22 januari 2015 om 14:31

Shaw heeft dan wel de toekomst maar momenteel zou ik voor blind kiezen, en die danilo aantrekken voor op rechtsachter. en als ze zorgen maken om engels talent dan trekken ze Walker of Richards aan voor rechtsachter. voor de rest ben ik het met je eens

22 januari 2015 om 14:33

Helemaal met je eens. Alleen zou ik di maria omwisselen met januzaj. Ik vind di maria gevaarlijker vanag links. Mata is dan ook op zijn best

22 januari 2015 om 15:25

Nee, Di Maria heeft altijd rechts gespeeld (of op 10). Moet gewoon rechts.

22 januari 2015 om 15:33

Gooner4 ga nou niet iemand verbeteren als je het zelf fout hebt. Di Maria is van origine een LB dat hij op meerdere posities beschikbaar is veranderd niets aan het feit dat ik eerder noemde.

22 januari 2015 om 16:07

Ik denk dat de prioriteit op de rechtsback positie ligt. Zolang van Gaal geen goede rechtsback tot zijn beschikking heeft zie ik hem niet overstappen van het 3-5-2 systeem. Persoonlijk zie ik ze ook liever 4-2-3-1 spelen maar dan zal wel eerst de backpositie opgevuld moeten worden.

In Nederland maakte veel mensen grappen over Manolev maar die Rafael kan er ook wat van....

Fijn dat het nu weer beter gaat, want Mata gun ik het echt. Heel sympathieke man, zoals hij overkomt. Kan ook voor United gewoon een topspeler zijn, heeft helaas niet echt de body of de werkethiek die je in de Premier League soms nodig hebt. Als het bij hem niet lukt, heb je ook niet veel meer aan hem. Rooney kan best eens een off-day hebben in aanvallend opzicht, maar zal altijd blijven werken en zich nuttig maken voor het team. Bij Mata heb je dat minder.

Eigenlijk zou van gaal 4231 moeten spelen en dan de voorste 4 rouleren met Di Maria, RVP, Mata, Rooney en Falcao

Dit zijn berichten die ik wil horen vanuit man utd. Niet dat ze weer de mis waren gegaan tegen een klein clubje. Zulke berichten geven moed in een goed seizoen verkoop. (misschien te optimistisch) maar vorig seizoen is niet moeilijk te verbeteren geloof ik.

"hij is slim".. dat is een understatement, Carrick. Zeker in de verhouding tot de rest van het Engelse voetbal. Mata heeft namelijk al 2 universitaire titels (of ondertussen misschien wel meer).

22 januari 2015 om 15:22

Vertel, welke? Heb dat nooit eerder gehoord/gelezen namelijk

22 januari 2015 om 17:11

Marketing en Sportwetenschappen in Madrid (universidad Camilo José Cela), al is het wel onduidelijk of ie ze nu heeft afgerond.

Op wikipedia wordt ie echter ook onder de alumni genoemd van de Universidad Politécnica de Madrid, maar dat lijkt me niet kloppen. Maar er zijn diverse met name Engelse artikelen over Mata te vinden.

22 januari 2015 om 17:16

Ah dankje voor de info!

Mata is ook gewoon wereldklasse. Bij Chelsea 2 jaar de beste speler van het seizoen geweest en daar was die ongelooflijk goed. Bij United had hij het lastig, maar als hij op 10 staat bij een ploeg waar het loopt is het een geweldenaar.

Pff Spanje.. Iniesta, Silva, Cazorla, Mata en Isco allemaal voor op de 10 positie. Niet normaal.

Van Gaal moet gewoon overschakelen op een 4231 systeem
Met de juiste aankopen kan UTD gewoon 2 top elftallen opstellen.

Lekker door rouleren en blessures/schorsingen zijn prima op te vangen op deze manier.
De portomonnee moet wel weer getrokken worden maar dat is daar in Manchester geen probleem.

DeGea/Valdez
Rafa/Danilo
Hummels/Jone
Rojo/Smallin
Shaw/Blind
Pogba/Carric
Herrera/Blin
Reus/Januzai
Rooney/Mata
DiMaria/Mata
Falcao/RVP

Mata is ook gewoon een geweldige speler die vaak niet de waardering krijgt die hij verdiend. Was zelfs nog tijden de beste speler van Chelsea. Pracht speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren