Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Debutant Zaniolo is twaalf minuten na entree goud waard voor Galatasaray

Laatste update:

Galatasaray heeft zijn koppositie in de Turkse Süper Lig verstevigd. De ploeg van trainer Okan Buruk was dankzij een treffer van debutant Nicolò Zaniolo met 1-0 te sterk voor Kasimpasa. Koploper Galatasaray staat door de zege nu negen punten los van nummer twee Fenerbahçe, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft. Kasimpasa bezet de dertiende plaats en staat slechts twee punten boven de streep.

Aan de kant van Galatasaray ontbrak de geblesseerde Dries Mertens. De Belg werd op de 10-positie vervangen door Juan Mata, waardoor Zaniolo nog even moest wachten op zijn officiële debuut. De flanken werden bezet door Yunus Akgün en Kerem Aktürkoglu. Mauro Icardi was de spits van dienst. Bij Kasimpasa stond Ryan Donk in de basis. De 36-jarige verdediger deed de hele wedstrijd mee. Mickaël Tirpan, ex-Fortuna Sittard, stond eveneens in de basis bij de bezoekers, maar werd vroegtijdig naar de kant gehaald.

In de openingsfase leek Icardi onderweg naar de openingstreffer, maar de Argentijn zag dat Kasimpasa-doelman Günay Güvenç eerder bij de bal was. Tien minuten later had Sérgio Oliveira een cruciale ingreep in huis bij een counteraanval van de bezoekers. Tegenvaller voor Galatasaray was het geblesseerd uitvallen van Mata. De Spanjaard liet zich vervangen door Milot Rashica. Na 33 minuten was Lucas Torreira verantwoordelijk voor het eerste schot op doel van Galatasaray. De Uruguayaan zag Güvenç echter opnieuw adequaat ingrijpen. De sluitpost had vijf minuten voor tijd eveneens een antwoord op een kopbal van Icardi.

Zaniolo verving Mata bij de start van de tweede helft en een kleine twaalf minuten na zijn entree maakte hij zijn eerste treffer voor Cim Bom. Rashica bediende de ongedekte Italiaan, die alle tijd en ruimte kreeg om de bal met binnenkant links achter Güvenç te werken: 1-0. Vrijwel direct na de openingstreffer kreeg Fodé Koita namens Kasimpasa een goede kopkans, maar de spits zag zijn inzet naast het doel belanden. Aan de andere kant kreeg Aktürkoglu een goede mogelijkheid. De Turk zag de bal uit de kluts voor zijn voeten belanden en stuitte op Fabiano Silva. Galatasaray ging op jacht naar de beslissende treffer, maar het ontbrak de ploeg uit Istanbul aan scherpte voor het doel. Zo stiftte invaller Bafétimbi Gomis in kansrijke positie naast. Omdat ook Kasimpasa het net niet wist te vinden, eindigde het duel in 1-0.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Galatasaray3430315993
2Fenerbahçe3327515786
3Trabzonspor33174121355
4Besiktas3315612651
5Medipol Basaksehir3314712649
6Kasimpasa3414713-349
7Sivasspor34121210-448
8Rizespor3314613-648
9Antalyaspor33111210045
10Alanyaspor33111210-345
11Adana Demirspor3491411241
12Samsunspor3410915-739
13Ankaragücü3381312-337
14Kayserispor33101013-1037
15Konyaspor3481214-1436
16Gaziantep FK339717-1334
17Hatayspor3371214-933
18Fatih Karagumruk338916-533
19Pendikspor337917-3130
20Istanbulspor334722-3516

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel balbezit maar weinig mee gedaan.
Gefeliciteerd mede fans. Goeie debuut zaniolo was ook in vriendschappelijke wedstrijden er later in gekomen en gescoord. Vandaag weer. Hij mag dan altijd later invallen voortaan

11 maart 2023 om 19:33

Die gele kaart voor Zaniolo is wel lachwekkend, scheids was echt op zoek naar hem, dat de knietje van Donk niet bestraft word is net zo lachwekkend.

11 maart 2023 om 21:41

Als die maar in de belangrijke wedstrijden er staat en zijn bijdrage levert. Maar hijzelf is ook niet de makkelijkste begreep ik. Donk sneerde nog na in de interview met ik wilde laten zien dat ik nog genoeg energie heb tegen gs

11 maart 2023 om 22:07

Wat moet die dan zeggen? Ja ik ben een ex speler van Galatasaray, ik ga alles doorheen laten gaan?

11 maart 2023 om 22:55

Respect toch dat al onze ex spelers hun best doen tegen ons? Karakter... niet iedereen kan het hebben.

Uit deze wedstrijd kan ik concluderen dat Kerem en Mertens heel erg belangrijk zijn voor de aanval. Geweldige debuut van Zaniolo, welkom bij Cimbom! Niet het meest waanzinnige spel wat GS vandaag vertoond heeft maar wel moet er gezegd worden dat ze langer dan een maandje geen wedstrijd hebben gespeeld, de ritme langzaam weer oppakken en op naar nummer 23!

Zaniolo gaan we nog veeeel moois aan beleven. Galatasaray speelde vandaag heel matig. Mertens wordt gemist hopen dat hij zsm fit is weer. Volgende week Konya uit. Altijd lastig daar. Belangrijk dat deze wedstrijd wordt gewonnen, denk aan het coronaseizoen. Na de onderbreking werden er wedstrijden achter elkaar punten verspilt. Nu pakken we direct weer de drie punten. En nu weer in onze ritme komen, dan kan niemand ons stoppen meer.

Gomis, we hebben veel genoten van je maar het is tijd om afscheid te nemen deze zomer. Al was het buitenspel, zo'n lopje moet er gewoon in. Verder wil ik het hebben over ons selectie. Wat een prachtige selectie. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren met Icardi. Maar als we nu tegen psv zouden voetballen zou het een wereld verschil zijn dan 2 jaar geleden. Gefeliciteere mede supporters 3 punten weer binnen.

11 maart 2023 om 19:31

Gomis gaat met pensioen eind van het seizoen volgens mij.

11 maart 2023 om 21:44

Moet zeggen heeft veel gescoord dit seizoen nadat hij is ingevallen zovaak. Hij kan ook geen volle 90 minuten aan. Zijn contract loopt ook af. Maar hij zou nog kunnen gebruikt worden voor 2e helften

Lasciatemi cantare
Con la chitarra in mano
Lasciatemi cantare
Sono un ITALIANO…

Wat een debuut van Zaniolo.

Jammer zoveel balbezit zo weinig doelpunten. Mertens erg gemist. Mooi 3 punten en doorgaan tot einde seizoen.

Hoogste cijfer wat ik kan geven vandaag is een 6. Misschien een 6.5 voor Muslera. Maar na een maand niet gevoetbald te hebben is dat wel begrijpelijk. Door naar de volgende wedstrijd

Wederom dikverdiend gewonnen. De score bleef bij 1-0 maar het had makkelijker groter geweest als Gala een beetje meer geluk had. Kasimpasa heeft volgens mij maar één kans gehad? En dat was letterlijk in de laatste minuut van de wedstrijd. Maar ik moet wel zeggen dat we een speler als Mertens misten. Yunus stelde teleur. Ik denk dat we tijdens de volgende transferperiode op zoek moeten gaan naar een aanvallende middenvelder.

14 wedstrijden op rij gewonnen (een record). Gaat lekker hoor!

Na een tijdje hebben we vandaag weer een competitie wedstrijd gespeeld. Je zag duidelijk aan onze spelers dat ze weer even de ritme op gang moesten krijgen. Matige pot gezien van ons kant Yunus komt echt tekort voor dit niveau, Adaguebe Speelde een prima pot hoop meer van hem te zien, Heerlijk om Zaniolo te zien debuteren met een goal geweldige speler! Ik heb echt vertrouwen in dit ploeg! Sanpiyon cimbom💛❤️💛❤️

Snel vergeten deze matige wedstrijd. Fijn dat de drie punten binnen zijn, maar er moet weer vanouds goed gevoetbald worden. Zo snel mogelijk weer de ritme vinden. Zaniolo was heel erg goed opgeladen sinds zijn komst. Ook zijn beelden vanuit de trainingen toonde aan dat hij geweldig bezig was. Voor het einde van de eerste helft merkte ik al meteen dat hij nodig was. Dat kwam meer omdat Yunus weer eens slecht bezig was. Ook Okan hoca heeft dat heel duidelijk gezien kennelijk. Ik hoop dat Zaniolo zeer snel een basisspeler gaat worden, en dat het spel rondom hem gebouwd gaat worden. Hij is ongelooflijk dynamiek, heeft er zin in en wij als fans kunnen hem zeer snel thuis laten voelen. Net als bij Torreira en Icardi. Wat een geweldig elftal hebben wij zeg. We moeten de waarde hiervan goed kennen. Zo'n elftal is niet makkelijk te vinden. Op naar 23!

Zakelijke overwinning deze wedstrijd tegen Kasimpasa. De drie punten zijn binnen, dat is het belangrijkste. We stonden al een hele poos stil, de oefenwedstrijden van Gala waren niet genoeg om fit te zijn. Wel goed dat Muslera weer terug is. Yunus vind ik geen Gala-waardige speler.

Wat een backs hebben we! Over Sacha Kral Boey hoef ik niet eens iets te zeggen en Adekugbe liet vandaag mooie dingen zien!

Makkelijke wedstrijd voor gs.
Je ziet hoe belangrijk kwalitatieve spelers zijn.
Zij maken het verschil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren