Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Keizer is ook zoekende en als je het laat zien, ben je natuurlijk eerste keuze’

Laatste update:

Justin Kluivert baalt van het vertoonde spel van Ajax tegen Vitesse (1-2). De Amsterdammers konden zondagmiddag allesbehalve imponeren en moesten uiteindelijk het hoofd buigen voor de ploeg van Henk Fraser. Kluivert, die halverwege de tweede helft werd gewisseld voor Vaclav Cerny, hoopt snel op verbetering bij zijn ploeg.

"Het was gewoon slordig", zegt de buitenspeler in gesprek met Voetbal International. "Onnodige goals tegen en gewoon niet scherp beginnen.” Volgens Kluivert probeerde Ajax zijn eigen spel te spelen, maar kwam slaagde de ploeg er niet in om eruit te komen. Nadat Vitesse op voorsprong was gekomen, werd het alleen maar lastiger.

"Het is denk ik geen incident", vervolgt Kluivert, die samen met Klaas-Jan Huntelaar en Amin Younes in de aanval mocht starten. "Het is gewoon de scherpte. Ik baal er wel van, maar ik kijk gewoon altijd vooruit. Je kunt nu gaan huilen thuis, of hoe iemand het ook oppakt. Ik huil hier niet over. Maar ik denk wel na over wat er niet goed is gegaan, als team en individueel."

Kluivert begrijpt de vele wisselingen van Marcel Keizer in de aanval, maar een beetje vastigheid zou hij ook wel fijn vinden. "Ik snap het wel, want onze selectie is breed. Je ziet dat het nog niet helemaal loopt, dus dan is de trainer ook zoekende. Als je het echt laat zien, dan ben je natuurlijk altijd eerste keuze. Misschien moet ik zelf ook wat beter gaan spelen om dat te voelen in mezelf."

Vind jij dat Justin Kluivert altijd in de basis moet staan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is wel meer dan alleen scherpte. Ook qua organisatie op het veld zit er van alles mis. Hoe kan het in vredesnaam dat een absoluut waardeloze kopper als Dijks bij een standaardsituatie Vitesse's beste kopper in Kashia moet dekken? Dat is toch met simpel boerenverstand te voorkomen en vragen om problemen als je dat niet doet.

24 september 2017 om 21:55

Ajax weet echt wel dat ze hard moeten werken om de juiste spirit weer terug te krijgen.
Ben ervan overtuigd dat dit snel gaat gebeuren. Dat het nu effe tegen zit kan de beste gebeuren.
Er komt straks echt een moment dat de ploeg weer gaat draaien.

Ik heb het eigenlijk al gehad met Keizer

Slechte opstellingen, rare wissels, onsamenhangend team, slechte commentaren

Alstublieft een echte trainer bij Ajax, dit is niets

24 september 2017 om 23:37

k snap echt niet dat mensen nog zo hard kunnen roepen dat Keizer moet oprotten en dit en dat. Keizer heeft zelf van te voren aangegeven dat hij het verstandiger zou vinden om als assistent te beginnen bij Ajax 1. En toch wilden van der Sar en die verschrikkelijke Bergkamp hun eigen zin doordrukken en overrulen ze Overmars en Keizer en maken hem doodleuk hoofdcoach. Keizer is hier tegen zijn zin ingegooid. Het enige wat je hem kan verwijten is dat hij van te voren niet gewoon geweigerd heeft. Maarja, wie doet dat als je de kans krijgt om trainer van Ajax te worden als je alleen maar nietszeggende clubs getraind hebt. Als er al iemand weg moet bij Ajax is het wel Bergkamp. Keizer lekker assistent maken van een trainer naar zijn keuze.

25 september 2017 om 06:39

Dat hij het zelf toen niet wilde is toch geen reden om hem nu niet weg te willen hebben? Hij doet het gewoon slecht, dus weg ermee voor hij nog meer schade aanricht. En laat hem meteen de rest van de kaartclub meenemen; henny, stille dennis en vriend Ed

25 september 2017 om 09:55

Tuurlijk, ik snap wel dat Ajacieden hem weg willen hebben. Alleen richt de woede zich voornamelijk op Keizer, en dat snap ik niet. Die man doet z'n uiterste best, maar is gewoon niet geschikt. Iets wat hij zelf wist, aangezien hij assistent wilde worden. Het lijkt mij logischer om om het vertrek van Bergkamp en van der Sar te roepen. Dan wordt Keizer logischerwijs vanzelf vervangen, iets waar hijzelf ook dolbij mee zal zijn vermoed ik.

25 september 2017 om 15:51

Maar is Keizer echt zoekende dan ?

"misschien moet ik ook maar beter gaan spelen". De pers te woord staan na een verliespartij en dan het woord "misschien" in de mond nemen wanneer 't over presteren gaat. Lekkere topsport instelling heerst er dan bij Ajax.

24 september 2017 om 21:50

Ik erger me ook aan het woord misschien. Wat mischien. Natuurlijk moet je beter spelen. Honderd procent.

Deze man heeft nog zo weinig laten zien dat hij blij mag zijn met invalbeurten. Het is een blaffende hond. Blaffen doet hij heel vaak maar bijten zelden.

Dit is niet Jong Ajax waar je maar een beetje kan expirimenteren, en waar het niet uitmaakt of je een keertje verliest

Dit is de real world, als je dat niet aankan ga alsjeblieft

Bij heel Ajax is er onduidelijkheid zo lijkt het, bijna niemand is zeker van een basisplek. Daarnaast is Keizer zoekende naar de juiste formatie, de juiste tactiek en de juiste spelers. Hopen dat er snel verbetering komt, en mijn inziens is dat mogelijk door Keizer de laan uit te sturen. Gegokt en verloren.. Iedere trainer zou met Jong Ajax bovenin meedoen in de Jupiler League. Dat blijkt ook dit seizoen weer..

24 september 2017 om 23:30

Toch bizar want dat experimenteren zou in de voorbereiding moeten plaats vinden. Nu heb je door dat gepruts van hem CL en EL gemist en sta je al 5 punten achter op de nummer 1. Het enige positieve is dat je het nog in eigen handen hebt om kampioen te worden maar ik zie dit Ajax niet alles winnen op dit moment.

25 september 2017 om 13:57

Ze hebben hem ook wel een flink verzwakte selectie gegeven he.

25 september 2017 om 18:49

Helemaal mee eens. Je hebt wekenlang voorbereiding om in overleg met je spelers lijkt mij tot een strijdplan te komen waar iedereen zich lekker bij voelt. Je moet niet in deze fase nog zoekende zijn maar helaas is dat wel de realiteit. Ben zeer benieuwd hoelang Keizer blijft zitten, wanneer hij de laan uit wordt gestuurd geeft de directie zelf natuurlijk ook een signaal af dat ze toch een fout hebben gemaakt met de aanstelling van Keizer.

Reagerend op de poll: een combinatie van ja en nee.

Kluivert heeft wel wat in z'n spel en als hij aan de bal is, dan staat het publiek van Ajax meestal ook op. Hij heeft hier en daar fraaie acties, maar hij heeft echt vrijwel geen rendement en daar moet Kluivert (net als Younes) echt aan gaan werken en de enigste vleugelaanvaller die in mijn ogen wel rendement heeft bij Ajax, David Neres, is de enigste vleugelaanvaller die in mijn ogen echt scorend vermogen heeft en assists kan geven, maar die krijgt van Keizer niet veel kansen.

En dat Keizer nu nog zoekende is, is juist het probleem. Je moet als coach juist zo snel mogelijk zekerheid creã«ren met welke 11 spelers je je vaste basiself wilt vormen, maar Keizer wisselt vrijwel elke wedstrijd van tactiek en formatie en zo ook vandaag, toen Dolberg het veld inkwam en tactisch is Keizer echt gewoon zwak.

Ajax speelt volgende week tegen Heerenveen en ik heb dit al meerdere malen vandaag aangegeven: ik had al het gevoel dat Ajax puntenverlies zou leiden tegen Vitesse en het puntenverlies van volgende week tegen Heerenveen heb ik ook al ingecalculeerd en Keizer staat nu al onder enorme druk en dat zal na volgende week alleen maar meer worden.

Vind hem gewoon geen coach voor Ajax en dat roep ik al sinds zijn aanstelling.

24 september 2017 om 22:05

Ik vind keizer nu Ajax Europees is uitgeschakeld juist een uitstekende coach voor Ajax. Hij stelt Dijks iedere keer op, Youness krijgt het oneindige vertrouwen, Veltman mag blijven aanklooien als rechtsback en Huntelaar en Dolberg krijgen niet het volledige vertrouwen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heel mooi eredivisie seizoen

Keizer heeft lang genoeg gezocht, tijd dat Ajax zelf een nieuwe trainer gaat zoeken. Niet wachten tot na Heerenveen, maar gewoon morgen al die knoop doorhakken.

Voor alle matig presterende spelers, waar ik Kluivert ook onder reken, opnieuw een kans zich te gaan bewijzen onder een nieuwe trainer. Maar ook de kans voor spelers die tot op heden geen of amper kansen kregen van Keizer.

Laten we hopen op het verlossende woord morgen

Misschien kan deze jongen de komende 2 maanden lekker op de bank plaatsnemen en er blijven. Totaal geen rendement in zijn acties en vandaag weer na 60 minuten spelen op. Met hem in de basis ben je dus altijd een wissel kwijt omdat hij totaal geen inhoud heeft. Zoveel heeft ie namelijk vandaag ook niet gedaan in de tijd dat hij op het veld stond. Als je niet in staat bent om 1x per week 90 minuten te kunnen spelen, dan ben je nog lang niet toe aan een plek in de selectie. Ga maar weer lekker bij Jong Ajax ballen.

Slordig? Het was erbarmelijk slecht Justin. Nog slechter dan Feyenoord gisteren en dat achtte ik eigenlijk vrijwel onmogelijk. En het spijt me zeer voor Keizer, maar een trainer die stelselmatig de slechtst denkbare verdediging op blijft stellen die je momenteel kunt opstellen mag wat mij betreft zijn koffers pakken en wegwezen. Alleen het opstellen van Dijks al (het spijt me zeer voor die jongen) komt naar mijn mening voort uit pure onkunde, in dit geval van zowel de trainer alsmede degenen die over het transferbeleid gaan. Op deze manier gaat het nog een heel, heel lang seizoen worden en dat is echt doodzonde na wat Bosz vorig seizoen heeft neergezet. De tranen springen dan ook in mijn ogen als ik de ranglijst van Duitsland momenteel voorbij zien komen. Wat mis ik die vent zeg.

Misschien moet ik ook beter gaan spelen zegt hij. Ik zou zeggen kijk de wedstrijd nog eens. Dan kom je niet met zulke idiote opmerkingen. Kluivertje raakt het hele seizoen geen knikker en dan met zo'n statement komen. Lef heeft hij wel.

Misschien moeten we alvast maar gaan kijken om reiziger als coach voor het eerste van ajax voor te stellen. Hij doet het goed met jong Ajax.

On topic ..keizer heeft mij als coach nog niet kunnen overtuigen. Geen systeem in zn elftal, straalt geen vertrouwen uit dat er progressie in het spel van Ajax zit, heb nog geen tactische wissel van hem goed uit zien pakken, spelers spelen zonder vertrouwen, plan B systeem (3-4-3) ook nog geen een keer goed zien uitpakken en onderhand al uit europa geknikkerd. Het begint een nog grotere lijdensweg voor deze man te worden dan voor Frank de Boer, die verlossen ze al ui zijn lijden na gemiddeld 90 dagen. Keizer laten ze als het zo doorgaat tot het afvoerputje zakken voordat ze hem doortrekken.

"Als je het echt laat zien sta je er vast in". O ja.... Zoals Younes, pffff.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren