Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onthutsend zwak Manchester United weet wederom niet te winnen van Bournemouth

Laatste update:

Manchester United heeft voor de tweede keer dit seizoen niet weten te winnen van Bournemouth. Na de 0-3 op Old Trafford eerder dit seizoen, werd het zaterdagavond 2-2. Dominic Solanke en Justin Kluivert profiteerden van zwak verdedigen van Manchester United. Bruno Fernandes deed twee keer iets terug. Door het puntenverlies lijkt een Champions League-ticket voor de ploeg van Erik ten Hag definitief uit het zicht.

Erik ten Hag moest met name achterin puzzelen in zijn opstelling, daar Raphaël Varane, Victor Lindelöf, Jonny Evans, Lisandro Martínez, Luke Shaw en Tyrell Malacia allemaal ontbraken vanwege blessures. Zodoende moest Willy Kambwala het centrum vormen met Harry Maguire. Bij Bournemouth stond Kluivert in de basis, evenals Marcos Senesi, Luis Sinisterra en Milos Kerkez.

Manchester United begon zwak en keek al na een kwartier spelen tegen een achterstand aan. Na balverlies van Alejandro Garnacho kwam de bal terecht bij Solanke, die met een simpele beweging Kambwala het bos instuurde. De negentienjarige centrumverdediger gleed uit, waardoor Solanke een zee aan ruimte had om af te werken. Met een beheerst schot verschalkte de voormalig Vitesse-spits doelman André Onana: 1-0.

Het spel van Manchester United was ook daarna uitermate slordig, maar na een half uur spelen viel toch de gelijkmaker. Na terugleggen van Garnacho viel de bal voor de voeten van Fernandes. De Portugees dacht niet na en rondde met links overtuigend af: 1-1. Lang kon het echter niet genieten van dat doelpunt.

Vijf minuten later zag de verdediging van Manchester United er wederom ontzettend zwak uit. Kambwala gaf Kluivert veel te veel ruimte. De Nederlander kon aannemen, naar binnen snijden en in de korte hoek de 2-1 binnen schieten. Vlak daarna werd het ook nog bijna 3-1, maar Kerkez kopte op de lat en Kluivert zag zijn inzet van dichtbij gekeerd worden door Onana. Aan de andere kant zag Fernandes een afstandsschot uiteenspatten op de lat.

Ook na rust had Bournemouth de zaakjes aardig op orde. Na ruim een uur spelen viel toch de gelijkmaker. Een van richting veranderd schot van Kobbie Mainoo belandde ongelukkig op de arm van Adam Smith. Vanaf elf meter maakte Fernandes geen fout: 2-2.

In de slotfase leek Manchester United de ploeg die het meest wilde gaan voor de drie punten, maar leek het toch nog de verkeerde kant op te vallen voor Ten Hag. Arbiter Tony Harrington legde de bal op de stip voor Bournemouth na een overtreding van Kambwala, maar die bleek na ingrijpen van de VAR net buiten de zestien te zijn gemaakt. Uit de daaropvolgende vrije trap wisten the Cherries niet meer te scoren. Uiteindelijk mocht Manchester United het meest blij zijn met een punt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bedankt voor het punt scheids, we hadden het niet verdiend. Ten Hag zien we volgend seizoen niet meer terug. Hopelijk een aantal spelers ook niet. Grote schoonmaak nodig.

13 april 2024 om 20:39

Goed dat er eindelijk wat United fans overstag gaan als het gaat om de positie van ten Hag

13 april 2024 om 20:46

Van mij mag ie nog wel blijven. Ik denk alleen dat de nieuwe technische mensen de knoop nu wel hebben doorgehakt. Als ze dat niet al gedaan zouden hebben.

13 april 2024 om 20:50

Het maakt niet uit wie je ervoor zet als trainer , niemand krijgt deze selectie op de rails. De vele blessures werken ook niet mee maar zet er jeugdspelers in die wel willen werken en geen luie dure profs als Rashfort .

13 april 2024 om 20:57

Maar hij kan er toch ook niet heel veel aan doen dat bijna alles verdedigers geblesseerd zijn.

13 april 2024 om 21:02

Ik heb de cijfers niet, maar het lijkt inderdaad alsof United het hele seizoen al een bank vol met blessures heeft.

13 april 2024 om 21:14

Ten hag staat ook bekend om het niet rouleren van z'n selectie speelt elke wedstrijd of het carabao is of luton in de competitie met de sterkste opstelling. Hij laat de bank spelers pas spelen wanneer hij niet anders kan.

13 april 2024 om 22:32

@thegunner030 het nadeel van het united, is ook dat ze weinig wedstrijden achter elkaar winnen. Ik snap opzich wel als je een beetje in de winning mood zit dat je je opstelling zo weinig mogelijk veranderd. Het feit is dat de eerste 11 net niet goed genoeg zijn, dat de bank ook matig is en wat daarbuiten valt nog niet eens goed genoeg is voor de leauge one.

13 april 2024 om 22:33

De zoveelste.. dat helpt toch

United heeft nog veel geluk gehad met deze scheids.

Bournemouth was veel beter en verdiende de drie punten, hebben United de grootste gedeelte van de wedstrijd weggespeeld. Helaas krijgt United een onterechte penalty waardoor ze toch een punt kunnen stelen vandaag. Niveau bij de scheidsrechters blijft erg laag.

Wat een verschrikkelijk zootje dit United, geen werklust geen inzet geen voetbal gooi alle voetballers van United in een zak en er komt geen goede uitrollen ....wat een droefenis en EtH kijkt lijdzaam toe en weet volgens mij ook niet hoe hij dit erg matig team weer aan het voetballen kan krijgen..ok
1 uitzondering en dat is Onana verder brandhout!!

13 april 2024 om 20:48

Onana inderdaad prima. Maar ook Bruno Fernandes? Die had gewoon 3 goals kunnen hebben met iets meer geluk. Achterin zitten nog wat spelers met werklust, maar die ontberen kwaliteit.

Zo'n Hojlund Rashford Diallo Mount etc. daar heb je ook helemaal niks aan he als het even niet lukt. Dat zijn pure mooi-weer voetballers maar geen spelers die je team onder de druk kunnen uitvoetballen als je een moeilijke wedstrijd speelt.

Leuk voor Kluivert, goede goal ook. United liet hem vrij, maar hij plaatst hem mooi. Die jongen heeft op zijn 24e al een heel voetballeven achter zich. Ik snap wel dat hij Curacao afwijst, want ik zie hem vanzelf nog wel weer bij Oranje komen. Speelt bij Bournemouth als basisspeler vooral als aanvallende middenvelder, maar kan natuurlijk ook op de vleugels. Beide posities zijn bij Oranje niet geweldig bezet.

Ten Hag is gewoon klaar na dit seizoen. Spelen zelfs zwak tegen Bournemouth terwijl ze toch gewoon een capabele elftal kunnen opstellen wat zeker beter zou moeten zijn dan Bournemouth. Spelen al het hele seizoen dramatisch voetbal. Ook tegen de wat zwakkere ploegen. Daarnaast willen de nieuwe eigenaren toch wel een andere coach zien in hun nieuwe beleid. Dus lijkt me toch einde verhaal voor Ten Hag.



Maar ik denk dan ook weer, wil ik ten Hag wel terug bij Ajax? De laatste maanden onder ten Hag was het bij Ajax ook niet echt top. En ik vraag me af of hij wel de juiste is.

Kluivert was trouwens weer goed. Wordt hoog tijd om hem weer eens voor het Nederlands Elftal op te roepen.

14 april 2024 om 09:54

Vond hem ook sterk spelen. Ook fijne techniek die jongen. Moet wel zeggen dat ik echt nooit Bournemouth kijk dus geen idee heb hoe hij normaal speelt.

Baal ook wel voor Sinisterra dat ie alweer een zware blessure lijkt te hebben. Die gozer is ook 50% van de tijd geblesseerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren