Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Justin Bijlow komt met geruststellend bericht na pijnlijke beelden

Laatste update:

Het leek er even op dat Feyenoord twee dagen voor de competitiestart te maken kreeg met een forse tegenvaller. Justin Bijlow moest donderdag de training voortijdig verlaten met een blessure aan de hand. Op beelden van RTV Rijnmond is te zien dat de 22-jarige sluitpost verkeerd terechtkomt op zijn hand en met veel pijn het trainingsveld moet afstappen, maar hij verzekert in gesprek met de regionale omroep dat alleen zijn duim even dubbel klapte.

Na een ogenschijnlijk onschuldige actie grijpt Bijlow met een vertrokken gezicht naar zijn hand. Hij loopt vervolgens weg achter het doel en gaat op een gegeven moment op de hurken zitten. Een toegesneld staflid helpt Bijlow omhoog en begeleidt hem direct richting de kleedkamers. Feyenoord opent de Eredivisie komende zaterdag met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en er ontstond even de vrees dat Bijlow dat duel mogelijk aan zich voorbij moest laten gaan.

“Ik kreeg de bal verkeerd op mijn duim, dat hebben keepers wel vaker, maar er is niets aan de hand. Mijn duim ging even dubbel, dat deed even pijn. Maar ik kan er tegen PEC Zwolle gewoon bij zijn”, benadrukt Bijlow in gesprek met RTV Rijnmond. Sinds het vertrek van Kenneth Vermeer in januari van dit jaar naar LAFC is de jonge sluitpost onbetwist de eerste doelman bij Feyenoord.

Bijlow kampte de afgelopen jaren overigens vaker met blessures. Zo hield een voetblessure hem in 2019 ruim een halfjaar aan de kant. Met Nick Marsman en Ramón ten Hove bevat de selectie van de Rotterdammers nog twee keepers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat t goed met hem is. Van Bijlow naar Marsman is nogal een stapje terug. Edit: VZ, weet niet wat in jullie optiek pijn is, maar "kermend" was dit zeker niet.

10 september 2020 om 14:04

@formus,wat blessures maak ik me wel zorgen over Bijlow hij is best vaak geblesseerd.marsman is zeker minder maar in principe moet dat tegen Zwolle geen probleem zijn.

10 september 2020 om 14:09

Want Zwolle uit is altijd een makkelijk potje voor Feyenoord? Euhhhh, de laatste 8 keer dat we daar op bezoek waren hebben we 2 keer gewonnen, 1 keer gelijk en 5 keer verloren... Scheelt wel dat er nu gras ligt.

10 september 2020 om 14:56

artikel is aangepast. No worries, hij is er bij. Viel allemaal wel mee dus.

10 september 2020 om 15:12

@weef de vraag is dan altijd lag dat aan de keeper?

10 september 2020 om 14:04

Ah, gezien deze kop vreesde ik inderdaad voor een zeer lange revalidatie, maar dat lijkt dus mee te vallen. Nog steeds slechts 22 trouwens, wat een rek zit er nog in deze doelman. Lijkt mij toch op den duur dé doelman van Oranje!

10 september 2020 om 14:37

Ik vind Bijlow getalenteerd, maar zie in hem geen topper die het beter gaat doen dat wat er nu zit.

10 september 2020 om 14:59

Als een speler talent heeft kan hij toch juist wel meer eruit halen dan er nu in zit?ik vind Bijlow een heerlijke keeper, die zelfverzekerd is in de lucht en sterk is op schoten. Het korte werk moet wel wat verbetering in komen.

10 september 2020 om 15:00

Bijlow is nu al verder dan al die keepers waren op deze leeftijd. Waren zou hij het niet beter (kunnen) gaan doen? Alle kwaliteiten heeft hij ervoor, nu nog zaak om zich te blijven ontwikkelen.

10 september 2020 om 16:36

Ontwikkelen en blessurevrij blijven. Ik ben bang dat dat een flinke rem op zijn potentie kan gooien.

10 september 2020 om 14:39

update 14:34 | Bijlow heeft kort na de training dat zijn blessure niet ernstig is. De doelman is dus gewoon inzetbaar. ''Ik kreeg de bal verkeerd op mijn duim, dat hebben keepers wel vaker, maar er is niets aan de hand. Duim ging even dubbel, dat deed even pijn. Maar ik kan er tegen PEC Zwolle gewoon bij zijn'', aldus Bijlow in gesprek met RTV Rijnmond.

Bijlow, Ten Hove en Marsman geblesseerd. Tein Troost, hij moet het nu maar doen. Hopen dat ie het goed invult, maar heb toch wel mn twijfels..

10 september 2020 om 14:10

Waar jij de info vandaan haalt dat Marsman geblesseerd is, is mij een raadsel.

10 september 2020 om 14:31

Is gewoon geblesseerd hoor😂

10 september 2020 om 14:31

Kon in die oefenwedstrijd iig niet spelen, ten Hove raakte geblesseerd ook en toen speelde Troost

10 september 2020 om 14:46

Er staat toch echt dat er niks aan de hand is met bijlow! En dat die gewoon kan keepen tegen zwolle!!

10 september 2020 om 14:47

Media aanwezig bij de training hebben al gemeld dat enkel Sinisterra, Malacia, Conteh en van Beek afwezig waren bij de reguliere training. Marsman leek er dus gewoon bij. Edit: Net zoals ten Hove overigens, die je zelfs nog op het filmpje ziet.

Op zich is dit een speler die wel te vervangen zou moeten zijn, maar Marsman als keeper van Feyenoord kan natuurlijk niet. Balen voor Feyenoord dit. Als het zijn pols is kan het zomaar weken lsng gaan duren, dus is een aankoop misschien niet onverstandig

10 september 2020 om 14:09

Qua niveau? Het is een geweldige doelman. Zoals ik al eerder zei lijkt hij mij onze toekomstige Oranje-doelman. Dan is een Nick Marsman natuurlijk een hele fikse stap naar achteren. Nagenoeg elke (haalbare) doelman zal een sprong naar achteren zijn

10 september 2020 om 14:39

Ik ben het met je eens dat je er met een haalbare doelman waarschijnlijk wel wat op achteruit zal gaan, maar die exceptionele kwaliteiten die je zoekt bij een keeper van een topclub zie ik niet bij Bijlow. Vond bijvoorbeeld Zoet en Cillessen veel beter op deze leeftijd. Natuurlijk kan hij zich nog ontwikkelen tot een keeper die beter wordt dan bovengenoemde 2, maar op dit moment zie ik het nog niet. Blijft erg vervelend dit voor alle partijen hoor, wens hem veel beterschap!

10 september 2020 om 14:44

Zoet was 22 toen hij eerste keeper werd bij Psv, dat is de leeftijd die Bijlow nu heeft. Jasper Cillessen was 22 toen hij van N.e.c. naar Ajax ging. Ik vind deze twee keepers dus niet op zeker beter op jongere leeftijd. Tot die tijd hebben zij beiden in de luwte kunnen keepen (bij respectievelijk N.e.c. en R.k.c). Bijlow laat het nu toch al even zien bij eveneens een topclub.

10 september 2020 om 14:46

Dan mag hij nu wel stappen gaan maken. Zie hem niet binnen nu en 3 jaar zich als eerste doelman bij oranje spelen. En Raatsie van Ajax is aardige stappen aan het maken en is 4 jaar jongen dan Bijlow.

10 september 2020 om 14:47

Ik ga natuurlijk niet de vierde keeper van Ajax volgen. Zelf denk ik dat we in Fryslan ook een toppertje krijgen, maar dat is koffiedik kijken en slechts gissen. Ik zie Bijlow zeker meegaan naar het EK al. Als eerste keeper zeg ik nog niet, maar hij gaat er niet ver vanaf zitten denk ik.

10 september 2020 om 14:53

@lanjouwer - Het is echt zeldzaam om iemand zo positief te zijn over Bijlow (buiten Feyenoorders om) en sluit me geheel bij je aan. Bijlow keept vanaf de keeperswissel (vermeer weg) echt uitstekend en is absoluut getalenteerd. @stiff - Bijlow maakt momenteel, of nja tot de corona onderbreking, juist grote stappen.

10 september 2020 om 15:26

Ik vind dat Bijlow ook erg veel talent heeft. Zie hem ook als potentieel Oranje keeper. Na zijn blessure vond hem ik erg goed keepen, met name bij hoge ballen erg zeker. Had graag zo'n keeper bij Ajax gezien achter Onana.

Hopen dat het meevalt, dit is toch een van de weinige keeperstalenten die Nederland heeft dus had gehoopt dat die eens even een goede serie neer kon zetten met het oog op het EK.

Dat is flink balen. Hij is toch wel het grootste Nederlandse keeperstalent. In ieder geval in zijn leeftijdscategorie.

Deze jongen is vaak geblesseerd. Het is te hopen dat hij op een gegeven moment onafgebroken kan keepen.

Ai, hopen dat het meevalt voor hem! Marsman is echt wel een flink stukje minder dan Bijlow.

Begint toch wel zorgelijk te worden. Heeft wel vaker blessures of pijntjes. Paar weken terug ook al geblessseerd, of hij moet diegene met corona zijn geweest.

Het zag er nou niet direct heel ernstig uit, of ligt dat aan mij? Dat het ff pijn doet zegt niet dat je er gelijk een paar weken uit ligt.

Lijkt mee te vallen, een geluk voor de Feyenoord fans! Bijlow heeft zelf al gezegd dat alleen zijn duim dubbel klapte en dat hij er tegen PEC gewoon bij is!

Gelukkig valt het al snel mee. Bijlow is, als hij de lijn doortrekt, echt aan het uitgroeien tot een uitstekende doelman voor (momenteel nog) Eredivisie-begrippen en is een echte steunpilaar. Die kunnen we niet zomaar missen, zeker niet als je het verschil tussen Marsman en Bijlow erbij rekent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren