Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Jullie denken bij Cristiano alleen maar aan negatieve zaken’

Laatste update:

Real Madrid won zondagavond met 3-0 van Las Palmas, waardoor het gat met koploper Barcelona in LaLiga acht punten blijft. Cristiano Ronaldo wist wederom niet tot scoren te komen in het Santiago Bernabéu, maar trainer Zinédine Zidane wil zich niet meer focussen op de negatieve berichtgeving rond de sterspeler van de Koninklijke.

De Portugees staat na elf speelrondes in LaLiga op één doelpunt, een moyenne die zelden vertoont is bij Ronaldo. De Spaanse pers vraagt zich hardop af wat er met de aanvaller aan de hand is, maar Zidane is klaar met de kritiek: "Jullie denken altijd alleen maar aan negatieve zaken", reageert de Fransman op de vraag op een persconferentie over waarom Ronaldo niet juichte bij de derde goal van Isco.

"Ik kijk altijd naar de positieve kant. Cristiano gaf de assist en ik weet zeker dat hij daar erg tevreden over is. We weten allemaal dat hij gelukkiger is als hij scoort, dat doet hij dus wel in de Champions League. Als hij niet scoort, is hij nog altijd belangrijk voor het team. Hij maakt onder de streep altijd het verschil voor ons", zegt Zidane, geciteerd door onder meer Marca.

Real Madrid kan Barcelona nog achterhalen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben ook wel een type die bij Ronaldo vaak wel het negatieve gelijk ziet. Komt gewoon omdat hij zichzelf zo geweldig vind en als het niet loopt zoals hij dat wil, hij erg chagrijnig overkomt. Ik denk dat het te maken heeft met zijn eigen drang om alleen maar beter en beter te worden. Ik heb toch wel respect hoe Ronaldo zich ontwikkeld heeft de afgelopen jaren.

Hij heeft een mindere periode kwa goals maar zijn spel vind ik eigenlijk helemaal niet een zo slecht zoals sommigen dat vaak gebruiken. Nee het is geen speler die even 3 man voorbij dribbelt en het is ook geen speler voor een voor assist van een voor voor assist. Het is iemand die de laatste tijd vaak de ballen ophaalt en het spel verdeelt en gewoon pure pech heeft met zichzelf kwa afronding.

Moet ook zeggen dat jonge honden als Isco en Asensio ook vaker voor eigen succes gaan. Kan erg irritant zijn.

6 november 2017 om 17:26

Sorry ik raakte je volledig kwijt toen je zei dat hij de ballen ophaalt en het spel verdeelt?? Hij geeft de bal het liefst zo snel mogelijk aan marcelo of kroos/carjaval (als die fit is) om dan vervolgens snel positie voor de goal te kiezen...spel verdelen

6 november 2017 om 17:40

Dat heet toch ook spel verdelen. Messi doet precies hetzelfde. Hoevaak heeft Messi wel niet een goal gemaakt op aangeven van Dani Alves of Jordi Alba. Om eerst de bal op te eisten, het verdelen naar Alba of Alves en dan positie kiezen. Hetzelfde doet Ronaldo ook. Nee Ronaldo is absoluut geen genie als Messi om een pass door het midden te steken of 3 man voorbij te dribbelen, maar alsnog verdeelt hij het spel bij Madrid als hij geen ballen krijgt.

6 november 2017 om 17:56

Als je zegt dat Messi hetzelfde doet dan stop ik met lezen.

Ik kan van alles met woorden op elkaar laten lijken, maar de speelstijl van Messi vergelijken met dat van Ronaldo is ronduit lachwekkend.

6 november 2017 om 18:47

Messi doet niet precies hetzelfde. Messi geeft rond de 60 passes per wedstrijd en Ronaldo nog niet eens 30. Ronaldo voetbalt prima mee de afgelopen tijd, zeker voor zijn doen, maar de vergelijking met Messi is lachwekkend.

Natuurlijk de taak van een trainer om een speler te beschermen, dus dat doet Zidane goed. Wat ik wel belachelijk vind is dat Ronaldo zoveel kritiek krijgt. Die man heeft ons jaren laten genieten van het spelletje met zijn goals en acties. Hij wordt ook een dagje ouder, dus is het logisch dat zijn prestaties minder worden. Hij is niet een of andere superheld. Hij kan nog steeds belangrijk zijn voor Real. Wat kunnen de mensen en media toch met de waan van de dag leven. Scoort hij volgende keer 3 doelpunten is het weer helemaal geweldig. Hatelijke maatschappij tegenwoordig, als ik even zo vrij mag zijn.

Wel vind ik zijn gedrag op het veld nog steeds jammer. Dat heb ik altijd zo gevonden. Je ziet gewoon dat hij baalt dat hij niet scoort. Daarom krijgt hij misschien ook zoveel kritiek, omdat mensen hem niet mogen door zijn arrogantie. Wij zien hem natuurlijk niet in het echt, maar hij schijnt een geweldige gozer te zijn.

Van de afgelopen 10 jaar zijn hij en Messi bij uitstek de beste geweest. Toch vaak van hem genoten!

6 november 2017 om 16:46

Als ik voor mezelf spreek heb ik geen kritiek op zijn spel, want hij is een fenomeen. Ik heb kritiek op zijn gedrag en dan met name als het even tegen zit of als teamgenoten individueel succes hebben. Na al die jaren kan ik wel concluderen dat Ronaldo een individualist is en dan krijg je kritiek te verwerken als je een teamsport beoefent. Daarnaast vind ik zijn reactie op kritiek ook veelal onvolwassen.

Ik denk dat heel veel mensen een hekel aan Ronaldo zouden hebben als zijn prestaties niet zo uitmuntend zouden zijn geweest. Dat gaat de boventoon voeren zodra het even wat 'minder' gaat. Hypocriet, ik weet het, maar zo werkt het nou eenmaal.

Als Ronaldo nou zelf eens wat meer positiviteit uitstraalt, zou het een hoop schelen.
Hij loopt zich constant te ergeren aan alles en iedereen, met name z'n teammaats als ie de bal niet precies goed aangespeeld krijgt.
Wordt niemand beter van door die houding.

6 november 2017 om 14:07

Ik vind het ook heel irritant hoe hij zich gedraagt op het veld. Zonde dat zo'n speler dat doet, want dat heeft hij helemaal niet nodig. Als ik met hem samen zou spelen, zou ik er helemaal gek van worden denk ik. Ik wil het niet goed keuren, maar daardoor heeft hij wel de mentaliteit die hem zo goed maakt.

Vorig seizoen ook geen goed jaar gedraaid, maar omdat hij in de CL beslissend was na de groepsfase, is men heel zijn mindere jaar vergeten.
Vorig seizoen is hij ook 3de geworden in de topscorers lijst na Messi en Suarez.
Dit seizoen is hij net hetzelfde bezig, niet goed spelen, en niet vaak scoren wat trouwens zijn sterkste punt is.
Maar moest Real op het einde terug prijzen pakken, dan is hij ineens de beste.

6 november 2017 om 14:11

Telkens ben je aan het provoceren en heb je er de ballen verstand van. Gisteren ook al bij live meepraten in die wedstrijden van Real Madrid.

Kom een met goede argumenten man. Zo slecht speelt Ronaldo echt niet. Vorig seizoen derde achter Suarez en Messi. So what waren die twee kampioen dan? Ik snap totaal niet waar die haat of negativiteit bij jou vandaan komt.

6 november 2017 om 14:34

Waarom mag niemand wat zeggen over Ronaldo? Waarom is dit gelijk haat of negativiteit. Hij heeft hier gewoon een punt. Ronaldo heeft vorig seizoen prima gespeeld, maar totaal zijn niveau niet gehaald. Hij stond er op de momenten dat het er toe deed, dus dat heeft zijn mindere prestaties gecamoufleerd.

6 november 2017 om 15:35

Die 2 waren geen kampioen.
Maar dat toont wel aan dat Ronaldo geen goed jaar draaide, zeker als je weet dat hij het vooral moet hebben van zijn doelpunten.

6 november 2017 om 15:43

Waarom mag niemand Ronaldo verdedign

6 november 2017 om 17:19

@Raffaello, haat? Is het ook haat als ik zeg dat Ronaldo dit jaar (seizoen) niet goed presteert? Of is het dan ook
haat? Ik denk dat je met een aanvaller (met vooral zijn kaliber), maar ook in het algemeen kunt stellen dat zijn rendement zeer laag is. Hij is op het moment verre van efficient met iets van een 2,7% scoorgemiddelde van alle schoten dit seizoen. (Het zijn er iets in de 60 en heeft er dus één gescoord). Vorig seizoen/jaar was hij ook niet top in La Liga, maar hij stond er wel in de grote wedstrijden en dat camoufleerdr wel degelijk zijn prestaties in La Liga.

6 november 2017 om 17:29

Volgens mij hou jij er een hele andere standaard op na als het gaat om goed spelen...die wedstrijde zijn namelijk op 1 hand te tellen bij ronaldo.

6 november 2017 om 17:45

Je zegt het al zelf. Vorig seizoen stond hij er in grote wedstrijden en laat het nou daar ook om gaan. Tuurlijk heeft hij een mindere vorm op dit moment, maar zoals jullie en dan vooral Barcelona fans bagatelliseren vaak zijn spel vanwege alleen het scoorde vermogen. Voor mij is hij op dit moment geen Dirk Kuyt of KJH terwijl er vaak op gewezen word. Snap ik niet helemaal, want Ronaldo kan veel en veel meer dan alleen goals maken en dan zeggen dat het vorig seizoen allemaal verbloemt word vanwege zijn belangrijke goals in belangrijke wedstrijden slaat nergens op, want hij staat er op dat moment.

6 november 2017 om 16:02

?
ik volg real al zeer lang, en ik vind juist dat CR afgelopen 2jr veel en veel beter speelt dan alle andere jaren bij zowel Man U als bij Real. Hij speelt veel meer naar hoe ik het zou willen zien.
en heyy,...toen won Real toevallig ook meteen zowat alles.2x CL ook nog..unicum.

Wat ook geinig is imo, juist in potten waar hij niet in scoorde vond ik hem geweldig.
Gister speelde hij trouwens ook prima ! Sterker nog hij was een van de beste op het veld. Hij had alleen de pech dat de keeper heerlijke reflexen bezat en of het houtwerk stond in de weg.
Gaf alsnog trouwens een assist af.
Wat messi en Suarez betreft, het was toch overduidelijk dat geen van hun konden tippen aan hem, hij heeft daardoor ook zwaar terecht die bal gewonnen. Als hij dat niet had gewonnen dan waren alle andere ballen die hij had gewonnen al helemaal ongeloofwaardig.

En ja hij kan wat minder sympathiek overkomen.. so what.. zie ik bij tig spelers..ook bij een messi. Gister gaf hij een assist en Isco scoorde en ja hij ging niet enorm juichen.. maar denkt men nou echt dat hij Isco geen doelpunt (en of Real geen doelpunt gunt?) Hij gaf nota bene de assist!!

Maar ja.. het is natuurlijk hoe het is..in sommige hun ogen al scoort CR 10 x zal men zeggen hij moest 11 scoren.. Het is nooit goed.
Zal altijd zo blijven bij bepaalde mensen..helaas.

6 november 2017 om 18:55

Lol, alle seizoenen. Sinds 2013/2014 is hij zich juist minder met het spel gaan bemoeien. Minder passes, minder dribbels en minder betrokken bij het spel.

Nou ja als je hem zag na zijn assist leek hij niet echt lyrisch over zijn bijdrage.

Probleem blijft bij Ronaldo dat hij het moet hebben van zijn rendement, niet van zijn verdere bijdrage. Natuurlijk goede assist hoor gisteren, maar niet extreem bijzonder. Het gaat er dan wat geforceerd uit zien bij hem. Enerzijds natuurlijk zijn kracht, die drive, maar het gaat op een gegeven moment ook tegen je werken.

Met dat gezever dat er alleen naar negativiteit wordt gezocht kan je toch niets mee. Alsof Ronaldo geen erkenning krijgt voor z'n prestaties. Hoge bomen vangen nou eenmaal veel wind. Huilen doe je in de keuken.

Wanneer Ronaldo een lange periode niet scoort, wat overigens bijna nooit gebeurt, dan komt toch ook altijd zijn ware aard een beetje naar boven. Hij heeft een extreme winnersmentalteit, is enorm zelfverzekerd maar ik heb toch het gevoel dat eigenlijk bij Ronaldo altijd meer om hemzelf draait, dan het 'team'. İk zou altijd zelf liever met bijvoorbeeld met een type Messi in het team willen voetballen, dan met een type Ronaldo.

6 november 2017 om 21:13

Geef mij ze maar allebei

Ik denk dat je met Cristiano echt gezellig kan tafelen, dat is echt geen blaaskaak naast het veld. Ja, hij doet soms rare dingen en vindt zichzelf de beste. Maar die mentaliteit had hij nodig om te komen waar ie nu is. Hij weet donders goed dat ie niet de beste is, zo achterlijk is die nu ook weer niet. Hij doet er gewoon alles aan om te winnen, en op een gegeven moment zal zijn lichaam stop roepen. Dat is nu nog niet aan de orde trouwens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren