Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Julian Rijkhoff meldt zich na gelijkspel Ajax op X met duidelijke boodschap

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Julian Rijkhoff, de negentienjarige debutant die zich direct na de wedstrijd tussen Ajax en FK Bodø/Glimt (2-2) op social media meldde.

Rijkhoff debuteerde donderdagavond in de hoofdmacht van Ajax met een korte invalbeurt. De in Purmerend geboren spits is al zijn hele leven Ajacied en dat laat hij duidelijk blijken in zijn bericht op X. “Eén woord, trots.”


Mogelijk komt Rijkhoff vrijdagavond alweer in actie, wanneer Jong Ajax afreist naar TOP Oss. Afgelopen maandag wist de rechtspoot al zijn eerste doelpunten te maken namens het beloftenelftal. Tegen MVV Maastricht (3-0 winst) wist Rijkhoff tweemaal het net te vinden op Sportpark De Toekomst.

Tegenover Ajax TV sprak Rijkhoff kort over zijn debuut. "Het is snel gegaan en ik had het zelf niet verwacht. Maandag nog bij Jong, nu bij de selectie, dus ik ben blij dat ik het vertrouwen heb gekregen van de trainer."

Rijkhoff is uiterst blij met de recente ontwikkelingen in zijn leven. "Ik heb even nodig om het te laten bezinken, maar dat komt wel. Na de training hoorde ik dat ik bij de selectie zou zitten. Het was een moeilijke wedstrijd. Hopelijk heb ik de energie kunnen brengen die ik in me heb."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah kijk ben blij dat er een heel artikel geplaatst word voor die ene zin op X van rijkhoff, overigens neem ik aan dat ie trots op zichzelf is (wat terecht is) want op het resultaat hoeft hij dat niet te zijn

16 februari 2024 om 12:26

Dat Ajax heel ver weg is van hoe de club die bekend staat in de wereld, weet Rijkhof net als iedereen. Het zag er weer niet uit gisteren. Maar waarom mag hij niet trots zijn op het resultaat? Terugkomen van een 0-2 achterstand is altijd hoe dan ook mooi! Daar was hij toch mooi een paar minuten onderdeel van. Ik denk dat hij trots is op zijn onverwacht snelle debuut in Ajax 1. Dat lijkt me toch een droom die uitkomt. Zoals hij zei, vandaag weer tegen Top Oss!

16 februari 2024 om 12:47

Hij moet er zeker trots op zijn. Het begint wel vervelend te worden dat er altijd een speler van Ajax gehypet moet worden hier. Van Hato naar Hlynsson, Henderson, Brobbey en nu deze Rijkhoff. Als het niet loopt bij Ajax lijkt het wel alsof er altijd talloze artikelen gemaakt moeten worden over een lichtpuntje.

16 februari 2024 om 13:07

Heb je nu nog steeds niet door dat het clicks genereert omdat het over Ajax (spelers) gaat? Wat is ophypen? Als ik reacties onder een Feyenoord artikel lees van gister dan zijn Read, Beelen en nog wat jonge jongens ook super sterren, of is het alleen een probleem als sommige Ajacieden af en toe doorslaan?

16 februari 2024 om 13:31



@kokkie, jij weet ook wel dat het bij Ajax zwaar wordt overdreven.
Rensch in oranje? Hato in oranje, vorig jaar was Fitz Jim ineens goed voor 10-20 artikelen, (welke PSV 021 speler heeft ooit zoveel artikelen gekregen?), Brobbey behoeft geen uitleg en nu gaat men vrolijk door met Rijkhoff.

Bij Feyenoord en PSV en andere clubs wordt dat zelden gedaan. En ja, dan krijg je weer dat click verhaaltje, maar mensen mogen er toch gewoon terechte kritiek op hebben?
En ja ze hoeven niet te klikken, maar dat is het mooie van een forum. Je kan er zelf op klikken en ook zelf je mening geven. Ook als je het er niet mee eens bent.

16 februari 2024 om 13:36

Tuurlijk is het overdreven maar deze site leeft van clicks en Ajax artikelen hebben 9 van de 10 veel meer reacties en aandacht dan andere clubs.. Eerlijk, nee.. Logisch, wel als je er meer mee verdiend.. Het is namelijk naast een voetbalsite ook gewoon een melkkoe, kijk alleen naar het aantal reacties verschil tussen Ajax Bodo en Feyenoord Roma, dan weet je al genoeg

16 februari 2024 om 13:47

@kokkie, dat is het kip en het ei verhaal.
Er zijn al een hoop supporters van andere clubs vertrokken omdat ze het hier te veel gericht vinden op Ajax. Zo lang voetbalzone dat blijft volhouden zal dat ook niet veranderen.
Is vooral jammer voor de discussies over een tijdje. Als ik alleen met Feyenoorders wil discussiëren ga ik wel naar FR12.
Lijkt me voor jullie ook niet leuk als hier straks alleen Ajacieden overblijven.....daar heb je Showtime al voor

16 februari 2024 om 14:08

Rensch in Oranje? Hato in Oranje? Taylor in Oranje!!! Dat laatste baart me veel meer zorgen.

16 februari 2024 om 14:43

@Fr.. Het is ook niet leuk, ik vind dat je iig de 3 grote clubs evenredig aandacht moet geven zodat het idd niet een Ajaxzone gaat worden, wat het eigelijk al iets teveel is.. Op Showtime discussies voeren heeft ook weinig zin, dat taalgebruik gaat vaak nergens over dus ben allang blij met VZ alleen denk ik wel dat het diverser mag gaan worden

16 februari 2024 om 14:47

Ik snap alleen niet waarom Ajacieden met dit gezeur steeds lastig worden gevallen in Ajax artikels. Schrijf een mail naar voetbalzone als het je niet bevalt. Niemand vraagt ook aan Feyenoorders en Psvers om al die artikelen te lezen. Ik lees zelf ook haast niks over Feyenoord of PSV omdat het mij gewoonweg helemaal niks boeit. Tientallen artikelen worden met dit soort kansloze discussies gevuld. Hoe vaak moet dit nog worden aangegeven? Het veranderd toch niet. Ik zou zeggen zoek je heil ergens anders als je er zoveel moeite mee heb. Voetbalzone is jullie toch ook helemaal niet verplicht om naar ratio artikelen te geven?

16 februari 2024 om 15:50

@ali,
Al lang gedaan, maar dan krijg je een reactie dat er echt genoeg Feyenoorders op de redactie zitten etc.
En dan nog, als ik volgens jou deze artikelen moet negeren, kan jij dus ook dit soort reacties negeren als je er zoveel last van hebt

Leuk ventje lijkt me! Gebaseerd op dat interviewtje, verder ken ik hem niet. Maar blij dat hij terug gehaald is vooralsnog. Het zal volgens velen ‘een slecht signaal’ zijn, maar je kunt niet altijd voor zijn dat talenten hun kans elders grijpen. Het voordeel is dat je net als met Brobbey spelers binnenhaalt die nog jong zijn en even niet meer aan het buitenland denken, blij zijn ‘thuis’ te zijn en tot het bot gemotiveerd om te slagen. Van mij mogen het vaker doen. Vermoed dat hij zich dubbel en dwars gaat terugbetalen op termijn.

16 februari 2024 om 12:23

Dus dan wordt ie een miljoen of 4 waard? Hoop toch dat er meer inzit voor die jongen en voor Ajax😜.

16 februari 2024 om 12:30

Ja denk dat als hij nog een paar keer invalt al snel 4 miljoen waard is. Ik hoop ook dat dat meer wordt, zeker gezien het doorverkoop percentage voor BVB. Wat ik bedoel te zeggen is dat er veel kritiek is wanneer een speler die gratis wegliep voor goed geld wordt terug gehaald, maar zolang de speler Ajax verder helpt, komt het financieel ook wel weer goed.

16 februari 2024 om 12:46

Die jongen heeft toch ook niet de hele wereld gekost? Voor Ajax inderdaad niet een enorme klus om daar geld uit te halen. Ik ben vooral nieuwsgierig wat die jongen nou precies in z'n mars heeft.

16 februari 2024 om 12:50

Niet arrogant bedoeld, maar na gisteren is het al een enorm bepalende speler. Pas 19 jaar. Heeft Dortmund achter zn naam staan en speelt bij het Bayern Munchen van Nederland. Ik zeg 100 miljoen.

16 februari 2024 om 12:59

Klopt wat je zegt, Bayern wordt ook geen kampioen

16 februari 2024 om 14:01

Brobbey levert denk wel binnen nu en paar seizoen wel minimaal 60 miljoen euro op als spits. Rijkhof als die doorbreekt, kan hij ook wel hetzelfde bedrag gaan opleveren. Leuke investering, doet beetje pijn, maar over 3 jaar heb je rinkelende bankrekening bij Ajax.

16 februari 2024 om 18:48

60 miljoen gaat Brobbey sowieso niet opleveren. Kan ik me echt niet voorstellen.
Vind het een talentvolle spits, maar lang niet gepolijst. En dat gaat hij ook niet worden, denk ik.
35 miljoen verwacht ik ooit. Ook geen schande, dan blijkt terugkopen toch een goede (financiële) keuze geweest te zijn.

16 februari 2024 om 14:32

Is wel een jongen met een goede techniek en die het spelletje wel door heeft. Je kan hem best gebruiken in de spits of net achter Brobbey. Het zal me ook niks verbazen als hij op 10 komt te spelen na verloop van tijd.

16 februari 2024 om 14:51

Rijkhoff gaat een hele grote worden. Ik schat hem hoger in talent dan Brobbey. Die jongen scoort al jaren aan de lopende band. Heeft dortmund eigenlijk een terugkoopclausule of doorverkoop percentage geregeld?

16 februari 2024 om 23:04

Geen idee , Ik heb alleen gehoord of gelezen over de transfersom

16 februari 2024 om 15:20

Niet echt te vergelijken, Rijkhoff ging weg op zijn 16e (wel als hele grote belofte). Brobbey had zijn debuut al ruimschoots gemaakt. Ook als je ziet wat Ajax uiteindelijk neer heeft moeten leggen om hem “terug” te halen valt in het niet bij Brobbey.

Was wat geweest als die omhaal direct stijf in de kruising was gevlogen zeg

16 februari 2024 om 12:42

Vond het wel weer eens een beetje Amsterdamse branie inderdaad.

16 februari 2024 om 13:03

En wat wordt dat gemist. De Amsterdamse branie zit tegenwoordig in Eindhoven.

16 februari 2024 om 15:04

Eindhovense brainy.

16 februari 2024 om 12:54

Dat is wel het lef en de bravoure die bij anderen nog wel eens ontbreekt. Ondanks dat het natuurlijk een soort wanhoopspoging was. Jammer dat Ajax zo'n talent dan moet terugkopen, maar op deze manier is hij van harte welkom.

17 februari 2024 om 14:25

Nou dat valt wel mee. Als hij 1 seconde eerder opspringt raak hij de bal al een stuk beter. Timing was een beetje te laat.

18 februari 2024 om 10:27

@bjp79 dat neemt toch niks weg van zijn lef en bravoure?

Ik kan mij voorstellen dat het voor hem toch een speciale wedstrijd was. Heeft misschien maar 1 bal aangeraakt maar je debuut in een volle arena maken is natuurlijk altijd mooi. Als daarin ook nog de wedstrijd kantelt naar een redelijk resultaat is het helemaal mooi.

Had toch wat geweest als die omhaal erin vloog. Dan moet je eigenlijk meteen met pensioen. Beter had het niet geworden

Rijkhof heeft wel een uitstraling van als jullie het niet doen, dan doe ik het hoor. Beetje de Zlatan uitstraling of een Bergkamp. Zodra zo een type speler in het veld komt, dan speelt hij nog steeds zoals op de training. Met of zonder publiek maak niet uit. Ik denk dat daardoor Berghuis en Brobbey ineens vleugels kregen, want die denken een nieuweling heeft meer zelfvertrouwen dan ons. Denk na invalbeurt van Van de Boomen en Rijkhof, dat het team ineens vertrouwen kreeg. Rijkhof zette goed druk, iets wat Hlynson en Taylor totaal niet kunnen. Lijken wel alsof ze positiespel niet snappen of het spel te snel vinden gaan wanneer het tempo omhoog gaat. Rijkhof kan Brobbey nu extra motiveren. Ik zou eigen willen dat je Brobbey, Rijkhoff samen in de spits zet, met Berghuis op nummer 10.

De nieuwe publiekslieveling. De Godenzoon is terug zullen jullie zeggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren