Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Julian Rijkhoff trefzeker bij eclatante overwinning Nederland Onder 19

Laatste update:

Nederland Onder 19 is de EK-kwalificatiereeks foutloos begonnen. Het team van Misscha Visser besliste het duel met de leeftijdsgenoten van Litouwen al voor rust: 4-0. De doelpunten kwamen op naam van Jason van Duiven, Mike Kleijn (twee) en Julian Rijkhoff.

Bijzonderheden:


Nog voor het rustsignaal was de wedstrijd in Veendam al beslist. Onder toeziend oog van onder meer Ibrahim Afellay kwam Nederland in minuut 15 op voorsprong via Van Duiven. De PSV-spits, die momenteel verhuurd wordt aan Almere City, scoorde op aangeven van Feyenoorder Jaden Slory: 1-0. Enkele minuten later was het alweer raak. Wederom een assist van Slory, ditmaal met Kleijn als afmaker: 2-0.

In minuut 22 herhaalde het duo dat kunstje en zette het de 3-0 op het scorebord. Op slag van rust bepaalde Rijkhoff de eindstand op 4-0, na een assist van Ezechiel Banzuzi (Oud Heverlee Leuven). In de tweede helft werd er dus niet meer gescoord.

Jayden Addai, Kees Smit, Jeremiah Esajas, Hamza El Dahri en Jesse van de Haar vielen in, terwijl Isaac Babadi, Tygo Land, Givairo Read en Tristan Kuijsten negentig minuten op de bank bleven.

Nederland vervolgt de kwalificatiereeks aanstaande zaterdag (23 maart) met een duel met Frankrijk. Dinsdag 26 maart neemt de ploeg het op tegen België.

Opstelling Nederland: Steur; Bultman, Van de Blaak, Blokzijl, Agougil; Vos, Rijkhoff, Kleijn; Slory, Van Duiven, Banzuzi.

Nederland Onder 19 - Litouwen Onder 19 4-0


15' 1-0 Jason van Duiven (assist: Jaden Slory)
18' 2-0 Mike Kleijn (assist: Jaden Slory)
22' 3-0 Mike Kleijn (assist: Jaden Slory)
41' 4-0 Julian Rijkhoff (assist: Ezechiel Banzuzi)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit bericht klopt niet, Belgie-Nederland wordt gespeeld op de langeleegte en niet in Belgie..
De hele groep wordt gespeeld in Veendam en Assen. Vandaag was Frankrijk-Belgie bij Achilles 1894.

Wel leuk om deze jonge talenten eens live te zien. Zaterdag maar richting Marsdijk, wellicht speelt de nieuwe Mbappe of Bergkamp wel mee!

20 maart 2024 om 22:42

Bij Frankrijk speelt Mathys Tel mee dus het kan zomaar zijn dat je daar de nieuwe Franse ster ziet.

21 maart 2024 om 00:43

Henk Nienhuis Stadion heet het nu, vernoemd naar de inmiddels overleden trainer en voorzitter van wijlen Sc Veendam. Dat is gebeurd toen het sport en leerpark geopend werd.

Typische vz headline. Jaden Slory indrukwekkend. Best wel leuke lichting dit en ja het is tegen een niet al te beste tegenstander

21 maart 2024 om 09:39

Precies. Kleijn 2 goals, Slory 3 assists en de kop gaat over Rijkhoff.

Jason van Duiven blijft ook echt een hele goede spits vind ik. Jammer dat hij het bij Almere slechts mag doen met korte invalbeurten maar dat doet verder weinig af aan zijn talent

20 maart 2024 om 21:27

Wat is dan het nut van de verhuur? Lijkt me beter om elke week te spelen in Jong PSV dan af en toe invallen bij Almere..

20 maart 2024 om 21:50

Eens. Op deze manier heeft zijn verhuur weinig nut inderdaad. Maar helemaal verbaasd ben ik niet. Het is super moeilijk om vanuit de jeugd van PSV ineens de stap te maken naar de onderkant van de Eredivisie waar hele andere zaken komen kijken. Dat zagen we eerder bij bijvoorbeeld Piroe (Sparta) en Scamacca (Pec) maar beiden zijn inmiddels toch aardig aan de weg aan het timmeren op een veel hoger niveau. Van Duiven zie ik wel aansluiten in dat rijtje

De namen van spitsen Julian Rijkhoff (ajax, Dortmund, en nu weer Ajax) en Jason van Duiven (psv, nu verhuurd aan Almere) heb ik reeds vaker genoemd op dit forum. Ik hoop dat deze mannen het spoedig ook laten zien in de Eredivisie. Jaden Slory, zoon van Andwélé Slory die ik mij nog goed herinner als rechtsbuiten van Feyenoord (en eerder Excelsior), heeft blijkbaar het talent van zijn vader meegekregen want 3 assists bij een 4-0 zege tegen Litouwen is wel opvallend. Naast Jaden heeft Feyenoord met Mike Kleijn nog een troef voor de toekomst achter de hand, deze multifunctionele middenvelder is pas 19 en werd al door meerdere kenners (o.a. Hedwiges Maduro) als groot aanstormend talent bestempeld.

Ik ben het overigens met Njfromvol eens, de titel is raar gekozen.

20 maart 2024 om 21:58

Alleen jammer dat Kleijn een aflopend contract heeft en niet lijkt bij te tekenen. Betwijfel ook of die meteen goed genoeg zou zijn voor het eerste. Maar is wel typisch zo een speler die via omwegen alsnog de Kuip zou kunnen halen.

21 maart 2024 om 02:37

Het zou jammer zijn als Kleijn uit Nederland vertrekt op die jonge leeftijd maar laten we eerst maar eens afwachten wat er daadwerkelijk gebeurt. Van bijvoorbeeld Isaac Babadi werd ook veelvuldig gezegd dat hij niet zou verlengen bij PSV maar dat heeft hij uiteindelijk wel gedaan. Overigens schat ik Babadi hoger in dan Kleijn en denk ik dus dat er meer aan Babadi werd getrokken dan aan Kleijn.

In deze groep zal vooral Frankrijk een echte test zijn die best wel een sterk team, zoals altijd.

Op 26/03 spelen Nederland en België tegen elkaar bij zowel de O17 als O19. Bij O19 lijkt Nederland mij wel de grote favoriet, de grootste talenten van België zijn doorgeschoven naar de O21 terwijl er bij Nederland wel nog een paar grote talenten rondlopen. Bij de O17 lijkt België mij nipt de favoriet, ondanks dat beide landen daar sterke teams hebben.

Hahahaha Kleijn maakt er 2, Slory geeft 3 assists, maar de titel gaat over Rijkhoff. Heerlijk voorspelbaar weer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren