Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joshua Zirkzee laat zich uit over nabije toekomst: ‘Ik weet wat ik wil’

Laatste update:

Joshua Zirkzee hakt binnen afzienbare tijd definitief de knoop door over waar hij volgend seizoen actief zal zijn. Anderlecht wil zijn spits van afgelopen jaargang maar wat graag langer aan zich binden, terwijl ook de Nederlandse top trekt aan de eigenlijke contractspeler van Bayern München. Zirkzee sluit zelfs niet uit dat hij de concurrentiestrijd in Beieren aangaat, zo stelt hij in interview met Het Laatste Nieuws.

De 21-jarige aanvaller maakte afgelopen seizoen als huurling van Anderlecht furore in de Jupiler Pro League met 16 goals in 38 competitiewedstrijden. Paars-Wit zou ver willen gaan voor Zirkzee, en zelfs bereid zijn 'een financieel risico te nemen', daar er een flink bedrag op tafel moet worden gelegd om hem in Brussel te houden. Zirkzee, die zich momenteel in Zeist voorbereidt op de EK-kwalificatieduels van Jong Oranje met Moldavië, Gibraltar en Wales, ziet een langer verblijf bij Anderlecht zeker als een reëel scenario. De belangrijkste afweging? Het perspectief op speeltijd.

"Die garantie wil ik het liefst wel hebben", vertelt de geboren Schiedammer. "Dat kan zeker bij Anderlecht, maar net zo goed bij een andere club. Zelfs blijven bij Bayern is een optie. Ik wil gewoon vertrouwen krijgen en me thuis voelen bij een club en in een omgeving. Die combinatie zat bij Anderlecht in ieder geval goed. Na deze twee weken bij Jong Oranje en mijn vakantie zal alles wel op zijn plek vallen. Er is nog niet veel contact geweest met Bayern, maar ik weet wat ik wil."

Ook Ajax en PSV houden de situatie van Zirkzee naar verluidt in de gaten. Bij de Amsterdammers wordt de achtvoudig jeugdinternational genoemd als de opvolger van Sébastien Haller, die in de belangstelling zou staan van onder meer Borussia Dortmund en Bayern München. Bij concurrent PSV moet Zirkzee in de punt van de aanval Eran Zahavi doen vergeten. De Israëliër vertrekt na twee jaar transfervrij bij de Eindhovenaren.

Zirkzee vertrok vijf jaar geleden juist uit Nederland om de overstap te maken van de jeugdopleiding van Feyenoord naar die van Bayern München. Hij kwam voor Bayern München in totaal tot zeventien officiële optredens, met vier doelpunten en een assist tot gevolg. In het seizoen 2020/21 spendeerde Zirkzee een half jaar op huurbasis bij Parma, waar hij met slechts vier wedstrijden zonder doelpunten een weinig succesvolle periode kende.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks een prima seizoen bij Anderlecht, zou ik het als Ajax zijnde niet doen. Je moet een aantal miljoen neertellen voor een speler die kwalitatief gelijkwaardig is aan Danilo. Anderzijds kan er wel een leegloop qua spitsen plaatsvinden en ze hebben nog geen directe vervanger voor Brobbey.

31 mei 2022 om 09:09

Hij is een klasse beter dan Danilo en heeft meer potentie. Als hij 10 miljoen kost en hij schiet er bij Ajax of PSV 2 seizoenen 15-25 in dan is hij zo weg voor minimaa het dubbele.

31 mei 2022 om 09:22

Waar baseer je op dat hij beter is? Danilo had bij Jong Ajax en FCT ook geweldige seizoenen. Hij heeft gewoon de pech gehad dat hij 2 goede spitsen voor zich had dit seizoen.

31 mei 2022 om 09:35

Voetbal kijken.

Hij heeft meer techniek in zijn linkerteen dan Danilo in zijn gehele lichaam.

31 mei 2022 om 09:49

Dat is natuurlijk ook een mening. Ik vind dat hij op jongere leeftijd meer heeft laten zien bij Bayern en ook als 20 jarige dit seizoen een goed seizoen gehad. Danilo heeft bij Twente het ook goed gedaan, maar ik vond hem bij Ajax in het eerste nooit echt overtuigend. Ook scoort Zirzee veel bij Oranje u21.

Vergelijk zijn prestaties is met die van Gakpo of Malen op 20 jarige leeftijd. Denk dat die niet zoveel uit elkaar liggen. Dus je zou hem bijvoorbeeld ook met die spelers kunnen vergelijken en daar hoor je eigenlijk alleen maar goede verhalen over.

31 mei 2022 om 09:59

Bij Twente had hij een goed half jaar (geen heel seizoen). Toen Cerny geblesseerd raakte en hij zelf meer moest creeeren bleef er heel weinig van hem over. Daarnaast vraag ik mij af of zijn statistieken in de KKD zo geweldig zijn. Dan zou je nog beter voor Muhren kunnen gaan. Daarbij is het hoogste niveau in belgie toch wel iets hoger dan de KKD.

31 mei 2022 om 12:44

Malen doet het bij Dortmund toch niet zo geweldig? Bij PSV erg goed, in oranje ook niet top, en bij Dortmund ook niet.

Gakpo is nu erg goed maar moet het ook nog op een hoger niveau gaan laten zien. Zirkzee is nu nog niet zo ver als Gakpo en Malen bij PSV. Dus volgens mij afwachten.

31 mei 2022 om 13:19

Vanuit het oogpunt van PSV maakt dat niet veel uit. De miljoenen zijn binnen voor Malen dan natuurlijk en voor Gakpo lijkt het ook zo te lopen. Natuurlijk wel mooi als deze spelers het ook goed doen in het buitenland.

Natuurlijk is hij niet zo ver, maar ik denk dat Malen ook pas rond zijn 19e-20ste echt doorbrak bij PSV en Gakpo zelfs nog later. Ik denk dat zo'n traject voor hem ook mogelijk is. Ik denk niet perse dat een destijds 20 jarige Malen of Gakpo veel verder dan hem waren, maar dat is nu natuurlijk wel het geval.

31 mei 2022 om 09:11

Zirkzee ruilen voor Haller + wat extra miljoenen voor Haller, prima deal. Brobbey binnenshuis houden en je kunt er weer een seizoen tegenaan.

31 mei 2022 om 10:17

Als ze Brobbey binnenshuis houden wordt hem praktisch een basisplaats beloond en Zirkzee zal geen genoegen nemen met een plek op de bank.

31 mei 2022 om 11:25

@fr010frdam, we weten helaas allemaal hoe vaak Brobbey geblesseerd is.

Wat zou deze jongen moeten kosten? Mocht het onder de 10 miljoen zijn dan zou ik het wel een hele goede optie voor Feyenoord vinden. Kan hij mooi de strijd aangaan met Danilo als Dessers vertrekt.

31 mei 2022 om 09:15

Als ze geen 4 miljoen willen uittrekken voor Dessers lijkt me het vrij onmogelijk dat ze het dubbele voor Zirkzee zullen betalen…

31 mei 2022 om 09:24

Waar haal je die wijsheid vandaan? Dat wil Feyenoord juist wel, alleen moeten ze ook tot een akkoord komen met Dessers. Die heeft namelijk ook heel wat andere clubs achter zich aan.

31 mei 2022 om 09:27

Die 4 miljoen is het probleem niet, ze zijn er alleen nog niet uitgekomen met Dessers.

Maar je hebt gelijk, waarschijnlijk is Zirkzee net wat te duur voor Feyenoord. Ze zouden met de 10 miljoen aan prijzengeld van de Conference League en de mogelijke verkopen misschien wat kunnen doen, maar dan nog is het veel geld voor Feyenoord.

31 mei 2022 om 09:46

Repuitztav. Denk eerder dat die bedoelt dat het idee werd gewekt dat er werd getwijfeld omdat het 4 miljoen zou kosten om hem over te nemen. Dan is een spits van 10 miljoen natuurlijk wel een flinke stap. Ik zie het persoonlijk feyenoord ook niet doen als het 10 miljoen is.

31 mei 2022 om 09:50

Wat is het hoogste bedrag dat Feyenoord eigenlijk voor een speler heeft uitgegeven? Ik vind het nogal een risico om dan z'n beetje je gehele transfer potje uit te gaan geven aan een speler. Ik weet niet hoe Feyenoord er precies voor staat maar het lijkt me toch niet dat ze zomaar 20 30 miljoen uit kunnen geven? Of staan ze er financieel een stuk beter voor dan hoe ik het nu omschrijf?

31 mei 2022 om 09:52

7 miljoen, voor Senesi en Lazovic ooit

31 mei 2022 om 10:12




Zirkzee heeft dan wel een grotere restwaarde dan Dessers. Absoluut een geweldenaar, heb hem een paar keer in het Dudenpark mogen aanschouwen. Sierlijke voetballer, geweldig aanspeelpunt, zou zo bij Feyenoord passen.



31 mei 2022 om 10:19

Maar Feyenoord is ook in onderhandeling om spelers te verkopen. Als er genoeg inkomsten komen is een keer een groter bedrag voor een speler als Zirkzee geen slechte investering.

31 mei 2022 om 11:47

@FR010FRDAM ik denk ook dat Feyenoord die weg in moet gaan slaan. Na mijn idee zitten hier zonder eventuele toekomstige blessures gewoon weinig risico's aan. Hij kan geweldig voetballen en ik denk dat naast dat hij je sterker maakt je er ook gewoon winst op gaat pakken in de toekomst.

31 mei 2022 om 12:01

@DialSquare Oh echt, ik had wel iets meer verwacht. Des te knapper dat ze toch vaak een redelijk team op de been krijgen.

31 mei 2022 om 12:28

Moet feyenoord niet een schuld afbetalen? Heb eens gelezen over een schuld bij de Belastingdienst waar uitstel van betaling zelfs voor is afgegeven.

31 mei 2022 om 12:47

@g-shock

We weten niet of hij wil, of dat bedrag klopt, en dat risico is er (wel of niet met blessures) altijd. Ik vind het dus nogal voorbarig allemaal. Feyenoord zal voorzichtig moeten blijven. Als ze dat geld echt hebben en Zirkzee wil ook, dan kan je het een keer doen. Maar niet weer met vage constructies en leningen enzo.

31 mei 2022 om 14:47

@Vernon hij heeft toch overduidelijk het niveau. Er is geen cultuurschok of iets dergelijks. Dus buiten blessures om zie ik verder geen risico's hoor.

31 mei 2022 om 09:55

Rond de 10 miljoen gaat Feyenoord nooit betalen voor deze voetballer, dan betalen ze liever 4 voor dessers

31 mei 2022 om 09:56

Mocht hij redelijk betaalbaar zijn dan zou ik als Feyenoord zeker toejuichen.

Andere kant denk ik dat Bayern liever eerst gaat wachten totdat ze een vervanger hebben voor Lewa. Ik zeg niet dat hij hetzelfde kaliber is, maar meer van wachten tot ze iemand hebben is beter iets dan niets. Daar ben je dus wel afhankelijk van.

Dus zo makkelijk gaat het niet allemaal gebeuren.

31 mei 2022 om 18:04

Dessers gaat Feyenoord, gezien zijn eisen, zo’n 10 miljoen kosten wat Feyenoord niet kan betalen (salarishuis is daar te klein voor). Marktwaarde Zirkzee is 10-11 miljoen plus salaris. Ligt dus helaas buiten de mogelijkheden van Feyenoord. Risico is te groot zelf met lagere transfersom plus dvk-percentage voor Bayern.

31 mei 2022 om 19:41

Zeker niet… Heeft zelf ooit besloten het boek Feyenoord dicht te doen. Zou een heel slecht signaal zijn om voor zo’n iemand diep in de buidel te tasten en uiteindelijk zelfs je inkomende transferrecord te breken!!

Mocht Haller vertrekken, zie ik liever Suarez terugkeren. Zou het zonde vinden als Suarez naar een relatief kleine club als Aston Villa gaat. Zirkzee is niet asntoonbaar beter dan Brobbey, waar ook de hoofdprijs voor betaald zal moeten worden.

31 mei 2022 om 09:26

"relatief kleine club als Aston Villa" Nee, gewoon nee.

31 mei 2022 om 10:46

Aston Villa is historisch een grote club maar niet in het huidige voetballandschap.

Laten we Aston Villa dan een relatief kleine club noemen in het hedendaagse voetbal hiërarchie in Engeland. Kunnen natuurlijk niet tippen aan de top 4-6 in de Bpl.

Geen idee trouwens of Suarez nog een toevoeging zou zijn voor een club als Ajax (of Villa), daarvoor heb ik hem te weinig zien spelen bij Atletico.

31 mei 2022 om 12:20

Ik denk eerlijk gezegd ook niet dat hij er op zit te wachten om als pinch hitter te komen.

31 mei 2022 om 12:51

Hoezo is Aston Villa nou weer geen "relatief kleine club". Doen al sinds mensenheugenis niet meer mee om de prijzen, en er zijn alleen in Engeland al zo 6 clubs die onbetwist een heel stuk hoger staan, en daarnaast nog een heleboel clubs die minstens net zo goed zijn.

Er zijn veel clubs die vroeger groot waren, maar nu niet meer.

31 mei 2022 om 17:44

Villa is in 'the Midlands´ het meest populair en heeft daarin een groot gebied met supporters. Al mogen ze qua prijzen al een tijdje niet meedoen, het is en blijft een grote club qua fanbase in Engeland. Het is dus gewoon geen kleine club, ook niet in het hedendaagse voetbal.

31 mei 2022 om 09:28

Maar die relatief kleine clubs in Engeland krijgen 200 miljoen per jaar per club (PL) aan tv geld. Nu zou Suarez het niet meer voor het geld hoeven te doen, maar er zijn genoeg grote finacieel onafhankelijke voetballers die nog ff naar China, zandbank of VS gaan om te cashen.

31 mei 2022 om 13:44

Ik zie hem eigenlijk ook wel naar de VS gaan. Daar is hij nog een boegbeeld en hij schiet er vast nog aardig wat in. In de Champions League of in de Premier League zal z'n verval ongetwijfeld goed zichtbaar zijn.

31 mei 2022 om 09:41

Haller gaat niet vertrekken. Punt

31 mei 2022 om 09:49

Soccerfan_1. Zo zeker was je ook over Timber, en daar begin toch wel steeds meer geruchten over te komen.

31 mei 2022 om 10:01

Soccerfan was niet de enige die dat dacht. Ik heb veel Ajax supporters op dit forum zien schrijven dat Timber verstandiger is dan Gravenberch en wel beseft dat het nog te vroeg is om te gaan. Tot op heden tekent Timber niet bij en worden de geruchten over een vertrek wel steeds groter.

31 mei 2022 om 11:56

Geruchten ja. We weten allemaal wat geruchten waard zijn.
Ik heb continu gezegd wat Timber zelf heeft aangegeven. En daarnaast heeft Ten Hag een paar weken geleden ook iets gezegd over Timber en zn ontwikkeling waardoor ik het heel raar zou vinden als hij hem ineens naar Man Utd wil halen. Ik kijk liever naar wat de mensen zelf zeggen dan naar sensatie krantjes in engeland en nederland

31 mei 2022 om 12:52

Dat weten we toch niet. Kijk alleen al naar die soap rond Mbappe. Daar wist ook iedereen van alles zeker, en de helft zat er naast.

31 mei 2022 om 16:46

Tot op heden heeft hij nog steeds gelijk 😀

31 mei 2022 om 09:43

Aston Villa een relatief club? Prijzen uit een ver verleden tellen ook mee he.7 keer kampioen op het hoogste niveau. 7 FA cups. 5 league cups. 1 community shield. 1 Europa cup 1. 1 Europese super cup. En 2 intertoto cups. Ze hebben echt wel wat gewonnen. In het verleden. En geen enkele speler is haalbaar voor een Nederlandse club.

31 mei 2022 om 10:16

Klopt.
Die europacup 1 werd gehaald doordat ze Anderlecht in de halve finale klopte.
wel zeggen dat in die tijd Anderlecht europese top was en Aston Villa eerder een uitzondering.
Natuurlijk ook door de sterke van de Engelse competitie.

31 mei 2022 om 09:54

Suarez kan amper nog sprinten, die houd dat echt niet meer vol. Snap de nostalgie erachter bij veel Ajacieden, maar ik weet niet of je dat moet willen. En Aston Villa is allesbehalve een kleine club. Schitterende club met veel historie en een geweldige achterban.

31 mei 2022 om 13:41

Het ligt er een beetje aan wat Suarez dan zou moeten kosten. Je gaat hem natuurlijk geen eerste spits meer maken, maar een Huntelaar-rol zou op zich wel kunnen. Huntelaar was ook zeker niet meer de snelste van het stel, al rende hij wel achter z'n man aan. Echter ga je voor Suarez geen miljoenen aan salaris meer betalen. Die's inmiddels 35 jaar en overduidelijk in de nadagen van z'n carriere. In de CL kun je niet snel meer met 'm aankomen als basisspeler, maar in de Eredivisie schiet hij er vast nog flink wat in. Echter doet een Haller dat ook en die is toch een stuk fitter.

Dit seizoen bij Anderlecht heeft Zirkzee echt heel goed gedaan, de garantie op gewoon een heel seizoen met +/- 40 wedstrijden spelen. In dat ene seizoen bij Bayern waar die in 9 wedstijden 4 goals maakte zag al je zijn kwaliteiten. Maar in het afgelopen seizoen gewoon echt goede cijfers voor een spits bij Anderlecht als je ook nog eens meerekent dat ze daar gewoon iets van 4 spitsen hebben en dat die dus ook nog genoeg wedstrijden van de bank is gestart of er juist eerder naartoe is gehaald.
Het is te hopen dat Zirkzee een weloverwogen keuze maakt een het aankomend jaar (halfjaar) al veel gaat spelen en scoren en dan zal die zeker meegaan naar het WK!

Ik zie hem zo graag naar PSV komen als tweede spits. Denk dat hij enorm veel potentie heeft en afwisselen met Luuk de Jong en je krijgt echt veel goals van beide, ben ik van overtuigd!

31 mei 2022 om 10:15

Verwacht niet dat hij als tweede spits wil komen.

31 mei 2022 om 11:48

Dus PSV moet dan een paar miljoen en een echt dik salaris betalen voor Luuk en dan tien miljoen minstens voor Zirkzee die dan tweede viool moet spelen? Denk dat Zirkzee daar niet op zit te wachten en het zou ook wel bad business zijn om Zirkzee nog langer in de ontwikkeling te laten stokken.

31 mei 2022 om 12:34

Ik bedoel meer dat je ze flink laat concurreren, dus 50/50 in speeltijd zit. Luuk de Jong is aardig op leeftijd, geef hem nog een jaartje om te shinen en daarbij Zirkzee die niet tweede viool is, maar afwisselt. Denk overigens niet dat Zirkzee 10 mil moet kosten.

31 mei 2022 om 12:39

Is inderdaad onbetaalbaar. PSV kan zich beter richtten op een van de twee. Daarachter moet dan een talent komen naar mijn mening, het liefst een die ook nog op andere posities kan spelen. Las laatst over die Gnonto, maar zal lastig worden nu hij ook al bij de selectie van Italië zit.

31 mei 2022 om 13:37

Tien miljoen? Zirkzee heeft nog een 1-jarig contract. Geen club gaat daar momenteel 10 miljoen euro voor neertellen.

31 mei 2022 om 13:36

Je moet maar afwachten of Luuk de Jong haalbaar is. Daar zal nog steeds een bedrag voor betaald moeten worden en ik kan me voorstellen dat er andere kapers op de kust zijn. Ik bedoel; 7 doelpunten en een assist in nog geen 1000 speelminuten is zo slecht niet. Zirkzee zou ik een beter idee vinden. Hij heeft in Belgie laten zien dat hij nu al Zahavi-achtige cijfers kan weerleggen en geeft daarbij ook nog eens redelijk wat assists. Bovendien zal hij bij een basisplaats waarschijnlijk alleen maar beter gaan worden. Ze hebben beiden nog een 1-jarig contract en Zirkzee zal qua salaris waarschijnlijk hooguit de helft kosten van wat Luuk de Jong zou willen toucheren.

31 mei 2022 om 13:48

Ik denk dat dit wel de spitsen zijn waar PSV voor moet gaan, vooral Zirkzee zie ik een soortgelijk malen-weg afleggen. Luuk de Jong zie ik graag komen door het verleden, wat een baas is dat zeg. Wist eerlijk gezegd niet dat LdJ zo'n goede cijfers had! Denk dat hij zelf wel heel graag terug komt, ligt heel goed bij de supporters.

Furore maken bij Anderlecht dit seizoen is toch ook wat overdreven.

Meer slechte dan goede matchen, af en toe wel flitsen van zijn klasse.
Zal toch veel constanter moeten worden.

Hoop voor hem dat hij niet voor Bayern kiest. Hij moet spelen en zichzelf ontwikkelen zoals hij afgelopen jaar deed. Afgelopen seizoen een prima seizoen gehad en dit moet nu beter en beter worden. Bij Anderlecht kan, al lijkt PSV me een betere optie. Ajax zit al met Brobbey, die gaan niet ook nog Zirkzee halen. Feyenoord kan hem niet betalen.

31 mei 2022 om 10:02

Het is nog maar de vraag in hoeverre Ajax Brobbey bij Leipzig los kan weken.

31 mei 2022 om 11:01

Dat klopt. Vraag me af op Leipzig echt maar 10 mln vraagt.. Heeft nog een lang contract en is jong. Als ze slim zijn lenen ze hem nog één seizoen uit. Doet hij het dat goed dan verkoop je hem voor 30 als je hem dan toch niet wil gebruiken.

31 mei 2022 om 13:55

Ik had het ook wel geweten als ik het bij Leipzig voor het zeggen had. Gezien zijn langdurend contract kan hij normaal gesproken alleen maar waard worden

31 mei 2022 om 10:46

Maar als Lewandowski vertrekt is het wel hét moment om het wel een seizoen bij Bayern te proberen!

31 mei 2022 om 11:00

Nouja ga ervan uit dat ze wel wat nieuws binnenhalen dan. Voordeel voor Zirkzee is dan wel dat er weinig op de markt is qua spitsen heb ik het idee. Iemand die er direct staat is denk ik niet haalbaar en die jonge jongens kosten allemaal bakken met geld en het is de vraag hoe goed ze echt zijn (nunez, osimhen etc.).

31 mei 2022 om 13:29

Bayern heeft natuurlijk wel geld. Die kunnen echt wel wat beters krijgen dan Zirkzee. Niets ten nadele van hem, maar die jongen staat nog redelijk aan het begin van z'n carriere en met 18 doelpunten uit 47 wedstrijden in een middelgrote competitie ga je het bij Bayern natuurlijk niet redden. Dat Lewandowski vertrekt is totaal geen garantie voor Zirkzee dat hij veel kansen gaat krijgen. Dan had hij de Belgische competitie helemaal aan flarden moeten schieten. Dan kom je toch wat anders binnen.

31 mei 2022 om 13:49

Garanties krijg je nergens, maar het gaat mij erom dat als er een moment komt bij Bayern, het nu is. Een nieuwe spits moet zich ook bewijzen en als dat even niet loopt krijg je wellicht een kans.

Ik weet niet precies hoe deze jongen bij Anderlecht gepresteerd heeft maar als ze hem zouden willen houden zouden ze er wel tevreden over zijn. Zou het dan niet iets voor Ajax kunnen zijn om nu Haller voor de hoofdprijs te verkopen (ik vind hem ondanks zijn cijfers nog steeds bar weinig toevoegen aan Ajax, en omdat hij zo geweldig was in de CL kan je er flink voor cashen nu) en daarvoor dan lekker Brobbey en Zirkzee terughalen. Dan heb je twee Nederlandse talenten en kan je hun het laten uitvechten wie nummer 1 wordt (Brobbey zal nu ligt voor staan aangezien je daarvan al weet hoe die is). En deze Zirkzee zal niet extreem duur zijn neem ik aan met nog een kort lopend contract.

Haal hem maar naar PSV, deze jongen heeft potentie om een hele grote te worden. Persoonlijk zie ik hem als een type speller zoals Nilis dit was in zijn PSV tijd.

Ik mag hopen dat die jongen zelf ook wel snapt dat ondanks een eventueel vertrek van Lewandowski, je echt wel meer moet laten zien om spits van Bayern Munchen te worden. Dat ga je echt niet redden met 18 doelpunten uit 47 wedstrijden in een middelgrote competitie. Doe gewoon een stap terug en zorg dat je jezelf ontwikkelt. Dat is hem de afgelopen jaren nog niet heel goed gelukt. Nu zit hij eindelijk in een leerproces en dat moet hij door zien te zetten. Dat lukt niet als je continu op de bank zit.

Ik zie hem graag naar PSV komen. En wel als eerste spits. Zit nog veel rek in zijn prestaties. Schiet er zo 25 of meer in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren